Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Piirretyt (ei animehomoilut)  (Luettu 11875 kertaa)
Piirretyt (ei animehomoilut) « : 14.01.2008 19:09 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Tämä topic on pyhitetty piirretyille! Mutta ei millekään animehomoilulle, niille sarjoille, joissa on isot silmät ja kaikki ovat samaa paskaa eri nimellä (okei Pokemonin & Muumit hyväksyn vielä tähän topiciin).

Mitäs lautalaiset katsoivat pienenä? Itselläni oli suurkulutuksessa PTV-4, jolla oli aika hyvä lastenohjelmavalikoima. Lempiohjelma oli Power Rangers ja lempipiirretty nyt luonnollisesti siltä kanavalta oli Teenage Mutant Ninja Turtles. Lisäksi sieltä tuli jotain muitakin piirrettyjä. Lentävät Dinosaurukset-niminen piirretty, mutta siitä ei varsinaisesti muistikuvia ole. Sitten sieltä tuli piirretty sellaisesta violetista elukasta, joka pystyi muuttumaan ihan miksi vaan. Jos joku tietää tämän piirretyn nimen, sanokoot sen.

Ja Batman-piirrettyä tuli jonkun verran seurattua. Paljon parempi kuin tämä nykyinen The Batman-piirretty, jossa on haettu piirrostyylillä jotain aivan älytöntä ja hahmoista on tehty naurettavan näköisiä. Batmania parempi oli kuitenkin MTV3:lle (ja myöhemmin Nelosella) näytetty Spider-Man-piirretty. Aivan mahtava piirretty kyseessä. Eilen innostuin YouTubesta katsomaan "Hä(m)pyn" jaksoja ja siitä sainkin idean tähän topiciin.

Niin, ja tietysti oli Prätkähiiret, jotka olivat luonnollisesti cool-juttu silloin. Nykyisin ne dubbaukset kuulostavat korvaan aika hassuilta, mutta ei se mitään. He-Manejakin on tullut nähtyä vähän vhs:ltä. He-Man & Transformers eivät kuitenkaan kuulu siihen minun "aikakauteen".

Mitäs tässä enempää jaarittelemaan..
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #1 : 14.01.2008 20:03 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Aloitetaan nyt ihan ensimmäiseksi Muumeista, jotka lähentelevät jo monumentaalista parhautta. Kaikki 101 jaksoa tuli pentuna katsottua miljoonaan kertaan. 101 jakson jälkeen tulleet Muumit ovat perseestä – piirrostyyli on muuttunut paskaksi ja tarinoilla ei ole enää mitään tekemistä Toven tarinoiden kanssa. YLE Areenasta Muumeja kannattaa vielä chekkailla: http://areena.yle.fi/hae?pid=990738

Muumien jälkeen seuraavaksi kovin juttu oli Turtles. Turtles-krääsää pursui ovista ja ikkunoista. Sama homma sitten Power Rangersien kanssa. Viimeisiä lapsuuden katsotuimpia piirrettyjä taisi olla sitten Prätkähiiret. Sitä kolmepäistä pygmimutanttia kutsuin Räkäpalliksi (äänen takia). :lol:

Ja varmasti unohdin vielä jotain legendaarisia piirrettyjä. Maailman ympäri 80 päivässä oli myös helkutin kovaa kamaa. Niin ja jos tuolla Anime ja manga -topicissa puhuttiin Hopeanuolen pelottavuudesta, niin kyllä Muumitkin osasivat pelottaa 3–4-vuotiasta ihan tarpeeksi. Noitametsä, Mörkö ja itse noita pelottivat.


« Viimeksi muokattu: 14.01.2008 20:10 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #2 : 14.01.2008 20:10 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Siinäpä tulikin jo mainittua aikalailla ne, mitä sitä itsekin tuli seurattua. Turtles oli/on kestosuosikki, Batmanin ohella, vaikka ei ne enää ihan samalla tavalla iskekkään. Joku aika sitten kolmoselta katsottu pätkä Prätkähiiriä raiskasi muistikuvat aika täydellisesti (ei sitä kyllä enää pysty katsomaan...), ja Transformers teki kyllä saman, vaikka komeannäköinen se piirretty kieltämättä nykyään on, ääninäyttely onkin sitten asia erikseen. Tai pysyihän ne entisaikojen Transformersit vielä suhteellisen koskemattomina, kun nykyään pyörii/pyöri ihan uusi Transformerssi.
Tulihan sitä tietysti hämistäkin katsottua, ja ainakin silloin kyseessä oli laadultaan kyllä yksi parhaimmista sarjoista.
Sitten toki oli Muumit, monestikohan nekin jaksot on jo ehtinyt nähdä..? Ja tietysti Maailmanympäri 80 päivässä.

Vielähän sitä mukaan mahtuisi niitäkin, joita on nyt näyttänyt uusintoina, mutta ne eivät silloinkaan kuuluneet suosikkeihin, joten jätän loput mainitsematta. Ja myös niitä, joita en nyt tähän hätään muista, silloin joskus kun televisiosta tuli tollotettua kaikki mahdollinen tuuba...

Mutta niin Alfred J. Kwak...parasta 8)
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #3 : 14.01.2008 20:49 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili duck tales oli kova muksuna.
tuli vielä englannin kielelläkin joten sitä kesti katsoa, kestäisi vieläkin mutta kun tässä maassa dubataan kaikki aina ihan päin helvettiä.

myös thundercats oli kova, en vaan muista onko tätä suomen kanavilla tullut.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #4 : 14.01.2008 21:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Siis eikös muumit ole animea? Samoin vaikka thundercats on kai Amerikkalainen sarja, itse animointi tapahtui Japanissa ymmärtääkseni. Ja kun hiukan lueskelin niin sen eräs piirtäjäfirma muodosti Ghiblin. Niin ja muistakaa jättää Peukaloisen retket ja Tao Tao myös pois. Jep, animea ;)

Omiin legendoihin kuuluu Turtles, He-Man, Duck Tales ja Spiderman. Eli samoja mitä tuossa jo mainittiinkin. Mutta luoja kuinka hienoa se oli kun aikanaan saatiin MTV3 ja sieltä näki He-manin, tai kun näki jossain Duck Talesia. Meinasi onnesta seota siihen aikaan :)
Muistan myös kun Turtlesin ensimmäinen jakso tuli TV:stä. Se oli huippu hetki ja muistan vieläkin sen tunnelma :)

Ja ihan sivu seikkana. Siihen aikaan piirretytkin oli piirrettyjä ja mitään ei oltu dubattu. Luoja kuinka karmeita dubbauksia nykyään kuulee. Piirrossarjojen tasosta puhumattakaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #5 : 15.01.2008 08:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Alfredihan se taisi kovin olla. Kun näitä muistelee niin tajuaa, miten vitusti siihen aikaan tuli hyviä piirrettyjä... Maailman ympäri 80-päivässä (Transfer!), He-Man, Duck Tales, Muumit jne. Mutta on kyllä pakko hehkuttaa vähän uudempiakin ohjelmia joita tuli katsottua vähän vanhempana.

Oggy & Torakat oli yksi suosikeista ja homman nimihän oli vanha kunnon slapstick isollä ässällä. Kannattaa tsekata youtubesta jos Maantiekiitäjä tai Ren & Stimpy iskee yhtään. Toinen loistosarja oli Ahmed Ahne (vähän epäkorrekti nykyään ehkäpä) eli "It`snogood" jonka alkudemo oli parhautta! Kyseinen sarja oli myös englanninkielinen. Ja sitten vielä pari "uudistettua", mutta sangen onnistunutta sarjaa eli Nokkapokka ja Hopon Poppoo (ei vittu noita suomi nimiä), molemmat animoitu hyvin ja tuotu "2000"-luvulle. Vaikkeivat tietenkään pieksä niitä vanhempia ankkoja ja hopoja...

Eli siis loppumaton suohan nämä laatupiirretyt ovat. Jos tulisivat teeveestä tänään niin tulisi telkkuakin katottua. Jotain vitun Losteja ja Prison Breakeja kato esakaan.

Youtubeen siitä!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #6 : 15.01.2008 09:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Ylen sivuilta: "Tomeran ankkaherran seikkailuita on jälleen luvassa Kakkosella. Sarjan uusintaoikeudet on hankittu ja ruutuun Alfred saadaan näillä näkymin kesällä 2009."

Aikaa menee vielä hiukan mutta on tulossa :) Tämäkin on käsittääkseni jollain tapaa animea....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #7 : 15.01.2008 11:40 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Maailman ympäri 80-päivässä (Transfer!)



Transfer on kyllä yksi piirrettyjen parhaimmista pahiksista ikinä. Heikki Määttänen (RIP) teki loistavaa työtä ääninäyttelijänä. Playsta pitää poistaa tämä piakkoin. Suomidubbauksella ilmestyvää DVD-boksia saa varmaan odotella hautaan asti, mutta tuo ajaa asiansa.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #8 : 15.01.2008 13:43 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tämä on pakko ostaa!

Turtlesien lisäksi ne perus Muumit, Prätkähiiret, Batman, Spiderman jne jne. Disneyn leffatkin oli parhaimmillaan mun nuoruudessani. Leijonakuningas oli aika tykki siihen aikaan teatterissa. Ikävä noita aikoja.

"Äiti koska Prätkähiiret tulee?"

"Iltapäivällä."

"Koska iltapäivä on?"

 :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #9 : 15.01.2008 14:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Prätkähiiret ja Pepsi Max tölkki oli mulla yhtenä kesänä ehdoton rituaali. Mahtia. Muutenkin prätkiksissä on historian kovimmat suomidubit. Sata kertaa kovemmat kuin alkuperäiset :lol: Youtubessa on jotain koosteista parhaista paloista.

Niin ja Turtles sarja oli siitä jännä, että animaatio oli jonkun halpis-firman vastuulla ja sitten alkudemo oli ilmeisesti tuotettu Japanissa tai ainakin studiolla joka osasi matkia anime-sarjojen alkudemoja. Verratkaapa huvikseen miten mahti se alkudemo on verrattuna itse sarjan tyyliin... se musa tosin blokkii näkökyvyn kyynelillä!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #10 : 15.01.2008 16:55 »
tuhis Vieras Kaksi sanaa



Wikipedia
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #11 : 15.01.2008 17:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Verratkaapa huvikseen miten mahti se alkudemo on verrattuna itse sarjan tyyliin... se musa tosin blokkii näkökyvyn kyynelillä!
Niin tekee, aidoilla parhauden kyynelillä(tm).

Turtlesit olivat joskus Hopeanuolen ohella kovinta matskua, molempia oli perhetutuilla kahmalokaupalla vidseinä, ja suunnilleen kaikki alituiseen meillä lainassa. Noihin aikoihin, kun mussakin asui pieni sisäinen taiteilija(piirsin kaiken), olivat Turtlesit myös sitä feivorimatskua raapusteluun.

Toinen on tietty jo paljon rummutettu Alfred J. Kwak. Kuumaa kakkaa.

Kvak sanon teille kaikille.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #12 : 15.01.2008 22:21 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Toinen loistosarja oli Ahmed Ahne (vähän epäkorrekti nykyään ehkäpä) eli "It`snogood" jonka alkudemo oli parhautta! Kyseinen sarja oli myös englanninkielinen.
Kyseinen sarja oli kylläkin Iznogoud, mutta samalla tavallahan se lausuttiin. Sarja oli hyvä, enkä nyt sitä kovinkaan epäkorrektiksi voisi sanoa. Olihan siinäkin tietysti kuvattu tiettyjä kansoja vähän erikoiseen tapaan, mutta samaahan on ollut Aku Ankassa ja Tintissäkin. Eikä tuossakaan ollut pahemmin muita ilkeitä lähi-idän asukkeja kuin itse pääsankari Ahmed. Ahmed Ahne -sarjakuviakin tuli pentuna kirjastossa luettua ja löytyypä minulta yhä hahmon pohjalta tehty Iznogoud-tasohyppelypeli, jonka laadusta ei puhuta.

Koska Muumit on "animehomoilua", en niitä mainitse. Niiden lisäksi tosin tuli nuorempana katsottua Turtleseja ja Prätkähiiriä. Alfred J Kwak Kwakit tuli myös Spider-Manin ja Batmanin lisäksi seurattua. Ja myös Maailman ympäri 80-päivässä tuli seurattua, nauhoitettua videolle ja katsottua uudelleen. Parhautta.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #13 : 15.01.2008 23:32 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ei vittu. Yritin ettiä Alfredin teemaa på Finska. Haluan sen soittoääneksi kännykkään  8)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #14 : 16.01.2008 12:25 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ren & Stimpy mainittiinkiin jo, mutta minä mainitsen nyt yhden vähän samaa tyylilajia olevan piirrossarjan. Eli Beavis and Butthead. Sama tyyli nyt tässä tapauksessa tarkoittaa lähinnä ronskia linjaa. Lastenpiirretyksi tätä ei ehkä voi laskea, mutta meidän äiti aikoinaan osti meille joululahjaksi (ihan toivottiin) VHS-kasetillisen Mike Judgen mielentuotetta. Äiti oli kovin harmissaan, kun huomasi sitten mistä oli tässä piirretyssä kyse. 10- ja 12-vuotiaat veljekset olivat kuitenkin innoissaan. Nauratti silloin ja naurattaa yhä.

Ostimme sitten veljen kanssa loputkin Suomessa myytävät B & B -videot. Ei tiedetty silloin, että jaksoja onkin satoja. Latasin reilu vuosi sitten netistä kaikki jaksot ja nyt olisi tarkoituksena ostaa nuo ultimate Mike Judge Collection -dvd:t. Pakko omistaa, sillä netistä lataaminen ei kelpaa minulle.

Legendaarinen jakso: Woodshop


« Viimeksi muokattu: 16.01.2008 12:40 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #15 : 01.02.2008 10:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Bumbataan pyhin triidi pitkään aikaan tällä pätkällä, jossa on siis noita 90-luvun piirrettyjen alkudemoja puolen tunnin edestä. Onhan tämä varmaan postattu ties minne ties kuinka monta kertaa, mutta tännehän se kuuluu.

Ottakaa hyvä juoma kouraan ja unohtakaa murheet puoleksi tunniksi! Työaikana jos mahdollista  ;)


Perhana en löytänyt Alfredin alkudemoa, mutta suomalainen lopetus löytyi. Aika lapsellisen kuuloinen kyllä, mutta ei voi mitään. Nostalgia tuo melkein tipat linssiin tuota kuunnellessa.

Ja vielä bonuksena Iron Manin aloitus. Ei ole tuttu sarja, mutta voi helvetti, että on tiukkaa tavaraa  :o

EDIT: Katsokaa tuo Iron Man. Rambokin näyttää nössöltä tuon jälkeen  ;)


« Viimeksi muokattu: 01.02.2008 11:07 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #16 : 01.02.2008 11:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ja vielä bonuksena Iron Manin aloitus. Ei ole tuttu sarja, mutta voi helvetti, että on tiukkaa tavaraa  :o

EDIT: Katsokaa tuo Iron Man. Rambokin näyttää nössöltä tuon jälkeen  ;)
Sarjahan pyöri Suomessakin hiukkasen aikaa, mutta muistaakseni ei kovinkaan kauaa. Veikkaan että katsoja luvut eivät olleen hirveän suuria, ja luulen että syynä siihen oli jonkun älynväläys lähettää sarjaa keskellä yötä.... :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #17 : 01.02.2008 12:16 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Olettkohan te kaikki vaan tosi nuoria vai olinko minä niin vanha jo silloin vuosia sitten, että prätkähiiret olivat ihan käsittämättömän nolo veto? Turtlesit joo, mutta prätkähiiret marsista? o_O

Vähemmälle huomiolle jääneitä huippupiirrettyjä takavuosilta: Tiny Toons, Animaaniset ja paras piirretty ikinä: Digimon dubattuna Agapio Racing Teamin toimesta. Jonain päivänä haluan vielä tavata ne pojat.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #18 : 01.02.2008 12:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Olettkohan te kaikki vaan tosi nuoria vai olinko minä niin vanha jo silloin vuosia sitten, että prätkähiiret olivat ihan käsittämättömän nolo veto? Turtlesit joo, mutta prätkähiiret marsista? o_O
Turtlesin jälkeen Prätkähiiret marssista oli kyllä hiukan...no, paska. En pitänyt sarjasta sen tullessa ollenkaan. Sitten kai "turruin" siihen kun sitä tuli silloin tällöin katsottua. Mutta joo: "Hanat auki ja kotikaljaa!!" Jee, jee... :rollaus: Hiiret marssista osaa tosiaan pitää hauskaa..
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #19 : 01.02.2008 12:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Milloin se alkoi Suomessa? En tainnut olla vielä niin vanha, että olisin tajunnut sarjan "sarkastisen" otteen. Se oli vain minusta niin helvetin tyylikäs ja siisti sarja. Prätkähiiret marsista... aivan.

Mutta hauskat läpät ja härskin suomidubin älysin sentään jo silloin. Varmasti osa sarjan viehätystä. Ja pitihän se aina nähdä miten Leipiksen pilvenpiirtäjä hajosi.

Kyllä se aina Digimonin voittaa  ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #20 : 01.02.2008 13:01 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Miten ihmeessä ihmisen kokoiset hiiret, jotka ajelevat moottoripyörillä voi olla noloja?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #21 : 01.02.2008 13:31 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Pistäkääs Prätkähiiri-pätkiä tulille youtubesta ja naurakaa tajuttomasti. Ehkä viihdyttävimmät dubbaukset mitä suomalaiset ovat piirrostuotantoon tehneet. Paremmat kuin alkuperäiset! Turtleseja Prätkikset eivät voita, mutta hyviä ne ovat silti.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #22 : 01.02.2008 21:12 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Bumbataan pyhin triidi pitkään aikaan tällä pätkällä, jossa on siis noita 90-luvun piirrettyjen alkudemoja puolen tunnin edestä. Onhan tämä varmaan postattu ties minne ties kuinka monta kertaa, mutta tännehän se kuuluu.

Ottakaa hyvä juoma kouraan ja unohtakaa murheet puoleksi tunniksi! Työaikana jos mahdollista  ;)
PINKY AND THE BRAIN BRAIN BRAIN BRAIN...

Tuli muuten mieleen. Muistatteko, kun MTV3 näytti 90-luvun lopussa/00-luvun alussa niitä umpipaskoja piirrettyjä, jotka olivat samalta firmalta? Olisikohan ollut joku Junior. Sarjoja oli mm. se ärsyttävä koirapiirretty, olisiko nimi ollut Poochini tai vastaava. Sitten oli tämä:


Twipsy. Sarja oli paska, mutta sitä tuli silti vähän katsottua. Ehkä johtui siitä hienosta alkumusasta. OOOOOOOH TWIPSY TWIPSY (nämä TWIPSY TWIPSY-hokemat kuulosti Aku Ankalta) OOOOOOOOOOOH UUSI MAAILMA ODOTTAA, CYBERAVARUUTEEN - MATKATAAN! Se laulaja veti alkumusassa niin masterTK:maisesti, että olisi pakko jostain saada tämä alkumusa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #23 : 02.02.2008 00:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Twipsy.
Tämän minäkin jopa muistan. Ne meni tietokonemaailmaan jonkun fakin skanneri-tulostimen kautta. Profetia? Samassa aallossa(tai niillä main) alkoivat "Flipper ja Lopaka", se joku toinen, mikälie Korallifisut ja muuta shaibaa. Ja kyllä, taisin minä näitä katsella koulun jälkeen silti. Mutta moonkin junnu, u know.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #24 : 02.02.2008 00:26 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
PINKY AND THE BRAIN BRAIN BRAIN BRAIN...

Tämän olinkin jo mennyt unohtamaan...jokainen jakso tuli varmaan nähtyä useampaankin otteeseen. Voisivat vaikka uusia tämänkin, voisi taas katsella piirrettyjäkin.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #25 : 28.03.2008 18:16 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
PINKY AND THE BRAIN BRAIN BRAIN BRAIN...

Tämän olinkin jo mennyt unohtamaan...jokainen jakso tuli varmaan nähtyä useampaankin otteeseen. Voisivat vaikka uusia tämänkin, voisi taas katsella piirrettyjäkin.
Ja nehän uusivatkin. Animaaniset tulee Subilta ainakin perjantai-aamuisin kello 7:00.

Aika kehno sarja, vaikka pentuna siitä pidinkin.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #26 : 28.03.2008 21:36 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja nehän uusivatkin. Animaaniset tulee Subilta ainakin perjantai-aamuisin kello 7:00.

Tuohon aikaanhan nukutaan vielä.

No, enpähän ainakaan pääse pilaamaan muistojani sarjan suhteen.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #27 : 28.03.2008 21:44 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Siis hä? Uusivat Pinky & The Brainin ja sitten puhutte Animaanisesta?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #28 : 28.03.2008 21:58 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Siis hä? Uusivat Pinky & The Brainin ja sitten puhutte Animaanisesta?

Siis Pinky & Brain tuli ainakin alkujaan Animaanisissa kunnes lopulta kai saivat oman sarjansa. Eli Animaanisista puhutaan, koska Brainit och Pinkyt ovat siellä.


« Viimeksi muokattu: 28.03.2008 22:30 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Piirretyt (ei animehomoilut) « Vastaus #29 : 28.03.2008 22:11 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ok. Animaaniset ei kyllä koskaan sytyttänyt, mutta Pinky & The Brainin oma piirretty oli jees.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines