Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Terminator: Sarah Connorin aikakirjat alkaa Subilla: 10.11.2008
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Spoilereita! Jenkkien tahdissa)  (Luettu 1796 kertaa)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Spoilereita! Jenkkien tahdissa) « : 16.01.2008 13:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Täällä voi siis jutella kyseisestä sarjasta ilman spoiler-tageja Amerikan esitysaikataulun tahdissa.

Nyt olen nähnyt kaksi ensimmäistä jaksoa ja menihän sarja ehdottomasti seurantaan. Toinen jakso tuntui vieläpä paremmalta kuin ensimmäinen, kun näyttelijöihin alkoi jo rooleissaan tottumaan.

Itse juonesta: Enrique mestattiinn kyllä todella nopeasti sarjasta ulos. Odotin, että hänestä olisi tullut jokseenkin keskeinen henkilö ja jonkinlainen apuri Sarahille, joten tuo Cameronin ampuma laukaus tuli ainakin meikäläiselle suurena yllätyksenä.

Kahden ensimmäisen jakson jälkeen sarjan tunnelma on sopivan synkkä ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta sarjan henkilöt ovat toimineet loogisesti. Suurin poikkeus juurikin itse John, joka ei voinut kakkosjaksossa istua muutamaa tuntia kotosalla piilossa, vaan piti lähteä uhmaamaan henkensäkin uhalla äidin käskyjä. Toisaalta T2:ssa John oli jo tälläinen nuori kapinallinen ja tuskinpa se kapinahenki on hänestä tällä aikaa mihinkään karissut.

Muuten, tuon aikahypyn suhteen mietin, että kun Sarah ja John pysyivät saman ikäisinä vaikka hyppäsivät vuoteen 2007, niin muut ihmiset varmasti ikääntyivät. Oli hieman omituista nähdä Sarahin entisen avomiehen ja Johnin kohtaaminen, kun jälkimmäinen oli kuitenkin 8 vuotta vanhempana, mutta ei fyysisesti päivääkään ikääntyneempänä.


Summer Glau ei nyt kuulu mihinkään suursuosikkeihin, mutta hän vetää ihan hyvin tämän konemaisen tytskän roolin. Silti on ikihuvittavaa nähdä hentoinen tyttö pistämässä pataan karskeja Terminator-äijiä!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Spoilereita! Jenkkien tahdissa) « Vastaus #1 : 16.01.2008 17:13 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli katsottua kummatkin jaksot. Vaikka en mikään Terminator-fani olekkaan tunsin olevani tälle mahdollisuuden velkaa, kun sarjan mainoskampanja tarjosi minulle ilmaisia Live-pisteitä...

Ensimmäinen jakso antoi ristiriitaisia tunnelmia. Film grainit, hidastukset ja muut halvan näköiset TV-sarja -efektit sopivat Terminaattoriin kuin sinappi jäätelön kanssa. Tehostepuoli ei muutenkaan ollut lähelläkään Hollywood-tasoa ja näyttelijät vain menettelivät.

Koukkua ei syntynyt, mutta kyllä tuon neljänkymmenen minuutin ajan helposti viihtyi. Vuosi 1999 oli toteutettu hienosti kun musat kuunneltiin kannettavalta cd-soittimelta ja pelit hoidettiin Gameboy Colorilla (seuraavassa jaksossa ihmeteltiin aikahypyn jälkeen liikkeessä läppäreitä ja hd-telkkareita).

Toinen jakso oli myös vain "ok", sillä juonesta ei tunnu saavan mitään otetta. Terminator-typy on tylsä, eivätkä muutkaan Termarit tunnu uhkaavilta. Sarja tarvitsisi ehdottomasti jonkun kunnon pahiksen. Myös muut hahmot saisivat kehittyä mielenkiintoisempaan suuntaan.

Sarjan suurin ongelma on, että se on juuri sitä miltä se kuulostaa. Terminator -nimellä ratsastava tv-sarja. Leffoista tuttua kamaa kierrätetään halvemmalla budjetilla ja pidennetyllä juonella. Aion varmaan katsoa vielä yhden jakson ennen kuin päätän, että hylkäänkö sarjan vai jatkaanko seuraamista.

Jos seuraaminen sitten katkeaa niin ainahan voi internetistä lukea ihmisten mielipiteitä, että onko meno parantunut. ;)
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines