Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
Tulostusversio
Aihe: Sarjakuvat  (Luettu 108631 kertaa)
Re: Sarjakuvat « Vastaus #30 : 14.07.2008 01:45 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Millerhän on juuri tuota. Kurveja, kirosanoja ja luolamiehiä. Miksi siis yllättyä jos hän käsittelee Supersankareitakin samalla tapaa?

Itse ainakin diggasin Dark Knight Returnsista ihan kympillä. Tolla perseellä pääsee vaikka Paaviksi!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #31 : 28.07.2008 23:31 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Luin tuossa ennen Dark Knightin ensimmäistä katselukertaa vihdoinkin Akiran 2 viimeistä osaa kirjastossa. Ihan unohdin miten huippuhienoa sarjakuvaa se olikaan. Lopetus toi melkein kyyneleen silmään. Pitää kyllä jossain vaiheessa ostaa koko sarja hyllyyn. Ei vaan tahdo löytää niitä isompia, vanhempia kirjoja oikein mistään uutena. Tetsuo on kyllä kovin jätkä koskaan.  :lol:
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #32 : 28.07.2008 23:39 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Millerhän on juuri tuota. Kurveja, kirosanoja ja luolamiehiä. Miksi siis yllättyä jos hän käsittelee Supersankareitakin samalla tapaa?

Itse ainakin diggasin Dark Knight Returnsista ihan kympillä. Tolla perseellä pääsee vaikka Paaviksi!
No mut, Dark Knight Returnsissa ei kummiskaan vielä tollasissa mittasuhteissa liikuttu tossa urpoilussa, ja onhan se pirun kova tarina joten ehkä juuri siksi odotukset olleet korkealla?

Edit: Huhhuh muuten sarjakuvien hintoja, isovanhempien luona landeilemassa niin huvikseni katselin lähikaupassa jos jotain mielenkiintosia sarjakuvia löytyisi. Siinä oli sitten joku random batman-pokkari jossa klassikkotarinoita, vaikutti ihan hyvältä... Hinta 12 euroa! Jostain vitun pokkarista :lol:


« Viimeksi muokattu: 29.07.2008 00:05 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #33 : 29.07.2008 01:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ne oli niitä paksuja klassikko-tuutteja? Ihan normi hintahan tuo on. Juuri maksoin siitä suomi-Dark Knight returnsista 26 eunukkia. Laatu maksaa.

300:sesta maksoin 35€  :rollaus:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #34 : 29.07.2008 17:30 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Juu, niitä juuri. Niinhän näyttää maksavan, ei ole pitkään aikaan tullut sarjakuvia osteltua ja noilla hinnoilla en kyllä ostakkaan. Watchmen ja Sandmanit pitää kyllä hankkia joskus kun on rahoissa. Faija onneksi hamstrannut niin paljon sarjakuvia että niillä pääsee jo pitkälle.

Edit: Haa, Batman musta ja valkoinen osa 1 ja Yön Ritari iskee jälleen osa 1 tuli luettua. Mustavalkosarjakuva aah, monta hyvää tarinaa kyllä mahtunut yksiin kansiin ja monia hyviä piirtäjiä. Tykkäsin ihan mielettömästi, vaikka läheskään kaikki batman tarinat ei yleensä ole kolahtanut. Yön ritari iskee jälleen oli ihan mielenkiintoinen. Paskempi kuin Yön Ritarin paluu (yllättikö?) muttei nyt huonokaan.
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 20.08.2008 22:04 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #35 : 27.08.2008 21:16 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Huippuhienoa sarjakuvaa on tullut osteltua.



Mitä mainioin sarjis. Melkoisen outoa, osin makaaberiakin on huumori tässä sarjassa. Ilmestyi muistaakseni Kauppalehden Pressossa nimellä Raakaa lihaa. Suositellaan.



Hienoa ja outoa huumoria pitää tämäkin sarja sisällään. Harmittavasti vain tekijä on tainnut siirtyä uusiin projekteihin. Kotosivut

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpä The Complete Far Side. Kirjat sisältävät kaikki Far Side (suomeksi Harhama) ruudut. Kirjoilla on kokoa reilun aA4:n verran ja paksuutta viitisen senttiä. Lisäksi vielä hieno pahvikotelo. Yhteensä tätä uskomatonta huumoritykitystä löytyy semmoisen 4000 ruudun verran. Hintaa oli Amazon.co.uk:ssa karvan alta 60 puntaa, mutta jokainen euro oli täysin oikein käytetty.



Kuva ei tee oikeutta.

Näitä viimeisiä täällä onkin vissiin jo suositeltu aikaisemmin. Noh, ei toisto ole pahasta näiden kohdalla.
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #36 : 27.08.2008 22:27 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo, tuo TPBF-kokoelma on kyllä jotain täydellistä. Huumori on erittäin ironista ja välillä hyvinkin härskiä. Loistava sarjis siis.
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #37 : 07.09.2008 13:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili It's a good life if you don't weaken.

Sethin maanistelua ja jonkun vanhan sarjakuvapiirtäjän etsintää naivistisella tyylillä ja melko hyvällä kerronalla. Tarina on simppeli ja päähenkilö helvetin masentava Dick Tracylta näyttävä tyyppi. Joka siis oikeasti on sarjan piirtäjä ja kirjoittaja. Miehellä ei oikein ole elämänhalua ja ainoat oikeat ilonaiheet ovat vanhat klassiset amerikkalaiset huumori-sarjakuvat. Itse en niitä osaa arvostaa, mutta Sethille ne ovat elämä ja vielä enemmän. Komea häiskä joka ei vain oikein tajua missä mennään ja mistä pitäisi ottaa kiinni. Naiset valuvat sormien läpi, aika kiitää ja mies pelkää tulevaisuutta enemmän kuin mitään muuta. Ilmeisesti kaiken pitäisi näyttää samalta kuin 30-50 luvuilla ja Seth kokeekin jatkuvasti nostalgian täyteisiä hetkiä katsellessaan vanhoja rakennuksia ja krääsää. Mamma on tärkeä henkilö ja veljeään Seth kohtelee todella alentuvasti. Mies kun kuitenkin on iloinen ja vääntää vitsiä sillointällöin.

Itse pidän sarjakuvani mahdollisimman visuaalisena välittäjänä, joten Sethin piirrostyyli ei mitenkään erityisesti riemastuta. Toki se antaa tilaa tarinalle ja jos oikein olen arvannut, matkii hyvin Sethin rakastamien taitelijoiden jälkeä. Toki tällä tyylillä saadaan myös hauska kontrasti lapsekkaan ilmeen ja vakavan tarinan kautta.


It's better than bad it's good.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #38 : 15.10.2008 01:59 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Miten minä onnistunkin aloittamaan Angel-sarjakuvien lukemisen silloin, kun silloinen uusin julkaistu lehdykkä lopettaa aivan helvetinmoiseen cliffhangeriin. Viimeksi saatiin tietää, että (spoileri After the Fall #4:n lopusta)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Olisin kestänyt odotuksen tuskat, jos olisin lopettanut After the Fall #10 tai #11 paikkeilla, koska ne loppuivat aivan siedettäviin kohtiin, mutta mitenkäs sattuukaan ostin lisää kyseisiä lehtiä juuri nyt kun #12 on viimeisin ilmestynyt sarjis. Ja eiköhän siinä tehdä paljastus, joka saattaa olla ehkä suurin - tai ainakin yksi suurimmista - koko Angelin historiassa (ei pelkkien sarjakuvien). En halua tilata vain yksittäisiä lehtiä (postikulut kasvavat liian suuriksi), joten menee muutama kuukausi ennen kuin tilaan lisää Buffy- & Angel-sarjiksia ja saan tietää mitä tapahtuu seuraavaksi.

Hajoaa pää.

E: Jaahas, pitäiskö sitä mennä nukkumaan kun yritin sulkea spoileria /quote-tagilla.  :rollaus: Noh, hyvä että huomasin virheen näinkin pian. En tiedä kuinka moni täällä lukee Buffyn ja Angelin virallisia sarjakuvajatkumoita, mutta toivottavasti kukaan ei spoilautunut, joka ei halua spoilaantua kyseisestä asiasta.


« Viimeksi muokattu: 15.10.2008 02:27 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #39 : 17.12.2008 20:11 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili


There's a Hair in My Dirt! - A Worms Story

The Far Sidesta (suom. Harhamat) tutun piirtäjän, Gary Larsonin, eläkepäivillään käsikirjoittama ja piirtämä There's a Hair in My Dirt! kertoo matoperheen vesasta, joka suuttuu löytäessään ruoastaan hiuksen ja samalla julistaa, ettei halua olla mikään maassa möyrivä mato, jonka ainoa elämäntarkoitus on syödä multaa. Pojan isä alkaakin kertoa tarinaa, josta ei huumoria puutu. Samalla lukija saa paremman biologian oppitunnin kuin koulussa. Teos on muuten aika lailla sisällöltään faktaa, minkä todistaa biologian professorin kirjoittamat alkusanat. Larsonkin on kuulemma kiinnostunut biologiasta, mikä ei sinänsä yllätä Far Siden lukijoita.

Mahtava aikuisten kuvakirja. ;) Suosittelen.
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #40 : 21.12.2008 16:36 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ai saatana tänä jouluna on niin kovat joululahjat tulossa, ettei mitään rajaa. Fantasiapeleistä tarttui mukaan 20. Berserk ja neljäs Lone wolf & Cub, sekä Amazonista 88- vuoden (Batman) Killing Joke. Alkuperäinen painos siksi, että siitä tuli nyt uusi hardback ja kuten Incalin kanssa kävi, on siihenkin vedetty jotkut vitun oksettavat photarivärit päälle. Välttäkää kuin ruttoa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #41 : 21.12.2008 17:44 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
sekä Amazonista 88- vuoden (Batman) Killing Joke. Alkuperäinen painos siksi, että siitä tuli nyt uusi hardback ja kuten Incalin kanssa kävi, on siihenkin vedetty jotkut vitun oksettavat photarivärit päälle. Välttäkää kuin ruttoa.

Mitäs helvettiä? Ne värithän on alkuperäisessä ihan älyttömän hyvät.

Yritetty taas korjata jotain joka ei ole rikki.
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #42 : 21.12.2008 17:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
sekä Amazonista 88- vuoden (Batman) Killing Joke. Alkuperäinen painos siksi, että siitä tuli nyt uusi hardback ja kuten Incalin kanssa kävi, on siihenkin vedetty jotkut vitun oksettavat photarivärit päälle. Välttäkää kuin ruttoa.

Mitäs helvettiä? Ne värithän on alkuperäisessä ihan älyttömän hyvät.

Yritetty taas korjata jotain joka ei ole rikki.

Geneerisyys on muotia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #43 : 10.01.2009 20:03 »
jannes H-O-R-WARD Jäsen Viestejä: 28 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli viimeinkin luettua noi Absolute Dark Knight ja Absolute The Long Halloween, tuli nyt niiden innoittamana tilattua lisää Absolute Editioneja ja muuta sarjakuvia.

Mukaan tarttui:

-Absolute Watchmen
-Absolute Sandman
-Hellboy Library Edition Vol. 1 & Vol. 2
-The Killing Joke HC
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #44 : 10.01.2009 21:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Meni vähän aikaa ennenkuin Killing Joken loppu aukesi. Hauskaa kamaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #45 : 13.01.2009 04:02 »
jannes H-O-R-WARD Jäsen Viestejä: 28 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli myös eBaysta ja Amazon Marketplacelta hommattua:

-Batman: Year One HC
-Arkham Asylum HC
-Dark Victory HC


Ja kovasti oon katellu Fablesia, jos sitä olisin hommaamassa. Paljon olen saanut kehuja sarjasta, onko joku lautalainen lukenut tätä?

Edit: Dark Victory lisätty


« Viimeksi muokattu: 13.01.2009 05:04 kirjoittanut jannes »
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #46 : 13.01.2009 12:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Haha, Calvin & Hobbes Complete olikin sitten koulun jälkeen postilootassa odottelemassa. Ei järkky mikä läskiperse se laatikko, painaa kymmenen kiloa ja sisältää melkein 1500 sivua. Kaikki noin 3000 strippiä laadukkaalla paperilla ja helvetin hyvällä painojäljellä. Ainoa miinus tietenkin tuo liimasidonta eli kirjaa ei levitellä täysin auki, ellei halua ostaa uutta laatikkoa vuoden päästä. Niin ja kolmeen osaan tuo on näemmä jaettu. Joka kerta järkyttyy sitä kokoa kun kävelee kämpille...

Kaikkien aikojen suosikkisarjikset on siis nyt hyllyssä pölisemässä. Tai no vitut ne mitään pölise, tämä on parasta mahdollista oppimateriaalia koulunkäyntiäni varten :lol:


Huoratkaa nyt ihmiset puntaa ja tilatkaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #47 : 20.03.2009 16:32 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili


Nerokasta.
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #48 : 21.03.2009 21:42 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Todellakin! Naurahdin tuolle itsekin kun Hesarista luin. Fingerpori on muutenkin yksi Suomen parhaita, ellei paras, sarjakuva.
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #49 : 21.03.2009 22:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Fingerpori osaa olla ihan jees ja ihan vitun paskakin ajoittain. Albumissa stripit eivät toimi, eivät niin millään, mutta aamukahvin kera menevät ilman mukinoita.

Aina se silti Viivin ja Wagnerin voittaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #50 : 22.03.2009 02:19 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Rivo-Riitta on vaan niin paras.

Eihän se nyt _aina_ ole kultaa se Fingerporikaan, mutta just yksittäiset stripit joskus on niin hyviä että saa nauraa ääneen. Useammin ne naurattaa kun Viivi ja Wagner, jonka senkin jaksan kuitenkin päivittäin lukea.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #51 : 22.03.2009 10:10 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ehkäpä maailman parhaita sarjakuvia ikinä. :D
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #52 : 22.03.2009 12:35 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mut on nyt lopullisesti käännytetty xkcd:n pariin. Loistavia oivalluksia maailmasta ja ihmisistä, himmeitä kestohuulia, ja tiedevibatkin natsaa. Mä seuraan tätä ihan aktiivisesti ja luentojen suvannot kuluu arkistoja selaillessa kännykällä. Muun muassa tästä irtosi aikoinaan hallitsematon tipahdus. Didn't see that one coming.

import soul
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #53 : 23.03.2009 17:59 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Taas yksi peliin pohjautuva fanfiction-sarjis, missä vitsit perustuvat 4chan-memeihin ja fanien inside-vitseihin?

Ei kiitos.


En tiedä, että olenko vain muuttunut Fingerporin kanssa hieman elitistiseksi, mutta vanhemmat stripit tuntuvat paljon hauskemmilta ja rivommilta kuin uudet. Tuo progressiivinen verotus on kyllä viimeisin mikä on aiheuttanut repeämisen, samoin kuin tämä:
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #54 : 23.03.2009 20:57 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Taas yksi peliin pohjautuva fanfiction-sarjis, missä vitsit perustuvat 4chan-memeihin ja fanien inside-vitseihin?

Luepa toki pari muutakin sarjakuvaa tuolta kuin tuo minun laittama (oletin kyllä että teit näin). Niin... saattaahan tuolla tosiaan jotain hyvin pieniä yhtäläisyyksiä 4chan-sivuston meemeihin olla, mutta siihen se sitten jääkin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #55 : 23.03.2009 21:01 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Paska se oli jokatapauksessa.
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #56 : 23.03.2009 21:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Xkcd, fingerpori, brawl sarjis... Kaikkihan nuo on paskaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #57 : 23.03.2009 21:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itselleni lukemattomat aamun röhönaurut on taannut mainio Tuplat-sarjakuva. Tämä on se Metro-lehden kruununjalokivi, todellinen "killer feature".





www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #58 : 23.03.2009 21:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En tajunnu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sarjakuvat « Vastaus #59 : 23.03.2009 21:59 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Xkcd, fingerpori, brawl sarjis... Kaikkihan nuo on paskaa.

Paskaa?



Ei voi olla.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines