Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 226123 kertaa)
Musiikki « : 21.06.2007 15:26 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Elikkä sama vanha musiikkithread, nyt täällä.

Täällä saa keskustella mistä vain musiikkiin liittyen; Genreistä, bändeistä, albumeista, instrumenteista jne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oma musiikkimakuni on laaja. Tykkään kuunnella melkeimpä kaikkea, missä on hyvä soundi ja tunteita nostattavat sanat.
Tällä hetkellä kuuntelen progressiivisen metallin mestaribändiä, Toolia.



Bändiin kuuluvat (vasemmalta oikealle) Maynard James Keenan (laulu), Danny Carey (rummut), Justin Chancellor (basso) ja Adam Jones (kitara).

Bändiltä on tullu jo neljä (4) albumia; Undertow (1993), ænima (1996), Lateralus (2001) ja 10,000 Days (2006).

Itse bändillä on aivan mahtava soundi. Maynard pystyy muuttamaan äänensä korviasärkevästä huudosta hiljaisenpehmeään tuutulauluun tuosta vaan noin. Adam soittaa loistavia sooloja, Danny hakkaa rumpuja valon nopeudella ja Justin luo ilmiömäisen tunnelman matalalla bassollaan jokaisessa biisissä.
Harmonia laulun ja soittimien välillä on uskomaton ja välillä tuntuu kuin pyörtyisi kuunnellessaan.

Enpä tästä enempää sitten jauha (vaikka voisin kirjoittaa kokonaisen romaanin bändin toiminnasta jne.). Suosittelen bändiä jokaiselle, johon synkkä, kaunis ja progressiivinen metalli iskee, ja joka jaksaa kuunnella jokaisen levyn ainakin kymmenen kertaa läpi ennenkuin ne aukeavat kunnolla, mutta kärsivällisyys palkitaan, sillä tämän jälkeen muita bändejä ei ole, Tool on se yksi ja ainoa Jumala.


« Viimeksi muokattu: 22.06.2007 17:19 kirjoittanut Aivovamma »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #1 : 21.06.2007 15:45 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselläni on kanssa laaja musiikkimaku, mutta Metallicaa tulee eniten kuunneltua


Tämä on ollut ensimmäinen lempi bändini ja fanitus vain kovenee päivä päivältä. Eihän se nykyinen tuotanto kuitenkaan vedä vertoja 3 ensimmäisen levyn tuotantoon, mutta kyllä niitä sentään kuuntelee.

Studioalbumit:

Kill 'Em All  (1983)
Ride the Lightning  (1984)
Master of Puppets  (1986)
Garage Days Re-Revisited  (1987)
...And Justice for All  (1988)
Metallica (The Black Album)  (1991)
Load  (1996)
ReLoad  (1997)
Garage Inc.  (1998)
St. Anger  (2003)

Bändin jäsenet: James Hetfield: laulu/kitara
                          Kirk Hammett: kitaristi/taustalaulu
                          Lars Ulrich: rummut
                          Robert Trujillo: basso(vuodesta 2003)

Bändin historia on mielenkiintoinen, siinä on porukkaa potkittu pellolle, jäsenkin kuollut (R.I.P Cliff), riitaa, vieroitushoitoa ja katkeria entisiä jäseniä. Metallica kyllä rokkaa edelleen ja kovana.
Kuinkas moni on menossa katsomaan Helsinkiin Metallicaa? Itse en saanut lippuja ja harmittaa kovasti...
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #2 : 21.06.2007 15:52 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mä olin pitkään ns. hevimiehiä enkä kuunnellut oikein mitään muuta musiikkia kuin metallia. No, tuossa reilu vuosi sitten viisastuin ja aloin laajentamaan musiikkitottumuksiani. Aikalailla laidasta laitaan tulee siis kuunneltua nykyään musiikkia, suosikkigenreinä tuo vanha rakkaus metalli, electronica ja hip-hop, enkä enää miksikään hevariksi itseäni kutsuisi. Ehkä jonkinlainen vastareaktio tälle nykyiselle buumille. :)

Suosikkiartisteja: Ehdoton lemppari ja lähes jumalolento on Blind Guardian, joka on saksalainen 1980-luvun lopulla perustettu speed/power metal -poppoo. Tämä on tosiaan laadukasta poweria eikä mitään tusinatilutusta, mitä tulee nykyään joka tuutista. Viikon päästä viikonloppuna pääsen todistamaan bändin esiintymistä livenä Tuska-festivaalilla. :P Muita metalliartisteja, joita kuuntelen ovat mm. Dark Tranquillity, Edguy, Iced Earth, Bruce Dickinson, Iron Maiden jne. jne.

Hip-hop -musiikkia kuuntelen melko valikoivasti. Perinteinen gangsta-rap -meininki ei oikein pure minuun vaan pidän enemmän svengaavasta materiaalista. Looptroop kaikkein parhaana esimerkkinä kenties. Promoen ja Embeen soolotuotantoa on tullut myös kuunneltua. Eilen ostin The Streetsin Original Pirate Materialin, joka on kieltämättä kova levy.

Muita artisteja, joista pidän ovat mm. Zero 7, Sia, Sigur Rós ja Massive Attack. Pelimusiikkiakin kuuntelen silloin tällöin. Akira Yamaokan Silent Hill -sävellykset ovat nerokkaita ja parasta pelimusiikkia, mitä maa päällään kantaa. Retrommasta päästä suosikkejani ovat Mega Manien ja Castlevanioiden musiikit.

Musiikin waretusta en hyväksy muuta kuin aivan erityisissä tapauksissa, joissa ei ole mahdollista saada jotain levyä muuta kautta. Omassa levyhyllyssä on reilut 130 levyä ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Kuten esittelyketjussakin mainostin, musiikkimakuni käy tiivistetysti ilmi osoitteesta www.last.fm/user/Turilas/.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #3 : 21.06.2007 19:28 »
jufo Jäsen Viestejä: 17 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei mitään laajaa musiikki makua vain Metallica, Iron Maiden, Judas Priest ja Doc Adams. Sillä pääsee pitkälle


www.last.fm/user/juf0 Tuolta voit mennä katsomaan mitä lähinnä kuuntelen. Metalli siis on aika lähellä sydäntäni vaikka en ole koskaan ollut mitään keikkoja katselemassa. Kohta pitää laittaa taas jotain soimaan muuten tulee niin tyhjä ole.

Levyt:
Iron Maiden - X Factor
Iron Maiden - Brave New World
Metallica - Vertigo
Metallica - Master of Puppets
Judas Priest - Angel of Retribution
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #4 : 22.06.2007 03:22 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kuinkas moni on menossa katsomaan Helsinkiin Metallicaa? Itse en saanut lippuja ja harmittaa kovasti...

Helsinkiin ollaan isolla porukalla lähdössä bändiä katsomaan. Jos meiniki on puoliakaan siitä mitä viime kesän Tallinnan keikalla niin hyvää on luvassa. MoP albumin synttärikeikkaa on varmaan mahdoton ainakaan tunnelmassa ylittää \m/

E: Karmaiseva kirjotusvirhe.


« Viimeksi muokattu: 24.06.2007 17:34 kirjoittanut Andy-O »
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #5 : 22.06.2007 14:05 »
tumbi Jäsen Viestejä: 9 Basaaripisteet: 0 Profiili -

« Viimeksi muokattu: 02.12.2023 14:33 kirjoittanut tumbi »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #6 : 24.06.2007 17:31 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuota, Icky Thump.

Olisivat melkein voineet julkaista pelkän Rag & Bonen ja olisin ollut aika tyytyväinen levyyn.

Ja, no. Meg White on aika söpö.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #7 : 26.06.2007 20:12 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Proge menee. Pink Floyd on parasta tällä saralla. Psykedeliaa.

Genesistä kuuntelen myös. Bändi oli parhaimmillaan alkupäässä, siis ennen kuin Collinsin myötä bändin musiikki meni liian poppimaiseksi.

Metallipuolelta tietyissä oloissa tulee kuunneltua Rhapsody(of fire):a. Tiedän, lyriikat ovat säälimättömän korneja, mutta jokseenkin pidän itse musiikista.
Myös veljen Sonata Arcticaa tulee sivukorvalla kuunneltua, mutten itse vaivaudu sitä soittimeen pistämään.

Isällä on muuten valtavat varastot kaikenlaista progea, pitäisi luultavasti joku päivä tutkia mahdollisten helmien varalta.
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #8 : 27.06.2007 14:09 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Katsoin eilen pienen elokuvan nimeltä Pieces of April, jossa soi joku kappale the Magnetic Fields-yhtyeen 69 Love Songs-levyltä. Meni sitten loppuilta tuota eeposta kuunnellessa.

69 Love Songs siis sisältää nimensä mukaan 69 kappaletta rakkaudesta. Kolme levyä ja kolme tuntia vievä levy on aika iso pala nautittavaksi ja tämä oli ensimmäinen kerta kun olen sen kokonaisuudessaan kuunnellut, vaikka sen jo viime vuoden puolella hyllyyni sain. Missään vaiheessa kuuntelu ei käy tylsäksi, joka on jo itsessään aivan tajuton saavutus, kiitos vaihtelun: levylllä laulaa Stephin Merritin, Magnetic Fieldsin Trent Reznorin, lisäksi neljä muuta laulajaa; kappaleissa soi banjoja, ties mitä huiluja, kaikenlaisia elektronisia vempaimia, gongeja ja ties mitä; vaikka genrenä pysyy pop, niin sen rajoja koetellaan kovasti (punk- jazz- ja country-vivahteita muun muassa) ja levyn aihekin on jotain josta pystyy ammentamaan vaikka mitä jännää.

Ja koska One Little Indian on sen verta kiltti levy-lafka, että tarjoaa New Yorkilais-yhtyeen Asobi Seksun ensimmäistä levyä kuunneltavaksi ihan ilmaiseksi, niin, no. . . olen kuunnellut Asobi Seksun ensimmäistä levyä. Nyt taidan tietää miltä kuulostaisi, jos Kevin Shields tykkäisi japanilaisista naislaulajista.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #9 : 28.06.2007 14:23 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Hip hop ja rap ovat sydäntä lähellä. Muutakin kuuntelen mieluusti, rockia, metalli, teknoa ym. mutta räppi on silti ylitse muiden. Viime syksynä innostuin tosissani suomalaisesta hip hopista. Sitä ennen en ollut oikein minkään musatyylin fani. Haukkukaa valtavirrassa melojaksi, mutta Rähinä Records on parasta räppiä, mitä Suomella on tarjota. Trilogian Nyytit on SE biisi, jonka takia rupesin Rähinästä pitämään. Muitakin toki kuuntelen, Herrasmiesliigaa, Cheekiä, Steen1:ä ja Ambassaa. Voittajafiilis ei ole koskaan iskenyt, lähinnä säälittävän Mängimiehen takia, jonka ääni on jotenkin vastenmielinen.

Ulkomainen rap on myös kivaa. 50 Cent, Snoop Dogg, Eminem ym. ovat kuuntelussa, mutta The Game on kuitenkin ykkönen. Hate It Or Love It on tällä hetkellä suosikkina. Eminemistä en oikein pitänyt, mutta englannin viitoskurssin kirjassa oli Eminemistä kappale, jossa soitettiin Without Me. Biisi iski kovaa, ja Eminem tuli myös soittolistalle.

Bloodhound Gang on suosikki artisteista, jotka eivät ole rap-artisteja. The Bad Touch on lempibiisini, mutta muutkin iskevät meikäläiseen.
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #10 : 28.06.2007 15:47 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hip hop ja rap ovat sydäntä lähellä.

Vaikka itse en ole mikään rapin suuri ystävä, on hyvä nähdä, ettei tämä lauta perustu pelkistä metallimiehistä.  :-X

Jos räppiä kuuntelen, niin vain sekoitettuna metalliin; eli Limp Bizkit.

Bändi saattaa aluksi kuulostaa naurettavalta yritykseltä yhdistää kaksi aivan erillaista genreä, mutta pari kuuntelukertaa, ja se vie mukaansa.
Eli bändin laulaja "laulaa" rappia, ja muu bändi (paitsi DJ Lethal) soittavat sitten metallia. Tuloksena on omaperäistä, mutta jollaintavalla kiehtovaa musiikkia, suosittelen.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #11 : 28.06.2007 19:40 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Julma-Henri & Syrjäytyneet - Al-Qaida Finland
Juuri nyt kuuminta ja tuoreinta suomalaisessa rapissa. Youtubesta löytyvä musiikkivideo Rikrek on jo havaittu mm. Helsingin Sanomien NYT-liitteen musiikkivideo-osoitteessa.

Varoitetaan jo nyt etukäteen ettei ole mitään soittolistakamaa.
N
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #12 : 04.07.2007 03:17 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
The Bad Touch on lempibiisini, mutta muutkin iskevät meikäläiseen.

Musiikkivideo on aika sanoinkuvaamaton.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #13 : 05.07.2007 09:55 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jos räppiä kuuntelen, niin vain sekoitettuna metalliin; eli Limp Bizkit.

Bändi saattaa aluksi kuulostaa naurettavalta yritykseltä yhdistää kaksi aivan erillaista genreä, mutta pari kuuntelukertaa, ja se vie mukaansa.
Eli bändin laulaja "laulaa" rappia, ja muu bändi (paitsi DJ Lethal) soittavat sitten metallia. Tuloksena on omaperäistä, mutta jollaintavalla kiehtovaa musiikkia, suosittelen.
Naah, vanhaa kamaa. Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavoured Waterilla on sellainan nostalgia-klassikko-status, että sitä voi soittaa ajoittain edelleen, mutta muuten ei Löysä Keksi ole kiinnostanut enää vuosiin.


Niin, itsehän kuuntelen vaekka ja mitä. Rockia ja metallia, soulia ja funkkia, räppiä(niin uutta kuin oldschool-kamaa), jazzia. Jopa muutaman irkku-biisit kolisevat kuin itsemurhaloikkari katuun. Jos ei Michael W. Smithin Tribute To Rich Mullinsia ole kuullut, on aika perehtyä. Shit.


« Viimeksi muokattu: 05.07.2007 19:47 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #14 : 05.07.2007 10:50 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Olisi pieni kysymys.

Tietääkö kukaan jotain melodista ja agressiivistakin orkesterimusiikkia? Hans Zimmerin soundtrackit ovat koluttu ja joitain muitakin soundtrackeja.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #15 : 05.07.2007 18:49 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olisi pieni kysymys.

Tietääkö kukaan jotain melodista ja agressiivistakin orkesterimusiikkia? Hans Zimmerin soundtrackit ovat koluttu ja joitain muitakin soundtrackeja.

Clint Mansellilta ja Klaus Badeltilta löytyy ainakin jotain.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #16 : 06.07.2007 16:46 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Musiikkimakuako pitäisi kertoa? Parhaiten selviää last.fm:n kautta: http://www.last.fm/user/kep/ Qotsa on äärimmäisen kovaa kamaa, siis. Sleepylle muuten äärimmäisen paljon propseja hyvästä Sufjan Stevens-sigusta, SS on myös the man.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #17 : 16.07.2007 21:16 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Till Lindemann jättää Rammsteinin

Lainaus
"On the 13th of July 2007 the industrial gothic top act RAMMSTEIN announces that after the release of the next studio album, which is about to get finished, the current singer and frontman Till Lindemann will leave the band.

 :(
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #18 : 16.07.2007 22:45 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Herzeleid.com, aka. netin paras Rammstein-uutislähde, vastaa:
Lainaus
Till leaving the band?
July 16, 2007

Many sites are reporting that Till will leave the band after the next studio album (such as Blabbermouth.net). They claim he is leaving due to problems in the band and would like to start a solo carrier or a new project. En Esch of KMFDM and Slick Idiot fame would replace him. I normally do not report on rumors, but this one seems to be popping up everywhere. To calm the nerves of upset fans: At the moment, there is no proof of this. I think it is safe to assume that if the official site doesn't confirm this within the next few days, it was simply made up. However, if you have any more information on this, please share.
Kun Rammsteinin virallisilla sivuillakaan ei ole vielä asiasta mitään juttua, niin uutinen on vielä pelkkä huhu. Jäitä hattuun ja toivotaan, ettei Till lähde.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #19 : 17.07.2007 12:00 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kun Rammsteinin virallisilla sivuillakaan ei ole vielä asiasta mitään juttua, niin uutinen on vielä pelkkä huhu. Jäitä hattuun ja toivotaan, ettei Till lähde.

Paskempi homma, jos lähtee...mutta hyvältä tuo tällä hetkellä vielä näyttää.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #20 : 18.07.2007 23:25 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Sanokaa kaikki yhdessä: "Ankka!"
Lainaus
Till leaving the band? Hoax!
July 16, 2007

It has not been confirmed that Rammstein's management actually sent out a press release. It seems all of this may have started on Blabbermouth and everyone is getting their information from them or other sources that also got their information from them. If this were a real press release (which strangely cannot be found on either Pilgrim-management.de or Rammstein.de), you would expect at least one major German news source to have picked up on the news as well. But none have. This seems to be a hoax and in fact, Blabbermouth has now pulled the story.

Update: The management and En Esch have both confirmed that this is untrue!
Uutinen repäisty Herzeleid.comista.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #21 : 18.07.2007 23:56 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Sanokaa kaikki yhdessä: "Ankka!"
Lainaus
Till leaving the band? Hoax!
July 16, 2007

It has not been confirmed that Rammstein's management actually sent out a press release. It seems all of this may have started on Blabbermouth and everyone is getting their information from them or other sources that also got their information from them. If this were a real press release (which strangely cannot be found on either Pilgrim-management.de or Rammstein.de), you would expect at least one major German news source to have picked up on the news as well. But none have. This seems to be a hoax and in fact, Blabbermouth has now pulled the story.

Update: The management and En Esch have both confirmed that this is untrue!
Uutinen repäisty Herzeleid.comista.

Onneksi oli uutisankka. :) Rammstein ei ole mitään ilman Tilliä.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #22 : 27.07.2007 22:48 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili

Pakko yrittää jonnekin purkaa tuntemuksia Beastie Boysien uusimmasta The Mix-up-levystä. Yksinkertaisen loistavan To the five boroughsin jälkeen odotukset porukan uuteen plattaan olivat luonnollisesti korkealla, pään sisällä kehittyi jo mielikuvia yhtä mielettömistä taustoista kuin ttfb:llä. Olipa yllätys kuitenkin suuri, kun luin netistä päivää ennen levyn saapumista, että kyseessä on instrumentaalilevy. Okei, ei paha. Voi levy olla silti loistava. Ei se voi olla huono. Eihän...? Vaikka kuinka paljon tekisi mieli sanoa ei, on pakko myöntää, että Brooklynin ja Manhattanin pojilta on tullut paha ohilyönti.

Oikeastaan ohilyönti on aivan liian kova tyrmäys levylle. Välityö on osuvin sana kiekolle, joka koostuu ambienssimaisesta jazz-funkista. Ei sillä, että kaverit eivät osaisi soittaa, kyllä Beastiet ovat aikaisemmin tehneet yksittäisiä instrumentaalibiisejä levyille sekä heittäneet livenä kokonaisia osioita(kts. Awesome; I fuckin' shot that!-konserttidvd). Soitto kulkee nasevasti ja ketään ärsyttämättä, mutta juuri tästä syystä siihen ei tahdo kiinnittää missään vaiheessa suurta huomiota. Paljon kertovaa on se, että levyn parisen kertaa läpi kuunnelleena en pysty millään määrittämään levyn parasta biisiä. Kun otetaan huomioon kolmikon loistava ura, voi tällaisen tyylirikon antaa helposti anteeksi, mutta seuraavan levyn onkin sitten pakko räjäyttää pankki.


Mihin aktiivisuus tästä ketjusta on kadonnut? Keskustelkaa, hyvät ihmiset, musiikista!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #23 : 12.08.2007 20:15 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili 11.9. PAMAHTAA

Kanye West - Graduation

Huhuja albumin kansista ja tracklistista pyörii ympäri nettiä. Ilmeisesti keitään räppäreitä ei ole mukana Young Jeezyn adlibia lukuun ottamatta, Kanye säästää räppäreiden vierailut REMIXEIHIN. Jay-Z? Common? Mos Def? Ilmeisesti kuitenkin mm. John Mayor ja Chris Martin pääsevät virallisiin biiseihin mukaan.

Uusi sinkkuhan on nimeltään Stronger ja silkkaa kovuutta. Kuinka moni muu keksisi sämplätä DAFT PUNKIA? Huomattavasti kovempi sinkku kuin Gold Digger ja Touch the Sky. Mikään ei oo siistimpää kuin pumpata rautaa tän tahtiin salilla.

Samana päivänä on myös Fiftyn uuden albumin julkaisu, ellei mies pian tajua paljonko kello on ja siirrä julkaisuaan, sillä tässä kilpailussa nykyfiftylla ei ole mitään mahdollisuutta pärjätä Kanyen myynnille. 9/11 on myös Jay-Z:n Blueprint-klassikon julkaisupäivän kuusivuotispäivä, joten sillä on myös symbolista merkitystä Kanyelle.

Can't wait. Hype is on! Timantit ilmaan niinku ROC olis täällä!
N
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #24 : 12.08.2007 21:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Lisäksi 11.9. on meikäläisen syntymäpäivä, ja luonnollisesti jokaisen Jenkin lempipäivämäärä. Planeetat asettuvat linjalleen, biaiatch!

Uus KanYe on kyllä tsekattava, sen verran vakuuttavaa matskua julli on tähän asti pukannut ulos. Sinkku miellytti, vaikken ajatuksen kanssa olekaan sitä vielä kuunnellut. Jännä nähdä, mitä kaikkea historian hämäristä KW on tällä kertaa kaivanut sämpleihinsä. On muuten sanottava, että ajoittain nykyinen sämpläys-trendi alkaa hajottamaan, ja sielu huutaa tuoreutta, mutta hei: jos se hoidetaan näin tyylillä, ei lopulta kehtaa edes valittaa. Ja tietty fiilis on aina eri, jos lainattu matsku on perin pohjin tuttua tahi sitten tuntematonta, mutta parhautta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #25 : 13.08.2007 18:52 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Amuse me. Hiukka suolainen tuo 42e, mutta kyllä sen ymmärtää kun on kyse Musesta, ja keikkapaikka on Jäähalli.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #26 : 13.08.2007 23:35 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Muse on kyllä helvetin kova. Livenä varmasti vielä rautaisempi. Jäähalli on toki parempi kuin Hartwall Arena, itse diggailen luonnollisesti enemmän klubikeikkoja jonne Musen kaltaista pumppua on hankala saada.
N
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #27 : 19.08.2007 22:36 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Jes! Onnistuin saimaan liput Musen keikalle salakavalasti tulleesta fanien pre-salesta huolimatta, josta tiedotettiin vain bändin sivuilla. Katsomosta on paikka.



Kuuntelussa on lähiaikoina ollut erityisesti Sweatmasterin erinomainen Animal. Todella hienoa revittelyä koko mitalta, ja lopetusbiisi "Everybody thinks they know that you've got a broken heart" lopettaa levyn erinomaisesti. Tämän lisäksi nimikkobiisi jää nuppiin soimaan aivan takuuvarmasti muutamaksi päiväksi.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #28 : 20.08.2007 19:26 »
Silent Hill Jäsen Viestejä: 25 Basaaripisteet: 0 Profiili

Depeche Mode
Lempimusiikkia/yhtyettä kysettäessä vastaukseni kertomiseen ei mene kauaa (vihjeenä kuva), ja sehän on Depeche Mode.
Tässä hieman tietoa tietämättömille:

Tuo elekronista musiikkia ja joissain määrin rockmaisia piirteitä käyttävä yhtye syntyi 1980, kun nykyinen Depeche Moden solisti David Gahan tapasi Vince Clarken keikallaan. Vince kertoi Gahanille Martin Goren (nykyinen DM:n jäsen) kanssa perustamasta yhtyeestä, johon myös Andrew Fletcher (toinen nykyisistä jäsenistä) oli myöhemmin tullut. Tähän myös Gahan halusi mukaan, ja yhtyeen nimi muuttui jäsenenlisäyksen yhteydessä Depeche Modeksi ranskalaisen muotilehden mukaan. Vuotta myöhemmin julkaistiin Depeche Moden debyyttialbumi Speak & Spell.

Aikaa on vierähtänyt 27 vuotta, jäljellä ovat enää Gahan, Gore ja Flechter, yksitoista levyä julkaistu, eikä musiikki ole huonontunut ollenkaan. Vuonna 2005 julkaistiin DM:n uusin levy, Playing the Angel, joka on yhtyeen parhaita, ellei jopa paras kiekko. Hyviä biisejä tältä levyltä voisi mainita niin uskonnoliset John the Revelator ja The Sinner in Me, Precious ja Lilian.

Ylhäällä on siis kuva vuonna 1990 julkaisemasta levystä, Violatorista, joka on samalla myös Depeche Moden eniten myydyin albumi. Henkilökohtaisesti sanottuna voi tätä levyä helposti ylistää maasta taivaaseen. Personal Jesus, Policy of Truth ja Halo ovat mainittavan hyviä raitoja. "Moden" faneille ehdoton hankinta.

Juttu päätetään suorastaan yli-filosofiseen mietteeseen:
"Hyvä musiikki on parasta"


« Viimeksi muokattu: 20.08.2007 19:44 kirjoittanut Silent Hill »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #29 : 21.08.2007 22:27 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Musen keikalle lopuu piletit täältäkin! Youtubesta olen katellut noita keikkavideoita ja kyllä näyttää melkoisen hyvältä meininki. Valittiinhan kyseinen bändi Briteissä parhaaksi live-bändiksikin viime vuonna.  8)
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines