Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 226080 kertaa)
Re: Musiikki « Vastaus #180 : 07.06.2008 15:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Nyt on paljon uutta matskua kuuntelussa. Soilworkin uusin on pyörähtänyt muutaman kerran ympäri, enkä ole ihan vielä tarpeeksi vakuuttunut ostaakseni levyn. Juuri nyt fiilis on, että kiekolla on ikävän paljon sellaista sekavaa, latteaa matskua, ja riffistä toiseen pompitaan vähän epäloogisesti. Peräänkuulutetaan flow'ta ja Stabbing The Draman veroisia kertsejä. Pari selkeää hittiäkin kuitenkin löytyy, joten perehdytään vielä.

Fair To Midland sen sijaan vakuutti jo parilla kuuntelukerralla. Mukavan letkeää ja omaleimaista settiä. Samaten 45 Degree Woman, jota sain viimein syvällisempään kuunteluun todettuani poppoon viime kesänä Tuskassa lupaavaksi, miellyttää. Molemmat lähtevät ostoon.

Hupaisana uutena tuttavuutena mainittakoon Diablo Swing Orchestra. Pitää vielä kuunnella lisää, mutta kuten nimestäkin voi päätellä, tarjolla on melko moninaista, erikoista ja melkeinpä härskiä metallia. Jos kävelee jossain vastaan, suosittelen tutustumaan.


Seuraavaksi pitäisi sitten perehtyä tarkemmin Hauntediin, Danko Jonesiin, myGrainiin, In Flamesin tuoreeseen, Green Carnationiin, Kilven uuteen, vanhempaan Volbeatiin, Monsterizeriin ja moneen moneen muuhun(kävin isoveljen luona hamsterireissulla). Osaa on jo hieman fiilistelty, osaa ei. Mutta melkein toivoisin etten tykästy ihan kaikkeen, lompakko kun itkee verta jo nykyisen ostoslistan nähdessään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #181 : 19.06.2008 03:55 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili

Coldplayn toiseksi paras albumi A Rush Of Blood To The Headin jälkeen. Chris Martin on löytänyt äänialastaan muutakin kuin falsettia ja piano ei hallitse enää joka kappaletta, tilalla bändin seikkailua erilaisiin suuntiin, selkeät areena-anthemit puuttuvat (kyllä usean kappaleen mukana voi silti laulaa) eikä biiseissä ole sitä yhtä "koukkua" mihin voi tarttua mukaan, mutta musiikki on silti selkeästi Coldplaytä. Meininki on iloisempaa, eheämpää ja reilusti tuoreempaa. Two thumbs up.


« Viimeksi muokattu: 19.06.2008 04:04 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #182 : 20.06.2008 00:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Fair To Midland sen sijaan vakuutti jo parilla kuuntelukerralla.
Ja jatkaa vakuuttamistaan edelleen. En ole pariin viikkoon malttanut kuunnella melkein mitään muuta, sen verran tämä on imaissut mukaansa. Monipuolisia vokaaliosuuksia, muutenkin omintakeinen, monista genreistä ammentava saundi, vahvoja melodioita, ja kaiken päälle levyn upeista biiseistä muodostuu vieläpä varsin eheä kokonaisuus.

Niin, ja kuuntelussahan on siis ollut bändin uusin platta, viime vuoden puolella julkaistu Fables From a Mayfly: What I Tell You Three Times is True. Musiikkia pojat ovat vissiin työstäneet jo monta vuotta, lähinnä omakustanne-tuotoksin. Vanhempaa matskua olisi kyllä ilo tämän jälkeen löytää jostain.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #183 : 20.06.2008 17:20 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Löytyykö Moonspellin Wolfheart/Irreligious -ajan faneja?

Uusi levy vaikuttaa äärettömän upealta, mutta onko se pitemmän päälle sitä? Ribeiro ei ole englantia opetellut koskaan lausumaan hyvin, mutta se kuuluu asiaan.

http://www.myspace.com/moonspell

Saakeli että kuulostaa hyvältä useamman pettymyslevyn jälkeen. Kertakaikkiaan.
Vähän myöhässä tämä, mutta onhan tuo Night Eternal parhautta. Kuulostaa nimenomaan Wolfheartilta (vähemmän folkahtava tämä uusin tosin), Irreligiousilta ja Memorialilta. Jos Night Eternal uppoaa, niin myös em. Memorial uponnee sillä siinä Moonspell palasi raskaamman ilmaisun pariin, jota tämä uusin sitten jatkaa. NE:llä tosin on parempia biisejä, mutta Memorial on kelpo levy sekin. Julkaisivat  muuten viime syksynä Under Satanae nimisen levyn joka sisältää demoaikojen Moonspelliä uudelleen äänitettynä. Se kannattaa myös katsastaa.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #184 : 03.07.2008 17:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Uusien pändien löytäminen on aina yhtä mukavaa. Tällä kertaa sattui eteen Norjalainen kokoonpano Winds. Ajauduin poppoon MySpace -sivustolle alunperin kun halusin tutustua Before The Dawnin basisti/laulusolisti Lars Eikindin tuotantoon, jonka ääntä pidän erinomaisena. Joka on muuten sekin ihan pätevä kotimainen metallibändi.

Winds on musiikkityyliltään kuitenkin enemmän makuuni. Rauhallisia melodioita, mutta raskaita kitaroita, sekä yllättäviä käänteitä. Larsin äänessä on paikoin hieman Serj Tankiania, mutta se ei välttämättä ole huono asia.

Voisi jossain vaiheessa pistää koko tuotannon tilaukseen Äxästä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #185 : 10.07.2008 21:34 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.hidriaspacefolk.st/index.php .... Hidria Spacefolk, suomalainen "Astrobeat"-yhtye. Biisejä olen sivuilta kuunnellut jo vähäisen akaa, ja kohta voisi panna tilaukseen tuo Symetria-levy. Iskee kuin tonni vasaroita kirkkaalta taivaalta, helvetin taidokasta soittoa.  8)
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #186 : 22.07.2008 22:48 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Rage Against The Machine on tullut takaisin eikä täällä ole kerrottu mitään.  :???: Ovat jo muutamilla festareilla kierrelleet ja mitä youtubesta katsastin, niin ihan mahtavalta näyttää. Uusi levy yhdeksän vuoden tauon jälkeen olis ihan jees.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #187 : 24.07.2008 15:36 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Rage Against The Machine on tullut takaisin eikä täällä ole kerrottu mitään.  :???: Ovat jo muutamilla festareilla kierrelleet ja mitä youtubesta katsastin, niin ihan mahtavalta näyttää. Uusi levy yhdeksän vuoden tauon jälkeen olis ihan jees.
Olis ja keikka Suomeenkin olisi kiva.

RATM:sta tulikin mieleen, että olen pohtinut väitettä, että "90-luvulla tehtiin paskaa musaa, kasari rox!" ja tullut siihen tulokseen, että se on täyttä paskaa. 90-luvun alku on musiikin kulta-aikaa minun mielestäni. Grungebändit kuten Pearl Jam, Alice In Chains, Soundgarden ja Nirvana tekivät kaikki mahtavaa musiikkia. Vaikka Nirvana onkin näistä tunnetuin, muitakaan ei saa väheksyä. Pearl Jamin Ten on ehkä paras albumi mielestäni. AIC:n koko tuotanto on kovaa ja Dirt-levy nouseekin minun listoilla hyvin korkealle.

Sitten tulee mieleen nimi Mike Patton. Faith No More teki 90-luvun alussa loistavan Angel Dust-lätyn ja Mr. Bunglen varsinainen esikoisalbumi on ihan hiton kova. Sepulturakin oli vielä voimissaan 90-luvun alkupuolella. Arise (1991) oli oikeastaan yhtä hyvä levy kuin edellinen. Chaos A.D.:kin on vielä hyvä levy, vaikka onkin kovin erilainen levy. Roots-levy nyt ei enää hyvä ollutkaan, enkä sen jälkeistä Sepulturaa enää edes noteeraa. Sepulturan perustajan Max Cavaleran sivuprojekti Nailbombkin teki yllättävän hyvät studio- ja livealbumit.

Metallican Black Album oli viimeinen ihan hyvä 'tallica-levy. Megadeth teki (ja tekee yhä) loistavaa musiikkia. Rust in Peacesta löytyy paljon hyviä biisejä, Countdown to Extinction oli myös ihan hyvä albumi ja se oli vähän rauhallisempi. Youthanasialta löytyy ehkä suosikkikappaleeni Megadethin osalta, A Tout Le Monde.

80-luvun lopun ja 90-luvun alun räpistäkin pidän tosi paljon. Mainitaan nyt vaikka Cypress Hill.

Suomalaisista bändeistä tulee mieleen Kingston Wall, johon pitäisi paremmin tutustua. Ulkomaalaisista bändeistä jos jokin vielä pitäisi mainita, niin Pantera! CFH ja Vulgar Display of Power.. Ehkä albumit joista löytyy eniten asennetta.

My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #188 : 08.08.2008 21:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tässä kuuntelen pitkästä aikaa Pink Floydin Pulsea. Ihan mieletöntä katsottavaa ja kuunteltavaa. Varsinkin Comfortably Numb oli pitkine kitarasooloineen yhtä kylmien väreiden sarjaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #189 : 09.08.2008 00:25 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Suomalaisista bändeistä tulee mieleen Kingston Wall, johon pitäisi paremmin tutustua.
Unohda Kingston Wall, narkkipaskaa. Kannattaa suosiolla keskittyä ainoaan oikeaan todelliseen suomalaiseen huippubändiin.

Itse olen kuunnellut viime aikoina eniten Morrisseyta. Tyyppi on ylimielisempi kuin kaikki Pelaajalautalaiset yhteensä. Täydellistä.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #190 : 21.08.2008 21:59 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili just nyt radio rockilla metallican uudelta platalta the day that never comes biisi.
kuulostaa aika hjuvalta.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #191 : 21.08.2008 22:04 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuulostaa aikas helvetin hyvältä.

Edit: Jahas, uudestaan perään, kelpaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #192 : 21.08.2008 22:15 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Kuulee myös täältä. Ihan jees. Parasta Metallicaa pitkiin aikohin, vaan eipä tuohon paljoa vaadita.:rollaus:
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #193 : 21.08.2008 22:25 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili no omasta mielestä st.anger plattakin oli kova, juuri nytkin soimassa.
en tajua miksi kaikki haukkuu sitä, sehän on juuri sitä juurille palaamista ja rehellistä mättöä mitä sen pitikin olla.
omasta mielestä metallicalla ei ole yhtään huonoa albumia.
joskus teininä load tuntui paskalta kun oli tottunut kunnon mättö metallicaa kuuntelemaan mutta kyllä sekin levy alkoi tuntua helvetin hyvältä kun ikää tuli yli 20.
olen siis kuunnellut metallicaa ylä-aste ajoista lähtien eli aloittanut kuuntelemaan joskus about 15 vuotta sitten.

edit: vittu että tuli taas vanha olo ;D
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #194 : 21.08.2008 23:22 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Frän tik tik tik tok vaan teillekin, ei hyvänen aika mitä paskaa tuo Frantic oli. Sen perusteella en kyllä ole St. Angeria kuuntelemessa.

The Day that Never Comesin perusteella olen todellakin kuuntelemessa Death Magneticin - pidin, paljon. Loistava.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #195 : 22.08.2008 13:30 »
tuhis Vieras Metallica oli muinoin helvetin tärkeä Maidenin ja kumppaneitten kanssa sitä ajatellen että innostuin musiikkia enempi kuulemaan. Punanen paska muoviratio rämisi ja bootleggien lukumäärällä mitattiin seudun kovin fani.

Tykkäsin St. Angerista sen takia kun se ei ollut Loadin tai Reloadin kaltainen, eikä tää uusikaan yhtään hassumpaa ole. Siitä asiasta ei vaan päästä mihinkään, että jos on vähänkin musiikillista taipumista saatika tajua, niin tuo Larssin soitto on ihan hirveätä kuunneltavaa. Se väsyttää kuuntelijan. Se pykii ja rimpuilee pysyäkseen mukana. Se on sielutonta.

Harmi ettei miestä voi oikein mettäänkään jättää kun se on ollut aina 100% Metallican PR-koneisto.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #196 : 22.08.2008 16:33 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Harmi ettei miestä voi oikein mettäänkään jättää kun se on ollut aina 100% Metallican PR-koneisto.

Ja ehkä tärkein henkilö Metallican musiikillisten suuntausten ja luovuuden kannalta. Lisäksi bändin tyypeillä on lähes 30 vuotta yhteistä historiaa takana. Tuskin ne sitä pelkän PRn takia mukana raahaa.

Itse pidin tosta uudesta biisistä aika perkeleesti. Paranee joka kuuntelukerralla. Pidin kyllä kolmesta edellisestä albumistakin mutta silti vielä parempaan suuntaan mennään taas.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #197 : 22.08.2008 18:34 »
tuhis Vieras Niinhän se on. Kun on yhdessä puoli elämää niin vitunko paljoa joittekin toisten mielipiteet mihinkään vaikuttaa, ja niinhän se pitää ollakkin. Ei Metallicassa sinänsä ole yhtäkään ylipätevää jamppaa, enkä tiedä miten Trujillo pappojen sekaan sopii. Ehkä mies inspiroi, ehkä ei, mutta jos Lars on rumpalina kangistunt, ei James ole koskaan osannut laulaa eikä Hammetti nykyään oikein tunnu osaavan kepittää mitenkään erikoisella tavalla.

Metallica on kuitenkin kulkenut mukana niin kauan, että vitunko väliä millään.

Niin hyvässä kuin pahassa.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #198 : 22.08.2008 22:15 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Helvetin kova toi uusi Metallican kipale. Muutamia kertoja tuli kuunneltua tossa eilen illalla.

Nyt on tullu kuunneltua ihan pikasesti Slipknotin uutta matskua, jota löytyy youtubesta ja mahtava levy taas tulossa. Erityisesti Sulfur ja Vendetta nimiset kipaleet kolahti jo pikakuuntelulla todella kovaa.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #199 : 24.08.2008 20:08 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
ei James ole koskaan osannut laulaa

?

Ai ei vai...
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #200 : 24.08.2008 20:26 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllä Dave Mustainen suloinen lauluääni on mielestäni parempi..
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #201 : 25.08.2008 14:40 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Slippiknottin pojilla tulee uus levy ensi keskiviikkona, itselle tämä on iso juttu koska tullut kuunneltua Slipknottia vuosia.
Tietenkin sitä tuli jo ladattua toi levy ja tullut kuunneltua se nyt about 10 kertaa. Ihan jees kamaa mutta levy kyllä pienoinen pettymys vitun kovan Vol.3n jälkeen.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #202 : 25.08.2008 19:12 »
tuhis Vieras
Kyllä Dave Mustainen suloinen lauluääni on mielestäni parempi..

Erona on myös se, että Mustaine osaa oikeasti laulaa. Hetfielddihän ei ole laulaja ja pisti kampoihin tälle aika kovasti muinoin, mutta tällä oli pojista vähiten paskin ääni - vaikka ekoja keikkoja tulikin laulettua selkä yleisöön päin :)
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #203 : 25.08.2008 19:39 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Erona on myös se, että Mustaine osaa oikeasti laulaa. Hetfielddihän ei ole laulaja ja pisti kampoihin tälle aika kovasti muinoin, mutta tällä oli pojista vähiten paskin ääni - vaikka ekoja keikkoja tulikin laulettua selkä yleisöön päin :)

Jos nyt ruetaan vääntämään nippelitietoa niin hetukkahan mursi äänensä Black Albumia nauhoitellessa, ja joutui ottamaan laulutunteja. Kyllä sen jo viimeistään Loadilla ja Reloadilla huomaa että äijä osaa laulaa. Ilmeisesti jätit myös linkittämäni videon huomiotta.

Mustainen teknisestä puolesta en kyllä tiedä kuinka hyvä laulaja on. Omituinen ääni. En pidä mutten dispidäkkään.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #204 : 25.08.2008 20:24 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Suomalaisista bändeistä tulee mieleen Kingston Wall, johon pitäisi paremmin tutustua.
Unohda Kingston Wall, narkkipaskaa. Kannattaa suosiolla keskittyä ainoaan oikeaan todelliseen suomalaiseen huippubändiin.

Itse olen kuunnellut viime aikoina eniten Morrisseyta. Tyyppi on ylimielisempi kuin kaikki Pelaajalautalaiset yhteensä. Täydellistä.

Jos tosta Morrysta oikein kunnolla dikkailit niin tutustuppa miehen edesmenneeseen bändiin The Smiths. Perfection.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #205 : 25.08.2008 22:05 »
tuhis Vieras
Erona on myös se, että Mustaine osaa oikeasti laulaa. Hetfielddihän ei ole laulaja ja pisti kampoihin tälle aika kovasti muinoin, mutta tällä oli pojista vähiten paskin ääni - vaikka ekoja keikkoja tulikin laulettua selkä yleisöön päin :)

Jos nyt ruetaan vääntämään nippelitietoa niin hetukkahan mursi äänensä Black Albumia nauhoitellessa, ja joutui ottamaan laulutunteja. Kyllä sen jo viimeistään Loadilla ja Reloadilla huomaa että äijä osaa laulaa. Ilmeisesti jätit myös linkittämäni videon huomiotta.

Mustainen teknisestä puolesta en kyllä tiedä kuinka hyvä laulaja on. Omituinen ääni. En pidä mutten dispidäkkään.

Ei yksi onnistunut kamomillajumalat lahjomalla saatu suoritus kuule riitä mihkään. Laulajan on laulettava vaikka ois henki pois. Ei tuo Hetfield niin kamalan paska levyillä ole kun valitaan niistä miljoonista otoista juuri se paras - kuten tekevät tasan kaikki muutkin bändit. Bläkillä on kovaa matskua, mutta opit unohdettiin ja ruvettiin punaniskahuutelointiin tyyliin YESSAH! ALRIGHTTAH! On niitä paskempiakin huutajia maailma täys, että eipä sillä. Hetfieldin kyvyttömyys on kuitenkin ihan yleisesti tiedostettu asia. Samoin kuin Larssin touhut. Jotkut puhuvat varmasti sen takia että muutkin, mutta ei savua ilman tulta jne.

Ei Mustaine tosiaan mikään maailman paras ole, mutta miehellä on pirun tunnistettava ja persoonallinen ääni. Enemmän kuin Jamessilla. Metallican Blackin tavoin yhtye oli hienoimmillaan Youthanasian aikaan ja levyltä löytyy nimenomaan Blackin tapaan laulettuja lauluja tyyliin tämmöinen. Nykyään mies on mennyt hieman raisumpaan ja elehtivämpään suuhtaan tyyliin tämä.

Aika paskoja laulajia hevimiehet pääasiassa kuitenkin ovat ja jos oikeasti jotain teknistä laulantaa haluaa, niin kai se on jotain oopperoita tai 600 kiloisia mustia miehiä Mississippin takaa kuunneltava.


« Viimeksi muokattu: 25.08.2008 22:24 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #206 : 25.08.2008 22:35 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Slippiknottin pojilla tulee uus levy ensi keskiviikkona, itselle tämä on iso juttu koska tullut kuunneltua Slipknottia vuosia.
Tietenkin sitä tuli jo ladattua toi levy ja tullut kuunneltua se nyt about 10 kertaa. Ihan jees kamaa mutta levy kyllä pienoinen pettymys vitun kovan Vol.3n jälkeen.

kova plattahan tämä on.
täytyy varmaan kuunnella se vol.3 jossain välissä kun ei enää kunnolla muista millainen se oli.
itsekkin olen knottia kuunnellut jo 9 vuotta eli siitä "viivakoodi" levystä lähtien.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #207 : 25.08.2008 22:44 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vol 3 opetti minut pitämään kahdesta aiemmasta levystä. Sitä ennen vain pari sinkkua oli kolahtanut niiltä ja muuten en ymmärtäny miten Slipknotin musiikista voi pitää. On Vol 3 siltikin paras näistä kolmesta suuremmasta julkasusta, mutta Iowa ja Slipknot ovat myös loistavia. Vol 3 > Slipknot  > Iowa. Vol 3:n ainoa heikompi esitys on Virus of Life, joka on oikeastaan aika koominenkin kappale.

Tämä uusin vaikuttaa muutaman kuuntelun jälkeen siltä, että potentiaalia on mennä jopa Vol 3:n ohi. Vol 3 kuulosti aluksi aivan paskalta sinkkua lukuun ottamatta ja veikkaan, että tämäkin vain paranee, mitä enemmän kuuntelee.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #208 : 25.08.2008 23:54 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili kyllä se paranee.
nyt kolmas kerta menossa putkeen.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #209 : 26.08.2008 00:12 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei yksi onnistunut kamomillajumalat lahjomalla saatu suoritus kuule riitä mihkään. Laulajan on laulettava vaikka ois henki pois. Ei tuo Hetfield niin kamalan paska levyillä ole kun valitaan niistä miljoonista otoista juuri se paras - kuten tekevät tasan kaikki muutkin bändit. Bläkillä on kovaa matskua, mutta opit unohdettiin ja ruvettiin punaniskahuutelointiin tyyliin YESSAH! ALRIGHTTAH! On niitä paskempiakin huutajia maailma täys, että eipä sillä. Hetfieldin kyvyttömyys on kuitenkin ihan yleisesti tiedostettu asia. Samoin kuin Larssin touhut. Jotkut puhuvat varmasti sen takia että muutkin, mutta ei savua ilman tulta jne.

Yleisesti tiedostettu asia? Jossain sun bändipiireissäs?

Jos kuuntelet Mitä vaan Black Albumin edellistä albumia ja vertaat jälkeiseen niin kyllä se ero on hieman muutakin kun "YESSAH! ALRIGHTTAH!" -huudahduksia.

.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines