Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25]
Tulostusversio
Aihe: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja  (Luettu 231371 kertaa)
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #720 : 13.03.2023 12:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Olen huomannut, että netistä saa näinä päivinä aika paljon vähemmän harmaita hiuksia aiheuttavan, jos lukee wokettaja-termin ihmisenä, joka käyttää woke-sanaa. Mikä lienee kuitenkin osuvinta, koska muuten nämä ovat aika lailla merkityksensä menettäneet eikä niitä tosiaan ole pitkään aikaan enää käytetty muualla kuin ns. netin tietyllä laidalla. Eli näyttää Laudan wokettajakuntaa ainakin olleen keikkaa katsomassa.  ;)


Livenä stand up ei silti aivan yhtä timanttista ole kuin kotisohvalta täydellisesti editoituna koosteena. Tässä sitä huomaa juuri editoinnin tärkeyden. Välillä tulee lipsahdus livenä ja yleisö on hiljaa. Netflix versiossa paskat läpät on leikattu pois ja Gervais tykittää laatua vitsi vitsin perään.

Tämä oli mielenkiintoinen huomio. Ainakin silloin, kun itse olin viimeksi ison areenan standupia katsomassa (Louis C.K. Stadissa joskus lähemmäs 10 vuotta takaperin), niin väittäisin tunnelman ja naurunremakan olleen paljon paremmat kuin kotisohvalla - vaikka toimiihan nuo toki sielläkin. Ja yleisestihän standup-koomikkojen workflow'n pitäisi show'n rakentamiseen olla se, että kierretään ensin aikamääre x pieniä klubeja kokeilemassa, että mikä toimii ja mikä ei, ja vasta sitten mennään isolle areenalle tai Netflix-kuvauksiin, kun on uusi timanttinen setti kasassa. Eli isolla stagella ei enää pitäisi ohareita juurikaan olla.

Onkohan Gervais ehkä siis jo liiankin tunnettu siihen, että voisi tuota karsintaa jalkatyönä tehdä, ja siksi jää B-materiaalia myös päätapahtumaan? Tai sit Suomi on sille vaan pikkuklubi. :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #721 : 13.03.2023 15:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ihmisille jotka epäironisesti käyttää woke-termiä on aina ollut näppärä nimitys: lumihiutale (snowflake).
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #722 : 13.03.2023 16:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Woke

Zoukka, kuinka monta mustelmaa tulee tästä: Sukupuolia on vain kaksi
Play-Asia
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #723 : 13.03.2023 17:58 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Itsehän haluaisin vain keskustella videopeleistä ja muusta populaarikulttuurista ilman turhaa "politiikkaa".
Kuitenkin jostain syystä wokettajat, diversiteetti tai joku muu sängyn alla piilotteleva mörkö tuntuu nousevan esiin keskustelussa kuin keskustelussa lähes tulkoon aina samassa asiayhteydessä, mikä on hieman hämmentävää. Luulin, että tämä on pelaajalauta eikä mikään resetera :???:

Realityista tuli tosin mieleen, että Double Fine julkaisi hiljattain 32-osaisen dokumenttisarjan Psychonauts 2 pelin seitsemän vuotta kestäneestä kehitystyötaipaleesta, katsottavissa ihan tuosta vaan studion Youtube-kanavalla. Poikkeuksellisen avoin ja inhimillinen katsastus siihen, miten palkitsevaa ja koettelevaa pelien tekeminen todella osaa olla. Sisältövaroitus: pitkin dokkaria näkyy naisia, tummaihoisia ja muita wokejuttuja. Onneksi voi laittaa silmät kiinni ja sormet korviin, jos alkaa liikaa kuumottaa.
buginen lastenpeli
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #724 : 17.03.2023 22:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW RIP :(
Play-Asia
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #725 : 18.03.2023 05:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oli kyllä hieno näyttelijä. Varasti olemuksellaan kaikki kohtaukset, joissa oli läsnä. Sai jopa Resident Evil -sarjan tuntumaan paremmalta, kuin mitä se todellisuudessa oli. Liian aikaisin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #726 : 18.03.2023 11:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Reddick oli kyllä erikoinen näyttelijä. Kaikki miehen leffat mitä itse olen nähnyt, Reddick esitti periaatteessa samaa hahmoa. Varma, rauhallinen, määrätietoinen. Reddick ei ikinä ollut rooleissaan varsinaisesti esillä, mutta miehen karisma ja tietynlainen "uhka" tuli pelkästä olemuksesta hienosti esille. Eli olen reilu, mutta en katsele perseilyä -tyylinen habitus. Ja se huokui hienosti Reddickistä.

Valehtelisin toki jos sanoisin että Reddick olisi ollut jotenkin erityisesti oman tutkan alla tms. mutta mies oli aina tietyllä tavalla huomaamattoman korvaamaton. Juurikin vähän sinne päin mitä Epi sanoit: "Varasti olemuksellaan kaikki kohtaukset, joissa oli läsnä". Jos ei nyt ihan varasta, niin vaikka ei yleensä ole suuremmin esillä tai pääosassa monessakaan leffassa, ottaa aina tilansa ruudulta vaivattomasti, riippumatta siitä keitä muita ruudulla on.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines