Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin  (Luettu 5987 kertaa)
Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « : 08.01.2010 12:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Eli, mitä levyjä Lautalaiset odottavat juuri nyt ja tänä vuonna? Kokonaan uusia artisteja, pitkän tauon pitäneitä mestareita, venyneitä äänitysproggiksia, muuta kuumaa kakkaa? Tämä kiinnostaa siis ihan jo siksi, ettei omissa listoissa ihan hirveän montaa levyä keiku. Uusien julkaisujen seuraaminen on musapuolella ollut sangen heikkoa viime aikoina.


Yksi ehdoton löytyy kuitenkin: Fair To Midland. Uudesta levystä ei ole infoa herunut juuri ollenkaan, mutta studiolla on vissiin kuitenkin piipahdeltu viime vuoden puolella. Toivotaan että saapuu tänä vuonna. Odotukset ovat lähes pelottavan korkealla, sillä viimeisin kokopitkä studio-albumi Fables From A Mayfly: What I Tell You Three Times Is True nousi nopsaan yhdeksi lempilevyistäni. Luovaa, monipuolista ja erittäin tunteikasta rock-musiikkia. Teaserin perusteella uudella albumilla saattaisi olla astetta raskaampaa otetta mukana, mikä ei välttämättä ole huono asia. Venaillaan.

Toinen kiinnostava on Jenni Vartiaisen mahdollinen toinen albumi, studiossa kun on kuulemma pyöritty sielläkin. Debyytti, Ihmisten Edessä, oli varsinkin neidin Gimmel-dorkailujen jälkeen huiman positiivinen yllätys ja kovaa valuuttaa kotimaisen musan kentällä. Ei mitään peruspoppista, vaan erittäin kauniita ja moniulotteisia biisejä. Tanssijan korvaan aika lailla jokaisen kappaleen taustat ovat upeaa kuunneltavaa, sillä niissä tapahtuu paljon ja biitit ovat sangen nerokkaita. On jännä nähdä, pystytäänkö hommaa viemään vielä pidemmälle, vai tuleeko tokasta floppi.


Muita en tähän hätään keksi, mutta palaan astioille jos/kun tulee vastaan jotain muita odottamisen arvoisia kiekkoja. Sitä odotellessa, pistäkäähän omia listojanne tulemaan. Niistä saattaa muukin kansa saada ideoita.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #1 : 08.01.2010 12:46 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo, Vartiaisen levy täälläkin odotuksessa. Eka levy on suoraan sanottuna lähes täydellinen pop-albumi, jokainen kappale säväyttää. Enkä usko, että toisesta levystä tulisi floppi. Vartiainen on perfektionisti ja levyä hiotaan niin kauan, että se toimii. Kuten ekaakin.

Muuten musiikin saralla ei hirveästi ole etukäteen odotuksessa. Paitsi tietysti kaikki Michael Jacksonin tuotanto mitä vaan saavat arkistoista kaivettua. Tietysti vanhempikin, mutta erityisesti uudempi muutaman viime vuoden sisällä tehty materiaali.
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #2 : 08.01.2010 12:58 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Uutta Burialin albumia enemmän kuin mitään muuta oikeastaan.

tallennettu
Re: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #3 : 08.01.2010 12:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Joo, Vartiaisen levy täälläkin odotuksessa. Eka levy on suoraan sanottuna lähes täydellinen pop-albumi, jokainen kappale säväyttää. Enkä usko, että toisesta levystä tulisi floppi. Vartiainen on perfektionisti ja levyä hiotaan niin kauan, että se toimii. Kuten ekaakin.

Se on kyllä ihan totta, ettei ekalla levyllä ole yhtään heikkoa biisiä. Jospa siis viimeisteltyä jälkeä irtoaa jatkossakin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #4 : 08.01.2010 13:20 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Bändeistä en oikein tiedä, sillä kaikki suosikit on joko hajonnut jo tai julkaissut vasta albumin. Mutta räppipuolelta tulee pari odotettua. Kemmurun uusimman pitäisi tulla maaliskuussa. Ei siitä levystä voi tulla huono. Kehumatta paras on melkeinpä paras suomalainen rap-levy. Toivottavasti uudesta tulee vielä parempi. Ja kuten täälläkin olen aikaisemmin maininnut, niin Loost Koosin uuden pitäisi ilmestyä oman levy-yhtiön kautta mahdollisesti kesällä.

Ja sitten ehkä se mielenkiintoisin nimi - Dr. Dre. Duke Nukem Foreverin tekeminen on lopetettu, Guns N' Rosesin Chinese Democracy tuli, joten mielenkiinto kohdistuu tähän ikuisuusprojektiin. Levyn on pitänyt jo kauan sitten ilmestyä, mutta tunnettuna perfektionistina Dr. Dre on halunnut hioa, hioa, heittää biisit roskikseen, antaa biitit muille, tehdä uusia biisejä, hioa ja hioa.. Toivottavasti se tänä vuonna sitten ilmestyy. Levyä olen hieman pelonsekaisina tunteina odottanut. The Chronicia ei voi koskaan kehua liikaa. Toinen levy, 2001 (ilmestyi 1999), oli sekin ihan hyvä. 2001:n ongelmana oli se, että se oli ihan täyteen ahdettu kaikkea. Pelonsekaisin odotan sen takia, että mukana on mm. 50 Cent (jota en voi sietää, enkä ymmärrä mitä Dre näkee hänessä) sekä Eminem, joka MMLP:n jälkeen on tehnyt käytännössä paskaa. Tosin Relapsessa oli parikin yllättävän hyvää kipaletta, mm. Old Time's Sake, joka yllätys yllätys - Dr. Dren tuottama. Tuossa biisissä tosin Dr. Dre ei enää kuulostanut Dr. Drelta, mutta toivon, että Detox on hyvä albumi. Dr. Dre on nero alallaan, joten odotukset on kovat.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #5 : 08.01.2010 15:20 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ainoa levy, mitä meikä tällä hetkellä odotan, on Wintersunin Time. Työn alla on ollut ties montako vuotta ja vähään aikaan ei ole taas kuulunut mitään. Toivottavasti jätkät vielä jaksavat vääntää...
tallennettu
Vs: Re: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #6 : 08.01.2010 16:53 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ainoa levy, mitä meikä tällä hetkellä odotan, on Wintersunin Time. Työn alla on ollut ties montako vuotta ja vähään aikaan ei ole taas kuulunut mitään. Toivottavasti jätkät vielä jaksavat vääntää...

Tämä on (ja ei ole) minunkin odotetuin albumini (eihän ole varmaa, että edes ilmeistyisi tänä vuonna). Aina vain valuneen julkaisupäivän takia odotus ei kumminkaan ole "aktiivista". Tietyllä tapaa se on aina taustalla, mutta mielenkiintoisia varman julkaisupäivän omaavia levyjä odotan enemmän. Aina silloin tällöin tulee kumminkin käytä Wintersunin foorumeilla katsomassa onko Mäenpää tai Hahto kirjoittanut mitään valottavaa edistymisestä (viimeeksi kuukausi sitten Mäenpää kertoi, ettei ole voinut kolmeen kuukauteen työskennellä kunnolla, mikä ei albumin etenemisen kannalta ole positiivista). Metallimaailman Chinese Democracy.

Ehdottomasti odotetuin albumini tälle vuodelle oli Moonsorrowin uusin levy. Ville Sorvali oli kuulemma jollekulle fanille puhunut toukokuisesta julkaisusta, mutta pari kuukautta sitten rumpali oli kirjoittanut foorumeille, että uutta materiaalia olisi luvassa vasta ensi vuoden alussa. Piti oikein foorumeilta tarkistaa, ja aika alkuvaiheissahan tuo vielä vaikuttaa olevan, kun Henri kertoi neljä päivää sitten säveltäneensä ensimmäisen riffin, joten aika alkupisteessä vielä ollaan. En kyllä oikein edes tiedä mitä albumilta odotan, kun se lopulta julkaistaan. Lähinnä siitä syystä, että jokainen albumi tähän mennessä on ollut edellistä parempi, ja näistä kaksi viimeisintä ovat minulle ylivoimaisesti parhaat albumit ikinä. Toissavuotisen Tulimyrskyn EP:nkin ydin eli nimikkobiisikin on täyttä parhautta. Eipä tule toista bändiä mieleen, joka olisi hyvän debyytin (jota edeltää vielä kenties parempi demo) jälkeen puskenut ulos aina vain upeampaa musiikkia.

Myös vajaa vuosi sitten vankilasta vapautuneen Varg Vikernesin maaliskuussa julkaistavaa uutta Burzumia, Belusia, odotan suurella mielenkiinnolla. Edelliset "oikeat" levyt Hvis lyset tar oss ja Filosofem ovat upeita, ainutlaatuisen tunnelman omaavia levyjä. Vieläkö onnistuvat samanlaiset huudot kuin kappaleessa Det som en gang var? Jos levyltä löytyy laadullisesti lähellekään yhtä hyvää materiaalia kuin tuo kappale, ollaan taivaassa. Onhan kyseessä paras black metal -biisi ikinä.

Muita jokseenkin odottamina albumeina mainittakoon viikon päästä julkaistava Pressure Pointsin debyytti ja pari viikkoa myöhäisempi Gamma Rayn kymmenes albumi. Pitänee viimeistään huomenna tehdä varaus Äxään molemmista. Pressure Points on opiskelijakaverin bändi, jonka levyn saa ennakkoon varattaessa mukavan edulliseen 12,90 hintaan. Jäisi toki ostamatta, jos en musiikista pitäsi. Hyvää progahtavaa metallia. Gamma Raysta en Moonsorrowin tapaan tiedä mitä odottaa, mutta negatiivisemmasta syystä. Edellinen levy oli valtava pettymys, mutta sitä edeltävät viisi ovat jokainen loistavia levyjä. Päänvaivaa aiheuttaa myös ostaako kalliimpi collector's edition (mukana bonusvinyyli, jota en voi kuunnella, tulee ilmeisesti nimmareilla varusteltuna) vai halvempi, tavallinen limited digipak (mukana katseltavissa oleva DVD, mutta tämä versio lienee helpommin saatavissa myöhemmin).

Niin, ja melkein unohdin Devin Townsend Projectin kolmannen albumin Deconstructionin. Kyseessä saattaa kuulemma olla jopain Townsendin raskain albumi ikinä, joten mielenkiinnolla odottelen. Kahta edellistä albumia en tosin ole kuullut, ja tämäkin jäänee ostamatta. Odotan Projectin kaikki neljä albumia sisältävän setin julkaisuun.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #7 : 08.01.2010 23:24 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Odotan ja kaipaan ehkä eniten uuttaa plättyä Toolilta. Viimeisin julkaistiin jo vuonna 2006 eli aikaisempien levyjulkaisujen tapaan uutukaisen pitäisi ilmestyä tänä- tai ensivuonna. Jokainen levy on aina ottanut askeleen kohti yhä progressiivisempaa suuntaa, joten jännittää kuulla mitä herrat seuraavaksi keksivät.

Sitten Sigur Rósilta uusi, mahdollisesti "ambientmaisempaan" suuntaan lähtenyt kuin mitä Takk ja Méd Sud... olivat. Aijemmat Sigurit upposivat hitaasti mutta varmasti, ja tämä on kyllä odotuslistan kärkipaikoilla.
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #8 : 09.01.2010 00:00 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili En itseasiassa ole juurikaan varma mitä ensi vuonna on tulossa, mutta heitellään tässä vaan.

Tool - Ne albumit, mitä Toolilta olen kuullut (kaikki paitsi Undertow) ovat aivan uskomattomia. Kestivät kauan aueta mutta kun aukesivat, tekivät sen sitten oikein räjähtäen. En viitsi alkaa kehuilemaan Toolin loistavia ominaisuuksia sen enempää, mutta jo pelkkä biisinkirjoitus taito on niin hallussa, että mikäli Toolilta tulee uusi, olen erittäin iloinen.

The Mars Volta - Mitä? Rodriguez-Lopez oli vissiin tehnyt kuudennen plätyn valmiiksi, kunnes päätti että se on tylsä. Noh, uusi albumi on vissiin sitten tekeillä ja Pridgen lähti litoon, sille tuli jotain riitaa Bixler-Zavalan kanssa käsittääkseni. Joka tapauksessa Octahedronilla oli hyviä biisejä, muttei tarpeeksi potkua. Sitä ens albumiin, mutta saa kehittyäkin. Odotuksessa oisi joka tapauksessa.

Sigur Rós - Okei, en edes tiennyt tästä ennen Aiviksen viestiä + minulle ovat vielä tuntemattomia nuo muutkin Rósin albumit (paitsi "( )"), mutta tuo ( ) on tosiaan laatua, joten miksen tältä odottaisi sitä? Muut albumit on parin biisitsekkailun perusteella vaikuttanut ihan asiallisilta.

Jónsi: Go - meinasin tämän unohtaakin! Rósin keulamiähen soololevy on tulossa, jes! Se yksi biisi (Boy Lilikoi) mikä siitä on tullut jo kuunneltavaksi oli ihan uskomaton, kuuntelin sen (kirjaimellisesti) parikymmentä kertaa putkeen! :D

Radiohead - Jotain on tulossa? Okei, täytyy myöntää etten ole vielä oikein uppoutunut muihin levyihin paitsi OK Computeriin, joka on puhdasta ametistia ja kyllä nuo muutkin platat olen kerran pari pyöräyttänyt läpi, vaikkei vielä ole auennutkaan.

Eniveis, en ole tosiaan vielä katsonut hirveästi eteenpäin, enkä varsinaisesti odota mitään albumeja kovin kuumeisesti. Toolia ja TMVtä odottaisin kieli pitkällä, mutta ne eivät ole varmistettu tai edes lupailtu. Róssin muussakin tuotannossa on tutkittavaa, kuten myös Radioheadin ja, noh, Jónsi innostaa semisti.
--
Sitten tuolta on tulossa sellaisia, mitkä ehkä vähän nostaa kulmakarvoja ja herättää mielenkiintoa (eli bändejä joihin pitää tutustua tai syventyä lisää): Jenni Vartiaisen uutukainen, MF Doomin & Ghostface Killahin kollaboraatio, Deftonesin uus (Kiinnostaa tuo Deftones, onko hyvä?)... Semmostt.



tallennettu
Re: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #9 : 09.01.2010 14:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Näköjään Machine Meniltäkin saattaa sopia odottaa uutta matskua tänä vuonna. Hiljaiselon jälkeen pojat ovat bloginsa mukaan raahautuneet taas studiolle ja treenikämpälle. Passaa mulle, viimeisin levy Circus of Fools kun toimii törkeän hyvin. Vanhempikin matsku on ihan jees, mutta jotenkin se ei kuitenkaan ole iskenyt samalla lailla. Eniveis, pitänee seurailla tämänkin proggiksen edistymistä.
Bändihän on myös Bruce Dickinsonin lemppareita! ;)


EDIT. Ja katsopas, myös Harmajan kakkoslevyn äänitykset vaikuttavat olevan hyvällä mallilla. Julkaisupäivän lupailtiin varmistuvan piakkoin. Loistavuutta, tämä sopisi kevättalven pakkasille kuin sormi nenään. Lienee pakko viimein lopettaa nettikuuntelu ja ostaa debyyttialbumi oikeasti hyllyyn.


« Viimeksi muokattu: 09.01.2010 14:55 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #10 : 09.01.2010 18:01 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mullakaan ei hirveästi ole mielessä tulevia julkaisuja, mutta kyllähän niitä kuitenkin pari kappaletta löytyy ilman kummempia tonkimisia.

Tenhi - Saivo: Tenhin viimeisin täysverinen albumi on Maaäet peräti vuodelta 2006. Sen jälkeen julkaistiin toki mainio Folk Aesthetic -paketti, joka sisälsi ep:itä, demomatskua ym. harvinaisempaa tavaraa yhtyeen koko taipaleelta. Tenhi ei ole pettänyt millään levyllä ja kun tätä uutukaista on kypsytelty nyt noinkin kauan niin voisin ennakoida melkoista mestariteosta. Tenhi on ollut mulle yleensä syksyn ja talven musiikkia, joten on mielenkiintoista nähdä, miten muistaakseni toukokuussa julkaistava levy profiloituu mieleeni.

Brant Bjork - Gods & Godeses: Brant on minulle tätä nykyä tärkein ja inspiroivin muusikko, mitä maa päällään kantaa. Uudesta levystä ei ole tietoa paljon herunut, mutta puhdasta kultaa hän on aina säveltänyt, joten en odota vähempää tälläkään kertaa. Gods & Godeses tulee varmasti pyörimään ensi kesänä ahkerasti soittimissani, sillä kesiin Brant Bjorkin aavikkorokki sopii yhtä saumattomasti kuin mansikat ja vaniljajäätelö. Euroopan ja Skandinavian kiertuekin on tulossa keväällä, joten melkoista herkkua on luvassa.


Minä en tiennytkään tuosta Harmajan kakkoslevystä. Debyytti oli minunkin makuuni, joten kyllähän tuotakin sopii nyt odotella.
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #11 : 10.01.2010 11:25 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin joo Brantti. Eipä sitä oikeastaan mitään muuta täällä odoteta.

Ilmeisesti ukko on ainakin Ruotsiin kiertueellaan reissaamassa. Tulisi nyt perkele tännekin.  8)
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #12 : 13.01.2010 11:02 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Uutta Radioheadia venailen varmaan eniten. In Rainbows oli jäätävän kovaa kamaa ja uuden sinkun These Are My Twisted Wordsin jumittelut vakuuttivat.

Mars Voltalta venailen myös uutta kamaa. Octahedronilla oli hyviä biisejä, mutta kokonaisuutena se ei ihan vakuuttanut. Harmi, että Pridgen lähti ulos, oli senverran kova hakkaamaan kannuja. Huhuja on liikkunut myös Omarin ja Cedricin edellisen pumpun At the Drive-Inin paluusta, se vasta olisi kova sana.

Dinosaur Jr. teki kovan paluun viime vuoden Farm-levyllään, joten toivottavasti on vielä uutta lättyä tiedossa. Tuskin kuitenkaan tänä vuonna.

EDIT. Uus Burialki oli tulossa tänä vuonna? Todellaki venaan, edellinen albumi Untrue oli timanttia.


« Viimeksi muokattu: 13.01.2010 11:18 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #13 : 13.01.2010 13:29 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili

EDIT. Uus Burialki oli tulossa tänä vuonna? Todellaki venaan, edellinen albumi Untrue oli timanttia.

Uusia julkaisemattomia biisejä on joitakin soitettu radiossa ja varovasti muistaakseni Kode 9 joskus lupaili vuodelle 2010. Joten hyvällä lykyllä tulee tänä vuonna.
Viime vuonnahan ei muuta tullut Burialilta kuin hyperdub kokoelmalla ollut fostercare biisi, sekä Four Tetin kanssa tehty sinkku Moth / Wolf cub joka olikin sitten yks lempparijulkasuista viime vuodelta.


Jos nyt pitää vielä lätistä levyistä niin emmä oikeen tiiä, oon seurannut hiukan kapealaisesti eri tyylejä viime vuonna ja niin paljon kuuntelematta 09 vuoden kiinnostavimpiakin (esimerkiksi XX:n kokopitkä) ettei oikein osaa olla hypetetty mistään.

Joy Orbison jos tiputtas albumin niin oisin aika fileissä. Hyph Mngo oli varmaan paras biisi mitä kuulin 09 vuonna.
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #14 : 14.01.2010 22:36 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Niin joo Brantti. Eipä sitä oikeastaan mitään muuta täällä odoteta.

Ilmeisesti ukko on ainakin Ruotsiin kiertueellaan reissaamassa. Tulisi nyt perkele tännekin.  8)

http://www.lowdesertpunk.com/

"Finland dates, Stockholm and Malmo shows coming soon!"

!!!
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #15 : 11.04.2010 18:24 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili

Tällä hetkellä venailen varmaa eniten Flying Lotuksen Cosmogramma-lättyä. Mies on julkaissut uskomattoman freesiä kamaa aiemminkin ja Youtube-previkat uudesta albumista sulattavat naaman. http://www.youtube.com/watch?v=il78kyjCDkc
tallennettu
Re: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #16 : 11.04.2010 19:20 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Jaa että Flying Lotusilta tulossa uutta plättyä. Miten mä oon voinut tämänkin missata. Pari maistiaista YouTubesta kuuntelin ja suoraan odotetuimpien levyjen listalle meni.
tallennettu
Vs: Odotetut & kaivatut albumit 2010 - ja pidemmällekin « Vastaus #17 : 05.05.2010 15:07 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Kemmurun odotettu uusi levy, Meiltä puuttuu kaikki, tulisi viikon päästä. Maistiaisbiisit on ihan ok. Odotan levyltä paljon, koska edeltäjä Kehumatta paras on ehkä paras suomalainen rap-albumi. Sen lisäksi juuri tuli pari maistiaista Notkealta Rotalta, jonka Notkea Maa -levy on loppukuusta tulossa. "Syö, juo, nai - nyt on perjantai"

Näemmä myös Rapin kaksinkertaiselta Suomen mestarilta on tulossa uusi levy - nimeltään Asfalttisoturin viimeinen hidas. Alkuperäinen julkaisupäivä oli toukokuun puolessa välissä, mutta ihan täydellistä toukokuuta ei saada, koska julkaisu venyy kesälle.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines