Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Danko Jonesin Suomen keikkojen liput myyntiin 10.12: 10.12.2008
  • Dream Theaterin syyskuun keikan liput myyntiin Lippupalvelussa: 15.04.2009
  • FNM @Kaisaniemi - WE CARE A LOT!: 24.06.2009
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
Tulostusversio
Aihe: Keikkatriidi  (Luettu 108571 kertaa)
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #240 : 04.10.2011 19:23 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ens lauantaina Helsingissä Bok Bok


 
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #241 : 29.10.2011 19:11 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Ihan kovia keikkoja taas tiedossa tulevaisuudessa. M83:n Tavastian keikalle tuli hommattua lippu, vanhat levyt ovat suht kovaa unipoppia ja uudella levylläkin on hyviä biisejä vaikka kokonaisuus ei ihan kannakaan. Siisti tsekata miten maistuu livenä.

Paul McCartney on pakko käydä tsekkaamassa Hartwallilla suolaisista lipuista huolimatta. Beatles on itselle yksi kovimmista bändeistä ja McCartney kohtalaisen suvereeni biisintekijä pop-musiikin historiassa. Vuoden 2004 Stadikan keikka oli huikea, joten odotukset ovat korkealla tulevankin keikan kohdalla.

Myös Circle pitää käydä katsastamassa Kanneltalolla. Kunnon krauttisjumittelut kelpaa aina ja onhan bändi yksi kotimaan mielenkiintoisimmista. Opiskelijalippu kahdeksalla eurolla on halpaa hupia.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #242 : 18.11.2011 16:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tästä nyt on jo tovi aikaa, mutta kävin katsomassa Saden keikan kuun alussa Hartwallilla. Ennen tarkempia mietteitä tiivistelmä:

Tyylikkäin keikka ikinä.


Saden sielukkaat biisit ovat liikuttaneet mua jo monia vuosia, ja olikin todella iso juttu päästä näkemään bändi livenä. Silti en osannut odottaa, kuinka kovaa kamaa sieltä lopulta tarjoiltiin. Ensinnäkin lava, valot ja visuaalit; uskomattoman hienot. Taustalla oli todella iso screeni, jolle heijastettiin komeita videoita ja grafiikoita(eikä niiden komeutta voi tosiaan liikaa korostaa), ja jo pelkästään tämä hyvin suunniteltujen valojen kanssa muutti tunnelmaa biisistä toiseen merkittävästi. Kun soppaan vielä lisätään simppeleitä verhoja ja muita lavasteita, tuntui kuin joka biisissä olisi hypätty eri rakennukseen.

Entäs se tärkein, eli musiikki? Voi hyvänen aika. Ensimmäisenä biisinä kuultiin uudelta levyltä sinkku Soldier Of Love, joka oli kieltämättä vahva aloitus. Oma sydämeni lepää kuitenkin siellä vanhemmassa tuotannossa, ja kun toisen biisin - Your Love Is King - saksofoni-intro ryöpsähti ilmoille, olin puhaltaa itkun saman tien. Edelleen tuntuu, ettei mikään ole koskaan kuulostanut niin hyvältä. Foni ottaa kyllä aina sielusta, mutta fiilis sillä hetkellä oli jotain ennennäkemätöntä. Seuraavat pari tuntia alkuhurmion jälkeen yleisölle tarjoiltiin megahittiä ja merkittävää tunnelmaa toisen perään, sopivassa suhteessa funkimpia vetoja ja herkkiä balladeja, ja tosiaan alusta loppuun niin viimeistellysti ja tyylikkäästi kaikilta osa-alueilta että oksat pois. Hallilta poistuessa en voinut lakata hymyilemästä.

Erityismaininta on pakko heittää itse Sadelle ja hänen äänelleen. Rouva on kuitenkin jo yli 50, mutta edelleen yhtä hurmaava kuin aina. Hänen äänensä jaksaa laulaessa kattaa uskomattomia aloja, eikä moista karismaa ja aitouden tunnetta voi ostaa. Ja kun se puhuu, huhhuh! En ollut tainnut koskaan kuulla Saden puhuvan, ainoastaan laulavan, enkä muista koskaan kuulleeni yhtä suklaista ja matalaa ääntä. Melkoinen lahja.

Livemusiikki on kyllä hieno keksintö, mutta nyt onkin tulevilla artisteilla taas melkoiset kengät täytettävinään. En uskalla ehkä sanoa, että kyseessä olisi elämäni paras keikka, sillä niitä on tullut nähtyä niin paljon erilaisia ja eri syistä hienoja, mutta yksi parhaista ehdottomasti. Ja kuten alussa jo sorruin hehkuttamaan, tyylikkäin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #243 : 19.11.2011 09:34 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Oli pakkoa kuunnella nuo pari Saden biisiä kun oli mulle ihan tuntematon nimi. Uppoaa ja kovin. Piti pari levyä ladata heti iTunesista. Kivan letkeää musaa. Kiitos tästä!  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #244 : 30.01.2012 17:59 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tänään The Men Kutosella. Saas nähä miten rajua meininki on livenä.

tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #245 : 21.04.2012 16:12 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli eilen tsekattua Huoratron Circuksessa. Mies rupesi soittamaan reilun tunnin myöhässä, mutta oli aika jumalaton show. Stroboja, jäätävän diipit bassot ja hurja meininki. Muutama juoma kaatui vieressä olevilta päälle ja hiki tuli, muttei se mitään, oli ehkä intensiivisimpiä keikkoja vähään aikaan. Tämän lisäksi reilun kybän hinta ei ollut kovinkaan ilkeä lompakolle, joten kelpasi.

tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #246 : 21.04.2012 16:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tänään legendaarisesta post-punk-yhtye Swansista tuttu Michael Gira Korjaamolla. Swansin Tavastian keikka oli kenties rankin keikkakokemus ikinä, saas nähdä kuinka kuumottavaksi mies saa tunnelman akustisena.

tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #247 : 03.05.2012 21:01 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Death Grips Flowiin!!!

Nyt kyllä räjähti. Jo Exmilitary -mixtapesta lähtien tykkäillyt helvetisti kyseisestä poppoosta, eikä uusin plätty The Money Storekaan huono ole.

tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #248 : 03.05.2012 22:51 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili On kyllä muutenkin aika jäätävän kova jo tässä vaiheessa tuo Flow. Perjantaina olisi ASAP Rocky, Flying Lotus, Death Grips, Caribou & Four Tet ym. Lauantaikin sairaan kova Swansilla ja Black Keysillä. Varmaan vähintään pari päivää joutunee taas tuolla pyörimään.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #249 : 03.05.2012 22:53 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kuudes Aisti festari kiinnostais kanssa, vittu kun ei oo rahaa  :( Flowhun pitää kyllä yrittää huslata kolmen päivän lippu, viime vuosi oli kyllä jotenkin vähän vaisu vaikka artistirosteri näyttikin kovalta. Sitä edeltävinä 2 vuotena on kyllä ollut ihan törkeen kivaa.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #250 : 03.05.2012 23:10 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Eikö Flow ala olemaan liian mainstream tosihipstereille?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #251 : 03.05.2012 23:24 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Kuudes Aisti festari kiinnostais kanssa, vittu kun ei oo rahaa  :( Flowhun pitää kyllä yrittää huslata kolmen päivän lippu, viime vuosi oli kyllä jotenkin vähän vaisu vaikka artistirosteri näyttikin kovalta. Sitä edeltävinä 2 vuotena on kyllä ollut ihan törkeen kivaa.
Joo Kuudenteen Aistiin tuli kanssa hommattua kolmen päivän lippu. Sielläkin aika must-see kamaa, kuten Kim Gordon, Kurt Vile, Shabazz Palaces ja Ty Segall. Rento kesä tiedossa festareiden osalta.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #252 : 03.05.2012 23:44 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Eikö Flow ala olemaan liian mainstream tosihipstereille?

Tämä viesti antoi huimasti sisältöä keskusteluun, kiitos.


Joo Kuudenteen Aistiin tuli kanssa hommattua kolmen päivän lippu. Sielläkin aika must-see kamaa, kuten Kim Gordon, Kurt Vile, Shabazz Palaces ja Ty Segall. Rento kesä tiedossa festareiden osalta.

Näinpä, Kurt Vile & Shabazz Palaces ois kaks sellasta jotka ois kyllä tosi kiva nähdä.

Kuudennessa Aistissa esiintyvä Shackleton on myös aivan mahtava, kannattaa pistää kuunteluun. Synkkää pseudotribaalirumpumusaa

Edit: Niin ja sen verran vielä että Kuudes Aisti festareilla ois hirmuisesti artisteja joista ei ole kuullukkaan, ja sehän on tietysti aina plussaa. Festareiden takapiruina on kuitenkin oletettavasti asiansa tietäviä heppuja.


Voitin liput ens lauantaina tokaa kertaa järjestettävään Nokian rahoittamaan ''Club Lumiaan'', joka on jossain Kuudennen Linjan vieressä. Tila kai käytössä myös noilla festareilla.

Esiintyjinä Mosca & Julio Bashmore, maksaisin maltaita nähdäkseni nuo muutenkin, mutta eipähän tarvitse tällä kertaa.. Lippuja koko tapahtumaan ei edes myydä, eli Nokia ottaa rehdisti persnettoa, heh heh.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #253 : 11.06.2012 21:45 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.tiketti.fi/ZZ-Top-USA-+-supports-Kaisaniemen-puisto-Helsinki-lippuja/14756

ZZ Top keikkailee 21. päivä heinäkuuta kaisaniemessä. Saattaa olla että joutuu vaivautumaan paikalle.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #254 : 21.12.2012 12:18 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tuli hommattua frendien painostuksesta lippu My Bloody Valentinen Lontoon keikalle. Fyrkkaa tällaiseen touhuun ei tietenkään olisi, mutta pakko kai tämä on nähdä edes kerran. Toisaalta kovan luokan sniiduilu tällä porukalla on tullut jo tutuksi.

Pitää varmaan hakea Peltorit kaupasta ennen keikkaa.

http://www.youtube.com/watch?v=fETHoeVcBHg
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #255 : 11.01.2013 13:08 »
CronoX KettuPRKL Jäsen Viestejä: 61 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko päästä johonkin purkamaan innostusta!

Varasin juuri äsken liput Final Symphonyn Lontoon keikalle toukokuun lopulla.

Monta vuotta olen haaveillut pääseväni kuuntelemaan Distant Worlds - konserttia, mutta koskaan ei ole tilaisuutta tullut. Sattumalta selailin josko DW - konsertteja olisi Eurooppaan lähiaikoina tulossa ja silmiin iski tuo Final Symphony - sivu. Nopsaan tarkastin onko vapaita paikkoja ja nyt pari päivää myöhemmin ladoin punnat tiskiin.

Tuskin täällä moni jakaa innostustani (jos kukaan), mutta vatevö!  8)
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #256 : 27.02.2013 23:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Käytiin tuo We Will Rock You -musikaali katsomassa. Helvetin viihdyttävä pläjäys. Tarinaan oli hauskasti upotettu Queenin biisejä ja lauluosioiden ulkopuolella viljeltiin hyvää musaläppää. Mainittiin siellä jopa Gangnam-style, mutta lähinnä ne menivät sinne vanhan rockin aikakaudelle. Nuoremmilta meni varmasti ohi. Käykää ihmeessä katsomassa. Seuraavat esitykset taitavat olla Helsingissä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #257 : 07.03.2013 13:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Näköjään Godspeed You! Black Emperor tulossa Flow-festareille. Onhan Laudan GY!BE-kalloilla jo rahat säästössä ja liput ostossa?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #258 : 07.03.2013 13:33 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Oho, aika kova kiinnitys! Onneksi GYBE tuli jo nähtyä toissavuonna, niin ei ole NIIN pakko mennä nyt katsomaan, mutta ehkä jos ylimääräistä fyrkkaa löytyy jossainkohtaa niin mikäjottei.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #259 : 07.03.2013 16:37 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Onhan tuo GYBE joo aika kova kiinnitys ja kiiinnostaa vaikka onhan se toki jo pariin kertaan nähty (Kultsa ja Lontoon ATP-festari). Kyllähän tonne varmaan tulee taas mentyä ja olihan siellä muitakin kovia, kuten Kraftwerk, Nick Cave, Beach House ym. Tosin noikin olen nähnyt jo aiemmin.

Tulispa vaikka Atoms for Peace tai Grizzly Bear.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #260 : 08.03.2013 18:41 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Oishan siellä myös Beyoncen superihku sisko Solange




tänä vuonna tulee kyllä todennäköisesti passattua flow ja mentyä kuudenteen aistiin vaihtelun vuoksi.. todennäköisesti tulee kyllä vielä jotain artistikiinnityksiä jotka pistää harkitsemaan uudelleen.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #261 : 08.03.2013 18:54 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Jaahas onkohan se vihdoin meikäläisen aika menettää Flow-neitsyys, täälläkin hehkuttamani Kendrick Lamar nimittäin kiinnitetty. Pari viikkoa sittenhän mies heitti jo Circuksessa keikkaa, jonka missasin täysin loppuunmyytyjen lippujen takia. Vois korjata virheen ja mennä katsastamaan kesällä vähän menoa.

tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #262 : 16.03.2013 18:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Huhhuh. My Bloody Valentine Lontoossa. Meteli oli infernaalinen ja settilista täydellinen. Enpä ole vaikuttavampaa konserttia todistanut ikinä.

tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #263 : 06.04.2013 13:06 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Jahas, My Bloody Valentine tulee näköjään soittelemaan Flow'hon! Liput tuli napattua.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #264 : 06.04.2013 16:07 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Jahas, My Bloody Valentine tulee näköjään soittelemaan Flow'hon! Liput tuli napattua.

Joo kyllähän tuo pitää vielä käydä uudestaan tsekkaamassa, sen verran makoisa oli tuo edellinen keikka. Kannattaa sitten todellakin suojata kuulo kunnolla, viimeksi Yoy Made Me Realisen kohdalla ei meinannut pelkät tulpatkaan rittää vaan mekkala oli täysin käsittämätön. Tuntui lähinnä, että oli räjähdyksen keskellä.

Tuossa 1 min 40 sek alkaa:



En sitten tiedä joutuvatko rajoittamaan desibelirajojen takia Flowssa, näillä on ennenkin ollut asian kanssa ongelmia.

Mutta siis ihan tajuton keikka ja kunnon kulttuuriteko Flow:lta!
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #265 : 11.09.2014 01:25 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Casualities of Cool soitti viime lauantaina Savoy-teatterissa. Itselleni jokseenkin poikkeuksellinen mutta todella miellyttävä keikkapaikka. Ostin liput toisen kerroksen aitioon, joka oli mitä mahtavi paikka seurata esitystä.

Kyseessä on siis metallin monimiehenä tunnetun Devin Townsendin ja Ché Aimee Dorvalin projekti, jota Townsend on kuvaillut sanoin "haunted Johnny Cash". Wikipedia sanoo genreksi country ja blues rockin mutta mitäpä näillä on väliä.

Devinin normaalista materiaalista poiketen hän jää sävellysvastuustaan huolimatta sivuosaan, Chén ollessa duon/bändin päätähti. Tämä vain korostui keikalla, jossa Devin oli yksin äänessä vain pari hassua kertaa. Tämä ei toki haitannut lainkaan, niin uskomaton ääni Chéllä on. Niin upea, etten osannut edes kaivata linkkaamani klipin Moon-kappaleeseen kuuluvaa saksofonia, vaikka se onkin mielestäni levyn kohokohtia. Harvalla keikalla olen saanut yhtä vahvoja kylmiä väreitä laulusta.

Kelpasi veto kyllä muullekin yleisölle. Keikan päätteeksi koko sali seisoi taputtaen siihen asti, että bändi palasi muutaman minuutin päästä takaisin lavalle. Encoreja ei ollut soittaa, mutta koko bändi (noh, pääasiassa Devin ja Ché muiden ollessa taka-alalla) jäi juttelemaan fanien kanssa ja ottamaan kuvia. Itse en olisi osannut mitään järkevää Devinille sanoa, joten hetken istuskelun jälkeen lähdimme jatko-oluille kaverini kanssa. Yksinkertaista kaikesta musiikista kiittämistä ja kättelyä vartenkin olisi joutunut odottamaan pienen ikuisuuden.

Devin-fanina pitää kyllä olla tyytyväinen suomalaisuudesta. Lontoo olisi toki paras kaupunki kaikkien herran erikoiskeikkojen kannalta, mutta Suomen erityisasema näkyy silti vahvasti. Casualities of Cool nähtiin Lontoon ja yhden englantilaisen festarivedon lisäksi vain ja ainoastaan Suomessa. Viime kesänä Devin nähtiin myös yksittäisellä pistokeikalla Jurassic Rockissa, jonne hän saapui suoraan studiosta Kanadasta. Mihin tahansa hän ei olisi välttämättä lähtenyt, mutta tänne hän halusi nimen omaan siksi, että kyseessä on Suomi.


Tulevana lauantaina olisikin tiedossa itselleni perinteisimmissä kuvioissa Moonsorrow Virgin Oilissa. Edellisestä bändin keikasta on jo reilut kolme vuotta ja bändi on uhkaillut uransa pisimmällä keikalla, joten odotukset ovat varsin korkealla. Voisin kuolla onnellisena vaikka seuraavana päivänä, jos soittaisivat jomman kumman kappaleen Hävitetyltä, joka on tärkein albumi ikinä itselleni. Realistina en siihen usko mutta aina voi toivoa...
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #266 : 14.09.2014 19:01 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuplapostaus, mutta pakko sanoa, että huhhuh minkä keikan Moonsorrow soitti eilen Virgin Oilissa. Koska olen laiska, niin kopioin uudestaan tähän toisaalle kirjoittamani tarkemmat löpinät:

Vielä kun olisi tullut jotain Hävitetyltä, niin ilta olisi ollut täydellinen eikä mikään pystyisi sitä koskaan ylittämään (paitsi vielä timanttisempi Moonsorrow-setti). Huudollakin olisi päästy hyvin lähelle sitä. Nyt joutuu "vain" toteamaan, että helposti paras näkemäni Moonsorrowin keikka ja parhaita keikkoja ikinä ylipäätään.

On se vaan jotain ainutlaatuista, kun heti ensimmäinen biisi (Tulimyrsky) tuntuu jättävän takin täysin tyhjäksi ja olon täytetyksi. Vaikka ilta olisi päättynyt tuohon, olisi fiilis sen jälkeen parempi kuin 99% muista keikoista. Fiilis oli kuitenkin sitäkin parempi, kun tiesi, että samaa parhautta olisi etukäteislupailujen perusteella tiedossa vähintäänkin puolitoista tuntia lisää. Ja sitähän tuli. Bändin parhaimmistoon kuuluva Pimeä lähti heti perään tyylikkäämmin kuin kolme vuotta sitten Lutakossa.

Illan kohokohta oli kuitenkin Jotunheim, joka onnistui aiheuttamaan muutaman kyyneleenkin. Kyseessä on itselleni kenties kaunein kappale ikinä sen maalaamien mielikuvien takia. Oli todella upaa kuulla kappale livenä uudestaan, sillä vielä vuoden 2008 Tulimyrsky-kiertueen (jolloin se soitettiin Lutakossa) aikana kappale ei vielä samanlaista statusta omannut. Jotunheimin jälkeen enää Hävitetyn kappaleet olisivat voineet saada aikaa yhtä vahvoja tuntemuksia, joten loppukeikkalla sai tyytyä enää timanttisiin biiseihin ja satunnaisiin kylmiin väreisiin.

Oikeastaan ainoat valittamisen arvoiset asiat keikalla olivat Perttilän vokaalit, joita ei ainakaan yläkertaan kuulunut käytännössä lainkaan. Tämä korostui rumasti 1065: Aika aikana, jonka laulut menivät täysin ohi Perttilän ollessa ainut äänessä. Toisekseen saisivat puolestani jättää Pakanajuhlan lopullisesti pois settilistoilta. 3 vuoden takaisella spesiaalikeikalla (2001 julkaisujen 10-v juhlakeikka) DOMissa se vielä meni mutta nyt ei. Yleisö tuntuu toki tykkäävän, mutta itselleni tuo on koko tuotannon ylivoimaisesti heikoin biisi, vaikka hieno loppu tasoittaakin paljon. Kaikesta päätellen bändikään ei kappaleesta erityisesti pidä. Josko Villen spiikkaukset viimeisestä soittokerrasta missään ikinä pitävät paikkansa. :)
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #267 : 07.11.2014 12:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Keikkaviikonloppu on alkanut. Eilen kävin katsomassa Video Games Live -konserttia ja tänään taas on vuorossa Ruudolf Tavastialla. Kaveri vetää kokonaan läpi vanhan kunnon Doupeimmat Jumala Seivaa -levynsä, joka on ehdottomasti eräs parhaita suomiräppiteoksia koskaan. Niin kova ilta tulossa!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #268 : 29.05.2016 11:58 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuli oltua viihteellä pitkästä aikaa perjantaina, työpaikan ansiosta ja loppuillasta eksyin Manalaan Helsingissä. Sielä soitti Jerry Haglund band. Tyyli oli bluesin tyylistä, osin rockahtavaa fiilistelyä jne. Kaverit veti aika hyvin ja siitä kuunteli enemmän kuin mielellään.
Lopulta siihen tanssilavalle tuli kolme ihan jees näköistä naikkosta. Yksi niistä tosin näytti suht tutulta, mutta ajattelin että oli vain sattumaa. Mutta lopulta kun kyseinen naikkonen tarttui mikrofoniin kun sai tilaisuuden, niin oli aika selvää että naikkonen oli oikeasti Laura Voutilainen.
En ole pitäny Voutilaista ikinä minään. Ei sitä vain jaksa kuunnella. Mutta nyt huomasin, että kyllä Voutilainen laulaa osaa. Olisi meinaan kuunnellut bluesia laulamassa pidempäänkin. Voutilaisen omat kappaleet on vain niin perseestä että niitä ei jaksa kuunnella, mutta livenä, bluesia laulamassa, todellakin toimi. Aivan varmasti menisin kuuntelemaan uudestaan jos tilaisuus tulisi.
Myönnän että oli muutama jo otettu siinä vaiheessa, mutta suht lepposeen tahtiin tuli juotua, niin en nyt sen piikkiin tätä laittaisi. Näin jälkikäteen(kin) ajateltuna tilanne oli hienon ainutlaatuinen kokemus. Kuinka usein saat mahdollisuuden kuulla Voutilaisen laulamassa livenä bluesia? Ja kun se vielä yllättäen osaa vetää sitä aika hyvin. Hienoa musaa ja todellakin on tyytyväinen että ei tullu vedettyä perseet olalla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #269 : 07.06.2016 20:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tuossa jokunen aika sitten käytyä Hans Zimmerin keikalla Berliinissä. Oli kyllä helvetin kova. Paras keikka mitä oon ikinä nähnyt ja vaikea sanoa, että mikään voi mennä ihan heti ohi. Biisit oli kaikki osin tai täysin tuttuja. Oli Gladiatorista, Dark Knightista, Inceptionista jne. Pelkkiä kovia nimiä. Ei yhtään filleriä, kuten heikommilla artisteilla. Pelkkää hittiä hitin perään ja silti todella hyvin yhteensovitettu.

https://www.youtube.com/watch?v=TFU7jXZnTis
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines