Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Danko Jonesin Suomen keikkojen liput myyntiin 10.12: 10.12.2008
  • Dream Theaterin syyskuun keikan liput myyntiin Lippupalvelussa: 15.04.2009
  • FNM @Kaisaniemi - WE CARE A LOT!: 24.06.2009
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
Tulostusversio
Aihe: Keikkatriidi  (Luettu 109169 kertaa)
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #150 : 17.08.2009 18:48 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Flowssa olin eilen.

Eero Johannes oli ehdottomasti illan paras, hyvänä kakkosena Flying Lotuksen setti, joka oli hyvä, joskin hiukan yksipuolinen. Kode9 ja Loefah toimi kanssa loppuillasta, jengi jopa oli suht aktiivisena tanssilattialla, molempien setit tosin eivät aivan omaan makuuni ollut. Kode9 heitti setin loppuun parikymmentäminuuttia perinteikästä junkkaa joka toimi paremmin kuin hyvin. Jazzanova Live oli kanssa ihan jees. Grace Jonesia en kauhean paljon jaksanut katsella kun olin niin puhki Flying Lotuksen keikasta.

Kaikenkaikkiaan oli, vitun jees festarit. Hyvin järkätyt, hyvä äänentoisto, hyvät artistit.

Harmittaa kun en itse ollut Flowssa tänäkään vuonna. Mainioita esiintyjiä kyllä olisi mielinyt päästä luupailemaan ja fiilistelemän. Huoratron, Flying Lotus ja Nitin Sawhney nyt ainakin olisi varmasti pitänyt nähdä. Noh jospa ensi vuonna sitten. The Bloody Beetroots ensi vuodeksi Flowhun  ;D. That would be awesome.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #151 : 20.08.2009 15:03 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ens kuussa olisi tarkoitus ensimmäisen kerran mennä baarikeikalle. Legendaarisessa Kairossa on KESTOn 1-vuotisjuhlat (Kotkan Kestävän Musiikin yhdistys) ja esiintymässä on Asa, Goon sekä JMZ & The Freedomstyle Orchestra. Jälkimmäinen taitaa olla jotain porvoolaista hippihoppia. Eipä Goon ja JMZ pahemmin kiinnosta, mutta varmaan menettelee livenä. Asa eniten kiinnostaa (mukana on ainakin Puppa J), vaikka olenkin vähän väsähtänyt Asan musiikkiin.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #152 : 22.10.2009 00:21 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Porcupine Tree ja lämppäri Katatonia Jäähallilla, uskomaton keikka. Katatoniaa en ollut aikaisemmin kuullut kuin yhden biisin, mutta erittäin vakuuttavaa materiaalia ja saundit oli jees. PT taasen oli jäätävän hyvässä vedossa, settilista Incident + muuta onnistui sairaan hyvin ja taukokin oli tosi hauska etenkin sen laskurin kanssa... Pieni hengähdys? :) PT:n soundit olivat sen sijaan mahtavan kuuloiset, luulin että Dream Theaterin keikalla oli hyvät soundit, mutta pah :D Huomaa kyllä että toi Wilson on vähän perfektionisti... Ja voittihan toi keikka kyllä ihan ylivoimaisesti tuon vähän aikaa sitten olleen Dream Theaterin keikan, ei sillä ole mitään jakoa PT:tä vastaan. :O Awesome. <3
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #153 : 22.10.2009 15:54 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Uh, oli kyllä pirun kova keikka PT:llä, vaikken Dark Matteria saanutkaan kuulla.

Katatonia ei ollut mun makuun, mutta ihan kivan lämppärin vetivät. Bassorummun ongelmien ANSIOSTA saimme kuulla onneksi vähän oldschoolimpaa kamaa, mikä oli mielestäni parempaa kuin uudet.

Ja lähtipä sieltä mukaan vielä Limited(?) Edition Print uuden levyn kannesta (ilman tekstiä), 101/500. Pitänee kehystää jossain vaiheessa :U
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #154 : 22.10.2009 17:11 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Ansiosta? Yyh, en tykännyt siitä vanhasta biisistä yhtään!
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #155 : 26.10.2009 10:11 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Muse osoitti taas torstaina olevansa yksi maailman parhaista live-esiintyjistä. Veti vielä paremmin kuin 2007 BH&R kiertueella, minkä en kuvitellut edes olevan mahdollista. Settilista oli kyllä pelkkää timangia, vaikka olisin mieluusti kuullut vielä uudelta levyltä Mk Ultran sekä vähän vanhempaa tuotantoa Absolutionin ja Sunburninkin muodossa, en tosin muiden nyt soitettujen kappaleiden kustannuksella.



Ja tällä kertaa ei ollut paska Manboy lämppäämässä! \o/ Ei itseasiassa ollut ketään lämmittelemässä yleisöä, mutta se taisi mahdollistaa pidemmän keikan vain ja ainoastaan Musea, mistä en kyllä valita yhtään. Eikä mitään lämmittelijöitä tarvittu kun aloitettiin niin vahvalla nelikolla (mm. New Born ja Map of Problematique). Yleisö lähti kyllä messiin heti. Mielummin näin kuin että tällä kertaa olis ollu jotain gaameaa gaggaa, kuten Sunrise Avenue tmsp., lämppäämässä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #156 : 28.03.2010 23:55 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili

Mono @ Nosturi

Mieletöntä *_* En omista yhtään Monon albumia mutta Spotifysta olen uusinta paukuttanut... Livenä toimi ää-ret-tö-män hyvin. Asennetta oli ja meno yltyi jäätävän psykedeeliseksi kitaristin mennessä harrastamaan jonkinlaista kanssakäyntiä efektipedaalinsa kanssa; mitä lie vetänyt. Hauskaa katsottavaa tosin. :) Volyymiskaala oli todella iso ja biisit veivät ihan toisiin maailmoihin. Uskomatonta, pitänee hankkia levy(jä) jossain vaiheessa. Paidan ostinkin. :)

Lämppäri Oranssi Pazuzu oli ihan ok, tosin en ehtinyt kuulla kuin 2 biisiä kun tultiin kamun kanssa vähän myöhässä. Toinen kitaristeistahan oli Kuolleiden Intiaanien kitaristi bändin vielä ollessa pystyssä. Ja Inkkarit on kultaa. Oranssin Pazuzun laulajan laulutyyli ei kyllä omaan makuuni oikein ollut mutta joo, kai se tuommoiseen blackmetalpsykedeliahömppään sopii. :P
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #157 : 29.03.2010 00:44 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Meikä oli eilen kattomassa Slagsmålsklubbenia Vanhalla Ylioppilastalolla Hesassa.
Ilmainen keikka toki houkutteli jo itsessään, mutta kavereiden takia tuli sinne Kotkasta lähdettyä.
Paikka alkoi täyttyä aika kovaa vauhtia jo ennen yhtätoista (ekan dj-setin alkamista), mutta ennakoimme tämän ja olimme jo hyvissä ajoin paikalla eikä tarvinut jonottaa. Lähinnä kuppilan/baarin puolella ekat tuntipuoltoista oltuamme menimme sitten saliin lämppäri Black Horsea katsomaan. Täysin tuntematon yhtye aloitti jykevällä hitaasti muotoaan muuttavalla kitaravallilla, jota hiljalleen sitten muokattiin. Ajattelin, että kyseessä oli pitkä intro, mutta nelihenkinen(?) bändi soittikin koko keikan drone/sludge-vääntöä, joka oli kyllä ihan mukava yllätys, sillä bitpoppia tänään oli lähdetty kuuntelemaan. Video jockeyn makeiden taustojen tahdittamana 45-60 min keikka meni melko nopeasti, tosin seisoa en jostain syystä jaksanut, vaan menin salin takaosaan istumaan kavereideni kanssa.
Toisen tanssittavan dj-setin jälkeen oli SMK:n vuoro. Elektroninen vanhasti pelimusastakin ammentava synapop-yhtye on ehkä vähän liian pirtsakkaa ja iloista kamaa omaan makuun, joten en ihan päässyt samanlaiseen hurmokseen mitä olisin odottanut. Harmi, sillä meininki yleisössä oli tosi freesi ja hyvä. En oikein tiedä, diggaan tosi paljon pelimusasta, bitpopista ja kaikesta tommosesta, mut SMK ei vaan iske ihan täysillä. Jotkut biisit kyllä uppoo tosi hyvin. Kaikenkaikkiaan ihan siisti ilta, ilmainenkin vielä. En kyllä valita ollenkaan.

PS. Megadriven Alien 3 -pelin musat on ihan piiiiiiiiiiirrrun kovat! kantsii kuunnella vaikka youtubesta.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #158 : 28.05.2010 00:55 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mites jengin festarikesä alkaa muodostua? Itsellä on viimeisen vuoden aikana ollut keikoilla käynti niin vähäistä, että polte festareille - tai keikoille muuten vaan - ois aika kova.

Ilosaarirockiin olisi ainakin tarkoitus mennä Imogen Heapia katsomaan, ja kun äsken vielä huomasin, että Ghost Brigade sattui samalle päivälle, ei bileitä enää oikein voi jättää väliin. Ja oli siellä vissiin jotain muutakin katseltavaa, Mokoma ois ainakin pitkästä aikaa kova.

Pori Jazz on kans tänä vuonna pakollinen osoite, kun ei tuosta linkkaamastani lauantai-päivästä oikein heikkoja kohtia löydy. Samaan hintaan suomalaista laatufunkkia Soul Investigatorsien muodossa, Sharon Jones, ison maailman meininkiä N.E.R.D.:illä ja vielä loppuun Massive Attack. Boom.

Sonisphere ois kiinnostanut lähinnä festivaaliristeilyn takia, mutta se näkyikin peruuntuneen, eikä tuonne ehkä muuten jaksa raahautua. Samaten Tuskassa ois kiva piipahtaa pitkästä aikaa, mutta ikävä kyllä artistikattaus on tänä vuonna omaan makuun vähän heikohko. Pitää punnita lähempänä mikä fiilis.

Niin, ja se Flow Festival. Viime vuonna harmitti jälkeenpäin suuresti, kun ei lipun hintoja karsastaneena tullut mentyä, joten tänä vuonna on ehkä pakko korjata tilanne. Tosin en ole vielä ehtinyt tuohon esiintyjälistaukseen perehtyä kauhean tarkkaan, mutta näytti siellä kohtuukuumaa kakkaa olevan silti tarjolla. Ja kun nämäkin bileet on nykyään melkein naapurissa, niin mikäs siinä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #159 : 28.05.2010 01:50 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili 2010 kesästä näyttää tulevan itselle yllättävän kuiva vuosiin. Tuskaan olen tietenkin menossa ja lippukin sinne on ollut jo kauan. Todella hyvä kattaus, vaikka Mastodon joutui perumaan. Helvetisti kovia dödis-bändei ja muitakin kivoja kuten vaikkapa Satyricon ja Crowbar. Jatkoklubilla on sitten Mayhem, pakko käydä tsekkaamassa että oisko nyt parempi meno kuin 2008 Jalometallissa.

Jalometallista puhuttaessa niin sinne myös olen menossa, jälleen. Nyt viides kerta tulee putkeen kun tuonne menee. Aina vaan tyypit saavat hommattua tuonne mitä parempia bändejä, tänä vuonna mm. Carcass ja Triptykon. Gorgoroth ja Suffocation myös herkkuvva. Muilla festareilla en taidakkaan käydä. Provinssirock näyttää joka vuosi vaan huonommalta ja nytkään ei siellä ole mitään katsomisen arvoista. Ilosaari on myös pettymys, viime vuonna oli kuitenkin vaikka kuinka paljon hyviä.

Yksittäisillä keikoilla kuitenkin ajattelin käväistä, kovimpana heinäkuinen Deiciden keikka. Tätä olen odottanut jo useat vuodet ja viimeinkin näyttää siltä että Benton pääsee ihan Suomeen saakka soittamaan. Baari ja klubikeikoilla olen ollut nyt syksyn ja kevään aikana sen verran aktiivisesti että sekin vie viettiä pois nuista festareista, melkeinpä joka toinen viikko on ollut jotain katsottavaa jossain. Huomenna ois  ARCHGOAT ja BLACK CRUCIFIXION tääl ooulus. Että näin.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #160 : 28.05.2010 10:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili MyötätyyliRockkiin tulee mentyä kun Amorphis pitää kuulla livenä. Sunnuntaina on nähtävästi myös Mustasch, joka toimii varmasti hyvänä ns. nousumusiikkina.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #161 : 28.05.2010 20:22 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Yhdesti on tullut festareilla käytyä päiväseltään, ja senkin kerran kuskina. Eikä nyt varsinaisesti ole hirveätä hinkuakaan...ei jaksa ryypätä ja rellestää päivätolkulla. Töissä menee tämäkin kesä  8)

Jurassic Rock olisi sijainnin kannalta helpoin käydä, jos haluaisi lähteä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #162 : 25.08.2010 19:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kattos perkele, Disturbed ois tulossa Helsinkiin marraskuussa. Vaikka soundi on näinä päivinä alkanut jo kovasti toistamaan itseään, eikä esimerkiksi uusinta levyä ole juurikaan tehnyt mieli kuunnella(edellisestäkin poimin talteen vain pari kolme parasta biisiä), on kyseessä kuitenkin bändi joka ois pirun kiva nähdä kerran livenäkin. Kaksi ekaa levyä ovat loistavia, kolmaskin mainio, ja ne kaikki pyörivät soitossa aktiivisesti edelleen.

Nyt ei muuta kuin keikkakaverin etsintään!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Keikkatriidi « Vastaus #163 : 25.08.2010 19:37 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kattos perkele, Disturbed ois tulossa Helsinkiin marraskuussa. Vaikka soundi on näinä päivinä alkanut jo kovasti toistamaan itseään, eikä esimerkiksi uusinta levyä ole juurikaan tehnyt mieli kuunnella(edellisestäkin poimin talteen vain pari kolme parasta biisiä), on kyseessä kuitenkin bändi joka ois pirun kiva nähdä kerran livenäkin. Kaksi ekaa levyä ovat loistavia, kolmaskin mainio, ja ne kaikki pyörivät soitossa aktiivisesti edelleen.

Nyt ei muuta kuin keikkakaverin etsintään!

Oujees! Tuonne on liput jo hankittuna, tyttöystävän kanssa pitäis mennä kattomaan.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #164 : 30.08.2010 19:33 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Oon hukannut mun tribaalipipon ni en voi mennä Disturbedin keikalle.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #165 : 02.09.2010 17:42 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus käyttäjältä: soundi.fi
Godspeed You! Black Emperor saapuu Suomeen

Kanadalaisen kulttiyhtye Godspeed You! Black Emperorin paluukiertue saavuttaa ensi vuoden alkupuolella Suomen. Muun muassa raskasta post-rockia, taidemusiikkia, punkia ja vaihtoehtosävyjä yhdistelevä yhtye esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla 17. tammikuuta. Liput tulevat myyntiin maanantaina 6.9.

Konsertti on harvinaista herkkua, sillä Godspeed You! Black Emperor on ilmoittanut keikkailevansa vain harvakseltaan. Kulttuuritalon-konsertti on myös bändin ainoa esiintyminen Pohjoismaissa.

Vuonna 1994 Montrealissa perustettu Godspeed You! Black Emperor on koko post-rock -genren merkittävin yhtye, ja kanadalaiskokoonpano onkin toiminut esikuvana kymmenille lajityyppinsä bändeille Sigur Rosista Mogwaihin ja Magyar Posseen. Yhtyeen kappaleet ovat pääsääntöisesti pitkiä, instrumentaalisia ja elokuvamaisia, hiljaisina alkavia, mutta jopa kymmenien minuuttien mittaisiksi äänikollaaseiksi kasvavia teoksia. Bändi tunnetaan myös hypnoottisista, videoprojisoinnein tuetuista konserteistaan.

Erityisesti yhtyeen ensimmäinen laajemmin julkaistu pitkäsoitto F#A# (1997) ja tämän seuraaja Lift Your Skinny Fists Like Antennas to Heaven (2000) ovat luettavissa post-rockin kulmakiviksi. Uransa huipulla ollut kokoonpano jäi kuitenkin telakalle vuonna 2003, jonka jälkeen bändin jäsenet ovat keskittyneet lukuisiin sivuprojekteihinsa, kuten Tavastiallakin vierailleeseen Thee Silver Mt. Zion -yhtyeeseen. Paluuilmoitus saapui yllättäen viime keväänä.

Uransa alusta lähtien Godspeed You! Black Emperor on ollut lukuisia miehistönmuutoksia kokenut kollektiivi, jossa soittaa keskimäärin noin kymmenen muusikkoa.

Voipi olla että painelen äf-vitosta ensi maanantaina kello yhdeksän aikaan. Painan lujaa.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #166 : 02.09.2010 17:52 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Voipi olla että painelen äf-vitosta ensi maanantaina kello yhdeksän aikaan. Painan lujaa.
Sama. Pakko nähdä!

Onko tuo GYBE ollut muuten ikinä aiemmin Suomessa keikalla?


« Viimeksi muokattu: 02.09.2010 18:34 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #167 : 02.09.2010 18:51 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä ole ainakaan minun tietääkseni ja jos on, niin ihan ohi on mennyt. Kutkutus vatsan pohjassa kuitenkin sanoo, että tätä tuskin tullaan Suomessa enää näkemään, niin pakko se on mennä. Varmasti once in a lifetime experience, monessakin mielessä.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #168 : 02.09.2010 20:45 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Jösses, enpä olisi uskonut, että olisi koskaan tullut mahdollisuutta nähdä Godspeediä livenä!

Onkos bändi ehtinyt vielä heittää yhtään keikkaa sen jälkeen kun julkistivat tämän reunionin tapaisensa? Tietäisi vähän minkälaista tavaraa olisi mahdollisesti odotettavissa, jos vaikka sattuisi saamaan lipun tuonne.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #169 : 02.09.2010 21:10 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Onkos bändi ehtinyt vielä heittää yhtään keikkaa sen jälkeen kun julkistivat tämän reunionin tapaisensa? Tietäisi vähän minkälaista tavaraa olisi mahdollisesti odotettavissa, jos vaikka sattuisi saamaan lipun tuonne.

Tietääkseni bändi aloittaa kiertueensa vasta joulukuussa. Isännöivät ensiksi All Tomorrows Partiesin ja tämän jälkeen lähtevät tien päälle. Ihan huikea homma kyllä, että tulevat Suomeenkin. Ei tämä bändi kuitenkaan hirveästi noita keikkoja tee.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #170 : 02.09.2010 21:23 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Täytyy toivoa että saa lipun hommattua. Tuonne olis niinku pakko päästä.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #171 : 04.09.2010 01:42 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaa.. GYBE vaiko The Wall.. Maanantaina rahaa palamaan...
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #172 : 04.09.2010 12:25 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Jaa.. GYBE vaiko The Wall.. Maanantaina rahaa palamaan...
Molemmat. Vituttaa jo nyt se lipunostohärdelli maanantaina.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #173 : 06.09.2010 10:09 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Saitteko lippuja?

Sain. 8)
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #174 : 06.09.2010 16:31 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Saatiin, E-vasen katsomo. Meni aika nopsaan nuo liput loppujenlopuksi
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #175 : 06.09.2010 18:40 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jep, permantoliput irtosi helposti netistä heti ysiltä. Ei edes tullut vastaan klassista Tiketin jonotusruutua tai palvelimien kaatumisia.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #176 : 06.09.2010 19:10 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jep, permantoliput irtosi helposti netistä heti ysiltä. Ei edes tullut vastaan klassista Tiketin jonotusruutua tai palvelimien kaatumisia.

Sulla taisi sitten käydä tuuri, koska juuri tasan (ehkä 1-2 yli) yhdeksältä jouduin jonoon, ja vasta 10 yli pääsin ostamaan lipukkeita.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #177 : 06.09.2010 22:41 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nyt on lippu hommattu permannolle seisomakatsomoon. Yllättävän iisisti irtosi hyvä mesta, vaikka suhteellisen nopeasti tuo myi loppuun. Nyt sitten venaillaan. Vuoden 2011 paras keikka kyllä tulossa jo heti tammikuussa.

Roger Watersin keikalle sain myös hyvät mestat permannolta.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #178 : 09.09.2010 15:26 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Juu, täälläkin onnistuttiin lipun hankinnassa. Suuret kiitokset Sarkonille, tuskin olisin muuten tätä onnistunut ajoissa bongaamaan mistään!

Mahtavatkohan tehdä vähän Rage Against the Machinen ja My Bloody Valentinen ja muiden tapaan ihan vain keikka-reunionin, vai lieneeköhän joskus ihan levyäkin olla tulossa. . . Muutamaa ei-levytettyä kappaletta taisivat silloin loppupuolella keikoilla ainakin soittaa.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #179 : 09.09.2010 21:31 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Mahtavatkohan tehdä vähän Rage Against the Machinen ja My Bloody Valentinen ja muiden tapaan ihan vain keikka-reunionin, vai lieneeköhän joskus ihan levyäkin olla tulossa. . . Muutamaa ei-levytettyä kappaletta taisivat silloin loppupuolella keikoilla ainakin soittaa.

Veikkaanpa, että on ihan keikka-reunion. Enpä silti panisi pahakseni vaikka pistäisivät ulos uutta EP:tä tai jotain, kunhan laatu pysyisi tasaisena.

Mikäs on muuten lautalaisten mielestä GY!BE:n kovin albumi? Meikäläinen taitaa kallistua Lift Your Skinny Fistsiin, toki muutkin ovat jäätävän kovia, mutta toi on jotenkin itelle se ykkönen.


« Viimeksi muokattu: 09.09.2010 21:52 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines