Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 226060 kertaa)
Re: Musiikki « Vastaus #60 : 01.12.2007 16:59 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili

Osunko muuten oikeaan veikatessani, että sä Partajeesus olet niitä joiden mielestä NW:n tärkein elementti oli Turusen ääni ja DPP on täyttä shaibaa?

that is correct.
kun sitä turusta on kuunnellut ekasta nightwishin levystä asti niin ei se uusi tyyli sovi omaan korvaan ollenkaan.
aivan sama jos vaikka rammsteinin till korvattaisiin jollain tyypillä jolla on täysin erilainen ääni, loppuisi senkin bändin kuuntelu siihen.
joitain asioita ei vaan saisi muuttaa.
olisivat samantien muuttaneet sen bändin nimen vaikka morning stariksi tai jtn.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #61 : 01.12.2007 18:00 »
tuhis Vieras Ostelin ekan levyn aika innoissani edesmenneinä sankkarmetalli-vuosina, mutta sitten jossain vaiheessa tajusin kuinka hirveä laulaja Turunen on. Oli se tuolloin aika jäntskää kuunnella jotain Metalliliittoa ratiosta ja sillä julkaistulla ensimmäisellä MEtalliliitto-levyllä oli Carpentteerit kovaa valuuttaa Hammerfaalin kanssa. Muistan kun Tuomas kertoili ratiossa kuinka Tarja oli pelokkaana "hevin" suhteen ja tätä sai lämmitellä asiasta. Myöhemmin taisi Tarja sanoa että oli täysillä heti projektissa mukana. Buha. Testasin tuossa männävuosina Nightwishiä tuon Wishmasterin muodossa ja onhan se ihan pätevää kuten aina, mutten vain kestä Turusta yhtään. Oceanborn on semmoinen levy jonka vielä joskus kyllä ostan sillä siinä oli ihan pirun tiukkiksia sävellyksiä painavine syntsamelodioineen ja tuli mieleen joku kasarirätke parhaimmillaan.

Täytyisi testata tuota uutta Nightwishiä oikeasti. Onnistunut välttämään kuulemisen totaalisesti kun en TV-lähetyksiä telkusta seuraile saatika radiota kuuntele.

Kuunteleekos joku senmoista yhtyettä kun Hellfired/Hellfueled tms? Tuommoista olin kuulevinani tuossa taannoin ja hittolainen että laulaja kuulosti Ozzyltä.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #62 : 01.12.2007 18:37 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Turusen levyltä olen kuullut sen ensimmäisen sinkkubiisin, joka oli aivan poppia ja tämän järkyttävän huonon Poison coverin. Kahden biisin perusteella voi sanoa että Turusen levy ei saisi minkäänlaista huomiota missään ja keneltäkään ilman ex-Nightwish titteliä. Huvittavaa kahden euron NW-apinointia havaittavissa ja viimeistään nyt pitäisi käydä selväksi että Nightwishin salaisuus on nimenomaan Holopaisen sävellyskynä eikä mikään muu. Voihan tietysti olla että loput Turusen levystä on ihan silkkaa timanttia, mutta uskokoon ken tahtoo.

En ole Nightwishistä ikinä juuri piitannut. Levyjä ei ole ja keikallakaan en ole nähnyt. Sinkkubiisien perusteella Aneten ääni on huomattavasti miellyttävämpi kuunnella kuin Tarjan ja sanoistakin saa selvää eli ei enää steven seagullia.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #63 : 01.12.2007 19:51 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minusta taas uusi Nightwish kuulostaa Abbalta joka kerta, kun uusi laulaja avaa suunsa. Onneksi on instrumentaali-versiot kappaleista, ne ovat nimittäin helvetin kovaa kamaa.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #64 : 01.12.2007 19:58 »
tuhis Vieras Abbahan on perhanan hyvää!

Lähti levy heti tilaukseen :)
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #65 : 02.12.2007 02:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Abbahan on perhanan hyvää!
Varsinkin Funky Abba. Kiitos Nils Landgrenin Ruotsista tuli kerrankin jotain kaunista. Naisten lisäksi. ;)


Nighwishista taas. Turusen ulostaminen poppoosta oli menetys, no doubt about it. Englantia Tarja ei kyllä osaa lausua pätkääkään, mutta so not, kun on Ghost Love Scoren kaltaisia rock-oopperoita. Holopainen kirjoittaa, Tarja viimeistelee, ja kertsi saa kylmät väreet aikaan joka kerta. Sellaiseen ei Anetella ääni yksinkertaisesti riitä. Toisaalta taas, nykyisellään Nightwishille jää silti upea musiikki, Marco(mad respect) sekä, noh, hyvä naislaulaja. Ei erikoinen, mutta ainakaan meikäläistä Anette ei ole myöskään alkanut häiritsemään. Turuselle taas jäi....tuota, Tarja. Niin ja epätoivoinen venyttely klassisten ja rockaavien fanilaumojen välissä. Tästä erästä pisteet Dark Passion Playlle, ja tämäkin oikeastaan pelkän Amaranthin perusteella. Lopullista tuomiota, kunhan saan DPP:n ostettua.

Pääasia on tietty lopulta se, että kaikki muistavat vihata Marceloa. Maisteri Intohimo Ahneus. ;D
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #66 : 20.12.2007 14:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Serj Tankian. System Of Downin solisti. Häneltä on tullut soololevy, Elect The Dead. Ja herranen aika kun se on hyvä! En tiedä miksi mutta ne kappaleet iskee tosissaan. Johtuu ehkä miehen äänestä, joka on varsin persoonallinen. Mutta muutamat kappaleet ovat yksinkertaisesti mahtavia. Siitä on aikaa kun on viimeksi näin laakista johonkin biisiin tykästynyt. "Empty Walls", "Sky Is Over" ja "Lie Lie Lie" ovat ne jotka iskivät saman tien. Myös Baby on hyvä. Aivan uskomattoman hyviä biisejä. Kävelin äsken Stockmannin läpi ja teki mieli alkaa fiilistelemään siinä keskellä Stockmannia kun "Sky Is Over" raikui kuulokkeista.

Tämän henkilön biisejä kehoitan jokaisen ainakin kerran kuuntelemaan. Varsinkin jos System Of Down on mieleen, vaikka bändin materiaali onkin yleisesti vähän rankempaa. Mutta hyvin saman tyylistä musiikkia mielestäni.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #67 : 22.12.2007 14:56 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili System Of A Down. ;) Joo, pitäisi kai tuo melkein tsekata, jonkun biisin kuulin joskus jossain eikä se ollut huono. Tuli heti kovasti mieleen nykyinen SOAD ja Mesmerize/Hypnotize.



Saathansson kun pitäisi taas ostaa tuhat ja yksi levyä, mutta kun ei ole ollut aikaa edes kaupassa käydä. Saati että kuuntelisi niitä levyjään. Tuossa taannoin ostamaani Dream Theater - Train of Thought -plattaakin olen ehtinyt vasta viimeaikoina kuunnella, kun heitin biisit PSP:hen reissumusiikiksi. Ei muuten ole ollenkaan hullumpi levy, vaikkakaan ei silti voita Scenes From A Memorya. Parista ekasta kertsistä tuli mieleen Metallica, ja lisäksi jossain kohtaa ajattelin Rage Against The Machinea. Niin, ja yksi kohta tuo aina mieleeni Suburban Triben Manimalin. Go figure. Useampi kuuntelukerta on kyllä avannut Train Of Thoughtia mukavasti, ja jopa aluksi aivan liian irrationaalisilta kuulostaneet instru-osiot toimivat nyt paljolti pirun hyvin. Mukavaa on myös se, että levy on kokonaisuus eikä feivoreita oikein osaa nimetä. Kaikissa raidoissa on jotain upeaa.

Kunhan levykauppoihin pääsen, niin ainakin uusin Dark Tranquillity, uusin Kanye West, Dark Passion Play sekä ikuisuusprojekti Amorphiksen Eclipse(vaikka eipä tältä levyltä tarvitsisi kuin jumalaisen House of Sleepin) ovat vaarassa tulla siepatuksi. Niin, ja Soilworkiltakin oli näköjään pukannut uusi levy, eikä kukaan ollut kertonut mulle. Perkele. Voi olla hienoa matskua, jos pääsee lähellekään Stabbing the Dramaa. Yksi lempilevyistäni. Pakko tarkastaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #68 : 24.12.2007 16:57 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili NeoGAF G.A.M.E: An electronic music compilation.

Siinäpä se mitä tarvitsee tietää. Ja kätevästi julkaistiin syntymäpäivänäni vielä.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #69 : 28.12.2007 22:53 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Viime aikoina on Lauri Tähkä ja Elonkerjuu soinut minun soittimissani. Olenkin nyt tällainen hännystelijä, joka hyppää Tähkän kelkkaan vasta, kun hänen orkesteristaan tuli koko kansan suosikki. Voicea katoin kerran ja sytyin Pauhaava sydän -biisiin. Sitten tuli Hetkeksi en sulle rupia ja kohta kuuntelinkin jo vanhempaa tuotantoa, joka on vielä parempaa kuin uusi Tähkä. Mahtavia biisejä ja mahtavia sanoituksia.

Jotkut ärsyyntyvät, mutta minä tykkään. 8)
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #70 : 29.12.2007 01:18 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jotkut ärsyyntyvät, mutta minä tykkään. 8)
Tell me about it. Varsinkin kun on intin leirellä kuunnellut aivan liikaa tusina-asemia ja niiden mukana aivan liikaa jo muutenkin paskaa Tähkää, niin toleranssi on aivan nollassa. Jos näinä päivinä kuulen soinnunkaan Pauhaavaa sydäntä, tulee pakottava tarve sytyttää jotain tuleen...

Noh, ainakin se herättää tunteita. :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #71 : 31.12.2007 19:46 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 13. Helmikuuta Thrillerin 25-vuotis juhlajulkaisu. Pakkohankinta, tottakai. :p

Jacksonin levyt ovatkin oikeastaan ainoita, joita on tullut aina ostettua heti julkaisupäivänä aamulla, kun kaupat aukeavat. Ensi vuonna tulee vielä kokonaan uusi levykin. Seitsemän vuoden odotus päättyy. 8)
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #72 : 01.01.2008 13:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ensi vuonna tulee vielä kokonaan uusi levykin. Seitsemän vuoden odotus päättyy. 8)
Odotellessa saatiinkin sitten uusia shokkiuutisia, kun Mikeä oltiin nähty kaupungilla kummallisia laastareita naamassa. Että voi jollain mennä niin heikosti...

Silti(ja varmaan siitä syystäkin) on kyllä ihan mielenkiintoista kuulla, minkälaista uutta matskua äijä tuuttaa markkinoille kaiken tämän jälkeen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #73 : 01.01.2008 19:49 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili

Partakone temppuillut?
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #74 : 06.01.2008 00:09 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Viime aikoina on Lauri Tähkä ja Elonkerjuu soinut minun soittimissani. Olenkin nyt tällainen hännystelijä, joka hyppää Tähkän kelkkaan vasta, kun hänen orkesteristaan tuli koko kansan suosikki. Voicea katoin kerran ja sytyin Pauhaava sydän -biisiin. Sitten tuli Hetkeksi en sulle rupia ja kohta kuuntelinkin jo vanhempaa tuotantoa, joka on vielä parempaa kuin uusi Tähkä. Mahtavia biisejä ja mahtavia sanoituksia.

Jotkut ärsyyntyvät, mutta minä tykkään. 8)

Mut mikä sen Tähkän pärstää vaivaa?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #75 : 06.01.2008 04:44 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Viime aikoina on Lauri Tähkä ja Elonkerjuu soinut minun soittimissani. Olenkin nyt tällainen hännystelijä, joka hyppää Tähkän kelkkaan vasta, kun hänen orkesteristaan tuli koko kansan suosikki. Voicea katoin kerran ja sytyin Pauhaava sydän -biisiin. Sitten tuli Hetkeksi en sulle rupia ja kohta kuuntelinkin jo vanhempaa tuotantoa, joka on vielä parempaa kuin uusi Tähkä. Mahtavia biisejä ja mahtavia sanoituksia.

Jotkut ärsyyntyvät, mutta minä tykkään. 8)

Mut mikä sen Tähkän pärstää vaivaa?
Yrittää olla Jim Carrey?
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #76 : 06.01.2008 16:22 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Viime aikoina on Lauri Tähkä ja Elonkerjuu soinut minun soittimissani. Olenkin nyt tällainen hännystelijä, joka hyppää Tähkän kelkkaan vasta, kun hänen orkesteristaan tuli koko kansan suosikki. Voicea katoin kerran ja sytyin Pauhaava sydän -biisiin. Sitten tuli Hetkeksi en sulle rupia ja kohta kuuntelinkin jo vanhempaa tuotantoa, joka on vielä parempaa kuin uusi Tähkä. Mahtavia biisejä ja mahtavia sanoituksia.

Jotkut ärsyyntyvät, mutta minä tykkään. 8)

Mut mikä sen Tähkän pärstää vaivaa?
Yrittää olla Jim Carrey?
Nytissä haastattelussa ollessaan häneltä tätä kysyttäessä sanoi, että "valuvika".
 ;D
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #77 : 07.01.2008 14:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Intti ja juntit esittää: Lauri Tähkä, Cascada, Yölintu...

-> Sivariin kuuntelemaan live-proggista :lol:

Mutta siis helvetin alimman-tason-oksennuksesta-mönkivä-musiikki ei ole kivaa intin vähillä vapaa-ajoilla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #78 : 07.01.2008 15:32 »
tuhis Vieras Mjuu, tuo oli melko shokeeraavaa. Raulibäddingit sun muut "hyvät" oli meilläkin kovassa huudossa enkä koskaan niitä tajunnut. Eipähän kukaan ainakaan voi tulla itkemään ettenkö olisi kuunnellut sen jälkeen kun olen paskaksi haukkunut.

Laita itsensä sivistämisen ja karaistamisen piikkiin.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #79 : 07.01.2008 19:12 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Badding ja huonous mainittu. ZERO POINTS, TUHIS.

Jackon kuvasta; mieshän yritti jo aiemmin ajaa läpi eräänlaista sairaalamuotia. Ei oikein napannut tuulta alleen, jokainen varmasti tajuaa miksi.
N
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #80 : 07.01.2008 19:40 »
tuhis Vieras wtf?
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #81 : 08.01.2008 00:47 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili

Wacko Jacko täyttää muuten 50 vuotta tämän vuoden elokuussa! Saa nähdä ehtiikö edes kuuteenkymppiin kunnes naama rupeaa kirjaimellisesti hajoamaan kuten loistavassa South Parkin jaksossa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #82 : 13.01.2008 14:45 »
Freeman Jäsen Viestejä: 10 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuunteleeko kukaa muu täällä The Retrosicin musiikkia.Itse tykkään kuunnella sitä.Musiikin tyyli on jotain teknoa vastaavaa.
Omia suosikki kappaleita mm.
http://youtube.com/watch?v=ye5GCPJAZxc
http://youtube.com/watch?v=j4OKSS52mbU
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #83 : 13.01.2008 21:44 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kuunteleeko kukaa muu täällä The Retrosicin musiikkia.Itse tykkään kuunnella sitä.Musiikin tyyli on jotain teknoa vastaavaa.
Omia suosikki kappaleita mm.
http://youtube.com/watch?v=ye5GCPJAZxc
http://youtube.com/watch?v=j4OKSS52mbU

sitten saatat tykätä psyclon 9:stä myös.
http://youtube.com/watch?v=oBlS9P38O1U

rankempaa kamaa se kyllä on mutta tyyli on sama.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #84 : 18.01.2008 21:40 »
Freeman Jäsen Viestejä: 10 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei oikein iskenyt.Ehkä oli jo liiankin raskasta.  ;)
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #85 : 22.01.2008 08:13 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili olen nyt kuunnellut kaikki michael jacksonin levyt läpi ja mielestäni äijällä ei ole yhtään huonoa biisiä.
onko päässäni vikaa vai onko se oikeasti noin hyvä vai olenko kenties aivan homo.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #86 : 22.01.2008 08:20 »
tuhis Vieras Jackson on helvetin loistava, mutta miehestä on helppo lähteä tekemään pilaa sen erikoisuuden ja viimeaikaisten tapahtumien myötä. Sitä faktaa nuo ei kuitenkaan muuta että Jackolla on tatsia, ja Off the Wall - Dangerous kausi räjäyttää tajunnan.

Invinciblea en ole koskaan kuunnellut. Ehkä ensivuosikymmenellä.

Nyt ostamaan tämä jos ei Thrilleristä aikaisempaa spesiaalia jo löydy! Ensi kuussa julkaistaan.

Thriller 25th Anniversary



Jos yhtään on suomalaisen yksinoikeuden, eli funeral doomin ystäviä ja Shape of Despairin seuraavan levyn odottelu käy tuskasta, löysin tämmöisen kuin http://www.colosseumdoom.com/ jossa on mukavasti samanlaista pehmeyttä ja lujuutta, vaikkei sävellyksellisesti ihmeisiin noitten näytepiisien myötä kurkottele. Levy on miksattu kivasti ja soi täyteläisesti. Julkaistaan kanssa ensi kuussa ja ei muutakuin tukemaan kotimaisia pyrkijöitä.


« Viimeksi muokattu: 22.01.2008 08:34 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #87 : 22.01.2008 10:24 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
olen nyt kuunnellut kaikki michael jacksonin levyt läpi ja mielestäni äijällä ei ole yhtään huonoa biisiä.
onko päässäni vikaa vai onko se oikeasti noin hyvä vai olenko kenties aivan homo.

Jos minulta kysytään, sulla ei ole päässä vikaa.

Nimim. "noin kolme tuhatta kertaa jokainen biisi kuunneltuna". :P


Jacksonilla on vaan sellanen kultanen kosketus + se vetää vielä kaikki kappaleet niin täysillä ja taitavasti, että riittää oikeestaan, että se vaan laulaa niin kappale on ihan uskomaton.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #88 : 24.01.2008 13:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Pari pohjoismaisen metallin tapausta ollut kuuntelussa viime päivät.

Ensimmäisenä Engel-nimisen poppoon debyyttilohkaisu Absolute Design(ja btw, poikien levykotelokin sisältää varsin absoluuttista suunnittelua). Olipa kerran yhtye nimeltään Passenger, jossa vaikutti mm. In Flamesin vokalisti Anders Friden sekä skilssi kitaristi Niclas Engelin. Passenger teki pirun tiukan levyn, mutta toista odotettiin pitkään, ja odotetaan edelleen. Pelastus on kuitenkin saapunut Engelinin uuden kokoonpanon muodossa, ja Absolute Desing on aivan järkyttävän tiukka levy. Tiukkoja riffejä, monipuolisia komppeja, niin kliiniä kuin raspista vokaalia sekä luihin ja ytimiin käyvät kertsit. Soundi on luonnollisesti semisti erilainen vaikkapa In Flamesiin tai Passengeriin verraten jo pelkästään eri vokalistin(Mangan Klavborn) vuoksi, mutta samaa henkeä löytyy tästäkin. Suosittelen satasella, jos Gothenburg-mättö uppoaa.

Toinen on Amoralin uusin kiekko, Reptile Ride. Tästä mulla on ollut vähän vaikea saada otetta, vaikkei levy missään nimessä huono ole. Jotenkin sitä ei vain ainakaan vielä ole sisäistänyt. Lukuunottamatta raitaa 4, Mute, joka on todennäköisesti viime vuoden paras yksittäinen biisi. Aivan hervoton ralli alusta loppuun, ja sen main-riffi kasvattanee pitkät mustat hiukset kenelle vain. Voi olla, että tuonkin biisin takia muu levy näyttäytyy vähän vaisuna, eikä siihen oikein jaksa perehtyä. Pitänee soitella vielä, nyt on vain tuo Engel vienyt enemmän mukanaan.


Seuraavaksi pitäisi perehtyä uusimpaan Soilworkiin, kun vain joskus ehtisi. Selvää on kuitenkin, että Suomi-Ruotsi-akselilta tulee tämän maailman tiukointa metallia. Sori vaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #89 : 24.01.2008 16:06 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pari pohjoismaisen metallin tapausta ollut kuuntelussa viime päivät.

Ensimmäisenä Engel-nimisen poppoon debyyttilohkaisu Absolute Design(ja btw, poikien levykotelokin sisältää varsin absoluuttista suunnittelua). Olipa kerran yhtye nimeltään Passenger, jossa vaikutti mm. In Flamesin vokalisti Anders Friden sekä skilssi kitaristi Niclas Engelin. Passenger teki pirun tiukan levyn, mutta toista odotettiin pitkään, ja odotetaan edelleen. Pelastus on kuitenkin saapunut Engelinin uuden kokoonpanon muodossa, ja Absolute Desing on aivan järkyttävän tiukka levy. Tiukkoja riffejä, monipuolisia komppeja, niin kliiniä kuin raspista vokaalia sekä luihin ja ytimiin käyvät kertsit. Soundi on luonnollisesti semisti erilainen vaikkapa In Flamesiin tai Passengeriin verraten jo pelkästään eri vokalistin(Mangan Klavborn) vuoksi, mutta samaa henkeä löytyy tästäkin. Suosittelen satasella, jos Gothenburg-mättö uppoaa.

Toinen on Amoralin uusin kiekko, Reptile Ride. Tästä mulla on ollut vähän vaikea saada otetta, vaikkei levy missään nimessä huono ole. Jotenkin sitä ei vain ainakaan vielä ole sisäistänyt. Lukuunottamatta raitaa 4, Mute, joka on todennäköisesti viime vuoden paras yksittäinen biisi. Aivan hervoton ralli alusta loppuun, ja sen main-riffi kasvattanee pitkät mustat hiukset kenelle vain. Voi olla, että tuonkin biisin takia muu levy näyttäytyy vähän vaisuna, eikä siihen oikein jaksa perehtyä. Pitänee soitella vielä, nyt on vain tuo Engel vienyt enemmän mukanaan.


Seuraavaksi pitäisi perehtyä uusimpaan Soilworkiin, kun vain joskus ehtisi. Selvää on kuitenkin, että Suomi-Ruotsi-akselilta tulee tämän maailman tiukointa metallia. Sori vaan.
En kyllä nostaisi Soilworkin uudempia levyjä siihen kastiin. Natural Born Chaosiin asti kyllä, mutta sen jälkeiset levyt ovat kyllä heikon puoleisia esityksiä. Ruotsista tulee monia paljon parempia bändejä kuin nyky IF ja Soilwork. Tietty jos tuollainen moderni amerikkalais tyyppisempi metalli uppoaa, niin ei siinä mitään. Itsehän kuuntelen niitä perinteisempää melodista deathia soittavia yhtyeitä enkä niinkään noita Amerikkaa kohti kumartelevia.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines