Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7
Tulostusversio
Aihe: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri  (Luettu 104658 kertaa)
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #150 : 16.07.2010 21:32 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Se ois huomenna nokka kohti Oulua ja Oulu187:aa. Odotukset on kovat, esiintymässä mm. Julma-Henri, Laineen Kasperi, Olli PA, Rauhantekijä yms. Kannattaa lähteä vähän pidemmänkin matkan takaa.
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #151 : 06.08.2010 00:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Eipä vissiin, nyt on Ruudolfin uusin levy pihalla: Asfalttisoturin viimeinen hidas

Tätä on kovasti venailtu jo loistavan Tööttää-raidan julkaisun jälkeen, eikä todennäköisesti turhaan. Muutaman biisin olen vasta kuunnellut, mutta loistavaa kamaahan tämä on. Räävisti sämplätyt biitit ovat jälleen jäätävän funkkeja ja sielukkaita - mikä onkin ollut Rudin vahvin puoli aina - ja riimitkin flowaavat totutun riemukkaasti. Pakko arvostaa äijän/äijien pirteää, nokkelaa ja omaleimaista meininkiä. Jos kaikki levyn 14 raitaa ovat yhtä kovia kuin nämä muutama nyt kuunneltu, niin huhhei.

Ihanku ei ois koskaan pamahtanu

Kyllä pamahti, sillä koko levy löytyy jo Tuubasta. Tsekidi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #152 : 06.08.2010 15:45 »
Rirpe Jäsen Viestejä: 40 Basaaripisteet: 0 Profiili Käväisin eilen poistamassa tuon Asfalttisoturin viimeisen hitaan ja on kyllä taattua Ruudolf laatua. Levyn tuloa olikin jo tovi odoteltu ja pitihän sen tulla jo viimeistään kesäkuussa. ;)

Parin kuuntelun jälkeen voi sanoa, että loistavaa ja hauskaa settiä on ja riimit pistävät väkisinkin hymyn huulille. Keikoilla kuultu Leijonakuningas laulu(nimikin on parhautta) on levyllekin asti onneksi päätynyt ja Anna takas kotiin on kenties levyn paras. "Pliis nörtit mä aion lanittaa, sillon vaimo jää narikkaan"= instant reps ja aivan loistavaa läppää. :D

Eihän levy nyt aivan tauotonta tykitystä alusta loppuun ole, mutta kun mukana on 14 biisiä niin ei haittaa. Tänään tavastialla olisi vielä levyjulkkarit tavastialla, mutta varmaan menee keikkailu myöhemmälle omalla kohdalla.


« Viimeksi muokattu: 06.08.2010 16:31 kirjoittanut Rirpe »
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #153 : 06.08.2010 16:41 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili En ole kuullut kuin Voisitsä rakastaa asfalttisoturii -biisin, jonka video on loistava. Levyä on odotettu ihan helvetisti. Pitää kai käydä levy poistamassa, vaikka näillä päivärahoilla tekee mieli sijoittaa rahat johonkin ihan muuhun kuin musiikkiin. Hyvä kesä ollut räpin osalta. Kemmuru, Notkea Rotta ja Ruudolf - huhhuh mikä kolmikko.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #154 : 10.10.2010 23:45 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=qQi8FSRmVTc

Tällä mennään.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #155 : 11.10.2010 16:36 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.levykauppax.fi/monsp_ale/

Levykauppa Äxässä on siis Monsp-ale, eli Monspin levyt lähtevät halvalla. Itse tilasin Ruudolfia, Notkeaa Rottaa, Huge L:ää ja DJPP:tä. Kannattaa katsoa. Löytyylevyjä hyvinkin alennettuun hintaan. Ja ale on voimassa tämän kuun 20. päivään saakka.
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #156 : 11.10.2010 17:54 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Onks porukat täällä ehtinyt jo kuunnella SMC:n uuden?

http://www.youtube.com/watch?v=HsVnExzvsLg

Känkstä. Biitti on kova, selvästi otettu Wu-Tangista inspiraatiota. Thonokin heittää tossa jollain Ol Dirty Bastard flowlla.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #157 : 12.10.2010 18:48 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo Lähiörotat skujaa on kyllä kova, ehkä jopa kovempi kuin eka SMC. Juno heittää kyllä kovaa settiä ja Notkea Rotta eritoten. Erä-Koiraltakin ihan hyvä verse, vaikkei ihan niin hyvä ollutkaan kuin Hoodratsissä. Mutta Notkea Rotta on kyllä ehdottoman kova tuossa.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #158 : 18.10.2010 01:34 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, Lähiörotat skujaa on kieltämättä kova. Aluksi ofc järkytys kun ei ollut vaikuttavuus niin suuri kuin Hoodratsilla ekaa kertaa nähdessä, mutta useammalla kuuntelulla peräti parempi kipale, ehkä. Junon räbäytyksestä tykkään kyllä overall tosi paljon (oon kuunnellu jopa SMC:iden ulkopuolella sitä, oho), Erä-Koira on huvittava toki. Thonoslonon flow on aika mielenkiintonen, sillei hyväl taval. Ja Notkea Rotta toimii!

Asianani oli kuitenkin tän biisin mainostaminen: DELS - Trumpalump

En tiedä miten teihin kolisee brittiräppi, mutta mielestäni tuo on kyllä ihan uskomattoman kingi biisi. Kertsikin on mukavan leijaileva. Roots Manuva -esque ehkä, mutta mielestäni kuitenkin tarpeeksi persoonallinen. Tykkään! Levy vissiin tulossa ulos joskus. Myös toi Shapeshift-biisi joka tuolla related videosissa on on ihan jees.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #159 : 18.10.2010 10:36 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Notkea Rotta oli ylivoimaisesti paras. Kyllä Notkis taas näytti, että siinä on Suomen paras räppäri - rappioromantikko. Erä-Koira oli jälleen hyvä, vaikka ei niin hyvä kuin edellisessä. Avionin Prinssille peukut futisjutuista, ja Juno oli taas ok. Thonon äänenkäyttö meni ihan yli, mutta plussat siitä, että sillä hetkellä videolla pyöri ninja. Videosta sen verran, että tyylikkäin video mitä tässä maassa on tehty. Biitti on mielettömän kova, vaikka vähän ihmetytti se, minne jäi mainostettu Deep Cover -biitti.

Tuli muuten hyödynnettyä Levykauppa Äx:n Monsp-alennusta, kun se vielä hetken on voimassa. Tuli tilattua Kemmurun Kehumatta paras (henk. koht. suosikkini suomalaisista rap-levyistä) sekä Edu Kehäkettusen & DJPP:n levy.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #160 : 05.11.2010 19:00 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili




TÄNÄÄN DOOM NOSTURISSSAAAAA

tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #161 : 05.11.2010 21:07 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Kerropa sit kolisiko ja oliko oikee tyyppi mestoilla! Lämppärinäkin Kemmuru, joten jos kaikki onnistuu niin mahtikokemus varmaan sulla tiedossa. :)
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #162 : 06.11.2010 02:39 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Huhhuh. Juuri tulin himaan Doomin keikalta ja pakko sanoa että oli kyllä yksi parhaista ellei paras räppikeikka jolla olen käynyt. Vähä n päässä vielä heittää kun tuli jonkin verran rahaa käytettyä juomiin mutta todella natsaava keikka oli kaiken kaikkiaan. Mukavalla porukallakin liikuttiin, niin mahtavaa menoa.

Ja kyllähän siellä oli se ainoa oikeia kanamunamahainen duumi.

Otin kans aika paljon videokuva materiaalia ja kuvia joten vois ehkä huomenissa pistää tännekki jos ketään kiinnostaa.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #163 : 07.11.2010 13:20 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Pistä ihmeessä videoihin linkkiä jos ne nettiin laitat. Hyvä keikka kyllä oli, tosin ärsyttävän pitkään joutui kemmurun jälkeen odottelemaan, ja kavereiden kanssa oluen sippailu ei ollut vaihtoehto, kun olin 9 vuotiaan pikkuveljen kanssa katsomassa, sekin tykkäs kyl keikasta :lol:
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #164 : 23.11.2010 17:37 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Huge L:ää olen kuunnellut jo pidemmän aikaa, mutta nyt on alkanut tuntumaan että olen suorastaan riippuvainen tästä :lol: Pakko kuunnella joka paikassa Hugea. Myös Kemmuru on alkanut iskeä. Ilmaislevityksessä ollut Meiltä puuttu kaikki on ladattu, ja eritoten Sika läävässään ja How 2 survive iskee suoraan tajuntaan. Lisäksi useimmat kappaleet pitää sisällään mahtibiittejä, mm. juuri edellä mainitut kipaleet. Missähän hinnoissa mahtaa pyöriä Kemmurun tuotanto? Ehdottomasti on kyllä hommattava levyjä.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #165 : 14.12.2010 18:18 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Huomenna Puukko-Allu ja kumppanit kotisaarellani. Ei tällaista voi tapahtua kuin unessa. Piti käyttää viimeinen henkilökohtainen lomakin tuohon.  :lol:
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #166 : 17.12.2010 17:03 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=uo-vbI7ZGLU

Uutta materiaalia Hugen tulevalta levyltä, joka julkaistaneen ennen toista Pohjolan Molli-levyä. Aika lailla perus-Hugelta kuulostaa. Itse kylläkin tykkäsin tästä biusasta. Tavaraa tulevalla levyllä näyttäisi olevan n. 70 minuutin edestä, joista osa on tosin eri versioita joistain aiemmista kappaleista, mutta Huge itse sanoi, että sama laittaa ne yhdelle levylle kaikki ettei tule kahta eri levyä rahastusmielessä.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #167 : 19.12.2010 02:12 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Okei tästä on jo vähän aikaa mut ei se mitään, nyt vasta iski. Kuin miljoona volttia! Jäätävän makeeta meininkiä ja aika samoilla linjoilla menee muutkin noiden biisit. Tykkään!
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #168 : 20.01.2011 16:14 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuplaviesti, mutt...

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Meikä on ihan kikseissä levyjen ym. limited editioneista, vaikken yleensä päädykään niitä ostamaan hinnan tjv. vuoksi. Tämä on kuitenkin aika tyylikäs ja ellei ihan tajuttomia hintoja joudu tuohon syytämään niin voisi kyllä hyvinkin mennä ostoon. Doom on aina Doom, ja tuo hänen eka albuminsa ei löydy Spotifysta, mutta satunnaisten YouTube-kuuntelujen perusteella aika laadukasta matskua, joten jossain vaiheessa se pitää ostaa kuitenkin...

http://www.stonesthrow.com/news/2011/01/mf-doom-operation-doomsday-complete-deluxe-reissue-spring-2011
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #169 : 26.02.2011 15:00 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=XSbZidsgMfw

http://www.youtube.com/watch?v=78_loMbmKJ8


Wolf gang nigga. Näillä kavereilla menee lujaa. Nuoriä sällejä jotka julkaisee itse blogissaan ilmaiseksi levyjä. Lyriikat tietysti keskittyy lähinnä flossailuun. Tylerin levy tulossa XL recordingsilta ulos. Pojat on jo tässä vaiheessa kaikkien blogien ja musasivustojen lemmikkejä, nyt vaan sitten toivotaan että hommat ei lähde laskuun kun raha tulee mukaan kuvioihin.

17 vuotias Earl Sweatshirt on melkeinpä myllyin äijä porukasta. Earlin äiti tosin passitti pojan bootcampille jossa se on käsittääkseni ollut aika helvetin kauan jo  :lol:

''hurry up cos i got nuts to bust and butts to fuck and sluts to fuckin uppercut''
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #170 : 26.02.2011 17:53 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Mietinkin missä vaiheessa joku tulee tänne haippaamaan OFWGKTAa... :D Itselleni jätkien lyriikat ovat pistäneet silmään jotenkin lähinnä shokkiarvon tavoitteluna ynnä muuta (Earlin video, wtf?) enkä täten ole niin digannut. Blogosfääri tuntuu olevan kikseissä kyllä. Sen sijaan Yonkers on kyllä aivan jäätävän hyvä biisi ja sitä on tullut kuunneltua...
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #171 : 26.02.2011 19:09 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili En olekaan kuullut tuosta ryhmästä aiemmin. Mitä nyt tuossa muutaman biisin kuuntelin, niin ihan lahjakkailta sälleiltä vaikuttavat. Toi toka biisi menee jo tosin horrorcoren puolelle, josta en itsekään tykkää yhtään vaikka toi Earl onkin melkone beasti mikissä. Videokin ihan sairas, jannut vetää vissiin jotain sizzurpin huomattavasti vahvempaa versiota.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #172 : 26.02.2011 21:15 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Vedetäänhän toi homma tosiaan lyriikoiden suhteen aika överiksi paikoitellen, mutta yleismeininki toimii ja biiteissä on saatu mukavasti päivitettyä se tietynlainen ysäriestetiikka nykypäivään. Ruff n tuff muttei kuitenkaan kuulosta yhtään samalta kuin ysäribiitit. Lähinnä tulee Cool Kids mieleen.

tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #173 : 24.05.2011 15:48 »
Piira Vieras Tzibo, olet feikki etkä tiedä mitään räpistä.
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #174 : 24.05.2011 16:30 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili hahaha
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #175 : 26.05.2011 12:34 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Piira for President!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #176 : 12.06.2011 02:19 »
Piira Vieras Mitähän tässä oikein kuuntelisi... Suomiräpin parista kun ei löydy enää mitään uutta niin olen tässä viime kuukausien aikana alkanut tarkastelemaan ulkomaista tarjontaa. Noh, tähän mennessä minuun on iskenyt K-rino, ABN, Trae, Z-ro, UGK, Bun B, Pimp C, Three 6 mafia sekä The game. Ei siis kovin laaja valikoima.

Pienenä taas nämä perus 2pacit ynnä muut NWA:t tuli jo kuunneltua. Perusnimet on siis varmaan aika hyvin hanskassa. Horrorcore-osastokin on aikoinaan käyty läpi.

Ei tunnu löytyvän mitään mielenkiintoisia nimiä... ehken osaa etsiä oikeista paikoista. Suosituksia otetaan vastaan.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #177 : 12.06.2011 06:36 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Voi jeesus, bannikaa jo tämä trolli. "Even trolls have an expiration date."
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #178 : 12.06.2011 11:45 »
Piira Vieras Ööh, äskeinen viestini ei ollut trollia. Täytyy kyllä sanoa että olen hämmentynyt jos niin luulit.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #179 : 07.09.2011 18:09 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Tuoreita ja semituoreita suosikkeja






tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines