Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 226065 kertaa)
Vs: Musiikki « Vastaus #510 : 07.05.2012 21:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Jotkut menee siitä mistä aita on matalin...ja toiset etsii aina portin.

On kyllä melkoisen laskelmoitua paskaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #511 : 08.05.2012 01:00 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ei tuo Petri sentään tyhmä ole, jonkun haastattelun kuuntelin joskus ja ihan fiksu kuva jäi miehestä. Jannu on tajunnut miten lypsää rahaa tyhmiltä.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #512 : 12.05.2012 19:31 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili


Ostin pitkästä aikaa levyjä!

'The Flaming Lips and Heady Fwends' ja Sigur Rósin 'Ekki múkk' ovat kummatkin tämän vuoden Record Store Day-julkaisuja. Ekki múkk on kiva pieni esimaku muutaman viikon päästä julkaistavasta albumista söötillä ja utuisella b-puolella maustettuna.

Heady Fwends taas on aika hyvä näyte The Flaming Lipsin nykytilasta: ihanan outo ja psykedeelinen yhteystyö-levy (mukana on mm. Nick Cave, Bon Iver, Ke$ha ja ties mitä muita). Tykkään älyttömästi the Flaming Lipsista nykyään, tuntuu että bändi tekee ihan mitä huvittaa ja julkaisee ties mitä sattuu!

My Bloody Valentine sai vihdoinkin julkaistua remasteroidun version Lovelessista. En tiedä voiko täydellistä levyä olla, mutta mielestäni tämä on aika lähellä sitä. Loveless kuulostaa yhä ainoastaan omalta itseltään ja nyt se kuulostaa vielä hieman alkuperäistä julkaisua paremmalta.

Hail to the Thief on ihan kiva Radiohead-levy. Tuo erikoisversio sattui olemaan vitosen, joten tuli ihan sen kummempaa ajattelematta otettua mukaan. "Sit Down. Stand Up." on mahtava biisi!

Ill Communication. . . MCA :(
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #513 : 12.05.2012 19:41 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Sleepylla kovat ostokset!

Itseltä jäi records store daysta käteen ainoastaan Animal Collectiven uusi ambient-tyylinen EP, ihan hauskaa häröilyä. Fyrkat sen verran finaalissa ettei pystynyt venymään muihin levyihin.

Tuo Lovelessin remasteri pitäisi kyllä hommata, levy on kyllä kohtalaisen täydellistä kamaa ja kestää kuuntelua vuodesta toiseen. Rajoja rikkova levy ja jäljittelijöitä löytyy tänäkin päivänä useita. Pitää toivoa, että MBV saa ulos vielä kovasti huhutun uuden täyspitkän jossain vaiheessa. Shields on tosin tunnettu perfektionismistaan, joten julkaisua ei uskalla venata vielä kovinkaan innokkaasti, ehkä se vielä joskus tulee. Varmaan pitäisi se uusi remasteroitu EP-kokoelmakin hommailla.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #514 : 03.07.2012 19:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Huh huh, Wintersunin toinen levy julkaistaan viimeinkin ensi syksynä kahdeksan vuoden odotuksen jälkeen  :o

Tai itse asiassa ensimmäinen osa julkaistaan syksyllä, koska materiaali ei mahtunut yhdelle levylle. Pojat päättivät jakaa paketin kahtia, niin ei tarvitse leikata mitään pois ja molemmat levyt julkaistaan vuoden sisällä.

Lainaus
Wintersun's "Time" is going to be two albums, titled TIME I & TIME II.

...

TIME I mix is set to be finished by July, mastered in the beginning of July and released in early fall of 2012! TIME II will be released in 2013.

http://www.wintermadness.net/



Voisin jopa sanoa, että tätä on odotettu  :)
tallennettu
Vs: Re: Musiikki « Vastaus #515 : 05.07.2012 21:49 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Huh huh, Wintersunin toinen levy julkaistaan viimeinkin ensi syksynä kahdeksan vuoden odotuksen jälkeen  :o

Tai itse asiassa ensimmäinen osa julkaistaan syksyllä, koska materiaali ei mahtunut yhdelle levylle. Pojat päättivät jakaa paketin kahtia, niin ei tarvitse leikata mitään pois ja molemmat levyt julkaistaan vuoden sisällä.

Lainaus
Wintersun's "Time" is going to be two albums, titled TIME I & TIME II.

...

TIME I mix is set to be finished by July, mastered in the beginning of July and released in early fall of 2012! TIME II will be released in 2013.

http://www.wintermadness.net/



Voisin jopa sanoa, että tätä on odotettu  :)

Sieltähän se julkaisupäiväkin tuli, 19.10.. Todella ankea ajoitus, kun Suomen keikat (Lutakko ja Nosturi, tiedä sitten tuleeko muita) ovat viikkoa ennen. Itse nautin suunnattomasti enemmän keikoista, joissa materiaali on ennestään tuttua. Tästä syystä saatankin ladata levyn etukäteen, jos se nettiin sattuu vuotamaan. Tuntuisi kyllä ERITTÄIN antikliimaksiselta, kun levyä on odottanut monen monta vuotta, ja ajattelin kaikki maistiaisetkin skipata. Mokomaa puhaa, kun en muutenkaan ikinä harrasta. Saati sitten, että tämän kaltaisessa tilanteessa. :/

On kyllä jännä miten kauan yhden levyn miksaamiseen voi käyttää aikaa. Mäenpää sattui katsomaan Amorphiksen keikkaa aivan minun takanani vuosi sitten Tuskassa, joten pakkohan sitä oli käydä pari sanaa vaihtamassa. Tuolloin oltiin kuulemma jo voittopuolella. Eihän siitä mennyt kuin vuosi eteenpäin, että koko roska (tai puolikas) saatiin valmiiksi.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #516 : 11.07.2012 22:02 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili En malttanut, tuli waretettua Baronessin Yellow & Green. Parhauden kyyneleet on lähellä monessa kohtaa levyä. Tämä levy on vaan niin rehellinen ja koskettava, tunteella tehty alusta loppuun. Tämän vuoden aidoin levy, tässä ei välitetä mistään muusta kun siitä, että tehdään juuri sitä musiikkia mitä halutaan. Kaikki vaan toimii.

Parhautta.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #517 : 07.08.2012 14:25 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili

Aika paljon on tullut Cania kuunneltua lähiaikoina, etenkin tuota Tago Mago -albumia, joka on aikamoista laatua. Tai no, suurimmilta osin; Aumgn ja Peking O on paikoitellen aika... hankalia sulattaa. Muuten kyllä olen kovin tykästynyt. Myös Soon Over Babaluma -albumia olen jonkin verran kuunnellut. Vähän chillimpää tavaraa, muttei yhtään huonoa sekään. Ege Bamyasi pitäisi varmaan pistää seuraavaksi kuunteluun jossain vaiheessa... Asiaan liittyen tsekkasin internetin syövereistä myös BBC:n krautrock-dokkarin, joka oli suht mielenkiintoinen. Että jos kiinnostaa niin kannattaa kurkkia. Seuraava vaihe kai krautrockiin perehtymisessä olisi Amon Düül II tai Neu!...

Tähän kun vielä sekoittaa lähiaikojen kiinnostuksen sellaiseen oldschool-psyke-progeen (Dungen, Tame Impala, Beatlesin kummempi kama) niin kovasti tekis mieli päästä soittelemaan tällaista itsekin, vähän on vaan mahdollisuudet vähissä. :D
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #518 : 07.08.2012 15:20 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Krautrock on kyllä mahtavaa, jopa paskimmillaan. Tutustumisen arvoisia ovat myös Faust, Ash Ra Temple, Klaus Schulze, Popol Vuh, Cluster, Harmonia... onhan noita.

Tago Mago levynä yksi lemppareista, mahtavaa sekoilua. Jännää että 40-vuotta vanha levy voi vieläkin aiheuttaa hämmennystä.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #519 : 01.09.2012 14:09 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Musatouhujen kanssa on mennyt aika lujaa viimeaikoina ja se onkin syönyt suurimman osan vapaa-ajasta. Bänditouhut ovat lähteneet sairaan hyvin liikkelle ja uusia biisejä on syntynyt kovaan tahtiin. Musiikillisesti kemiat synkkaavat erityisen hyvin ja soittelu ja ideoiden heittely on helppoa kun voi referoida helposti muihin bändeihin.

Alkuaikoina jammailtiin juurikin tuollaista krauttis/noisea ja otettiin tuosta Canin Tago Magostakin kohtia joita vietiin eteenpäin. Nyt on sitten listalla ainoastaan omaa matskua ja aikaa menee eniten biisien nysväämiseen ja sovittamiseen. Äänittämään pitäisi lähteä kunhan saadaan vain hiottua ja soitettua tiukoiksi biisit.

On kyllä saatanan hienoa ja palkitsevaa touhua.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #520 : 01.09.2012 18:00 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Jees! Pistä tännekin sitten jotain biisarnaa, jos niitä nettiin edes tulette ikinä laittamaan.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #521 : 04.09.2012 16:36 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jees! Pistä tännekin sitten jotain biisarnaa, jos niitä nettiin edes tulette ikinä laittamaan.

Mua kiinnostais kans!

Pitäs joskus itekkin jotain bändihommaa koittaa viritellä, ei vaan oo tullu vielä vastaan ketään jonka kanssa intressit kohtaisi tai jotain. No, ehkä vielä joskus.

Yksin tulee sensijaan tehtyä edelleen kaikenlaista, pöytälaatikossa alkais olla jo ~20 min (omasta mielestä eheä) kokonaisuus jotain hämyistä ambient/mitä lienee musaa joka tekis mieli saada jotenki julkastua... Mikään bandcamp viritelmä tms ei tosin oikein houkuttele kun ei oikein tiedä miten sitä sitten pitäisi promota ja niin edelleen.

tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #522 : 04.09.2012 18:57 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Joo vois linkkailla kunhan saa laitettua matskut purkkiin. Siitä hyvä tilanne, että frendeillä on paljon suhteita erilaisiin musaharrastajiin ja studiotilat saadaan käyttöön tarvittaessa pientä korvausta vastaan. Vielä kun oppisi kunnolla hinkkaamaan sitä ProToolsia, siitä on vuosia aikaa kun on viimeksi pyöritellyt. Keikoillakin olisi kiva käydä, mutta tämä kyllä edellyttää että saadaan matsku tiukemmaksi. Noh nyt on viikottain pari kertaa treenit, joten eiköhän tämä tästä.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #523 : 01.10.2012 19:15 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.iltalehti.fi/popstars/201210010180417_ps.shtml

Anette Olzon jättää Nightwishin.

Vähän harmi, itse tykkäsin Anetten äänestä ja uudemmasta Nightwishin tuotannosta, varsinkin Imaginaerum-levystä. Saas nähdä mihin suuntaan bändin musiikki tästä etenee.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #524 : 01.10.2012 19:59 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili
http://www.iltalehti.fi/popstars/201210010180417_ps.shtml

Anette Olzon jättää Nightwishin.

Vähän harmi, itse tykkäsin Anetten äänestä ja uudemmasta Nightwishin tuotannosta, varsinkin Imaginaerum-levystä. Saas nähdä mihin suuntaan bändin musiikki tästä etenee.
Herää kuitenkin kysymys, minkälaisia bändin loput jäsenet ovat, kun jo toinen laulaja lähtee lätkimään.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #525 : 01.10.2012 21:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Herää kuitenkin kysymys, minkälaisia bändin loput jäsenet ovat, kun jo toinen laulaja lähtee lätkimään.

Eipä tuossa nyt toisaalta ole mitään ennenkuulumatonta, että bändeissä vaihtuu jäsenistö. Pistetään lauma taiteilijoita työskentelemään yhdessä, niin ristiriitoja tulee varmasti. Harvemmassa on ne bändit, joiden miehitys ei uran aikana vaihdu. Olzon toki ehti olla Nightwishissä "vain" viisi vuotta.

Toivon vain, että Anettea nyt kiertueen loppuun tuuraava Floor Jansen jäisi bändin vakituiseksi laulajaksi. Olisi aikalailla täydellinen valinta, koska on klassisen koulutuksen saanut (kuten Turunenkin) ja osaa laulaa. Luulisi myös kiinnostavan jos bändi tämän mahdollisuuden tarjoaa, koska After Forever on lopettanut ja en tiedä on naisen nykyinen bändikään niin hyvin menestynyt.

Turusta oli jotkut fanit toivoneet takaisin, mutta tuo on kyllä niin epätodennäköistä että tuskin on tapahtumassa. Meni kuitenkin sen verran pahasti sukset ristiin poikien ja Turusen sekä aviomiehen kanssa..
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #526 : 02.10.2012 00:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Herää kuitenkin kysymys, minkälaisia bändin loput jäsenet ovat, kun jo toinen laulaja lähtee lätkimään.

Eipä tuossa nyt toisaalta ole mitään ennenkuulumatonta, että bändeissä vaihtuu jäsenistö. Pistetään lauma taiteilijoita työskentelemään yhdessä, niin ristiriitoja tulee varmasti. Harvemmassa on ne bändit, joiden miehitys ei uran aikana vaihdu. Olzon toki ehti olla Nightwishissä "vain" viisi vuotta.

Joo, vaikeahan tuo on ulkopuolelta sanoa, missä on menty ristiin ja mistä suunnasta eroajatus on alun perin tullut. Ja taiteilijoiden toimiminen yhteen ei tosiaan luonnollisesti aina natsaa. Jo pelkästään Holopainen seilaa musiikillisesti niin syvissä vesissä, etten usko kanssakäymisen kaverin kanssa olevan todellakaan aina helppoa. Huipulla ns. tuulee.

Aika eri keissi kuitenkin selvästi kuin Turusen kanssa. Tarja kun laitettiin pihalle yksimielisesti, ja lähinnä siksi, kun pojat olivat hajonneet Master Passion Greediin solistin takanapiruna.

Itsellä tuli tapauksen "kunniaksi" pitkästä aikaa kuunneltua Dark Passion Play. Edelleen helvetin hieno levy, ja mulle ehkä bändin paras. Vanhoissa Naikkari-albumeissa on rutosti kuolemattomia hittejä, mutta yksikään ei toimi alusta loppuun niinkuin tämä. Uusinta en taas ole ehtinyt kuunnella ajan kanssa, mutta muutama biisi ei ainakaan pikaselauksella oikein napannut. DPP aloittaa vahvasti, seikkailee makeissa satumaailmoissa pitkin albumia ja levyn loppupuolisko - eli 7 Days To The Wolves ja upea Meadows Of Heaven - tyhjentää parhauden kyynelten varastot joka kerta. Herranjestas miten voimaannuttavaa kamaa!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #527 : 02.10.2012 18:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Lyhyt (ja vähän heikkolaatuinen) pätkä Floor Jansenin ensimmäisestä keikasta Nightwishin riveissä. Antaa edes vähän kuvaa, miltä Nighwish kuulostaa, jos hänestä leivotaan uusi laulaja. Aika paljonhan tuo mieleen ajat, joilloin Turunen oli vielä solistina  :)


« Viimeksi muokattu: 02.10.2012 18:17 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #528 : 02.10.2012 18:17 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Harvoja valittuja täälläkin saattaa kiinnostaa, että kieltämättä aika yllättäen ja pitkän levyttömän periodin jälkeen Godspeed You! Black Emperor julkaisi uuden lätyksen.

http://cstrecords.com/cst081/#

Puntti tutissoo. :o
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #529 : 02.10.2012 18:22 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Harvoja valittuja täälläkin saattaa kiinnostaa, että kieltämättä aika yllättäen ja pitkän levyttömän periodin jälkeen Godspeed You! Black Emperor julkaisi uuden lätyksen.

http://cstrecords.com/cst081/#

Puntti tutissoo. :o

Joo tämä kyllä kiinnostaa. Levyllähän on ilmeisesti Albanian ja Gamelan sekä välidronet. GYBEhän soitteli noita livenä viime vuosina ja ainakin niiden vetojen perusteella pitäisi olla loistavaa kamaa. Nasta kuulla miten biisit on laitettu studiossa toimimaan. Ja nastaa myös, että julkaisu on ihan justiinsa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #530 : 03.10.2012 10:40 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Laudallahan taisi olla yllättävän paljon GY!BE -kuuntelijoita.

Ovat tehneet aika hassun ratkaisun vinyyliversiossa; Pitkät biisit ovat yhdellä 12-tuumaisella, kun taas välidronet yhdellä 7-tuumaisella.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #531 : 03.10.2012 19:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Reilun parinkymmenen minuutin pituinen hyvälaatuinen pätkä "uutta" Nightwishiä
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #532 : 04.10.2012 23:08 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jos puhallinmusiikki kiinnostaa ja pyörii Helsingin suunnalla niin kannattaa suunnata musiikkitalolle huomenna perjantaina klo 19. Siellä konsertoi ensimmäistä kertaa Sibelius Akatemian puhallinorkesteri "Academy Winds". Hyvällä omallatunnolla voi sanoa että kyseessä on maamme parhaimpiin kuuluva ellei jopa paras puhallinorkesteri. Ohjelmassa mm. Johan de Meijn Sinfonia no1 "The Lord of the Rings". Itse soitan kyseisen orkesterin trumpettisektiossa :)

Tässä vielä linkki tapahtuman sivulle:
http://www.siba.fi/fi/whats-on1/-/events/event/5480
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #533 : 06.10.2012 14:27 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitäköhän minulle on tapahtumassa, kun nykyisin kuuntelen paljon näitä vanhoja herroja kuten Johny Cashia ja Bob Dylania? Täytyy sanoa, että kyseisten herrojen musiikista on sitä jotain, mitä ei vaan kauheasti enää uudesta musiikista löydy tänä päivänä.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #534 : 12.10.2012 01:58 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Machinae Supremacyn uusin albumi, Rice of a Digital Nation löytyy ennakkokuuntelusta Imperiumista.

Hyvältähän tuo kuulosti, mutta paha tässä vaiheessa vielä mennä sanomaan kuinka korkealle tuotannossa nousee. Jotenkin en jaksa täysin uskoa, että ainakaan edellistä A View From the Edge of the Worldia voittaisi. Sen verran kova paketti oli kyseessä, eikä sen heikompien kappaleiden läsnäolo poista etenkään alkuviisikon totaalista kovuutta. Uudelta ei ensimmäisen kuuntelun perusteella samanlaisia tajunnanräjäyttäjiä löytynyt. Lisäksi uuden levyn uusioversio Herosta ei levyn päättäjänä toimi alkuunkaan. Alkuperäinen toimii itselleni paremmin, eikä se ole koskaan ollut lähimainkaan suosikkejani.

Ehdottoman positiivisin mielin silti eteenpäin.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #535 : 15.10.2012 17:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Wintersunin Time I -levyn olen nyt kuunnellut pari kertaa läpi. Julkkarihan on perjantaina, mutta ainahan nämä vuotaa. Oma fyysinen kopiokin tulee sitten postissa loppuviikosta, mutta eihän tässä jaksanut odottaa. Aika eeppistä tykitystähän tämä on. Erittäin mahtipontista ja monimutkaista. Ei tarvi ihmetellä, miksi levyn kanssa meni yli kuusi vuotta ja tuotannossa oli niin paljon teknisiä ongelmia.

Hyvää kamaa  :)
tallennettu
Vs: Re: Musiikki « Vastaus #536 : 17.10.2012 11:22 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Wintersunin Time I -levyn olen nyt kuunnellut pari kertaa läpi. Julkkarihan on perjantaina, mutta ainahan nämä vuotaa. Oma fyysinen kopiokin tulee sitten postissa loppuviikosta, mutta eihän tässä jaksanut odottaa. Aika eeppistä tykitystähän tämä on. Erittäin mahtipontista ja monimutkaista. Ei tarvi ihmetellä, miksi levyn kanssa meni yli kuusi vuotta ja tuotannossa oli niin paljon teknisiä ongelmia.

Hyvää kamaa  :)

Muutaman kerran on tullut itsekin kuunneltua levy. Kappaleet ovat kyllä todella täyteen ahdettuja, välillä tuntuu, että kuuntelisi montaa kappaletta päällekäin. Eeppisiä ovat kyllä nuo kolme kunnon kappaletta. Levy kyllä kärsii tuosta kahtia jaosta, huomaa että loppuu kesken. Olisikohan paras ratkaisu ollut julkaista koko levy kerralla? Mutta menee se näinkin, ei tarvitse odottaa kauempaa. Toivottavasti Time 2 julkaistaan sitten ajallaan. :)
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #537 : 17.10.2012 14:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ilmeisesti eivät kaikki biisit olisi mahtuneet yhdelle levylle ja eivät halunneet jättää mitään pois näin monen vuoden odotuksen jälkeen. En sitten tiedä mikseivät julkaisseet tuplalevyä mutta ehkä levy-yhtiöllä oli tähän sanomista. Ja ehkä kaikkia biisejä ei ole vielä ehditty miksata loppuun.

Joka tapauksessa itseä ei tämä haittaa yhtään, muuta kuin nyt joutuu venaamaan jokusen kuukauden lisää loppuja biisejä.Ihan mielelään annan myös bändin pojille vähän ylimääräistä rahaa siitä hyvästä, että jaksoivat tuon kuusi vuotta tuotantohelvettiä. Monella muulla olisi varmaan loppunut voimat jo aikaa sitten.

Edit:

Striimaavat levyä tällä hetkellä bändin kotisivuilla, että voi "kuunnella ja päättää tykkääkö ennen ostopäätöstä". Ihan hyvä asenne. Harmi vaan, että serveri ei kestänyt kuormitusta  :P


« Viimeksi muokattu: 17.10.2012 15:13 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #538 : 19.10.2012 21:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Nyt kun on ollut jo viitisen päivää aikaa sulatella tätä Wintersunin uutuutta, niin pitää tulla taas toteamaan kuinka hyvä levy tämä on. Tällä hetkellä uskaltaisin jopa sanoa, että kyseessä on kaikkien aikojen lempilevyni. Niin uskomattoman hyvä kokonaisuus on kyseessä. Jokainen biiseistä on edellistä parempi ja kokonaisuus sulautuu saumattomasti yhteen. Ei tule mieleen yhtään muuta levyä, joka olisi alusta loppuun näin timanttia. Ei yhtään keskinkertaista biisiä välissä. Maanantaista asti olen käytännössä kuunnellut levyä repeatilla.

Oma lemppari biiseistä lienee tällä hetkellä levyn viimeinen kappale, Time. Kerrassaan upea kappale - ja upea levy.




Kerrankin voi sanoa, että kahdeksan vuoden odotus kannatti  :)
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #539 : 07.11.2012 23:38 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Viimeaikoina on tullut kuunneltua punkimpaa ja shoegaze-suhinaa, mutta yhtäkkiä tällainen rehellinen indie-matskukin kolahti aika kovaa:



Tuotanto on aika siistiä, vaikkakin on vedetty aika tappiin studiossa ja mitään lo-fi viboja on turha hakea. Pitäisi toimia esimerkiksi Animal Collectivesta diggaileville.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines