Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • The Expendables -elokuvan ensi-ilta: 13.08.2010
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 12
Tulostusversio
Aihe: Tulevia elokuvia  (Luettu 101159 kertaa)
Tulevia elokuvia « : 27.06.2007 12:56 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Täällä keskustellaan tulevista elokuvista.

Näin alkuun voisi heittää Hitman -leffan trailerin. Leffa on pilalla sanon ma. Eipä tule tästäkään ensimmäistä hyvää pelielokuvaa. Räjähdyksiä ja äksöniä Hitmanissa? Ei näin...

Kesällä on tulossa ihan kivasti katsastamisen arvoisia leffoja. Mm. Simpsons The Movie (onko se nyt sitten dubattu Suomessa?  >:(), Transformers ja Die Hard 4.0. Kaikki pitää varmaan käydä kattomassa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #1 : 27.06.2007 13:27 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei näyttänyt Hitman oikein pelin vastaavalta. Leffan nimi pitäisi olla Hitboy. Ja siitä elokuvan luonteestakin voi aina keskustella. Pelin henkilö kun on hiljainen tappaja ja käsittääkseni jonkin verran sisään suuntautunut. Eipä saanut sellaista kuvaa pelin räjähdyksistä ja muusta meiningistä...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #2 : 27.06.2007 13:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Transformers lupaa hyvää varttuneemmalla tyylillään, mutta muutenhan leffa voi olla kamalaakin huttua. Toivottavasti kuitenkaan ei. Pakko varmaan tsekata.

Die Hard on tietty pakkokatsastus myös, vaikkakaan en usko alkuperäisten(ensimmäisen eritoten) meininkeihin päästävän. Kunhan munakasta toimintaa löytyy, niin toimii.

Simpsons-leffa ei yllättäen kiinnostakaan niin paljon. Mitä siltä sitten pitäisi odottaa? Erikoispitkää Simpsons-jaksoa? En näe miten se voisi olla muutakaan. Taatusti viihdyttävä pätkä, mutta samoin on itse sarjakin, ja sen kausien laskemiseen eivät evää sormet riitä. Joten yllättämään tuskin päästään. Vuan voihan sen silti käydä tsekkailemassa, jos sille päälle sattuu. Niin, ja ei ole dubattu, ainakaan defaulttina. Todennäköisesti sellaistakin versiota pyöritetään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #3 : 27.06.2007 18:38 »
Warpriest Jäsen Viestejä: 11 Basaaripisteet: 0 Profiili Odottamani elokuvat taitavat suurin osa olla vielä tuotannossa tai vasta alkutekijöissään. Pidin huomattavasti Silent Hill elokuvasta, joten toinen osa on pakko tarkastaa. En tiedä onko PotC 4 jo tuotannossa, mutta huhujen mukaan elokuva on tulossa, joten sekin on listallani. Kaikista suurin mielenkiinnon kohteeni on kuitenkin ollut jo muutaman vuoden ajan neljäs Indiana Jones joka saa näillä näkymin ensi-iltansa 2008. Viimeiset kolme elokuvaa olivat mielestäni loistavia joka suhteessa ja viimeisin elokuva on melkein yhtä vanha kuin minä. Harrison Ford on yhä pääroolissa ja onkin mielenkiintoista nähdä miten lähes 70-vuotias näyttelijä jaksaa toimintaroolissaan.
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #4 : 27.06.2007 18:57 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Harrison Ford on yhä pääroolissa ja onkin mielenkiintoista nähdä miten lähes 70-vuotias näyttelijä jaksaa toimintaroolissaan.


Ensimmäisenä kuvauspäivänä Ford ainakin näytti ottavan aika rennosti.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #5 : 27.06.2007 19:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Harrison muuten näyttää kypsästä iästään huolimatta yhä täysin uskottavalta. Pelkäsin pahinta.

Toukokuu 2008. Yksi odotetuimpia kuukausia koskaan. Indy IV on minulle todella iso juttu elokuvien puolella. Juonen teemasta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #6 : 27.06.2007 19:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Indiana Jonesit ovat aina kuuluneet lempielokuvieni joukkoon. Varsinkin Viimeinen ristiretki ja Kadonneen aarteen metsästäjät. Tuomion temppeli oli näistä kolmesta kaikkein heikoin esitys mutta onhan sekin ihan katsottava elokuva.

Viimeinen ristiretki on paras paljolti hyvän juonensa takia mutta varsinkin Sean Conneryn ansiosta. Connery on muutenkin yksi lempinäyttelijöitäni ja VR on yksi hänen parhaista elokuvistaan. VR oli kolmesta myös "hienoin" elokuva - tykkäsin paljon siitä lopun ritarista. Yksi leffan parhaimpia kohtauksia on myös se, jossa Hitler signeeraa Indyn faijan kirjan. Parhautta  ;D

Odotuksia on siis neljättä Indianaa kohti ja toivottavasti pojat klaaraavat homman tälläkin kertaa. Ja toivottavasti elokuva muistuttaa enemmän 1. ja 3. Indiana Jonesia kuin Tuomion temppeliä...
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #7 : 27.06.2007 19:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuomion temppeli on minunkin makuun se heikoin Indy. Silti hyvä elokuva kylläkin.  Se on kuin Indy-sarjan Imperiumin vastaisku jos synkkyyttä katsotaan.

Viimeisessä ristiretkessä oli mukavasti huumoria Indy juniorin ja seniorin sananvaihdon muodossa. Hemmetin hauska kohtaus kun Indyn faija rei´ittää vahingossa lentokoneen peräsimen konetykillä, Indy kysyy "osuiko meihin" ja isä vastaa "Valitan poika, he saivat meidät!"  Uusin osa menettää jotakin kun Connerya ei castissa ole. Onneksi tekijäporukka on silti AAA-luokkaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #8 : 27.06.2007 22:20 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili On muuten viime aikoina ollut melkoinen vanhojen elokuvasarjojen uudelleenlämmittely -buumi. Indiana Jonesilta näistä ehkä eniten odotan jotakin. Harrison Ford on kuitenkin yksi suurista lapsuuden sankareistani sekä Han Solon että Indiana Jonesin rooleissa. Nuo juonen teemat kyllä kuullostavat äärimmäisen mielenkiintoisilta. Tuollainen asetelma on aina kiehtonut minua.

Tästä uudelleenlämmittelystä ei ole täällä vielä ollut keskustelua: John Rambo eli Rambo 4. Mä en oo vieläkään nähnyt kolmea ekaa Ramboa, sillä en perkeleessä osta tai vuokraa niitä, kun olen jo 10 vuotta odottanut, että kyseiset leffat tulisivat joltain maksuttomalta kanavalta telkkarista. Mikähän siinä oikein maksaa, kun niitä ei televisiossa näytetä? Pari kertaa olen kolmoselle ja neloselle lähettänyt toiveenkin Rambojen esittämisestä, mutta kun ei niin ei. Joka tapauksessa Rambo 4 näyttää veriseltä mätöltä ja Indyn lisäksi ihan lupaavalta tapaukselta.
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #9 : 27.06.2007 22:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onhan ne jossain vaiheessa tulleetkin, ainakin Rambo 3 tuli joskus 5-7 vuotta sitten TV:stä. Muista ei sitten ole tietoa...
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #10 : 28.06.2007 14:06 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili
..olen jo 10 vuotta odottanut, että kyseiset leffat tulisivat joltain maksuttomalta kanavalta telkkarista. Mikähän siinä oikein maksaa, kun niitä ei televisiossa näytetä?

En oo yllättynyt jos nää näytetään kaikki putkessa neljännen leffan julkasun alla. : )
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #11 : 28.06.2007 14:11 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.imdb.com/title/tt0361748/

Inglorious Bastardsia odottelen, vaikka elokuvasta ei juuri mitään ole kerrottu. Quentin Tarantino ohjaajana, sota aiheena ja Michael Madsen pääosassa riittävät nostamaan odotuskertoimen melko korkealle. Tarantinon elokuvista muutenkin pidän, pitäisi vain saada itsestään sen verran irti että edes vuokraisi Pulp Fictionin.
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #12 : 28.06.2007 18:41 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Vuoden ensimmäinen puolikas on ollut todella vaisu elokuvarintamalla. Alkuvuoden kolme parasta ovat olleet The Fountain, The Prestige ja Zodiac. Kun noistakin kaksi ensimmäistä on jo viime vuonna julkaistuja ja jälkijunassa Suomeen ehtineitä niin ei ole kauheasti juhlimisen aihetta. Siksipä pitikin tutkia löytyykö loppuvuoden Amerikan ensi-illoista mitään kiinnostavaa.

Suurimmat odotukset asetan Coenin veljesten "paluulle". Parivaljakon pari edellistä elokuvaa eivät olleet juuri mistään kotoisin, mutta No Country for Old Men uutuuden traileri lupaa hyvää. Ensi-ilta on vasta vuoden lopulla, mutta jo nyt puhutaan Javier Bardemin mahdollisesta Oscar-ehdokkuudesta. Mukana myös Tommy Lee Jones ja suosikki pilviveikko Woody Harrelson.

Lähes yhtä kovat odotukset on Paul Thomas Andersonin There Will Be Bloodia kohtaan. Miehen edellisestä leffasta  (Punch-Drunk Love) on viisi vuotta ja edellisestä hyvästä leffasta (Magnolia) jo kahdeksan vuotta. Toivottavasti tästä tulee jälleen hyvä PTA-elokuva.

David Cronenbergin uusin on Eastern Promises ja jos kyyti on samanlaista kun History of Violencessa niin tästä on lupa odottaa yhtä vuoden kovimmista. History of Violencessa ollut Viggo "Aragorn" Mortensen on taas mukana, kuten myös aina ihana Naomi Watts.

Komedian puolella näyttäisi olevan pari kiinnostavampaa tapausta. Wes Andersonin luottonäyttelijöitä on jälleen mukana The Darjeeling Limitedissa ja uskon että jatketaan tuttua, turvallista ja tähän asti toimivaa linjaa.

En voi sietää Jack Blackia, mutta koska Be Kind Rewindin ohjaajana on Michel Gondry niin jopa Jack Blackin uutuus voi olla odotuslistallani. Blackin esittämä tyyppi tuhoaa kaverinsa kaupan kaikki videot. Tilanteen voi luonnollisesti paikata vain yhdellä tavalla, kuvataan kaikki leffat uusiksi! Luvassa on luultavasti hirvittävä määrä viittauksia vanhoihin klassikoihin. Tarinassa on paljon potentiaalia Gondryn huikeisiin kuvakikkailuihin, joita miehen musavideoissa totuttiin näkemään. Jos ohjaajana olisi kuka tahansa muu niin pistäisin tämän jo nyt samaan roskalaatikkoon Ben Stillerin ja Adam Sandlerin nykyisten sekä tulevien leffojen kanssa.

Jos unohdetaan kesäkauden popcorn-leffat niin vuoden isoin leffa saattaa olla Ridley Scottin American Gangster. Ohjaaja on tottunut tekemään isoja leffoja, Denzel Washington ja Russell Crowe ovat isoja nimiä, palkkapussi on molemmilla todennäköisesti järjettömän kokoinen, jälkimmäisen ego vielä sitäkin suurempi, leffassa on mukana räppäreitä joilla on isot housut, eivätkä nuo tarinan huumekuljetuksetkaan ole sieltä pienimmästä päästä.

Näiden lisäksi Frank Darabontilta (Shawshank Redemption ja Green Mile) on tulossa jälleen Stephen King filmatisointi, The Mist. Tim Burtonin ja Johnny Deppin yhteystyö jatkuu Sweeney Toddissa, joka on kylläkin musikaali ja en voi sietää elokuvamusikaaleja. Rob Zombie tekee legendaarisesta Halloweenista oman versionsa ja vaikka tämä ei mitenkään voi yltää alkuperäisen tasolle niin uskon Zombien vetävän koko touhun täysin päälaelleen.
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #13 : 28.06.2007 18:52 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Japshumwaa nyt melkein listasikin minun odottamani elokuvat, jos poistetaan kaksi viimeistä kappaletta. Mutta jos lisätään huutomerkkejä ja boldauksia ja sellaisia Andersonin Darjeelingin kohdalle ja pistettäisiin kappale Spike Jonzen "Where the Wild Things Are"-pätkälle (josta julkaistiin pari päivää sitten ensimmäinen kuva!) sekä Charlie Kaufmanin esikoisohjaukselle, jonka nimi nyt karkaa mielestäni.

Miehen edellisestä leffasta  (Punch-Drunk Love) on viisi vuotta ja edellisestä hyvästä leffasta (Magnolia) jo kahdeksan vuotta.

Hei hei hei, mitä vikaa Punch-Drunkissa oli? :(
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #14 : 28.06.2007 19:02 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Spike Jonzen leffa on vasta ensi vuoden juttuja ja sinne taitaa mennä Kaufman myös. Molemmat on ehdottomasti myös minulla odotuksessa, mutta keräsin tuohon omaan listaani leffat jotka toivottavasti tulevat jo tänä vuonna ainakin rapakon takana ensi-iltaan. Toki muutama listan leffoista siirtynee ensi vuoden alkuun.


Hei hei hei, mitä vikaa Punch-Drunkissa oli? :(

Adam Sandler.

Minulla on ehkä kymmenkunta näyttelijää ja näyttelijätärtä jotka ovat kuin punainen vaate härälle ja Sandler sattuu olemaan yksi niistä kaikista punaisimmista.
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #15 : 29.06.2007 18:27 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Tänään tyttöystävän kanssa katsomaan Die hard 4.0. Odotukset ei kovin korkealla ole, johtuen varmaankin siitä etten ole tainnut nähdä kuin Die hard 3:sen. Varmaan ihan viihdyttävää toimintaa tulossa jokatapauksessa..
Simpsons movie tällä hetkellä ainoa tulossa oleva must-see leffa. ;D


« Viimeksi muokattu: 29.06.2007 18:39 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #16 : 30.06.2007 03:12 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili En enää jaksa hypettää elokuvia kuten tuli tehtyä esim. Spider-Man 3:n kohdalla. Elokuva oli lievä pettymys valtaviin odotuksiin nähden, silti kelpo leffa. Nykyään pyrin pitämään nollaodotukset, mutta kyllä sitä tulee vähän odoteltua esim. Bond 22:sta. Spider-Man 4:sta(jos pahikset ovat huhutut Elektro ja Vulture niin sitten jää kyllä odottamatta) ja kaikkia Martin Scorsesen sekä Quentin Tarantinon leffoja. Lisäksi loppuvuoden Beowulf ja kevään 2009 Avatar ovat äärimmäisen mielenkiintoisia projekteja.
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #17 : 30.06.2007 03:41 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Keskiviikkona pitäis kaverin kanssa mennä kattomaan joko Transformers tai Die Hard. Vaikea päättää. Transformersin trailerit nähtyäni, kallistun varmaan sen puolelle. On ne cooleja  8)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #18 : 08.07.2007 22:12 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Tuottaja Frank Marshallin mukaan Indiana Jones leffassa käytetään mahdollisemman vähän cg-efektejä.

Lainaus
"Marshall and Spielberg wanted to shoot the fourth "Indiana Jones" movie in the same style as the first three.

"Steven is very aware of the process and we're not cheating with CG (computer graphics) at all," Marshall said. "It keeps the B movie feel."

Hyvä niin. Saattaa tulla ihan mielenkiintoinen leffa. Tätä odotan innolla.
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #19 : 08.07.2007 23:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aivan loistava uutinen tuo Indyn "tehdään se vanhalla kaavalla" juttu.  Lucas olisi ilmeisesti halunnut jotain uusien Star Warsien kaltaista GCI-vyöryä, mutta Spielberg sentään pitää ohjakset kädessä. Indy 4 saattaa olla kaikkien aikojen odotetuin elokuvani.  Tie toukukuuhun 2008 on odotuksen täyteinen ja hypellä täytetty.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #20 : 11.07.2007 03:47 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/


Ottakaa tuosta nyt sitten selvää. :rollaus:

Ei vaan, hyvältä näyttää. Kun vain saisi ohjaajan ja vaikka leffan nimenkin selville niin olisi ihan kiva. :???:
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #21 : 12.07.2007 21:30 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Tässä pienoinen kysymys tulevia leffoja kohtaan: Onko totta että Rambosta ja Governaattorista on tulossa 4 osat ja tekevätkö Arska ja Syltty yhteisen leffan? Governator vs. Rambo maybe?
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #22 : 15.07.2007 19:30 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hello, Amanda. You don't know me but I know you. I want to play a game. Here's what happens if you lose. The device you're wearing is hooked into your upper and lower jaws. When the timer at the back goes off, your mouth will be permanently ripped open. Think of it like a reverse bear trap. Here, I'll show you. There is only one key to open the device. It's in the stomach of your dead cellmate. Look around Amanda, know that I'm not lying. Better hurry up. Live or die, make your choice.


26.10.2007
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #23 : 15.07.2007 21:17 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Saw 3:n nähtyäni en voinut kuin ihmetellä, miten Zäk Thompsonit ja kaverit missaavat tämänkaltaisen "viihteen" ihan kokonaan. Elokuvissa saa repiä ihmiskehoja kahtia miten huvittaa, mutta jos pelissä saa lyödä poliisimiestä turpaan, vedetään peli pois hyllyltä. Saw 3 on varmaan sairain elokuva minkä olen koskaan nähnyt ja todella ihmetyttää miten se (tai koko sarja, mutta en ole muita nähnyt) ei ole saanut aikaan mitään kiistoja. Vai onko?

Kuitenkin, miksi pelit, muttei elokuvat? :???:
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #24 : 16.07.2007 00:11 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllähän Saw elokuvat ovat oman kritiikkinsä saaneet, mutta elokuvat ovat jo niin vanha viihteen muoto, niin siihen ei niin kauheasti enää kiinnitetä huomiota... Pelit taas ovat vielä niin uusi juttu, kyllä se siitä ajan kanssa...
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #25 : 16.07.2007 20:33 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Saw 3:n nähtyäni en voinut kuin ihmetellä, miten Zäk Thompsonit ja kaverit missaavat tämänkaltaisen "viihteen" ihan kokonaan. Elokuvissa saa repiä ihmiskehoja kahtia miten huvittaa, mutta jos pelissä saa lyödä poliisimiestä turpaan, vedetään peli pois hyllyltä. Saw 3 on varmaan sairain elokuva minkä olen koskaan nähnyt ja todella ihmetyttää miten se (tai koko sarja, mutta en ole muita nähnyt) ei ole saanut aikaan mitään kiistoja. Vai onko?

Kuitenkin, miksi pelit, muttei elokuvat? :???:

No joo, kolmonen meni ehkäpä pisimmälle ja kieltämättä siinä on varsin mukavia kohtauksia katsottavaksi. Kahdessa aikaisemmassa osassa ei (muistini mukaan) niinkään "mässäilty" näillä ansoilla, vaikka niissäkin kohtauksensa on.
Mutta mitä Saw 4 tulee, niin ehkä olisi parempi, jos olisivat suosiolla jättäneet ne kolmeen osaan. Ei nimittäin se kolmonen ollut ainakaan minusta mikään ihmeellinen tekele, joten on vaikeaa kuvitella, että taso nousisi enää neljännessä.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #26 : 28.07.2007 16:25 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Jossain kohtaa on ilmeisesti tapahtunut repeämä ajankulussa ja noin viiden vuoden kehitys 3D-animaation saralta on kadonnut kokonaan. Mitään muuta selitystä en keksi Beowulfille. Hahmot näyttävät ja liikkuvat aivan kuin ne olisivat otettu jostain ensimmäisten Playstation-pelien FMV-pätkistä.

Luojan kiitos Wes Andersonin the Darjeeling Limited näyttää hurjan paljon paremmalta. Huumori, dialogin tahti, kuvakulmat, elokuvan sijoittaminen suurimmaksi osaksi yhteen kohteeseen (tässä tapauksessa junaan) ja melkein kaikki muukin on täysin samaa mitä edellisissä Andersonin elokuvissa on nähty. Ja muuta en olisi halunnutkaan. Criterion Collectionkin jo ilmoitti julkaisevansa elokuvan DVD:nä kun ehtii.

Adam Sandler.

Mutta eihän Sandler ole Punch-Drunk Lovessa Adam Sandler vaan Barry Egan. . .
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #27 : 28.07.2007 17:16 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=boIhrBtsj-Y

Dark Knight tiiseri.

Ei sano vielä mitään mutta innolla odotellaan.

Edit: isompana täällä http://www.whysoserious.com/

Jokerin ääni kuulostaa kyllä ihan lupaavalta.

Jossain kohtaa on ilmeisesti tapahtunut repeämä ajankulussa ja noin viiden vuoden kehitys 3D-animaation saralta on kadonnut kokonaan. Mitään muuta selitystä en keksi Beowulfille. Hahmot näyttävät ja liikkuvat aivan kuin ne olisivat otettu jostain ensimmäisten Playstation-pelien FMV-pätkistä.

Pahimmat asiat joita huomasin oli, että jotkut hahmot näyttivät hieman kumisilta ja Anthony Hopkinsin kasvoanimaatio oli aika laimea. Mutta muuten ihan hienon näköinen ja osittain aika realistinenkin. Ja vihdoinkin on tulossa CG-animaatio, joka ei ole suunaattu alle 10-vuotiaille.


« Viimeksi muokattu: 28.07.2007 20:10 kirjoittanut Faiska »
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #28 : 28.07.2007 21:14 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Myönnän kyllä että Final Fantasy - The Spirits Within oli HIRVEÄÄ PASKAA, mutta ei sitä kai alle 10-vuotiaille suunnattu.

HIRVEÄÄ, KAUHEAA, OKSETTAVAA VERISTÄ PERÄPUKAMAPASKAA.
N
tallennettu
Re: Tulevia elokuvia « Vastaus #29 : 29.07.2007 17:41 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili


Ehkä maailman hienoin juliste.

Lainaus
Trek panel has just ended (at Comic Con)…here are the highlights:

* All producers attended (Abrams, Orci, Kurtzman, Lindelof, Burke, and Leopold)
* Poster revealed
* Zachary Quinto confirmed as Spock
* Leonard Nimoy confirmed to be in the film as Spock
* Abrams says they are still working on figuring out a way to get Shatner into the film
* No Kirk has been cast, Abrams asked for suggestions
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 12
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines