Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 226083 kertaa)
Re: Musiikki « Vastaus #210 : 26.08.2008 08:21 »
tuhis Vieras Niin no, mitäpä tähän enää voi sanoa. Jos mies väittää olevansa fani ja ilmentää omien piiriensä olevan ekstensiiviset, ja silti kuulee ensimmäistä kertaa arvostelua Hetfieldin laulusta, niin ei hyvää päivää.

Ja näinhän se on että kun mennään 20 vuotta ajassa eteenpäin ja otetaan niitä laulutunteja, niin oletettavasti äänessä on eroa kun vertaillaan levyjä. Ei sitä tarvitse alleviivata kun se on itsestäänselvyys. Itsestäänselvyys. Nuo asiat ei kuitenkaan tee Jamesista hyvää laulajaa, vai onko tässä nyt jotain säälipisteitä tarkoitus hakea? Heitetäänkö tähän nyt se fanien perinteinen "tee ite parempaa", jonka pitäisi muuttaa sitä tosiasiaa että Metallican jätkät ei vaan enää osaa puoliksikaan niin hyvin kuin ennen. Eikö tätä asiaa saa vanhat fanitkaan ääneen sanoa? Hear no evil.

Kuten jo pariin kertaan totesin ettei murkkuja mene housuun, niin ei James ole paskin laulaja universumissa, saatika paskinta Metallicassa tällä hetkellä. Paskin aika, eli se rekkahevin Load & Reload periodi on takanapäin ja odottelen uutta levyä positiivisissa merkeissä.

kuuluuks se ylimääränen piste tähän perään vielä?

.


« Viimeksi muokattu: 26.08.2008 08:40 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #211 : 26.08.2008 14:08 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Metallica meni ja julkaisu tänään toisen uuden biisin nimeltänsä My Apocalypse ja melko lailla rässimpi veto kuin mikään Tallican tuotos sitten And Justicen. Laatu ei nyt ole ihan yhtä korkea, mutta kokonaisuutena kumminkin melko hyvä biisi. Alku on osin vähän tönkkö, mutta loppu on jo sitten oikeen hyvää menoa ja koska biisi on "vain" 5 minuuttia pitkä niin se pysyy kasassa The Day That Never Comesia ja Cyanidea paremmin.

Larsin rumpalointi on suht simppeliä eikä ajoitustakaan voi suuremmin kehua, mutta ainakaan se ei kuulosta rumpukoneelta. Monipuolisuutta siihen kyllä toivoisi lisää, mutta ei taida Lars taipua moiseen. Toisaalta eihän MoP:kaan ole nykyisessä asemassaan rummutuksen takia vaan paljon enemmän muista syistä johtuen. Hetfield kuulostaa ihan OK:lta, hieman nuo nopeammat kohdat saa miekkosen kuulostamaan laiskalta, mutta ihan asiallisesti tuo biisin kumminkin laulaa kun otetaan huomioon, että ääni ei ole enää siinä kunnossa missä se oli takavuosina. Joka tapauksessa positiivista kuulla Metallicalta näin menevä biisi rokkailujen ja St. Angerin chugga chugga junttailujen jälkeen.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #212 : 26.08.2008 15:29 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Rikotaan Metallica-keskustelua hieman toisen artistin puffaamisella.


Santogold on kohtalaisen uusi artisti, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Äärimmäisen ruman kansitaiteen lisäksi omanimetty debyyttilevy sisältää mahtavia, genrejen laidasta laitaan kimpoilevia biisejä, joille yhteistä on tarttuvuus ja korkeatasoinen tuotanto. EA:n NHL 08-pelin omistaville Santogoldin ensisingle L.E.S. Artistes on miltei pakostakin tuttu, koska kyseinen raita löytyy pelin soundtrackilta. Santogoldin MySpace-sivuilta onnistuu ainakin edellä mainitun biisin kuuntelu, joten ripi rapi!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #213 : 26.08.2008 16:22 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
kyllä se paranee.
nyt kolmas kerta menossa putkeen.

Jeap kyl tää on melko vitun kova plätty mutta imo huonoin knotin ja se ei todellakaan meinaa huonoa koska antaisin aijemmille helpostikkin sen 9-10 arvosanan. Tää on tämmönen -9 levy. Pitää kyl  kattoa että mitä kriitikot pitävät tästä.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #214 : 26.08.2008 18:00 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
*

En kuullut ensimmäistä kertaa arvostelua Hetfieldin laulusta mutta se että hetfieldin paska laulutaito on "yleisesti tunnettu fakta" oli mulle ihan uutta. Jos moni ihminen ei pidä siitä ei siitä kuitenkaan tule mitään vitun absoluuttista totuutta. Koska helvetin moni ihminen kuitenkin myös pitää siitä.

Load/Reload ajan "rekkahevi" meiningeissähän hetfield laulaa teknisesti parhaiten ikinä. Ja on yksi niistä asioista joka tekee ne albumit edes kuunneltaviksi. En tiedä mihin oikeen perustat omat kriteerisi.

. tarkotti että en jaksa enempää jauhaa tätä samaa paskaa joka on kaikilla musiikkifoorumeilla käyty läpi miljoona kertaa. "Metallica on paskaa"->"Eikä ole"->"No ne on niin vanhojakin jo"->"Eikä ole". Joopajoo.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #215 : 27.08.2008 20:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Load/Reload ajan "rekkahevi" meiningeissähän hetfield laulaa teknisesti parhaiten ikinä. Ja on yksi niistä asioista joka tekee ne albumit edes kuunneltaviksi. En tiedä mihin oikeen perustat omat kriteerisi.
Mä tuun kans aina surulliseksi kun ihmiset disauttaa tunteetta Loadia. Joo, eihän se ollutkaan ihan sitä samaa Metallicaa, mutta missä universumissa tämä sitten on huono asia? Biiseissä on monipuolisuutta, makeita soundeja, rapeita riffejä ja kuitenkin pohjalla se tuttu ja turvallinen rehellisen tekemisen meininki. Jo pelkästään Until It Sleeps on yksi Iso-M:n upeimpia julkaisuja ikinä(velipoika sanookin aina, että harmi miten näin hyvä biisi on näin huonolla levyllä; tietty hän on jälkimmäisestä täysin väärässä). Matkan varrella on kuitenkin monta muutakin perkeleen hienoa biisiä, kuten King Nothing ja starttiraita Ain't My Bitch(hell yes). Levyn alkupuolisko voi ehkä olla hieman kovempi kuin loppuosa, ja ei, eihän tällä pelkkiä superhittejä ole. Load on silti ehdottomasti hyvä levy, ja vielä kun The Outlaw Torn paketoi kokemuksen upeasti, niin ei todellakaan ole tarvista itkeä lauantaina.

Asiaan voi toki vaikuttaa sekin, että Load oli suunnilleen ensimmäinen levy, mitä koskaan olen kuunnellut. Ja Reloadille ei silti heru sympatiaa edes minulta. ;)


EDIT. Niin, ja Larsin meikit bookletissa: total radness. :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #216 : 27.08.2008 20:12 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili tuli taas pari kertaa fiilisteltya my apocalypsea ja the day that never comesia.

kolme sanaa uudesta albumista: day one baby!

ja jos guitar hero 4:n setin hinnaksi tulee alle 250e (syytä olisi tulla perkele) niin se menee ostoon ja koko death magnetic platta myös sille niin pääsee itsekkin mättämään.

nyt soi metallican kill em all.
pakko kuunnella kaikki läpi ennen kuin ostaa tuon uusimman. S&M tietenkin dvd versiona.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #217 : 27.08.2008 21:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Uus metallica; hajutonta ja mautonta.



Venetian Snaresia on tässä tullut popitettua ja jotain kaverien levyjä tyyliin Daft Punk (aika paschaa), Dj Shadow ja Marleyn Bob. Snares on jännää breakcorea ja klassista on myös mukana samplejen muodossa. Toimii aika hyvin ja välillä ollaan aika transsissa kun meno käy kovaksi.

Vois ostella.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #218 : 27.08.2008 22:12 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili tuli äsken huomattua että metallican uus platta play.com:ssa vaivaiset 12.49e.
tolla hinnalla ostaa kyllä silmää räpäyttämättä vaikka ei julkkariksi saakkaan.
on se 5e säästö jo ainakin minulle paljon.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #219 : 28.08.2008 00:10 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Venetian Snaresia on tässä tullut popitettua ja jotain kaverien levyjä tyyliin Daft Punk (aika paschaa), Dj Shadow ja Marleyn Bob. Snares on jännää breakcorea ja klassista on myös mukana samplejen muodossa. Toimii aika hyvin ja välillä ollaan aika transsissa kun meno käy kovaksi.

Vois ostella.

Itseltäni Rossz Czillagmikälie löytyykin, ja ohan se ihan klassikko. Moni breakcore-artisti tuntuu vain toistensa kopioilta, mutta Snares on aika poikkeuksellinen kaveri. Hänen tuotannostaan löytyy enemmän vaihtelua, kuin koko genrestä yhteesä - My Downfallin ja Rossz Csillagin ollessa todellisia huipentumia (nämä kaksi pohjaavat klassiseen). Kannattaa niitä muitakin Snaresin levyjä ehdottomasti kokeilla, ja niitähän muuten on paljon.. Uusin, Detrimentalist, tuntuisi minusta aika hyvältä johdatukselta miehen perusmeininkiin, jos nyt jotain voin suositella. Paluu juurille, vaikka en panisi pahakseni jos Aaron vielä yhden klassisen levyn tekisi. Tai vaikka humpan.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #220 : 28.08.2008 10:15 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Snares on jännää breakcorea ja klassista on myös mukana samplejen muodossa. Toimii aika hyvin ja välillä ollaan aika transsissa kun meno käy kovaksi.
Onko siinä levyllä useammassakin biisissä sitä klassista? Tuossa joku vuosi sitten löysin Hajnal ja Szamár Madár nimiset kappaleet, joissa oli klassista. Niistä innostuneena tutkin sitten Venetian Snaresin tuotantoa lisää, mutta haaviin ei tarttunut tämän jälkeen kuin peruspörinää.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #221 : 28.08.2008 12:59 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Brittien parin vuoden takainen indie-ihme Bloc Party on julkaissut kaikessa hiljaisuudessa uuden levynsä kotisivuillaan, ja ostoonhan se meni heti. Tällä hetkellä kaiuttimista pauhaa levyn 320kbs-mp3-versio, ja 12€:lla sain myös lokakuun lopulla ilmestyvän fyysisen levyn tulemaan kotiovelleni. Muutaman biisin olen ehtinyt kuunnella, ja ensitunnelmat ovat hieman sekaiset. Toisaalta haikailen ensimmäisen levyn rauhallisen tunnelman perään, mutta toisaalta tämä jo toisen levyn ensi-singlen The Prayerin aloittama särörock-electro-yhdistelmä potkii hienosti. Katsellaan uudestaan kun levyn on ehtinyt kuunnela pari kertaa läpi. Vaarallisen keskinkertaista arvosanaa olisin tällä hetkellä antamassa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #222 : 28.08.2008 14:59 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään hakemaan postista Crystal Castlesin debyytti.



Videopeli -samplejen pimputtelua ja varmaan omaperäisimmät vokaaliosuudet mies muistiin.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #223 : 28.08.2008 15:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Snares on jännää breakcorea ja klassista on myös mukana samplejen muodossa. Toimii aika hyvin ja välillä ollaan aika transsissa kun meno käy kovaksi.
Onko siinä levyllä useammassakin biisissä sitä klassista? Tuossa joku vuosi sitten löysin Hajnal ja Szamár Madár nimiset kappaleet, joissa oli klassista. Niistä innostuneena tutkin sitten Venetian Snaresin tuotantoa lisää, mutta haaviin ei tarttunut tämän jälkeen kuin peruspörinää.

Eti tää levy käsiisi. Kaikki biisit sisältävät klassista.


"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #224 : 28.08.2008 15:55 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Tänään hakemaan postista Crystal Castlesin debyytti.

No damn! Youtubesta pari biisiä koekuuntelin ja pitää varmaan itsekin lyödä levy tilaukseen...
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #225 : 28.08.2008 16:16 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko siinä levyllä useammassakin biisissä sitä klassista? Tuossa joku vuosi sitten löysin Hajnal ja Szamár Madár nimiset kappaleet, joissa oli klassista. Niistä innostuneena tutkin sitten Venetian Snaresin tuotantoa lisää, mutta haaviin ei tarttunut tämän jälkeen kuin peruspörinää.

Eti tää levy käsiisi. Kaikki biisit sisältävät klassista.

Ja tää.



Zoukan mainitsemalla levyllä ei-breakcore-biisejä taisi olla kaksi kappaletta, tällä pelkkää klassista on vielä enemmän. Tsögen mainitsema toki ensin hankintaan. Jännästi kyllä Snaresin kautta itse innostuin klassisesta. Tällä hetkellä - jos rankkamaan rydytään - se on genrena ihan top 3:ssa.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #226 : 28.08.2008 16:23 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili ^Oon harjotellu crip walkia jo jonkun aikaa, sitten voidaan ruveta bängäilemään yhdessä WESSIDE TIL WE DIE!

Itse olen kunnellut viimeaikoina cdonista tilaamiani levyjä;
R.E.M. - In time: the best of R.E.M.
Lupe Fiasco - Food & Liquor

Erityisesti toi Lupen vanhempi levy on t-o-d-e-l-l-a hot!
N
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #227 : 28.08.2008 16:38 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Itse pidän enemmän Lupen toisesta albumista The Cool, joka iskee paremmin kuin Food & Liquor.

E: Hip-Hop linjalla jatketaan, eli olen tässä nyt parin kuukauden ajan kuunnellut kotimaisen DJ Anonymousin yli 12 vuotta sitten kokoamaa mixtapea Hip Hop is Living, jonka voi ladata tästä ilmaiseksi(ja laillisesti):

http://www.djanonymous.fi/2007/06/hip-hop-is-living-1996.html

Ja sitten bongasin uudestaan pitkästä aikaa zoukan mainitseman DJ Shadown, jonka ensimmäinen levy on puhdasta kultaa. Kaksi kyseisen äijän parasta biisiä IMO:

http://uk.youtube.com/watch?v=aiO7DlDQb8o
http://uk.youtube.com/watch?v=32X-ieCav-M


« Viimeksi muokattu: 28.08.2008 16:50 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #228 : 28.08.2008 19:53 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili DJ Shadow väsää kyllä diippejä biittejä ja makeita sampleja. Itsekin olen tuota ensimmäistä levyä kuunnellut ja etenkin reissussa musa pääsee hienosti oikeuksiinsa, se vain jotenki rentouttaa. Parhaita biisejä levyltä on mielestäni Organ Donor ja Chanelling transmission 1.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #229 : 03.09.2008 21:14 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Metallican uus lätty kuuntelussa. Eka biisi on ainakin helvetin hyvä.

Ja kyllä, ostan myös levyn joten en pode pahaa omatuntoa kun menin warettamaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #230 : 04.09.2008 17:31 »
tuhis Vieras http://www.myspace.com/zimmershole

Zimmers Hole on huumorimetallia joka onnistuu kuulostamaan paremmalta kuin valtaosa tosimielisistä genren edustajista. Hemmetin hyvä vokalisti ja uusinta When you were shouting at the devil... we were in league with satan levyä voi suositella ripeämmän powermetallin ystäville. Itse en oikein enää moista jaksa mutta vokalisti on tosiaan hyvä ja touhussa on pilkettä silmäkulmassa oikealla tavalla.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #231 : 04.09.2008 18:08 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Metallican uus lätty kuuntelussa. Eka biisi on ainakin helvetin hyvä.

Ja kyllä, ostan myös levyn joten en pode pahaa omatuntoa kun menin warettamaan.

on tuo platta kyllä perkeleen kova.
meinasin jo eilen tilata kunnes tuli mieleen että vitut ostan.
ostan kuitenkin koko levyn pelattavaksi guitar heroon enkä todellakaan osta koko levyä kahteen kertaan.

eri juttu jos vaikka ennakko tilaamalla levyn saisi nuo dlc biisit ilmaiseksi tai edes puoleen hintaan.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #232 : 05.09.2008 16:18 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Metallican uus lätty kuuntelussa. Eka biisi on ainakin helvetin hyvä.

Ja kyllä, ostan myös levyn joten en pode pahaa omatuntoa kun menin warettamaan.

on tuo platta kyllä perkeleen kova.
meinasin jo eilen tilata kunnes tuli mieleen että vitut ostan.
ostan kuitenkin koko levyn pelattavaksi guitar heroon enkä todellakaan osta koko levyä kahteen kertaan.

eri juttu jos vaikka ennakko tilaamalla levyn saisi nuo dlc biisit ilmaiseksi tai edes puoleen hintaan.

Olisvat karsineet U3 ja Cyaniden esimerkiksi pois niin lätty olis ollu timangia. Aivan järkyttävän kova parannus St.Angerista.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #233 : 05.09.2008 19:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Slipknotin All Hope Is Gone tuli ostaa päräytettyä. Ensimmäinen oma Slipknotin levy. Tämä oli pakko hankkia radiosta kuulemani Psychosocial kappaleen takia, joka iski minuun kovasti. Olen kyllä ennekin jollain tasolla bändistä pitänyt, mutta tämä levy on jo suorastaan loistava. Positiivinen yllätys oli levyn tasapainoisuus. Tuttujen rumpu ja kitara -myrskyjen väliin on mahdutettu hieman rauhallisempia kappaleita, ihan hempeilyyn asti.

Tämän ja Disturbedin avulla jaksan odottaa uutta Metallicaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #234 : 11.09.2008 20:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Synttärilahjaksi velipoika ostaa paukautti Volbeatin livedevun. Helvetin munakas bändi, saas nähdä miten pojilta keikkaruljanssit onnistuu. Uuteen levyyn en ole vielä tutustunut, pitänee koittaa jonain näistä kuukausista keretä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #235 : 11.09.2008 21:11 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Synttärilahjaksi velipoika ostaa paukautti Volbeatin livedevun. Helvetin munakas bändi, saas nähdä miten pojilta keikkaruljanssit onnistuu. Uuteen levyyn en ole vielä tutustunut, pitänee koittaa jonain näistä kuukausista keretä.

Heh, itse tilasin juuri toissapäivänä kyseisen poppoon kaksi ensimmäistä levyä, kun niin halvalla cdonista sai. Bändin musiikkia kuulin ensimmäistä kertaa vasta pari viikkoa sitten. Imperiumin messulautaa, kun tulee suht aktiivisesti luettua, niin siellä olleen ketjun innoittama suunnistin kuuntelemaan myspacen valikoiman (jonka olen kuunnellut muutamaan otteeseen uudelleenkin). Suurella innolla odotan levyjä.

Aika rajusti on muuten Volbeatin osakkeet nousseet Suomessa viimeisen puolen vuoden aikana. Uusin levykin pomppasi juuri levylistan ykköseksi. Näin korkeallahan se ei tule enää toista viikkoa jatkamaan, jostain kumman syystä.;)

Volbeathan on tulossa taas viiden keikan pituiselle klubikiertueelle heti vuoden alusta tammikuussa. Näistä parilla on lämppärinä vielä Brother Firetribe. Valitettavasti Jyväskylä (tai Oulukaan sen puolen) ei ainakaan toistaiseksi kuulu näihin, joten toivottavasti tilanteeseen tulee muutos. Jo viimevuotinen keikka Tuskassa oli hyvä ja mukaansatempaava, vaikkei kappaleita tuntenutkaan, joten kiinnostaisi tietää miten nyt uppoaisi, kun bändin musiikkia on tullut jo vähän kuunnteltuakin. Uutinen kiertueesta täällä.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #236 : 11.09.2008 23:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mä oon Volbeatilta soittanut eniten bändin toista levyä, ja se on kyllä törkeän hyvä. Vaati aikanaan vähän kuuntelua, kun aluksi tuntui että jokainen biisi on samanlainen ja se puoliksi tanskaa/norjaa/jotain niistä kuuma-peruna-suuhun-kielistä oleva extra-folkahtava raita lähinnä nauratti, mutta pian sille lämpenee ja lujaa. Munakasta, omintakeista ja yllättävän monipuolista settiä alusta loppuun. Eka levy löytyy kans koneelta, mutten vielä ole ehtinyt hirveästi perehtyä. Ehkä nyt, kun uuttakin jo pukkaa, niin pidän pienen Volbeat-session.

Tammikuun Teatrian keikalle pitää ehdottomasti raahautua, jopa ilman Brother Firetribea, mutta se ei silti estä toivomasta muutosta tilanteeseen. Olisi meinaan melko muhkea kirsikka tälle kakulle.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #237 : 12.09.2008 15:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo en osaa sen paremmin sanoa, mutta se radiohitti oli niin karmeaa vetämistä, että joka kerta vaihtui sivaripaikalla radio-kanava.

Volbeat siis.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #238 : 20.11.2008 18:42 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Viddu The Jamin This is the modern world on hyvä levy, isän muinaisia vinyylejä präläillessä löyty. Mukavan rauhallista, vaikka onkin aika tämmöstä punkhenkistä. Ei jaksa aina kuitenkaan mitään rähinäpunkkia kuunnella. Kauhea himo kokoajan olisi ostaa vinyylejä, levykauppa äxässä houkuttelis Bad Brainsin ja Iggy Popin plätty aika paljon :P
tallennettu
Vs: Musiikki « Vastaus #239 : 06.12.2008 14:20 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitäs mieltä jengi on ollut Gunnareitten surullisenkuuluisasta Chinese Democracysta nyt kun se on vihdoin julkaistu?

Itsehän olen jopa kohtalaisen yllättynyt, että levy ei edes ole totaalinen fiasko. Etenkin alkupään repäisevämmät kappaleet ovat ihan mainioita ja sieltä täältä löytyy pari muutakin helmeä (mm. Madagascar), mutta kokonaisuus ei ole balanssissa. Siinä vaiheessa kun loputon balladien suo iskee vasaran tavoin yläilmoista, ja eltonjohn-piano alkaa säestämään siirappisäveliään, on meikäläinen ainakin jo aikalailla kypsynyt touhuun. Hienoja äänimaailmojahan nuo hempeämmätkin rainat tarjoavat, mutta liika on oikeasti liikaa.

Olisikohan seuraavaksi Duke Nukem Foreverin vuoro?
Voice of The World.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines