Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488733 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #540 : 20.08.2008 11:46 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellänikin kokemusta Porin Finnkinosta varmaan puolen tusinan elokuvan verran. Ja täytyy myöntää ettei se kyllä ihan aina ole vakuuttanut. Kuvanlaatu on poikennut hieman Tennispalatsin terävyydestä ja ennenkaikkea ääni on ollut jotenkin monotonista. Vertailua kotiteattereihin en ala kuitenkaan tekemään.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #541 : 22.08.2008 00:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Ykkösen näkemisestä on ehtinyt vierähtää melkein 10 vuotta. Pidin sitä silloin kohtuu viihdyttävänä action-elokuvana, joka ei kuitenkaan tarjonnut mitään maata mullistavaa. Kakkosen onnistuin sivuuttamaan.  Nollaodotuksin (ja hyvin pitkälti Jet Lin takia) tätä kömmin kuitenkin Finnkinon superpäivänä katsomaan.

Geneerisen, kornin ja totaalisen ennalta-arvattavan toimintakomedian sain. CGI on törkeässä ylikäytössä ja jo ensimmäisen puolituntisen jälkeen valuu korvista ulos. Ne, jotka oikeasti luulivat tämän olevan "Indympi kuin Indy 4", saavat syödä luulonsa ketsupin kera.  Kristallikallon valtakunta on tähän roskaläjään verrattuna sentään vielä elokuva, eikä mikään loputon efektivuoristorata, vaikka samaa tautia oli uudessa Indyssäkin toki havaittavissa.

Kyllä Li omasta mielestäni jotain pelasti. Parempi, pelottavampi ja kovempi Muumio kuin Vosloo ykkösessä. Näyttäviä kaksintaisteluita oli vain harmillisen vähän. Ja nekin vähät vesitettiin hirmuisen typerillä salamaleikkauksilla, jotka eivät taaskaan antaneet tunnelman kasvaa.  Red Bullit pois leikkaajilta ja Sergio Leonelta oppia!

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor ehti melkein unohtua heti viiden minuutin kuluttua lopputekstien näkemisestä. Se summaa koko elokuvan täydellisesti; unohdettavan laskelmoitua koheltamista ilman oikeaa vaaran tuntua ja tyylikkyyttä.

1/5

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #542 : 22.08.2008 08:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Ne, jotka oikeasti luulivat tämän olevan "Indympi kuin Indy 4", saavat syödä luulonsa ketsupin kera.

Kuka ihme tälläistä luulee O_o. Tänään ajattelin mennä ajan kuluksi leffan katsomaan, ja odotukset ovat suunnilleen efektitykitystoimintaseikkailukomedia tasolla. Eli efektiä, yhden tunteen rosmo ja sankari + turha sidekick laukomaan vitsiä väkivallasta. Ai niin ja joku muija kirkumaan. Kunhan muijan kirkuminen ei ole koko ajan esillä (ainakaan aikaisemmissa muumioissa ei ole ollut) ja itsellä on mukana kokista ja karkkia niin eiköhän leffa toimi kuten odotan. Mutta tänäänhän sen näkee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #543 : 22.08.2008 14:39 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ennen Bätmanin alkua tuosta Muumiosta tuli traileri, ja se "hehe miks mä nauran..?" -kohta kertoneekin kaiken oleellisen leffasta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #544 : 22.08.2008 21:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Pikku SPOILEREITA löytyy.

Nyt on uusin Muumio katsottu. Ja olihan se sitä mitä odotinkin :) Kovaa menoa suurella määrällä efektejä päälle liimatuilla romansseilla. En pitäny aikaisemmissa muumio leffoissa Rachel Weisziä mitenkään erikoisena, mutta nyt sen kyllä huomasi kuinka paljon kyseinen henkilö toi elokuvaan lisää eloa. Maria Bello oli aika köykäinen korvaaja. Tosin Fraserkaan ei tuntunut yhtä luonnolliselta roolissaan kuin aikaisemmissa. Joten ehkä vika oli ohjaajankin.

Menoa oli kyllä koko ajan. Harmi että tämä toiminta ei ollut niin viihdyttävää kuin aikaisemmissa osissa. Jetien rymistely oli ihan cool ja sitä katseli ja kuunteli mielellään. Elokuvan loppuosan kahden muumio armeijan kohtaaminenkin taas jäi todella vaisuksi. Siinä kävi mielessä että "nyt rytisee", mutta heikkoa oli. Scorpioni kuninkaan ja Imhotepin laumat olisivat kyllä pyyhkineet persettään näillä kavereilla. Helposti.
Takaa-ajokohtaus ja kaikki käsirysyt olivat pidemmälti vain sekavia. Tiesi että koko ajan tapahtuu kovasti jotain ja toinen saa kyllä turpaansa mutta joskus ei oikein osannu sanoa edes että kuka lyö ketä saatika sitten mitä ruumiin osaa ja millä.

Eli ohjaajasta tämä elokuva taitaa hiukan kärsiä, mutta muuten ihan ok menoa kunhan ei odota liikoja. Ja ei todellakaan kannata mitään Indiana Jonesin seuraajaa odottaa.

Yksi todella ärsyttävä asia leffassa oli. Päähahmojen poika, Alex. Luke Ford hoiti näyttelemisen ihan siinä missä muutkin mutta kun kolmikosta tuli enemmän mieleen sisaruskatras kuin perhe, niin eihän se oikein toiminut.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #545 : 24.08.2008 21:11 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili

Nyt löyty kyllä sattumalta ihan klassikkoelokuva. Anttilassa käytiin faijan kaa ja otettiin siitä sitten House Of Blood niminen elokuva, 4 euroo kustansi. Kannet ja ensimmäinen 10 sec elokuvasta antoi odottaa ihan hyvää leffaa, mutta sitten alkoi homma rakoilla ja alta paljastui ihan mieletöntä paskaa, toimi komediana ihan pirun hyvin. Juoni menee suunnilleen näin: Vankeja kuljetetaan toiseen vankilaan ja keskellä jotain ryteikköä tapahtuukin niin, että tien vieressä olevassa metsässä lintu tippuu kiven päälle, kivi vierii tielle ja osuu vastaantulevan auton tuulilasiin. Vangit pääsee karkuun ja löytävät metsästä keskiaikaishenkisen talon jossa puhutaan hassusti kuten ennen vanhaan. Verikekkerit alkaa ja vankien mukana hengaillut tohtori (kolarin toinen osapuoli) pääsee ainoastaan karkuun. Noh, lääkäri vangitaan ja kuljetetaan vankilaan =elokuva looppaa saman tapahtumasarjan :lol: Ihan mielettömän paskaa läppää, kuvausta, käsikirjoitusta ja ihan kaikkea alusta loppuun. Suosittelen ehdottomasti ostamaan, jos tulee vastaan. Varmasti elokuvasta muodostuu vielä kulttiklassikko. Ainiin, ohjaaja on tehnyt Bollin BloodRayneen spesiaalieffektit! Jos verrataan Bollin leffoihin, elokuva on vielä reippaasti huonompi, epäilen että ehkä jopa tavallaan komediallisessa hengessä tehty kun tajuttu että täähän menee ihan reisille. Bollin elokuvat aiheuttaa vain myötähäpeää, tälle nauraa ihan reippaasti.

Komediana 4/5

Kauhuelokuvana 1/5

Edit: Kuva


« Viimeksi muokattu: 25.08.2008 13:52 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #546 : 25.08.2008 14:26 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostin tommosen 50 elokuvan boxin nimeltä Nightmare Worlds. Siinä on 1940-2000 vuosilta kauhu ja sci-fi elokuvia. Hinnaksi tuli 40e joten alle euro per elokuva. Ei paha. Nyt olen katsonut about 4 elokuvaa tuosta joten vielä riittää katsottavaa. Paras näistä katsomistani on ollut Death Warmed Up (1984) Tämä elokuva oli oikeasti viihdyttävä elokuva jossa oli melko hullu juoni mutta mitäs sitten! Irtoraajat ja veri, niillä mennään! 3.5/5 arvosanaksi.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #547 : 04.09.2008 15:43 »
tuhis Vieras Testailtiin sherryin ja konjamiinein kaverin uusi Full HD Samsungi kunnon upscalettavalla DVD-soittimella ja kunnon piuhoilla, ja olihan se ihan helvetin upeata katsottavaa.

Death Proof **

Ensimmäinen puolisko oli hyvä, mutta jälkipuolisko oli aika kehno.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Soundtrack totutun kultainen ja yksityiskohtia piisasi. Kurt Russell!

Planet Terror
***

Oivaltavasti eksploitattuja kliseitä, poskettoman upea 80-luvun henkinen syntikkasoundtrack, kuumia kissoja ja hillitöntä tuhoa. Juomaleffaksi saa hienompaa etsiä mikäli visva/liha/veri -äänitehosteet eivät ällötä sen vertaa ettei tee mieli huiskaista kaljaa kitusiinsa.

Nuija ja tosinuija *

Mulla on tästä VHS. Sille viisi tähteä viidestä, tms. Kotimainen DVD-julkaisu oli silvottu ihan ihmeellisesti ja olipa leffassa ihan uusia kohtauksiakin! Uudet kohtaukset kuitenkin muuttivat leffan luonteen tyystin siistihköstä ja kiltistä komediasta aika roisiksi rivoiluksi. Tätä ei olisi pitänyt katsoa.

The Thing ****

Olipahan hieno helmi joko tyystin jäänyt katsomatta tai kokonaan unohdettu. Kaikkiin eristäytyneisiin ja itseään kunnioittaviin tutkimuslaitoksiin kuuluu reppuliekinheittimet jokaiselle. Kurtilla elokuvahistorian upein hattu. Ennio Morricone!!! Kurt Russell!

Red Planet

Ei tätä pystyny kattomaan.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #548 : 07.09.2008 19:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tummien perhosten koti.

Ylipitkä. Ylidramaattinen. Mahtipontisesti kuvattu, vaikkei mikään kuvassa oleva sitä vaatinut. Tylsin päähahmo ikinä. Tahattoman koomisia kohtauksia oli joka paikka täynnä ja se vitun pianonpimputus tuli jo puolivälissä korvista ulos.

Hitsi, että mä vihaan suomalaista elokuvaa. Vatrsinkin kun sille myönnetään yhä enemmän ja enemmän ilmaista rahaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #549 : 07.09.2008 22:18 »
tuhis Vieras Escape from LA

Läskiperse-Kurt jälleen vauhdissa ja piirua tuimempana. Tämänkin näkemisestä oli se epäterveellinen vuosimäärä ja olikin tullut unohdettua kuinka helvetin kuuma mamma Pam Grier leffassa oli ja kuinka helvetin samanlainen tämä on ykköseen verrattuna. Täysin siis samanlaiset "juonenkäänteet" ja kuviot. Premissit on vaan isommat. Soundtrackin Plisskenin teema silti ihan vitun parasta ikinä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #550 : 12.09.2008 21:06 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Lainaus käyttäjältä: Dude
Ja anteeksi, jos "arvosteluni" saa turhan negatiivisen kuvan, mutta yritin olla vain rehellinen.

Bannithan täältä äkkiä tulee tuollaisella myrtsyilyllä.



Allen Baronin hyvin pienellä budjetilla kuvattu New York-noir Blast of Silence taitaa olla se viimeisin maininnan arvoinen elokuva.

Ja, no, aikalailla noir-elokuvahan tuo oli: kylmiä ja kolkkoja katuja, möreä kertojaääni, tuimea päähenkilö, rähjäisiä hotellihuoneita ja yksiöitä, jazzia ja toki se lihava, parrakas ja liian puhelias tiedonvälittäjä. Eihän tämä mitenkään kovin originelli elokuva ollut, mutta jotain loistokasta jostain kuitenkin pilkistää; ehdottomasti tämä paikkansa Criterion Collectionissa ansaitsee. Ehkä tämä elokuva on niin noir, että se on noir.

Nyt tekisi mieli nähdä enemmänkin genren leffoja. Miksei tälläisiä voisi mieluummin näyttää telkkarissa chättien ja mobiilijuttujen sijaan?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #551 : 12.09.2008 22:16 »
tuhis Vieras Iron Manne

Olihan se ihan ookoo, mutta IMDb:n 8.2:ssa on pari pistettä liikaa. Tiedä sitten kuinka paljon tuo yhdysvaltain sotiminen on vaikuttanut katselijoitten pisteilyyn. Suhteellisen pöljähän tuo skenaario kuitenkin oli puhumattakaan lopusta joka oli ihan järjetön. Vähän liikaa vauhtileffaksi tehty. Plussaa Downeystä ja hienosti muuntautuneesta Bridgesistä. Terrence Howard ja Paltrow olisi saanut saada enempi ruutuaikaa.

3/5
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #552 : 12.09.2008 22:28 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Wall-E

Käväisin katsomassa viime viikonloppuna, viimeinkin.

Kaks sanaa: puhdasta iloa. Pidin suunnattomasti. Näytti perkeleen hyvältä, nauratti, mietitytti(semivahvaa ympäristöviestiä nähtävillä) ja iso plussa siitä, että musiikki oli todella hienoa. Sellaista oikeaa ja käsinkosketeltavaa musiikkia, ja monenlaista. Hahmokaarti on sitä parasta a-ryhmää. Uskomatonta miten monenmoisia persoonia roboteista voi saada aikaiseksi, ja paljolti vain elekielellä. Hatunnostoa. Se pieni puhdistelija vie potin. Stoori kokonaisuudessaan oli, noh, sokerinen, mutta so-fucking-not. Jos jostain pitää inistä, niin olisin melkeinpä toivonut pidempään sitä maassa teuskaamista ja arkisten asioiden ihmettelemistä. Varsin taianomaista matskua.

Ihan parhaasta en tiedä, mutta kyllä tämä animaatioiden kirkkaaseen kärkipäähän napsahtaa, fo sho'.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #553 : 21.09.2008 13:26 »
tuhis Vieras Punisher 2004

Tästä tuli toinen leffa minkä alottaessani kattomaan jätin kesken - kun puhutaan siis leffoista joitten näkemiseen näkee vaivaa X verran. Ainut mainitsemisen arvoinen asia on hyvän kuuloinen soundtrack jota en viitsinyt leffalla pilata vaan täytyy kuunnella ihan yksistään.

Spider-Man 3

Samaa sarjaa kun aiemmat. Tavallaan sitä tunnelmaa saavutettu mitä skidinä sarjiksista imeskeli. Varmaan oisin muksuna diggaillut ihan kympillä, mutta nyt tämä oli vaan aika sekava paketti kun oli niin monta koheltajaa ja juonikuviota meneillään, puhumattakaan siitä kuinka Jamesonin hahmo vesitettiin kokonaan. Tobey on sinänsä hyvä jamppa rooliin kun se on semmoisen itkupillin ja innokkaan nuoren jampan sekasikiö - vaikkei hämis mikään itkupilli sarjakuvissa ollutkaan niin kyllä tuo ihan kivasti sopii rooliin. Hämis kun on nuori supersankari. Mielenkiintoisesti soundtrackin oli tehnyt yksi suosikkisäveltäjistäni, Christopher Young, mutten kyllä välttämättä väitä että Youngia olisi erityisesti kuullut tai aistinut.

2/5

Superman Returns

Jokos tästä kävin ulisemassa? Supermanne oli se ensimmäinen, ja olipa sitä myös meikäläiselle Fleischerin piirrettyjen muodossa. Ensimmäinen jakso taisi olla se missä oli niitä jättiroboja, joitten ulkoasu lainattiin aika mutkattomasti Sky Captain and the World of Tomorrowiin. SR oli periaatteessa totutun laadukasta työtä ja olipa leffassa pari ihan hyvää juttua, mutta pääasiassa paskaahan tämäkin oli. Siinä vaiheessa kun ylivoimamies repii mantereen irti maamassasta, veden alla, ja heivaa sen avaruuteen ollaan jo aika kaukana siitä alkuasetelmasta kun kyvyt riittivät kerrostalojen ylitse loikkaamiseen. Hankala ruveta Spaceytäkään syyttelemään mistään kun materiaali oli näinkin paskaa. Loiksen näyttelijä oli niin väärä rooliin kuin olla ja voi. Ainut hyvä asia oikeastaan oli tuo Routh josta pystyi samanlaista aistimaan kuin Reevesistä, mutta se nyt on aika kyseenalainen plussa että leffan ainut paras puoli on se että se muistuttaa toisesta leffasta.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ei mikään ihme että konseptia ollaan reboottaamassa Millarin voimin. Toivottavasti mies pääsee tekemään sen teristrilogiansa.

1/5


« Viimeksi muokattu: 21.09.2008 22:37 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #554 : 23.09.2008 19:39 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Geneerisen, kornin ja totaalisen ennalta-arvattavan toimintakomedian sain.
En voi muuta kuin allekirjoittaa. Juoni ja vitsit olivat todella ennalta-arvattavia ja etenkin jälkimmäisten yhteydessä sai tuntea myötähäpeää näyttelijöitä kohtaan.

Jotenkaan en voi olla vertaamatta elokuvaa uusimpaan Indyyn.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Jo pelkästään tämän takia raina alkoi ärsyttää ja puuduttaa hyvin nopeasti. En kyllä suosittele uusinta Muumiota kenellekään, en edes niille, jotka ovat jostain syystä aiemmista elokuvista nauttineet (okei, Muumion paluu oli kovinta settiä joskus pentuna, mutta nyt ihmettelee, mikä siinä oikein viehätti).

1/5

Funny Games US

Funny Gamesin USA:lainen uudelleenfilmatisointi kiinnosti aluksi kovasti. En ole alkuperäistäkään filmiä nähnyt, joten ehkä olisi sitten kannattanut katsoa se. Tai sitten ei, sillä ohjaaja on sama, joten en usko toteutuksen muuttuneen kauheasti. Aika nopeasti kyllä kiinnostus laskikin, kun elokuva ei osoittautunut kovinkaan hyväksi. Olihan siinä tietenkin lähes koko ajan jännitettä, mutta täysin staattiset kamerakulmat alkoivan ärsyttää aika nopeasti, kun kuvassa ei tapahdu mitään useaan minuuttiin, mutta kamerakulma pysyy samana. Kai siinäkin yritettiin jotain taiteilla, mutta minua se ei ainakaan vakuuttanut. Muutenkin neljännen seinän kaatamiset olivat ehkä hieman typerä idea, vaikkakin niillä luotiin tunnelma, ettei elokuvan pahiskaksikolle kannata kettuilla.

2/5
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #555 : 23.09.2008 20:04 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tai sitten ei, sillä ohjaaja on sama, joten en usko toteutuksen muuttuneen kauheasti.

Funny Gamesin uudempi versio on itseasiassa melkein täysin identtinen alkuperäisen version kanssa, kuvakulmia myöten. Näyttelijät ja kieli ovat toki vaihdettu.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #556 : 26.09.2008 22:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Mamma Mia!

Olipas elokuva. Siis se oli oikeastaan ihan ok. Kun mietti sitä puhtaasti ansioina, ei omasta mieltymyksistä. Ehkä jopa liiankin iloinen mutta silti ihan ok. Roolit olivat sopivat ihan ok, maisemat ja lavasteet jne. oli hienoja, ihan hauskojankin kohtia oli (tai ymmärsin että ne ovat hauskoja joidenkin mielestä) ja musiikki osiotkin oli tehty tarvittavalla antaumuksella. Pierce Brosnan oli ehkä ainoa joka hiukan pisti silmään. Laulaminen tuntui jotenkin niin väkinäiseltä herran suusta vaikka nuotilleen menikin.

Elokuvan suurin ongelma oli...kohderyhmä. En todellakaan kuulu siihen. Siis en tarkoita että olisin vain "liian äijä" leffalle, ja jotkut ikäiseni äijät siitä pitäisivät. Ei. Tämä oli todellinen tyttöleffa/keski-ikäistenleffa. Siis jopa Epille, tämä on todennäköisesti väärä leffa, ja se on paljon.
Tosin, kohde ryhmään kyllä varmasti kuuluvat ne äijät jotka hurmasivat nykyisiä (tai entisiä) vaimojaan Abban kulta-aikaan. He saattoivat saada jotain leffasta irti, jos ei muuta niin muistoja, tunnelmia jne. Mutta jos ikää ei ole vähintään 40v. leffa jättää miehen kuin miehen todennäköisesti kylmäksi. Yli 40v. muijat ovat todennäköisesti se tyytyväisin ryhmä tämän leffan katsomossa. Heille elokuva antoi varmasti paljon. Heistä elokuva minusta eniten kertoikin, vaikka juoni kuvauksissa puhutaan 20v. tytön tavoitteesta löytää isänsä.

Minulle 2/5, kohderymälle vähintään 4/5

EDIT:
Kaksi pistettä ihan vain siksi kun elokuva oli ihan toimiva kokonaisuus, mutta teatterissa sitä ei olisi jaksanut oikein katsoa edes loppuun. Elokuvan kesken jättämisessä ei olisi edes menettänyt mitään, kun loppu "ratkaisut" oli tiedossa lähes täysin jo sen jälkeen kun elokuvaa oli katsonut 10-15min.


« Viimeksi muokattu: 26.09.2008 23:02 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #557 : 02.10.2008 17:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Wall-E:n käväsin katsomassa. Ei missään nimessä best ever -tasoa missään kategoriassa, mutta silti varsin kaunis pätkä. Eniten miellytti elokuvan visuaalisuus ja hahmojen (robottien) persoonallisuus. Vähän jäi häiritsemään epäselvä linjaveto realistisuuden suhteen. Avaruuspätkät pilvineen ja ohi menevine galaxineen olivat selkeää Disney-fantasiaa, mutta välillä väläyteltiin huomattavasti realisisempia skenaarioita. Laittasin tälle neljä tähteä viidestä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #558 : 03.10.2008 21:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Simple Plan. Toimii kuin junan vessa. Ehkä leffan olisi saanut vähän tiukempaankin kuosiin leikkelemällä, mutta muuten melko täydellinen "trilleri". BILL PAXTON!

Sideways. Ekalla kerralla ei edes iskenyt niin älyttömän kovaa, mutta voi herranjumala kun on hienosti kuvattu ja ohjattu raina. Jotenkin tapahtumat vain soljuvat niin helkkarin letkeästi eteenpäin ja näyttelijät sopivat rooleihinsa hyvin. Musiikki jäi poikkeuksellisesti myös päähän soimaan ja kohtaukset joissa dokattiin, oli rakennettu hulvattoman uskottavasti :lol:

Viisi hyvän olon -tarraa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #559 : 06.10.2008 15:45 »
tuhis Vieras Curse of the Golden Flower 3/5

Visuaalisesti häkellyttävä yksityiskohtien ja kontrastien harmoninen kaaos genressään Heron ja House of the Flying Daggersin ohjaajalta. Näytelmällinen ja hitaasti etenevä elokuva on mielenkiintoinen katsaus kansasta ja arjesta eristettyyn keisarin taloon, jonka monikerroksiset mökkihöperyydet ovat kiertyneet siihen pisteeseen ettei tuloksena voi olla mitään muuta kuin katastrofi.

+ Visualisuus ja ohjaus
+ Chow Yun Fat ja Gong Li

Forbidden Kingdom 2/5

Jackie Chanin ja Jet Lin leffa, jossa kung fu leffoja palvova jenkkipoika lentää läpi ajan toisenlaiseen fantasiamiljööseen, muinaiseen kiinaan jossa kaikilla on hauskaa kunnes joku päättää alkaa ryttyilemään. Ei leffa niin kamala ollut kun pelkäsin, mutta eipä se välttänyt yhtäkään niistä tyhmyyksistä mitä odottelin. Parasta leffassa oli se kun Jet kusi Jackien naamalle, miehen rukoillessa sadetta aavikolla.

+ Jackie & Jet
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #560 : 11.10.2008 00:36 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Broadcast News

Tämon pyörinyt Canalilla aika aktiivisesti jo monta kuukautta, ja jotenkin sattunut nokan eteen todella monta kertaa. Ja joka kerta kun erehdyn edes hetkeksi katsomaan, en pysty enää lopettamaan. Jotain kummallista taikaa tässä on. Tavallaan kyse ei ole kuin perus kasari-draama-ihmissuhde-romanttisesta komediasta, mutta...en mä tiedä. Ihmiset käyttäytyvät uskomattoman epäloogisesti, tunteet heittelevät laidasta toiseen, pienistä jutuista kasvatellaan todella isoja, henkilöhahmojen suhteet ovat varsin värikkäitä ja kuitenkin arkisia, uutistoimituksessa vallitsee aivan oma dynamiikkansa ja loppukin on kaikesta päämäärättömyydestään huolimatta melko valloittava. Eritoten dialogi toimii kuin häkä. Se ei ole tahdiltaan nopeaa taikka nokkelaa(njaah, ehkä joskus sitäkin), vaan nimenomaan niin epäpuhdasta että siitä tulee uskottavaa. Ja sama pätee koko leffaankin. Vaikka niin ei mitenkään järjellä ajateltuna pitäisi olla, niin todennäköisesti Broadcast News on yksi tarkimmista kuvauksista elämästä mitä tältä pallolta löytyy. Viiltävää kamaa. Vihaan ja rakastan.

Niin, ja tietty Jack Nicholson tämän maailman uutisankkureiden ruhtinaana on kans pieni plussa... ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #561 : 18.10.2008 19:43 »
tuhis Vieras The Happening 3/5

Tykkäsin leffasta, mutta jotenkin se oli vailla jotakin alusta loppuun. Leffa tuntu vähän liian pieneltä kun ottaa huomioon mitä tapahtui. Näyttelijöistäkään en oikein tykännyt. Leffassa oli mukana John Leguizamo ja olis ollu parempi jos Leguizamo olis vetännyt Marky Markin roolin kun miekkonen pystyy veteleen niin tunteella.

Aika tyypillinen Shyamalanin elokuva ja selkeesti samojen asioitten äärellä kuin Signs (josta ei ihmeemmin tykänny). Paljon oli kuullut itkua etukäteen, mutta toisaalta niitten takia tiesin että tuun tykkäämään tästä. Ihan ymmärrettävää se kuitenkin on ettei monet tykkää maksaa rahaa leffasta jossa ei oikeastaan ole mitään loppuratkasua tai asioita ei selitetä.

Hieno soundtrack, muutamia oikein onnistuneita mystisiä otoksia ja hieno idea elokuvaksi.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #562 : 20.10.2008 10:58 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Cloverfieldin kattelin asukselta viime yönä ennen nukkumaan menoa. Täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Olin olettanut, että koko elokuva on vain sekavaa valojen vilkkumista ja itse
Spoileri (osoita katsoaksesi)
ei näytetä mitään. Toisin kuitenkin kävi. Elokuva oli kuvattu ovelasta näkökulmasta, joka jaksoi viihdyttää loppuun asti. Siitä myös plussaa, ettei loppu ollut turhan imelä ja onnellinen.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #563 : 28.10.2008 21:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Kävin vihdoin katsomassa Tropic Thunder -leffan. Ei nyt mikään erikoinen. Alku oli mahtava, ajattelin jo että en muista koska olisin nauranut elokuvan ensimmäisen 20s aikana. Tässä kun kävi niin. Loppu elokuvasta tosin oli hiukan turhan tuntuista. Jotenkin tuntuu että elokuvassa lähdettiin ihan väärään suuntaan ja lopputulos kääntyi enemmän kreisikomediaan kuin satiiriin elokuva-alasta. Vaikka olihan sielä hauskojakin tilanteita ja oivalluksia matkalla.

Elokuvan parhaimmisto alun lisäksi oli selvästi Robert Downey jr. ja yllättäen Tom Cruise. Vaikka Ben Stillerkin oli erityisesti alussa varsin hyvä. Jack Blackin rooli jäi hiukan tylsälsi. Eihän mikään rooleista mitenkään moniulotteinen ollut, mutta jotenkin Blackin hahmo ei vain toiminut. Cruise oli kyllä todellinen yllätys. Aivan hulvatonta. Ei mitenkään erikoinen rooli mutta niin erilainen kuin aikasemmat ja Cruise vielä hoiti sen niin täydellä sydämellä...todellakin hulvatonta :)

Arvosanaksi voisin antaa vaikka....tekisi mieli antaa kolme mutta ei se nyt niin erikoinen ollut, joten teen kompromissin: 2,5/5
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #564 : 28.10.2008 22:39 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Max Payne on muuten aika hirvittävä kakkakikkare. Juonen/käsikirjoituksen suhteen jonkinasteinen punainen lanka oli heti alusta alkaen kateissa, dialogi imi persettä (ei edes kuuluisia metaforia), ja lähes kaikki pelien hahmot oli väenväkisin ängettu kuvioihin.

Elokuvana siis aikamoista tuubaa, mutta pelileffana ei kuitenkaan suurimpien floppien joukossa. Ja visuaalisestihan tuo oli ainakin miusta ihan hieno.

edit: Mutta mitä helvettiä Jim Bravuralle on tapahtunut sitten Fall of Max Paynen?




:???:
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #565 : 28.10.2008 23:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili On Jimillä edelleen pensselit. Ekat asiat ensiksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #566 : 29.10.2008 00:11 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Kyllähän nuo nyt aika samoilta näyttävät.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #567 : 29.10.2008 01:55 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos pensselitkin olisivat uupuneet, olisin polttanut Bio-Vuoksen.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #568 : 04.11.2008 01:42 »
tuhis Vieras Wall-E 4,99/5

Aina on varaa parantaa eikä taatusti voi miellyttää kaikkia, mutta enpä usko että tämän lähemmäksi päästään sitä ihastusta ja ihmetystä jota kokoillan animaatioitten on ensimmäisistä Disneyn klassikoista lähtien ollut tarkoitus tarjoilla.

Heikoin lenkki animaatiossa on sävellystyö jonka olisi luullut tämänkaltaisessa puolimykässä elokuvassa olevan hitusen tarkemman tarkkailun alla. Se olisi saanut olla oivaltavampi, juttelevainen. Tällainen perusiso pauhu ei varsinaisesti sytyttänyt, mutta kyllä loppupuolella tuli vähän parempaa suoritusta kun musiikki alkoi pikkuisen hehkua ympäristöjään. Aika pettymys kuitenkin kun säveltäjältä on tullut semmoistakin kuin American Beauty.

Wally oli luotu hiton oivaltavasti (kuten tasa kaikki muukin) ja hahmolla oli enemmän sydäntä kuin monilla aikaisemmilla Disneyn perheleffojen päähahmoilla yhteensä - suosikkihahmoksi kuitenkin jäi Moe.

Hidden Blade 3/5

Kuuluu "uusiin" samuraielokuviin ja käsittelee melkeinpä samoja aiheita kuin elokuvat Twilight Samurai ja When the Last Sword is Drawn. Elokuvat sijoittuu murrosaikaan japanilaisen kastijärjestelmän törmätessä länsimaisen kaupankäynnin mukana tuomaan vallankumoukseen. Näitä kolmea leffaa voisi melkeen pitää trilogiana ellei ne olisi niin samankaltaisia; jokaisessa on pääosassa vaatimaton, hyveellinen ja köyhä samurai joka pelkää uusia muutoksia, mutta on tyytymätön myös nykytilaan.

Ihan nätti elokuva ja hivenen kevyempi kuin nuo kaksi muuta - tämä putoaa niiden väliin. Last Swordissa on komediaa ja samurai-idealismilla romantisointia, siinä missä Twilight Samurai on realistisen makuinen ja melko raadollinenkin katsella. Hidden Bladen ohjaaja ja alkuperäisen novellin käsikirjoitukseksi rusikoinut pitkän linjan elokuvaohjaaja Yoji Yamada ei tuntunut saavan sen ihmeempiä aikaiseksi kuin eräänlaista tasaisuutta.

Nyt kun IMDb:tä meni katselemaan niin Yamada on ohjannut myös Twilight Samurain.

Futurama: Beast with a Billion Backs 2/5
Futurama: Bender's Game 4/5

Aatteet Futurama-fanina

BBB oli meikäläisestä melko vaisu ja siitä uupui tyystin tietynlainen holtittomuus jonka takia Futuramasta tykkään. Leffasta tuli mieleen ensimmäiset Futuraman jaksot jotka oli selkeästi kirjoitettu tarinoiksi ja mitään kovin kaksista vitsiä ei murjaistu oikein missään pisteessä.

BG puolestaan oli yhtä järjettömyyttä alusta loppuun. Älyttömyyksiä heiteltiin melkein koko ajan ja poikkesipa tarinakin puolen leffan ajaksi ihan toiseen suuntaankin - joka tietyssä mielessä laski kuitenkin kokonaisarvosanaa, sillä näitä voisi ilman yhdistäviä säikeitä pitää kahtena erillisenä jaksona.

Brittany Murphyllä on seksikäs ääni.

Narnia 2: Prinz Cazpian 0/5


« Viimeksi muokattu: 04.11.2008 15:26 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #569 : 04.11.2008 22:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW WALL·E on todellakin niin lähellä täydellistä animaatiota kuin olla ja voi. Kaksi kertaa se on tullut nähtyä teatterissa ja kunhan BD-julkaisu ilmestyy, se kulutetaan varmasti puhki. Miten Pixar voi pistää paremmaksi?

Äänimaailma sävellyksineen ei omalla kohdallani jättänyt yhtään toivomisen varaa. Sopiva sekoitus mahtipontista, koskettavaa ja sitä perinteisempääkin "tilu-lilu" animaatiomusiikkia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines