Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 226071 kertaa)
Vs: Musiikki « Vastaus #450 : 11.12.2011 15:15 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili





Aika jees tuo Imaginaerum-levy.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #451 : 15.12.2011 00:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Vaati kyllä vähän enemmän kuuntelua, kuin aiemmat Nightwishin levyt mutta sanoisin että tämä on reilusti parempi kuin Dark Passion Play. Monta erittäin hyvää kappaletta löytyy.









Lisäksi tuo I Want My Tears Back on ihan kova kuten myös levyn intro, mutta kuten aina, radioon on valkattu imo se paskin biisi soimaan. Ei se huono ole, muttei jotenkin oikein nappaa tuo kertsi..
tallennettu
Vs: Re: Musiikki « Vastaus #452 : 15.12.2011 18:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
radioon on valkattu imo se paskin biisi soimaan.
Tämä on kyllä niin totta. Levy tuli hankittua mutta tätä en ole levyltä kuunnellut kertaakaan. Mutta levy menee osin aika paljon sivuun Nightwishin tyylistä. Sinänsä tämä on ihan hyvä juttu ja pidänkin niistä kappaleista eniten mitkä ovat sivussa tästä tyylistä. Eli Taikatalvi, Turn Loose The Mermaids ja Slow, Love, Slow. Lisäksi Arabesque on varsin soitettava kappale. Storytimen jälkeen onnettomin biisi on varmaan I Want My Tears back. Ja siis vika ei sinänsä ole biisissä, mutta kun ensimmäistä kertaa kuuli biisin ja heti alussa raikaa I Want My Tears Back, en voinut olla hiukan naurahtamatta. Onhan muidenkin biisien nimet jne. mitä ovat, mm. Slow, Love, Slow, mutta tuo I Want My Tears Back raikaisu biisin alussa oli jotenkin niin kärkeästi koko touhun kulminoiva että voi hyvä päivä. Ja tästä fiiliksestä ei vain pääse eroon kun biisiä kuuntelee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #453 : 15.12.2011 18:41 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nightwishiä ei paljon tule kuunneltua, mutta tosiaan se radiossa soiva paska on sitä paskinta paskaa mitä voi vain paska olla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #454 : 18.12.2011 14:34 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Mitkäs ovat Pelaajalaudan lempparilevyt tältä vuodelta?

Tässä joitakin omia suosikkeja:


Clams Casino - Instrumentals

Edelleen jaksaa hämmästyttää, että tämä häiskä on tehnyt biittejä Soulja Boylle  :???:




Araabmuzik - Electronic Dream

Paskaa trancea sämpläämällä luotu parhautta. Tätä levyä on tullut kulutettua ihan kiitettävästi, varsinkin kesällä soi nonstoppina.




The Caretaker - An Empty Bliss beyond this world

Eetterin käryistä fiilistelymusaa, joka vaan jostain syystä toimii. Sunnuntaille luotu levy.




Eevil Stöö - S.O.D

Kridlokin levy oli kanssa ihan kelpo musaa, mutta Stöön levy toimii paremmin överimmän meiningin vuoksi. Ja flow-keikka oli yksi parhaista joita tuli nähtyä tänä vuonna.


Mitäs muuta tänä vuonna vielä on tullut... Tim Heckerin, ASAP Rockyn ja James Blaken albumit ainakin ovat olleet ihan jees matskua.





tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #455 : 18.12.2011 14:55 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Olipas loistava tuo Caretaker, pitää ottaa kiekko tarkempaan kuunteluun!

Loppuvuodesta on tullut diggailtua enemmän akustisia meininkejä ja rehellistä skulailua. Tässä tämän hetken kovimmat tältä vuodelta:



Real Estate yllätti levyllä joka on täynnä loistavia biisejä. Ei kikkailua, vaan levy toimii loistavan materiaalinsa takia erinomaisesti.



Kurt Vilen uusin kolahti kovaa, hauskoja virityksiä ja nasta släkki-meininki säväytti. Tavastian keikkakin oli loistava.



PJ pamautti tiskiin todella kovan lätyn, taas kerran. Levy täynnä hyviä biisejä ja laulu kulkee käsittämättömän hienosti. Lontoon ATP-keikka oli hirmuisen kova.



Fleet Foxes jatkaa tasaista laatua tokalla levyllään. Upeita lauluharmonioita ja loistavia biisejä.

Myös Atlas Soundin uusinta on tullut pyöriteltyä ja olihan se Battlesin toka lättykin kova.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #456 : 18.12.2011 16:44 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kurt Vile on kyllä aika jees ja keikalle oli tarkoitus lähteä mutta jotain mutkia siinä oli. Ei muista enään, varmaan elin väärää kuukautta tai jotain. Toi Real Estaten biisi kuulosti ihan hyvältä mutta oma maku on nykysin jotenkin vähän kieroutunut kun monien bändien soundi on jotenkin liian kliininen, tullut kuunneltua varmaan liikaa kaikkea tunkkasta lofi-pörinää.

Yksi levy tuli vielä mieleen, unohdin sen tulleen tänä vuonna.



Ducktails -  Arcade Dynamics


Ihanaa nössöpoppia nuhjuisilla soundeilla ja levyllä ei ole yhtäkään huonoa biisiä.

Edit:

Pakko postata vielä toinenkin biisi



« Viimeksi muokattu: 18.12.2011 16:57 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #457 : 18.12.2011 20:05 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänä vuonna ei oikein tullut ostettua tuoreita levyjä, mutta aina kun tuli, tuli ostettua parasta.



Gang Gang Dance - Eye Contact

Vasta äskettäin tätä pääsin kuuntelemaan, ja ei huhhuh mitä kamaa. Iskee jotenkin tosi syvälle omaan tajuntaan ettei mitään rajaa.







Wolves in the Throne Room - Celestial Lineage

Levyssä on jotain todella omituista. Tuntuu oikeastaan aivan siltä, kun sen olisi pitänyt olla viimeinen levy ennen maailmanloppua. Harva bändi on päässyt ja pääsee näin eeppisiin sfääreihin koskaan.







The Psychic Paramount - II

Vuoden yllättäjä omalla kohdallani. En oikein osaa kuvailla fiilistä, joka tätä levyä kuunnellessa tulee. Kylmiä väreitä, paljon.





Tuota Caretakeria on itsekin pitänyt kuunnella jo jonkin aikaa. Paljon on kehuttu ja varmaan syystäkin.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #458 : 18.12.2011 22:02 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili No perkeles tuo Ducktales olikin ihan törkeen kova, pitää ottaa levy tarkempaan kuunteluun.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #459 : 19.12.2011 10:33 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Aivan varmasti unohtuu joitain tänä vuonna julkaistuja levyjä, mutta tässä alustavaa listaa kovista tai mielenkiintoisista tänä vuonna ilmestyneistä lätyistä ja biisinostot jokaisesta:

The Black Keys - El Camino
Tämän hetken johtava garage-/blues-/ihanmikätahansarock-yhtye. Vienyt aiempaa tunnusomaista blues-soundia enemmän perinteisen rockin suuntaan ja sekoitussuhde näiden kahden välillä on osunut levyllä nappiin. Ehdottomasti vuoden levy.


Beastie Boys - Hot Sauce Committee Part Two
Levy viivästyi MCA:n syöpätaistelun takia, mutta valmis paketti on todella kova. Nostobiisin lisäksi kannattaa tsekata Don't Play No Game That I Can't Winin 11-minuuttinen ja Make Some Noisen eeppinen puolituntinen(!) video.


Death Cab for Cutie - Codes and Keys
Hyvä levy, mutta ei missään nimessä yllä bändin parhaimmistoon. Vaikka viime levy, vuonna 2008 ilmestynyt Narrow Stairs, oli paljon koherentimpi kokonaisuus, sisältää Codes and Keys kuitenkin yhden bändin parhaimmistoon nousevan biisin, Doors Unlocked and Openin, joka on nostona.


Arcade Fire - The Suburbs
Toissa kesän hienolla Senaatintorin keikalla tästä saatiin hieman maistiaisia ja valmis levy on jälleen kerran todella kova kokonaisuus, vaikka ei mielestäni yllä aiempien tasolle. Jäänyt tosin vähälle kuuntelulle, joten voi olla että myöhemmin iskee paremmin.


LCMDF - Love Nature
Aka. Le Corps Mince de Francoise. Sai pullautettua tänä vuonna vihdoin levynsä ulos ja tuloksena paketti tarttuvaa elektropoppia.


Das Racist - Relax
Nostobiisi puhuu mun mielestä puolestaan. Tämän vuoden yllättäjä viimeisen levynoston ohella.


Childish Gambino - Camp
Community-tv-sarjast tutun Donald Gloverin musiikkiprojekti, joka on saanut nimensä Wu-Tang Clan -nimigeneraattorista. Levyllä on harmittavan paljon täytebiisejä, mutta esimerkiksi singlebiisi Bonfire iskee todella lujaa.



« Viimeksi muokattu: 22.12.2011 18:19 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #460 : 22.12.2011 15:02 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt löyty taas sellaista kamaa, että huhhuh!



ps. Aika reippaasti Imaginaerum>DPP


« Viimeksi muokattu: 22.12.2011 15:11 kirjoittanut Justece »
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #461 : 22.12.2011 22:48 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Vaikka Radioheadin uusin levy ei yltänytkään bändin parhaimmistoon, on silti levyn lopetusbiisi Separator varmaan itselle koko vuoden kovin biisi. Rumpukomppi on ykisnkertaisuudessaan nerokas, Yorken laulusoundi hienon etäinen, lyriikat uskomattoman hienot ja keskivaiheilla tuleva kitara todella kaunis. On levyllä muitakin hienoja biisejä, mutta tämä oli ylitse muiden.

tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #462 : 26.12.2011 12:36 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Viddu miten siisti biisi. Voisin iskeä jonkun Radioheadin lätyn tulemaan äxästä kun en ole aiemmin kuunnellut.

Suggestions?
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #463 : 26.12.2011 14:59 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili In Rainbows voisi olla ihan kova aloittelukiekko. Sisältää modernia meininkiä, mutta ei ole nii hc kuin esimerkiksi Kid A:n minimalismikokeilut. Kid A on kyllä mielestäni bändin paras tuotos, mutta bändiin tutustuvalle se ei välttämättä ole paras vaihtoehto.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #464 : 09.01.2012 21:47 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tämähän on ehkä kovin juttu vuosiin:

http://atdimusic.com/
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #465 : 09.01.2012 22:37 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tämähän on ehkä kovin juttu vuosiin:

http://atdimusic.com/

Oho...


tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #466 : 09.01.2012 23:21 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Cool.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #467 : 18.01.2012 08:01 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Heh, suuri kiusaus pistää tämän hetken kuumin puheenaihe tänne.


Kannattaa varmaan sulkea radiot jos ja kun tuota ei halua kuulla... Älytön keskustelu ollu lehissä sun muissa.
Kohdeyleisö 5-15v tytöt?

Omistettu F1 fani Kim-Jong Zoukalle.

tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #468 : 18.01.2012 10:08 »
Laama Eikö Laamasi tottele sinua? Jäsen Viestejä: 48 Basaaripisteet: 0 Profiili En ole kyllä tämän ystävä, mutta pakko kyllä tykätä tuosta autotunesta  :lol: Tätä sitten kuullaan vähintään sinne kesään asti.

Siis hä?? Tuo on Tommin kaveri, niille tulee riitaa ja tämä sitten iskeen Tommin siskon vai? Lyriikat on taas kerran mahtavia ja syvällisiä..

Tästä Rebacca Blackille poikaystävä.


« Viimeksi muokattu: 18.01.2012 10:13 kirjoittanut Laama »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #469 : 18.01.2012 10:23 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaksi viime päivää ollut yhtä helvettiä tuon biisin takia. Luokkalaiset soittelevat tuota 24/7 tunnilla. Ihan kuin niiden Putous klippien toistaminen ei ollut tarpeeksi.
Voisi muuttaa tynnyriin asumaan.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #470 : 18.01.2012 11:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllähän tuon Robinin kappaleen voi läppänäkin ottaa, mutta en ymmärrä oikein tuota negatiivisuutta mikä sen ympärillä pyörii. Tai ymmärrän, mutta en tue; negatiivinen lähestymistapa tuntuu olevan Suomalaiselle se lähtökohta jos ei itse satu olemaan jonkin asian kohderyhmää.

Ei minua haittaa, jos jokin 13-vuotias nousee pinnalle hyvien suhteiden ja myös lahjakkuuden vuoksi. Eihän se nyt ihan surkea laulajakaan ole. Silti tuo youtube-video on tavalliseen tapaan täyttynyt loan viskojista.

Tämä tulee siis tyypiltä, joka aikoinaan diggaili Pikku G:stä.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #471 : 18.01.2012 11:51 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Jostakin asiasta tykkääminen tai sitä vihaaminen on vain osa omaa identiteettiä ja sen ylläpitämistä. Niinkuin esim. Rocky vihaa Applea ja Nintendoa, joskus on vaan mukava vihata jotain vain pönkittääkseen sitä omaa juttuaan.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #472 : 18.01.2012 13:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Heh, suuri kiusaus pistää tämän hetken kuumin puheenaihe tänne.

Kannattaa varmaan sulkea radiot jos ja kun tuota ei halua kuulla... Älytön keskustelu ollu lehissä sun muissa.
Kohdeyleisö 5-15v tytöt?

Omistettu F1 fani Kim-Jong Zoukalle.

Hah :lol: Kyllä, myönnän, olen vanha ja masentava. Mutta jumalauta kyllä nykyteinien musiikki on aivan perseestä. Ensin Tuisku ja sitten tämä. Vaikka myönnän, eihän tuota nauramatta voinut kuunnella  :lol:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #473 : 18.01.2012 13:33 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onneksi en kuuntele radiota  :)
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #474 : 18.01.2012 13:40 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän toi Robin osaa laulaa ja sillä on ihan ok ääni, mutta tuo biisi, olemus = kokonaisuus on suunnattu juuri jollekkin Bieber faneille.
Toivottavasti tyyppi menestyy maailmallakin, ihan näin suomalaisuuden takia. Ja onhan toi Robin päässyt laulamaan sen Venäjän euroviisu voittajan kanssa sitä I believe(?) kappaletta, moni tuhatpäisen yleisön eteen...
Moni tuohonkin tube videoon kirjottajista on varmasti myös kateellisia. Periaatteessa olen minäkin, sillä olisi ihan kiva osata laulaa hyvin edes jollain asteella...

Toi nyky teinimusiikki saa kyllä silmät pyörimään päässä ja itkemään verta. Aikamoista touhua nykyään.

E: Tekstistä tuli aika ylistävää, mutta tulkittaa se että puhun yleisellä tasolla, en siis fanita Robinia. :D
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #475 : 18.01.2012 16:01 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja Robiniin sen kummemmin liittymättä...



Mars Volta - Noctourniquet - 27.3.

Nimi on aika kehno, mutta toivottavasti musiikki ei. Kansi ainakin täysin erilainen kuin aikaisemmissa (lieneekö edes sama tekijä) ja toisaalta Omarhan lupaili, että biisintekoprosessi olisi ollut aikaisempaa demokraattisempi. Innolla odotan! Circuksessahan nuo joitain uusia biisejä soittivat, mutta ei niistä ihan niin paljoa selkoa saanut. Ei vissiin mikään ihan täysi suunnanmuutos niiden perusteella kuitenkaan tulossa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #476 : 18.01.2012 17:42 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Mitenniin ''nykyteinien'' musiikki on paskaa, kyllähän sitä suosittua kuraa on aina ollut.


Eikä toi kyllä ole vielä huonoimmasta päästä. Eikä todellakaan jaksa vihata jotain noin harmitonta.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #477 : 18.01.2012 17:48 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Eikä toi kyllä ole vielä huonoimmasta päästä. Eikä todellakaan jaksa vihata jotain noin harmitonta.
Lienee enemmänkin muodikasta "vihata" tuollaista musiikkia ja antaa itsestään todella fiksua kuvaa youtube-kommenttien muodossa?

Kuuntelin biisin puoliväliin ja totesin että ei taida olla ihan mun juttu. Menee samaan kastiin Rebecca Blackin kanssa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #478 : 18.01.2012 18:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mitenniin ''nykyteinien'' musiikki on paskaa, kyllähän sitä suosittua kuraa on aina ollut.

Eikä toi kyllä ole vielä huonoimmasta päästä. Eikä todellakaan jaksa vihata jotain noin harmitonta.
No, ehkä se olen sitten vain minä, mutta minusta Spice Girls kuulostaa Grammy voittajalta tuohon verrattuna.

Ja harvemmin sitä itsekään jaksaa verisesti musiikkia vihata, mutta luokitteluna, tuo on aivan perseestä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #479 : 18.01.2012 19:27 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt riittää pälpätys Robinista, ei saa ignorata kuukauden uutista.


Noniin, viimeinkin saatiin vähän selkeyttä suunnitelmiin. Nimi on kyllä jälleen läppä, mutta kansi erityylikäs. Uudet biisit keikallakin vaikuttivat hyviltä, vaikka bändille tyypillinen huuruilu onkin jäänyt vähemmälle (vaikka olihan Octahedronissakin näin, silti pidin levystä todella paljon). Mutta ehkä hyvä näin, uusi virkistää aina.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines