Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Aihe: Levyostokset  (Luettu 90236 kertaa)
Re: Levyostokset « Vastaus #90 : 05.01.2008 22:35 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
  • Eagles of Death Metal: Death by Sexy (cd+dvd), Playstä 12,49€
Onnittelen! Pirun kova devari. On tullut pari kertaa kavereiden kanssa katsottua läpi iltaa istuessa ja toiminut joka kerta. QOTSA:n Over the yearsiin en ole jostain syystä koskenut muuten kuin live cd:n puolesta, joka on kyllä loistava.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #91 : 06.01.2008 06:18 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili pari päivää sitten tuli ostettua queenin kokoelma jossa on greatest hits vol.1, vol.2 ja vol3.
hintaa oli 9.95e cdonissa.

pakko oli samantien mennä tilaamaan kun uutiskirjeessä oli tarjous.
on noilla niin paljon loistavia ja legendaarisia biisejä.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #92 : 07.01.2008 14:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Outlawsin kokoelmalevy Best Of Green Grass And High Tides 8 eurolla Play.comista.


Oli ihan pakko poistaa jo ainoastaan Green Grass And High Tides biisin takia. Löytyyhän tuolta vielä Riders in the Sky, joten ainakin kaksi tuttua ja hyvää biisiä pitäisi olla.
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #93 : 07.01.2008 21:36 »
tuhis Vieras


tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #94 : 14.01.2008 23:20 »
tuhis Vieras Enpäs muistanutkaan kuinka tiukat funkkisyntikat tässä Spy who loved messa olikaan. Play.comista piirun alta 7 euroa.

tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #95 : 15.01.2008 18:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili The Isley Brothers



Iskin kokoelmalevyllisen tulemaan CDON:ista. Mukana kaikki parhaat hitit, kuten Caravan of love, Between the sheets(San Andreas, anyone?) ja For the love of you. Uskomatonta matskua. Näiden tahtiin voi vaikka tirauttaa kyyneleen.

Kumartakaa kutumusiikin kuninkaille!


"Enough of the singing, lets make love!"
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #96 : 16.01.2008 14:51 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kumartakaa kutumusiikin kuninkaille!
:rollaus:


Siinä oikea kuningas.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #97 : 16.01.2008 15:37 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Hihhih, njoo, pitää kai Barryllekin tiputtaa propsit.

Vielä kun sillä olisi yhtä pimpsterit kuteet... ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #98 : 21.01.2008 18:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ja funkki senkun jatkuu.

Pulp Fusion on yksi aikamme tiukimmista kokoelmalevysarjoista, joihin on kerätty sitä parasta jazzia, funkkia sekä soulia 70-luvun tienoilta. Ikävä kyllä näitä on nykyisin melko lailla mahdoton saada mistään. Juuri sitä faktaa ehdin valitella ystävälleni tänään, ja noin tunnin päästä tartuin paikallisessa Musiikki-Kullaksessa levyyn, jonka hopeisessa kannessa komeilee teksti Pulp Fusion - Bustin' Loose. Ovat nähtävästi melko vasta julkaisseet sarjaan uuden platan, Harmless-levymerkin 10-vuotisen taipaleen kunniaksi. Kyseessä on vielä tuplalevy, eli kaksikymmentä (toivottavasti) yyberkovaa raitaa. Mukaanhan se lähti.

Viiden kipaleen jälkeen pari ensimmäistä ovat olleet vähän laiskoja, mutta nyt lämmetään jo. Jatkan soittelua. Kuumaa kakkaa.


Papa don't take no mess!
-The Godfather of soul, Mr. James Brown
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #99 : 21.01.2008 21:03 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili

Airin Moon Safari Anttilan levyalesta. Pitänee rippailla pian ja laittaa kuunteluun.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #100 : 23.01.2008 08:46 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili


Levykauppa Äxään (Jyväskylä) menin eilen ostamaan uutta Avantasiaa, mutta eipä tullut mieleen, että oli tiistai eikä keskiviikko, jolloin levyt yleensä julkaistaan. Vilkuilin sitten muita levyjä ja hyllyssä oli Finntrollin Ur Jordens Djup hintaan 8,90 €. Kysyin kassalta äimistyksissäni, että onko tässä oikea hinta. Kyllä oli, joten ostin levyn ilman mutinoita. Olikin jo pitkään ollut ostoslistalla tämä levy, mutta ostopäätös oli aina siirtynyt hamaan tulevaistuuteen.

Muok:



Ostin tänään sitten tuon Avantasian The Scarecrow'n. Muutaman ensikuuntelun jälkeen sanoisin, että parasta power metalliin vivahtavaa paskaa sitten, öö, Edguyn Rocket Riden. Tobias Sammet osaa tehdä kyllä uskomattoman hyviä laulumelodioita.



Sitten tilasin Fireboxista Metsatöllin singlen Veelind. Sisältää nimikkobiisin Veelind, joka löytyy myös kuukauden päästä julkaistavalta levyltä Iivakivi sekä toisen kappaleen, jota ei tulevalla levyllä kuulla. Lupaavalta kuullostaa taas virolaisten materiaali. Parasta folkkia. Piste.


« Viimeksi muokattu: 25.01.2008 20:26 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #101 : 25.01.2008 22:00 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili

The Helio Sequence: Keep Your Eyes Ahead

Oregonin Portlandista tulevan The Helio Sequencen monitasoiset, elektronisia vaikutteita omaavat indie rock -biisit ovat olleet kovassa kuuntelussa jo parin vuoden verran ja nyt vihdoin vuoden odotuksen jälkeen yhtyeen neljäs levy, Keep Your Eyes Ahead on tuloillaan. Ennakkotilasin levyn yhtyeen levy-yhtiöltä, Sub Popilta ja hintaa tuli postikuluineen noin 11 €. Mukaan lätkäistään vielä ennakkotilauslahjaksi B-Sides And Outtakes -CDR-levy. Spin.comista latasinkin jo aikaisemmin ilmaiseksi laillisesti levyn nimikkokappaleen, mutta nyt duon MySpace-sivulla on koko levy kuunneltavissa ilmaiseksi. Keep Your Eyes Ahead -kappale iskee ainakin todella lujaa ja toivon, että muutkin kappaleet tekevät saman viimeistään ajan kanssa. Kuuntelen koko levyä paraikaa ensimmäistä kertaa.

Kehotan jokaista hyvästä musiikista pitävää kuuntelemaan ainakin nimikkobiisin yhtyeen MySpacella. Aivan mieletöntä. Lisää tarinointia, kunhan olen levyn saanut ja kuunnellut pariin kymmeneen kertaan.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #102 : 20.02.2008 11:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Shadow of the Colossuksen OST tuli viimein hommattua. Ehkäpä paras pelisoundtrack ikinä siinä mielessä, että tätä voi takuulla kuunnella ilman, että on kokenut hekuman hetkiä pelin parissa. En tiedä mitä soittimia perus-setin lisäksi tuolla on käytetty, mutta fiilis on todella unenomainen ja eeppinen. Tulee kunnon seikkailufiilikset noista veisuista. Levy ei myöskään niin monen pelisoundtrackin tapaan puuroudu loppua kohden vaan yli 40 trackia sujahtaa suhteellisen nopeasti ohi. Biisejä ei "loopata", joten osa niistä on todella lyhyitä. Tavallaan sääli, sillä kerrankin sitä looppia olisi toivonut! No parempi näin jo biisien lukumäärän vuoksi.

Kuuntelon aikana sain myös jopa pakotettua kynän käteen ja onnistuin piirtelemäänkin kaikenlaista hienoa. Propsit siitäkin säveltäjille!

Ostakaapa joku joka ei ole peliä pelannut ja pistäkää jotain tekstinpätkää kehiin. Kiinnostaa!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #103 : 20.02.2008 11:44 »
tuhis Vieras Kuuntelin levyn puhki ennen kuin sain viimein pelin käteeni ja jostain kumman syystä tuntui kokoajan siltä ettei pelissä käytetty kuin yhtä ja samaa kappaletta pomotappelussa, vaikka levyllä oli melkein jokaiselle omansa. Kenties tähän vaikuttaa se, että soundtrack oli niin yhtenäinen ja se, että peli oli niin saatanan upea ja fiilis katossa kokoajan.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #104 : 20.02.2008 11:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Kuuntelin levyn puhki ennen kuin sain viimein pelin käteeni ja jostain kumman syystä tuntui kokoajan siltä ettei pelissä käytetty kuin yhtä ja samaa kappaletta pomotappelussa, vaikka levyllä oli melkein jokaiselle omansa. Kenties tähän vaikuttaa se, että soundtrack oli niin yhtenäinen ja se, että peli oli niin saatanan upea ja fiilis katossa kokoajan.

Parissa hemmossa oli käytetty samaa kappaletta. Joihinkin colosseihin taisi olla jopa kolme eri biisiä jotka vaihtuvat sen mukaan miten lähellä "sweet spottia" olit. Yleensä niitä taisi olla kaksi.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #105 : 23.02.2008 16:01 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tuo SotC:n OST on kyllä uskomatonta kamaa, yksi parhaista pelisoundtrackeistä ikinä. Soundtrack onnistuu luomaan todella upeat ja melankoliset tunnelmat. Soundtrack palauttaa mukavasti fiilikset pelin meininkeihin ja pelin pariin tulee hinku palata.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #106 : 07.03.2008 16:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Anttilan keskusvaraston tyhjennyksestä löysin muutaman levyn.
Musen Black Holes & Revelations, joka olikin yhtä biisiä lukuunottamatta melko paska. Onneksi oli alennuksessa.


Jamiroquain Single Collectionin, jossa oli sentään vähän enemmän hyviä biisejä.


Pulp Fictionin soundtrack lähti myös mukaan. Ei ole kyllä ihan niin hyvä kuin esim. Reservoir Dogsin Soundtrack. Löytyy siitä onneksi sentään Urge Overkilliä ja pari muutakin hyvää.

Alle kympin ostoksia olivat kaikki.
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #107 : 07.03.2008 16:23 »
tuhis Vieras








Maailman paskimmat kannet -pystin lähes jokaisella julkaisullaan lunastaneen King Diamondin klassikoista vuorossa The Eye, sekä miehen aikaisemman Mercyful Fate retkueen levy Time. Hyvää zombiehumppaa. Samojen artistien edellisen tilauksen rauhoittajana toimii jälleen upea, upea Shirley Horn. SH:n levyt maksavat pitkän pennin ja tarjolla on lähes poikkeuksetta kokoelmia, which sucks.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #108 : 14.03.2008 16:31 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Virolaiset iskivät keräilijää arkaan paikkaan. Metsatöll julkaisi uuden albuminsa, joka kantaa nimeä Iivakivi, tavallisena digipäkkinä ja rajoitettuna painoksena woodpakissa, jolla oli hintaa yli kymppi enemmän kuin normiversiolla. Pakkohan tuo puukotelo oli ostaa.



Levy kuullostaa juuri siltä, miltä Metsatöllin pitääkin. Sopivassa suhteessa metallia, rockia ja folkkia. Virolaiset säkkipillit ja muut perinnesoittimet toimivat hienossa harmoniassa nousematta liikaa pääosan esittäjiksi. Markuksen laulu kaikuu jylhänä ja raivokkaana, juuri sellaisena kuin voisi kuvitella esi-isien laulaneen nuotioiden äärellä. Ykkösbiiseiksi ensikuulemilta nousevat Isa süda ja Äikesepoeg, vaikka muissakaan kappaleissa ei haukkumista ole. Joihinkin lauluihin on sekoitettu uutena juttuna pieniä proge-elementtejä, joihin täytyy vielä totutella.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #109 : 26.03.2008 12:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Album of the Year tuli napattua mukaan kaupasta kun ei Angel Dust ennättänyt lomiksi.

Drop-back Bungelsta on raju. Biisien rakenteet ovat yksinkertaisia ja yllättyksettömiä eikä "turhaa" kikkailua löydy. Soundit kuitenkin miellyttävät ja laulukin on joissain veisuissa melkoisen hyvää. Ei kuitenkaan kourallisen kuuntelujen jälkeen vielä niin sanotusti "iskenyt".

Angel Dust on varmaankin jo nyt postilaatikossa niin siitä tunnelmia sitten huomenissa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #110 : 26.03.2008 13:27 »
tuhis Vieras Heh, Bungleista sun muista räpäräpä-vedoista on AotY aika perkeleen kaukana :)

King for a Day Fool for a Lifetime on aika monella tapaa vedenjakaja, sillä siinä on selkeästi viitteitä AotY:hyn josta ei perusfanit diganneet. Itse tykkäsin perkeleesti ja siinä missä AotY on ihan kiva, on KfaDFfaL (urgh) bändin edustuksillisin levy.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #111 : 26.03.2008 18:56 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili


Uusin levyostokseni on Peer Güntin No Piercing, No Tattoo. Tästä munakkaampaa musiikkia ei yksinkertaisesti taida olla. Peer Güntin soidessa ajatukset kiitävät maanteille ja amerikanrautoihin. Kunpa olisi rahaa ostaa kesäksi komea jenkkiauto...
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #112 : 26.03.2008 23:26 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Lainaus
Musen Black Holes & Revelations, joka olikin yhtä biisiä lukuunottamatta melko paska.

 :lol:

Ja vitut että on paska. :rollaus: Helvetin kova levy, jossa ei ole yhtäkään varsinaisesti huonoa kappaletta. Oikeammin lause menisi "Musen Black Holes & Revelations, joka olikin yhtä biisiä lukuun ottamatta parhautta." Knights of Cydonia, Map of Problematique, Supermassive Black Hole, Starlight, Assasins, Soldier's Poem, City of Delusion ja pelkästään levyn japanilaiselta painokselta (ja iTunesista) löytyvä Glorious ovat kaikki aivan helvetin loistavia kappaleita. Hoodoo ja Exo-politics ovat niihin verrattuna vain "ihan OK" laatuista laulantaa, mutta nekin ovat varsinaisia mestariteoksia verrattuna oikeasti huonoihin kappaleisiin. Oikeastaan levyn aloituskipale Take A Bow on ainoa vähän heikompi esitys, muuten levy on Parasta Parhautta Parhauden Saralla ja ehdottomasti yksi vuoden 2006 parhaista levyistä, ellei jopa paras.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #113 : 27.03.2008 05:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW On se paska.

Kävin ostamassa Black Magesin uusimman levyn. Paskahan sekin oli, tosin ei lähellekään niin paska kuin tuo Muse. Pystyy sentään kuuntelemaan.

Turhan kalliita vain nuo uudet levyt Tokiossa. Uusista saa maksaa 20 eurosta ylöspäin ja tuurilla jotain vanhempaa saa 10% alennuksella. Kaikki täällä ilmeisesti vuokraa levynsä ja rippaa ne sitten koneelle. Se on kyllä hyvä homma, että mitä tahansa ostaakin kaupasta, se ei ole niin paska kuin tuo Musen levy.

On se paska.
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #114 : 27.03.2008 08:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No Azun mielestä SoaD oli "yhden hitin ihme"  :lol:

(Musesta en siis kommentoinut mitään, kun enpä ole kuunnellut)


« Viimeksi muokattu: 27.03.2008 09:54 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #115 : 27.03.2008 08:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Voitaisiinki perustaa "No Azun mielestä..."-ketju?
Play-Asia
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #116 : 27.03.2008 09:01 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Black Holes & Revelations ON hyvä.
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #117 : 27.03.2008 11:40 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Voitaisiinki perustaa "No Azun mielestä..."-ketju?
Paitsi että kyseessä ei ole ainoastaan minun mielipide. Sinähän tässä olet se ernu, jonka valtavirrasta poikkeava mielipide on aina se oikea. Kaikki on paskaa paitsi ne pari artistia, jotka vain itse tietää 50 muun ihmisen lisäksi. Tuskin Black Holes olisi voittanut niitä palkintoja mitä se on voittanut, jos se olisi niin paska kuin sinä väität sen olevan.  :rollaus:

Sen nyt vielä ymmärtäisi, jos sanoo ettei ymmärrä Musea tai ettei se iske. Onhan se sen verran omalaatuista mättöä. Mutta että menee haukkumaan sen susipaskaksi. ;D En minäkään ymmärrä mitä ihmeellistä on jossain death metallissa, mutta kyllä sitäkin ihmiset kuuntelevat siitä huolimatta. Jätän sen arvioimisen niille, jotka siitä pitävät ja ehkä ymmärtävätkin jotain.



Anyway, enemmänhän te täällä tarjoatte noita kaikkitietäviä mielipiteitä kuin minä, ilman mitään perusteluita. Jos joku uskaltaa sanoa jotain siihen väliin, niin heti tulee näsäviisasta läppää tai muuta paskanjauhantaa siihen perään, kuten nytkin.

Lainaus
No Azun mielestä SoaD oli "yhden hitin ihme"
En nyt muista sanoneeni tuollaista, mutta ei SoaD edelleenkään mikään maailman paras bändi ole. Etenkin uudempi matsku, jossa kitaristikin on päästetty mikin ääreen inisemään, on aivan helvetin hirveää kuunneltavaa. Vanhemmat levyt ovat vittuuntuneessa mielentilassa oikeastaan ihan hyvää rähinämusiikkia kuunneltavaksi (tämän huomasin kerran, kun tuli laitettua joku SoaD:n levy soimaan kun minua vitutti).


« Viimeksi muokattu: 27.03.2008 11:51 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #118 : 27.03.2008 11:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No ei todellakaan kannata Rockyn kommentteja ottaa kirjaimellisesti. Miehen silmissä kun kaikki on joko "paskaa tai parhautta".


Lainaus
Etenkin uudempi matsku, jossa kitaristikin on päästetty mikin ääreen inisemään, on aivan helvetin hirveää kuunneltavaa.

Lainaus
Jätän sen arvioimisen niille, jotka siitä pitävät ja ehkä ymmärtävätkin jotain.

Jätä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Levyostokset « Vastaus #119 : 27.03.2008 11:57 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Paitsi että kyseessä ei ole ainoastaan minun mielipide. Sinähän tässä olet se ernu, jonka valtavirrasta poikkeava mielipide on aina se oikea. Kaikki on paskaa paitsi ne pari artistia, jotka vain itse tietää 50 muun ihmisen lisäksi. Tuskin Black Holes olisi voittanut niitä palkintoja mitä se on voittanut, jos se olisi niin paska kuin sinä väität sen olevan.  :rollaus:

Sen nyt vielä ymmärtäisi, jos sanoo ettei ymmärrä Musea tai ettei se iske. Onhan se sen verran omalaatuista mättöä. Mutta että menee haukkumaan sen susipaskaksi. ;D En minäkään ymmärrä mitä ihmeellistä on jossain death metallissa, mutta kyllä sitäkin ihmiset kuuntelevat siitä huolimatta. Jätän sen arvioimisen niille, jotka siitä pitävät ja ehkä ymmärtävätkin jotain.

Anyway, enemmänhän te täällä tarjoatte noita kaikkitietäviä mielipiteitä kuin minä, ilman mitään perusteluita. Jos joku uskaltaa sanoa jotain siihen väliin, niin heti tulee näsäviisasta läppää tai muuta paskanjauhantaa siihen perään, kuten nytkin.

En nyt muista sanoneeni tuollaista, mutta ei SoaD edelleenkään mikään maailman paras bändi ole. Etenkin uudempi matsku, jossa kitaristikin on päästetty mikin ääreen inisemään, on aivan helvetin hirveää kuunneltavaa. Vanhemmat levyt ovat vittuuntuneessa mielentilassa oikeastaan ihan hyvää rähinämusiikkia kuunneltavaksi (tämän huomasin kerran, kun tuli laitettua joku SoaD:n levy soimaan kun minua vitutti).
Kaikki on niin paljon syvempää kuin uskallat kuvitellakaan. Saiskohan foobariin jotain scriptiä joka soittaisi SoaD:ia aina kun sattuu lukemaan Azun viestejä? Sanopas muuten Matille terkkuja.

No ei todellakaan kannata Rockyn kommentteja ottaa kirjaimellisesti. Miehen silmissä kun kaikki on joko "paskaa tai parhautta".
Niin se maailma toimii. Tosin olen joutunut siirtymään "parhaudesta" muihin "parhautta" kuvaaviin sanoihin, joten se on "paskaa tai jotain muuta"
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines