Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7
Tulostusversio
Aihe: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri  (Luettu 79139 kertaa)
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #120 : 31.12.2009 00:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 127 Basaaripisteet: 5 Profiili Uusi vuosi tuo luonnollisesti tullessaan myös Skillzin jokavuotisella Rap Up -biisillään, jossa kerrataan vuoden hoppiskenen dorkailut - ja vähän muutakin:

Skillz - 2009 Rap Up

Uusimpaan oli eksynyt muutama hyväkin läppä, kun taas viimevuoden vastaava oli vähän väsynyt. Eniten hajosin Tiger Woodsin vastaajaan.


Paras tähän mennessä on kuitenkin ollut 2007 Rap Up. Video tekee toki paljon, mutta on tuo muutenkin läpeensä niin purevaa läppää ettei nauru lopu vieläkään. Nyt jo lähes nostalgisia juttuja.

"Soulja Boy hit the scene, and I don't wanna see YOUUUUUU doin' that unless YOUUUUUU under eighteen."

"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #121 : 02.01.2010 00:04 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili "PLÄSY PYGII MUTTA TAJUNTA LAAJENEE"

Sais pygiä enemmän toi pläsy ja sen tajunnan laajentamisen vois jättää vähemmälle, Laineen Kasperi. Jouluks luvattiin uutta kiekkoa muttei sieltä mitään tullu, blah.

Pitäis vähän ryhdistäytyä, mun iPodilta löytyy edelleen hälyyttävän vähän räppiä eikä vielä mitään teidän suosituksista, damn... Siinä vaiheessa kun saan levyn haltuun kirjastosta / kaupasta tjv niin asiat menee yleensä paremmin ja kuuntelu kasvaa, mutta Spotify ei oo niin cool eikä sieltä ees löydy kaikkea.

Joka tapauksessa Ceebrot on alkanut kiinnostaa tässä jonkin verran - edelleen on vähän tottumista vielä niiden laiskaan räbäytykseen, mutta eiköhän se siitä. Musiikkipuoli on ainakin tosi jees. Ainiin ja Massive Attackiin pitää tutustua enemmän! :) Eniveis tuollainen dubi(??)taustoilla varustettu räbäytys asiallisilla lyriikoilla kiinnostaa just tyyliin Ceebrot. Noilla noi taustat on tuommosia hassuja, onko nuo siis nimenomaan niitä dubitaustoja? Niin ja ei tartte olla mistään tietystä paikasta, mieluusti ehkä kuitenkin suomeksi tai englanniksi jotta jotain tajuaisikin.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #122 : 02.01.2010 00:07 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Paskat Laineen Kasperista. Tänä vuonna tulee Kemmurun uus!!!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #123 : 03.01.2010 13:12 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=kn2VcdTsy-U

3 RAITAA A-DI-DAS
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #124 : 03.01.2010 14:04 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 127 Basaaripisteet: 5 Profiili
Thonon flow toimii, piti oikein perehtyä. Douppeja biisejä. Kuppikunnat eritoten, ja videokin on helevetin jees.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #125 : 18.01.2010 13:18 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili

Ihan vitun jeba.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #126 : 05.02.2010 18:37 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Musta tuntuu etten tee täällä muuta kuin pyydä suosituksia mut hei, se on auttanut, onhan mulla toi Madvillainy (loistava levy) jo. :) Niin ja nimenomaan Doomiin liittyen - sillä on ihan hemmetisti diskografiaa. Mitä siltä kannattaisi kuunnella? DangerDoom? Born Like This? MM...Food?

Sit oon tota Mos Defin uutta tsekkaillu Spotifysta ja miettinyt että josko menis hankintaan, aika mielenkiintosta kamaa. Ja jälleen kerran Doomiin teoriassa kytköksissä olevaa musaa: Stones Throw Recordsilta tulee (vai tuli?) ulos Strong Arm Steady -nimisen possen In Search of Stoney Jackson -albumi, jonka biitit ovat Madlibin tekemiä. Madlibin yleisesti huuruiselta linjalta (niin ja mitkä on Madlibin parhaat albumit?) poiketen levyn biitit ovat melko funk/soulahtavia, ite diggailen. Kalifornialaisjoukkio räbäyttää niiden päällekin enemmän kuin mukiinmenevästi, kuunnelkaa. Ja onhan tolla albumilla noita guestejakin, mm. Talib Kweli ja jotain vähän pienempiä (muttei vissiin ihan UGita?) nimiä. Kuunnelkaa.


Strong Arm Steady feat. Phonte - Best of Times
Strong Arm Steady feat. Talib Kweli - Get Started
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #127 : 05.02.2010 19:21 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ihan vitun jepa, vaikken oo koskaa Junosta pitäny :)
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #128 : 06.02.2010 23:10 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Musta tuntuu etten tee täällä muuta kuin pyydä suosituksia mut hei, se on auttanut, onhan mulla toi Madvillainy (loistava levy) jo. :) Niin ja nimenomaan Doomiin liittyen - sillä on ihan hemmetisti diskografiaa. Mitä siltä kannattaisi kuunnella? DangerDoom? Born Like This? MM...Food?

Joo aika järjetön diskografia MF Doomilla tosiaan, varsinkin kun ottaa huomioon, että lähes kaikki miehen levyt on julkaistu 2000-luvulla. Mulla ei ole ollut aikaa tutustua läheskään kaikkiin plattoihin, mutta ainakin Mm..Food on ihan tajuttoman kova levy ja samalla Doomin paras levy. Yks mun lempparilevyistä, eikä taida yhtään huonoa biisiä siltä löytyä. Born Like This -albumilta löytyy pari ihan hyvää skibaletta, ja loistavan Madvillainyn sä ootkin jo näköjään ahminut. Jannun ekalta sooloteokselta, Operation: Doomsdayltä, löytyy myös joitakin aika kovia kipaleita. Miehen tyyli oli siihen aikaan tosin vielä tyystiin erilainen kuin mitä häneltä on normaalisti totuttu kuulemaan. Danger Doomia mä en oikein fiilaa, kun Danger Mousen tuotanto ei iske sitten yhtään. Toki jotkut siitä pitävät, mutta mielestäni ei läheskään saman luokan kalibeeria kuin Doomin toinen kollaboraatioprojekti.

Näin ihan sivunoottina sanottakoon, että Doomhan on Ghostface Killahin hyvä ystävä ja kaikki näiden kahden jannun yhteiset styget ovat olleet poikkeuksetta timangia. Yhteistyö pelaa moitteettomasti ja heiltä pitäisi tänä vuonna ilmestyä vihdoin kauan huhuttu yhteinen albumi. Onhan sitä tässä tullut odoteltuakin.

Tässä maistiaisia joistakin random Doom biiseistä (kannattaa ehdottomasti tsekata):

Hoe Cakes (Mm..Foodilta tämä. Mun mielestä levyn paras biisi)
Potholderz (Tämäkin Mm..Foodilta. Puhdasta kultaa)
Doomsday (Ekalta levyltä)
Chinatown Wars feat. Tony Starks aka Ghostface (Tän mä oon linkannu tänne ennenkin, mutta kyseessä on vaan niin vitun kova biisi, että pakko uudestaan linkata)
Angelz feat. Tony Starks (Lisää MF & Ghost -parhautta)
What A Nigga Know (Tänkin mä oon kai ennen linkannu. Kyseessä on Doomin 90-luvun alun räppigruuppi KMD:n old school klassikko. Et kyllä varmaan tunnista tosta Doomia :)


Ja jos haluat lisää artistisuosituksia, niin ainakin Fashawn -niminen jannu on sellainen artisti jota kannattaa pitää silmällä. Nouseva tähti siis kyseessä, ikää vasta 21, ja eka albumi ilmesty viime vuonna, tosin mixtapeja julkaissut jo 17-vuotiaasta asti. Kannattaa tutustua tohon levyyn ehdottomasti. Erittäin freesiä musaa.

http://www.youtube.com/watch?v=-VvFlA5qTJQ
http://www.youtube.com/watch?v=yWw-noxphgk
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #129 : 07.02.2010 17:57 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Hö. Tsekkailin tosiaan noita sun biisejäsi. MM... Foodin biitit olivat omalla tavallaan taidokkaita ja mukana oli toki Doomin persoonallinen räbäytys ja laaturiimittely, mutta ei kolahtanut niin paljoa kyllä. Sama myös Doomsdayn (ainakin tuon biisin) kohdalla, ei nyt varsinaisesti geneerisiä biittejä muttei niin kolahtanut. Voihan tietenkin olla, että nuo ovat sellaista hitaastiaukeavaa kamaa. Danger Doomista taasen pidän melko paljon, Danger Mousen lievästi soul/funkahtavat biitit ovat ittelleni aika mieleisiä ja Doomin räpit päälle niin kyllä se vaan kolahtaa. Tuon levyn kautta itseasiassa tuli tsekkailtua muitakin Danger Mousen projuja (esim. Gorillaz) vähän syvällisemmin. Entäs Doomin erikoisyrtti-kokoelmat, ovatko ne hyviä?

Kuuntelin myös noi Ghostface Killahin kanssa toteutetut biisit; sun linkkaamat Chinatown Wars ja Angelz olivat molemmat melkoista ametistiä. Ja kun ottaa vielä huomioon Doomin yhteistyökumppanit (Madlib ym.) niin voin kuvitella, että odotus tota albumia kohtaan on kova ja sai omankin kiinnostuksen heräämään. KMD:n biisi oli aika perus, en kyllä tosiaan Doomia tunnistanut. :D

Kuuntelitteko muuten tota Strong Arm Steadya?

E: Hilltop Hoodsilla on myös aika hauskoja biisejä vaikken ole vielä ihan kunnolla perehtynyt ja australialainen aksentti on vielä vähän luotaantyöntävä, etenkin Pressuren riimittelyissä, Suffa viel menee.

Hilltop Hoods - Fifty in Five (Suffan soolo, lyriikat)

E2: Aika karut lyriikat onkin. Woah.


« Viimeksi muokattu: 07.02.2010 18:10 kirjoittanut Tzibo »
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #130 : 07.02.2010 21:21 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Olihan toi Strong Arm Steady vitun jees varsinkin noilla tuoreilla Madlib-biiteillä. Jossain tammikuun alussa kuulin tosta gruupista ekaa kertaa ja pistin ton In Search of Stoney Jacksonin odotuslistalle, mutta se unohtu aika huolella. Kiitti muistutuksesta, piti pistää levy lataukseen. Vielä en ole ehtinyt kaikkia biisejä kuuntelemaan, mutta lupaavalta vaikuttaa. Kuuntelin ton Best of Timesin viisi kertaa putkeen ekalla kerralla  :lol:
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #131 : 13.04.2010 18:10 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Adasdasd mitä tämä on *_*

Distant Relatives

Okei, sellaiset nimet kyseessä että varmaan joka ikinen teistä tietää tästä projektista, mutta täytyy sanoa että itse olen ihan kikseissä kuunnellut noita kahta biisiä. Ihan loistaviahan nämä ovat! Huhhuh. Pitäisiköhän tutustua Nasiin (ja ehkä Damianiinkin) enemmänkin, joo/ei ja mitä kuuntelisin jos joo?
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #132 : 13.04.2010 18:58 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Tullut jo helvetin pitkään tuota odoteltua. Sais jo tulla perkele.

Ja mitä kysymykseesi tulee, sanoisin että kannattaa tutustua Nasiin. Kuten varmaan tietänet, Nasin debyytti, Illmatic kuuluu hip-hopin yleissivistykseen ja sen tasosta kertoo jo jonkin verran se, että se on monien listalla paras rap-albumi ikinä. Ja en voi väittää ettei se olisi paikkaansa ansainnut. Tosin pakko mainita, että Illmaticin jälkeen Nasin ura on ollut laskussa siitä lähtien. Toka levy on vielä hyvä ja kolmaskin menettelee, mutta sen jälkeen on ilmestynyt lähinnä kuraa. Distant Relatives on kuitenkin lupaava projekti ja toivonkin entisaikojen Nasin paluuta.
 
E: Tosin, sä vaikutat sellaiselta jannulta joka luultavasti tykkää vähemmän perinteisestä kamasta, joten en voi taata että nauttisit Illmaticista täysin rinnoin. Kyseessä on melko klassinen esimerkki 90-luvun NYC-räpistä, joten siitä voit sitten päätellä paljonko kiinnostaa.« Viimeksi muokattu: 13.04.2010 19:06 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #133 : 13.04.2010 23:46 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Lainaus
Yeah, straight out the fuckin dungeons of rap

Illmatic on kieltämättä kingi levy ja klassikostatuksensa ansainnut. Vähän ehkä tasapaksu kokonaisuus, biisit tuppaa olemaan kaikki aika samantyylisiä. Vois melkeen huomenna kuunnella läpi pitkästä aikaa.

Viimeaikoina on tullut kuunneltua repeatilla Madvillainyä. Loistava albumi.

tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #134 : 28.04.2010 16:59 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili MF Doom 5. marraskuuta Suomeen.

http://www.tiketti.fi/uutiset/4690

Todellakin menossa. Harmi vaan, että tulee vasta puolen vuoden päästä.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #135 : 28.04.2010 22:53 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili OON MEGES! En ole koskaan ennen räpkeikalla ollutkaan, mutta Doomista on varmasti kiva alottaa, onhan hän atm mun lempiräbäyttelijä. Ja Nosturissa vielä! Kerrankin joku tekee jotain oikein.

Mitä ne Doom-imposter-jutut noista keikoista oikein on, onko niissä mitään perää? :D
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #136 : 29.04.2010 00:08 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mitä ne Doom-imposter-jutut noista keikoista oikein on, onko niissä mitään perää? :D

Joo oli pari vuotta sitten pistänyt joku täysin eri jannu naamarin päähänsä ainakin parin keikan kohdalla. Vitunmoinen skandaalihan siitä tuli enkä kyllä yhtään ihmettele. Muistan katsoneeni videopätkänkin yhdestä Doomin feikkikeikasta ja imposteri buuattiin pois lavalta  :lol:

Tuskimpa mies tommoista kusettamista kuitenkaan enää harrastaa.

EDIT: Nopealla googlaamisella löytyi Doomin haastattelu asiaan liittyen.

"Everything that we do is villain style," Doom said in an interview. "Everybody has the right to get it or not get it. Once I throw it out, it's there for interpretation. It might've seemed like it didn't go well, but how do we know that wasn't just pre-orchestrated so that we're talking about it now? I tell you one thing: People are asking more now for live shows and I'm charging more, so it must've worked somewhere...when you come to a Doom show, come expecting to hear music, don't come expecting to see."
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #137 : 26.05.2010 19:59 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.basso.fi/nopeat/2609/kemmurun-tuoreesta-levysta-miljoonia-versioita-ilmaiseksi

Kantsii ladata hei.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #138 : 30.05.2010 16:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 127 Basaaripisteet: 5 Profiili
Eka kuuntelu kesken. Pari ekaa raitaa oli vähän meh, verrattuna edellisen levyn pirun kovaan alotukseen, mutta nyt maistuu jo erittäin hyvin. Loistavia biittejä, ja Tikiksen prince on varmaan kovin kotimainen räppi vähään aikaan(Ruudolf toimii aina).

Saattaa olla kokonaisuutena jopa parempi ku viime-levy. Lisää soittoa kuitenkin vaaditaan ->


EDIT. Humehii :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #139 : 30.05.2010 21:38 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse kun rupesin räppiä kuuntelemaan niin kuuntelin vain amerikkalaista gangstaräppiä. 50 centtiä, Ice Cubea jne. Kyllä niitä vieläkin tulee jonkun verran kuunneltua, mutta pääasiassa kuuntelen suomiräppiä. Julma-Henri (tai eikö hän oikeastaan ole nyt "HENRI"?)  on kyllä paras ja hänen musiikkiaan kuuntelen joka päivä. Al-Qaida Finland on edelleen se paras levy. Tuo uusin, Psykoterapia, ei ole  niin hyvä, mutta kun ajan kanssa kuuntelee niin se iskee kunnolla. Vaikka siinä ei niin ole riimeihin panostettu, niin se vain kolahtaa kunnolla. SRJTNT:stä en pahemmin välitä. Se on enemmänkin muiden levy kuin Henrin. On siinäkin hyviä kappaleita Henkalta, esim. Pimeessä hapuillen, mutta ei niin hyvä kuin AQF ja Terapia. Outo nauha tosiaan on Outo nauha :D Aika läppä levy, varsinkin Valioyksilö "biisi" on hyvä  ;D Mutta siinäkin pureudutaan hyvin yhteiskunnan ongelmiin ja puutoksiin.

Haittavaikutus on toinen suosikeistani. Panama Rayon biitit ovat mahtavia ja räppää hyvin ja hyvistä aiheista. Kuuro Koirakin on ihan hyvä, vaikkei niin hyvin riimit toimikkaan. Kuuntelen myös Steen1:stä, Hugea, Pyhimystä, Leijonaa, Dima- Onea, Kuristajaa ja Jätkäjätkiä. Jätkäjätkät olivat positiivinen yllätys. Vaikkei Asa enää olekkaan keulahahmona, niin he tekevät hyvää musiikkia. Mukava sekoitus räppiä ja reggaeta. Asa heittää hyvät räpit, kuten aina ja Joskan ja Pupan lauluosuudetkin kuulostavat ihan mukavalta, vaikka en pahemmin muuta kuuntelekkaan kuin räppiä. Ja muiden Jätkien soitannat sopivat hyvin näihin aiheisiin. Oli kyllä iloinen yllätys miten silti ihastuin heidän musiikkiin, vaikkei Asa tosiaan enää olekaan se keulahahmo.

Lempikappaleitani ovat Henkan 020706, Haittavaikutuksen Syyntakeettomat, Steen1:n Foliopää ja Kuus lyhyttä, Kuristajan Kasvoton huone, Jätkäjätkien Kommareita ja Dima-Onen Koko rahalla

Ja muuten: Erä-Koira on ihan vitun jepa  ;D
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #140 : 30.05.2010 22:25 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Mites Laineen Kasperi, diggaatko? (Onhan se AQF:lläkin, ja hemmetin hyvä fiitti onkin!) Voisi olla sellaista, että saattaisit pitää. Vähintäänkin mielenkiintoiset biitit ja ehkä tyylikkäin räppäystyyli suomiräppäreistä. Näin siis mielestäni. Aikaisemmat biisit eivät ole niin hyviä, mutta uusi Olet Tässä -levy on kyllä mainio, kuuntele YouTubesta vaikkapa Vaasankatu. :)

Outoon nauhaan en ole edes uskaltanut koskea ja Psykoterapialta olen kuullut yhden biisin, Kipu vissiin nimeltään. Tykkäsin soundeista mutten tiedä viehättäisikö levy muuten. AQF on kyllä mainio levy, ei siinä mitään.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #141 : 31.05.2010 17:02 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Laineen Kasperilta olen muutaman biisin kuullut, pääasiassa juuri näitä missä se on mukana esim. Henkan biisissä. Ei minulla oikeastaan Kasperista oo mitään mielipidettä, en ole pahemmin kuunnellut mutta voisin kokeilla.

Ja tuon Psykoterapian voi kuunnella kokonaisuudessaan avohoito.comissa. Kannattaa kuunnella, itse pidän eniten Tunteet osa 2:sta, Alusta, Itsetunnosta ja Kivusta.

EDIT: Juuri rupesin kuunteemaan Laineen Kasperia, hyvältähän tämä kuulostaa, pitänee tutustua tämän musiikkiin paremmin :)
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #142 : 04.06.2010 17:09 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili AIJJAIJJAI

http://www.youtube.com/watch?v=_Kmd9SxV6A8

UUTTA MADVILLAINIA *_* Lataa biisi täältä. Kyllä maistuu, toimii ihan yhtä hyvin kuin Madvillainykin. Loistava kipale, täytyy sanoa.

Myös, uutta Kanyeta. Power feat. Dwele. Toimii yllättävän hyvin. Kuluneet meemit jääköön omaan arvoonsa, mutta tossa ei esimerkiksi ole autotunea. JA tossa on sämplätty, öh, King Crimsonia. :D
tallennettu
Re: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #143 : 04.06.2010 18:28 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Loistava sämple tossa Madvillainin biisissä!

Enpäs tiennytkään, että Madvillainilta on tulossa uutta lättyä. Menee kyllä odotetuimpien levyjen listalle tämäkin.

Tänään on muuten Virgin Oilissa keikkaa nimittäin Devin the Dude ja MC Eiht ainakin siellä ja lämppärinä OG Ikonen, joten kovaa paskaa luvassa. Meikäläinen ainakin menossa.


« Viimeksi muokattu: 04.06.2010 18:43 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #144 : 09.06.2010 22:44 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 0 Profiili Onkos porukka kuunnellut Eminemin uusinta Recoverya? Ihan helvetin kova levy. Loopilla kuunneltu jo pari päivää.

You had faith in me always
Proof you knew I’d come out of this slump, rise from these ashes
Come right back on they asses, and go Mike Tyson on these bastards
And Imma show ‘em, blow ‘em out the water slaughter ‘em homes


Eminem - You´re never over

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #145 : 10.06.2010 12:26 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili En ole kuullut kuin sen singlen, joka tavallaan oli ihan kiva biisi poppimaisuudestaan huolimatta. Mut ite tulin ilmoittamaan, että on tulossa aika hieno viikonloppu. Isoveljen antama yo-lahja: huomenna Notkean Rotan levyjulkkaribileet ja Kemmurun keikka Tavastialla, ylihuomenna ravintolaan syömään JA Kehäketun, Asan ja Davon keikalle Virginiin.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #146 : 17.06.2010 22:26 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili http://twitter.com/flyinglotus/status/16197930536

Liityin Twitteriin. Oli siitä näemmä hyötyäkin, oon ihan kikseissä tuosta. Ei pysty vaan ymmärryskyky käsittämään *_* (COSMOGRAMMA <3)
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #147 : 17.06.2010 23:38 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Raimo - Paskin flow, mutta silti paras räppäri.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #148 : 03.07.2010 16:02 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onkos porukka kuunnellut Eminemin uusinta Recoverya? Ihan helvetin kova levy. Loopilla kuunneltu jo pari päivää.

You had faith in me always
Proof you knew I’d come out of this slump, rise from these ashes
Come right back on they asses, and go Mike Tyson on these bastards
And Imma show ‘em, blow ‘em out the water slaughter ‘em homes


Eminem - You´re never over


Kuunneltu ekan kerran läpi, ja joitain kappaleita useammin. Positiivinen yllätys tämä levy. Relapsella oli omat hetkensä, mutta eniten mikä siinä levyssä ärsytti oli Eminemin typerä intialaisaksentti. Recoveryssa ei sitä onneksi ole,, joten Recovery menee helposti Eminemin Top 3:een (ykkösenä tietenkin MMLP ja kakkosena SSLP). Uusimmalta suosikkibiisit on So Bad (jonka on tuotannot tietysti itse velho, Dr. Dre) ja Cold Wind Blows.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri « Vastaus #149 : 04.07.2010 07:32 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuunnelkaahan Kanyen uusi kipale, Power. Pistäisin linkkiä jos en kirjoittaisi iPodilla mutta Youtubesta ja iTunesista löytyy. Aivan hehkuvan hehkeä kipale, ei tietoakaan autotunesta, sämplätty King Crimsonia ja... Ei sanat riitä. Soinut vaan repeatilla aina kun olen tässä ehtinyt musaa kuunnella. Ihan mieletöntä. Herätti todellakin odotukset tulevaa albumia kohtaan, joka muuten Premierin (!!!) mukaan on paluu kunnon hipedihopediin. Madlib on myös vissiin jotain väsäillyt Kanyen kanssa. <3 Taylor Swift -juttu oli urpo, mutta se on vanha ja ei se Kanyen musiikillisia ansioita muuta, oujje. Albumin nimi on tosin aika kitsch; "Good Ass Job".. : |
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines