Pelaajalauta

Yleinen => Popkeskustelu => Aiheen aloitti: Kabanossi - 27.06.2007 12:56



Otsikko: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 27.06.2007 12:56
Täällä keskustellaan tulevista elokuvista.

Näin alkuun voisi heittää Hitman -leffan trailerin. (http://www.movieweb.com/news/63/18763.php) Leffa on pilalla sanon ma. Eipä tule tästäkään ensimmäistä hyvää pelielokuvaa. Räjähdyksiä ja äksöniä Hitmanissa? Ei näin...

Kesällä on tulossa ihan kivasti katsastamisen arvoisia leffoja. Mm. Simpsons The Movie (onko se nyt sitten dubattu Suomessa?  >:(), Transformers ja Die Hard 4.0. Kaikki pitää varmaan käydä kattomassa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 27.06.2007 13:27
Ei näyttänyt Hitman oikein pelin vastaavalta. Leffan nimi pitäisi olla Hitboy. Ja siitä elokuvan luonteestakin voi aina keskustella. Pelin henkilö kun on hiljainen tappaja ja käsittääkseni jonkin verran sisään suuntautunut. Eipä saanut sellaista kuvaa pelin räjähdyksistä ja muusta meiningistä...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 27.06.2007 13:44
Transformers lupaa hyvää varttuneemmalla tyylillään, mutta muutenhan leffa voi olla kamalaakin huttua. Toivottavasti kuitenkaan ei. Pakko varmaan tsekata.

Die Hard on tietty pakkokatsastus myös, vaikkakaan en usko alkuperäisten(ensimmäisen eritoten) meininkeihin päästävän. Kunhan munakasta toimintaa löytyy, niin toimii.

Simpsons-leffa ei yllättäen kiinnostakaan niin paljon. Mitä siltä sitten pitäisi odottaa? Erikoispitkää Simpsons-jaksoa? En näe miten se voisi olla muutakaan. Taatusti viihdyttävä pätkä, mutta samoin on itse sarjakin, ja sen kausien laskemiseen eivät evää sormet riitä. Joten yllättämään tuskin päästään. Vuan voihan sen silti käydä tsekkailemassa, jos sille päälle sattuu. Niin, ja ei ole dubattu, ainakaan defaulttina. Todennäköisesti sellaistakin versiota pyöritetään.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Warpriest - 27.06.2007 18:38
Odottamani elokuvat taitavat suurin osa olla vielä tuotannossa tai vasta alkutekijöissään. Pidin huomattavasti Silent Hill elokuvasta, joten toinen osa on pakko tarkastaa. En tiedä onko PotC 4 jo tuotannossa, mutta huhujen mukaan elokuva on tulossa, joten sekin on listallani. Kaikista suurin mielenkiinnon kohteeni on kuitenkin ollut jo muutaman vuoden ajan neljäs Indiana Jones joka saa näillä näkymin ensi-iltansa 2008. Viimeiset kolme elokuvaa olivat mielestäni loistavia joka suhteessa ja viimeisin elokuva on melkein yhtä vanha kuin minä. Harrison Ford on yhä pääroolissa ja onkin mielenkiintoista nähdä miten lähes 70-vuotias näyttelijä jaksaa toimintaroolissaan.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: sleepy - 27.06.2007 18:57
Harrison Ford on yhä pääroolissa ja onkin mielenkiintoista nähdä miten lähes 70-vuotias näyttelijä jaksaa toimintaroolissaan.

(http://i18.tinypic.com/53fhcax.png)

Ensimmäisenä kuvauspäivänä Ford ainakin näytti ottavan aika rennosti.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 27.06.2007 19:04
Harrison muuten näyttää kypsästä iästään huolimatta yhä täysin uskottavalta. Pelkäsin pahinta.

Toukokuu 2008. Yksi odotetuimpia kuukausia koskaan. Indy IV on minulle todella iso juttu elokuvien puolella. Juonen teemasta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 27.06.2007 19:44
Indiana Jonesit ovat aina kuuluneet lempielokuvieni joukkoon. Varsinkin Viimeinen ristiretki ja Kadonneen aarteen metsästäjät. Tuomion temppeli oli näistä kolmesta kaikkein heikoin esitys mutta onhan sekin ihan katsottava elokuva.

Viimeinen ristiretki on paras paljolti hyvän juonensa takia mutta varsinkin Sean Conneryn ansiosta. Connery on muutenkin yksi lempinäyttelijöitäni ja VR on yksi hänen parhaista elokuvistaan. VR oli kolmesta myös "hienoin" elokuva - tykkäsin paljon siitä lopun ritarista. Yksi leffan parhaimpia kohtauksia on myös se, jossa Hitler signeeraa Indyn faijan kirjan. Parhautta  ;D

Odotuksia on siis neljättä Indianaa kohti ja toivottavasti pojat klaaraavat homman tälläkin kertaa. Ja toivottavasti elokuva muistuttaa enemmän 1. ja 3. Indiana Jonesia kuin Tuomion temppeliä...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 27.06.2007 19:52
Tuomion temppeli on minunkin makuun se heikoin Indy. Silti hyvä elokuva kylläkin.  Se on kuin Indy-sarjan Imperiumin vastaisku jos synkkyyttä katsotaan.

Viimeisessä ristiretkessä oli mukavasti huumoria Indy juniorin ja seniorin sananvaihdon muodossa. Hemmetin hauska kohtaus kun Indyn faija rei´ittää vahingossa lentokoneen peräsimen konetykillä, Indy kysyy "osuiko meihin" ja isä vastaa "Valitan poika, he saivat meidät!"  Uusin osa menettää jotakin kun Connerya ei castissa ole. Onneksi tekijäporukka on silti AAA-luokkaa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Turilas - 27.06.2007 22:20
On muuten viime aikoina ollut melkoinen vanhojen elokuvasarjojen uudelleenlämmittely -buumi. Indiana Jonesilta näistä ehkä eniten odotan jotakin. Harrison Ford on kuitenkin yksi suurista lapsuuden sankareistani sekä Han Solon että Indiana Jonesin rooleissa. Nuo juonen teemat kyllä kuullostavat äärimmäisen mielenkiintoisilta. Tuollainen asetelma on aina kiehtonut minua.

Tästä uudelleenlämmittelystä ei ole täällä vielä ollut keskustelua: John Rambo (http://youtube.com/watch?v=p8KBySFKF8o) eli Rambo 4. Mä en oo vieläkään nähnyt kolmea ekaa Ramboa, sillä en perkeleessä osta tai vuokraa niitä, kun olen jo 10 vuotta odottanut, että kyseiset leffat tulisivat joltain maksuttomalta kanavalta telkkarista. Mikähän siinä oikein maksaa, kun niitä ei televisiossa näytetä? Pari kertaa olen kolmoselle ja neloselle lähettänyt toiveenkin Rambojen esittämisestä, mutta kun ei niin ei. Joka tapauksessa Rambo 4 näyttää veriseltä mätöltä ja Indyn lisäksi ihan lupaavalta tapaukselta.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 27.06.2007 22:57
Onhan ne jossain vaiheessa tulleetkin, ainakin Rambo 3 tuli joskus 5-7 vuotta sitten TV:stä. Muista ei sitten ole tietoa...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: lloyf - 28.06.2007 14:06
..olen jo 10 vuotta odottanut, että kyseiset leffat tulisivat joltain maksuttomalta kanavalta telkkarista. Mikähän siinä oikein maksaa, kun niitä ei televisiossa näytetä?

En oo yllättynyt jos nää näytetään kaikki putkessa neljännen leffan julkasun alla. : )


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: 6puu - 28.06.2007 14:11
http://www.imdb.com/title/tt0361748/ (http://www.imdb.com/title/tt0361748/)

Inglorious Bastardsia odottelen, vaikka elokuvasta ei juuri mitään ole kerrottu. Quentin Tarantino ohjaajana, sota aiheena ja Michael Madsen pääosassa riittävät nostamaan odotuskertoimen melko korkealle. Tarantinon elokuvista muutenkin pidän, pitäisi vain saada itsestään sen verran irti että edes vuokraisi Pulp Fictionin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Japshumwaa - 28.06.2007 18:41
Vuoden ensimmäinen puolikas on ollut todella vaisu elokuvarintamalla. Alkuvuoden kolme parasta ovat olleet The Fountain, The Prestige ja Zodiac. Kun noistakin kaksi ensimmäistä on jo viime vuonna julkaistuja ja jälkijunassa Suomeen ehtineitä niin ei ole kauheasti juhlimisen aihetta. Siksipä pitikin tutkia löytyykö loppuvuoden Amerikan ensi-illoista mitään kiinnostavaa.

Suurimmat odotukset asetan Coenin veljesten "paluulle". Parivaljakon pari edellistä elokuvaa eivät olleet juuri mistään kotoisin, mutta No Country for Old Men uutuuden traileri lupaa hyvää. Ensi-ilta on vasta vuoden lopulla, mutta jo nyt puhutaan Javier Bardemin mahdollisesta Oscar-ehdokkuudesta. Mukana myös Tommy Lee Jones ja suosikki pilviveikko Woody Harrelson.

Lähes yhtä kovat odotukset on Paul Thomas Andersonin There Will Be Bloodia kohtaan. Miehen edellisestä leffasta  (Punch-Drunk Love) on viisi vuotta ja edellisestä hyvästä leffasta (Magnolia) jo kahdeksan vuotta. Toivottavasti tästä tulee jälleen hyvä PTA-elokuva.

David Cronenbergin uusin on Eastern Promises ja jos kyyti on samanlaista kun History of Violencessa niin tästä on lupa odottaa yhtä vuoden kovimmista. History of Violencessa ollut Viggo "Aragorn" Mortensen on taas mukana, kuten myös aina ihana Naomi Watts.

Komedian puolella näyttäisi olevan pari kiinnostavampaa tapausta. Wes Andersonin luottonäyttelijöitä on jälleen mukana The Darjeeling Limitedissa ja uskon että jatketaan tuttua, turvallista ja tähän asti toimivaa linjaa.

En voi sietää Jack Blackia, mutta koska Be Kind Rewindin ohjaajana on Michel Gondry niin jopa Jack Blackin uutuus voi olla odotuslistallani. Blackin esittämä tyyppi tuhoaa kaverinsa kaupan kaikki videot. Tilanteen voi luonnollisesti paikata vain yhdellä tavalla, kuvataan kaikki leffat uusiksi! Luvassa on luultavasti hirvittävä määrä viittauksia vanhoihin klassikoihin. Tarinassa on paljon potentiaalia Gondryn huikeisiin kuvakikkailuihin, joita miehen musavideoissa totuttiin näkemään. Jos ohjaajana olisi kuka tahansa muu niin pistäisin tämän jo nyt samaan roskalaatikkoon Ben Stillerin ja Adam Sandlerin nykyisten sekä tulevien leffojen kanssa.

Jos unohdetaan kesäkauden popcorn-leffat niin vuoden isoin leffa saattaa olla Ridley Scottin American Gangster. Ohjaaja on tottunut tekemään isoja leffoja, Denzel Washington ja Russell Crowe ovat isoja nimiä, palkkapussi on molemmilla todennäköisesti järjettömän kokoinen, jälkimmäisen ego vielä sitäkin suurempi, leffassa on mukana räppäreitä joilla on isot housut, eivätkä nuo tarinan huumekuljetuksetkaan ole sieltä pienimmästä päästä.

Näiden lisäksi Frank Darabontilta (Shawshank Redemption ja Green Mile) on tulossa jälleen Stephen King filmatisointi, The Mist. Tim Burtonin ja Johnny Deppin yhteystyö jatkuu Sweeney Toddissa, joka on kylläkin musikaali ja en voi sietää elokuvamusikaaleja. Rob Zombie tekee legendaarisesta Halloweenista oman versionsa ja vaikka tämä ei mitenkään voi yltää alkuperäisen tasolle niin uskon Zombien vetävän koko touhun täysin päälaelleen.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: sleepy - 28.06.2007 18:52
Japshumwaa nyt melkein listasikin minun odottamani elokuvat, jos poistetaan kaksi viimeistä kappaletta. Mutta jos lisätään huutomerkkejä ja boldauksia ja sellaisia Andersonin Darjeelingin kohdalle ja pistettäisiin kappale Spike Jonzen "Where the Wild Things Are"-pätkälle (josta julkaistiin pari päivää sitten ensimmäinen kuva!) sekä Charlie Kaufmanin esikoisohjaukselle, jonka nimi nyt karkaa mielestäni.

Miehen edellisestä leffasta  (Punch-Drunk Love) on viisi vuotta ja edellisestä hyvästä leffasta (Magnolia) jo kahdeksan vuotta.

Hei hei hei, mitä vikaa Punch-Drunkissa oli? :(


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Japshumwaa - 28.06.2007 19:02
Spike Jonzen leffa on vasta ensi vuoden juttuja ja sinne taitaa mennä Kaufman myös. Molemmat on ehdottomasti myös minulla odotuksessa, mutta keräsin tuohon omaan listaani leffat jotka toivottavasti tulevat jo tänä vuonna ainakin rapakon takana ensi-iltaan. Toki muutama listan leffoista siirtynee ensi vuoden alkuun.


Hei hei hei, mitä vikaa Punch-Drunkissa oli? :(

Adam Sandler.

Minulla on ehkä kymmenkunta näyttelijää ja näyttelijätärtä jotka ovat kuin punainen vaate härälle ja Sandler sattuu olemaan yksi niistä kaikista punaisimmista.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Koo - 29.06.2007 18:27
Tänään tyttöystävän kanssa katsomaan Die hard 4.0. Odotukset ei kovin korkealla ole, johtuen varmaankin siitä etten ole tainnut nähdä kuin Die hard 3:sen. Varmaan ihan viihdyttävää toimintaa tulossa jokatapauksessa..
Simpsons movie tällä hetkellä ainoa tulossa oleva must-see leffa. ;D


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: 720 - 30.06.2007 03:12
En enää jaksa hypettää elokuvia kuten tuli tehtyä esim. Spider-Man 3:n kohdalla. Elokuva oli lievä pettymys valtaviin odotuksiin nähden, silti kelpo leffa. Nykyään pyrin pitämään nollaodotukset, mutta kyllä sitä tulee vähän odoteltua esim. Bond 22:sta. Spider-Man 4:sta(jos pahikset ovat huhutut Elektro ja Vulture niin sitten jää kyllä odottamatta) ja kaikkia Martin Scorsesen sekä Quentin Tarantinon leffoja. Lisäksi loppuvuoden Beowulf ja kevään 2009 Avatar ovat äärimmäisen mielenkiintoisia projekteja.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 30.06.2007 03:41
Keskiviikkona pitäis kaverin kanssa mennä kattomaan joko Transformers tai Die Hard. Vaikea päättää. Transformersin trailerit nähtyäni, kallistun varmaan sen puolelle. On ne cooleja  8)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 08.07.2007 22:12
Tuottaja Frank Marshallin mukaan Indiana Jones leffassa käytetään mahdollisemman vähän cg-efektejä.

Lainaus
"Marshall and Spielberg wanted to shoot the fourth "Indiana Jones" movie in the same style as the first three.

"Steven is very aware of the process and we're not cheating with CG (computer graphics) at all," Marshall said. "It keeps the B movie feel."

Hyvä niin. Saattaa tulla ihan mielenkiintoinen leffa. Tätä odotan innolla.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 08.07.2007 23:28
Aivan loistava uutinen tuo Indyn "tehdään se vanhalla kaavalla" juttu.  Lucas olisi ilmeisesti halunnut jotain uusien Star Warsien kaltaista GCI-vyöryä, mutta Spielberg sentään pitää ohjakset kädessä. Indy 4 saattaa olla kaikkien aikojen odotetuin elokuvani.  Tie toukukuuhun 2008 on odotuksen täyteinen ja hypellä täytetty.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: 720 - 11.07.2007 03:47
http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/


Ottakaa tuosta nyt sitten selvää. :rollaus:

Ei vaan, hyvältä näyttää. Kun vain saisi ohjaajan ja vaikka leffan nimenkin selville niin olisi ihan kiva. :???:


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ilkimys - 12.07.2007 21:30
Tässä pienoinen kysymys tulevia leffoja kohtaan: Onko totta että Rambosta ja Governaattorista on tulossa 4 osat ja tekevätkö Arska ja Syltty yhteisen leffan? Governator vs. Rambo maybe?


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tombbi - 15.07.2007 19:30
Hello, Amanda. You don't know me but I know you. I want to play a game. Here's what happens if you lose. The device you're wearing is hooked into your upper and lower jaws. When the timer at the back goes off, your mouth will be permanently ripped open. Think of it like a reverse bear trap. Here, I'll show you. There is only one key to open the device. It's in the stomach of your dead cellmate. Look around Amanda, know that I'm not lying. Better hurry up. Live or die, make your choice.

(http://img507.imageshack.us/img507/1710/saw4bv4.jpg)

26.10.2007


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sarkoni - 15.07.2007 21:17
Saw 3:n nähtyäni en voinut kuin ihmetellä, miten Zäk Thompsonit ja kaverit missaavat tämänkaltaisen "viihteen" ihan kokonaan. Elokuvissa saa repiä ihmiskehoja kahtia miten huvittaa, mutta jos pelissä saa lyödä poliisimiestä turpaan, vedetään peli pois hyllyltä. Saw 3 on varmaan sairain elokuva minkä olen koskaan nähnyt ja todella ihmetyttää miten se (tai koko sarja, mutta en ole muita nähnyt) ei ole saanut aikaan mitään kiistoja. Vai onko?

Kuitenkin, miksi pelit, muttei elokuvat? :???:


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tombbi - 16.07.2007 00:11
Kyllähän Saw elokuvat ovat oman kritiikkinsä saaneet, mutta elokuvat ovat jo niin vanha viihteen muoto, niin siihen ei niin kauheasti enää kiinnitetä huomiota... Pelit taas ovat vielä niin uusi juttu, kyllä se siitä ajan kanssa...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: AK-87 - 16.07.2007 20:33
Saw 3:n nähtyäni en voinut kuin ihmetellä, miten Zäk Thompsonit ja kaverit missaavat tämänkaltaisen "viihteen" ihan kokonaan. Elokuvissa saa repiä ihmiskehoja kahtia miten huvittaa, mutta jos pelissä saa lyödä poliisimiestä turpaan, vedetään peli pois hyllyltä. Saw 3 on varmaan sairain elokuva minkä olen koskaan nähnyt ja todella ihmetyttää miten se (tai koko sarja, mutta en ole muita nähnyt) ei ole saanut aikaan mitään kiistoja. Vai onko?

Kuitenkin, miksi pelit, muttei elokuvat? :???:

No joo, kolmonen meni ehkäpä pisimmälle ja kieltämättä siinä on varsin mukavia kohtauksia katsottavaksi. Kahdessa aikaisemmassa osassa ei (muistini mukaan) niinkään "mässäilty" näillä ansoilla, vaikka niissäkin kohtauksensa on.
Mutta mitä Saw 4 tulee, niin ehkä olisi parempi, jos olisivat suosiolla jättäneet ne kolmeen osaan. Ei nimittäin se kolmonen ollut ainakaan minusta mikään ihmeellinen tekele, joten on vaikeaa kuvitella, että taso nousisi enää neljännessä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: sleepy - 28.07.2007 16:25
Jossain kohtaa on ilmeisesti tapahtunut repeämä ajankulussa ja noin viiden vuoden kehitys 3D-animaation saralta on kadonnut kokonaan. Mitään muuta selitystä en keksi Beowulfille (http://www.apple.com/trailers/paramount/beowulf/). Hahmot näyttävät ja liikkuvat aivan kuin ne olisivat otettu jostain ensimmäisten Playstation-pelien FMV-pätkistä.

Luojan kiitos Wes Andersonin the Darjeeling Limited näyttää hurjan paljon paremmalta (http://www.apple.com/trailers/fox_searchlight/thedarjeelinglimited/). Huumori, dialogin tahti, kuvakulmat, elokuvan sijoittaminen suurimmaksi osaksi yhteen kohteeseen (tässä tapauksessa junaan) ja melkein kaikki muukin on täysin samaa mitä edellisissä Andersonin elokuvissa on nähty. Ja muuta en olisi halunnutkaan. Criterion Collectionkin jo ilmoitti julkaisevansa elokuvan DVD:nä kun ehtii.

Adam Sandler.

Mutta eihän Sandler ole Punch-Drunk Lovessa Adam Sandler vaan Barry Egan. . .


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 28.07.2007 17:16
http://www.youtube.com/watch?v=boIhrBtsj-Y (http://www.youtube.com/watch?v=boIhrBtsj-Y)

Dark Knight tiiseri.

Ei sano vielä mitään mutta innolla odotellaan.

Edit: isompana täällä http://www.whysoserious.com/ (http://www.whysoserious.com/)

Jokerin ääni kuulostaa kyllä ihan lupaavalta.

Jossain kohtaa on ilmeisesti tapahtunut repeämä ajankulussa ja noin viiden vuoden kehitys 3D-animaation saralta on kadonnut kokonaan. Mitään muuta selitystä en keksi Beowulfille (http://www.apple.com/trailers/paramount/beowulf/). Hahmot näyttävät ja liikkuvat aivan kuin ne olisivat otettu jostain ensimmäisten Playstation-pelien FMV-pätkistä.

Pahimmat asiat joita huomasin oli, että jotkut hahmot näyttivät hieman kumisilta ja Anthony Hopkinsin kasvoanimaatio oli aika laimea. Mutta muuten ihan hienon näköinen ja osittain aika realistinenkin. Ja vihdoinkin on tulossa CG-animaatio, joka ei ole suunaattu alle 10-vuotiaille.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Melfice_ - 28.07.2007 21:14
Myönnän kyllä että Final Fantasy - The Spirits Within oli HIRVEÄÄ PASKAA, mutta ei sitä kai alle 10-vuotiaille suunnattu.

HIRVEÄÄ, KAUHEAA, OKSETTAVAA VERISTÄ PERÄPUKAMAPASKAA.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 29.07.2007 17:41
(http://img120.imageshack.us/img120/2549/startrekposter1me2.jpg)


Ehkä maailman hienoin juliste.

Lainaus
Trek panel has just ended (at Comic Con)…here are the highlights:

* All producers attended (Abrams, Orci, Kurtzman, Lindelof, Burke, and Leopold)
* Poster revealed
* Zachary Quinto confirmed as Spock
* Leonard Nimoy confirmed to be in the film as Spock
* Abrams says they are still working on figuring out a way to get Shatner into the film
* No Kirk has been cast, Abrams asked for suggestions


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Tuulisti - 03.08.2007 10:34
Ensi tiistaina, 7.8 on Shrek 3:n ennakko! Enkelikuorot laulavat! Taivaalliset torvet soivat! Tammerkoski virtaa punaisena neitsyiden verestä!

Leffan olisi siis parempi olla hyvä.  8)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: BurnBlack - 09.08.2007 09:45
Jonkin sortin Indie tuotoksena ilmeisesti tuloillaan nimenä Max Payne - Payne & Redemption, tuolta sivuilta näkeepi mm. leffan trailerin... Saas nähdä mitä tuosta(kin) tulee !?

http://www.payneandredemption.com/blog/


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: sleepy - 09.08.2007 12:52
Gondryn Be Kind Rewind näyttää aivan loistavalta! (http://movies.yahoo.com/movie/1809761737/video/3631941/)

Olisin ihan tyytynyt vain pelkkään Ghostbusters-pätkään, muu leffa onkin jo ihan extraa vaan.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tombbi - 31.08.2007 19:28
Olikos tuolle Hulkille tulossa jatko-osaa, kun jostain sellainen olisi jäänyt mieleen?


EDIT: Kiitän, nyt vain odottelemaan...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: AK-87 - 31.08.2007 19:47
Olikos tuolle Hulkille tulossa jatko-osaa, kun jostain sellainen olisi jäänyt mieleen?

Jotain sen suuntaistahan tuo imdb:kin näyttäisi...

http://www.imdb.com/title/tt0800080/ (http://www.imdb.com/title/tt0800080/)

Eikä tuo castikaan näin äkkialkuun miltään huonolta näytä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Melfice_ - 31.08.2007 20:53
Mä en kyllä ymmärrä miten Edward Nortonin kaltainen hieno mies on iskenyt kätensä tollaseen paskaan. Onhan mies tietysti tehnyt jonkun Italian Jobinkin, ehkä taloudellinen varmuus on miehelle sitten hyvin tärkeää (tyyliin Michael Caine.)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: sleepy - 31.08.2007 21:10
En usko, että Hulkissa on kyse pelkästään nopeasta rahasta, kun Norton on näyttelemisen lisäksi myös käsikirjoittanut elokuvan.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 31.08.2007 21:30
Mihin maailma on menossa. World of Warcraftista on tulossa elokuva, jonka budjetti on 100 miljoonaa dollaria.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tombbi - 31.08.2007 22:05
Mihin maailma on menossa. World of Warcraftista on tulossa elokuva, honka budjetti on 100 miljoonaa dollaria.

:lol:


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kubs - 09.09.2007 14:53
Vuoden paras elokuva? (http://www.aintitcool.com/node/33949)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 09.09.2007 15:05
Vuoden paras elokuva? (http://www.aintitcool.com/node/33949)
Onko Rambo tulossa jo tänä vuonna? Jos on niin siinä tapauksessa Stallone on repinyt jo parhaan leffan palkinnon kaksi vuotta putkeen.
(http://koti.mbnet.fi/balboa/avat/slyava3.jpg)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kubs - 09.09.2007 15:15
Vuoden paras elokuva? (http://www.aintitcool.com/node/33949)
Onko Rambo tulossa jo tänä vuonna? Jos on niin siinä tapauksessa Stallone on repinyt jo parhaan leffan palkinnon kaksi vuotta putkeen.

iMDB näytti ainakin USAn julkaisuksi December 2007, en sitten tiedä pitääkö paikkansa. Suomeen taitaa keväämmällä sitten tulla.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tombbi - 09.09.2007 17:17
Stone's War (http://www.imdb.com/title/tt0780645/maindetails), siinä elokuva joka vaikuttaa mielenkiintoiselta.

A platoon of American and Finnish soldiers is driven deep into a Russian forest where its Captain discovers a terrifying secret.

Ja loppuun vielä elokuvan ohjaajan Marko Mäkilaakson haastattelu (http://plaza.fi/kaista/elokuvat/haastattelut/haastattelu-stones-war-elokuvan-ohjaaja-marko-makilaakso). Tuosta selviää vähän enemmän mistä elokuvassa on kyse...

EDIT: Ja vielä youtube pätkää (http://www.youtube.com/watch?v=A4dALi8dA_I)...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 14.09.2007 21:14
Vuoden paras elokuva? (http://www.aintitcool.com/node/33949)
Onko Rambo tulossa jo tänä vuonna? Jos on niin siinä tapauksessa Stallone on repinyt jo parhaan leffan palkinnon kaksi vuotta putkeen.

iMDB näytti ainakin USAn julkaisuksi December 2007, en sitten tiedä pitääkö paikkansa. Suomeen taitaa keväämmällä sitten tulla.
Tammikuun 25. päivä tulee vasta.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: TseiTsei - 15.09.2007 11:06
Tali-Ihantala (http://www.tali-ihantala.fi/nf/?q=Elokuva/Synopsis) elokuvateattereissa 7.12.2007

(http://www.tali-ihantala.fi/nf/files/Image/pikkupressikuvat/Panssarimajuri.jpg)


Saa nähdä, minkälaisen sopan Åke Lindman on ohjannut Pohjoismaiden suurimmasta taistelusta. Miehen edellinen ohjaus, Etulinjan edessä, oli ainakin ihan perseestä, joten odotukset eivät ole kovin korkealla. Tali-Ihantala on kallein Suomessa tehty elokuva – budjetti on hulppeat 3,2 miljoonaa euroa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 15.09.2007 13:39
Uwe taas vauhdissa.

http://www.youtube.com/watch?v=RBSJHpqgHCU (http://www.youtube.com/watch?v=RBSJHpqgHCU)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Masi - 17.09.2007 18:33
Uwe Boll....en ole nähnyt miehen elokuvia joten en voi osaltani kommentoida.Kuitenkin mies tuntuu puhuvan asiaa vaikka hänen elokuviaan haukutaan.

Tässä Boll puhuu tulevasta Postalista,mutta vielä enemmän maailman tapahtumista,eikä se kuulosta ainakaan minun korvaani paskanjauhannalta:

Boll speaks postal 1:
http://www.youtube.com/watch?v=jD6Q5azwJ3s&mode=related&search=

Boll speaks postal 2:
http://www.youtube.com/watch?v=gOe2lNeOfRQ&mode=related&search=



Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 18.09.2007 23:00
Moi Uwe.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 26.09.2007 12:24
(http://www.firstshowing.net/img/ironman-armor-final-big.jpg)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Qtulhu - 01.11.2007 01:38
X-Files tekee paluun toisen elokuvan muodossa. Kuvausten on määrä alkaa joulukuun 10. päivä ja teattereissa leffa on studion mukaan jo heinäkuun 25. päivä 2008. Suhteellisen nopeaan tahtiin on leffa tulossa kankaille asti, odottelin leffaa vuodelle 2009. Parempi näin.
Eka elokuva on hyvä ja vaikka 3 viimeistä kautta aika kehnoja olivatkin, niin eiköhän tämä uusi elokuva ole laadukas, toivottavasti.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 01.11.2007 01:40
Mä en kyllä ymmärrä miten Edward Nortonin kaltainen hieno mies on iskenyt kätensä tollaseen paskaan. Onhan mies tietysti tehnyt jonkun Italian Jobinkin, ehkä taloudellinen varmuus on miehelle sitten hyvin tärkeää (tyyliin Michael Caine.)
Vähän vanhaan viestiin nyt vastaan, mutta Nortoni on ilmoittanut olevansa kova Hulk-fani ja haluaa tehdä siitä kunnon elokuvan.
Tuo uusi Hulk on siis aivan uusi eikä liity mitenkään Ang Leen elokuvaan.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 01.11.2007 17:14
X-Files tekee paluun toisen elokuvan muodossa. Kuvausten on määrä alkaa joulukuun 10. päivä ja teattereissa leffa on studion mukaan jo heinäkuun 25. päivä 2008. Suhteellisen nopeaan tahtiin on leffa tulossa kankaille asti, odottelin leffaa vuodelle 2009. Parempi näin.
Eka elokuva on hyvä ja vaikka 3 viimeistä kautta aika kehnoja olivatkin, niin eiköhän tämä uusi elokuva ole laadukas, toivottavasti.
Nyt kyllä täytyy kommentoida, että tästä uutisesta vanha Filu-fani on kohtuullisen täpinöissään. Taistelu tulevaisuudesta, aiempi X-Files raina, ei nimittäin ollut missään tapauksessa mikään kehno elokuva. Se toi hyvin sarjan vahvuudet elokuvaan mutta niin ettei leffa tuntunut pelkästään ylipitkältä TV-sarjan jaksolta, vaan astetta "suuremmalta". Muutenkin kuin siis vain pituutensa puolesta.  Se tulee olemaan sykähdyttävä hetki kun näkee Duchovnyn ja Andersonin vielä kerran Mulderin ja Scullyn rooleissa.

Saapas sitten nähdä millaista teemaa elokuvaan aikovat sisällyttää. Toki varmasti Alienit aiheena olisi ainakin fanien puolesta se toivotuin vaihtoehto. Ja itsekin kyllä sellaista ufo-juonta todella tähän pätkään kuolaisin, mutta eipä minua haittaa vaikka jonkinlaista hirviö-teemaakin olisi tarjolla. Ihan sama kunhat nyt tämän vain tekevät. Ensi vuonna tulee olemaan aika kivoja ensi-iltoja. Eiköhän tämän ja Indy 4:n lisäksi tulossa ole vielä paljon lisää superia.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 01.11.2007 18:02
(http://img229.imageshack.us/img229/3683/tekkenposterjc9.jpg)


Paska ohjaaja. Charles Stone.  :rollaus:


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Masi - 01.11.2007 18:33
X-Files tekee paluun toisen elokuvan muodossa. Kuvausten on määrä alkaa joulukuun 10. päivä ja teattereissa leffa on studion mukaan jo heinäkuun 25. päivä 2008. Suhteellisen nopeaan tahtiin on leffa tulossa kankaille asti, odottelin leffaa vuodelle 2009. Parempi näin.
Eka elokuva on hyvä ja vaikka 3 viimeistä kautta aika kehnoja olivatkin, niin eiköhän tämä uusi elokuva ole laadukas, toivottavasti.
Nyt kyllä täytyy kommentoida, että tästä uutisesta vanha Filu-fani on kohtuullisen täpinöissään. Taistelu tulevaisuudesta, aiempi X-Files raina, ei nimittäin ollut missään tapauksessa mikään kehno elokuva. Se toi hyvin sarjan vahvuudet elokuvaan mutta niin ettei leffa tuntunut pelkästään ylipitkältä TV-sarjan jaksolta, vaan astetta "suuremmalta". Muutenkin kuin siis vain pituutensa puolesta.  Se tulee olemaan sykähdyttävä hetki kun näkee Duchovnyn ja Andersonin vielä kerran Mulderin ja Scullyn rooleissa.

Saapas sitten nähdä millaista teemaa elokuvaan aikovat sisällyttää. Toki varmasti Alienit aiheena olisi ainakin fanien puolesta se toivotuin vaihtoehto. Ja itsekin kyllä sellaista ufo-juonta todella tähän pätkään kuolaisin, mutta eipä minua haittaa vaikka jonkinlaista hirviö-teemaakin olisi tarjolla. Ihan sama kunhat nyt tämän vain tekevät. Ensi vuonna tulee olemaan aika kivoja ensi-iltoja. Eiköhän tämän ja Indy 4:n lisäksi tulossa ole vielä paljon lisää superia.

Ensimmäinen kansiot leffa oli kyllä vähän kuin venytetty tv jakso,ei siinä ollut mitään vikaa,mutta jotain kyllä puuttui.Seuraavaan voisi lisätä enemmän toimintaa...jotain takaa-ajoja...en usko,että rikkoisi sarjan tunnelmaa jos agentit pistettäisiin kiperiin tilanteisiin,käsikseltä tietysti vaadittaisin enemmän jos kerta toiminta lisääntyisi.Sellainen Batman Beginsin tyylinen,jossa toiminta,tunnelma ja juoni olivat tasapainossa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 01.11.2007 22:35
(http://img229.imageshack.us/img229/3683/tekkenposterjc9.jpg)


Paska ohjaaja. Charles Stone.  :rollaus:
Tekken-leffa jo ajatuksena täysin paska.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: TseiTsei - 02.11.2007 10:51
John Rambo Suomen valkokankaille 22. helmikuuta (http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1450969)

Toivottavasti tulee ihan sellaisenaan – leikattua K11-kamaa ei kaivata.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Melfice_ - 02.11.2007 23:54
Hmm, aika ihmeellistä että vanhaa X-filesiakin vielä tekohengitetään. Eikö David Duchovny ainakin väsynyt koko meininkiin? Noh, raha ratkaisee.

Itse toivon elokuvan synopsiksen olevan jotakuinkin seuravaanlainen; Mulder kuolee noin 5 minuutin kohdalla kallonmurtumaan liukastuttuaan suihkussa saippuaan. Skinner ja Scully kokevat valaistuksen ja ymmärtävät mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Tämän jälkeen he lähtevät Brasiliaan viettämään makeaa elämää hilluen kaiket päivät uima-altaalla kilistelemässä mojitoja. Loput 50 minuuttia on Scullyn keikistelyä bikineissä. Skinneriä tämä ei paljon nappaa, koska mies on homompi kuin Juha Föhr ja Teuvo Loman yhdessä.

Tekken-leffa jo ajatuksena täysin paska.
CO-SIGNED.
Julisteen yläosan teksti vetää sanattomaksi.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Qtulhu - 03.11.2007 14:23
Hmm, aika ihmeellistä että vanhaa X-filesiakin vielä tekohengitetään. Eikö David Duchovny ainakin väsynyt koko meininkiin? Noh, raha ratkaisee.

Tekken-leffa jo ajatuksena täysin paska.
CO-SIGNED.
Julisteen yläosan teksti vetää sanattomaksi.
Veikkaan, että Duchovny on lämmennyt ajatukselle kun yli 5 vuotta on sarjan loppumisesta jo kulunut ja kummoisia rooleja ei ole sadellut (paitsi tämä uus Californication) varsinkaan elokuva puolella. Toisin olisi ollut jos elokuvaa olisi alettu tekemään heti tai melko pian sarjan loppumisen jälkeen. Nyt hommassa on enempi nostalgian makua, tai sitten rahastuksen, riippuen elokuvan laadusta. Fanit ovat pitkään toista elokuvaa toivoneet ja hyvä juttu se on, että toisenkin elokuvan tekevät. Kolmas elokuva saattaisi olla jo sitten hieman rahastusta. Ja ensi vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta ensimmäisestä leffasta.

Tekkenin tapauksessa olen samaa mieltä, että Tekken ei elokuvana toimi. Peleissä köykänen juoni ei haittaa, mutta elokuvaa se vain huonontaa. Voin vain kuvitella minkälaista huttuja taisteluiden väliset osiot tulevat olemaan vaikka ne kopioisivatkin joitain Tekkenin hahmovideoita. Ja moni klassinen Tekken hahmo tulee jäämään paperinohuksi elokuvassa. En todellakaan aio elokuvaa katsoa teattereissa enkä DVD:llä ellei elokuva yllättäen kerää kehuja.

Ja kolmantena juttuna (ei liity enää quottauksiin). Indiana Jones 4:sen kuvaukset on saatu päätökseen. Teaser tulee tässä kuussa ja elokuvan kotisivuilla on nähtävänä wrap shot video kaikista 4 elouvasta. Ensi vuoden odotetuin elokuva meikäläiselle.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Masi - 03.11.2007 17:26
Hmm, aika ihmeellistä että vanhaa X-filesiakin vielä tekohengitetään. Eikö David Duchovny ainakin väsynyt koko meininkiin? Noh, raha ratkaisee.


Veikkaan, että Duchovny on lämmennyt ajatukselle kun yli 5 vuotta on sarjan loppumisesta jo kulunut ja kummoisia rooleja ei ole sadellut (paitsi tämä uus Californication) varsinkaan elokuva puolella. Toisin olisi ollut jos elokuvaa olisi alettu tekemään heti tai melko pian sarjan loppumisen jälkeen. Nyt hommassa on enempi nostalgian makua, tai sitten rahastuksen, riippuen elokuvan laadusta. Fanit ovat pitkään toista elokuvaa toivoneet ja hyvä juttu se on, että toisenkin elokuvan tekevät. Kolmas elokuva saattaisi olla jo sitten hieman rahastusta. Ja ensi vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta ensimmäisestä leffasta.

Ymmärtääkseni sarjan luoja Chris Carter ja Duchovny ovat aina sanoneet,että he tekevät sarjan loputtua X-files elokuvia eli voi olla,että näemme tulevaisuudessa enemmän kuin nämä kaksi leffaa,vähän kuin Bondin tyyliin tehdään "elokuvasarjaa".Ei siinä mitään,X-files:ssä on paljon potentiaalia elokuvarintamalla ja katsojia taatusti riittää.

Mielenkiintoista,että meinaavat saada tuon uusimman kansiot leffan purkkiin ja teatteriin 7½ kuukaudessa.Leffa ei millään voi olla megatehosteilla höystetty ufospektaakkeli kun ottaa huomiion kuinka nopeasti aikovat sen tehdä,tuskin heillä on edes isoa budjettiakaan?.Venytetty tv sarjan jakso? ;D


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: AK-87 - 16.11.2007 19:34
http://www.imdb.com/title/tt0758730/

Tjaa-a... saappa nähdä mitä tästä tulee, pisti vain edellinen osa sellaiset traumat, että enpä tästä pahemmin mitään odota.
Mutta siltikin... olisiko tässä kenties se, mitä ekan osan piti olla...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Qtulhu - 17.11.2007 01:08
http://www.imdb.com/title/tt0758730/

Tjaa-a... saappa nähdä mitä tästä tulee, pisti vain edellinen osa sellaiset traumat, että enpä tästä pahemmin mitään odota.
Mutta siltikin... olisiko tässä kenties se, mitä ekan osan piti olla...
Vaikuttaa ainakin paremmalta ja uskollisemmalta ekoille Alien ja Predator leffoille kuin ensimmäinen osa. Raakuutta on jälleen mukana ja ihmisten osa on kuolla tai selviytyä omin avuin, ei mitään kamalia ihmisen ja Predatorin liittoja. Kovasti leffasta on tulossa Rated-R eikä mitään siisittyä PG-13 paskaa. Osasta jo nähdyistä leffan kohtauksista tulee kyllä Aliens mieleen ja eka Predatorkin tosin erilaisessa metsässä. Mutta saas nähdä miten elokuvan pääpaha Predalien toimii ja miten on jännityksen laita mitä tekijöiden mukaan on myös leffassa. Jäävätkö kaikki hahmot paperinohuiksi ja riistaksi vai onnistuuko joku selviämään ja osoittamaan luonnetta ja rohkeutta? Trailereiden perusteella leffassa on yksi Ripley kopio.
Eri tekijätiimi ja nähdyt pätkät antavat toivoa elokuvan suhteen, mutta voi tästä tulla vain toisenlainen kasa paskaa, mutta ainakin osaan ykkösen emämokista ei AVP2 näytä olevan sortumassa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Qtulhu - 21.11.2007 17:42
Hitmanin arvosteluja.
http://www.rottentomatoes.com/m/hitman (http://www.rottentomatoes.com/m/hitman)
Suprise suprise, geneeristä toimintaa papaerinohuin hahmoin tarjoilee Hitman. :|


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Masi - 21.11.2007 17:43
Pelaajien odottama Hitman on saanut ensimmäiset arvostelut,tuliko pelistä "ei niin hyvien" pelielokuvien pelastaja?.Tässä pari kommenttia Rotten Tomatoesista:

http://www.rottentomatoes.com/m/hitman/

"It's just one blazing gun battle, knife fight and torture scene after another, staged in a vaguely tongue-in-cheek Tarantino style by French director Xavier Gens, with cardboard characters, Ed Wood dialogue and the storytelling values of a cockfight."


"You know how people will sometimes describe a bad action movie as being like watching someone else play a video game? This one is so uninvolving that watching it is more like listening to someone reading out loud from the game's instruction manual."

^
Tuolle kommentille jopa naurahdin. ;D



Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 21.11.2007 18:29
http://www.imdb.com/title/tt0758730/

Tjaa-a... saappa nähdä mitä tästä tulee, pisti vain edellinen osa sellaiset traumat, että enpä tästä pahemmin mitään odota.
Mutta siltikin... olisiko tässä kenties se, mitä ekan osan piti olla...

Teinejä...

Avaruudessa kukaan ei kuule itkuasi.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 21.11.2007 19:17
Hitmanin arvosteluja.
http://www.rottentomatoes.com/m/hitman (http://www.rottentomatoes.com/m/hitman)
Suprise suprise, geneeristä toimintaa papaerinohuin hahmoin tarjoilee Hitman. :|
Pelaajien odottama Hitman on saanut ensimmäiset arvostelut,tuliko pelistä "ei niin hyvien" pelielokuvien pelastaja?.Tässä pari kommenttia Rotten Tomatoesista:

http://www.rottentomatoes.com/m/hitman/

Onkos tämä yllättävää että leffa on paska? Milloin viimeksi olemme nähneet pelileffan joka on oikeasti hyvä elokuvana eikä vain pelielokuvana. Silent Hilliä pidetään parhaana videopelielokuvana mutta ''ei-pelistä-leffaksi'' jännityselokuvia on paljon parempia. En ole ikinä pelielokuviin uskonut ja tämä on loistava esimerkki siitä miksi en tee niin. Jo se, että Hitman-leffan päänäyttelijä ei näytä pätkääkään siltä salamyhkäiseltä ja rauhallisen vaaralliselta Agent 47:ltä joka esiintyy peleissä, riittää vakuuttamaan minut.

EDIT: Jaahas, katsokaapas elokuvan Wikipedia-sivuston reception osiota mutta ripeästi kun ne muokataan hyvin nopeasti.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hitman_%282007_film%29 (http://en.wikipedia.org/wiki/Hitman_%282007_film%29)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Qtulhu - 28.11.2007 01:36
Toivottakaa tervetulleeksi takaisin Henry "Indiana" Jones. 8)
http://www.aintitcool.com/images2007/indyskull1.jpg (http://www.aintitcool.com/images2007/indyskull1.jpg)
http://www.aintitcool.com/images2007/indyskull2.jpg (http://www.aintitcool.com/images2007/indyskull2.jpg)
http://www.aintitcool.com/images2007/indyskull3.jpg (http://www.aintitcool.com/images2007/indyskull3.jpg)
Varsinkin kakkoskuva on joteensakin hieno ja hyviä noi muutkin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 28.11.2007 07:44
Tiettyjä pelkoja minulla oli Indy IV:ää kohtaan, mutta kyllä ne aikalailla jo jonnekkin pois liuenneet ovat. Ensinnäkin, ikää kerännyt Ford ei herättänyt luottamusta. Miltä hän näyttäisi Indyn saappaissa nykypäivänä? Sankarilliselta ja uskottavalta hän ainakin jaetuissa kuvissa näyttää, pelko pois.

Ensi vuoden toukokuuta odotetaan jo malttamattomasti. Ensimmäistä traileriahan pitäisi tulla kai joulu/tammikuussa, jos en ihan väärin muista. Ja kyllähän se taitaa paikkansa pitääkin, kun muistaa että pääsemme taas maailman parhaan seikkailuelokuvasarjan rekeen puolen vuoden sisällä hyppäämään.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 06.12.2007 23:42
Rambosta uusi traileri:

http://www.apple.com/trailers/lions_gate/rambo/ (http://www.apple.com/trailers/lions_gate/rambo/)

Näyttää ihan munakkaalta mutta vähän on sellainen tunne että tästä tulee samanlainen floppi kuin Rocky Balboasta. Toisaalta, runsas väkivalta pelastaa aina. Eikö?

Sitten toiseen, hyvin erilaiseen elokuvaan. Kyseessä on mielenkiintoisin animaatio vuosiin. En tiedä onko kukaan kuullut mutta: KLIK KLIK (http://www.kungfupanda.com). Mukana on ainakin erittäin nimekkäitä ääninäyttelijöitä...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 07.12.2007 07:42
vähän on sellainen tunne että tästä tulee samanlainen floppi kuin Rocky Balboasta.

Hmm.. Miksi pidät Rocky Balboaa floppina?

Minusta se oli hyvä, ykkösen tunnelmiin onnistuneesti palannut Rocky, jonka rankkaan henkilökohtaisesti sarjan toiseksi parhaaksi osaksi. Kriitikotkin pitivät pääosin leffasta. Jos ei muuta, niin olihan se aika käsittämätön parannus Rocky vitosesta.  Mikä leffassa sinun mielestä mätti?


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 07.12.2007 08:43
Uuden Rambon jotain traileria katsellessa repesin totaalisesti kun mies silpasee jollain viidakkoveitsellä pään irti - näytti nimittäin ensisilmäyksellä siltä, että Rambo huitaisi kouralla tuon pään irti :)

Olen kuitenkin toiveikas leffan suhteen. Stallone pystyy venymään ja Cop Land (http://www.imdb.com/title/tt0118887/) lennätti muinoin persaukselleen pääasiassa Stallonen aivan totaalisen upean roolisuorituksen takia. Suosittelen tuota leffaa kaikille jotka ovat tykänneet leffoista L. A. Confidential, Usual Suspects, Shawshank Redemption.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 08.12.2007 00:45
vähän on sellainen tunne että tästä tulee samanlainen floppi kuin Rocky Balboasta.

Hmm.. Miksi pidät Rocky Balboaa floppina?

Minusta se oli hyvä, ykkösen tunnelmiin onnistuneesti palannut Rocky, jonka rankkaan henkilökohtaisesti sarjan toiseksi parhaaksi osaksi. Kriitikotkin pitivät pääosin leffasta. Jos ei muuta, niin olihan se aika käsittämätön parannus Rocky vitosesta.  Mikä leffassa sinun mielestä mätti?

Suurimmaksi osaksi se, että leffa oli yllätyksetön ja todella ennalta-arvattava, ja kuten sanoit, se muistuttaa ehkä liikaakin ykkösosaa. Ja luulin että Stallone olisi katsonut hieman enemmän oikeita nyrkkeilymatseja joissa nyrkkeilijät eivät laita naamaa eteen, vaan kädet. Suurena nyrkkeilyn(ja muidenkin kamppailulajien) ystävänä minua otti päähän se loppumatsi, mutta se on ymmärrettävää , koska eihän elokuvan(varsinkin Stallonen) kuulu olla kuin oikeasta maailmasta. Floppina tarkoitin lähinnä että se oli itselleni jonkinlainen pettymys, koska pidän sarjasta jonkin verran(vaikka matsit olivat niissäkin ilmanyrkkeilyä. Ymmärrettävää 80-luvulla kuitenkin) ja odotin kutosesta sellaista uutta Rocky-kokemusta. Rocky Balboa tuntui minun mielestäni hieman uudelleenlämmittelyltä. Leffan arvosteluja en ole lukenut enkä tiedä mitään sen lipputuloista joten anteeksi floppi-sanan käyttämistä. Tarkoitin sillä lähinnä sitä että leffa ei mullistanut maailmaa mitenkään, enkä usko että se sitä yrittikään.

No hard feelings.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 08.12.2007 00:52
vähän on sellainen tunne että tästä tulee samanlainen floppi kuin Rocky Balboasta.

Hmm.. Miksi pidät Rocky Balboaa floppina?

Minusta se oli hyvä, ykkösen tunnelmiin onnistuneesti palannut Rocky, jonka rankkaan henkilökohtaisesti sarjan toiseksi parhaaksi osaksi. Kriitikotkin pitivät pääosin leffasta. Jos ei muuta, niin olihan se aika käsittämätön parannus Rocky vitosesta.  Mikä leffassa sinun mielestä mätti?

Suurimmaksi osaksi se, että leffa oli yllätyksetön ja todella ennalta-arvattava, ja kuten sanoit, se muistuttaa ehkä liikaakin ykkösosaa. Ja luulin että Stallone olisi katsonut hieman enemmän oikeita nyrkkeilymatseja joissa nyrkkeilijät eivät laita naamaa eteen, vaan kädet. Suurena nyrkkeilyn(ja muidenkin kamppailulajien) ystävänä minua otti päähän se loppumatsi, mutta se on ymmärrettävää , koska eihän elokuvan(varsinkin Stallonen) kuulu olla kuin oikeasta maailmasta. Floppina tarkoitin lähinnä että se oli itselleni jonkinlainen pettymys, koska pidän sarjasta jonkin verran(vaikka matsit olivat niissäkin ilmanyrkkeilyä. Ymmärrettävää 80-luvulla kuitenkin) ja odotin kutosesta sellaista uutta Rocky-kokemusta. Rocky Balboa tuntui minun mielestäni hieman uudelleenlämmittelyltä. Leffan arvosteluja en ole lukenut enkä tiedä mitään sen lipputuloista joten anteeksi floppi-sanan käyttämistä. Tarkoitin sillä lähinnä sitä että leffa ei mullistanut maailmaa mitenkään, enkä usko että se sitä yrittikään.

No hard feelings.
Ei jessus sentään.. Epärealistiset nyrkkeilymatsit ja Rocky kulkevat käsi kädessä. Tuommoisesta asiasta valittaminen on typerää.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 08.12.2007 01:16
Jaahas. Täällä vain haukutaan 2000-luvun parasta leffaa. Kyllä luitte oikein! Jopa My Sassy Girliä parempi.

Saa nähdä ottaako Rambo tuon kruunun itselleen...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 08.12.2007 01:19
Ei jessus sentään.. Epärealistiset nyrkkeilymatsit ja Rocky kulkevat käsi kädessä. Tuommoisesta asiasta valittaminen on typerää.
[/quote]

Muistaakseni kirjoitin että se on aivan ymmärrettävää jos siinä on epärealistiset matsit.

EDIT: (http://www.rock-hill.k12.sc.us/schools/elem/lses/100th_Birthday_Cake.gif)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 12.12.2007 19:58
Mulder is Back! Ensimmäiset kuvat X-Files 2:n kuvauspaikalta Vancouverista (http://www.flynetonline.com/2007/12/the-truth-is-in-vancouver/).

Ai niin tuo Xzibittiki on tunkenut tähän mukaan!?  :o


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kubs - 12.12.2007 21:29
Eikös se jotain agenttia esitä. Mieleen tuli vaan, etteivät vesitä elokuvaa turhilla räpstaroilla ja muilla turhuuksilla.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 12.12.2007 22:11
Eikös se jotain agenttia esitä. Mieleen tuli vaan, etteivät vesitä elokuvaa turhilla räpstaroilla ja muilla turhuuksilla.

Käsittääkseni esittää toista sankarikaksikon kanssa kilpailevista agenteista. En sitten tiedä, mitä kilpailtavaa on. Kai ne sitten yrittää ratkoa kummallisuuksia mahdollisimman nopeasti...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 12.12.2007 22:21
Jotenkin tuli pettymyksenä, että Duchovnyn ja Andersonin esiintymiseen ei "luoteta", vaan tungetaan kilpaileva agenttipari mukaan.

Tai mistäs minä tiedän miten asetelma kääntyy? Ehkä turhake-agentit ahmaistaan jonkun hirviön toimesta pois pelistä ekan puolituntisen aikana. En kuitenkaan haluaisi tästä mitään action-painotteista pätkää, vaan ihan Mark Snown tyylikkäillä musiikeilla kaikkinensa kuorrutetun parituntisen X-Files jakson.

2008 on ainakin elokuvia, joita odottaa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 13.12.2007 05:12
Kyllä Foxiin ja Danaan luotetaan. Hehän ovat koko X-Files. Tuotantoyhtiöillä on ollut pelkästään kinaa Cartterin kanssa enkä näe sitä minään järjen ratkaisuna että näyttelijöiden takia oltaisiin tuotu ihmeitä - tuottajille olisi varmasti kelvannut se, että oltaisiin kuvattu kun Fox ja Dana käy katsomassa elokuvissa Tuulen viemää jos saavat rahastaa brändillä.

Saa nähdä pureeko Foxin charmi. En ole miekkosen touhuja Californicationissa tsekannut niin ei ossoo sannoo.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 13.12.2007 10:36
Ai niin tuo Xzibittiki on tunkenut tähän mukaan!?  :o

Tuli kyllä pieniä wtf reaktioita kun tuon kuuli. Onneksi mies on sentään jättänyt persoonalliset kampauksensa kotiin, ja vetänyt rennosti kaljuksi.

En tiedä miksi mutta jotenkin pelottaa että tästä ei voi tulla kuin katastrofi. Olen nyt katsellut sarjaa alusta asti uudestaan (tällä hetkellä menee toinen tuotantokausi), ja sarja paranee koko ajan, mutta lopun "sukeltaminen" saa miettimään voiko elokuva todella lisätä sarjan ansioita? Tai edes nostaa sieltä kuopasta. Vakuuttelen koko ajan itselleni että kyllä, mutta takaraivossa on koko ajan tunne että perseelleen menee.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 13.12.2007 11:32
"sukeltaminen"

Sehän on fanien keskuudessa sovittu että X-Filesiä ei ole kuin ensimmäisen viiden kauden verran :)

Joitain satunnaisia hyviä jaksoja löytyy, mutta kyllä se henki onnistutaan niittamaan 6. kaudessa melko täydellisesti.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 14.12.2007 12:39
Kaudesta 8 tykkään, mutta ysikausi on lauseella sanoen melkoisen huono.


Supersotilaat!
Scullyn vauva!
Supersotilaat!

Kaudella 9 käsikirjoittamisessa epäonnistuttiin alittamaan rimoja kerta toisensa jälkeen. Supersotilas-juonivyyhti on käsittämättömän typerä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 14.12.2007 15:49
http://www.habbo.fi/groups/darkfloors

Sen yhen Lordin leffa

Mitäs mieltä väki on?

Itse näin trailerin ensimmäisen kerran. Lordista en ole koskaan välittänyt ja kaikki hittipiisit ovat olleet omaan korvaan aika pöljää rokkia. Trailerin ensimmäiset parikymmentä sekunttia sai aikaan semmoisen "wtf... onko tää muka hyvä" fiiliksen, mutta sitten se jo hävisikin. Aivan liian puhtoista ollakseen Silent Hill. Ölmöistä tuli mieleen vedellä jatkettu Dark Castlen kauhuleffasarjan Thir13en Ghosts (http://www.imdb.com/title/tt0245674/).

Lordin luovuutta ja pitkäjännitteisyyttä en lähde vähättelemään. Musiikista en pidä enkä sitä satunnaisia radiopiisejä pitemmälle tunnekaan, joten en tiedä millaista kauhumiljöötä mies on rakentanut - jos ylipäätänsä on. En kuitenkaan voinut olla ajattelematta Lordi limpparia, postikortteja ja ties mitä kortonkeja kun tuota traileria katseli. Aika mautonta brändinpuskentaa, mutta mielenkiinnolla kuitenkin elokuvaa odotan. Näyttelijät olivat itseasiassa miellyttäviä, muttei kuitenkaan mitään TV-sarjojen drop-out purjoturpia. Ääniträkki kuulosti kovalta (ainakin trailerin alussa). Saa olla aika poikkeuksellisen hyvä käsikirjoitus jos aikoo leffan tuolta trailerilta pelastaa, enkä todellakaan halua nähdä "ratkaisua" tyyliin autistinen tyttö näkee painajaisia ja boogymänit tunkevat todellisuuteen.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: AK-87 - 14.12.2007 17:49
Että se onkin noin pitkällä jo...
Joskus aiemmin näin jossain Ilta Sanomissa juttua, eikä silloin paljoa hetkauttanut, yllätti kylläkin että ihan elokuvaa lähteneet tekemään.
Mutta eipä tuo traileri pahemmin mielipiteitä muuttanut. Sitä samaa mitä on nähty jo monta kertaa. Ja K-15? Antaa vain odottaa "vähemmän pelottavaa", vaikkei sitä välttämättä olekaan, mutta vähensi jokatapauksessa vähäisiä odotuksia.
Katsotaan nyt miten arvosteluissa pärjää...

Pitänee kuitenkin kehua sitä, että leffa ei sisällä ketään tunnettua näyttelijää...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: sleepy - 18.12.2007 20:28
En ollut erityisemmin innostunut Batman Beginsistä, mutta The Dark Knight näyttää aivan tajuttoman hyvältä! (http://www.atasteforthetheatrical.com/deathtrap/default.htm)

Jokeri on aina ollut yksi suosikki-pahiksistani ja. . . jos en olisi katsonut imdb.comista, että Jokeria näyttelee Heath Ledger, en olisi tiennyt sitä. Mikään tuon trailerin perusteella ei viittaa Heathiin, hänen liikkeensä, äänensä jopa hänen kasvonsa ovat Jokerin!

"Let's put a smile on that face-a"


Toivottavasti Suomeen saataisiin jostain raahattua IMAX-teatteri, koska tämän haluaisin sellaisessa nähdä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: AK-87 - 18.12.2007 20:43
Ei juma...tämä traileri tulee kyllä katsottua puhki asti :o
Heti kun Batman Beginsin katsottua teatterista poistuin jäin todella odottomaan jatkoa, ja joka kerta kun beginsin olen katsonut tunne on vain voimistunut. Kaikki todella näyttää tällä hetkellä hyvälle. Ainut napina tulkoon, että muutamien Dark Knightien kuvien perusteella Batmanin puku on minusta hieman huonomman näköinen, kuin beginsissä, mutta...moitinpahan tuota autoakin ennen BB:tä.
Jokerista tosiaan oltaisiin näköjään tehty hieman muita eroavampi versio...ja saattaakin olla varsin mukavan virkistävä ratkaisu.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 19.12.2007 11:40
Missäs topikissa sitä oli puhetta Jacksonista ja Hobitista?

Peter Jackson tuottaa kaksi hobittielokuvaa (http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Peter+Jackson+tuottaa+kaksi+Hobitti-elokuvaa/1135232691493)

Mielenkiintoista.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 19.12.2007 12:51
Missäs topikissa sitä oli puhetta Jacksonista ja Hobitista?

Peter Jackson tuottaa kaksi hobittielokuvaa (http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Peter+Jackson+tuottaa+kaksi+Hobitti-elokuvaa/1135232691493)

Mielenkiintoista.

Toivon vain että Jackson menisi kuintekin sinne ohjaajan pallille. Hän kun on ainoa joka on oikeasti perillä Keski-Maasta, osaa arvostaa Tolkienin luomaa maailmaa. Tosin kun Jackson on jo tuottajana niin luulen että hän katsoo että kyseiset elokuvat eivät ratsasta pelkällä nimellä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ramen Soup - 19.12.2007 13:05
Missäs topikissa sitä oli puhetta Jacksonista ja Hobitista?

Peter Jackson tuottaa kaksi hobittielokuvaa (http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Peter+Jackson+tuottaa+kaksi+Hobitti-elokuvaa/1135232691493)

Mielenkiintoista.

Haha, musta toi kuva joka artikkeliin liitetty on jotenkin niin hyvä.  Hieman pelokkaat katseet hobiteilla, ja toisella kädet sidottuina. Lieneekö harkittu valinta?


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 19.12.2007 14:22
Kyllä tuohon Jacksoniin voisi kuvitella tuottajanakin luottavan, mutta eihän sitä koskaan tiedä varmaksi sanoa. Olisi ihan mukava jos tekisivät vähemmän viihteellisiä sovituksia Hobitin kanssa, mutta tapahtumiensa puolesta teos on ehta seikkailuelokuva - enkä itseasiassa tiedä että kuinka kaukaahaettua se olisi, että Jacks tekisi ohjaajana sen ensimmäisen lastenelokuvansa. Käsikirjoitus kun ei voisi parempi olla.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 25.12.2007 21:22
Nähkää Will Smith supersankarina...

http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/hancock/ (http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/hancock/)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 28.12.2007 19:12
Hellboy II:sta tullut traileri vihdoin:

http://www.hellboymovie.com/ (http://www.hellboymovie.com/)

Näyttää ihan hyvältä vaikkakin yllätyksettömältä. Ykkösosasta tykkäsin kovasti ja uskon kyllä että kakkosestakin tulee ihan mainio.

(http://www.blogdecine.com/images/2007/08/hellboy2%20el%20postercillo.JPG)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sarkoni - 08.01.2008 19:02
Ong Bakin ohjaajan uusin. (http://www.aintitcool.com/node/35213)

(http://www.gnistan.net/uusi/edari/images/karvinen_peukku.gif)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 17.01.2008 17:26
Oijoi, Epic Movien tekijöiden tuleva uutuus:

http://www.meetthespartans.com/ (http://www.meetthespartans.com/)

Epic Movie lukeutuu minun listallani Saw IV:n lisäksi vuosituhannen huonoimpiin elokuviin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 23.01.2008 20:38
 Uuden Star Trek- leffan tiiseri. (http://www.paramount.com/startrek/)

Slurps..


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 23.01.2008 22:07
Vau. Alkaako stoori periaatteessa alusta? Eli sarjaa ja vanhoja leffoja ei ole tarvinnut nähdä ymmärtääkseen mitä tapahtuu?


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 10.02.2008 01:45
4.4 on tällä kertaa huhtikuun ehkäpä tärkein päivä minulle. No, ainakin jos elokuvien ensi-iltoja tuijotetaan.
Into the wild (Erämaan armoille) (http://www.finnkino.fi/distribution/elokuvat/intothewild/)

Sean Penn on kynäillyt tarinan, jota on kehuttu yhdeksi elokuvahistorian kauneimmista ja koskettavammista. Ja se myös kuuleman mukaan esitetään ruudulla julman kauniisti; Into the Wild on täpötäynnä pysäyttävän kauniita frameja, joista parhaimmat voisi ripustaa taidenäyttelyn seinille.

Jos omaa edes hitusen empatiakykyjä, täytyy elokuvateatteriin tulla rekka-autolla, jotta parin tunnin aikana kuluvat nessupaketit riittäisivät.


Että tälläisiä kommentteja. On sanomattakin selvää, että odotan tätä elokuvaa liian paljon. Ja uskon sen iskeytyvän omaan TOP kymmeneen. Sen se nimittäin on tehnyt aika monelle laatuleffoja arvostavalle.

Traileri, jonka aikana kannattaa kaapista hamuilla se villapalttoo päälle. Voipi nimittäin tulla kylmä. (http://www.apple.com/trailers/paramount_vantage/intothewild/large.html)




Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Japshumwaa - 27.02.2008 14:40
Topicin ensimmäisellä sivulla (https://www.pelaajalauta.fi/index.php?topic=90.msg1083#msg1083) tutkailin mitä mielenkiintoista viime vuoden loppupuoliskon leffatarjonnassa saattaa olla, nyt kun on paria poikkeusta lukuunottamatta kaikki nuo nähty (ja paljon muitakin tietysti) niin voi suunnata katseen jälleen tulevaan. Kovin tylsältä vaan alkuvuoden leffarintamalla näyttää tuonne kesään asti jälleen kerran. Onneksi oli/on Rambo (XXXX½)

Michel Gondryn Be Kind Rewind, jota odottelin jo viime vuodelle, sai juuri ensi-iltansa jenkeissä ja vajaan kuukauden päästä tulee Suomeen. Luultavasti kohtuu viihdyttävä ja nokkela komedia luvassa.

The Forbidden Kingdomissa nähdään vihdoin vuosikausia odotettu Jackie Chanin ja Jet Lin kohtaaminen. Taustalla on ihan tekijämiehiä kuten Yuen Woo-ping, Peter Pau, Harry Gregson-Williams, mutta Leijonakuninkaan ja Stuart Littlen ohjaaja on todella outo valinta tähän. Tämän takia kovin korkeita odotuksia ei pysty asettamaan.

Errol Morris pokkasi juuri Berliinissä kakkospalkinnon Abu Ghraibin tapahtumiin keskittyvästä dokkarista Standard Operating Procedure. Viime vuonna samasta aiheesta tuli ainakin yksi dokumentti (Ghosts of Abu Ghraib tms.), mikä oli ihan ok, mutta Morris on Morris, Morris on paras.

Spielberg varmasti tekee rutiinisuorituksen uuden Indiana Jonesin kanssa. Vanha Ford, turha sidekick ja vaivaannuttavaa läppää. Toivottavasti George "et tarvitse lavasteita kun kaiken voi tehdä digitaalisesti" Lucas on saatu pidettyä mahdollisimman kaukana lopullisesta tuotteesta. Koko vuoden kovimpia hittejä lippuluukuilla sehän on selvä.

Kesäkuussa (Suomessa elokuussa) tulee ensi-iltaan kaksikin isoa animaatiota. Ensin Dreamworksilta Kung Fu Panda, joka näytti trailerissa ihan mielenkiintoiselta ja melkein heti perään Pixarin uutuus WALL·E.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Qtulhu - 28.02.2008 17:20
Spielberg varmasti tekee rutiinisuorituksen uuden Indiana Jonesin kanssa. Vanha Ford, turha sidekick ja vaivaannuttavaa läppää. Toivottavasti George "et tarvitse lavasteita kun kaiken voi tehdä digitaalisesti" Lucas on saatu pidettyä mahdollisimman kaukana lopullisesta tuotteesta. Koko vuoden kovimpia hittejä lippuluukuilla sehän on selvä.
No tuottajan mukaan filmissä olisi vain noin 200 efektishottia, mikä on nykypäivänä vähän kun monessa blockbusterissa lukema nousee jonnekin 500:n ja 1000:n väliin. Mm. tulevassa Muumio leffassa niitä on noin 800. Jos ei paskaa puhunut, niin ilmeisen hyvin ovat pysyneet uskollisena kolmen ensimmäisen leffan lo-fi henkisyydelle. Ja mitä noita kuvausvaiheen kuvia olen katsellut, niin on niitä lavasteita selkeesti rakennettu eikä luotu pelkästään tietokoneella. Efekteillä sitten vissiin lähinnä vahvistetaan taustoja ja tapahtumapaikkoja sekä joitain kohtauksia eikä luoda niitä alusta asti.
Trailerissa parissa kohtaa hyppäs CGI silmille, mutta toivottavasti näin ei tapahdu sitten toukokuussa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 04.04.2008 13:10
 Uusi (?) Hellboy 2 traileri... (http://ve3d.ign.com/videos/25441/Xbox-360/Hellboy-The-Science-of-Evil)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 25.04.2008 11:24
Jess mikäs se olikaan ilmestynyt Kajaanin Biorexin seinälle kuin Menetetyn Maan juliste! Eihän tätä saakeli olla pitkään odotettukaan...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 25.04.2008 11:28
Meilläpäin ehdottomasti odotetuin elokuva just nyt(vähän niinkuin läpällä, mutta ei sitten kuitenkaan), on Wall-E. Hajosin sen trailerille täysin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 25.04.2008 12:35
Nyt on sitten varmistunut se, että Guillermo Del Toro ohjaa kaksi Hobitti-elokuvaa.

Lainaus käyttäjältä: V2.fi
Del Toro muuttaa Uuteen-Seelantiin neljäksi vuodeksi työskennelläkseen
tiiviisti Taru Sormusten Herrasta -trilogiasta vastanneen Peter Jacksonin ja hänen tuotantotiiminsä ja
erikoistehostepajansa kanssa. Ensimmäinen elokuva perustuu kirjaan Hobitti ja toinen käsittelee
60 vuoden ajanjaksoa Hobittin ja Sormuksen Ritarien välissä. Osat kuvataan peräkkäin.

Mikäli loputkin aiemmista puheista pitävät paikkansa, käsikirjoituksesta vastaa Del Toro yhdessä
trilogian kirjoittajien, eli Jacksonin, Fran Walshin ja Philippa Boyensin kanssa.

V2:n uutinen aiheesta. (http://www.v2.fi/uutiset/viihde/2811/Se-on-virallista-Del-Toro-ohjaa-Hobitti-elokuvat/)


Kieltämättä odotan näitä innolla. Katsellaan sitten parin kolmen vuoden päästä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 25.04.2008 13:26
Hyvä, että Jackson ja muu vanha poppoo on mukana. En mä halua Hobiteista mitään Devils Backbonen kolmatta ja neljättä tulemista...

Mielenkiinnolla kyllä odotan millainen tuosta ensimmäisestä hobitista tulee. Ei ihan helpoin kirja kääntää leffaksi ja toivottavasti mystiikka on vahvaa ja tarina hahmovetoinen. Saa nähdä miten saavat sen lohharin herätettyä henkiin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 26.04.2008 11:33
Nyt on sitten varmistunut se, että Guillermo Del Toro ohjaa kaksi Hobitti-elokuvaa.

Kyllä! Noita huhuja on lueskeltu jo pitkään mutta olen aina ohittanut ne "liian hyvää ollakseen totta" -huhuna, enkä uskaltanut edes odottaa tätä. Jo se että nuo alokuvat yleensä saadaan tuotantoon on mahtavaa mutta ttä Del Toro vielä ohjaa sen niin...mahtavaa! Pitkästä aikaa on elokuvia mitä oikeasti odottaa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 30.04.2008 13:19
Paskaa luvassa...

(http://www.firstshowing.net/img/mummy3-tsrposter-big.jpg)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 30.04.2008 14:25
Brendan Fraser on ehkä paskin näyttelijä koskaan.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Qtulhu - 30.04.2008 18:00
Huomenna sitten alkaa leffakesä kun Iron Man tulee ensi-iltaan.

Paskaa luvassa...

(http://www.firstshowing.net/img/mummy3-tsrposter-big.jpg)

Eittämättä kesän paskin blockbuster. Eka Muumio on ihan jees, mutta toinen osa taas ei oikein.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 01.05.2008 01:37
Huomenna sitten alkaa leffakesä kun Iron Man tulee ensi-iltaan.

Kyllä!! Olen odottanutkin tätä. Viihdettä isolla...no V:llä. Lipunkin olen jo varannut. Itseasiassa kahteen peräkkäiseen näytökseen että kerkiän varmasti ainakin toiseen sen katsomaan ;D

Mutta, tältä elokuvalta voin ehkä toivoa liikojakin. Odotan nimittäin hyvää elokuvaa, enkä vain supersankari elokuvaa. Vaikka osaan kyllä nauttia pelkästä supersankari elokuvasta, mutta Fantastic 4:n ja X-men3:n jälkeen alkaa toivomaan jo kunnon elokuvaa supersankareista. Ja ei siinä että nuo eivät olisi viihdyttäneet, viihdyin hyvin teatterissa loppuun asti. Mutta joskus vain toivoi että hiukan ajateltaisiin mitä tehtäisiin. Molemmat kun olivat pidemmälti pettymyksiä, vaikka niiltä ei edes kummoisia odottanut.

No, odotetaan hyvää ja pelätään pahinta.

Niin ja hämis3:han oli myös ihan ok, mutta kannattaa katsoa howitshouldhaveended.com sivulta heidän pätkä hämis3:sta, niin tietää mitkä asiat siinä vaivasivat.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 07.05.2008 19:58
The Spirit (http://www.apple.com/trailers/lions_gate/thespirit/) on saanut ensimmäisen trailerin. Tai oikeastaan Teaserin.

Ja se on todella omaperäisen näköinen ja sellainen mitä ei visuaalisesti ole vielä nähty. Edes Sin Cityssä. Sarjakuvamaisuudessa nimittäin mennään vielä Sin Cityäkin pidemmälle. Saa nähdä kuinka toimii. Tuli jotenkin ristiriitainen tunne kun tuota katsoi. Innostus ja odotus kyllä nousi oikeastaan jopa lisää mutta silti välillä tuntui että mennään jopa liian pitkälle.

Musiikki ja graafinen visuaalisuus (niin sen varmaan voisi sanoa?) ja niiden myötä tunnelma oli todella hieno. Mahtava suorastaan. Tätä kyllä odottelen todella innolla, vaikka pienen epäilyksen traileri antoikin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 20.05.2008 11:12
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1533726

http://www.filmofilia.com/2008/05/18/paulo-coelhos-the-alchemist-to-be-filmed-by-laurence-fishburne-and-harvey-weinstein/

Jep jep. Paulo Coelhon Alkemistista tehdään leffa. Fishburnen henkimaailmasta en osaa sen tarkemmin sanoa, mutta on melko hienot pohjat tämänkaltaiselle elokuvalle tuo että etsitään väkipakolla joku rooli jollekin näyttelijättärelle elokuvasta.

Tämmöisen kirjan voi tehdä elokuvaksi kahdella tavalla, joko tekemällä asiat niin vähäeleisesti kuin kirja tekee tai vetämällä täysin yli ja vääntämällä kaikki elämänviisaudet rautalangasta jotta tyhminkin jenkki tajuaa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Cocki - 22.05.2008 13:58
No tietenkin kohuttu ja haukuttu Postal! Itseä kyseinen elokuva kiinnostaa hyvin paljon. Pelitkin ovat niin kovia että pakkohan sen leffankin on olla hyvä! Ja hei Uwe Boll ftw!


http://www.youtube.com/watch?v=TaNoQCokHo8 (http://www.youtube.com/watch?v=TaNoQCokHo8)


JIHAD!


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Azu - 25.05.2008 19:45
Dragon Ball Z Live Action Movie.

Behold, Goku

http://www.movieweb.com/news/76/28576.php

 :lol:

Tämä on kyllä pakko nähdä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 25.05.2008 19:53
Elokuvakesä näyttää niin lupaavalta, että pitää lunastaa Finnkinolta 4 lipun kesäpaketti hintaan 29,90.

Ensiksi vuorossa Incredible Hulk ja Shyamalanin uusin, The Happening. Molempien ensi-ilta 13.6

Sitten katsomaan Wantedia, 27.6

Will Smithin lupaavanoloista Hancockia mennään tiirailemaan 16.7

Leffakesän kruunaavat The Dark Knight (25.7) ja X-Files: I want to believe ( 1.8 )   

Nämä kaikki elokuvat katsotaan, joten varsin viihdyttävä leffakesä tosiaan tuloillaan.  :)




Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Cyrus - 25.05.2008 23:51
Woot, Shyamalanilta uutta kamaa. Moni pitää sen tuotantoa täysin kurana ja miestä todella yliarvostettuna, mutta itselleni on kolahtanut käytännössä jokainen sen leffa, eli pakko on Happeninkikin nähdä.

Ja X-Files. 8) Varmaan eniten odotusta herättänyt leffa kolmeen neljään vuoteen.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 26.05.2008 12:01
Vaikka Lady in the Water jäi aikanaan katsomatta, niin kyllä Sayalaimalahnan nimessä on sen verran voimaa, että The Happening kiinnostaa ehdottomasti. Hancockistakin mulla on jotenkin jäänyt positiivinen mielikuva, vaikken just nyt osaa sanoa vähääkään, mistä se edes kertoo. Noh, teatteriin seikkailemalla se kait selviää. Ja ottaen huomioon, ettei Taistelu Tulevaisuudestakaan ollut mitenkään huono, niin ehkä uusi filufilkkakin on katselemisen arvoinen.

Muuten en sitten jaksa stressata, ennen Wall-E:n tulemista. Se enskari on jo merkattu kalenteriin. :)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 26.05.2008 12:30
Shyamalanin aiemmista leffoista Happeningin on sanottu muistuttavan eniten Signsia. Ja se tietää todella hyvää, sillä tuo peltokuvioiden ympärille rakentuva elokuva on henkilökohtainen suosikkini ohjaajan leffoista. Tunnelma on niin tiheä, epäloogisuudet peittyvät sen alle heittämällä.

Todella kova hatunnosto muuten Carterille ja muulle X-Files-porukalle kun ovat pitäneet juonivyyhdin leffan osalta niin salassa. Yleensä tässä vaiheessa voi halutessaan lukea melkoisen yksityiskohtaisia spoilereita, mutta toisen filu-leffan juoni on pysynyt pimennossa miellyttävän hyvin. Enkä siitä ennen elokuun 1. päivää mitään haluakaan tietää enempää kuin mitä traikussa näkyi.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 26.05.2008 15:52
Elokuvakesä näyttää niin lupaavalta, että pitää lunastaa Finnkinolta 4 lipun kesäpaketti hintaan 29,90.

Ensiksi vuorossa Incredible Hulk ja Shyamalanin uusin, The Happening. Molempien ensi-ilta 13.6

Sitten katsomaan Wantedia, 27.6

Will Smithin lupaavanoloista Hancockia mennään tiirailemaan 16.7

Leffakesän kruunaavat The Dark Knight (25.7) ja X-Files: I want to believe ( 1.8 )   

Nämä kaikki elokuvat katsotaan, joten varsin viihdyttävä leffakesä tosiaan tuloillaan.  :)

Siitähän puuttuu vielä:

Speed Racer (pakko mennä kattoon jo pelkän visuaalisen tyylin vuoksi)

Kung-Fu Panda (traileri on hulvaton XD )


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 26.05.2008 23:23
Törmäsin tuossa erään elokuvan traileriin. En ole aikaisemmin kuullutkaan siitä. Elokuva on City of Ember (http://www.apple.com/trailers/fox/cityofember/). Kuinka moni saa tuosta pieniä deja vu fiiliksiä eräästä pelistä?


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Fraeon - 27.05.2008 03:10
Art Deco + maanalainen kaupunki = Bioshock. Muita yhtäläisyyksiä ei taida löytyä.

Vielä mielenkiintoisempaa on kuitenkin se, että kirjan suurin twisti spoilataan heti trailerin alussa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 09.06.2008 07:30
And the Oscar goes to... The Cockpuncher! (http://uk.youtube.com/watch?v=7sQQcrM7A8Q)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 15.06.2008 10:30
Marveli leffojen logoja paljastettiin:

(http://www.v2.fi/images/entertainment/news/3284/pic1.jpg)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sarkoni - 17.06.2008 14:11
Ong Bak 2 traileri. (http://twitchfilm.net/site/view/tony-jaa-brings-the-pain-weve-got-the-ong-bak-2-promo-reel#extended) Omgomgomg. Alkaa Tomppa olemaan jo aika taitava jamppa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 17.06.2008 14:38
Varmaan katselee tasan kerran kuten ensimmäisen Ong Bakin. Jos katselee. Noista indointialaisten leffoista tulee mieleen vanhat Jackie Chanit sillä erolla että niissä lyödään oikeasti eikä kukaan hymyile koskaan, mutta ensimmäisessä Ong Bakissa oli jopa juoni. Tuo traileri ei oikein antanut odottaa muuta kuin taisteluita ja väkivalta on kivaa vain tiettyyn pisteeseen saakka.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 17.06.2008 14:45
Jep kyllä ensimmäinen Ong Bak meni eka kerralla aika kivuttomasti, mutta siitä eteenpäin kaikki dialogi skipattiin suosiolla. Enemmän huumoria mukaan niin tykkäisin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 17.06.2008 14:53
Jep kyllä ensimmäinen Ong Bak meni eka kerralla aika kivuttomasti, mutta siitä eteenpäin kaikki dialogi skipattiin suosiolla. Enemmän huumoria mukaan niin tykkäisin.

Kattele vanhat Jackie Chanit. Takuuvarmaa hyvyyttä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 17.06.2008 15:17
Jep kyllä ensimmäinen Ong Bak meni eka kerralla aika kivuttomasti, mutta siitä eteenpäin kaikki dialogi skipattiin suosiolla. Enemmän huumoria mukaan niin tykkäisin.

Kattele vanhat Jackie Chanit. Takuuvarmaa hyvyyttä.

Tuttua huttua.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Cyrus - 17.06.2008 15:24
Ong Bak oli viihdyttävä montaasi hienoa akrobatiaa. Ei Jackien Chanin tasolle pääse kuitenkaan kukaan koskaan, koska ei kukaan muu saa samanlaista huumoria ja akrobatiaa yhdistettyä. Vaikka tulisi 10 x taitavampia tähtiä, eivät leffat tule olemaan samalla viihdyttävyyden tasolla juuri Chanin loistavan tilannetajun vuoksi. Viihdyttävää katsottavaa kyllä, mutta kyllä Chan on tämän genren kurko nyt ja aina.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 17.06.2008 15:27
Itselleni ensimmäinen Ong Bak maistui enemmän kuin kerran, etenkin siis alkuperäisversio. Suomessa myytävä DVD on leikattu versio ja huomattavasti lyhyempi kuin alkuperäinen.

Mitä tuohon kakkosen traileriin tulee, niin olen huolestunut. Tyyli on tyystiin erilainen ja meininki tuntuu liian synkältä ja brutaalilta edellisosaan verrattuna. Ja kuten tuhis sanoi, liika väkivalta on liikaa. Vähän epäilen että tuohon kakkoseen saataisiin ollenkaan huumoria, mutta ei olisi paha jos saisi pari kertaa nauraakin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 17.07.2008 22:02
 Terminator Salvation teaseri (http://www.youtube.com/watch?v=kXnELk6pZVk)

Paskaa odotettavissa, mutta onpahan sentääm Christian Bale...


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 17.07.2008 22:40
Tunnari nostattaa yhä niskakarvat, mutta eihän tuosta voi tulla kuin pelkkää paskaa. Etenkin kun Arskaa ei oo messissä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 17.07.2008 22:47
Tunnari nostattaa yhä niskakarvat, mutta eihän tuosta voi tulla kuin pelkkää paskaa. Etenkin kun Arskaa ei oo messissä.

Jos tuossa ei olisi mukana Balea, olisi kiinnostus nollan tienoilla.

Projekti vaikutti menevän täysin metsään jo siinä vaiheessa kun roskaleffoja ohjannut/ohjaava? (http://www.imdb.com/name/nm0629334/) kaveri pestattiin mukaan. Nyt en Balen projektiin saamisen jälkeen tiedä mitä tästä ajattelisi. Juttujen mukaan olisi kuulemma rustannut sopimuksen kolmesta Terminatorista, koska käsikirjoitus miellytti.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 18.07.2008 16:07
 Watchmen traileri (http://www.apple.com/trailers/wb/watchmen/)

300:n ohjaajan DC:n sarjakuvaan persutuva. Saattaa olla ihan katsottavakin...

Spirit leffasta myös uusi traileri... (http://ve3d.ign.com/videos/play/33969/N-Gage/Spirits)



Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: 720 - 20.07.2008 01:20
Watchmen ja Terminator ovat ensi vuoden top3 odotetuimmat -listalla, trailerit näyttivät hyviltä. Watchmen varsinkin oli aivan upea.

The Spiritistä ei voi sanoa samaa, on jo vähän liiankin tyylitelty. Vähäeleisempi filmnoirmainen tunnelma, joka ensimmäisessä trailerissa oli, on toivottavasti vahvempi itse elokuvassa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 27.07.2008 14:13
Disney esitteli Comic-conilla myös tron 2:n teaserin.

http://gizmodo.com/5029479/tron-2-trailer-video-makes-pants-wet-worldwide#viewcomments (http://gizmodo.com/5029479/tron-2-trailer-video-makes-pants-wet-worldwide#viewcomments)

Parempi laatuisena sitä ei varmaan tähän hätään saa.

Mukana häärii tietenkin kukas muu kuin Jeff Bridges.

Epic confirmed!


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 18.08.2008 08:47
Uskomatonta kuinka monta kertaa voi leffateatterissa hajota yhdellä kertaa pelkille trailereille. Oli aika hyvä suma huumoria sattunut. Suokkareiksi nousivat mm. Nick and Norah's Infinite Playlist (http://www.imdb.com/title/tt0981227/) sekä tietty Hamlet 2 (http://www.imdb.com/title/tt1104733/). Rock me sexy Jesus!

 :lol:


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 22.08.2008 21:15
Warner Bros. on julkaissut suunnitelmiaan tulevista elokuvistaWarner Bets on Fewer, Bigger Movies (http://online.wsj.com/article/SB121936107614461929.html?mod=googlenews_wsj). Suomeksi lyhenneltynä V2.fi (http://www.v2.fi/uutiset/viihde/3900/Terasmies-uusiksi-Batman-3-tulossa-paljon-leffoja-kavereillekin/).

Eli vähemmän mutta enemmän. Tosin kun katsoo ihan listaa elokuvista niin pistää miettimään mikä olisi sitten se "normaali" määrä jos tämä on "vähemmän". Vaikka eihän 4 supersankari leffaa kolmessa vuodessa loppujen lopuksi nyt niin paljon ole...

Lainaus
The studio is set to announce its plans for future DC movies in the next month. For now, though, it is focused on releasing four comic-book films in the next three years, including a third Batman film, a new film reintroducing Superman, and two movies focusing on other DC Comics characters. Movies featuring Green Lantern, Flash, Green Arrow, and Wonder Woman are all in active development.

Eli uutta Batmania ja Supermania plus muutama päälle.

Tyylistäkin oli puhetta:

Lainaus
Many of the studio's directors credit Mr. Robinov for taking Warner Bros.' films in a darker and deeper direction. Christopher Nolan, who directed "Batman Begins" and "The Dark Knight," says Mr. Robinov "really encouraged the logic of the villain" from "Batman Begins."

Sinänsä ihan ok, kun kuitenkin Frank Miller on tuomassa meille niitä oikeita sarjakuvaelokuvia. Mutta minusta Dark Knightin vetovoima oli/on suurimmilta osin Heath Ledger ja Jokeri, kuin Nolanin teema. Vaikka siis olihan tarina synkkä, mutta sehän alun perin oli Batmanin teema. Nolanin teema tai suunta oli minusta ennemminkin tuoda realistisuutta kuin synkkyyttä. Joka minusta ei ole kaikista paras valinta tälläiseen genreen.

Eli toivon hiukan vapaampia tai "korkealentoisempia" elokuvia kuin Dark Knight.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 29.08.2008 14:04
http://www.apple.com/trailers/independent/sukiyakiwesterndjango/ (http://www.apple.com/trailers/independent/sukiyakiwesterndjango/)

Takashi Miiken uusi leffa. Näyttelijöinä mm. Quentin Tarantino.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Qtulhu - 30.08.2008 16:38
http://www.apple.com/trailers/independent/sukiyakiwesterndjango/ (http://www.apple.com/trailers/independent/sukiyakiwesterndjango/)

Takashi Miiken uusi leffa. Näyttelijöinä mm. Quentin Tarantino.
Tarantino ei vissiin esiinny leffassa kuin pienessä sivuroolissa joten leffan mainostaminen tyypin nimellä on hieman harhaanjohtavaa. Toisaalta Tarantino on ainoa noista näyttelijöistä jonka me länkkärit tunnemme. Leffa itsessään vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta ja ympyrä tavallaan sulkeutuu kun Yojimbosta alkunsa saanut idea (jonka Leone maineikkaasti versioi) palaa Japaniin. Tää tosin taitaa olla melko erilainen kuin Kurosawan ja Leonen versiot.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kubs - 13.09.2008 10:04
http://www.movieweb.com/news/55/31155.php

Quantum of Solace


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 20.09.2008 16:57
Jos oisin homo niin tää Gyllenhaali ois kuuminta hottia. Ihan hyvä valinta persianrinssiks.

(http://host.trivialbeing.org/galleries/persia-aug12-jake-gyllenhaal-as-the-prince/jake-gyllenhaal-shirtless-prince-of-persia-05.jpg)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Riepu - 03.10.2008 22:11
Kaikkien aikojen parhaimmasta Live Action -leffasta on tullut traileri (http://www.youtube.com/watch?v=fB2fQwmC7-M).

Pystyyköhän koko teosta oikeasti kukaan katsomaan pokerinaamalla.

EDIT: Ja tietenkin se poistettiin heti...

Hetkinen.

EDIT2: No juuri näin. Kaikki poistettu :( Kyseinen leffa, josta kuitenkin puhuin, on Dragon Ball -sarjan pohjalta tehty live action -elokuva, joka jo pelkkänä ideana on tuntunut täydeltä vitsiltä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 03.10.2008 22:14
Kaikkien aikojen parhaimmasta Live Action -leffasta on tullut traileri (http://www.youtube.com/watch?v=fB2fQwmC7-M).

Pystyyköhän koko teosta oikeasti kukaan katsomaan pokerinaamalla.

Jaah... Linkki taisi mennäkkin saman tien nurin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Lanttu - 03.10.2008 22:43
Tätäkö (http://vimeo.com/1876437?pg=embed&sec=1876437) haettiin? Uskomattoman tyhmältä idealta elokuva kieltämättä kuulostaa... Hieman tuli ihmeteltyä, kun tuosta joskus kesällä tms kuulin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Riepu - 03.10.2008 22:50
Tätäkö (http://vimeo.com/1876437?pg=embed&sec=1876437) haettiin? Uskomattoman tyhmältä idealta elokuva kieltämättä kuulostaa... Hieman tuli ihmeteltyä, kun tuosta joskus kesällä tms kuulin.

Juu tuohan se oli. Periaatteessa joiltain osin ihan jopa "näyttävää" matskua, joka tosin voinee vain korostaa leffan vitsikkyyttä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 04.10.2008 21:33
Vuosikymmenen karmein leffa?

EDIT: Eihän tuota tunnistaisi edes Dragonballiksi ilman tekstejä...

DB lisenssissä olisi ollut ainekset vaikka mihin. Harmi.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 05.10.2008 00:30
Itsekin ajattelin ihan samaa nimittäin DB-lisenssillä oli voinut saada oikeasti näyttävän leffan, mutta mitä helvettiä tässä on menty tekemään. Dragonball-nimeä käytetään näköjään vain mainostamisena sillä tuon teaserin perusteella elokuvassa ei ole mitään mikä liittyisi DB:hen. Paskaa. Mutta oli arvattavissa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Teppo Holmqvist - 06.10.2008 19:21
Dragonball-nimeä käytetään näköjään vain mainostamisena sillä tuon teaserin perusteella elokuvassa ei ole mitään mikä liittyisi DB:hen.

Minulle kyllä HC-Dragonball fanit ovat sanoneet, että tuo seuraisi trailerin perusteella jotakin todella varhaista Dragonball (huomaa, ei Z:aa) tarinaa. Mutta onhan tuo aika korni idea, ei voi muuta väittää. :)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Riepu - 06.10.2008 19:27
Dragonball-nimeä käytetään näköjään vain mainostamisena sillä tuon teaserin perusteella elokuvassa ei ole mitään mikä liittyisi DB:hen.

Minulle kyllä HC-Dragonball fanit ovat sanoneet, että tuo seuraisi trailerin perusteella jotakin todella varhaista Dragonball (huomaa, ei Z:aa) tarinaa.

Olen ollut "HC"-Dragonball fani (saa nauraa) eikä tuo ainakaan omiin silmiini näytä yhtään tutulta, enkä todellakaan meinaa pelkkää ulkoasua. Toki hahmot ovat sarjasta niin kuin kiiltävät pallerot, mutta muuten leffa näyttäisi ottaneen oman tiensä.

Taaaaiiiii sitten muisti tekee pahat tepposet.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 06.10.2008 20:21
Ainahan voi ruveta oldskuuliksi jos uus meno on liian kuulia

http://www.youtube.com/watch?v=sg9yUiY14_E


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 07.10.2008 09:20
Ainahan voi ruveta oldskuuliksi jos uus meno on liian kuulia

http://www.youtube.com/watch?v=sg9yUiY14_E

Haha haluan ihmisiltä nyt ja heti mielipiteen, että kumman näkisitte mieluummin :lol:


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tuhis - 07.10.2008 09:25
Ainahan voi ruveta oldskuuliksi jos uus meno on liian kuulia

http://www.youtube.com/watch?v=sg9yUiY14_E

Haha haluan ihmisiltä nyt ja heti mielipiteen, että kumman näkisitte mieluummin :lol:

Tuon minkä pastesin.

Tää vielä löyty http://www.youtube.com/watch?v=xrjTokKH5-U

http://www.youtube.com/watch?v=CJ3qYER2M5Q jaa onhan tää koko juttu tuolla tms

http://www.youtube.com/watch?v=oRYx2Fm0A2Q paras

Vois tilata jos dvd:n löytää.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Koo - 07.10.2008 09:28
Teh magic begins! Tolla wanhalla olis kyllä varmasti enemmän viihdearvoa. Uusi vaikutti ihan peruspaskalta -paskalta.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 16.12.2008 19:59
Katsoimpa tuossa kokonaisuudessaan tulevan Wolverine Orgins (vai X-men orgins) -leffan trailerin. Ja ensi fiilikset on ainakin hyvät. Leffa tosiaan kertoo koko Wolverinen tarinan. Ja ompahan elokuvassa eräs xmen hahmoista jota ole odotellutkin jo kankaalle. Gambit. Mutta luvassa siis on toimintaa ja todennäköisesti ihan hyvä tarinakin, joten totta kai tätä odotetaan.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Xerobos - 18.12.2008 22:37
Ihmettelin vähän kun alkoi paska tuoksahtamaan, mutta sitten huomasin tämän jutun

Eddie Murphy ja Shia LaBeouf seuraavaan Batmaniin! (http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1627051)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Koo - 18.12.2008 22:40
Ei voi olla totta.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 18.12.2008 22:58
Ei olekkaan. Kuulemma pelkkää *askaa. Castingkaan ei ole kuulemma vielä alkanut eikä todennäköisesti ole alkamassakaan yli vuoteen.

Pari (http://www.darkhorizons.com/news08/081218e.php) lähdettä (http://www.collider.com/entertainment/interviews/article.asp/aid/10194/tcid/1).


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: migge - 18.12.2008 23:18
Huh... Kuulostikin sairaalta pilalta. Jo Robinin läsnäolo saisi voimaan pahoin.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Qtulhu - 19.12.2008 02:04
Huh... Kuulostikin sairaalta pilalta. Jo Robinin läsnäolo saisi voimaan pahoin.
Nolanhan on kertoillut että Robinia ei hänen Batman-leffoissaan tulla näkemään mikä on vain ainoastaan positiivinen juttu.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ilkimys - 19.12.2008 13:58
Huh... Kuulostikin sairaalta pilalta. Jo Robinin läsnäolo saisi voimaan pahoin.
Nolanhan on kertoillut että Robinia ei hänen Batman-leffoissaan tulla näkemään mikä on vain ainoastaan positiivinen juttu.
Amen to that! Ehdin jo aavistaa pahinta ;D


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 22.12.2008 00:19
My name is Bruce (http://www.apple.com/trailers/independent/mynameisbruce/)

Pääosassa Bruce Campbell. Ohjannut Bruce Campbell.

Hajosin!


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 02.02.2009 14:22
Transformers 2:sta ensimmäinen teaseri:

http://www.transformersmovie.com/ (http://www.transformersmovie.com/)

Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta ensimmäinen Transformaattorit on parasta CGI-mättöä koskaan.


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 02.02.2009 16:27
Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta ensimmäinen Transformaattorit on parasta CGI-mättöä koskaan.

Puoleenväliin asti siis. Sitten se onkin paskinta paskaa paskana.


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 02.02.2009 19:02
Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta ensimmäinen Transformaattorit on parasta CGI-mättöä koskaan.

Todellakin. Bay osaa kyllä hommansa paremmin kuin hyvin. Jatko-osaa odotellaan innolla. Ja kyllähän meno tai mättö menee hiukan sekavammaksi puolenvälin jälkeen, mutta jos se on paskinta paskaa paskana, niin katsoja ei ole vain katsonut tarpeeksi elokuvia.


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 02.02.2009 19:26
Lainaus
Todellakin. Bay osaa kyllä hommansa paremmin kuin hyvin. Jatko-osaa odotellaan innolla. Ja kyllähän meno tai mättö menee hiukan sekavammaksi puolenvälin jälkeen, mutta jos se on paskinta paskaa paskana, niin katsoja ei ole vain katsonut tarpeeksi elokuvia.

Eh, ehkä just toisinpäin. Mutta siis siksi minä sitä jälkipuolta vihasin, että Bayformersit olivat nyrkillä tapettavia peltipurkkeja ja ne vitun pepsodent Mariinit saivat yhden tuhottua jollain rynkyillä muistaakseni  :lol: :lol: :lol:

Alun alustus jollekin liian eeppiselle oli minusta todella hyvä, mutta se siis vain lässähti kasaan liian lässysti. Megatronin kuolema  :lol: :lol: :lol:


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 03.02.2009 01:54
saivat yhden tuhottua jollain rynkyillä muistaakseni  :lol: :lol: :lol:
Tälläistä minä en kyllä muista...Siinähän oli ihan käyty läpi että niin "peltipurkkeihin" ei tehoa kuin tietynlaiset "pommit", perusrynkyllä niitä oli turha räiskiä.

Megatronin kuolema  :lol: :lol: :lol:
Tämän myönnän. Se oli hiukan...no: "lol". Mutta tämä olikin viimeiset viisi minuuttia, eikä puolestavälistä eteenpäin.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 03.02.2009 11:14
Perusrynkyillä ei kyllä saatu tapettua yhtään roboa, mutta joillain kranunheittimillä taisi kaatua yksi. Aika laimeaa, kyllä, mutta transformerien väliset taistot oli eeppistä parhautta vaikka vähän sekavaksi yltyikin. Megatronin kuolema oli  :o-kokemus ja se taisi olla nössöin päävihun kuolema missään leffassa. Muuten ihan loistopätkä kyseessä, enkä itse ainakaan huomannut mitään selvää notkahdusta puolessavälissä.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 03.02.2009 15:07
Notkahdus tapahtui siinä kun Transformerit aloittivat taistelun keskenään.

Maailmojen olisi pitänyt räjähdellä. Lopputulos? Joku hävittäjä tipahti, pari rakennusta meni huoltoon ja yhdeltä sissiltä katkesi kynsi. Kiitti ei kiitti.

Formujen muunnos-animaatioihin käytettiin melkeinpä enemmän aikaa kuin loppukahinointiin. Hienointa CGI:tä leffa ehkäpä sisälti, mutta olihan se päin persettä ohjattu. Ehkä kakkonen on kerrankin parempi kuin ykkönen?


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 16.02.2009 18:56
Uusi Transformes traileri (http://movies.yahoo.com/movie/1809943432/video/12063123). Tai teaseri. Varsin coolilta menolta kyllä näyttää. Roboja tuntuisi olevan enemmän ja toiminta on ilmeisesti hiukan kauempaa kuvattua (eli ei ihan niin sekavaa mitä ensimmäinen osa hiukan ehkä oli). Pari tehostejuttua näytti hiukan oudolta, mutta muuten traileri kyllä lupaa vähintäänkin yhtä kovaa menoa ja osilta jopa parempaa kuin ensimmäisessä osassa. Eli viihdettä parhaimmillaan.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 18.03.2009 19:13
The Expendables -leffan julkaisupäivämäärä varmistettu: 23.4.2010 (http://www.filmifin.com/FF20/uutinen.php?site=filmi&id=3633)

Nähdään ensi-illassa.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kubs - 18.03.2009 21:08
"Tommi Korpelan tähdittämä ja pieneen kulttisuosioon noussut Rare Exports -lyhytelokuva kääntyy kokopitkäksi elokuvaksi. Korvatunturin synkästä salaisuudesta kertova elokuva
saanee ensi-iltansa syksyllä 2010."

Lähde (http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2009/03/suomalaisesta_nettihittivideosta_tulee_kokopitka_elokuva_623905.html?origin=rss)

http://www.youtube.com/watch?v=8JIz7I5yzwQ


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: kep - 19.03.2009 09:20
"Tommi Korpelan tähdittämä ja pieneen kulttisuosioon noussut Rare Exports -lyhytelokuva kääntyy kokopitkäksi elokuvaksi. Korvatunturin synkästä salaisuudesta kertova elokuva
saanee ensi-iltansa syksyllä 2010."
Todella jees! Pitää vain toivoa, että lyhäreiden omintakeinen ja säälimätön tyyli saadaan kannettua kokopitkään asti.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 13.05.2009 00:25
Kuka sanoi 300 -leffaa homoeroottiseksi.

(http://i39.tinypic.com/5bnps3.jpg)



Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JasuPoju - 14.08.2009 18:18
Inglorius Basterds (http://www.youtube.com/watch?v=5sQhTVz5IjQ) Tarantinon tuorein vaikuttaa herkulliselta. WWII on aina cool.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 14.08.2009 18:45
Juuri kun näytti siltä, ettei loppukesälle ole olemassa elokuvaa, jota odottaa kuola suusta valuen, ilmaantui täysin puskista District 9 (http://www.finnkino.fi/movie/6827/). Scifi on aina purrut meikäläiseen (Signs on yksi lempileffoista), ja tässä pitäisi olla mukana myös älyä ja tunnetta. Kyse ei todellakaan ole vain taas yhdestä uudesta sieluttomasta action-pätkästä. Rottentomatoesin lukema (92) liki sadan arvion jälkeen puhuu myös selviä säveliä siitä minkä luokan elokuvaa minä tästä odotan.

Elokuun 28. sen pääsee täällä katsomaan. Enkä missään tapauksessa halua tietää siitä enää yhtään mitään. Pari viikkoa sitten leffateatterikäynnin yhteydessä nähty traileri riitti jo vakuuttamaan ja löi heittämällä pultin kiinni katsomispäätökseen.

EN MALTA ODOTTAA.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 14.08.2009 19:35
Vaikuttaa tosiaan mielenkiintoiselta. Tuohan on kariutuneen Halo-elokuvan ohjaajan tekosia, joten sekin nostaa odotuksia. Mies kai ohjasi ne lyhytpätkät Halosta, joista jäi sellainen fiilis, että mies tietää mitä tekee!


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 16.08.2009 13:16
Mäkin taisin nähdä tästä jonkun trailerin/teaserin, ja idea on kyllä douppi. Pitänee käydä tsekkaamassa.

On muuten tänä kesänä tullut katsottua enemmän leffoja teatterissa kuin vuosiin. Erittäin mukavaa se, koitetaan vielä pari filkkaa käydä katsomassa ennen syksyn kiireitä.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: finngamer - 16.08.2009 18:14
Häämatkalla kävin tosiaan jenkeissä, ei vain ollut vielä teatterissa sielläkään. Bongasin kuitenkin hienoja mainoksia leffasta:

(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Temp/IMG_0614.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Temp/IMG_0606.jpg)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: migge - 16.08.2009 22:15
Itseäni vähän epäilyttää tuo rasismi vertauskuvana ja kritiikin kohteena, vaikka sikäli tärkeä asia onkin. Suvaitsemattomuus on yksi ihmiskunnan pahimmista syövistä, mutta välttämättä en haluaisi törmätä viihde-elokuvassa kovin mittavaan paasaukseen.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Tzibo - 16.08.2009 23:14
Heh, itse bongasin noita mainoksia myös jenkkienmatkallani ja mietiskelin silloin, että mitä ihmettä ne merkitsee. Myöhemmin tosiaan sain selville, että leffahan siinä kyseessä.

Vaikuttaa ihan hyvältä, pitänee katsoa. Tai no kattoo nyt mitä siitä kommentoidaan esmes teidän osalta - arvostelut näyttävät kuitenkin hyvää ja vaikuttaa tuo kiinnostavammalta kuin moni muu leffa joka tällä hetkellä kinoissa pyörii.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 18.08.2009 12:09
Ensi viikon torstaiksi varattu liput Tennariin District 9 -ennakkonäytökseen. Vielä reilu viikko spoilerien väistelyä ja sitten...


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 20.08.2009 22:18
http://www.apple.com/trailers/fox/avatar/ (http://www.apple.com/trailers/fox/avatar/)

Avatarin traileria pukkaa. Käykäähän kattoo.

(http://img.photobucket.com/albums/v291/jettjett/vlcsnap-96613.jpg)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kubs - 21.08.2009 11:16
Näyttää ihan helvetin hyvältä.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Tzibo - 21.08.2009 21:34
En vielä jaksanut katsoa traileria (kohta voisin), mutta mikä tämä massiivinen hype tästä leffasta on oikein?


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: finngamer - 21.08.2009 22:44
En vielä jaksanut katsoa traileria (kohta voisin), mutta mikä tämä massiivinen hype tästä leffasta on oikein?

Ei siinä muuta vaadita kuin Cameronilla vyön alla Terminaattorit, Aliens ja Titanic. Ja yli vuosikymmen ilman uutta elokuvaa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Riepu - 21.08.2009 22:56
En vielä jaksanut katsoa traileria (kohta voisin), mutta mikä tämä massiivinen hype tästä leffasta on oikein?

Ei siinä muuta vaadita kuin Cameronilla vyön alla Terminaattorit, Aliens ja Titanic. Ja yli vuosikymmen ilman uutta elokuvaa.
Eikös Avatarista oltu tehty myös vähintään jokin raaka kässäriversio joskus vuosia sitten, mutta niihin aikoihin tekniikka "ei venynytt" elokuvan toteuttamiseen tai vastaavaa? Kaiketi jotkut tästäkin syystä pomppivat seinillä.


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 22.08.2009 01:46
En vielä jaksanut katsoa traileria (kohta voisin), mutta mikä tämä massiivinen hype tästä leffasta on oikein?

Ei siinä muuta vaadita kuin Cameronilla vyön alla Terminaattorit, Aliens ja Titanic. Ja yli vuosikymmen ilman uutta elokuvaa.
Eikös Avatarista oltu tehty myös vähintään jokin raaka kässäriversio joskus vuosia sitten, mutta niihin aikoihin tekniikka "ei venynytt" elokuvan toteuttamiseen tai vastaavaa? Kaiketi jotkut tästäkin syystä pomppivat seinillä.

Joo siis tämä Avatar kuulemma puskee lopulta 3D-elokuvat läpi ja on ensimmäinen joka oikeasti käyttää hyväksi 3D-ominaisuutta. Uskoo ken tahtoo........minä en. Tai siis voihan se 3D-leffat jotenkin vakiinnuttaa, mutta en usko että sieltä nyt mitään erityisen ihmeellistä on tulossa 3D:n osalta.

Mutta mielenkiintoinen leffa kyllä jo finngamerinkin mainitsemien meriittienkin vuoksi.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 22.08.2009 03:47
District 9 vaikutti trailerin perusteella kyllä niin peruspaskalta, että huhhuh. Vähän Cloverfield-vibat tuli jostain syystä. Varma paskuuden merkki.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: 720 - 22.08.2009 23:23
Noita tyylikkäitä District 9-mainoksia voi muuten bongata Helsingin metrostakin. 8)

Olin Avatarin 15 minuutin previkassa ja oli todella hienon näköistä jälkeä, pettymystrailerin jälkeen tuo palautti uskon elokuvaan. Ainoa asia mikä tuossa oikeastaan tökkii on hahmosuunnittelu, jokin ei vain Na'vien lookissa iske.

25.9 saa ensi-iltansa Suomessa kuitenkin oma vuoden odotetuin elokuva, (500) Days of Summer. Anti-romcom High Fidelityn tyyliin kelpaa aina, kaikki ennakkomateriaali on vaikuttanut helvetin hyvä. Odotan tätä tosiaan enemmän kuin Avataria tai muitakaan loppuvuoden suurelokuvia joten pettymykseen ei ole varaa. ;)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 24.08.2009 00:39
Skippasin tuon Avatar-previkan, koska aion olla sen suhteen TÄYDELLISESSÄ mediapimennossa ensi-iltaan saakka. En ole katsonut siis traikkuakaan.

Muutenkin olen ottanut uudeksi taktiikakseni vältellä elokuvien trailereita, koska ne paljastavat yleensä aivan liikaa, ja ne nähtyään elokuvan aikana yhdistelee päässään jo näkemiään trailerin kohtauksia menossa olevaan leffaan. Ei hyvä!


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 17.09.2009 23:42
Äh, R&A-festarit ärsyttää. Ohjelmistossa on aivan liikaa mielenkiintoisia filkkoja, ei vaan osaa päättää.

Varmat on jo Soul Power keskiviikkona - tämä kun jäi Oulun musiikkivideofestivaaleilla väliin - sekä ZMD: Zombies of Mass Destruction huomenna. Siihen kaverit houkuttelivat, ja roiskeita ja naurunpoikasta pitäisi kuulemma irrota. Nimi ainakin on huono, eli douppi!

Sen lisäksi ei varmaan ole varaa käydä katsomassa kuin pari, vaikka kuinka tekisi mieli. Listalla pyörii kaikenlista, kuten Woon tuplajydänssi, Humpday, Mary & Max, The Girl, The Maid, Sauna, Antichrist(pari viimeistä jäänee jo näytösvaihtoehtojen vähyyden vuoksi pois) ja vaikka ja mitä. Isompia myöhemmin taatusi levitykseen tulevia pätkiä, tyyliin Miazakin uusi, (500) Days of Summer ja The Informant, en varmaan käy vielä tässä hötäkässä katsomassa.

Tällä hetkellä The Maid/The Girl -paketti ehkä kiinnostaisi, tulis sopivaa kontrastia erilaisesta komediasta riipaisevaan draamaan. Kattoos ny. Huomenna lippuostoksille, eli omia suosikkejaan ehtii vielä mainostaa. :)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: migge - 07.10.2009 14:03
Eilisessä Conanissa paljastui itselleni aika mielenkiintoinen tapaus. Zombieland (http://www.imdb.com/title/tt1156398/)

Pikkasen tulee mieleen Left4Dead. Olen aina pitänyt Woody Harrelsonista ja näyttäisi castissa olevan myös
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Olisiko tässä pitkästä aikaa aivotonta viihdettä hyvin tehtynä?

http://www.youtube.com/watch?v=fW3RHnJzHjY

Edit: Uu, ja For Whom The Bell Tolls elokuvan sound trackillä.


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: 720 - 07.10.2009 15:32
(500) Days of Summer

Vuoden paras leffa, saattaa olla jopa 2000-luvun paras. Uskomattoman hieno ja kaunis elokuva. Ei todellakaan mikään normaali tylsä romcom.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 14.10.2009 09:21
Nyt se on ulkona: The Expendables, promo traileri (http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=59996). Ja kyseessä siis promo trailer, joten se ei ole kovinkaan viimeistelty.

Itse fiiliksiin niin...onhan tässä ilmeisesti sitä kunnon ryminää kuten 80- 90-luvulla. Tiedä sitten kuinka onnistuu. Vaikka olihan sekin jo ihan cool kun näki Stallonen, Jason Stathamin ja Jet Lin niin paljon yhdessä. Vaikka eihän se nyt mitenkään "legendojen kohtaamiselta" tuntunut. Idea on mahtava, mutta olisihan se hienompaa ollut jos mukaan olisi saanut kaikki (tai edes osan) ne "oikeat legendat" 80- 90 -luvulta tai edes 2000-luvulta. Eli Stallonen lisäksi Willis (joka kuulemma leffasta jostain löytyy), Arska (kuten myös), Russell, Van Damme, Snipes ehkä jopa Eddie Murphy vielä. Ja miksi oi miksi tähän ei ole pakotettu mukaan Vin Dieseliä ja/tai Dwayne Johnsonia?! Tästähän on puhuttu useasti aikaisemminkin, mutta tuo traileri vain toi jälleen sen pettymyksen esiin. Melkein voisin veikata että syy on se että Stallonen karisma olisi voinut jäädä jopa alle.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 14.10.2009 11:35
Komppaan. Ryminää ja räjähdyksiä näyttäisi löytyvän, mutta itsekin olisin toivonut, että mukaan olisi saatu ainakin Seagal, Van Damme ja Snipes. Onhan se toki nytkin mahtavaa nähdä Sylkky, Arska, Bruce Willis ja Dolph Lundgren samassa leffassa, mutta parempaankin olisi pystytty. Muistan jostain lukeneeni, että Sylkky olisi henkilökohtaisesti pyytänyt Van Dammea mukaan, mutta hän torjui tarjouksen.


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 14.10.2009 15:26
Muistan jostain lukeneeni, että Sylkky olisi henkilökohtaisesti pyytänyt Van Dammea mukaan, mutta hän torjui tarjouksen.
Tämäpä outoa...Van Dammen ura (tai lipputulot) kun ei nyt mitenkään erikoinen ole viimeaikoina ollut (ei sillä että se taivasta olisi koskaan hiponut). Lukuunottamatta sitä "omaelämäkertaa", jonka tosin itse olen jättänyt katsomatta. Willis on tosiaan mukava lisä mutta yhden kohtauksen "piipahdus" on "pienoinen" kompromissi. Lundgren meni jotenkin ohi tuossa koko trailerissa ja pitikin katsoa uudestaan että sen sieltä löysin. Ja olihan se ihan selvä kun vain osasi katsoa :)

Mutta selvä syyhän näihin suurimpien nimien poisjääntiin on: ruutuaika ja palkkapussi jää pidemmälti aika köykäiseksi jos/kun mukana on useita "kulttinaamoja", joten harvat viitsivät vaivautua. No, tuohan Arskan ja Willisin piipahdukset hiukan sitä "legendat koolla" tuntua.

EDIT: Rourke muuten unohtu kokonaan mainita joka on varsin mukava lisä vaikka ei nyt ihan suurimpia toiminta tähtiä ollutkaan (ainakaan omissa kirjoissa).


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 14.10.2009 15:30
Dammehan taisi kieltäytyä elokuvasta siksi, että haluaa luoda uraa vakavasti otettavana näyttelijänä eikä enää halua tehdä tyhjänpäiväisiä toimintarooleja.


Olihan tuo traikku viimeistelemätön ja kaikkee, mutta mitäs siitä? Ensi vuoden odotetuin toimintaleffa on hän. Harmittavasti siirtynyt tuonne elokuun helteille Amerikan ensi-ilta.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Scarf - 14.10.2009 15:49
Eipä traileri antanut yhtään samanlaista kuvaa leffasta mitä kaikki ennakkohype.

Tuli lähinnä mieleen joku Get Carter tai vastaava Syltin kuraleffa ennen uutta Rockyä ja Ramboa (syynä tähän saattaa tosin olla nuo rumat homoviiksetkin).

Noh, ehkä lopullinen leffa on sitä kunnon K18-tykitystä.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Fraeon - 14.10.2009 16:05
Rambosta (http://www.imdb.com/title/tt1206885/plotsummary) puheenollen... (http://www.v2.fi/uutiset/viihde/6902/Rambo-V-onkin-sci-fia/)

 :lol:


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Bill Duke - 29.10.2009 21:23
Se tulee sittenkin!

Boondock Saints 2 traileri:
http://www.youtube.com/watch?v=Ue0rmWo6JdA

Eipä pitkään aikaan ollut mitään toivoa tuon leffan suhteen. Ja nyt kun se on tulossa niin ihan pelottaa että mitä sieltä tulee. Pakkohan se on kuitenkin katsoa.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: kep - 29.10.2009 21:44
Ja nyt kun se on tulossa niin ihan pelottaa että mitä sieltä tulee.
Juurikin noin. Ykkönen pääsi yllättämään ja tykkäsin pirusti, ja miksi leffasta ylipäätänsä pitää tehdä jatko-osa?


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 29.10.2009 21:49
Ja nyt kun se on tulossa niin ihan pelottaa että mitä sieltä tulee.
Miksi leffasta ylipäätänsä pitää tehdä jatko-osa?

Rahan takia?


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 29.10.2009 22:06
Mä en voinut katsoa tota Boondock Saintsia ku tunnin. Sit myötähäpeä jotenkin pakotti lopettamaan  :/


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 31.10.2009 07:26
Uusi traileri (http://www.traileraddict.com/trailer/avatar/international-trailer) Avatarista. "Spoilaa" aika paljon, eli jos haluatte lähteä täysin tietämättöminä teatteriin, älkää katsoko.

Vau!  :)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 31.10.2009 11:18
Ihmiset ovat vähän ihmetelleet, kun leffateatterissa heitän aina paidan silmilleni ja tukin korvat kun Avatarin traileri helähtää esiin (kaveri varottaa!)  ;D

Minkäs teet, en halua tietää siitä yhtikäs mitään ennen ensi-iltaa. Mutta tuo Kaban "Vau" ei ole huono juttu tietää.  :)


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: kep - 01.11.2009 23:34
Ja nyt kun se on tulossa niin ihan pelottaa että mitä sieltä tulee.
Miksi leffasta ylipäätänsä pitää tehdä jatko-osa?

Rahan takia?
Elokuva mikä tuotti SURKEASTI teattereissa uusitaan rahan takia? Muistuta, että en palkkaa sua vastaamaan mun taloudesta.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 11.11.2009 11:20
Lisää kunnon ryminä viihdettä: Clash on the Titans ensi teaser (http://movies.yahoo.com/movie/1810081563/video/16576836/20091110/67/16576836-700-flash-s.96796836-,16576836-100-flash-s.96796829-,16576836-1000-flash-s.96796839-,16576836-300-flash-s.96796832-,16576839-6800-qtv-s.96796844-,16576839-10300-qtv-s.96796846-,16576839-2700-qtv-s.96796841-). Sinänsä pettymys, kun teaserin perusteella (tai teaserin musiikin perusteella) kyseessä on "tyhmää viihdettä" tyyliin Transformers. Ei sillä että en voisi nauttia leffasta. Jos se on tehty hyvin varmasti viihdyn. Toivoin vain hiukan enemmän.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: WKoA - 15.11.2009 21:25
Mielenkiinnolla odotan uusista lehvoista lähinnä The Hobbittia, joka tulee joskus vuosien päästä.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 15.11.2009 21:31
Mielenkiinnolla odotan uusista lehvoista lähinnä The Hobbittia, joka tulee joskus vuosien päästä.

Joulukuussa 2011 pitäisi olla ensi-ilta. Joten ei enää mahdottoman pitkään tarvitse odottaa (vaikka onhan se toki pitkä aika sekin).

Toivon mukaan esittävät samoihin aikoihin LOTR-trilogian uudelleen teattereissa, ainakin minä katsoisin mieluusti suurelta kankaalta ne uudestaan.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: migge - 15.11.2009 21:38
Toivon mukaan esittävät samoihin aikoihin LOTR-trilogian uudelleen teattereissa, ainakin minä katsoisin mieluusti suurelta kankaalta ne uudestaan.
Juu, pidennetyt versiot vielä. Elokuvien puoliväleissä voisi aina olla tankkaustauko. :)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Doinkki - 16.11.2009 00:03
Toivon mukaan esittävät samoihin aikoihin LOTR-trilogian uudelleen teattereissa, ainakin minä katsoisin mieluusti suurelta kankaalta ne uudestaan.
Juu, pidennetyt versiot vielä. Elokuvien puoliväleissä voisi aina olla tankkaustauko. :)

Ja jälkimmäisen puolikkaan puolessa välissä virtsaamistauko.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Cocki - 16.11.2009 10:07
Joo LOTR:it uudestaan teatteriin. Ois kyllä melko mahtavaa settiä jälleen. Valitettavasti ekaa osaa en itse ehtinyt näkemään teatterissa joten se olisi kiva kokemus, ja tietenkin pidennetyt versiot. Jos nykyään edes näen niitä lyhyempiä olen ihan kummissani, hyviä pätkiä kun puuttuu yks jos toinenkin.

Mutta tuo Hobitti, miten minä luulin että 2010 jouluksi tulisi eka puolikas tästä? Siis leffahan (kai?) tulee kahdesssa osassa, ja hyvä niin. Voe vittu jos olen odotellut sitä turhaan ensi vuodelle...


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Azu - 16.11.2009 10:51
Joulukuu 2011 The Hobbit 1, joulukuu 2012 The Hobbit 2. :|


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 17.11.2009 09:07
http://moviesblog.mtv.com/2009/11/12/exclusive-independence-day-sequel-to-be-two-movies-possibly-called-id4-ever/

Independence Day saamassa KAKSI jatko-osaa!  ;D

Eipä mitään, antaa tulla vaan. Alkuperäiscasting vaan messiin, niin se on siinä!


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 18.11.2009 05:54
Avatarista on ilmestynyt tekijöiden haastattelu (http://tw.movie.yahoo.com/videoplayer.html?id=3170&type=movie). Videolla näkyy myös uutta matskua itse elokuvasta. Xboxin videovuokraamosta löytyy myös neljän minuutin kohtaus elokuvasta. Upeaa, ei voi muuta sanoa. Ekojen traikkujen jälkeen odottelin elokuvaa, mutta varauksella. Nyt odotus on ehkä samaa luokkaa kuin joskus Dark Knightia odotellessa, eli vuoden parasta elokuvaa odotellaan. Kenties sellaista, joka nousee all time suosikkilistallekin.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 17.12.2009 14:02
Katsastelin tuossa uusimpia trailereita ja ensi vuosi lupaa kyllä todella hyvää:

Alice In Wonderland (http://www.apple.com/trailers/disney/aliceinwonderland/). Leffa vaikuttaa koko ajan vaan paremmalta, ja tuon trailerin jälkeen tiedossa on myös eräs yksityiskohta tarinasta: Kyseessä on jatko-osa alkuperäiseen tarinaan, ei toisinto alkuperäisestä. Pakko nähdä.

Clash of the Titans (http://www.apple.com/trailers/wb/clashofthetitans/). Tämä tulee olemaan varmasti perusrymistelyä, vaikkakin tuon perusteella todella hienoa perusrymistelyä. Tuosta tunnelmasta tulee väkisinkin mieleen Kratos, kun mielikuva on se että vihainen mies pistää kreikanmytologian jumalat ja siinä sivussa titaanit ojennukseen. Vaikka ei nyt kuitenkaan niin vihaisesta miehestä ole kyse kuin Kratos :) Ja vaikka tästä tuskin vuoden elokuvaa tms. tulee, niin varmasti tuo hyvää viihdettä teatteriin. Vaikuttaa ainakin lupaavammalta kuin Prince of Persia jonka voisi tähän ehkä jotenkin rinnastaa.

Iron Man 2 (http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/). Ensimmäinen traileri. Toissa kesän ehdottomia suosikkejani palaa jatko-osana ensi vuoden puolella, ja traileri lupaa kyllä hienoa räminää, vaikka Starkin alkoholi ongelmiin tuskin nytkään otetaan kantaa. Myönnän kyllä että tämän elokuvan ei tarvitse onnistua erityisenkään hyvin että hyväksi tämän luokittelen, mutta Robert Downey jr. ja Mickey Rourke (ja tietysti Scarlett Johansson ;) ) tuovat kyllä paljon leffaan. Näiden kahden herran vuoksi luulenkin että tämä tulee olemaan jälleen vuoden parhaimpia elokuvia.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 18.12.2009 11:04
Avatar by The King of the World. Tänään kello 9:30 kolmedeenä.

Jänskättää, vaikka trailerit olikin sysipaskoja. Luotan Cameroniin.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 02.01.2010 21:25
Mielestäni mainion Paranormal Activityn tekijöiden seuraava on nimeltään Area 51 (http://www.imdb.com/title/tt1519461/). Elokuvan pitäisi tulla ulos jo tänä vuonna. 11 000 dollarin kengännauhabudjetin jälkeen ohjaaja saa käyttöönsä 5 miljoonaa dollaria Area 51:n tekemiseen.

Elokuva säilyttänee first person -tyylin, ja sen tarinan keskiössä lienee kolme teiniä, jotka löytävät Nevadan autiomaasta kiistellyn ja legendaarisen sotilastukikohdan, jossa huhutaan säilytettävän avaruusolentojen ruumiita ja Amerikan maaperälle pudonneita avaruusaluksia.


Tähän väliin: holy shit!  Diggaan aivan älyttömästi ufo-tarinoista ja dokumenteista, eikä Area 51 ole saanut osakseen vielä hyvää elokuvaa. Ensi vuotta ajatellen tämä meni kyllä selvästi odotetuimpien elokuvien joukkoon. PA:n vastaanotto oli erittäin ristiriitainen, mutta kuten alussa selvensin, pidin paljon siitä.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: migge - 03.01.2010 13:07
Elokuva säilyttänee first person -tyylin, ja sen tarinan keskiössä lienee kolme teiniä, jotka löytävät Nevadan autiomaasta kiistellyn ja legendaarisen sotilastukikohdan, jossa huhutaan säilytettävän avaruusolentojen ruumiita ja Amerikan maaperälle pudonneita avaruusaluksia.
No eipä ainakaan tuon kuvauksen perusteella kuulosta kummoiselta. Suorastaan surkealta.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 05.01.2010 14:14
Elokuva säilyttänee first person -tyylin, ja sen tarinan keskiössä lienee kolme teiniä, jotka löytävät Nevadan autiomaasta kiistellyn ja legendaarisen sotilastukikohdan, jossa huhutaan säilytettävän avaruusolentojen ruumiita ja Amerikan maaperälle pudonneita avaruusaluksia.
No eipä ainakaan tuon kuvauksen perusteella kuulosta kummoiselta. Suorastaan surkealta.


Kuulostaa aikalailla samalta kuin ziljoona muutakin kauhu elokuvaa. Eli voi olla hyvä tai huono?


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Dr. Scientist - 15.01.2010 21:42
http://www.youtube.com/watch?v=uVdA4qGGGWI (http://www.youtube.com/watch?v=uVdA4qGGGWI)

Tekken -leffan traileri. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 02.02.2010 21:23
I Love You Phillip Morris (http://www.youtube.com/watch?v=yhjNNI4rs4s)

 :lol: Enpä ollut tästäkään kuullut. Erittäin hämmentävä setti, mutta todennäköisesti pakko kuitenkin nähdä.


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Koo - 02.02.2010 21:37
I Love You Phillip Morris (http://www.youtube.com/watch?v=yhjNNI4rs4s)

 :lol: Enpä ollut tästäkään kuullut. Erittäin hämmentävä setti, mutta todennäköisesti pakko kuitenkin nähdä.

Vaikuttaa hyvältä  :lol:


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Riepu - 02.02.2010 21:39
I Love You Phillip Morris (http://www.youtube.com/watch?v=yhjNNI4rs4s)

 :lol: Enpä ollut tästäkään kuullut. Erittäin hämmentävä setti, mutta todennäköisesti pakko kuitenkin nähdä.

Subillahan tosta on pyörinyt jotain pätkiä, mutta en millään odottanut sen olevan aivan...tuollainen. Ja yllätyksenihän on vain positiivinen asia. Kuvittelin alkujaan, että Carrey olisi vain jokin hullu mikäliestalkkerifani jonkin tähtösen perässä, ja sitten kaikkea "hassua" tapahtuu, mutta täähän vaikuttaa nyt jopa varsin mielenkiintoselta.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 20.03.2010 09:50
Tämä on näitä viestejä joihin riittää vain kuva:
(http://www.traileraddict.com/content/lionsgate/expendables-7.jpg)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: migge - 20.03.2010 09:57
Asepornoo! Vuoden paskin elokuva?


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 20.03.2010 10:43
Vuoden paras.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 20.03.2010 10:54
Asepornoo! Vuoden paskin elokuva?
Tämä käy hyvin helposti mielessä että on itsestäänselvyys että paskaa on tulossa. Mutta odotan kuitenkin suurella mielenkiinnolla leffaa. Vuoden leffaa ei tietenkään ole tulossa mutta omassa lajissaan leffa on varmasti varsin cool. Ja Stallonestakin voi sanoa mitä vaan, mutta onhan kaveri aina "aivot narikkaan" -toimintaa osannut mielestäni tehdä ja muutaman ihan oikeasti hyvän elokuvankin. Elokuvan suurin kuoppa on todennäköisesti Jet Lin näyttelijän taidot. Niin kauan kun kaveri ei aukaise suutaan kaikki on hyvin, mutta kun suu aukeaa häviää kaikki uskottavuus. En tiedä johtuuko siitä että Li ei osaa kunnolla englantia, mutta se kuulostaa siltä kun kaveri lukisi suoraan paperista. Li miettii koko ajan mitä sanoo ja tekee eikä eläydy ollenkaan. Tämä voi johtua siitäkin kun Li yrittää koko ajan vain ääntää oikein sanomansa.

Mutta, varsin mielenkiintoinen ja hienosti asiansa ajava leffa on varmasti tulossa. Tai näin ainakin haluan uskoa.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 20.03.2010 10:59
Tämä on näitä viestejä joihin riittää vain kuva:
(http://www.traileraddict.com/content/lionsgate/expendables-7.jpg)


 :lol: :lol: :lol:



Ensi torstaina menen leffaan tsekkaamaan peräti kaksi näytöstä: Bournen matkan Irakiin (Green Zone) ja Oscareissa avokätisesti palkitun Hurt Lockerin.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Faiska - 11.06.2010 09:43
http://www.youtube.com/watch?v=LzBzBxjfiA4&feature=player_embedded (http://www.youtube.com/watch?v=LzBzBxjfiA4&feature=player_embedded)

Epic.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 11.06.2010 10:25
http://www.youtube.com/watch?v=LzBzBxjfiA4&feature=player_embedded (http://www.youtube.com/watch?v=LzBzBxjfiA4&feature=player_embedded)

Epic.

Kovempi ku Tekken. Ja plussaa Sonya Bladea näyttelevästä Jeri Ryanista. Hotness.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Tan - 01.07.2010 13:13
(http://www.jimhillmedia.com/mb/images/upload/Tron-Legacy-Thumbnail-web.jpg)

Traileri (http://program-glitch-esc.net/)
Teaser-traileri (http://www.youtube.com/watch?v=1AwvuirSEAA&feature=fvw)

Tron: Legacy, jatko-osa 28 vuotta sitten ilmestyneelle kasariklassikolle Tron. Elokuvan musiikeista vastaa Daft Punk. Mukana ensimmäisen elokuvan tähti Jeff Bridges.
Itsellä on kovat odotukset. Tron on yksi lempielokuvistani ikinä.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: finngamer - 01.07.2010 14:14
Mukana ensimmäisen elokuvan tähti Jeff Bridges.

Ja Bruce Boxleitner!


Oikeasti on aina kiva nähdä kun joku vähän marginaalimpi kaveri saa roolia jossain blockbusterissa. :)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: iikkapoika - 10.07.2010 22:21
(http://www.iwatchstuff.com/2009/09/18/get-low-poster.jpg)

http://trailers.apple.com/trailers/sony/getlow/ (http://trailers.apple.com/trailers/sony/getlow/)

Get Low, trailerin perusteella leffa vaikuttaa todella mielenkiintoiselta elokuvalta. Elokuvan nähneet ihmiset ylistävät Robert Duvallin roolisuoritusta. Ja Bill Murray tietysti loistoroolissa myös!


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2010 11:15
Nämä Expendaples-trailerit (http://www.youtube.com/watch?v=dMDC76D9l94) sen kun vaan paranee!  :lol:

Enää kuukausi!


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 14.07.2010 11:27
Nämä Expendaples-trailerit (http://www.youtube.com/watch?v=dMDC76D9l94) sen kun vaan paranee!  :lol:

Enää kuukausi!

Kaikki Lautalaiset tietysti samaan näytökseen? :P Itse ainakin menen katsomaan tämän ensi-illassa.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 14.07.2010 11:43
Joo, ensi-iltaan ehdottomasti! Ei tälläisiä äijäelokuvia kuitenkaan ihan liikaa julkaista.  :)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Scarf - 14.07.2010 12:39
Menen katsomaan leffan vaikka pelkästään tuon trailerin perusteella, vaikka aikaisemmat ovatkin olleet paskoja.  :lol:


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: ZepKi - 14.07.2010 13:33
Ihan käsittämätön traileri  :lol:
Onkos siitä ikärajasta tullu mitään tietoa vielä?


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: kep - 14.07.2010 13:37
Ihan käsittämätön traileri  :lol:
Onkos siitä ikärajasta tullu mitään tietoa vielä?
IMDB sanoo, että "Rated R for strong action and bloody violence throughout, and for some language."


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Tzibo - 14.07.2010 13:42
AHAHAHA :D Ihan uskomaton traileri "NOT OFF YOUR TORRENTS - IN A FUCKING THEATER" Ei huhhuh, kuinka yli voi vetää :D


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: ZepKi - 14.07.2010 13:56
IMDB sanoo, että "Rated R for strong action and bloody violence throughout, and for some language."

Thank god. Jännitin jo ihan sairaasti, ettei ois Rated R ja joutuis puheita ja ynnä muita sensuroimaan, mutta tää kyllä kruunaa kakun!


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 14.07.2010 14:26
Pakko nähdä, period. Ilmoittaudun yhteisristiretkelle ensi-iltana! \o


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 14.07.2010 18:35
Ei helvetti  :lol: Huima traileri  ;D Kerrassaan mahtava ;D Vielä niin totta se alku  :lol:


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Tan - 14.07.2010 21:03
http://trailers.apple.com/trailers/sony_pictures/residentevilafterlife/

Neljäs RE-elokuva näyttää 3D:llä raiskatulta.
Jovovichin lisäksi mukana Albert Wesker, RE5:sen huputettu teloittaja, sekä Chris Redfield Michael Scofieldin tulkitsemana.

edit: http://trailers.apple.com/trailers/summit/red/
Helvetti mikä cast tälläsessä leffassa.  :lol:
Vaikuttaa mielenkiintoiselta.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 14.07.2010 21:58
Eikös tuo The Expendablesin traileri ollut joku fanien viritelmä? Näin ainakin V2.fi väitti. (http://www.v2.fi/uutiset/viihde/9139/Klikkaa-tasta-jos-et-ajatellut-maksaa-The-Expendablesin-nakemisesta/)

Yhtä hyvä traileri eniveis  :)


Haluaako Epi (tai joku muu) varata liput koko porukalle, niin päästää samaan näytökseen, eikä niin että jengi varailee eri näytöksiin  ;)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 14.07.2010 23:40
Aika epätoivoinen toi Expendables traikku. (en ihmettelisi fanien tekemäksi, sen verran paska renkutus siinä soi)

Jotenkin mikään trailereissa näkemäni ei vaikuta kiinnostavalta. Tykkään B-luokan toimintaleffoista ja varsinkin syltyn, arskan, van dammen ja Russellin pätkistä, mutta Expendables näyttää jotenkin ihan liian pliisulta. Luulenpa, että trailerit ovat parempia kuin itse leffa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 03.08.2010 17:30
The Expendablesin varaukset ovat näköjään käynnistyneet Finnkinossa. Myynnissä on atm to 12.8. klo 15:00 ja klo 22:15 näytökset. Varasin nyt tuohon klo 15 näytökseen, mutta saa nähdä menenkö vasta perjantaina kun tuo teatteri on Kinopalatsi 9.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: ZepKi - 10.08.2010 09:02
Finnkinon sivuilla (http://www.finnkino.fi/movie/7275/) näyttäis olevan Expendablesi K15 :o Jos tuo nyt on aito merkintä, onkohan jotain jouduttu leikkelemään pois ikärajan saamiseksi?

EDIT: Expendablesin Youtube-Channelissa (http://www.youtube.com/expendables) hassu jippo tosiaan :D


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 11.08.2010 10:46
Onko joku muu menossa katsomaan Expendablesia perjantaina Tennariin? Itsellä on lippu varattuna klo 13:45 ja 16:15 näytöksiin, mutten ole vielä päättänyt kumpaan menen. Todennäköisesti tuohon aikaisempaan kuitenkin.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 22.08.2010 21:36
Ensimmäiset ovat jo nähneet Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1:n. Ja aikaiset arviot ovat puhuneet vain hyvää!

"Se on kuin Empire Strikes Back", "Selvästi synkin Potter-elokuva", "Huumorin määrää on vähennetty".

Okei, mä olen niiiiin hypettynyt. Ei malta odottaa saagan huipennusta.



Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 22.08.2010 22:32
Se voi olla jopa parempi kuin sysipaska kirja.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Cocki - 23.08.2010 12:32
Se voi olla jopa parempi kuin sysipaska kirja.
Ehei...

Itse pitän seitsemännestä kirjasta paljon ja yksi parhaista sarjassa. Mutta elokuva on jo hyvin pahasti kustu, koska kutosessa tehtiin joitain tyhmiä ja täysin turhia juonimuutoksia jotka vaikuttavat seiskaankin. Mainitsen vaikkapa sen että: miksi kutosen lopussa ei ollut suurta taistelua?!? Näin mm. Billin naamaa ei revitty paskaksi -> seiskaan suuri vaikutus. Niin ja miten Harry löytää hirnyrkin tylypahkan toivehuoneesta kun Ginny (wut?) laittoi keittokirjan piiloon, ei hän itse. Vois joskus tekijät lukea sen seuraavankin osan niin osaisivat suunnitella osat kunnolla...



Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 23.08.2010 12:47
Jaa itselleni tuo viimeinen kirja oli ainoa jonka läpi selaamiseen vaadittiin ponnistuksia. Jotenkin todella sekava kokonaisuus ja ei Rowling mitään ihmissuhteita osaa puida auki ilman satumaisia kikkoja ja taustaa (telttaretki). Lopun epilogi oli myös todella tönkkö.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Bill Duke - 23.08.2010 18:57
Mulla tämän hetken odotetuin leffa, Jackass 3D:
http://www.youtube.com/watch?v=fKwjU_pSSW4


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Vin - 04.10.2010 12:47
Just Cause valkokankaalle (http://www.gamereactor.fi/uutiset/78182/Just+Cause+matkalla+valkokankaille/)

Jos tämä nyt toteutuu, niin lienee turha ladata mitään suurempia odotuksia juonellisesti, mutta onhan tässä mahdollisuudet viihdyttävälle Shoot 'Em Up-tyyliselle TÄYSIN ylilyödylle toimintapätkälle.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 18.10.2010 12:48
Traileri, jota kaikki ovat odottaneet......   Scream 4!  ;D


http://www.youtube.com/watch?v=AHAiJy9ZBGw&feature=player_embedded


Vaikka ykkönen nyt sarjassaan onkin eniten katsottava näistä, niin jonkinlaisella nostalgian voimalla tuota nelostakin tulee kyllä odotettua. Olihan parissa uudemmassakin sarjan osassa tietynlaista outoa viehätystä. Lienee ensi vuoden Halloween-hitti jenkeissä.

Ilmeisesti tulossa on uusi trilogia, eli osat 5 ja 6 näkevät myös päivänvalon jos nelonen ei totaalisesti floppaa.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: sleepy - 27.10.2010 19:30
Finnkino näköjään tarjoaa aika siistin näköisestä ja varsinkin kuulostavasta Tron Legacysta tänä lauantaina ilmaisen 25 minuutin preview-näytöksen 3D:nä ainakin Tampereella ja Helsingissä.

Tuli oma lippu napattua ihan pelkästään Daft Punkin takia.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ilkimys - 28.10.2010 00:09
Batman 3 sai nimen! (http://movies.ign.com/articles/113/1130726p1.html)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Scarf - 28.10.2010 01:23
Batman 3 sai nimen! (http://movies.ign.com/articles/113/1130726p1.html)

Ja todella paskan sellaisen. Kaipa tuo on noinkin typerä, että kaikki ne miljardi Dark Knightin nähnyttä tajuaa tämän olevan sille jatkoa. Muistaakohan kukaan enää edes Batman Beginsiä?


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 29.10.2010 19:57
Paska nimi.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: echoes - 29.10.2010 20:00
On kyllä paska. Olisivat laittaneet rehdisti Dark Knight 2.

Muistaakohan kukaan enää edes Batman Beginsiä?
Toivottavasti ei.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 07.04.2011 12:45
Liput varattu Scream 4 -ennakkonäytökseen tennari ykköseen ensi torstain superpäiväksi. Tulee olemaan varmaan aika nostalginen pätkä, sillä Screamit (varsinkin ykkönen) olivat aika kovispätkiä silloin teiniaikoina.

Toivottavasti ovat saaneet vähän särmääkin mukaan.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Aivis - 07.04.2011 12:50
Batman 3 sai nimen! (http://movies.ign.com/articles/113/1130726p1.html)

Ja todella paskan sellaisen. Kaipa tuo on noinkin typerä, että kaikki ne miljardi Dark Knightin nähnyttä tajuaa tämän olevan sille jatkoa. Muistaakohan kukaan enää edes Batman Beginsiä?

Parempi olis ollut: Batman 3: the Dark Knight Rises (Dark Knight 2)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 07.04.2011 13:09
Batman 3: The Dark Knight Begins Rising in the Night of Gotham City's Nightlife

Ois parempi.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Noppa - 07.04.2011 14:05
Batman: First Blood part 1: The Dark Knight 2: The Dark Knight rises


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Aivis - 07.04.2011 14:35
Älkää nyt överiksi vetäkö! Lähinnä tartuin tuohon jatko-osan tunnistettavuuteen nimen perusteella -juttuun.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 11.05.2011 20:05
Ensimmäisen osan juliste oli omaan tyyliinsä huima, toimiva ja laittoi hymyilemään. Kakkonen on aikalailla samalla tasolla ja vähän päälle paskaa ja melkein tuntuu että itkeä pitäisi.
The Expendables 2:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Juoni (http://www.v2.fi/uutiset/viihde/11065/The-Expendables-2-juliste-ja-juoni/) on myös vähän mitä on, mutta eihän tätä juonen vuoksi mentäisiinkään katsomaan :)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 30.05.2011 13:24
http://www.youtube.com/watch?v=vJoXfTxOEuw

Rhoda Williams (Brit Marling), fiksu nuori nainen, hyväksytään opiskelemaan MIT yliopiston astrofysiikan ohjelmaan, hänen tavoitteenaan ollessa kosmoksen tutkiminen. Nerokas säveltäjä John Burroughs (William Mapother), on juuri saavuttanut huipun ammatissaan, ja on saamassa perheeseensä toisen lapsen. Toisen maapallon löytymisen kynnyksellä tragedia iskee, ja näiden kahden muukalaisen elämät kohtaavat peruuttamattomasti.

Ensi-ilta on jenkeissä heinäkuun lopussa. Jonkun lähteen mukaan leffa tulisi Suomeen 23.9. En jaksaisi millään odottaa. Another Earth näyttää niin pirun kiinnostavalta.  :)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Scarf - 30.05.2011 14:17
Itse odotan tältä vuodelta ylivoimaisesti eniten elokuvaa The Tree of Life (http://www.youtube.com/watch?v=fLPe0fHuZsc) (katsokaa Full HD:nä, jos vain mahdollista, kaunein traileri ikinä).

Kyseessähän on erakkoluonteestaan tunnetun ohjaajalegenda Terrence Malickin (Days of Heaven, The Thin Red Line, The New World)  uutukainen, jota mies on työstänyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti viimeiset 30 vuotta.

Kuten suurin osa Malickin leffoista, on tämäkin saanut aika kaksijakoisen vastaanoton. Elokuva voitti Cannesin pääpalkinnon, mutta osa ihmisistä buuasi näytöksien lopuksi. Toisaalta osa myös nousi seisomaan ja taputti. Joidenkin mielestä tämä on kaikkien aikojen paras elokuva.

Kyseessä on joka tapauksessa kiistatta yksi visuaalisesti upeimmista elokuvista, kuten Malickilta sopiikin odottaa. Tulee Suomeen joskus syksyllä.


DRIVE on myös odotuslistalla. Tanskalaisohjaaja voitti Cannesissa parhaan ohjaajan palkinnon ja elokuvakin on saanut suitsutusta osakseen.

Kyseessä on minimalistinen kuvaus pankkiryöstökeikkojen autonkuljettasta sykähdyttävällä väkivallalla höystettynä. Tämä klippi (http://www.youtube.com/watch?v=wO1PCKcXfC0) antaa hyvää osviittaa siitä mitä on tulossa, kun tämä joskus syksyllä tänne rantautuu.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: migge - 30.05.2011 17:21
Itse odotan tältä vuodelta ylivoimaisesti eniten elokuvaa The Tree of Life (http://www.youtube.com/watch?v=fLPe0fHuZsc) (katsokaa Full HD:nä, jos vain mahdollista, kaunein traileri ikinä).
Tämä on kyllä lupaava tapaus. Heti piti katsoa tuo traileri kun kuulin voitosta Cannesissa. Mitäänhän en tuosta tiedä muuta kuin että nimi ja traileri ovat molemmat yhtä kauniita. Pakko siis mennä teatteriin katsomaan.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: echoes - 30.05.2011 18:03
The Tree of Life on kyllä itsellänikin odotuslistan kärjessä. Milloinkas tuo on tulossa Suomeen teattereihin?

Myös Kaurismäen Le Havrea venailen, aikaisemmat leffat ovat kolisseet mukavasti.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JasuPoju - 31.05.2011 23:16
Another Earth vaikuttaa kyllä diipiltä. Pitänee katsastaa kunhan saapuu. Ja tuo DRIVE. Damn! näytti ihan törkeen coolilta pätkän perusteella. Todellakin pitää nähdä.

Take Shelter (http://www.youtube.com/watch?v=tst6GeGtokQ) sai mielenkiinnon heräämään, ainakin traikun perusteella. Itse ainakin digauttelen leffoista, joissa ei tiedä onko tapahtumat todellisuutta vai päähahmon hulluutta.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 19.03.2012 20:34
http://www.youtube.com/watch?v=bOvtroJkFAQ

Tämä ja Batman peräkkäisinä kuukausina. Hieno leffakesä tulossa.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Gba - 06.04.2012 22:41
Kaikkien nykyaikaisten teinielokuvien äiti saa uuden virallisen jatko-osan ja ensi-iltansa tänään. American Pie: Reunion

Olihan ensimmäinen amerikan piirakka kova leffa silloin teininä ja on ne myöhemmät osat ja spinoffit nähty myös. Sopivan kevyitä ja positiivisella hengellä tehtyjä kesäleffoja. Ei varmaan tosin uppoa, kuin kohderyhmäänsä nuoren miehet, mutta väliäkös sillä. Kyllähän tämäkin tulee leffassa nähtyä.  ;D

American Pie: Reunion International Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=zI6yWueCpEE&feature=fvwrel)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 07.04.2012 10:26
Kolme ensimmäistä American Pie -leffaa ovat ihan toimivia, kolmas ehkä juuri ja juuri. Mutta ne spin-offit...myönnän, en ole näistä katsonut kuin yhden, mutta voi herran jumala mitä paskaa. Ainakaan tämä yksi ei ole minusta edes Transformerien ystäville. Elokuva oli jokaisella tasolla huono. Helposti pääsee omalta osalta Top-5 huonoimmat elokuvat ryhmään. En voi suositella kenellekään.

Tätä uusinta odotan kyllä mielenkiinnolla ja innolla. Jos elokuva pääsee edes lähelle kahden ensimmäisen elokuvan tunnelmaa, se on hyvä.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Gba - 07.04.2012 12:15
Transformersien ystäville nyt ei voi suositella mitää elokuvaa, missä on jotain sisältöä edes yhden puujalkavitsin verran. ;)

Nuo spinnoffit vissiin tuli kaikki suoraan videolle.

American Pie Presents Band Camp (2005)
-joitain vanhoja kasvoja, kuten Eugene Levy (Jim´s Dad) ja Sherminator (Chris Owen)
- 66% liked it (rottentomatoes)

American Pie Presents The Naked Mile (2006)
- 73% liked it (rottentomatoes)
- ainoastaan Eugene Levy alkuperäisestä castista

American Pie Presents: Beta House (2007)
- 65% liked it (rottentomatoes)

American Pie Presents: Book of Love (2009)
- 31% liked it (rottentomatoes)

Noista ensimmäisessä on hieman yritystä, mutta ei noista mikään vedä vertoja alkuperäisille leffoille. Halvalla tehtyjä b-luokan kesäleffoja. Kriitikoilta aina murska-arvioit, mutta yleisö on kumminkin pitänyt, paitsi tuosta viimeisestä. Toisaalta eivät kriitikot pitäneet ensimmäisestäkään American Piestä, mutta yleisöön sekin upposi(10 miljoonan budjetilla yli 300 miljoonan tuotto). Reunion on tällä hetkellä vetänyt kovimmat scoret IMDB:ssa, 7,3/10, mutta tuo selittyy tietenkin uutuudella, kyllä se tuosta laskee roimasti.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Vin - 07.04.2012 21:18
Elokuva oli jokaisella tasolla huono. Helposti pääsee omalta osalta Top-5 huonoimmat elokuvat ryhmään. En voi suositella kenellekään...
...paitsi jos tykkää huonoista leffoista jollain kierolla tavalla.

The Naked Milen olen muistaakseni nähnyt ja ei se minään älyttömän huonona leffana jäänyt mieleen. Sen tietää jo leffan alussa että mitään erikoista ei ole luvassa ja siihen osaa suhtautua sopivalla asenteella.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 10.04.2012 21:00
Kaikki salkkareiden fanit mylväisevät nyt tyytyväisyydestä, sillä Salattujen Elämien elokuvaversiosta tulee mainio lisäys kotimaiseen kauhugenreen (http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/draama/salatut_elamat/uutiset_kevat_2012?1526518).

Kirjoitinko... Kirjoitinko että Salatut elämät tulee elokuvateattereihin ja että genre olisi kauhu? Kyllä kirjoitin.

Vakavasti puhuen luulin tätä ensin myöhäiseksi aprillipilaksi, mutta kai se on uskottava kun maikkari niin sanoo. Ehkä pitäisi komedia-arvon takia mennä jo katsomaan.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Vin - 10.04.2012 21:03
Kauhuleffa jonka ikäraja on K12.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Laama - 10.04.2012 22:21
Koko lauta on selvästi shokissa tämän uutisen vuoksi.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Noppa - 10.04.2012 23:06
Joko se on oikeasti huono tai loistavan paska... mutta oikeasti KAUHULEFFA? Löytääkö teinit Sepon salaisen pontikan valmistusvälineet ja Seppo joutuu kylmästi tappamaan nuorukaiset? Sitten tietysti koko juttu olikin vain jonkun hahmon unta ja kaikki onkin ihan hyvin.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 11.04.2012 09:05
Miksi ihmeessä tähän kiinnitetään täällä edes huomiota?! "Elokuva" tulee olemaan aivan varmasti katsomatta pahinta paskaa mitä suomalainen elokuva on ikinä tuonut (ja se on paljon sanottu). Ihan jo sen vuoksi että ikäraja tulee olemaan korkeintaa 12v, että joka teini pääsee elokuvan katsomaan. Eli "kauhuelokuva" kaksitoista vuotiaalle. Kertoo jo aika paljon... :rollaus:

Sekin on kyllä varmaa että elokuva tulee olemaan menestys ja jatko-osa tulee varmasti.

Pahinta tässä on että traileria tullaan varmasti esittämään leffateatterissakin. Eli sitten kun traileri tulee ulos, ei uskalla mennä katsomaan yhtäkään elokuvaa jossa traileri voisi olla mukana. Jumalauta sitä tuskaa kun on tullut nauttimaan elokuvasta ja salkkarien tunnusbiisi kajahtaa leffateatterin kajareista. Pää räjähtää aivan varmasti ja järjen hivenet ovat sirpaleina.

Parastahan tässä olisi jos "elokuva" floppaisi totaalisesti. Mutta kuinka moni siihen uskoo kun kyseessä on Twilight -sukupolvi  :rollaus:


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 11.04.2012 10:03
Ei se nyt rimaa voi alittaa enää Aleksi Mäkelän jälkeen.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Aivis - 11.04.2012 11:15
Lainaus
Koska elokuva tähtää nuoreen yleisöön ja tarina kertoo nuorison kauhumatkasta, siinä on näyttelijöinä vain Salkkareiden nuorisonäyttelijät.

Jaa, ei tarvitse mennä katsomaan edes läpällä...


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Wyrkk - 11.04.2012 11:26
No eihän tuo ole edes uusi juttu sinänsä sillä eikö salkkari nuoret esiintyny jo jossain minisarjan tyyppisessä kauhusarjassa? Eipä ole tarvetta mennä katsomaan sillä elokuvan tehosteet on varmasti melko kuraa, ainakin itse TV sarjan perusteella.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 11.04.2012 12:03
Kuinka mahtavaa olisi, jos sieltä tupsahtaisikin tyyliin pohjoismaiden paras psykologinen trilleri? \o/


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Fraeon - 11.04.2012 12:35
Saahan sitä normi-Salkkareistakin aika painajaismaisia:

http://www.youtube.com/watch?v=BAel59isUjY


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 11.04.2012 12:42
http://www.youtube.com/watch?v=9MmIQGqkwvs


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 11.04.2012 14:15
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 11.04.2012 14:19
Tuosta tulee aivan varmasti vuoden katsotuimpia leffoja Suomessa vaikka tuleekin vasta joulukuussa teattereihin. On ne Salkkarit sen luokan ilmiö nuorten keskuudessa.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 24.04.2012 11:24
Tuli varattua liput ensi lauantaille The Avengers-elokuvaan. Odotukset on kovat, toivottavasti ei tarvitse pettyä  :)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 03.05.2012 10:09
Burtonilla lähti viimein lapasesta. (http://www.youtube.com/watch?v=cTjD3rV27Go)

Kaksi sanaa: voi helvetti.  :lol:


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 19.07.2012 13:17
Uuden Batmanin ensi-ilta on viimein huomenna. Monikin menossa katsomaan viikonlopun aikana? Itsellä on liput varattuna Tennarin klo 17:30 näytökseen.

Onnistuneesti olen onnistunut välttelemään spoilereita tähän mennessä ja traileritkin olen jättänyt katsomatta ensimmäistä lukuun ottamatta. Viime viikonloppuna tuli katsottua sekä Begins että TDK pitkästä aikaa ja odotukset trilogian päätösosaa kohtaan ovat kyllä aika huikeat. Toivottavasti ei tarvitse pettyä  :)


On kyllä niin kova leffavuosi, ettei ole vähään aikaan ollut. TDKR, Expendables 2, Skyfall ja The Hobbit  ;D


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 19.07.2012 14:03
Kyllä! Liput löytyy huomiseen ekaan näytökseen Turussa. Olen myöskin vältellyt tietoja leffasta. Ekan trailerin taisin katsoa. :)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: MasterTK - 19.07.2012 14:08
Itse varasin eilen liput lauantain näytökseen. Äärimmäisen harvoin jaksan elokuviin vaivautua lähtemään, mutta kyllä tämä ja Expendables 2 on nähtävä.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: bËst - 20.07.2012 05:38
Sunnuntaina paikalliseen teatteriin kattomaan. Odotukset ovat suth alhaalla pettymysten välttämiseksi. Kaikkihan tuon varmaan allekirjoittavat että Dark Knight oli kaiken loistonsa saanut elokuva 70%;sti heath Ledgerin ansiosta. Nyt jää nähtäväksi mitenkä ko. menetys näkyy leffan laadussa. Itse kun en Balen näyttelemälle batmanille lämpene yhtään. Kaikki muu kylläkin toimii leffoissa


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: tetsuo - 20.07.2012 07:05
Spoilaannuin pahasti elokuvan lopusta. Tai sitten en. Se vaan kun en tiedä oliko se spoileri vai ei. Lähden sitten sunnuntaina katsomaan ja jännäämään miten käy, spoileri mielessä koko ajan. Oh well.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 20.07.2012 08:52
Kaikkihan tuon varmaan allekirjoittavat että Dark Knight oli kaiken loistonsa saanut elokuva 70%;sti heath Ledgerin ansiosta.

Ei Batman Begins sen huonompi elokuva ole vaikkei Ledgeriä siinä näykään. Olihan Ledgerin roolisuoritus ja kuolema auttamassa leffan hypeä muttei se laatuun vaikuttanut.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 20.07.2012 09:40
Lähden maalle viikoksi, joten uuden bättiksen näkeminen lykkääntyy minulla ainakin ensi viikonlopulle.

Yksikin spoileri tänne ja laitan modet asialle.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Kabanossi - 20.07.2012 12:33
Vitun vittu. Kaveri kämmäs lippujen ostossa. Normaalisti varaus pitää lunastaa tuntia ennen näytöstä. Tässä oli nyt joku poikkeusjuttu ja varaushan oli umpeutunut. Eikä toivoakaan saada lippuja edes viikonlopuksi. Nice...


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Vin - 23.07.2012 20:49
http://www.episodi.fi/red-2-haastaa-expendablesin-viela-enemman-vanhoja-staroja-19732/ (http://www.episodi.fi/red-2-haastaa-expendablesin-viela-enemman-vanhoja-staroja-19732/)

RED oli mun mielestä varsin hauska ja kelvollinen leffa parisen vuotta sitten, saas nähdä miten jatko-osa pärjäilee. Kunhan nyt eivät menisi aivan siitä mistä aita on matalin.



Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Aivis - 24.07.2012 05:59
RED on oikeasti varsin pätevä toimintaleffa, mutta enpä tiedä tuosta kakkos-osasta. Vaikka tietenkin tulee varmaan katsottua jo pelkästään Malkovichin takia.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sharkie - 25.07.2012 00:46
Itsekin pidän REDistä valtavasti, mutta olisin kovasti - kuten niin usein nykyään - toivonut jengin jättävän sen tuohon yhteen vetoon. Quit while you're ahead. Mutta pakko kai se on rahaa tahkota. Toivottavasti ei ole ihan kuonaa.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Sarkoni - 14.08.2012 19:53
Seven Psychopaths, uusi traileri.

http://www.youtube.com/watch?v=XvuNfq5vN-w

Tietysti ihmetyttää, että mikä ihme se tämä on ja siihen sanon, että ehkä vuosituhannen parhaimman elokuvan In Brugesin ohjaajan Martin McDonaghin seuraava tuotos. Olkoonkin liioittelua tuo äskeinen, mutta In Bruges naurattaa aina ja se on samalla äärettömän uudestikatsottava. Jos ette ole nähneet, alkakaa painua. Jos olette nähneet, menkää silti.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 16.08.2012 21:36
(http://trailers.apple.com/trailers/newline/thelaststand/images/poster-xlarge.jpg)


http://www.youtube.com/watch?v=iEMmL0uQYeY


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 16.08.2012 22:21
Jaahas, ei se Arska oikein enää vanhoilla päivillä pärjää. Pitäähän tuo silti katsoa.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Scarf - 16.08.2012 23:49
Juu, olihan Arska aika jäässä jo Exp 2:ssakin.

Mutta luotto on kova, koska ohjaajan pallilla häärää Jee-woon Kim. A Tale of Two Sisters on parhaita kauhuleffoja ikinä ja A Bittersweet Life on visuaalisesti sykähdyttävin toimintaleffa 2000-luvulla. I Saw the Devil vei puolestaan inhorealismin uudelle tasolle.

E: Mitä vittua, onko tossa Johnny Knoxvillekin.  :lol: Ei tää voi olla huono.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 17.08.2012 15:29
Ohjaaja on kyllä parhi. Bitterswett life on yksi lempileffoista. Arska kun ei vaan osaa oikein näytellä ja ikä on vienyt sen muun parhauden mennessään.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Noppa - 18.08.2012 14:59
Onhan tyypillä vielä jonkin verran karismaa. Pakosti nousee hymy huulille kun tuota traileria katsoi. 5/5.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Vin - 31.08.2012 12:57
http://www.youtube.com/watch?v=wCGX_9UPoGg&feature=player_embedded

Salkkarit-leffan eka traileri.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Noppa - 31.08.2012 14:28
Ilmiömäisen loistava leffavuosi Suomessa!


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 12.12.2013 15:00
Huomenna tulee Suomessa ensi-iltaan elokuva, joka on ollut minun odotuslistani ykkösenä koko vuoden 2013 (Menen tosin katsomaan vasta ensi keskiviikkona)

La vie d'Adèle eli Blue is the warmest color IMDB (http://www.imdb.com/title/tt2278871/?ref_=fn_al_tt_1)


Synopsis saa niin sanotusti sukat pyörimään jaloissa. Tässähän on kuulemma mukana se hypetetty seitsemän minuutin edestä graafista tyttörakkautta sisältävä kohtaus, joka joidenkin huhujen mukaan on kuvattu aidosti eikä simuloidusti. En ole asiaa sen enempää tutkinut tai mitään sellaista... Mutta luulen, että se saa sukkien lisäksi eloa jossakin muuallakin.

Eipä nyt kuitenkaan heittäydytä täysin asiattomaksi, sillä kyseessä on laadullisesti varmasti elokuva, joka kolahtaa omaan elokuvamakuuni täydellisesti ja saattaa olla SE leffa minulle tänä vuonna.


http://www.iltalehti.fi/leffat/2013121217827593_la.shtml   Tämä arvio! Huh, tahtoo nähdä ja heti.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Melfice_ - 12.12.2013 16:10
Jaa siis mattoa nuollaan ihan tosissaan vai millä lailla ei-simuloidusti? En ole kuullutkaan tästä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 12.12.2013 16:55
Lars Von Trierin Nymphomaniac sitten varmaan seuraavaksi?  ;D


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: zoukka - 12.12.2013 17:03
Onhan monissa eurooppalaisissa elokuvissa harrastettu melkein oikeeta seksiä jo vuosikymmenet.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 12.12.2013 21:16
Jaa siis mattoa nuollaan ihan tosissaan vai millä lailla ei-simuloidusti? En ole kuullutkaan tästä.

Kyllä, ihan totista toimintaa saattais kuulemma olla. Kuten Zoukka sanoi, niin ei eurooppalaisissa tuotannoissa tietenkään uutta auringon alla, vaikka mistään HC-pokesta ei olekaan kysymys. Täytyypä katsoa kohtaukset silmä kovana ja kysyä sitten tämän tyyppisen genren asiantuntija-kaveriltani mielipidettä oliko aidon oloista...

Jos nyt joku luuli, että olen menossa teatteriin pelkästään näiden kohtausten takia, niin huh hu! Netistä löytää taikasanoja Googleen syöttämällä 30 sekunnissa tujumpaa kamaa. Jos yhtään elokuvamakuani tuntee, niin ymmärtää että tämä elokuva herättäisi kiinnostukseni kilometrien päästä ilman moisia kohtauksiakaan. Mutta hei, en mä valitakaan!  ;D



EDIT: Eikös Nymphomaniac sisällä LäBööffin heilumassa sukukalleudet tanassa?! NOPE.  :o


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Aivis - 12.12.2013 21:38
Nymphomaniacissahan on päädytty tällaiseen (http://www.wired.co.uk/news/archive/2013-05/22/nymphomaniac) ratkaisuun ainakin seksin osalta.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: echoes - 13.12.2013 02:26
Täytyypä katsoa kohtaukset mulkku kovana ja kysyä sitten tämän tyyppisen genren asiantuntija-kaveriltani mielipidettä oliko aidon oloista...

Korjattu.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: saska - 13.12.2013 02:38
Täytyypä katsoa kohtaukset silmämuna kovana ja kysyä sitten tämän tyyppisen genren asiantuntija-kaveriltani mielipidettä oliko aidon oloista...

Nyt se on korjattu.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 13.12.2013 09:29
Täytyypä katsoa kohtaukset silmä ja muna kovana ja kysyä sitten tämän tyyppisen genren asiantuntija-kaveriltani mielipidettä oliko aidon oloista...

Nyt se on korjattu.

NYT se on korjattu.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 13.12.2013 09:42
Nymphomaniacissahan on päädytty tällaiseen (http://www.wired.co.uk/news/archive/2013-05/22/nymphomaniac) ratkaisuun ainakin seksin osalta.

Joo vanha kunnon stunt cock meininki leffassa, joten ei Epinkään tarvi olla huolissaan Shia LaPööffin pippelin näkemisestä.


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 13.12.2013 12:53
Pre-order canceled!

http://dome.fi/elokuvat/arvostelut/arvostelu-adelen-elama-on-paljon-muutakin-kuin-pitkia-lesboseksikohtauksia
Lainaus
Niin aidolta kuin ähellys näyttääkin, Léa Seydoux kertoi haastattelussa näyttelijöiden pitäneen tekovaginoita oikeiden sukuelintensä päällä



Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 13.12.2013 13:07
Täytyypä katsoa kohtaukset silmä kovana ja kysyä sitten tämän tyyppisen genren asiantuntija-kaveriltani mielipidettä oliko aidon oloista...

http://www.youtube.com/watch?v=rIjJ_VtU9PA


Otsikko: Vs: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 13.12.2013 13:17
Pre-order canceled!

http://dome.fi/elokuvat/arvostelut/arvostelu-adelen-elama-on-paljon-muutakin-kuin-pitkia-lesboseksikohtauksia
Lainaus
Niin aidolta kuin ähellys näyttääkin, Léa Seydoux kertoi haastattelussa näyttelijöiden pitäneen tekovaginoita oikeiden sukuelintensä päällä



Jokainen lukemani arvostelu saa odottamaan tätä elokuvaa enemmän ja enemmän.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Ephram - 17.12.2013 21:36
- Huomenna katsomaan PORNOA leffateatteriin!

- Elä elä, ei se Hobitti nyt niin hyv...

- Hobitti! Siis Hobitti! Voi elämän kevät ja ketun viikset.

- Eksää nyt Hobsuun pokella viitannu?

- Kamoon nyt hei. Joku roti tähän hommaan.


ADELEN ELÄMÄ OSAT 1 JA 2.  My Body is Ready!


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 17.12.2013 21:56
Epi leffateatterissa:

(http://i.imgur.com/UhZHOXU.jpg)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: JayeizH - 17.12.2013 22:49
Annoit haasteen niin pakkohan se oli etsiä.
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 18.12.2013 09:18
Annoit haasteen niin pakkohan se oli etsiä.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

 ;D

Kyllähän tuon löysin itsekin, mutta tuosta on myös olemassa versio, jossa Aku ei nytkähdä ylöspäin, vaan pelkkä se liikkuu.


Otsikko: Vs: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: Gragooni - 18.12.2013 18:25
Legendaarisesta aikamatkailija John Titorista ollaan ilmeisesti tekemässä leffaa. Tämä on kyllä niitä elokuvia joita ei voi jättää katsomatta. Tässä vielä leffan traileri http://www.youtube.com/watch?v=wiuNO1v0-Mg


Otsikko: Re: Tulevia elokuvia
Kirjoitti: despo - 12.04.2014 15:25
Viime vuosien parhaan toimintaleffan jatko-osa, eli The Raid 2: Berandal tulee ensi viikon perjantaina eli 18.4. ensi-iltaan Suomessa! Tätä onkin jo odoteltu.

Hätäisimmät voivat tosin mennä katsomaan tämän jo huomenna klo 20:40 Tennariin.