Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Mixtapet  (Luettu 4219 kertaa)
Mixtapet « : 25.11.2009 00:17 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Tyyli on vapaa. Linkitelkääs hyväksihavaittuja ilmaisia mixauksia.

Oikeesti tein tän vaan mainostaakseni itteäni, eli nauhottelin just tossa puoltuntisen mixin. Meno on tommonen ambient,pop,garage, tai jotai.

Kuntsta Marraskuumix

Latauslinkki: http://www.mediafire.com/?myhnxdnmeyg

Biisilista:
 
Burial - Uk
MJ Cole - Sincere (re-cued)
Mount Kimbie - 50 mile away
Jose James Blackmagic (Joy Orbison remix)
Danger Mouse and Sparkle Horse ft Flaming Lips - Revenge
Florence and the machine - You've got the love (XX remix)
Kuntsta - Kuntitled
Burial - Archangel
Burial - In McDonalds
Mount Kimbie - Maybes


Yks omakin räpellys mukana. Saa kommentoida, ja mielellään linkittää niitä muitakin mixauksia. Vois ite laittaa listan semmosista alltimefavorite-mixtapeista joku päivä.


Edit: Nokkelat mgs-fanit voi bongata muuten Archangel biisista tutun melodian.



« Viimeksi muokattu: 25.11.2009 01:10 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Re: Mixtapet « Vastaus #1 : 25.11.2009 00:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Adventures of Grandmaster Flash on the wheels of steel

Yksi ensimmäisiä hoppi-mixejä(ja todennäköisesti mixejä yleensäkin) koko tässä maailmassa. Ja edelleen yksi niistä doupeimmista, vaikka pituudella ei tietty juhlitakaan. Chicin Good Times luo tiukan rungon raidalle, ja väliin heitetään mitä törkeimmät scratchit ja biitit. Ja siinä vaiheessa kun sen kummallisen puhesamplen jälkeen lähtee käyntiin 8th Wonder, räjähtää pää joka kerta.

"Flash is fast, Flash is cool."

Tällä siis oli pakko aloittaa tää topikki. Vois kaivella jotain muutakin myöhemmäksi. Ja soittelen parhaillaan tätä sun teippiä, siitäkin pari sanaa myöhemmin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mixtapet « Vastaus #2 : 25.11.2009 09:53 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Lyhyet, 5-10 minuutin teipit on yleensä kanssa aika hauskaa kuunneltavaa. En ollut ennen kullut tota Flashin mixiä, törkeen hyvä oli.

Laitetaan nyt sitten muutamia omia suosikkimixejä

Top Billin - The Megamix http://www.nine2fiveoffice.com/topbillin/mixes/Mix_vol_8_Tales_From_Top_Billin_THE_MEGAMIX.mp3

08 kesällä tuli huolella mehusteltua Top Billin mixauksia. Tämä ehdottomasti paras. Suomalainen tuottaja/dj-kollektiivi kyseessä siis, jos ei ole tuttu.
Sisältää ne kaikki hyvät biisit ja tanssilattian täyttäjät.


Joker Sonar friday night set 09  http://soundcloud.com/2sheep4coke/joker-dj-set-sonar-2009

Jokerin dj-setti Sonarfestareilta. Mikin varressa parhauden ja paskuuden välillä tasapainotteleva emcii GASLAMP KILLER. Joker loistaa biisiselektiollaan ja miksailutkin on mukavan omaperäisiä paikoittain. Hemmetisti kovia julkaisemattomiakin biisejä. Paras kuulemani dubstep-mixtape.

make some fucking noise foor joooooooooookeeeeeeer


Zomby Rave mix http://dazeddigital.com/Music/article/1583/1/ZOMBY_Exclusive_Back_to_92_mixtape_download

Zomby julkaisi 90-luvun alun ravekulttuurille tribuuttimaisen levyn Where were you in 92 ja sen tiimoilta duunaili mixtapenkin.
Itselle ei-niin-tuttua maaperää noi genret mitä tää meininki edustaa joten hyvä tapa saada pieni läpileikkaus 90-luvun britannian ug kreisibailumeingistä.


tallennettu
Vs: Mixtapet « Vastaus #3 : 04.11.2010 11:49 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili the fuukkk.. who is this guy? Koo linkkailee vissii ihan timanttisia juttuja :D Just kuuntelen Zombyy ja toi WWYI92 on ihan prrrkeleen hyvä levy! Parin päivän päästä aattelin mennä kattelee Top Billinkiä (heh) Kotkassa. Ja Joker on yks mun lemppareista elektronisen musan saralla. Noita kyseisiä teippejä en o kuullu mut pitää ladata ku pääsee sopivalle koneelle.

Mixtapet on kyl hienoi juttui, latailen paljon random kamaa esim. stealthunit.comist poimituist linkeist, siel noit pyörii ihan mukavasti. Tykkään laittaa jonkun vaa pyörii taustalle tietämättä mitä milloinkin soi ja sit vaan havahtua sen hyvyyteen tai huonoutee.
tallennettu
Vs: Mixtapet « Vastaus #4 : 05.11.2010 19:07 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
the fuukkk.. who is this guy? Koo linkkailee vissii ihan timanttisia juttuja :D Just kuuntelen Zombyy ja toi WWYI92 on ihan prrrkeleen hyvä levy! Parin päivän päästä aattelin mennä kattelee Top Billinkiä (heh) Kotkassa. Ja Joker on yks mun lemppareista elektronisen musan saralla. Noita kyseisiä teippejä en o kuullu mut pitää ladata ku pääsee sopivalle koneelle.

Mixtapet on kyl hienoi juttui, latailen paljon random kamaa esim. stealthunit.comist poimituist linkeist, siel noit pyörii ihan mukavasti. Tykkään laittaa jonkun vaa pyörii taustalle tietämättä mitä milloinkin soi ja sit vaan havahtua sen hyvyyteen tai huonoutee.

Joka kerta itsekkin hämmästyn uudelleen siitä kuinka perkeleen hyvä levy se on, oikeasti. Ihan saatanan nerokas kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kantsii tsekata semmonen artisti kun Lone kanssa, tehnyt viimeaikoina vähän samantyyppisiä juttuja, mitä nyt biisien struktuuri on vähän tavanomaisempi eikä biisit ole muutaman minuutin rykäisyjä.


Vois joskus listata tänne lisää noita mixteippejä jos jotakuta kiinnostaa.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines