Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 226075 kertaa)
Vs: Musiikki « Vastaus #390 : 01.02.2011 20:47 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ensi viikolla julkaistaan James Blaken (!!!!) debyytti. Itselleni kybällä tämän vuoden odotetuin levy. Just jokin aikaa sitten ilmestyi myös video mahtavalle Wilhelm Screamille, jonka liveversiota olinkin kuluttanut aika urakalla. Albumi on tietysti vuotanut ulos jo aikoja sitten, mutta itse kun en lataile musaa niin innostus kohdistuu tuohon viralliseen julkaisuun. Voihan tätä tietysti mollata hypellä ratsastavaksi artistiksi kun kriitikotkin tykkäävät, mutta itse sanoisin kyllä, että James Blakella on ihan tarpeeksi meriittejä lunastamaan kehunsa... Ja debyytinkin voin kuvitella olevan aika hyvä - toivottavasti en pety. Suosittelen kyllä jokaista tsekkaamaan, Spotifysta vaikkapa, CMYKin ja Feist-coveri Limit to your Loven...

+1.

Lankesin kyllä kiusaukseen ja kuuntelin jo aiemmin albumin vuodettua nettiin, mutta poistoon menossa jokatapauksessa. Vinyylillä näytti muutama bonusbiisikin olevan, joka on erittäin jees. Blake on itselle yksi viimeaikojen suurimpia uusia nimiä ja mies tulee varmasti olemaan vielä mukana monessa ja nyt jo uidaan isoissa vesissä kun on Polydorin kanssa kuitenkin levysopimus. Ei huonosti siihen nähden että 2009 vuonna tuli miehen ensimmäisiä biisejä underground lafkoilta ja myyntiluvut oli joitakin tuhansia. Taso on kuitenkin ollut kokoajan erittäin kova ja koko miehen diskografiaa voi varauksetta suositella kaikille. Heikoin lenkki ehkä Hessle:ltä tullut ep, joka ei rakenteltaan ole kovinkaan helposti lähestyttävä, mutta hyvää paskaa kuitenkin. Ainiin ja Blake on varmaan paskin DJ jonka olen nähnyt, viimekesänä kävi kutosella soittamassa. Setti oli flowltaan säälittävän ja naurettavan väliltä ja vaihdot kusivat lähes poikkeuksetta. Silti muutama biisi sai kylmät väreet kulkemaan selkäytimessä. Läpyskääkin kävin vähän heittämässä kun äijä tuli baarin puolelle setin jälkeen huojumaan.

Variaatiokin tuotannossa on älytön, nämä epäviralliset pop-biisi remixit ovat mielettömiä.

http://www.youtube.com/watch?v=udB6m3uuDOM&feature=related

tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #391 : 14.02.2011 15:30 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Radiohead on puskemassa uutta levyään, The King of Limbsiä digitaalisena versiona tänä lauantaina! Fysikaalinen, "newspaper album"-julkaisu levystä ilmestyy ensi kuussa.

Ei pojat tällä kertaa ihan menneet maksa mitä haluat-mallilla, mutta tykkään jostain syystä älyttömän paljon tälläisistä yllätysjulkaisuista.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #392 : 14.02.2011 17:28 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Radiohead on puskemassa uutta levyään, The King of Limbsiä digitaalisena versiona tänä lauantaina! Fysikaalinen, "newspaper album"-julkaisu levystä ilmestyy ensi kuussa.

Ei pojat tällä kertaa ihan menneet maksa mitä haluat-mallilla, mutta tykkään jostain syystä älyttömän paljon tälläisistä yllätysjulkaisuista.
Melkein sain sydärin kun kuulin uutisen tästä. Aivan vitun jees. Vinyylisetti lähti tilaukseen välittömästi. Nyt sitten pitäisi jotenkin malttaa venailla siihen lauantaihin asti.

Ihan hyvä etteivät laittaneet myyntiin taas tuolla "maksa mitä haluat"-periaatteella. Viimeksi jengi ei vissiinkään maksanut paskaakaan, kun kerran oli ilmaiseksikin tarjolla.



« Viimeksi muokattu: 14.02.2011 18:01 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #393 : 14.02.2011 20:21 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili No oho! Oon kikseissä, pitäisikö periaatteessa jopa preorderata vaikka onhan tuo vajaa neljäkybää aika suolainen hinta. Yllätysjulkaisu on kyllä aika yllättävä (heh heh) veto nykymaailmassa, jossa kaikki albumit vuotaa ulos vähintään kaksi kuukautta ennen oikeaa julkaisua. Radiohead osaa!

Sen sijaan... mikä on Newspaper Album?  :lol:
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #394 : 14.02.2011 20:40 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
No oho! Oon kikseissä, pitäisikö periaatteessa jopa preorderata vaikka onhan tuo vajaa neljäkybää aika suolainen hinta.
Sehän on sairaan halpa!

No ei, mutta ei nyt silti paha kun messissä on kuitenkin tuplavinyylit, cd-levy ja artwork-sälät. Lisäksi sisältää sen latauksen sitten lauantaina. Ja postikuluthan sisältyvät myös hintaan, ei noiden vinyylien postittaminen kuitenkaan mitään halpaa touhua ole.

Sen sijaan... mikä on Newspaper Album?  :lol:
Tämä jää kyllä nähtäväksi.  :lol: Huutelivat, että olisi ensimmäinen lajissaan. Tiedä sitten mitä sieltä on tulossa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #395 : 15.02.2011 00:44 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili 1. Näen ensimmäistä kertaa levyn & sen hinnan. (Rahani: x)

2. Liian kallista, en aio ostaa. (Rahani: x)

3. Luen echoesin vakuuttelun, että kyseessä on halpa hinta. (Rahani: x)

4. Käyn tsekkailemassa Levykauppa Äxän tuplavinyylien hintoja. Kolmekymppiä, hyvänen aika! (Rahani: x)

5. Mietiskelen, että pitäisiköhän ostaa tuo levy. Sehän maksoi viisikymppiä, hyvänen aika... Tosin niin maksaisi jos ostaisin tuplavinyylin ja CD:n erikseenkin. (Rahani: x)

6. Menen King of Limbs -sivulle. (Rahani: x)

7. Huomaan, että levy maksaakin 36 euroa. (Rahani: x)

8. ???

9. Rahani: x - 36 EUR

No, harvoinhan tällaisia superdeluxe-editioneja tulee ostettua, sallin itselleni tämän. :)
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #396 : 17.02.2011 14:28 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Wolfmother ilmoitteli facebookissa tekevänsä uutta plättyä. Pari vuotta sitten ilmestynyt toinen albumi Cosmic Egg oli suuri pettymys loistavan debyytin jälkeen, nyt odotukset kolmatta levyä kohtaan ovat aika vähäiset. Ostoon menee silti. Ja näitäkin pääse näkemään sitten Provinssissa, jeah.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #397 : 19.02.2011 08:42 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Radiohead tosiaan päätti julkaista digitaalisen version The King of Limbs'stä päivää aikaisemmin eilen.

Albumi paljastui Radioheadin lyhyimmäksi, 8 raitaa kestävät yhteensä pikkaisen yli puolen tunnin, joka passaa minulle mainiosti. Nick Draken Pink Moon on helposti minulle kuunnelluimpia levyjä juuri noin puolen tunnin kestonsa takia. Tekee samantien kuunnella levy uudestaan kun se loppuu.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #398 : 19.02.2011 17:20 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nyt on noin kuusi kertaa tullut pyöriteltyä tuo Radioheadin King of Limbs ja täytyy sanoa, että diggaan kyllä helvetisti. Sopivan erilaista kamaa taas vaihteeksi ja levy muistuttaa taas Kid A- ja Amnesiac-aikojen RH:ta. Levyn neljä ekaa biisiä ovat haastavimmat, mutta onhan nekin lopulta lähteneet aukeamaan. Ekassa biisissä on hyvät Fout Tet-vibat ja neljännessä biisissä äänisamplet, biitti ja bassokuviot muistuttavat Burialia. Vikat biisit ovat sitten hieman perinteisempää RH:ta.

Olen tyytyväinen, että ei tullut mitään tasaisen varmaa Radiohead-levyä HTTT:n hengessä vaan bändi on taas lähtenyt uusille urille. Nyt kun vielä pääsisi nämä livenä todistamaan.

Tästä vielä koko levy kuunneltavissa: http://www.youtube.com/watch?v=NV4xhsYvU2g
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #399 : 24.02.2011 22:03 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Battles lupailee uutta albmia kesäkuuksi! 2007 ilmestynyt Mirrored oli puhdasta neuroutta, enkä odota uudelta Gloss Dropilta sen vähempää. Nyt mukaan on saatu muunmuuassa Blonde Redheadista tuttu Kazu Makino sekä Boredomsin Yamantaka Eye, joten luvassa on varmaan vieläkin härömpää menoa, kuin debyytissä.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #400 : 27.02.2011 14:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili


Turisaksen uusi albumi on aika tykkiä kamaa. Lukuisia hyviä biisejä ja tyyli sopivasti hieman erilainen, kuin edellisellä albumilla The Varangian Way. Taattua mahtipontista Turisasta kuitenkin ja iskee ainakin minuun (ja varmaan ainakin Lanttuunkin). Omiin lemppareihin lukeutuu erityisesti Fear the Fear -kappale. Loistavaa kamaa  :)


« Viimeksi muokattu: 27.02.2011 14:31 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #401 : 28.02.2011 18:45 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili


HTDW : Love Remains on huippu levy. Ja on aina hienoa kun mies laulaa falsettona. Uudelleen julkaistiin viime kuussa Tri Anglen toimesta kun 2010 vuoden originaalipainos taisi olla melkoisen pieni.

Tässä vielä muutama maistiainen



http://www.youtube.com/watch?v=yc9xV8tE_-4

http://www.youtube.com/watch?v=M6vMS3AHWgY
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #402 : 11.03.2011 09:14 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Mitäs laudalla mietitään Samuli Putron tuotannosta? "Sputron" uusi albumi Älä sammu aurinko on kuunneltavissa ennakkoon Ylexin sivuilla tämän viikon ajan.

http://ylex.yle.fi/musiikki/ennakkokuuntelu-samuli-putro-ala-sammu-aurinko

Nimibiisiä Älä sammu aurinko on soitettu radiossa jo jonkin aikaa, mutta eilen kuulin ensi kertaa kohta kappaleen Rämpytimies. Taitaa olla kesähitti tällä kertaa  ;D

E: pitää kyllä kuunnella muutkin biisit läpi. Pidin putron edellisestä soololevystä eikä Zen Cafekaan ole yhtään hassumpi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #403 : 11.03.2011 14:30 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Viime levy oli hyvä ja keikalla kokoonpano toimii oikein hyvin.  Ennakkoon kuulluista "Huono sängyssä" on oikein hauska kappale. Kova promoaminen uudesta levystä on ainakin ollut, eiköhän tuo listan kärjeen singahda. Ajattelin kyllä ostaa heti julkaisussa.
N
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #404 : 16.03.2011 11:02 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Burial, Four Tet ja Thom Yorke ovat lyöttäytyneet yhteen ja pistävät piakkoin ulos uutta kakstoista tuumasta sinkkua. Tubesta löytyy maistiaista ja onhan se vitullista kuninkuutta: http://www.youtube.com/watch?v=iQ_Yu_4zeo0 Lopun pianot säväyttävät.

Nyt kun vielä saisi Burialilta uutta lättyä.


« Viimeksi muokattu: 16.03.2011 11:22 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #405 : 16.03.2011 18:12 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili On kyllä sellainen kokoonpanokin kyllä että mitä muuta voi odottaa kun puhdasta platinaa? (Siis oikeasti, Flying Lotus tuohon vielä lisäksi niin koossa on aika lailla top- elektroniset artistini) Ja hienoahan tässä on myös se, että tajusin, etten ole Four Tetilta kuunnellut muuta kuin There Is Love In Youta ja Burialiltakin vain Untrueta - toisinsanoen niiden backlogeissa odottaa monenmonta levyä nautittavaksi. Uijjui.

Tuleekohan tuo myyntiin Suomeen? Netistä en jaksaisi tilata, mutta mikäli Stupidon tai jonkun hyllyille tulee niin melkein voisi ostella.

E: Ainiin ja uskomattomien uutisten kategoriaan: Justice palaa! Damn good. Civilization linkin takaa, tosin Adidas-mainokseen ympättynä eikä täten ehkä täysin muusta mökästä vapaana versiona. Ihan jäätävän siisti silti.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #406 : 16.03.2011 18:32 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
On kyllä sellainen kokoonpanokin kyllä että mitä muuta voi odottaa kun puhdasta platinaa? (Siis oikeasti, Flying Lotus tuohon vielä lisäksi niin koossa on aika lailla top- elektroniset artistini) Ja hienoahan tässä on myös se, että tajusin, etten ole Four Tetilta kuunnellut muuta kuin There Is Love In Youta ja Burialiltakin vain Untrueta - toisinsanoen niiden backlogeissa odottaa monenmonta levyä nautittavaksi. Uijjui.

Tuleekohan tuo myyntiin Suomeen? Netistä en jaksaisi tilata, mutta mikäli Stupidon tai jonkun hyllyille tulee niin melkein voisi ostella.
Molemmilla artisteilla on kyllä kovat discografiat, kannattaa ottaa muitakin levyjä haltuun. Four Tet tuli myös todistettua viime kesän Flowssa, kova setti ja aika kovat bailut.

Saattaa tulla Stupidoon tai muihin liikkeisiin myyntiin, mutta itse varmaan tilailen suoraan tuolta Bleepin nettisivuilta. Viimeksi ainakin oli vissiin aika pieni printti tosta Four Tetin ja Burialin yhteissinkusta, joten nyt otan varman päälle.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #407 : 16.03.2011 18:37 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=lpayJn3Ch5M
RIP Nate Dogg
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #408 : 16.03.2011 19:46 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
On kyllä sellainen kokoonpanokin kyllä että mitä muuta voi odottaa kun puhdasta platinaa? (Siis oikeasti, Flying Lotus tuohon vielä lisäksi niin koossa on aika lailla top- elektroniset artistini) Ja hienoahan tässä on myös se, että tajusin, etten ole Four Tetilta kuunnellut muuta kuin There Is Love In Youta ja Burialiltakin vain Untrueta - toisinsanoen niiden backlogeissa odottaa monenmonta levyä nautittavaksi. Uijjui.

Tuleekohan tuo myyntiin Suomeen? Netistä en jaksaisi tilata, mutta mikäli Stupidon tai jonkun hyllyille tulee niin melkein voisi ostella.
Molemmilla artisteilla on kyllä kovat discografiat, kannattaa ottaa muitakin levyjä haltuun. Four Tet tuli myös todistettua viime kesän Flowssa, kova setti ja aika kovat bailut.

Saattaa tulla Stupidoon tai muihin liikkeisiin myyntiin, mutta itse varmaan tilailen suoraan tuolta Bleepin nettisivuilta. Viimeksi ainakin oli vissiin aika pieni printti tosta Four Tetin ja Burialin yhteissinkusta, joten nyt otan varman päälle.

Mirror iski paremmin kuin ego, hyvää tavaraa molemmat. Thom Yorke tosin vähän vaisu molemmissa, emmä tiiä. Tottunut ehkä siihen ettei kummallakaan artistilla vokaalit ole miksattuna noin pintaan tai jotain. Hemmetti kun ei ole rahaa  :(
Edellinen Burial / Four Tet kollabraatio on ihan järisyttävän hyvä. Onneksi löytyy hyllystä.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #409 : 16.03.2011 20:10 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Sori että tuun tähän teiän keskustelun väliin, mutta toi justicen uus biisi tossa adidaksen mainoksessa kuulostaa melekose hyvältä. Sais jo tippua se oikee versio. ja rip nate dogg.

Jatkakaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #410 : 16.03.2011 20:34 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili On muuten aika tajuttoman funky kyllä, levy on odotuksessa. Nate Doggista en tiedä muuta paitsi että Warren G:n Regulate (feat. Nate Dogg) on jees.

Hei auttakaa joku, mistä Bleepistä näkee postarit? :D Tai tietääkö joku paljonko ne on jos ei näe? Eihän tuolta tietysti enää touta Four Tet - Yorke - Burial -kollaboraatiota saa, mutta kun kaupan tarjonta on muuten niin kiinnostavaa niin josko tulisi käytettyä...
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #411 : 16.03.2011 20:38 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Hei auttakaa joku, mistä Bleepistä näkee postarit? :D Tai tietääkö joku paljonko ne on jos ei näe? Eihän tuolta tietysti enää touta Four Tet - Yorke - Burial -kollaboraatiota saa, mutta kun kaupan tarjonta on muuten niin kiinnostavaa niin josko tulisi käytettyä...
Tilasin juuri Flying Lotuksen Pattern+Grid World EP:n (vinyyli) ja postareita tuli joku 4,5e. Lisää jotain ostoskoriin ja sieltä voit käyttää estimate-toimintoa, jolloin kauppa laskee postarit.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #412 : 17.03.2011 18:17 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nyt on muuten Bleepissä taas varastossa tuota Four Tet, Burial, Thom Yorke-sinkkua. Kannattaa varmaan toimia nopeasti jos haluaa omansa, varmaan suht pientä printtiä taas kehissä. Viime Burialin ja Four Tetin yhteissinkku nousee nykyisin aika jäätäviin summiin. Tuo uusin sinkku oli 13e postitettuna, joten suht turvallinen sijoitus.

http://bleep.com/index.php?page=release_details&releaseid=28822

EDIT: No perkele, 5 minuuttia viestin jälkeen out of stock. Voi olla, että tulee kuitenkin lisää myyntiin jossain vaihessa.


« Viimeksi muokattu: 17.03.2011 18:29 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #413 : 20.03.2011 23:10 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, aika hamuttuja noi ilmeisesti on -> tuskinpa saan. :D

http://www.nihonkizuna.com/

Nihon Kizuna on 50 biisin (digitaalinen) kokoelma, joka maksaa 10 GBP (tai enemmän, omantunnon mukaan) ja josta kaikki tuotot menevät Japanin Punaiselle Ristille. Messissä on artisteja kuten Kode 9, Emika ja Onra ja kokoelma onkin aika vahvasti elektronispainotteinen. Päätin nyt sitten ostaa, sillä aika monta biisiä tässä tuohon hintaan saa ja toisaalta toimii omanlaisena löytöretkenäkin kun on niin monia artisteja joista en ole koskaan kuullutkaan. Ja kai tässä voi jotain hyvää tuntea tehneensä, vaikka joku voisi tietenkin argumentoida sen olevan jotenkin tekopyhää (kun saan myös itse hyötyä tästä kuitenkin :P). Miten vaan! Näin muutaman biisin perusteella voinen odottaa tältä aika kiinnostavaa meininkiä. :)


tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #414 : 23.03.2011 11:16 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Bleepiltä tuli meiliä, että Burialilta tulee myös uusi oma sinkku ulos: http://bleep.com/index.php?page=release_details&releaseid=29025 Mukana kolme trackiä "Street Halo", "NYC" ja "Stolen Dog". Laitoinpa tuonkin tilaukseen.

Nyt on ollut joku ihme levynosto-rykäisy meikäläisellä. Alkuviikosta tuli laitettua Ego/Mirror-tilaukseen, eilen sovin diilit Moth/Wolf Cub-sinkusta ja nyt vielä tuo uusi Burialin oma. Lisäksi Flying Lotuksen EP tuli tilattua alkuviikosta. Taitaa jäädä peliostokset vähille tässä kuussa. On kyllä suht edullinen tuo Bleepin verkkokauppa ja postikulut ovat kohtuulliset.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #415 : 23.03.2011 13:59 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Bleepiltä tuli meiliä, että Burialilta tulee myös uusi oma sinkku ulos: http://bleep.com/index.php?page=release_details&releaseid=29025 Mukana kolme trackiä "Street Halo", "NYC" ja "Stolen Dog". Laitoinpa tuonkin tilaukseen.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iso uutinen!


Ja noista brittien verkkokaupoista voi varauksetta suositella Boomkatia & Redeyerecordsia. Boomkatissa on ihan laidasta laitaan levyjä myynnissä ja niitten newsletter on erittäin jees, syväluotaavia arvosteluita levyistä ja niin edelleen. Hauskasti myös lähes jokaisesta levystä löytyy pieni ''arvostelu'' tai kuvailu, helpottaa uusien levyjen etsimistä. Redeyessä on sitten vähän kapea-alaisemmin tota elektronista UK-musaa.

Chemical-records on kans toiminut, sieltä saa törkyhalvalla kledjuja levyjen lisäksi.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #416 : 23.03.2011 15:55 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili First off, Radioheadin uusi levy oli sekä ylläri, että hyvä. Tutustuin bändiin uudelleen In Rainbowsin myötä, josta tulikin vaivihkaa tämänhetken suosikkilevyni.

Sitten: Original Heteroes, jossa myös itse paahdan, julkaisi omin voimin levyn digitaalisessa muodossa helmikuun alussa. Jos jotakuta kiinnostaa niin eikön vain lysnapå. Spotifysta löytyy, iTunes, Meteli.net, Soundcloud, Youtube jnejne..

Linkki: http://www.originalheteroes.com

ja musavideo josta löytyy meikän väsäämää animaatiotakin:
http://www.youtube.com/watch?v=6HExl-_nWqs

Nii, ja keikoille mars, katkee munat ja repeää tissit! Tällä viikolla la 26.päivä Helsingissä IAMX:n lämppärinä, sit on toistaiseksi vähän hiljaisempaa.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #417 : 24.03.2011 14:53 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iso uutinen!
Kuuntelinpa juuri nuo Burialin uudet raidat ja nyt olen aivan mykistyneenä. Aivan uskomatonta kamaa kaikki kolme biisiä. Street Halo on kyllä niin killeri biisi että ei mitään rajaa. Hakkaa tämä sinkku jopa tuon Ego/Mirror collabin. Käsittämätön jätkä kyllä.

Bleepin sivuilla on nuo hyvälaatuisena, mutta playerissä pitää painaa playta väliajoin, jotta kappale jatkuu. http://bleep.com/index.php?page=release_details&releaseid=29025

Nyt venailenkin kuumeisena, että pääsen kuuntelemaan kunnolliset versiot raidoista.
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #418 : 25.03.2011 17:32 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Rupesi kolisemaan vinyyliä postilaatikosta.



Burial & Four Tet - Moth/Wolf Cub
Burial & Four Tet & Thom Yorke - Ego/Mirror

Hienoa settiä molemmat. Hämmentävä meininki, että näinkin isot nimet julkaisevat materiaalia näinkin "salaa". Myös levyjen askeettisuus huvittaa, ei kuvia tai tarroja tai värejä. Ainoastaan nimet on kaiverrettu tuohon levyn sisäreunaan.

Tubesta löytyy muuten nyt myös HQ-versiot noista Burialin uusista biiseistä, Stolen Dog on järkyttävän hieno: http://www.youtube.com/watch?v=72wv9_fYjdU
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #419 : 04.04.2011 13:49 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili


Animal Collectivesta tutun Panda Bearin uusin albumi on nyt kuunneltavissa kokonaisuudessaan. Hyvältä kuulostaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines