Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: The Expendables 1 & 2. Parasta viihdettä.  (Luettu 25486 kertaa)
The Expendables 1 & 2. Parasta viihdettä. « : 13.08.2010 18:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Avataanpas tällekin elokuvalle oma ketju, kun kaikki sen kuitenkin käyvät katsomassa.

Kävin katsomassa The Expendablesin Tennispalatsi 3:ssa tuossa klo 13:45 näytöksessä tänään.

Leffaa olen odottanut aina sen julkistamisesta asti ja voin iloisena sanoa, etten ollut pettynyt. Elokuvassa oli hyviä ja pari vähemmän hyvää kohtausta, mutta myös aivan loistavia hetkiä runsaasti. Pari outoa läppää häiritsivät parissa kohtauksessa, mutta kokonaisuutena viihdyin hyvin koko 1h 45min. Samaa voi sanoa myös muusta yleisöstä, sillä ikinä en ole ollut näytöksessä jossa jengi olisi ollut noin fiiliksissä lähes jokaisesta elokuvan kohtauksesta ja läpästä.

Olin vähän huolissani, että toiminnassa oltaisiin menty kesympään suuntaan mutta onneksi näin ei ollut. Toiminta oli juuri niin brutaalia kuin toivoinkin viimeisimmän Rambon jälkeen. Jengi levisi palasiksi ja luut murtuivat. Varsinkin Jason "The Transporter" Stathamin taistelukohtaukset olivat varsin rankkaa kamaa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Näyttelijöillä oli ihan hyvä kemia keskenään ja tuskin tämä ilman näin legendaarista näyttelijäkaartia olisikaan kovin kaksinen ollut. Ei tästä mitään elämää suurempia filosofioita löytynyt, mutta tälläisenään ihan helvetin viihdyttävä leffa.


« Viimeksi muokattu: 01.08.2012 05:52 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #1 : 13.08.2010 18:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vasta ensi viikon alussa olen menossa katsomaan, sillä viikonlopun varalle ilmaantui muuta tekemistä. Mutta kiva kuulla, että pidit leffasta ja odotukset täyttyivät. Hyvillä mielin lähden katsomaan tätä action-paukkua.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #2 : 13.08.2010 22:14 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu - oli kyllä niin tyylikästä menoa että oksat pois. Niin siistejä kohtauksia että oikein vatsasta otti ja ei sen kamerankaan kanssa sählätty niin paljoa kuin odotin.
tallennettu
Re: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #3 : 13.08.2010 22:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Pitää kyllä käydä vielä näyttämässä tämä tyttöystävälle tässä joku päivä. Huomenna tosin lähden Espanjaan, joten siirtynee viikolla. Sielläkin tietysti voisi, mutta taitaa olla dubattu leffat siellä päin?

Tekisi kyllä mieli mennä samantien katsomaan uudestaan, sen verran siistiä menoa oli  :)
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #4 : 14.08.2010 13:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Oli vuoden paras leffa. Kick ass pääsee lähelle, mutta ei ohi.

Ei tuosta pahemmin heikkouksia löytynyt. Ehkä Lee:n taistelukohtaukset olivat hieman munattomia, mutta muuten pelkkää tykitystä koko leffa. Itse kävin eilen Tennarissa myöskin ja yleisö oli messissä. Parissa kohtauksessa lähti kunnon taputukset.

Eikös Sly sanonut tekevänsä jatko-osan?
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #5 : 14.08.2010 13:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Eikös Sly sanonut tekevänsä jatko-osan?

Jatko-osa on ilmeisesti jo suunnitteilla ja trilogiaa ovat ilmeisesti miettineet. Näin muistan ainakin lukeneeni. Kiinnostus elokuvaa kohtaan on ollut sen verran suurta jo pidemmän aikaa, että ovat uskaltaneet ruveta miettimään jatkoa jo nyt.

Edit:
Mjoo, näinhän se on.
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #6 : 14.08.2010 19:16 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse petyin pahasti. Stallonella oli ainekset kasassa vaikka minkälaiseen megamättöön, mutta taisi herralla olla roidrage päällä niitä kokatessa.  :(
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Predators ja A-Team menevät tämän kesän action-pläjäyksistä The Expendablesin edelle viihdyttävyydessä reilusti.  Ehkä hype haittasi kykyäni nauttia The Expendablesista, mutta onneksi Arnold toi parin minuutin esiintymisellään kasan awesomea elokuvaan.


« Viimeksi muokattu: 14.08.2010 19:26 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #7 : 15.08.2010 11:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili GAFfissa haukuttu paskaksi, ja minähän uskon GAFfia kuin Epi mainos-propagandaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #8 : 15.08.2010 22:58 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Miten tätä nyt joku voi mennä teatteriin katsomaan. Mutta nelosen toimintatorstaina känniviihteenä sitten joskus.
tallennettu
Re: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #9 : 16.08.2010 00:36 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Miten tätä nyt joku voi mennä teatteriin katsomaan. Mutta nelosen toimintatorstaina känniviihteenä sitten joskus.

Jos yksi katsomiskerta pitäisi valita, niin mielummin tällaisen big time -toimintafilkan aina teatterissa katsoo. Puitteet vähän erit kuin siellä telkkarin mainostulvan alla.


Vielä en siis ole itsekään ehtinyt käydä, mutta menossa ollaan. Puhetta oli isoista äijäkööreistä monenkin kanssa, mutta jos se ei onnistu, vien eukkoni leffaan. Sekin kun on tästä aika mehuissaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #10 : 16.08.2010 18:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt on katsottu.

Ja...mitäköhän tähän sanoisi...Elokuva oli todellakin rymistelyä ja hienoja hetkiäkin oli, mutta kokonaisuudessaan teos on jotenkin kömpelö.

Ensimmäisenä dialogi. Näin legendaarisia kavereita ruudulla, mutta kaikki kanssa käynti tuntui jotakin kömpelöltä. Pahin oli Arskan Brucen ja Stallonen yhteisesiintyminen kuulosti siltä että sitä yritettiin sortaa maan rakoon väkisin. Arska oli totta kai vain piipahtamassa ruudussa, mutta tuntui että miehellä oli vähintäänkin karmea kusihätä kun oli niin kiire pois. Ei sillä että kohtaus ei olisi ollut varsin mukava, oli siinä ehkö yksi hyvä heitto. Mutta suurin "hienous" oli jo pelkästään siinä että nämä kolme olivat siinä. Mutta ei siitä oikein sen enempää irti saanut.

Parhasta antia oli kun ruudulla oli Rourke tai Statham. Rourke osaa oikeasti näytellä (ja parantaa jopa huonoa dialogia) ja Statham vain on nykykavereista mielestäni yksi parhaimmista ja tietää mitä osaa. Dwayne "The Rock" Johnson ja Vin Diesel ovat vielä parempia, mutta ovat nykyään useimmiten väärissä elokuvissa. Statham oli oikeasti kova jätkä ja sen tiesi vaikka mies oli lähes ainoa jolla oikeasti kanssa käymistä naisenkin kanssa.

Lundgrenin rooli oli myös hyvä, mutta tämänkin tuhosi usein dialogi ja lopulta kaveri oli liian vähän ruudulla että siitä olisi jotain saanut irti.

Jet Lin taidot meni täysin hukkaan. Eihän mies juurikaan näytellä osaa, mutta hyppiä, potkia, lyödä ja tasapainoilla kyllä. Tätä ei vain käytetty hyväksi. Li on saanut maineensa taidokkaalla taistelulla, ei mäiskimisellä, joten ihmettelin että Linkin taistelut olivat yhtä sotkua kuin Stallonenkin, jonka taistelun varmaan tarvitseekin olla yhtä sotkua kun ei kunto ja notkeus enää riitä (ainakin juoksun perusteella). Tosin aloin miettimään että Stallone on hukannut näyttelijän taitonsakkin Rocky Balboan jälkeen. Tosin tässäkin oli osa syynä dialogi, mutta ei Stallone siihen itse oikeastaan mitään tuonut.

Couture oli...statisti. Siinä se pyöri mukana ja valitteli kun on "vihreä". Crews oli hieno kaveri mutta sai aivan liian vähän ruutu aikaa. Tuntui Stathamin lisäksi kaverilta joka oikeasti kuuluu tähän porukkaan eikä ole leikillä mukana. Lopussa on hieno kohtaus kun Crews käyttää "vaimoaan" :) Hieno mies :)

Aika paljon oli mukana myös turhaa lässytystä. Saa sitä herkkyyttä ja sieluakin tuoda mukaan, mutta Rourkenkin hahmosta oli tehty niin itsemurhaa harkitsevan oloinen, että hiukan olisi odottanut selkärankaa. Kyseessä on kuitenkin mies joka on selvinnyt "eläkeikään" tuossa duunissa.

Elokuvan suurimmaksi ongelmaksi voi siis laittaa Stallonen. Mies osaa tehdä oikeasti hyviäkin elokuvia mutta ilmeisesti tälläisen rehellisen toiminnan ohjaaminen ja nasevan dialogin kirjoittaminen ei ole Stallonen juttu. Tästä olisi saanut paljon paremman.



Mutta en nyt käske pysymään elokuvasta erossa :) Kova tai suuri kritiikki saattaa johtua ehkä siitäkin että odotin vaan liikoja. Statham, Rourke ja Crew on ilo nähdä kankaalla ja Arskakin viimeistä (?) kertaa. Samoin toiminta on todellakin toimintaa ja ruutia kuuluu kyllä *erkeleesti. Lisäksi muutama käsirysy lopunkin lisäksi löytyy mistä joistain saa ihan ok selvääkin, vaikka paremminkin olis homman voinut tehdä. Tälläisten elokuvien ja näyttelijöiden ystäville tätä voi suositella helposti. Kannattaa katsoa.

Ihan jees siis 3/5.
"Taviksille" sopii paremmin arvosana 1/5.


« Viimeksi muokattu: 16.08.2010 23:03 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #11 : 16.08.2010 21:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Expendables oli pettymys!

Olivat penteleet jonkinlaista juonenkaltaista yrittäneet mukaan sorvata. Ei toimi. Commandossa riitti, kun peuraa söpösti syöttäneen Arskan tytär kaapattiin ja näin saatiin vanha commando kylvämään kuoleman sanomaa.

Taken on malliesimerkki 2000-luvulta miten munakasta toimintaa tehdään ja ohjataan. Siitä Expendables jää valitettavan kauaksi.

Lopun rytinässä on jo yritystä, mutta siinäkin hyvät ainekset keitetään liian kypsiksi. Loppupeleissä elokuva muistuttaa enemmän joitakin kuukausia sitten ensi-iltaan tullut A-Teamia kuin niitä teoksia, joita siihen yleensä on vertailtu.

Minä valehtelisin jos sanoisin elokuvaa tylsäksi. Kyllä sen katsoo kerran läpi ihan mielellään, kun ei pituudella pilattu ole. Tuskin kuitenkaan levyltä tulee ihan heti uudelleen katsottua.

Potentiaalia oli, se hukattiin. Teehän syltty kakkonen ja lähesty uudesta näkökulmasta. Silloin veitsi voi lentää maalitaulun reunan sijasta keskelle.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #12 : 16.08.2010 23:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Teehän syltty kakkonen ja lähesty uudesta näkökulmasta. Silloin veitsi voi lentää maalitaulun reunan sijasta keskelle.
Ei se E2 uutta näkökulmaa tarvitsisi. Toisen ohjaajan vain. Tyylikäs ja viihdyttävä toiminta on taito laji, sanovat Michael Bay vihaajat mitä vaan...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #13 : 17.08.2010 10:54 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kai sitä tällä viikolla voisi jossain välissä käydä tämänkin katsomassa, kun kaikki merkit viittaavat siihen, että kyseessä on hyvä leffa.
Tarkoituksella tehty turpajuhla irstailla näyttelijöillä + Paskat arvostelut kriitikoilta + Epin mielestä pettymys = 90% varmuudella hyvä

Nykyään kun ei enää rehellisiä toimintapätkiä arvosteta, vaan kaiken pitäisi olla jotenkin tekotaiteellista paskaa tai ihmissuhdedraamoja.
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #14 : 17.08.2010 11:26 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Nykyään kun ei enää rehellisiä toimintapätkiä arvosteta, vaan kaiken pitäisi olla jotenkin tekotaiteellista paskaa tai ihmissuhdedraamoja.

Niin totta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #15 : 19.08.2010 00:13 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Yksi miespuolinen kaveri kävi katsomassa tämän ja kertoi että oli järjetöntä väkivaltaa ja räjähdyksiä ja siitähän miehet pitävät, ja hänkin tietysti kun kerran mies on.

Leffaa sen enempää tuntematta ja tietämättä kuinka todenmukainen kyseinen kuvaus oli, ihmettelen vaan että mikä tarve miehillä on alentaa koko oma sukupuolensa tuolla tavalla. Jos tykkää niin tykkää, ei siitä tarvitse pissavälineitä syyttää/kiittää.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #16 : 19.08.2010 09:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sitähän kutsutaan sosiaalisen aseman vahvistamiseksi ja kollektiiviseksi selkääntaputteluksi. Jos sulla on kikkeli, niin kyllä lihaksikkaat miehet ja bensan käry saavat sinutkin tuntemaan olosi muuksi, kuin tossun alla eläväksi miehen irvikuvaksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #17 : 20.08.2010 09:43 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Leffaa sen enempää tuntematta ja tietämättä kuinka todenmukainen kyseinen kuvaus oli, ihmettelen vaan että mikä tarve miehillä on alentaa koko oma sukupuolensa tuolla tavalla. Jos tykkää niin tykkää, ei siitä tarvitse pissavälineitä syyttää/kiittää.
Kaikilla on omat viihteensä joilla on vain viihdearvoa, usein pissavälineistä riippuen. Joillain se on esim. arki-iltaisin 19:30 (kesää lukuunottamatta) ja joillan, kuten minulla ja ilmeisesti monella muullakin machoilu valkokankaalla. Vaikka kyllä minäkin myönnän että ei Expendaples ihan sitä parasta viihdettä ole, edes minun sukupolveani alentavalla asenteella, mutta ihan jees. Omaa sukupolveaan arvostavalla ei ole mitään järkeä tätä elokuvaa edes ajatella.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #18 : 20.08.2010 11:21 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Leffaa sen enempää tuntematta ja tietämättä kuinka todenmukainen kyseinen kuvaus oli, ihmettelen vaan että mikä tarve miehillä on alentaa koko oma sukupuolensa tuolla tavalla. Jos tykkää niin tykkää, ei siitä tarvitse pissavälineitä syyttää/kiittää.
Kaikilla on omat viihteensä joilla on vain viihdearvoa, usein pissavälineistä riippuen. Joillain se on esim. arki-iltaisin 19:30 (kesää lukuunottamatta) ja joillan, kuten minulla ja ilmeisesti monella muullakin machoilu valkokankaalla. Vaikka kyllä minäkin myönnän että ei Expendaples ihan sitä parasta viihdettä ole, edes minun sukupolveani alentavalla asenteella, mutta ihan jees. Omaa sukupolveaan arvostavalla ei ole mitään järkeä tätä elokuvaa edes ajatella.
Ehkä tarkoitukseni meni hieman ohi, viittasin siis siihen (negatiiviseen) sukupuoliroolistereotypiaan jonka mukaan itsensä miespuoliseksi kokeva ei voi olla kuin pitämättä (omin sanoin kuvattuna) järjettömästä väkivallasta. Kuten sanoin, elokuvasta en itse tiedä mitään, joten en nyt arvioisi sen laatua. Mutta jos siis itse pitää jostakin vaikka kuvailee sitä järjettömäksi tai muuten huonoksi, niin on alentavaa ja jokseenkin pelkurimaista syyttää siitä pippeliä. Käänteisesti voisi ajatella, että jos minä profiloisin itseni pinnalliseksi ja miesten rahan perässä juoksevaksi hepsankeikaksi, olisi mielestäni hyvin väärin ja muita naisia loukkaavaa perustella omaa valintaani sillä että "kaikki naiset nyt vain ovat sellaisia".
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #19 : 20.08.2010 12:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ehkä tarkoitukseni meni hieman ohi, viittasin siis siihen (negatiiviseen) sukupuoliroolistereotypiaan jonka mukaan itsensä miespuoliseksi kokeva ei voi olla kuin pitämättä (omin sanoin kuvattuna) järjettömästä väkivallasta. Kuten sanoin, elokuvasta en itse tiedä mitään, joten en nyt arvioisi sen laatua. Mutta jos siis itse pitää jostakin vaikka kuvailee sitä järjettömäksi tai muuten huonoksi, niin on alentavaa ja jokseenkin pelkurimaista syyttää siitä pippeliä. Käänteisesti voisi ajatella, että jos minä profiloisin itseni pinnalliseksi ja miesten rahan perässä juoksevaksi hepsankeikaksi, olisi mielestäni hyvin väärin ja muita naisia loukkaavaa perustella omaa valintaani sillä että "kaikki naiset nyt vain ovat sellaisia".
Aikaisemman viestisi mies vain yritti tehdä jonkinlaisen vaikutuksen sinuun olemalla "rehellinen" ja "aito" ;) Siis naisnäkökulmasta. Naiset kun harvemmin ymmärtävät vakivaltaa. Miehille se on viihdettä. Eli siis mies sanoo Expendablesin väkivaltaa viihteeksi, naiset järjettömyydeksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #20 : 28.08.2010 11:41 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Oli ihan helvetin paska leffa. Uuden rambon jälkeen odottelin jotain vastaavaa ja jätin traileritkin tarkoituksella väliin. Ei tämä sitten sytyttänytkään millään tavalla. Nukahtaminen sen sijaan oli melkoisen lähellä siinä puolenvälin jälkeen.

Pisteet kotiin kuitenkin Terry Crewsista.  ;D
Voice of The World.
tallennettu
Re: The Expendables. Parasta viihdettä. « Vastaus #21 : 28.08.2010 12:28 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Itse kyllä viihdyin. Ei vuoden paras leffa toki millään, mutta pirun muikeaa toimintaa silti. Äijät on kingejä, eikä kevyt - vaikkakin yllättävä - herkistely välissä juurikaan haitannut. Arska ois kyllä saanut olla vahvemmin messissä, poikien vittuilu toisilleen ois palkinnut siellä loppukahinoissa kans. Syltty tykkää leikkiä viidakossa. :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #22 : 31.07.2012 23:45 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Expendables oli todella tylsä. Väkisin yritetty tehdä äijämäinen leffa. Parin ihan ok kohtaa löytyi. Toiminta ei ollut mitenkään erityisen siistiä. Onlinerit toimintaleffatasollakin todella typeriä ja hahmot aivan uunoja. Terminator 2 on edelleen toimintaleffojen selkeä ykkönen!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #23 : 01.08.2012 01:53 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Expendablesissa suurin moka oli siinä, että toiminta on ihan liian epäselvää. Kamera oli aina liian lähellä, leikkaukset ihan perkuleen nopeita ja yleensä vielä tapeltiin keskellä yölllä pimeässä viemärissä, jonka synkkyystaso oli kuin Splinter Cellistä.

Turha tosin itkeä mistään hahmoista tai valittaa, ettei nyt jonkun T2:n tasolle päästy. Expendables on ihan kelpo rymistely, joka ei millään voinut lunastaa odotuksiaan, mutta oli silti parissa kohtaa messevää toimintaa. Uusin Rambo on mielestäni toimintagenressä ihan samalla tasolla, kuin mikä tahansa kasari tai ysärileffa, joten periaatteessa Stallonella on mahdollisuudet onnistuakin Exp2:n kanssa.

Jo se, että Arska ja Syltty ovat samassa leffasarjassa, on ainakin minulle täysin riittävä syy fanittaa, joten vihaajat haistakaa pitkät  :lol:
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #24 : 01.08.2012 09:04 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Expendables oli todella tylsä. Väkisin yritetty tehdä äijämäinen leffa. Parin ihan ok kohtaa löytyi. Toiminta ei ollut mitenkään erityisen siistiä. Onlinerit toimintaleffatasollakin todella typeriä ja hahmot aivan uunoja. Terminator 2 on edelleen toimintaleffojen selkeä ykkönen!
Vähän samoilla linjoilla, Rambo 4 on esimerkiksi toimintapätkänä täysin ylivertainen Expendablesiin. Pitää toivoa, että jatko-osan ilmeinen more is more -taktiikka kantaa hedelmää ja meno maittaisi paremmin.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #25 : 01.08.2012 10:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Expendablesissa suurin moka oli siinä, että toiminta on ihan liian epäselvää. Kamera oli aina liian lähellä, leikkaukset ihan perkuleen nopeita ja yleensä vielä tapeltiin keskellä yölllä pimeässä viemärissä, jonka synkkyystaso oli kuin Splinter Cellistä.

Nyky- toimintaleffojen pahin moka ja tekee automaattisesti elokuvasta paskan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #26 : 01.08.2012 11:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Expendablesissa suurin moka oli siinä, että toiminta on ihan liian epäselvää. Kamera oli aina liian lähellä, leikkaukset ihan perkuleen nopeita ja yleensä vielä tapeltiin keskellä yölllä pimeässä viemärissä, jonka synkkyystaso oli kuin Splinter Cellistä.

Nyky- toimintaleffojen pahin moka ja tekee automaattisesti elokuvasta paskan.

Eikös tämä alkanut siitä tosi-hyvä-paras-bourne-jossa-hienoa-toimintaa -elokuvista? Jotka eivät minuun ole jostain syystä ikinä iskeneet... En edes tajua miksi tämä on yleistynyt. Saiko Bourne toiminnastaan muka niin pirusti kehuja? Kaverit voisivat vaikka hyppiä päällään eikä kukaan huomaisi mitään kameran liikeiden vuoksi  :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #27 : 01.08.2012 11:52 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Mutta Expendablesissa Syltty vääntää Austinille armbaria, josta Austin pakenee lyömällä kyynärpäällä naamaan. Legendaarista kamaa! (Tai siis olisin tykännyt jos olisi sen kunnolla nähnyt)
tallennettu
Vs: The Expendables 1 & 2. Parasta viihdettä. « Vastaus #28 : 01.08.2012 12:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En tiedä miten kukaan pystyy edes mainitsemaan samassa lauseessa Expendablesin ja Terminator kakkosen, saati sitten lähteä sillä mielin katsomaan sitä, että olisikohan tässä on T2:n "kaataja". T2 on ajaton mestariteos joka uppoaa moniin toimintaelokuvien vihaajiinkin. Mielestän mikään muu toimintaelokuva ei ole päässyt lähellekään samaa, vaikka muutamia muitakin superklassikoita, kuten Die hard löytyy.

Expendables on silkkaa fanituotetta ja aivotonta mättöä. Ehkä olisi voitu tehdä paremminkin moninpaikoin, mutta kyllä siltikin arvostan Sylttyä siitä että ylipäätänsä teki tuollaisen leffan. Kakkonen on aivan pakko nähdä heti kun tulee elokuviin.

Jos supernopeaa editointia ei lasketa mukaan, niin täytyy kyllä vielä mainita yksi ehkä ärsyttävin nykyajan toimintaelokuvia (tai elokuvia ylipäätänsä) riivaava asia... Naiset. Siis miksi helkkarin toimintaelokuvaan pitää käsikirjoittaa mukaan joku uskomattoman ärsyttävä idioottimainen akka? Milloin yritetään saada mahtumaan jotain turhaa romanssia 1.5h toimintapätkään ja milloin mukana kulkee taas joku aivan avuton ja ruikuttava idiootti, joka tyrii varmasti jossain tietyssä kohdassa. Tai sitten on joku ämmä jolla mieliala vaihtelee viiden minuutin mukaan tai omatunto alkaa soimaan yhtäkkiä kriittisellä hetkellä.

Rupesin tässä kelaamaan mielessäni muutamia katsottuja pätkiä ja lähes joka helvetin elokuvan ärsyttävin asia on joku akka. Viimeksi Batmanissa se kissanainen. Sitä ennen katoin Redin, jossa jotain ulisevaa akkaa raahattiin koko kaksi tuntia mukana. Transporter 3:ssa mukana ollut venäläisämmä oli ehkä ärsyttävin elokuvahahmo koskaan ja pilasi koko elokuvan totaalisesti. Myöskin Expendablesissa piti olla mukana joku aivan turha vajekkiakka, joka laski elokuvan arvosanaa huomattavati.

EDIT: Ai, niin. Unohtui aivan kokonaan se Lostissa ollut akka. Sehän oli se pahin kaikista. Joka jakossa itki jostakin asiasta ja teki koko ajan kaiken päin persettä.


tallennettu
Vs: The Expendables 1 & 2. Parasta viihdettä. « Vastaus #29 : 01.08.2012 13:23 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili


Mielestäni paras toimintaleffan naisrooli oli Rambo 2:ssa. Siinähän oli se naistaistelija, joka oli Rambon messissä ja pyysi Ramboa jättämään kaiken taakseen ja lähtemään hänen kanssaan. Rambo siinä katseli kaukaisuuteen ja mietti, että ehkä nyt on taisteltu tarpeeksi ja sekuntia myöhemmin tämä nainen ammuttiin ihan seulaksi.

Seuraavassa kuvassa Rambo kiristää otsanauhansa ja tappaa niin paljon ihmisiä, että valkokankaan nimi muutettiin punakankaaksi virallisesti melkein kaikissa maissa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines