Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07?  (Luettu 17196 kertaa)
Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « : 22.08.2007 17:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ryhdyin katsomaan tämän syksyn TV-sarjatarjontaa ja erittäin hienoltahan se näyttää. Hyvien sarjojen ystäville tulee aika upea syksy. Osaa sarjoista seuraan Amerikan tahtiin.   Mitä sarjoja kuuluu teidän syysohjelmistoonne?




Californication  (Miten katson: jenkkien tahtiin)



Sarjasta on näytetty jenkeissä kaapelikanavalla vasta kaksi jaksoa, mutta ne ovat olleet jotain niin uskomatonta että oksat pois. Californication sisältää melkeinpä parasta huumoria koskaan missään tv-sarjassa. Pilotti oli repeilyttävän hauska eikä toinenkaan jakso jäänyt sen loistosta juuri yhtään. Tästä tulee ihan varmasti tämän vuoden suosikkini tv-sarjarintamalla.

David Duchovny onnistuu viimeinkin karistamaan Fox Mulderin tomut jaloistaan; hän on tässä sarjassa aivan liekeissä!  Hankin roolihahmo on leppoisa, täydellisesti Duchovnyn ulkomuotoon ja kehonkieleen sopiva tyyppi, joka pudottaa suustaan jatkuvasti törkeän hauskaa dialogia. Tätä äijää ei voi olla rakastamatta! 

 
Dexter (Miten katson: 30.8 alkaen Nelosella klo. 22.00)




Sarja, jonka ensimmäistä kautta on ylistetty naurettavan paljon. Tässä onkin yksi haaste katsomisen kannalta: kun sarjasta on lukenut niin monia kehuja jenkeistä, siltä odottaa paljon enemmän kuin jos katsoisi Amerikan tahdissa sarjaa. En kuitenkaan pelkää pettyväni, niin monet ovat Dexteriä tuoneet esiin yhtenä koukuttavimmista sarjoista koskaan.   

Poliisi - ja sarjamurhaaja joka murhaa sarjamurhaajia.  Asetelma ei ole enempää tai vähempää kuin nerokas!


Jericho   (Miten katson: 22.8 alkaen Neloselta klo. 22.00)



Toinen äärimmäisen kehuttu uutuus. Pikkukaupunki pääsee osaksi ydintuhoa ja tämän ympärille heitetään melkoisia tapahtumia. Mitään muuta en juonesta tiedä, enkä kyllä haluakaan tietää.  Ensimmäisen kauden pitäisi olla eheä kokonaisuus.  Sarja saa vielä puolen kauden mittaisen jatkoajan, jolloin se viedään jenkeissä tänä syksynä loppuun.  Venytystä ei siis ole luvassa. 

Prison Break (Miten katson: jenkkien tahtiin)

Myönnän auliisti, että toinen kausi jäi pahasti jälkeen avauskauden loistosta, mutta lähtökohdat kolmanteen kauteen eivät voisi juurikaan olla enää mielenkiintoisemmat.  En tietenkään spoilaa, koska monet täällä katsovat sarjaa Maikkarin tahtiin.

Prison Breakin juonikaari pitää kyllä seurata loppuun nyt kun seuraamisen on jo aloittanut.  Uskon, että sarjasta saa enää vain maksimissaan pari kautta, sitten on pillit pistettävä pussiin. Tosin näin luulin Lostistakin, ja sille sarjalle kertyvä elinkaari on kuusi kautta...


Heroes  (Miten katson: jenkkien tahtiin)

06-07 kauden paras sarja minulle.  Audiovisuaalisesti huikean tyylikäs ollakseen tv-sarja ja henkilöhahmot kehittyivät poikkeuksellisen paljon jo ensimmäisen kauden aikana.  Tyylitietoinen kokonaisuus, jossa toinen toistaan parempia jaksoja ja tarinalinjoja.  Onnistuukohan toinen kausi pitämään yhtä tiukan linjan laatupuolella? Hämmästyn kovasti jos pystyy. 


Big Brother 2007 (Miten katson: alkaen 28.9 SubTv:ltä 21.00)

Reality-show johon olen täysin nalkissa. Se on harvinaista.  Kaksi aikaisempaa kautta on seuratta alusta loppuun, osin jopa huikeaa 24/7-palvelua hyödyntäen ja tänäkin vuonna odotukset uutta kautta kohtaan ovat melkoiset.  Aiempaa yllättävämpi, kohauttavampi, vastakohtia korostavampi? Toivottavasti.

Juontaja Vappu Pimiä kiteytti aika osuvasti BB:n lumon, mikä siitä tekee faneille niin antoisan:
"Jos sun naapurissa tapellaan, tai jos ihminen kuulee, että poliisiauto tai ambulanssi ajaa sun alakertaan ja sieltä kuuluu jotain metakkaa, niin kuka ei mene ikkunaan? Joka ikinen ihminen menee. Eli tirkistely."





















www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #1 : 22.08.2007 17:26 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Muuten minulla on samat kuin ephillä, mutta minun on pakko lisätä yksi omista lempisarjoista tuohon listaan; House.  ;) Olen koukussa tuohon sarjaan. Housen roolihahmo yks parhaita lääkäreitä telkkarissa ja ne sen kommentit on aivan loistavia. Odotan sarjaa todella innolla, niin ja seuraan maikkarin tahtiin.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #2 : 22.08.2007 17:34 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Dexter kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta ja pääosan esittäjäkin on tuttu Mullan alla -sarjan homoveli, joten mielenkiinnolla odotan, miten hän tuohon rooliin mukautuu. Varmasti mainioisti, sillä sen verran taitava näyttelijä on kyseessä. En vaan nyt muista hänen nimeään.

Muita sarjoja, joita nyt mieleen saan:

- Kylmä rinki (loppuu kohta :()
- Lost
- Greyn anatomia
- Dirt
- Heroes
- House

Jericho ei kiinnosta, sillä kuulemma herkullinen alkuasetelma onnistutaan sössimään Smallville -tyyppiseksi nuorisohömpäksi. Tai no kai sitä voisi itse yhden jakson vilkaista, jos vaikka onkin laatusarja lukemistani haukuista huolimatta. Prison Break ei kiinnosta, sillä ykköskauden loppu oli melkoista Disney-hömppää.

Odottaisin, että kohta alkaisi SubTv:ltä taas laatusarja Entourage, mutta Subin nettisivuilla ei kyllä vielä ole mainintaa kolmoskaudesta. Toivottavasti viimeistään keväällä. (muok: Otinpa pois tuolta listasta, sillä oikeastaan on melko varmaa, ettei se ala vielä tänä syksynä.)
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #3 : 22.08.2007 17:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
- Lost
Olen Lost-fani, mutten maininnut sitä siksi, että seuraan sitä jenkkien tahdissa ja siellä se alkaa vasta talvella -08.   Sama juttu 24:n kanssa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #4 : 22.08.2007 18:44 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Telkkarisarjoja tulee kyllä katsottua aikamoisen paljon nyt alkavalla syksyllä.

Tällä hetkellä seuraan jo Las Vegasia ja Lostia Neloselta. Housea on myös reilu puolet toisesta kaudesta jäljellä. Sitä siis katselen DVD:ltä.

Jatkuvista sarjoista jatkan Big Loven katsomista. Yhtäkään jaksoa ei sovi missata myöskään Sopranosin viimeisestä kaudesta. Molemmat Neloselta.

Uusista sarjoista kiinnostaa Jericho, mutta saa nyt nähdä jaksanko tuota alkaa aktiivisesti katsomaan. Sekin, miltäs muultakaan kuin Neloselta.

Edit: Ainiin, katsonhan minäkin Big Brotheria. :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #5 : 22.08.2007 20:07 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän kesän kovinta sarjauutuutta pitää jatkaa syksyllekkin. Kyse on tietenkin Ylen loistavasta Serranon perheestä.  :lol:

Heroesin kakkostuotantokausi on must. Ykköskausi oli parasta viime vuonna. Prison Breakin kolmas kausikin tulee varmasti tylsyyksissäni seurattua. Jericho oli viiden jakson perusteella tajutonta kuraa, joten en kyllä edes yrittää antaa uutta mahdollisuusta.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #6 : 22.08.2007 20:55 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili VALOT PÄÄLLE HEI



Bada Bing!


« Viimeksi muokattu: 05.09.2007 10:17 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #7 : 22.08.2007 22:36 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili House, Dexter, Prison Break, Heroes, 24, Mythbusters ja tuleva Ultimate Fighter. Siinä mitä näin äkkiä tulee mieleen. Kaikki menossa jenkkien tahtiin. Jotenkin sitä aina uutta sarjaa seuratessa murtuu ja pitää saada katsoa mahdollisimman paljon ja mahdollisimman nopeasti. Siksi sitä aina päätyy siihen oikeaan esitystahtiin.

Big Brother on varmaan ainoa mitä Suomen kanavilta tulee katsottua. Niin ja jos alkaa jenkeissä jossain vaiheessa uusi American Idol -kausi niin sitäkin pitää seurata, ainakin alkukarsinnat.

Tuo Californication kuulostaa kyllä aika mielenkiintoiselta. Pitää varmaan antaa sillekin mahdollisuus.

Ainiin Stargate Atlantis on vielä hengissä. Lisätäänpä se vielä listaan.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #8 : 23.08.2007 20:04 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaa-a, eiköhän sieltä tule näitä samoja jo mainittuja sarjoja katseltua. Jerichon tilanteessa katsotaan mihin suuntaan se lähtee kehtaako sitä ruveta seuraamaan vaiko ei, Dexter ainakin on tähän asti (kuulemani perusteella) onnistunut vaikuttamaan, Lost, Pakoakin varmaan tulee seurattua ja eiköhän se Kylmä rinkikin tule loppuun katsottua. Ja kaikkia näitähän minä seuraan sitä tahtia kun niitä täällä tullaan näyttämään.

Niin ja laitetaan nyt varauksella, että Carnivale, riippuen siitä osaako se nelonen sen tässä joskus näyttää...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #9 : 23.08.2007 23:47 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW SALATUT ELÄMÄT!
Miten katson: maikkarin nettisivuilta ennakkoon 15e/kk!
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #10 : 24.08.2007 10:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aika hyvä, Rocky!  :lol:


Jerichon pilotti oli ihan jees. Ei huippukamaa, mutta ekan jakson perusteella sarja pysyy seurantalistalla. 


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #11 : 26.08.2007 19:15 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Syksyllä tulee seurattua luultavammin vain Heroesin ja Dexterin kakkoskausia. Heroes on tähän asti ollut laatusarja, mutta kakkoskausi näyttää jäädäänkö yhden kauden ihmeeksi (kuten Prison Break). Tuskin kuitenkaan. Loppuvuoden Heroes Origins saattaa olla mielenkiintoinen lisäys sarjaan tai ainakin spinoffin ensimmäinen kiinnitys Kevin Smith on sellainen.

Dexter on kuitenkin Heroesia pykälän sympaattisempi tapaus. Ensimmäinen kausi oli hyvä ja kakkoskauden kaksi ensimmäistä jaksoa antavat odottaa jatkosta vieläkin parempaa tai ainakin asetelma on helvetin herkullinen. Michael C. Hall on nimiroolissa erinomainen, mutta henkilökohtainen suosikkihahmoni on ehdottomasti Doakes. Mustaa (tai verenpunaista) huumoria, monipuolinen hahmogalleria, mielenkiintoinen taustatarina, tyylikäs toteutus... Kymmenen pistettä.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #12 : 26.08.2007 20:10 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Serranon perhettä aina aamuvastaanotolla. ;D

Hirveästi ei siis ole aikaa tuijotella mitään sarjoja nyt syksyllä. Housen jaksot kössin tupakaveriltani, ja katselen niitä läppäriltä kun aikaa on. Muuten telkkari saa odottaa.

Dexter on kyllä ihan jännä sarja, sitä kun on tullut katseltua nyt keväällä Canalilta. Orgasmia en silti saanut, että voihan siinä ylihypeäkin olla nähtävissä. Asetelma on kuitenkin harvinaisen herkullinen, ja kuvasuunnittelullisesti sarja on tyylikäs. Alku-creditsit saavat aikaan kylmiä väreitä, mikä on jo todiste jostain voimasta. Katsoneet tietänevät mistä puhun.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #13 : 29.08.2007 10:59 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Lostia, Pakoa ja Jopet-Show:ta tiirailen. Rocky veti kyllä pohjat. :lol:



- Ois pysynä vissyssä niin ois bändissä vielä!
Nice beaver!
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #14 : 05.09.2007 00:28 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili -Dexteriin ihastuin ensimmäisen jakson perusteella. Ehdottomasti mielenkiintoisin sarjauutuus.
-Lostia tulee myös seurattua Suomen tahtiin.
-Jerichosta katsoin pilotin ja se jätti hyvin ristiriitaisen olon. Voi olla että jää katsomatta.
-American Dad! SubTV osoittaa jälleen oivaa pelisilmää hankkimalla tämän sarjan sunnuntaiaamuun. Vaikka rippaakin Family Guyta aika rankasti, onnistuu se olemaan hauska ihan omillakin meriiteillä.
-Heroesia olen itsekseni hypettänyt niin rankasti, että voi olla ettei sarja pysty niihin vastaamaan. Tulee ehdottomasti katsottua ainakin avausjakso.
-Flavor of Love 2. Miksei kukaan ole tätä tärppiä ottanut? Paras deitti-reality koskaan! Viihdyttäjä jumalan armosta - Public Enemystäkin tuttu Flava Flav - ottaa 20 naista kämpälleen asumaan, joita mies sitten deittailee vuoron perään.
-Sukuviasta (Arrested Development) alkaa SubTv:llä kolmas kausi, jota tulen seuraamaan. Yksi kaikkien aikojen hauskimmista sarjoista.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #15 : 05.09.2007 10:26 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
-Flavor of Love 2. Miksei kukaan ole tätä tärppiä ottanut? Paras deitti-reality koskaan! Viihdyttäjä jumalan armosta - Public Enemystäkin tuttu Flava Flav - ottaa 20 naista kämpälleen asumaan, joita mies sitten deittailee vuoron perään.
Flavor of Love on kyllä paras osoitus siitä että rahalla saa ja hevosella pääsee. Mitenkään ottamatta kantaa siihen kuinka paljon Public Enemyn menestyksestä on kiinni Flavorista verrattuna Chuck D:hin, niin onhan se kyllä ihan yleinen tosiasia että Flavor Flav on kaikkien aikojen rumin räppäri, no doubt.

Sarja itsessään on niin hauska että ei voi olla ihmettelemättä että mistä ihmeestä ne naiset on oikein kaivettu, tsekkaa vaikka joku ykköskauden miss New York (jolla on tätä nykyä oma TV-sarja.) Se oli kyllä suuri takaisku että miss Latin putosi niin äkkiä, siinä oli kuuma nainen.

Flavor Flav, handsome motherfucker.
N
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #16 : 07.09.2007 18:55 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Viime tuotantokaudella repesin kun Flavor Flavin äiti oli ihan samannäköinen kuin Flavor Flav. :D
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #17 : 17.09.2007 22:43 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Huh, Curb Your Enthusiasmin kutoskauden kakkosjakso palautti uskoni Larry Davidiin.
Ensimmäinen jakso kun oli oudon. . . keskinkertainen. Kaikki tuntui jo nähdyltä ja vähän tylsältä. Kakkosjaksokin on oikeastaan sitä perus-Davidia monine juonikuvioineen, jotka törmäilevät toisiinsa jokapuolella ja niin edelleen, mutta. . . No, ehkä ykkösjaksossa ongelmana oli se, että vitsit ja juonet enemmänkin pistivät pudistelemaan päätä Larrylle, kakkosjaksoa katsellessa alkoi jo oikeasti naurattamaankin.

under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #18 : 17.09.2007 23:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Huh, Curb Your Enthusiasmin kutoskauden kakkosjakso palautti uskoni Larry Davidiin.
Ensimmäinen jakso kun oli oudon. . . keskinkertainen. Kaikki tuntui jo nähdyltä ja vähän tylsältä. Kakkosjaksokin on oikeastaan sitä perus-Davidia monine juonikuvioineen, jotka törmäilevät toisiinsa jokapuolella ja niin edelleen, mutta. . . No, ehkä ykkösjaksossa ongelmana oli se, että vitsit ja juonet enemmänkin pistivät pudistelemaan päätä Larrylle, kakkosjaksoa katsellessa alkoi jo oikeasti naurattamaankin.



Prettyyy prettyyy prettyyy prettyyy good.
Play-Asia
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #19 : 23.09.2007 22:38 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Heitetään vähän ohi topicin tarkoituksesta, mutta sama se.




Tuli haettua eilen tällainen dvd-boksi sitten vihdoin ja viimein. Kova pähkäily oli ostamisen kanssa, sillä tämä ei sisällä suomisubeja ja en ole mielestäni kovin hyvä englannissa. Pilotin ja kaksi ensimmäistä episodia katsottuani huomasin, että kappas. Sanavarasto on kasvanut huimasti. Muutama kohta meni ohi, mutta pääpiirteittäin pysyin juonessa mukana. Englannin opiskelu voi näköjään olla hauskaa ja helppoa. Suosittelen sarjaa kaikille jännityksestä pitäville. 5/5
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #20 : 24.09.2007 00:15 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Katson vain teeveestä sarjoja, kun ei nyt jaksa koneelta katsoa. Tällä hetkellä mitä telkkarista tulee niin katson:

- Prison Break

- Lost

- Dexter

- Blade: The Series (Aivan helvetin paska sarja mutta koska olen suuri Blade-fani niin kyllähän tämä on nähtävä, varsinkin kun ei ole eikä tulla tekemään kuin 12 jaksoa)
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #21 : 24.09.2007 19:32 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Kirjoitan hieman offtopic, mutta en viitsi aloittaa uutta aihetta koska tämä sarja ei varmasti aiheuta keskustelua.

John from Cincinnati

Sarjan luojana on aikaisemmin mm. NYPD Bluen ja Deadwoodin kehitellyt Emmy-palkittu David Milch. Taustalla jenkkien laadukkain kaapelikanava HBO. Henkilöhahmoja on melkoinen läjä ja tunnettuja näyttelijöitäkin muutama. Beverly Hills 90210:n Dylan (Luke Perry), Pulmusten Al Bundy (Ed O'Neill) sekä Boogie Nightista ja Magnolista tuttu, aina loistava Luis Guzmán. Näistä aineksista luulisi saavan väkisinkin kokoon vähintään kelvollisen tuotoksen. Sarja on kaikesta huolimatta aivan uskomattoman surkea tekele. Sarjaa näytettiin kokonaiset 10 jaksoa (9 liikaa) ennenkuin HBO:lle riitti ja touhu lopetettiin.

Juonesta ei saanut mitään käsitystä. "Tarina" pyöri kaiketi hajalla olevan surffariperheen ympärillä. Välillä käytiin jossain merkillisessä motellikuvioissa. On huutavaa äitihahmoa, huumeisiin menevää poikaa, televisiohistorian surkeimmasta näyttelijäsuorituksesta vastaavaa pojanpoikaa, ainakin yksi homo, jollain oli jotain parantavia voimiakin, yksi aikuisviihdenäyttelijä jne. Jotain yliluonnollista touhua tähänkin yritettiin pistää sekaan, sehän on nykyään aika pop.  Kun sarjan nimihahmokin on typerä ja ärsyttävä niin en voi kun ihmetellä mitä David Milchillä on ollut mielessä. Oliko mies niin vittuuntunut Deadwoodin lopettamisesta että "kosti" HBO:lle tekemällä tämän.

Onhan näitä Aliaksia ja muita jotka ovat täysin ala-arvoisia tv-sarjoja, mutta katsokaa pari ensimmäistä jaksoa tästä ihan huviksenne. Ei tällaista voi olla olemassakaan.
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #22 : 24.09.2007 20:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Californicationin kausi on edennyt hienosti. Loistavaa huumoria ja sarjassa on täysin omanlaisensa tunnelma. Vastaavaa ei juuri nyt voi kokea yhdenkään toisen tv-sarjan parissa. On myös ihan pirun pienoa nähdä Duchovny tälläisessä irrotteluroolissa X-Filesin jälkeen. Hän on oikeasti sarjan tähti.

Klassikkokohtauksia on jo minun makuuni tullut vastaan:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #23 : 29.09.2007 19:08 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Metalocalypse.

William Murderface. Murderface. Murderface. Kakkoskausi pyörähti juuri joku aika sitten käyntiin.

Sen lisäksi tulee seurattua Jerichoa, Dexteriä ja Heroesin kakkoskautta. Niistä onkin jo aika paljon kommenttia enkä keksi mitään lisättävääkään.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #24 : 31.10.2007 22:14 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Mä olen katsellut nyt kolme katsoa Heroesia ja mitään ei ole oikeastaan tapahtunut. En ymmärrä. Muistuttaa lähinnä Lostia, mutta ei ole yhtä huono.
N
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #25 : 01.11.2007 17:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Californicationin 12 jaksoa käsittävän 1. kauden finaali nähtiin tällä viikolla. Sanotaanko nyt vaikka niin, että helvetin kovaa settiä tarjosi tämä sarja koko kauden eikä joukkoon mahtunut yhden yhtä keskinkertaista jaksoa. Kaverin kanssa ollaan oltu tästä tosi innoissamme.  Californicationissa on vain niin omanlaisena fiilis ja täysin mitään häpeilemätön toteutus. Taitaapi jopa kääntyä minun listallani parhaaksi sarjaksi 07-08 ajanjaksolla. Tosin liian aikaista antaa sitä titteliä tässä vaiheessa, vahvoilla Cal. kuitenkin on.

Sarja saavutti Showtime-kanavalla huippusuosion. Californicationin 1. kausi on nimittäin yksi suosituimmista kaapelisarjojen avauskausista koskaan. Ja se on ollut sekä kriitikoiden että katsojien rakastama.

Toinen kausi alkaa kesällä 2008.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #26 : 07.11.2007 15:58 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko hehkuttaa Heroesin kakkoskautta. Vaikka pari jaksoa alusta olivat ihan pieniä pettymyksiä tämä uusin (seitsemäs?) jakso oli niin täydellinen. Paras jakso koko sarjasta. Tippa linssissä melkein tuli seurattua. Jos jatkaa yhtään näin kovalla linjalla tulee reilusti ykköskautta kovempi season.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #27 : 07.11.2007 18:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Californicationin 12 jaksoa käsittävän 1. kauden finaali nähtiin tällä viikolla. Sanotaanko nyt vaikka niin, että helvetin kovaa settiä tarjosi tämä sarja koko kauden eikä joukkoon mahtunut yhden yhtä keskinkertaista jaksoa. Kaverin kanssa ollaan oltu tästä tosi innoissamme.  Californicationissa on vain niin omanlaisena fiilis ja täysin mitään häpeilemätön toteutus. Taitaapi jopa kääntyä minun listallani parhaaksi sarjaksi 07-08 ajanjaksolla. Tosin liian aikaista antaa sitä titteliä tässä vaiheessa, vahvoilla Cal. kuitenkin on.

Sarja saavutti Showtime-kanavalla huippusuosion. Californicationin 1. kausi on nimittäin yksi suosituimmista kaapelisarjojen avauskausista koskaan. Ja se on ollut sekä kriitikoiden että katsojien rakastama.

Toinen kausi alkaa kesällä 2008.

Jaksoin sitten viimeinkin pistää tätä lataukseen, kun pitkään on ollut aikeenani ja hauskaltahan tämä vaikuttaa. Duchovny vetää roolinsa hyvin ja hauska nähdä miestä muissakin rooleissa kuin Mulderina. Sarjan huumori on hyvää ja paljaita naisia tulee ovista ja ikkunoista.  :lol: Eipä sillä, että se pelkästään paljaat tekisivät tästä sarjasta hyvän, mutta kelpaahan niitä katsella.

Repesin aika totaalisesti siihen kakkosjakson kohtaan, jossa Hank paneskeli siellä ex-vaimonsa ja tämän uuden miehen makkarissa ja oksensi vielä taulunkin päälle  -  ja eikös kaikki muut tulleet juuri silloin sisään.



tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #28 : 07.11.2007 19:03 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili
Repesin aika totaalisesti siihen kakkosjakson kohtaan, jossa Hank paneskeli siellä ex-vaimonsa ja tämän uuden miehen makkarissa ja oksensi vielä taulunkin päälle  -  ja eikös kaikki muut tulleet juuri silloin sisään.

Täytyy myöntää että kyseinen kohtaus oli koko kauden ylivoimaisesti parasta antia, eikä suinkaan jonkun läppärin vilahtaminen ruudulla  :rollaus:. Myöhemmissä jaksoissa oli kaksi lähes samalle tasolle yltävää threesome-kohtausta. Californication oli/on sellainen sarja mitä nyt katsoi, mutta siinä se.

Näyttää siltä että Heroes jää yhden kauden "ihmeeksi". Kakkoskausi on ollut uskomattoman tylsä. Heroes Origins kiinnostaa puhtaasti Kevin Smithin ja Eli Rothin takia.

Dexterin toinen kausi on ollut timanttia.

Uusista sarjoista Reaper on ihan huvittavaa katsottavaa. Päähenkilö kuulee syntymäpäivänään että vanhemmat myivät pojan sielun saatanalle. Nyt tämä joutuu tekemään palveluksia sielunhaltijalle eli metsästämään helvetistä karanneita "ihmisiä" takaisin sinne minne he kuuluvat. Komediaa siis tiedossa.


« Viimeksi muokattu: 07.11.2007 19:14 kirjoittanut Japshumwaa »
tallennettu
Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? « Vastaus #29 : 07.11.2007 19:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jostain luin, että Alfred J Kwak alkaisi taas Ylen kanavilla ? Kenelläkään parempaa tietoa.

TV:n potentiaalinen pelastus.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines