Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Danko Jonesin Suomen keikkojen liput myyntiin 10.12: 10.12.2008
  • Dream Theaterin syyskuun keikan liput myyntiin Lippupalvelussa: 15.04.2009
  • FNM @Kaisaniemi - WE CARE A LOT!: 24.06.2009
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
Tulostusversio
Aihe: Keikkatriidi  (Luettu 111249 kertaa)
Re: Keikkatriidi « Vastaus #60 : 15.06.2008 12:35 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Von Hertzen Brothers eilen Virgin Oilissa.

Olipas kova setti! Kaverit ovat helvetin kovassa vedossa ja koko keikka oli täyttä tykitystä.
Settilistakin oli erinomainen: uusimmalta lätyltä kuultiin mm. Freedom Fighter, In The End, Spanish 411, Bring Out The Sun, Willing Victim. Lisäksi kuultiin tietenkin bändin kovimmat hitit.
Meininki oli niin bändillä kuin yleisölläkin hyvä ja onhan nämä klubikeikat tunnelmaltaan aivan erilaisia, kuin isot lavakeikat. Ei tosiaankaan mennyt 15e hukkaan.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #61 : 16.06.2008 10:07 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Provinssirockhan se tuli koettua, tosin valitettavasti vain lyhyenä kahden päivän versiona (perjantailta jäi kuulematta Dinosaur Jr. :( ). Vaikka YUP, Scandinavian Music Group, Danko Jones, Eläkeläiset ja tietenkin Foo Fighters vetivät kaikki enemmän tai vähemmin erinomaiset keikat, päällimmäisenä jäi mieleen uutena tuttavuutena ranskalaissuomalainen duo The Do (tai oikeammin The Dø), josta tuli kovasti mieleen PJ Harvey, mutta ei huonossa vain-PJ-Harvey-kopio mielessä, vaan todella positiivisessa.

Äänessä olleella naikkosella (nimeä en vielä tiedä) oli mukavan vahva ääni ja tämä käytti sitä hyvin samantyylisesti kuin Pollykin. The Dø erosi kuitenkin PJ Harveystä ehkä siinä, että syntikkasaundit olivat hyvinkin tärkeässä osassa monissa kappaleissa, vaikka biisivalikoimasta löytyi sekä rokkaavampaa että myös rauhallisempaa matskua. Melko intensiivistä laulantaa, kuitenkin.

Jäi Serj Tankianinkin esityksen alku kuulematta, kun ei kehdannut lähteä Døn keikalta pois ennen kuin se oli ohi encoreineen kaikkineen. :)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #62 : 16.10.2008 18:40 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Metallica tulossa taas Suomeen ensi vuonna. Metallicalla muutama kova albumi kyllä, mutta ei keikka kyllä kiinnosta, eikä myöskään uuden levyn kappaleet. Ja tähän väliin itkuraivarit, että miksei tänne Suomeen koskaan tule esimerkiksi Pearl Jam? Kaikki ironmaidenit ja metallicat kyllä käyvät, mutta Pearl Jamia aina odotan, mutta mitään ei koskaan kuulu. Ja on Pearl Jamilla kuitenkin suosiota täälläkin, niin ihmettelen kyllä miksei ole näkynyt. Plääh.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #63 : 19.10.2008 01:42 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kaikki ironmaidenit ja metallicat kyllä käyvät, mutta Pearl Jamia aina odotan, mutta mitään ei koskaan kuulu. Ja on Pearl Jamilla kuitenkin suosiota täälläkin, niin ihmettelen kyllä miksei ole näkynyt.

Kahdesta syystä. Ensinnäkin Pearl Jam ei ole suomessa niin suosittu että loppuunmyynti olisi taattu. Toinen, ja paljon vakampi ongelma on se, että Suomi on maantieteellisesti todella huonossa paikassa. Oletetaanpa että bändi tulee Ruotsista päin. Lavakamojen siirtyminen itämeren ylitse kestää kokonaisen päivän, ja tämän jälkeen lavan rakentaminen kestää vähintään sen toisen. Käytännössä bändiltä meni kaksi potentiaalista keikkapäivää hukkaan. Lisää ongelmia tuo myös se, että Suomesta voi käytännössä liikkua nopeasti vain Venäjälle, Balttian maihin tai Ruotsiin. Ja kaikkiin näihin tavaran ronttaaminen vie taas vähintään kaksi potentiaalista päivää pois kalenterista. Klubibändeillehän tämä ei ole tietenkään ongelma, kun kamaa on niin vähän, mutta keskiluokan bändeille se tuottaakin ongelmia. Isot bändit taas käyttävät useampaa lavaa. Näille artisteille taas useasti ongelmana on se, että meillä ainoa ISO esiintymispaikka on Helsingin Olympiastadioni, ja sekin on käytökelpoinen vain neljänä kuukautena vuodesta.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #64 : 22.10.2008 00:07 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
Näille artisteille taas useasti ongelmana on se, että meillä ainoa ISO esiintymispaikka on Helsingin Olympiastadioni, ja sekin on käytökelpoinen vain neljänä kuukautena vuodesta.

Tähän liittyen viiltää vähän se tosiasia että Coldplayta ei saatu Suomeen tässä kuukausi sitten koska Hartwall Areenalla oli Mamma Mia-musikaalin näytökset ja Olympiastadion oli liian suuri suosioon nähden. :lol:


Metallican keikalle tuli hankittua liput, maanantai, piippuhylly.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #65 : 18.11.2008 23:55 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili

Wolf Parade @ Tavastia, Helsinki - 17.11.2008

Oli pakko käydä katsomassa kanadalaisen Wolf Paraden loppuunmyyty keikka, kun kyseessä on kuitenkin omasta mielestäni yksi tämän hetken parhaista yhtyeistä. Kyseinen esiintyminen oli siinä mielessä legendaarinen, että se oli yhtyeen ensimmäinen esiintyminen ilman elektronisista äänistä vastaavaa Hadji Bakaraa. Mies kun joutui lopettamaan kiertueen jenkkilän jälkeen, jotta voisi suorittaa tutkintonsa kirjallisuudesta.

Bakaran puuttuminen kuului selvästi, sillä soundi oli erilainen kuin levyillä. Se ei kyllä haitannut yhtään, sillä Wolf Parade soitti biisinsä todella hyvin ja tunteella. Harvoin näkee minkään yhtyeen luovan vahvan siteen yleisöönsä jo musiikillaan ja esiintymisellään. Yhtye otti yleisön kyllä muutenkin mukaan juttelemalla näille ja kertoen edellisillasta: bändi oli tullut Helsinkiin jo sunnuntaiksi, vaikka keikka oli vasta maanantaina. Yhtyeen musiikilliset vastaavat, laulajakitarsti Dan Boeckner ja laulajakosketinsoittaja Spencer Krug heittivät yhdessä mieletöntä läppää, eikä duon mahtavaa yhteiskemiaa voinut olla katsomatta hymyilemättä. Nämä miehet tosissaan pitävät siitä, mitä tekevät.

Wolf Parade soitti monipuolisesta tuotannostaan hyvän setin. Yhtyeen molemmilta levyiltä, Apologies to Queen Marylta ja At Mount Zoomerilta, oli valittu todella toimiva ja hyvä settilista. Minkään yksittäisen kappaleen puuttuminen ei pahemmin häirinnyt, etenkin kun yhtye esitteli tuotantoaan aika laidasta laitaan. Ennen encorea kuultiin uusimman levyn yksitoista minuuttinen duetto, Kissing the Beehive, eikä siinä muuta ongelmaa ollut kuin se, että osasin jo valmiiksi odottaa sen olevan joko encoren tai perussettilistan viimeinen biisi. Puolentoista tunnin keikka ei pettänyt millään osa-alueella.

Hieno ilta.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #66 : 30.11.2008 14:00 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Tulipa eilen oltua alkoholittomassa ja ilmaisessa nuorten tapahtumassa huvin vuoksi. Pitihän se katsastaa, kun siellä oli..
BEATSAN
DSTYLES
!!!

En nyt pahemmin Beats & Stylesistä välitä. Onhan Hanoin jätkien kanssa tehty Renegades ihan menevä ralli ja DYNAMITE on kova . Nämä biisit olivatkin ylivoimaisesti parhaimmat. En muista oliko se jompi kumpi näistä vai joku muu kappale, mutta jonkun kappaleen lopussa soitto alkoikin kuulostamaan Nirvanan Smells Like Teen Spiritin lopulta. Lisäksi Beats & Styles veti coverin MC Hammerin Can't Touch This'istä.

Ja tietenkin lavalla oli joku nigga hankittu huutelemaan. Minäkin haluaisin olla nigga, niin saisin töitä musiikkibisneksestä ja mun ei tarvitsisi muuta tehdä kuin huutaa mikkiin: "COME ON! YEAH!"
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #67 : 30.11.2008 14:06 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ja tietenkin lavalla oli joku nigga hankittu huutelemaan. Minäkin haluaisin olla nigga, niin saisin töitä musiikkibisneksestä ja mun ei tarvitsisi muuta tehdä kuin huutaa mikkiin: "COME ON! YEAH!"
Kannattaa harkita myös kurahuoran roolia, ei tarvitse kuin ulvoa ja liikehtiä epämääräisesti lavalla.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #68 : 01.12.2008 22:27 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Täällä tais olla jotain Volbeat-faneja? Niiden tarttee vissiinki sitten mennä helmitammikuisen (?) keikan lisäksi myös Ruisrockiin ensi kesänä. Ovat nimittäin sielläkin esiintymässä tänään ilmoitettujen ensimmäisten kiinnitysten perusteella.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #69 : 01.12.2008 22:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Täällä tais olla jotain Volbeat-faneja? Niiden tarttee vissiinki sitten mennä helmitammikuisen (?) keikan lisäksi myös Ruisrockiin ensi kesänä. Ovat nimittäin sielläkin esiintymässä tänään ilmoitettujen ensimmäisten kiinnitysten perusteella.

No helvetti. Voi olla että pitää harkita. Tai no, katsellaan nyt tietty tuo alkuvuoden keikka ja haistellaan, että mahtaako pojilla vielä olla kesällä annettavaa. Live-devun perusteella keikoilla on kyllä aika rehellinen lavameininki, ja osaavat soittaakin livenä. Aina plussaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #70 : 04.12.2008 03:06 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Danko Jones tulee taas Suomeen. Ei siinä sinänsä mitään erikoista, mutta pohjoisemmalle faniyhteisölle lienee hyvä uutinen, että tällä kertaa Dankon rokkikukkoilua nähdään myös Oulun leveysasteilla. Teatrialla. 3. maaliskuuta. I'm there and I'm square.

Esiintyvät myös Helsingissä (duh) ja Tampereella. Liput tulee myyntiin 10.12, hintaa 25€ Oulussa ja Tampereella, 30€ Stadis.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #71 : 04.12.2008 09:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Danko Jones tulee taas Suomeen. Ei siinä sinänsä mitään erikoista, mutta pohjoisemmalle faniyhteisölle lienee hyvä uutinen, että tällä kertaa Dankon rokkikukkoilua nähdään myös Oulun leveysasteilla. Teatrialla. 3. maaliskuuta. I'm there and I'm square.
No johan pukkaa keikkaa vuodelle 2009. Tuonnekin pitänee puskea. Voisi myös perehtyä vanhempaan matskuun, mä kun en ole soittanut kuin uudempaa Never Too Loud -levyä, joka sitten onkin erittäin mainio. Suosituksia?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Keikkatriidi « Vastaus #72 : 04.12.2008 18:54 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Danko Jones tulee taas Suomeen. Ei siinä sinänsä mitään erikoista, mutta pohjoisemmalle faniyhteisölle lienee hyvä uutinen, että tällä kertaa Dankon rokkikukkoilua nähdään myös Oulun leveysasteilla. Teatrialla. 3. maaliskuuta. I'm there and I'm square.
No johan pukkaa keikkaa vuodelle 2009. Tuonnekin pitänee puskea. Voisi myös perehtyä vanhempaan matskuun, mä kun en ole soittanut kuin uudempaa Never Too Loud -levyä, joka sitten onkin erittäin mainio. Suosituksia?
Born a Lion kannattaa kuunnella. Tuo 30 on kyllä ehkä hieman liian suolainen, eli ei varmaan tule käytyä katsomassa tälläkään kerralla.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #73 : 04.12.2008 21:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Kiitän. Tarkkailen, jos sattuu jossain vastaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #74 : 04.01.2009 19:28 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Danko Jones on nähtävä livenä, joten Kulttuuritalon keikalle olen menossa. Olihan tuo 30e vähän suolainen hinta mutta toivottavasti keikka on sen arvoinen.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #75 : 06.01.2009 02:49 »
Jerskaleh Vieras Olen ollut vasta kerran keikalla, Megadethissä viimevuoden alussa. Se oli kyllä hieno kokemus ja ensikuussa siis menen Kreatorin keikalle. Toiselta foorumilta mulla on pienoinen miitti.
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #76 : 01.02.2009 10:03 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili Machinae Supremacy suomeen.

ke 8.4 45 Special, Oulu
to 9.4 Pub Katse, Jyväskylä
pe 10.4 Hellä, Tampere
la 11.4 S-Osis, Turku
su 12.4 Dante's Highlight

Itse olen menossa ainakin Turun keikalle. Tätä on odotettu.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #77 : 01.02.2009 23:03 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Machinae Supremacy suomeen.

ke 8.4 45 Special, Oulu
to 9.4 Pub Katse, Jyväskylä
pe 10.4 Hellä, Tampere
la 11.4 S-Osis, Turku
su 12.4 Dante's Highlight

Itse olen menossa ainakin Turun keikalle. Tätä on odotettu.

Pakkohan tuota on mennä, kun kerta Jyväskyläänkin tulevat. Tosin ehkä hieman harmittavasti omat suosikkini löytyvät melkeinpä kaikki netin ilmaisista biiseistä, ja niistäkin kaikista suurimmassa suosiossa ovat instrumentaaliset kappaleet. Niitä ei varmasti tulla livenä kuulemaan ja muukin setti painottunee enemmän Spinen kautta julkaisujen levyjen materiaaliin.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #78 : 01.02.2009 23:38 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Needs more SID!

Eiköhän tuota mennä katsomaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #79 : 02.02.2009 11:29 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
Täällä tais olla jotain Volbeat-faneja? Niiden tarttee vissiinki sitten mennä helmitammikuisen (?) keikan lisäksi myös Ruisrockiin ensi kesänä. Ovat nimittäin sielläkin esiintymässä tänään ilmoitettujen ensimmäisten kiinnitysten perusteella.

Jos ei riitä Ruisrockikaan niin ei hätää, ilmeisesti ovat tulossa myös Provinssiin. Placebo on ainakin varma kiinnitys.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #80 : 02.02.2009 11:46 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Volbeatin Teatrian keikka oli kyllä varsin mainio. Pojilla on sellainen reilun rempseä ote tuohon lavahommaan, ja soitto kuulosti myös livenä hyvältä. Propsit erityisesti siitä, että biisejä kuultiin tasapuolisesti kaikilta kolmelta levyltä, joten jokaiselle oli taatusti jotakin. Melkoinen hittikimara. Tuli huudettua ja hypittyä kuin hullu, ja jälkeenpäin oli kauhee hiki ja ääni pois. Näin sen kuuluu mennäkin.

Erikoismaininnan ansaitsee myös lämppäribändi, kotimainen Francine. Pojat ovat soittaneet varmaan parikymmentä vuotta, mutta veljeni kanssa ei kumpikaan oltu koskaan kuultu koko yhtyeestä. Mielenkiinnolla siis saavuttiin paikalle ajoissa, että kerkesi tämänkin näkemään, ja perkele mikä meininki! Ensinnäkin nämä instrumenttivalinnat: basisti soitti ihan oikeaa läskibassoa, ja kaiken kukkuraksi rokkasi sillä ihan ison maailman tyyliin, raahaili mötikkää ympäri lavaa, juoksi, hyppi ja moshasi. Rumpalin(iso, kalju partajulli) rumpusetti oli kanssa kunnioitusta herättävä, sillä mies itse oli todennäköisesti isompi kuin koko instrumenttijäjä jonka takana istui. Toisesta bassorummusta repsotti ulkokalvo ja vaikka mitä muuta pientä, mutta ei se menoa haitannut. Energia katossa koko ajan. Solisti/kitaristi olikin sitten aika normaali kuolevainen, mutta aina ei tietty voi voittaa.

Biiseissä oli kiva rokkabilly-fiilis, ja myös ajoittaista huumoria. Oma lempparini oli ehdottomasti yleisön tylyille naisille omistettu Rude, jonka kertosäe ei jätä itkun varaa: You don't have to be so fucking rude! Kokonaisuutena ihan järkyttävän kingi live- ja nimenomaan lämppäribändi. Meiningin rehellisyys nauratti, varsinkin parin oluen jälkeen, jatkuvasti, ja tämän jälkeen oli hieno fiilis iskeytyä itse Volbeatin pariin. Pakko ostaa joku levy näiltä joskus, ihan vaan silkasta kunnioituksesta.


Kokonaisuutena parhaita keikkoja pitkään aikaan. Tuskin tätä silti tarvitsee festareille uudestaan lähteä katsomaan, ellei tarjonnassa ole jotain muutakin kurkoa. Saisivat kiskaista tän Tuskaan, sinne olis kyllä kiva taas pitkästä aikaa lähteä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Keikkatriidi « Vastaus #81 : 13.02.2009 22:42 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kokonaisuutena parhaita keikkoja pitkään aikaan. Tuskin tätä silti tarvitsee festareille uudestaan lähteä katsomaan, ellei tarjonnassa ole jotain muutakin kurkoa. Saisivat kiskaista tän Tuskaan, sinne olis kyllä kiva taas pitkästä aikaa lähteä.

Vaan kuinkas sitten kävikään? Kyllä minulle ainakin tuolta jokunen mielenkiintoinen bändi, mutta saa nähdä menenkö lopulta. Kavereiden, joiden kanssa olen parissa viime Tuskassa käynyt, kommentit ovat olleet varsin negatiivisia, eivätkä näillä näkymin usko menevänsä. Yksin meno taas olisi jossain määrin tylsää, etenkin, kun mitään tajunnan räjäyttävää ei vielä julkaistuista bändeistä löydy (ja niistä täällä hetkellä mielenkiintoisistakin vähintään kolme olen tuohon mennessä ehtinyt livenä nähdä).
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #82 : 14.02.2009 00:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kokonaisuutena parhaita keikkoja pitkään aikaan. Tuskin tätä silti tarvitsee festareille uudestaan lähteä katsomaan, ellei tarjonnassa ole jotain muutakin kurkoa. Saisivat kiskaista tän Tuskaan, sinne olis kyllä kiva taas pitkästä aikaa lähteä.

Vaan kuinkas sitten kävikään? Kyllä minulle ainakin tuolta jokunen mielenkiintoinen bändi, mutta saa nähdä menenkö lopulta. Kavereiden, joiden kanssa olen parissa viime Tuskassa käynyt, kommentit ovat olleet varsin negatiivisia, eivätkä näillä näkymin usko menevänsä. Yksin meno taas olisi jossain määrin tylsää, etenkin, kun mitään tajunnan räjäyttävää ei vielä julkaistuista bändeistä löydy (ja niistä täällä hetkellä mielenkiintoisistakin vähintään kolme olen tuohon mennessä ehtinyt livenä nähdä).

No kappas. Vaan joo, ei ainakaan tuosta listasta muakaan sytytä VB:n lisäksi kuin pari. Amorphis nyt muun muassa, vaikka sekin on jo aiemmin katsottu. Parikin pommia tarvittaisiin, että tulisi lähdettyä. Seuraillaan.

Tämän vuoden logo ja graffat ovat kyllä muikeat. :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Keikkatriidi « Vastaus #83 : 14.02.2009 01:25 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tämän vuoden logo ja graffat ovat kyllä muikeat. :lol:

Sanoppa muuta. Vaan eipä ollut viime vuodessakaan mitään valittamista. Suoraan sanoen vituttaa, etten tajunnut heti perjantaina lampsia paitastandille ostamaan pinkkiä Tuska-paitaa (lauantaina olivan jo "yllättäen" loppuneet). Oli ne vaan niin hienoja.:(
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Re: Keikkatriidi « Vastaus #84 : 14.02.2009 01:46 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vaan kuinkas sitten kävikään? Kyllä minulle ainakin tuolta jokunen mielenkiintoinen bändi, mutta saa nähdä menenkö lopulta. Kavereiden, joiden kanssa olen parissa viime Tuskassa käynyt, kommentit ovat olleet varsin negatiivisia, eivätkä näillä näkymin usko menevänsä. Yksin meno taas olisi jossain määrin tylsää, etenkin, kun mitään tajunnan räjäyttävää ei vielä julkaistuista bändeistä löydy (ja niistä täällä hetkellä mielenkiintoisistakin vähintään kolme olen tuohon mennessä ehtinyt livenä nähdä).

Onhan tuolla kunnon kitarapornot tarjolla. Paul Gilbertin ja Firewindin takia itse menossa, toivottavasti sattuvat molemmat samalle päivälle. Volbeat oli kova Ankkarockissakin niin sitäkin menen mielalläni kuulemaan. Tuli vaan mieleen, että mitä Gilbert tekee Tuskassa kun jätkän soolotuotanto ei ole kovinkaan raskasta? Noh, en valita vaan menen kuuntelemaan.

Ai niin, Firewindin kitaristi Gus G on oikea namupala:
EDIT: Sunnuntaina muuten se pitkään odotettu Opethin keikka Kaapelitehtaalla! RAAAAAWRRRRR!


« Viimeksi muokattu: 14.02.2009 01:52 kirjoittanut rinturi »
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Vs: Re: Keikkatriidi « Vastaus #85 : 16.02.2009 00:11 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

You've got nice tits. RAAAAAAAAWRRGGH

Parhautta. Mahtavuutta. Huikeutta. Etenkin se välispiikki-jukeboksi, jossa bändi soitti aina noin minuutin ajan yleisön toivomaa biisiä lämmitti kyllä sydäntä oikein kunnolla kun pääsi kuulemaan niitäkin biisejä jotka loistavasta settilistasta puuttuivatkin.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #86 : 16.02.2009 10:23 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Sonisphere-liput hankittu, onhan se siistiä nähdä taas helvetin hyvä Linkin Park ja vielä parempi Metallica. 8)
tallennettu
Vs: Keikkatriidi « Vastaus #87 : 16.02.2009 12:16 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Sonisphere-liput hankittu, onhan se siistiä nähdä taas helvetin hyvä Linkin Park ja vielä parempi Metallica. 8)

Tosta on tulossa Frostbite potenssiin kaksi  :lol:
tallennettu
Vs: Re: Keikkatriidi « Vastaus #88 : 16.02.2009 13:33 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili

You've got nice tits. RAAAAAAAAWRRGGH

Parhautta. Mahtavuutta. Huikeutta. Etenkin se välispiikki-jukeboksi, jossa bändi soitti aina noin minuutin ajan yleisön toivomaa biisiä lämmitti kyllä sydäntä oikein kunnolla kun pääsi kuulemaan niitäkin biisejä jotka loistavasta settilistasta puuttuivatkin.

Oli kyllä helvetin kova keikka. Kaikki meikän suosikit tuli ja Åkerfeldt heitti läppää kuten aina. The Lotus Eaterin puolivälissä rauhallisessa kohdassa tunsin syvää myötähäpeää yleisöä kohtaan kun lähes kaikki taputtivat väärään tahtiin, vaikka rumpali antoi oikeaa tahtia. Onneksi joku pitkätukka pelasti päivän karjumalla "TAPUTTAKAA OIKEESEEN TAHTIIN SAATANA!". Vuoden kulttuuriteko ehdottomasti.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Vs: Re: Keikkatriidi « Vastaus #89 : 16.02.2009 16:29 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

You've got nice tits. RAAAAAAAAWRRGGH

Parhautta. Mahtavuutta. Huikeutta. Etenkin se välispiikki-jukeboksi, jossa bändi soitti aina noin minuutin ajan yleisön toivomaa biisiä lämmitti kyllä sydäntä oikein kunnolla kun pääsi kuulemaan niitäkin biisejä jotka loistavasta settilistasta puuttuivatkin.

Oli kyllä helvetin kova keikka. Kaikki meikän suosikit tuli ja Åkerfeldt heitti läppää kuten aina. The Lotus Eaterin puolivälissä rauhallisessa kohdassa tunsin syvää myötähäpeää yleisöä kohtaan kun lähes kaikki taputtivat väärään tahtiin, vaikka rumpali antoi oikeaa tahtia. Onneksi joku pitkätukka pelasti päivän karjumalla "TAPUTTAKAA OIKEESEEN TAHTIIN SAATANA!". Vuoden kulttuuriteko ehdottomasti.

Heh heh, tuli noiden epätahtitaputuksien aikana useampaankin otteeseen taas mieleen Pain of Salvationin taannoisella keikalla sattunut välikohtaus.  :lol:
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines