Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07?  (Luettu 17286 kertaa)
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #60 : 15.01.2008 07:22 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt tuota terminatoria on tullut jo pari jaksoa. Pitää vielä tsekata ainakin tuo toinen jakso. Jos ei saja ala heti vituttamaan suunnattomasti, niin voi varmaan jatkaa sen seuraamista.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #61 : 15.01.2008 07:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En ole niin suuri Terminator-fani kuin esim. Dr. Scientist tuossa aiempana, mutta pidin silti pilotista aika paljon. Se ei missään nimessä kolahtanut erityisen hirmuisesti eikä syntynyt sitä kuuluisaa koukkua, joka laittaisi laskemaan päiviä seuraavaan jaksoon. Sanonpahan vain, että tuosta on mielenkiintoiset reitit auki mihin edetä. Ja se seikka, että liikutaan T2:n aikajanalla eikä oteta huomioon kolmosta, on täysin oikea päätös.

Sarah Connor oli kirjoitettu mielestäni vähän liian nössöksi. Olihan hän T2:n lopussa jo kovaksi keitetty mimmi. Eiköhän hänen persoonallisuuteensa pääse kuitenkin kunnolla sisään parin tulevan jakson aikana jo.


Ehdottomasti seuraan tätä kuitenkin jatkossa ja seuraavaa jaksoakin pukkaa jo. Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan sarja lopulta päättää lähteä, kun ei tarvitse yhdistellä lankoja Terminator kakkosesta kolmoseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #62 : 16.01.2008 08:25 »
tuhis Vieras T2 on hemmetin raju paketti vaikka Furlongin ininä harmittaakin välillä. Uljas stoori enivei.

Summer Glau...  :rollaus:

En tuon takia kyllä taida sarjaa pystyä katsomaan. Aivan hirveä Firefly sarjan rooli ja olisi kai helppo ajatella että samat manooverit toimisivat enemmän kuin hyvin terminaattorina - universumin kovin tappaja & epäinhimillinen ja ymmärtämätön käyttäytyminen.

Ehkä sitten koko kausi tulee joskus yritettyä maratoonata.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #63 : 16.01.2008 15:53 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Olen tässä kuukauden parin sisään hakannut kolme kautta Housea, ja kun viimeinen jakso viimeyönä pyörähti ruudulta pääkoppaan, ei mikään enää tunnu oikein miltään. Ehdottomasti aikamme tiukimpia sarjoja! 4. kausi, must have.

"First, 'Hector does go rug' is a lame anagram. You want a better one for Gregory House? 'Huge ego, sorry.'"

Lisäksi aion pistää tilaukseen ja tiirata seuraavat kaudelliset Fresh Prince of Bel Airia sekä Stargate SG-1:stä. Pitää muistuttaa itselleni, että maailmassa on sittenkin parhautta myös Gregoryn ulkopuolella. Näillä eväillä jatketaan kevättä.


Peeäs. Termiittinoriin pitänee tutustua joskus, mieluiten juuri maratonimuodossa. Nyt ei jaksa nähdä vaivaa sen seuraamiseen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #64 : 16.01.2008 17:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olen tässä kuukauden parin sisään hakannut kolme kautta Housea, ja kun viimeinen jakso viimeyönä pyörähti ruudulta pääkoppaan, ei mikään enää tunnu oikein miltään. Ehdottomasti aikamme tiukimpia sarjoja! 4. kausi, must have.

Saako kolmoskautta jo jostain DVD:lle suomisubeilla?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #65 : 16.01.2008 17:12 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Summer Glau...  :rollaus:

En tuon takia kyllä taida sarjaa pystyä katsomaan. Aivan hirveä Firefly sarjan rooli ja olisi kai helppo ajatella että samat manooverit toimisivat enemmän kuin hyvin terminaattorina - universumin kovin tappaja & epäinhimillinen ja ymmärtämätön käyttäytyminen.

Blasphemy!

Ja Babylon 5 on paskin ever!


« Viimeksi muokattu: 16.01.2008 17:18 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #66 : 16.01.2008 17:14 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Saako kolmoskautta jo jostain DVD:lle suomisubeilla?

Marraskuussahan sen tosiaan piti vissiin tulla, mutta enpä ole ainakaan bongaillut mistään. On niin perhanan kovaa ettei oikein jaksaisi kauempaa odotella. :(
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #67 : 20.01.2008 15:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Saako kolmoskautta jo jostain DVD:lle suomisubeilla?

Marraskuussahan sen tosiaan piti vissiin tulla, mutta enpä ole ainakaan bongaillut mistään. On niin perhanan kovaa ettei oikein jaksaisi kauempaa odotella. :(

Ei vissiin joo. Itse katsoin sen enkkusubeilla. Lekuritermit on alkuun vähän huimaavaa matskua näin, mutta ne tärkeimmät oppii kyllä hetkessä, eikä lopulta enää edes huomaa, ovatko subit finskiä vaiko enkkua.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #68 : 30.01.2008 15:04 »
tuhis Vieras Tämmöinen sarja tuttu kuin Pushing Daisies?



Tim Burtonin ja Amélien satumainen, koominen ja makaaberikin lapsonen. Ensimmäisen jakson sain katseltua ja olihan tuo tavallaan juuri semmoista jota Tim Burtonin faneilta voisi odottaa, mutta jollaista Burton kuitenkaan ei itse välttämättä tekisi; omituisia huonekaluja, liioiteltuja kuvakulmia ja nokkelaa dialogia. Päähahmo on Ned, piirakantekijä, jolla on kyky nostattaa henkilöitä kuolleista kosketuksen voimalla. Ensimmäisessä jaksossa Ned näkee murhareportaasin televisiosta ja selviää että kuollut on hänen lapsuuden (ja ainut) rakkautensa, ja kuinka ollakaan, piirakanteon ohessa Ned ja hänen yhteistyökumppaninsa toimittavat eräänlaista palkkionmetsästäjätoimea ratkaistessaan rikoksia: Ned koskettaa kuolleita ja kysyy kuka heidät tappoi. Nedin voimalla on kuitenkin kääntöpuolensa, sillä jos henkiin herätetty pysyy hengissä pitempään kuin minuutin, menettää joku muu lähistöllä henkensä. Ned ei myöskään voi koskettaa uudelleen henkiin herättämiään ihmisiä sillä he kuolevat lopullisesti.

+ Ihan kivaa Burttonimaisuutta...
- ... josta periaatteessa voi saada yliannostuksen
+ Suloinen naispääosa
+ Kiva musiikki
- Piirunverran liian laskelmoidulta tuoksahtava, mutta pilootit usein ovat. Saa nähdä miten jatkon kanssa.


« Viimeksi muokattu: 30.01.2008 15:21 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #69 : 30.01.2008 16:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Hihhih, piirakantekijä. Loistavaa. :lol:

Tuota, nimi oli tosiaan sattunut Canal-lehtisestä silmään, mutta en sen enempää tullut perehtyneeksi. Nyt voi kuitenkin olla, että tuosta on pari jaksoa ainakin pakko tarkastaa. Voisi toimia just piristävästi, kunhan tuosta söpöstä kieroudesta ei tehdä liiallista itseisarvoa. Niin käynee tällaisessa proggiksessa helposti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #70 : 30.01.2008 23:42 »
tuhis Vieras Neljä tai viisi jaksoa nyt tullut katseltua ja tasaisesti tulee ajateltua Burtonin leffaa Big Fish, sillä sarja on ikäänkuin tuon leffan moninaiset palaset lohkottuina omiksi tarinoikseen, eli kaupungin jättiläisen, siamilaisten kaksosten ja niinpäinpois. Aiheet eivät tietenkään samoja ole, mutta periaatteessa kyseessä on äärimmäisen satumaisia tapahtumia joita käydään läpi huumorikkaan dialogin kautta ja kertojan, joka kertoo tapahtumista kuin kirjaa lukisi. Päähahmo kokee jopa täysin Burtonmaiset kaavat täyttäviä sankaruuden hetkiä - muutoin melko dysfunktionaalinen, nörtähtävä ja (hyvästä syystä) fyysistä kontaktia karttava sankari saa sankaruus-spurtteja, joilloin suoritetaan joko sankarillinen loikka tai käydään miekkamittelöön.

Ei tästä oikein voi olla pitämättä. Pidin Big Fishistä aivan järjettömän paljon ja jo yksistään tämmöinen yhtymäkohta saa pitämään sarjasta. Jotkut kohdat tuovat mieleen sitten Charlie and the Chocolate Factoryn, liioiteltuine kontrasteineen ja satukirjamaisine setteineen. Juuri taakse jääneessä jaksossa viestinviejäpululle ommeltiin uusi (vihreän papukaijan siipi), ja siitä tehtiin oikein numero että jälkikohtauksissa kun seurattiin tätä kahden naispääosan mökkihöperön takavuosien kuviouintitähtitätien kanssa autolla, että lintu on nukke taivaalla räpytellessään ja sijoittuen asennoltaan hieman väärin ollakseen oikea lentävä olento. Ihastuttavat surrealistiset kohtaukset ovat aivan kuin lastenkirjasta - realismista viis, tarinalla ja tarkoituksella voittoon.

Sarja ei kuitenkaan ole täysin ylisöpö, vaikka tuo ylläoleva kuva semmoisen kuvan saattaakin antaa. Se on pikemminkin kliinisesti liioiteltu - pöydällä olevassa hedelmävadissa on täydellisiä omenoita, pikkutytöillä on somat mekot ja musiikkia kuunnellaan aina vanhanaikaisesta gramofonista: aivan kuten asiat piirrettäisiin satukirjoihin.

Sen verran mitä olen katsellut niin sarja on toiminut oikein mukavasti.

Kannattaa tsekata ehdottomasti.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #71 : 31.01.2008 10:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kim Possible torstaina kello 7:00 ja Avatar perjantaina samaan aikaan Neloselta. Siinäpä ainoat mitä tällä hetkellä tulee säännöllisesti katsottua. Mahdollista Kimiä näin ensimmäistä kertaa vasta pari viikkoa sitten ja luulin, että kyseessä on joku halpistuotanto skideille, mutta tyyli onkin lähempänä Samurai Jackia ja sarja on täynnä hauskaa huulenheittoa. Agenttiparodia on parhautta ja sarjan pahikset kyllä ihan loistavia idiootteja ja sekasikiöitä. Apina Kung-Fu! Ja helvetin hyvät suomidubit! Animaatiokin on jotenkin niin muikean tyylikästä ja päähahmot hauskoja. Varsinkin se kaljurotta.

Avatar nyt on jenkkien oma "Naruto", mutta vain paljon parempi. Juoni on melko yksinkertainen ja hahmot eivät turhia löpise. Animaatio pieksee Japanilaishomostelut ja toiminta on HIENOA.








« Viimeksi muokattu: 31.01.2008 10:33 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #72 : 31.01.2008 10:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tämmöinen sarja tuttu kuin Pushing Daisies?

Tämähän on pakko katsastaa. Harmi vain kun Canal+ ei minun taloudessa näy niin täytyy alkaa "metsästämään" muualta...Vaikka Canal kanavatkin on olleet harkinnassa. Tosin kun aika ei meinaa riittää muutenkaan on ihan turha ottaa lisää TV-kanavia.
Mutta jos tyyli tosiaan Tim Burtonia lähentelee, niin pakkohan sarja on jostain etsiä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #73 : 09.08.2009 05:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Jostain luin, että Alfred J Kwak alkaisi taas Ylen kanavilla ? Kenelläkään parempaa tietoa.

TV:n potentiaalinen pelastus.

Argh, nyt vasta äkkäsin, että sarja pyörii sunnuntaiaamuisin ruudussa. Viitosjakso näköjään jo menossa. Noh, hyvä syy ostaa se DVD-setti.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #74 : 09.08.2009 12:54 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Argh, nyt vasta äkkäsin, että sarja pyörii sunnuntaiaamuisin ruudussa. Viitosjakso näköjään jo menossa. Noh, hyvä syy ostaa se DVD-setti.

Perjantaisin ~kello 11 maissa pitäisi myös yksi jakso tulla. Ilmeisesti tämä sunnuntain jakso on siis uusinnan uusinnan uus... tai päinvastoin.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines