Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Tulevat Blu-Ray-julkaisut  (Luettu 10253 kertaa)
Tulevat Blu-Ray-julkaisut « : 06.01.2010 15:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt saa hypettää! Himottaako Jurassic Park täytenä teräväpiirtona? Kuolaatko jo Lord of the Ringsin BD-kuvankaappauksille? Värähtääkö viisari kun ajattelet Empire Strike Backia 1080p:nä?  Jos vastaus on kyllä, niin tässä on triidi sinulle. Kaiva esiin odottamasi BD-julkaisun speksejä sekä kuvankaappauksia ja kerro meille, miksi k.o julkaisua niin kovasti odotat.





Lord of the Rings -trilogy saapuu vihdoinkin teräväpiirtoisena BD-formaatille tänä keväänä, tarkalleen huhtikuussa (6.4). Settiä varjostaa vain yksi, arvattavissa ollut seikka: extended-versiot elokuvista loistavat poissaolollaan ja odottavat kenties Hobitti-elokuvien hypeä?

Tiedän, että olisi jollain tapaa omalla kohdallani järjetöntä ostaa ensin teatteriversiot sisältävä setti plus pari vuotta myöhemmin EE-versiot, mutta niin saattaa hyvinkin vielä käydä. Varsinkin, kun setin hinta jäänee ainakin briteistä tilattaessa alta viidenkympin. Ja uskon, että verkkokaupan tallinnan varastosta tilattaessa ei ole juuri sen kalliimpaa.

Yksi mahdollisuus olisi vuokrata elokuvat huhtikuussa ja ostaa vasta myöhemmin extendedit, mutta jää nähtäväksi kykenenkö hillitsemään itseni.



BD:nä päivänvalon pitäisi tänä vuonna nähdä myös Jurassic Park (aaaah) ja Alien Quadtrilogy. Näitähän odotellaan ja kovasti.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #1 : 06.01.2010 15:37 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili BD -julkaisuissa ottaa päähän näiden suurten elokuvien panttaaminen. En todellakaan tule ostamaan tuota karsittua Lotr -boksia. Tuli vielä tuossa joulukuun puolella katsottua kaikki pidennetyt versiot DVD:ltä, joiden kuvanlaatu oli niissäkin erinomainen. Kyllä nuo sitten päivittää kunhan ne saa oikean mittaisina ja kohtuu hintaan.

Jurassic Parkin voisin kyllä minäkin ostaa ja Alieneita en omista tällä hetkellä missään muodossa, joten niihin olisi kiva palata vuosien jälkeen bluray -muodossa. Onko Ephillä vinkata jotain sivua, mistä näitä tulevia julkaisuja voisi seurata?


40" kuvalla on teräväpiirto ollut korkeintaan ihan kiva, joten elokuvaelämyksen maksimoimiseksi on äänentoistolaitteiston päivittämisen ohella ollut suunnitelmissa sijoittaa 1080p tykkiin ja kankaaseen. Tämä sitten joskus kun täältä pääsee muuttamaan pois.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #2 : 06.01.2010 15:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.highdefdigest.com/

Tuolta on hyvä seurata mitä teräväpiirron maailmassa tapahtuu.


Se on kyllä totta, että 40" ei vielä saa täysteräväpiirrosta kaikkea irti, ellei ihan puolen metrin päässä ruudusta katsele. Itselläni on ollut nyt FULL HD 50" n. 2 metrin päässä ja 1080p alkaa nostamaan kaunista päätään. Ero PS3:n skaalaamaan DVD-matskuun on hyvälaatuisten julkaisuiden tapauksessa iso.


Legendaarisia nimikkeitä pantataan nyt BD-aikoina ihan kuin aikoinaan DVD-aikoinakin. Esimerkiksi Indy ja Star Wars rantautuivat devulle vasta sitten, kun potentiaalisia ostajia oli Lucasfilmin mielestä tarpeeksi (n. 6 vuoden odotus formaatin julkaisusta). Varmaan joskus 2011 mennessä nämä kaksi legendaarisista näkevät päivänvalon myös teräväpiirtoisina.



Vituttaa muuten, että Paramount meni osittain sössimään Gladiatorin odotetun BD-julkaisun! Pilattu pahasti törkeällä reunakorostuksella. Ongelmaa alleviivaa se, että vain teatteriversion materiaali kärsii kuvanlaatuongelmista, Director's cut-osuudet on sellaista kuvaa kuin mitä kunnon teräväpiirron olla kuuluukin.

Paramountin pitäisi julkaista pian korjattu versio, joten Gladiator kannattaa toistaiseksi jättää kaupan hyllylle, vaikka tuota kuvaltaan viallista varmasti kohta saakin alelaareista halvalla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #3 : 06.01.2010 15:59 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo itsekin tuli naureskeltua kuville ja gifeille tosta Gladiatorista. Häviää siinä alkutaistelussakin vaikka mitä tavaraa näkyvistä prosessoinnin vuoksi. :lol: Odottelen korjaavaa versiota.

Tällä hetkellä odotetuin julkaisu on Quadrilogy, vaikka se jo DVD:nä löytyykin.
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #4 : 06.01.2010 16:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Quadtrilogyn piti alkuperäisen aikataulun mukaan ilmestyä jo viime syksynä, mutta myöhästyi. Toivottavasti Fox ei ole saanut päähänsä pantata settiä vuoteen 2011, jolloin Ridley Scottin Alien-prequel pitäisi tulla ensi-iltaan.

Mutta ehkä ottavatkin rahat pois kunnolla: julkaisevat tänä vuonna Quadin ja pari vuotta myöhemmin uuden setin, jossa ennennäkemättömiä ekstroja ja viides Alien-pätkä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #5 : 07.01.2010 15:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En ymmärrä Alienien odottelua. LotRit vielä menee, vaikka niissäkin osa CGI:stä vanhenee joka katselu kerralla, mutta Alieneissa ne muovitussarit ja III sekä IV- leffojen CGI näyttivät jo arveluttavilta devuiltakin katsottuna.

Eri asia olisi tietenkin, jos Quadrilogy ei olisi jo lähes täydellinen kuvan ja äänenlaadun suhteen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #6 : 07.01.2010 16:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No sitte et ymmärrä myöskään sitä, että täällä odotetaan kieli pitkällä Lost in Translationia Blu-Raylle

Kyllä otan mieluusti leffan kuin leffan parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla, vaikka itse nimike ei niin valtavasti hyötyisikään lisääntyneistä pikseleistä. Varsinkaan kun "rasitteenani" ei ole suurta DVD-kirjastoa; ei tarvitse pähkäillä päivittääkö elokuva vai ei.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #7 : 07.01.2010 16:22 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Koen edustavani tässä asiassa keskivertosuomalaista; Blu-Ray ei kiinnosta pätkääkään. DVD:llä mennään formaatin kuolemaan asti. Uusi yritys 3-5 vuoden kuluttua?
N
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #8 : 07.01.2010 16:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
No sitte et ymmärrä myöskään sitä, että täällä odotetaan kieli pitkällä Lost in Translationia Blu-Raylle

Miten tuo liittyi muovisiin lavasteisiin ja paskaan tietokone-avusteiseen kuvastoon?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #9 : 07.01.2010 17:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Luulin, että pointtisi oli, että leffan tulee olla erityisen visuaalinen ja sen tehosteet kestäneet aikaa, jotta sen hommaaminen teräväpiirtoisena olisi kannattavaa.

Lost in Translation ei tunnetusti ole näyttävä toimintaspektaakkeli, ja toimii hyvin myös DVD:llä katsottaessa. Mutta se ei estä minua odottamasta sitä, että näen k.o elokuvan optimaalisella kuvanlaadulla. Vaikkei elämys nousisikaan suhteessa niin paljon kuin joidenkin muiden elokuvien tapauksessa.


Ja henkilökohtaisesti Alieneiden lavasteiden ja tehosteiden mollaaminen on mielestäni outoa. Jos katsoo vaikkapa uusimpia Alien vs. Predator -filkkoja, niin ainakin minä diggaan old school -tyylistä enemmän, enkä ylitsepursuavasta CGI:n käytöstä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #10 : 07.01.2010 17:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tottakai Lost in Translation hyötyy paremmasta kuvasta ja äänestä. Todellisuus on kaunista.
Tottakai vanhoissa Alien elokuvissa on mahtavia lavasteita ja trikkejä, mutta mitä selvempänä ne näkee sitä enemmän niiden "puutteet" näkyvät.
AVP elokuvista ei puhuta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #11 : 07.01.2010 17:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Koen edustavani tässä asiassa keskivertosuomalaista; Blu-Ray ei kiinnosta pätkääkään. DVD:llä mennään formaatin kuolemaan asti. Uusi yritys 3-5 vuoden kuluttua?

Samma här. Ainakin nyt uuden telkkarin ostoon asti. Ja jo siinä saattaa mennä vielä hyvä tovi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #12 : 07.01.2010 18:37 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
LotRit vielä menee, vaikka niissäkin osa CGI:stä vanhenee joka katselu kerralla...
LotR:hän on pääasiassa hienoja maskeja ja tarkkoja pienoismalleja, jotka kyllä pääsevät oikeuksiinsa vasta tarkemmilla resoluutioilla.

Lost in Translation pitää tännekkin hommata. Ihan vain sen loistavuuden takia.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #13 : 07.01.2010 20:06 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Helmikuun 10. päivä kauppojen hyllyille ilmestynee Stardust Blu-Rayna. Helvetin aliarvostettu leffa, yksi omista suosikeista ja järjettömän viihdyttävä. Stardust julkaistiin ensin HD-DVD:nä ja formaattisodan jälkeenkin Blu-Rayta on saanut odottaa kauan. Onneksi tulee pian kun ei viitsinyt DVD:nä ostaa parempaa versiota odottaessa.
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #14 : 07.01.2010 21:35 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Eri asia olisi tietenkin, jos Quadrilogy ei olisi jo lähes täydellinen kuvan ja äänenlaadun suhteen.

Niin no sun mielestähän piirretyissäkään ei tee HD:llä mitään..

Quadrilogy ei ole lähelläkään täydellistä. Yksikään SD-reson julkaisu ei ole.
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #15 : 07.01.2010 22:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Studio Ghiblin leffat, kiitos.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #16 : 07.01.2010 22:29 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Ponyohan julkaistiin joulun alla Japanissa bluraynä. Tosin ollessaan Japani-julkaisu, niin hinta on toki sen mukainen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #17 : 10.01.2010 14:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Unohdin eniten odottamieni BD-julkaisujen listalta kokonaan Cameronin loistavan Abyssin.

Odotusta nostaa vielä se, ettei elokuvasta olla saatu edes DVD:lle laadukasta versiota, ainakaan länsimaihin. Se tehtiin tylysti letterbox-kuvalla, eivätkä lisämateriaalitkaan päätä huimanneet. Juuri Abyssista haluaisin mahdollisimman paljon ekstroja, sillä elokuva oli aikoinaan erittäin kunnianhimoinen ja vedenalainen asetelma loi kuvausryhmälle suuria haasteita.

Abyss on, päivästä riippuen, omien suosikkielokuvieni joukossa ja ilo tulee olemaan irti, kun saan vihdoin sujauttaa sen BD-versiona soittimen uumeniin.

Ja ei, Abyssilla ei ole minkäänlaista ilmestymispäivää. Ei edes huhuttua sellaista. Mahtaakohan tulla vielä tänä vuonna?  :(
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #18 : 04.02.2010 21:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Lost: complete collection

36 BD-levyä Lostia! Ja uusia ekstroja. Ai tahdonko?!   MAHDOLLISUUS KATSOA YKSI KAIKKIEN AIKOJEN PARHAISTA SARJOISTA TERÄVÄPIIRTOISENA PUTKEEN!

Amazon listaa julkaisupäiväksi elokuun 24. päivän. Ja myyntihinta on tällä hetkellä reilut 195 dollaria eli tämän hetken kurssilla vain 139 euroa. Mutta on aika odotettavaa, että tänne Suomeen saavuttuaan moiselle setille lätkäistään vähintään 199 euron hintalappu. Mutta suomiteksteillä minä tämän sarjan kokoelmiini haluan.

Toivottavasti tulisi jokin äärimmäisen makea erikoispaketointi eikä vain tylsää pahvikuorta, jossa perusboksit sisällä. Mukaan vielä collector's edition hengessä vaikka Dharma-olutta!  ;D




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #19 : 23.03.2010 12:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1237167

Lord of the Ringsin perusjulkaisut on ryssitty! Gladiaattori-syndrooma.  Nyt saikin kätevästi syyn olla hankkimatta perusversioita ja odottaa kiltisti Extended Editioneita.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #20 : 24.04.2010 16:56 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Star Warsit ovat Lucasin tiimin käsittelyssä. Julkaisuaikaa eivät osaa sanoa, syksy 2011 heitettiin kuitenkin ilmaan.  :/

http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=27612
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #21 : 26.05.2010 12:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW



                                                           



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #22 : 26.05.2010 13:01 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Uh.. Toi kaikki lisäkrääsä vaan nostaa hintaa..
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #23 : 08.06.2010 11:42 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Heikohkosta tranaferista kärsineestä Arskan klassikosta eli Predatorista tulee ensi viikolla uusi versio blu-raylle. Setti kantaa lisänimeä Ultimate Hunter Edition.

Extroja pitäisi olla jonninverran, mutta suurin ero tuohon vanhaan julkaisuun on tosiaan uusi transferi, eli pitäisi olla vähän paremman näköinen tämä versio.

Kai se pitää ostaa :)
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #24 : 12.08.2010 04:43 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Grindhouse vihdoin Blu-raylle ja DVD:lle. En tiedä olenko ainoa, joka on tästä innoissaan, mutta helvetin hieno juttu!

Molemmat leffat on tullut katsottua lukuisia kertoja ja nyt kun ne saadaan teatterijulkaisuna yhteen putkeen sovitettuna ja sopivan pituisina (Deathproof ainakin on erillisjulkaisuna liiankin pitkä) ja trailereilla maustettuna, on kyseessä yksi viihdyttävimmistä pläjäyksistä ikinä. ;D

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #25 : 16.08.2010 10:31 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Yeehaa!!!!

http://plaza.fi/kaista/elokuvat/uutiset/star-wars-elokuvat-julkaistaan-vihdoin-blu-rayna-katso-ennennakematon-kohtaus-jedin-paluusta

Johan se oli aikakin! Tosin ihan vielä ei kannata mennä kaupan eteen jonottamaan, julkaisu tapahtuu vasta 2011 syksyllä.  8)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #26 : 17.08.2010 17:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tuleekohan tuosta Episode IV-VI pakettia. Vai pitääkö ostaa koko boxi ja sitten heittää roskiin ne 3 ekaa?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #27 : 17.08.2010 18:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En malta odottaa tilaisuutta päästä todistamaan tämä parhaus hoodeena.



« Viimeksi muokattu: 19.08.2010 21:18 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #28 : 19.08.2010 20:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo vielä kun se kuva toimis. Varmaan joku ranskalainen mykkäleffa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut « Vastaus #29 : 19.08.2010 21:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kiitos huomautuksesta korjasin sen hetimmiten.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines