Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin!  (Luettu 7439 kertaa)
Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « : 03.11.2007 09:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Voi hyvät hyssykät sentään. Kyllähän näistä huhuja on liikkunut jo pidemmän aikaa, mutta en ole projektien toteutumiseen jaksanut sitten millään uskoa. Alkuperäisen sarjan luoja on nimittäin toteuttamassa uutta täyspitkää elokuvaa ja NBC-televisioyhtiö taas TV-sarjaa.

Mutta huh huh: sarjassa David Hasselhoff palaisi rooliinsa! Niin, että nuori ja komea Justin Bruening olisi päätähti, Ritari Ässän poika!  :o  Voikohan tämä nyt olla totta? Onhan tässä parodia-aineksia vaikka millä mitalla, mutta jos lähdetään Knigt Riderista vääntämään 2000-luvulla TV-sarjaa vakavalla naamalla, niin väistämättä tulee mieleen millä tavalla katsojiin uppoaa. Toisaalta nimellä on paljon nostalgia-arvoa ja lapsina aikoinaan tätä sarjaa seuranneet voisivat hyvinkin lähteä katsomaan myös tätä, ihan fiilistelyn takia.  Tämä jättää myös takaportin auki uudelle "isä ja poika" Ihmemies Macgyverille!

Ja täytyy myös ottaa huomioon se, että nykyaikana KITT voitaisiin toteuttaa paljon hienommin ja realistisemmin. Alkuperäisen auton mustavalkomonitonit täydellisen tekoälyn omaavassa autossa on vähän... hauskaa.  :)  Ovatko lautalaiset katsoneet sarjaa aikoinaan ja millaisia muistoja on? Ja kai odotatte näiden toteutumista kuin sitä kuuluisaa kuuta nousevaa?  :P

Pari linkkiä vielä:

Tekoälyllä varustettu auto tavallisten kuluttajien ulottuvilla kymmenen vuoden sisällä
Uudesta sarjasta tiedonjyviä

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #1 : 03.11.2007 18:52 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili No huh huh, tämä tuli täysin puun takaa. Alkuperäistä sarjaa tuli penskana seurattua niin kuin Ihmemiestäkin. Kyllä ainakin tämä sarja pitää katsoa, että ovatko tekijät raiskanneet koko sarjan pimeimpään puskaan.
Minulle jäi hieman epäselväksi. Siis tuossa tv- ohjelmassa on Hasselhoffi ja sitten se toinen näyttelee hänen poikaansa?
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #2 : 03.11.2007 22:31 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Miksei 80-luvun voisi antaa vain kuolla?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #3 : 04.12.2007 17:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://jalopnik.com/cars/knight-rider/exclusive-first-pictures-of-kitt-from-the-new-knight-rider-tv-series-yes-its-a-shelby-gt500kr-327687.php



En nyt väitä, että tämä projekti olisi erityisen hyvältä aiemmin tuntunut, mutta näiden ensimmäisen kuvien jälkeen "odotukset" laskivat entisestään. Uudessa autossa ei ole sitä "jotain" mitä Trans Amista löytyi!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #4 : 07.02.2008 13:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Uusi Knight Rider pilotoi 17.2. Katso teaser täältä

Val Kilmer muuten korvaa viime metreillä Will Arnettin uuden KITTin äänenä: http://www.variety.com/article/VR1117980382.html?categoryid=14&cs=1


Ja kyllä, jollain sairaalla tavalla tätä odotetaan täälläpäin!  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #5 : 07.02.2008 19:07 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Val Kilmer muuten korvaa viime metreillä Will Arnettin uuden KITTin äänenä:


Oh, come on! Siinä meni se ainut syy katsoa tätä sarjaa.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #6 : 18.02.2008 22:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No niin, nyt on 1,5 tuntia pitkä pilottielokuva nähty, joka saanee jatkoa TV-sarjan muodossa jos vastaanotto vain on kyllin rakastavaa. En kylläkään voi mitenkään kuvitella miksi se sellasta voisi olla, sillä aikamoinen pökäle on tämä 2000-luvun Ritari Ässä.

En ollut edes silloin taannoin mikään kovin suuri Knight Rider -fani. Minun mielestäni Ihmemies-Angus olisi räjäyttänyt kävyistä ja paviaanin häpykarvoista kootuilla pommeillaan kevyesti koko mustan pirssin palasiksi. Sarjaa tuli kuitenkin seurattua jonkin verran, että jaksot tutuiksi tulivat. Nykypäivänähän sitä on ihan pakko katsoa 110 prosenttisella camp-hengellä, muuten kyynelkanavat aukeavat välittömästi - enkä tarkoita ilosta tahi haikeudesta, vaan putipuhtaasta tuskasta.

Vaikka olisi Niilo negatiivinen, niin kyllä siltikin on mahdollista löytää pointteja, jotka puoltavat tätä Ritari Ässän päivittämistä 2000-luvulle. Kultaisella 80-luvulla sarjan tekeminen silloisella tekniikalla kun oli aika vaikeaa ja lopputulos oli monin tavoin epäuskottava. KITT näki suuren piirtein mustavalkomonitorillaan Casinon ovista sisään ja raportoi konnien liikkeistä Michaelille. Tässä uudessa versiossa moderni musta piru käyttää tietenkin googlea, wikipediaa ja omaa pääsyn valvontakameroihin ja lähes kaikkiin sähköisiin tietokantoihin. Nykypäivänä tämä selitys on mahdollinen, kun moisesta ei parikymmentä vuotta sitten voitu edes leikillään läppää viskoa.

Itse ihmeauto on siis uskottavammin rakennettu kuin vanha kunnon KITT. Ei se ole kuitenkaan yhtä jylhän komea kuin vanha pirssi.

Jaaha, josko sitä asiaankin jossain välissä pääsisi. Nimittäon analysoimaan pilottiosan juonta, kuvausta ja näyttelijätyötä. Juonesta ei paljoakaan hyvää sanottavaa löydä, sillä se oli vain nopeasti pastilliboksin kylkeen koottu ajatelma millä motivaatiolla alkuperäisen Michael Knightin skidi saataisiin taas mustan kärryn kyytiin rattia veivaamaan. Ja kyllä, David Hasselhoff käy pilottijaksossa esittäytymässä aiemman sarjan hahmona ja heittämässä poijaalleen vähän "en neuvo sinua, mutta itse tiesin mitä tein" läppää.  Hoffia kuitenkin alikäytettiin surutta ja miehelle olisi voitu 4 kauden työstä antaa suurempikin palkinto. Noh, jos TV-sarja saa tuulta alleen, niin toivottavasti silloin.

Knight Rider 2008 on kuvattu ja leikattu totaalisen yllätyksettömästi. Teinit villiinnyttävä musa pauhaa, nopeita leikkauksia viljellään kuvan kiihdytyksellä ja aivan kamalaa tietokoneavusteista kuvaa vilautellaan kuin siitä oltaisiin oikeasti ylpeitä. Ei ole nimittäin tv-sarjan muodossa ihan lähivuosina näin keskeneräisen näköisiä efektejä vastaan tullut.  Hyi.  Kuvaus on tasaisen varmaa, joltain osin "hurjapäät" elokuvista vaikutteita ottanutta. Mitään kunnianhimoa erikoisiin kokeiluihin tai kuvakulmiin ei ole ollut. On pelattu varman päälle, jotta pilottijaksosta sikiäisi tv-sarja sitten myöhemmin.

Näyttelijöistä sen verran, että Knight jr:ää näytellyt kaveri oli varsin OK. Samaa ei voi sanoa tämän naispuolisesta vastanäyttelijästään, joka ei osaa näytellä yhtä hyvin kuin miten kaunis on.

Hyviä asioita: ihan kevyen viihdyttävä setti hurjista vioistaan huolimatta tämä kuitenkin oli. Toimiiko kuitenkaan sarjana jos meno tälläistä kokoajan on?

Pilotin säväyttävimmässä kohtauksessa naispuolinen FBI-agentti käppäilee kodistaan aamulla töihin, samalla kun hihkaisee NAISPUOLISELLE erittäin viehättävälle hoidolleen "muista sulkea ovi!".  Kaunis lesbopoliisi jonkun sarjan keskeisessä roolissa? Kauan siihen meni, mutta ehkä tästä sarjasta sittenkin johonkin on!

Nojaa, ehkä tämä juttu on silti se kiihottavampi:



Eli KITTin päätenäppäimistönä käytetään Applen uutta, huippuohutta keyboardia! Ties vaikka koko kärryä hallinnoisi Mac OS X. Ei 10.5, vaan kenties 10.8.  Apple-käyttäjille on tulossa mielenkiintoiset ajat.





www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #7 : 18.02.2008 23:34 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili
http://img218.imageshack.us/img218/4877/applekittfk6.jpg

Eli KITTin päätenäppäimistönä käytetään Applen uutta, huippuohutta keyboardia! Ties vaikka koko kärryä hallinnoisi Mac OS X. Ei 10.5, vaan kenties 10.8.  Apple-käyttäjille on tulossa mielenkiintoiset ajat.


*fap fap fap fap*
"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #8 : 19.02.2008 11:50 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Hienoa. Applen työntekijä pääsi tästäkin topicista tekemään Apple-mainoksen! 
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #9 : 19.02.2008 17:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://elisa.net/uutiset/viihde/?id=29058

Vastaanotto oli kuin olikin lämmintä, joten jatkoa pilotille mitä todennäköisimmin tulossa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #10 : 22.08.2008 16:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.movieweb.com/tv/news/49/30749.php

24. syyskuutahan tämä uusi Knight Rider toden teolla käynnistyy, ja vanhalle kunnon Hasselillekin kaavaillaan kohtuu merkittävää roolia sarjasta. Miltä tämä kuulostaa:

Lainaus
Thompson's dream scenario has Hassellhoff's Michael Knight teaming up with Justin Bruening's Mike Tracer, both accompanied by their faithful K.I.T.T.s; Michael with the original Pontiac Trans Am, and Tacer with the Ford Mustang GT500KR.


FUCK YEAH!  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #11 : 03.10.2010 12:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaikkien janoama tieto on täällä: SubTV näyttää uuden Ritari Ässä -sarjan 4.10 alkaen klo. 21.00.  Eli starttaa jo huomenna.


Itse jaksoin katsella koko sarjan 1. kauden läpi, vaikka paikka paikoin aika vaikeaa se oli. Sarja ei missään tapauksessa toimi, jos ei ole katsellut aikoinaan alkuperäistä.

Hyllytys napsahti heti ensimmäisen kauden lopussa, koska katsojat kaikkosivat täysin hyvin menestyneen pilotin jälkeen. Ja syystäkin kaikkosivat. Toki jos popcorn-kulho on täynnä ja haluaa maanantai-illalle helposti sulavaa viihdettä, niin mikäpä ettei.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Ritari Ässä palaa elokuvan ja uuden TV-sarjan voimin! « Vastaus #12 : 17.10.2010 15:51 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli katsottua viime jaksoa. Ensimmäiset 5-10 minuuttia jäi näkemättä. Minua ärsytti, että päähahmo oli kuin James Bond, joka ajaa Mustangilla. Tosin ilmeisesti tuo puku johtui jostain peitetehtävästä, jos en väärin ymmärtänyt jaksoa. Periaatteessa tuo uusi Ritari Ässä voisi toimia, mutta suurin este tälle on karismaton päähenkilö. Hänen ja KITTin välillä ei ole samanlaista kemiaa kuin Hasselhoffilla ja KITTillä aikanaan. Ephram on moittinut hieman tuota autoa, mutta minun mielestäni Mustang on hieno ja toimiva ratkaisu. Mutta miksi autosta on tehty joku Transformer? Annetaan nyt kuitenkin iso plussa sille akalle, joka on sen yhen tyypin tytär.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines