Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Danko Jonesin Suomen keikkojen liput myyntiin 10.12: 10.12.2008
  • Dream Theaterin syyskuun keikan liput myyntiin Lippupalvelussa: 15.04.2009
  • FNM @Kaisaniemi - WE CARE A LOT!: 24.06.2009
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
Tulostusversio
Aihe: Keikkatriidi  (Luettu 108598 kertaa)
Re: Keikkatriidi « Vastaus #30 : 21.10.2007 17:04 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Muse Jäähallissa eilen 17.10.

Ei helvata mikä keikka! Kaveri soittivat todella taitavasti ja energiataso pysyi koko keikan ajan pilvissä. Settilista oli oikeastaan täydellinen ja viimeisenä pamahtanut Knights of Cydonia oli jotain uskomatonta. Yleisökin oli hyvin mukana ja fiilis oli katossa koko keikan ajan. Kyllä Muse on täysin ansainnut vuoden parhaan livebändin palkintonsa! Varmasti menen uudestaan katsomaan jos vielä Suomeen eksyvät.  :) :) :)
Komppaan suurimmilta osin. Settilistan keskiosa Supermassive Blackholesta alkaen oli kuitenkin heikkoa kamaa. Onneksi Starlightin jälkeen homma parani huomattavasti. Yllättävää oli Plug In Baby varsinaisen settilistan viimeisenä biisinä, joka toimi aivan perhanan hyvin. Ja Cydonia viimeiseksi oli nyt tietysti win².
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #31 : 26.10.2007 12:52 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili 251007 CMX @ Lutakko

Ei päästä CMX itseään saatika kuulijoitaan helpolla. Ei hitin hittiä, ei juurikaan välispiikkejä, mutta puolitoistatuntia helkutin tiukkaa soittoa. Talvikuningasta on tullut soitettua sen julkaisun jälkeen varmaan lähemmäs 30 kertaa ja vaikuttaa vahvasti siltä että kyseessä on kokonaisuutena CMX:n paras levy. Kun keikalla soitettiin 3/4 Talvikuninkaan kappaleista ja kourallinen vanhempia/vähemmän soitettuja biisejä niin ei olisi paljoa enempää voinut vaatia. Jos joku on menossa kiertueen jäljellä oleville keikoille, eikä halua ennakkoon tietää biisilistaa niin pistetään spoiler-tageihin. Kovaa settiä tiedossa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Tänään olisi vuorossa Ghost Brigade ja Insomnium.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #32 : 26.10.2007 15:48 »
Pyramidhead Vieras Tänään katsomaan CMX:sää Pakkahuoneelle. Odotukset ovat korkealla tuon setin takia. Ja Talvikuningaskin on iskenyt niin kovaa, ettei ole mikään levy pitkään aikaan iskenytkään. Olenkin bändin jo nähnyt jonkun kuusi kertaa aiemmin, joten tällainen tuoreempi setti on kyllä erittäin tervetullut. Ja muutenkin pidän enemmän tottakai noista biiseistä kuin niistä hiteistä.

« Viimeksi muokattu: 26.10.2007 15:53 kirjoittanut Pyramidhead »
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #33 : 26.10.2007 21:13 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tänään olisi vuorossa Ghost Brigade ja Insomnium.

Kerropa sitten hieman tunnelmia, millainen keikka oli. Itsekin olin jokseenkin kiinnostunut menemään tuonne, mutta unen ja rahan puutteen vuoksi tuli jätettyä väliin. Tuskassa ainakin vetivät varsin mukavan keikan kesällä, ja sen perusteella olisin tuonne mennytkin, sillä yhtään levyä en omista, enkä biisejäkään ole kuullut kuin mahdollisesti pari Myspacesta (siis kun Tuskaa ei lasketa mukaan).
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #34 : 27.10.2007 14:07 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili 261007 Ghost Brigade & Insomnium @ Lutakko

Vähän joutuu taas ihmettelemään miksi soittoaikoja hilataan aina vain myöhemmäksi, nyt toinen bändi aloitti vasta puolenyön jälkeen mikä menee jo tarpeettoman myöhään vaikka olikin perjantai. Lutakko oli karkeasti ehkä puolillaan, mutta näisväkeä oli eksynyt/suunnitellusta tullut paikalle yllättävänkin paljon. Swallow the Sunin kosketinsoittaja toimi vahvistuksena kummallekin bändille.

Kyseessä oli siis jyväskyläläisen Ghost Brigaden debyyttilevyn ns. julkaisukarkelot. Bändiä on hankala pistää tiettyyn lokeroon. Medioissa on haettu yhtäläisyyksiä ainakin Neorosikseen ja vanhempaan Amorphikseen, mutta eniten mieleen tulee tuoreempi Katatonia. Guided by Fire levy soitettiin paria kappaletta lukuunottamatta kokonaan. Suurimman osan kappaleista kuulin ensimmäistä kertaa ja periaatteessa kaikki kuulosti ihan hyvältä, mutta kovin samasta muotista oli biisit valettu. Levyllä saattaa toimia paremmin tämä kun on enemmän kuuntelumusaa.

Insomniumin Above the Weeping World oli viime vuoden parhaita kotimaisia levyjä. Bändi tuli juuri Pohjois-Amerikan kiertueelta, soittelee kotimaassa vain pari keikkaa ja lähtee samantien Euroopan kiertueelle eli bändin loistavuutta tarjoillaan jo ympäri maailman. Tunnelmallista, synkkää, raskasta ja melodista death metallia tykitettiin noin tunnin verran. Sentenced-cover Nepenthe oli tiputettu setistä, mutta muuten ei jäänyt mitään hampaankoloon (paitsi ehkä se että myöhästyin encoren verran viimeisestä bussista). Biisilistasta on hyvin hatara käsitys jälkeenpäin, mutta ainakin nämä ja muutama muu kuultiin:

The Gale
Mortal Share
Drawn to Black
The Killjoy
Daughter of the Moon
The Elder
The Day it All Came Down
In the Groves of Death
Devoid of Caring (encorena)

Nyt saa viikonlopun kerätä voimia ja maanantaina onkin suuntana Helsinki ja legendaarisen Rushin ensimmäinen Suomen konsertti.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #35 : 12.11.2007 23:12 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili Jeejee \o/

Lippu varattuna ens vuotiselle Maiden keikalle. Eturivin istumapaikka  :)
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #36 : 13.11.2007 00:14 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hehkutusta

Samaten on ne liput täälläkin, kolmen kaverin kanssa aikeet lähteä. Neljäs kerta kun olen menossa Maideniin, tällä kertaa istumakatsomoon (D 27). Ei ollenkaan paha, erittäin lähellä lavaa mikä olisi tuossa vasemmalla. Mihinkäs katsomoon lloyf menit?

Ikinä ei ole Rautaneitoa stadikalla koettu, mutta nyt sekin tulee tehtyä. Ja taisi liput mennä kuin kuumille kiville konsanaan, 2 tunnissa kaikki loppuun. Hämmästyttävänkin nopeasti, kun vertaa viime vuoteen. Toisaalta, kun setissä painottuu 80-luku, niin eihän tuota hämmästellä pitäisi. ;)
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #37 : 13.11.2007 08:41 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mulla myös! Kenttälippu. Aika suolaiset olivat hinnat, mutta todennäköisesti keikasta tulee sen 59 euron arvoinen.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #38 : 14.11.2007 15:23 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mihinkäs katsomoon lloyf menit?

A3
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #39 : 09.12.2007 23:13 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Huomenna olisi sitten Hellish Rockin vuoro Tampereella. Tarkemmin ottaen ovien avaamiseen on 19 (pitkää) tuntia.

Tämän kiertuenimen allahan kiertää kolme bändiä: Gamma Ray, Helloween ja Axxis. Näistä Axxis ihan perinteisessä lämppärin asemassa, Gamma Rayn ja Helloweein jakaessa pääesiintyjän paikan. Ihan tasan eivät näiden kahdenkaan soittoajat kumminkaan mene, sillä Gamma Rayn on tyytyminen noin 70 minuuttiin Helloweenin paukuttaessa 100 minuutin setin. Pari viimeistä biisiä toki molemmat bändit lavalla, kuten asiaan kuuluu.

Omat odotukseni ovat korkealla, joskin vain Gamma Rayn osalta. Helloweenin musiikki on hyvää, mutten ilman tätä yhteiskiertuetta sentään olisi jaksanut lähteä katsomaan. Kyseessä onkin lähinnä mukava bonus. Toisaalta ärsyttää, että tämän takia GR:n setti lyhenee reilulla puolella tunnilla. GR kun kumminkin tuppaa olemaan SE syy, miksi tuonne menen. Ennen en ole bändiä livenä nähnyt, ja sen takia olisin toivonut pidempää settiä.

Hieman kyllä kyrsii, etten pääse ylihuomiselle Helsingin keikalle tämän lisäksi. Aluksi oli puhetta ilmaiskyydistä sinne, mutta sittemin tämä mahdollisuus vaihtui Tampeeseen. Tulisi turhan kalliiksi matkustaa junalla Helsinkiin, kun pitäisi tällainen reissu tehdä vielä uudemman kerran viikonloppuna finngamerin miitin takia.:(
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #40 : 14.12.2007 22:17 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Päätti sitten Jyväskylän Paviljonki kärähtää palamaan kesken Nightwishin keikan.



Tosin keikka on saatu jo jatkumaan.
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #41 : 19.12.2007 17:25 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Steven Wilson oli Porcupine Treensä kanssa Suomessa viime viikonloppuna kahdella keikalla ja itse olin paikalla molemmissa, sekä Helsingissä että Tampereella. Lämppärinä "space-progea" soittava Hidria Spacefolk, jonka Symetria levy on mielestäni yksi tämän vuoden kovimpia kotimaisia albumeja. Vastaavasti PT:n Fear of a Blank Planet on vuoden kovimpia ellei se kaikista kovin ulkomainen albumi. Odotukset oli siis korkealla.

Hidria [mainos]kaikki studiolevyt kuunneltavissa bändin kotisivuilta[/mainos] soitti oman kolmevarttisensa tiukasti ja biisit keskittyivät odotetusti uusimpaan levyyn. Aivan mieletöntä groovea parhaimmillaan, mutta toisinaan musiikki junnaa turhan pahasti paikallaan ainakin livenä. Bändillä näytti kuitenkin olevan hauskaa ja kelpasi minullekin.

Helsingin biisilista:
01 - Symetria
02 - Radien
03 - Pajas
04 - 322
05 - Sine

Porcupine Tree soitti kumpaisenakin iltana pari tuntia ja setit keskittyivät pitkälti kolmen viimeisimmän levyn antimiin. Bändin takana valkokangas, jonne osassa kappaleista heijastettiin Lasse Hoilen ohjaamia musiikkivideoita, muutoin visuaalisuudesta vastasi yksinkertaisen tyylikkäät valot. En muista olenko koskaan kuullut livenä niin hyvänkuuloisia keikkoja mitä molemmat PT:n keikat. Todella hämmentävää kun Helsingin jäähalli tai Tampereen Pakkahuone ei ole kumpikaan akustiikan puolesta kovin kummoisia keikkapaikkoja. Soundit oli melkein kun levyltä kuuntelisi. Helsingin keikasta löytyvä yleisönauhoitekin on niin komeaa kuultavaa ettei mitään rajaa.

Mitään irroittelua ei bändiltä nähty vaan homma toimi tarkasti "käsikirjoituksen" mukaan ja molemmat keikat seuranneena olisi toivonut hieman enemmän vaihtelua biisilistoihin, mutta yhtä kaikki Porcupine Tree on tällä hetkellä ehkä maailman kovin bändi.

01 - Fear of a Blank Planet
02 - What Happens Now?
03 - The Sound of Muzak
04 - Lazarus [hki] / Sentinental [tre]
05 - Anesthetize
06 - Open Car
07 - Dark Matter
08 - Blackest Eyes
09 - Hatesong
10 - A Smart Kid [hki] / Half-Light [tre]
11 - Way Out of Here
12 - Sleep Together
---------------------------
13 - Waiting (Phase One) [hki] / Even Less [tre]
14 - Trains
15 - Halo

Pakkahuoneella huomasin Sara yhtyeen laulaja-kitaristi Jorma Korhosen ja sattumalta itselläni oli päällä Saran paita, tämän myös Jorma näkyi pistävän merkille.

Tampereen Omenahotellissa oli pientä säätöä suunnuntaina heti neljältä kun ihmisten piti päästä omiin huoneisiinsa. Ovikoodit eivät toimineet koko talossa ja niinpä käytävillä ja rappusilla istuskeli tunnin verran ehkä 80 ihmistä, kunnes vartija tuli päästämään väen huoneisiinsa. Odottelu ei pistänyt edes vituttamaan, lähinnä huvittamaan kuin samalla muisteli hotellin sivujen ylistyslaulua siitä kuinka kaikki toimii automaattisesti, tuloselvityksiä ja muuta turhaa ei tarvita. Illan mittaan kooditkin saatiin toiminaan ja hyvä niin. Maanantaina vielä Jyväskylän juna oli jostain syystä vaihtunut Intercitystä tavalliseen pikajunaan, joka oli myöhässä puolisen tuntia.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #42 : 19.12.2007 17:47 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jepujep, kyllähän tuo Tampereen keikka oli aika mahtava. Lähes eturivissä, yleisö hyvin mukana ja loistavat soundit. Keikan jälkeen vielä nimmarit kiertuepaitaan basistilta ja rumpalijumala Gavin Harrisonilta. Settilistaan olisin kyllä toivonut jotain muutoksia (vaikkapa Dark Matterin ja Half Lightin tilalle Shallow ja Arriving Somewhere...), mutta kyllähän tuo nytkin kelpasi oikein hyvin. Youtubeen uppasin muutaman videon, laatu ei tosin päätä huimaa kun kamerat eivät olleet sallittuja ja koitin vähän piilotella laitetta ettei järkkäri hyppäisi selän taakse. Eipä kyllä järkkäreitä näkynyt ja muillakin oli kameroita niin olisi kyllä voinut ihan huoletta kuvata kunnolla. Noh, nytpähän ainakin sai keskittyä itse keikkaan paremmin. Olisi kyllä tuon bootlegin perusteella pitänyt lähteä Helsinkiinkin...

Lauantaina kävin myös tuolla Turisaksen keikalla Street Bar 41:ssä. Oli kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus Tekniikka kusi eivätkä saaneet taustanauhoja pyörimään ja välillä ei soittimista kuulunut mitään. Yleisöä oli paikalla kourallinen, reilusti alle sata. Ääntä kuitenkin lähti aika hyvin ;)

Bändi pyyteli anteeksi ja joutui vetämään koko keikan lähes improvisaationa - biisien välillä pidettiin taktiikkapalaveria ja soitettava loppui kesken aika äkkiä. Suurin osa biiseistä tuli ekalta levyltä mutta To Holmgard and Beyondin ja Cursed Be Ironin "akustiset" vedot olivat silti loistokamaa. Kaikista ongelmista ja lyhyestä setistä huolimatta keikalla oli ihan mukava meininki ja oli todellakin halvan hintansa (8e) väärti. Toivottavasti tulevat kesällä uudestaan.

Kokonaisuutena keikkavuosi 2007 oli kyllä varsin mainio. Täysi-ikäisyyden johdosta pääsi käymään useammilla keikoilla kuin aikaisemmin ja tätä oikeutta tulikin käytettyä. Vuoden ehdottomina huippuina Pain of Salvationin ja Riversiden ensimmäiset keikat Suomessa sekä Porcupine Treen Pakkahuoneen keikka. Muita kohokohtia Kuha.:n keikka Kuopiossa sekä Tarotin live-DVD:n nauhoituskeikka Kuopiossa. Muutamia mielenkiintoisia keikkoja jäi kyllä myös välistä. Rushin keikalle liput olivat mielestäni turhan kalliit, Dream Theaterin keikka osui sopivasti juuri syksyn YO-kirjoitusten viikolle ja Ilosaarirockin liput myytiin loppuun ennen kuin edes tajusin että siellä olisi nähnyt Porcupine Treen lisäksi mm. Opethin.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #43 : 16.01.2008 22:32 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Keikkavuosi 2008 pärähtääkin sitten kunnolla käyntiin ensi kuussa. Kolme loistavaa kotimaista bändiä tulossa Kuopioon ja liput tuli hommattua jo parisen viikkoa sitten.

9.2. Magyar Posse - Henry's Pub
16.2. YUP - Henry's Pub
22.2. Scandinavian Music Group - Henry's Pub
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #44 : 02.02.2008 16:21 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Noniin, nyt on saatu Maidenin Somewhere Back in Time-kiertue kunnolla käyntiinkin, nimittäin eilen oli Intiassa ensimmäinen keikka. Setin avaajana tietysti Aces High, ja kyllä muuten potkii!

http://www.youtube.com/watch?v=DFgvMUK6rsY   Pipo ;D

Brucen ääni on muuten tällä hetkellä varmaan parasta sitten -99 Ed Hunter-kiertueen. :o Huomaa, että mies on treenannut kunnolla ja kovaa viime vuodet, ikää pian 50 vuotta eikä tunnu missään. Ääni senkun vain paranee. Sen käyttö ja hallintakin on sitä paitsi livenä parempaa kuin miesmuistiin. Heinäkuun stadikan keikka ei voi tulla liian nopeasti.

EDIT: Lisää pukkaa. Wasted Years, folks!





« Viimeksi muokattu: 02.02.2008 17:07 kirjoittanut IPlayer »
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #45 : 05.04.2008 11:17 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Luulin pitkään että kuunvaihteessa ilmoitettu Jay-Z:n keikka RMJ:lla olisi aprillipila, mutta kai se on sitten uskottava. Se on vaan mun mielestäni muutamista syistä aikamoinen hutilyönti;

1. Juhannusfestarit. Juhannussuunitelmia on jo jonkin verran lyöty lukkoon eikä ihmisillä nyt ihan loputtomasti ole himoa viettää juhannusta Raumanmeren juhannusjuhlilla Porissa ihan vaan sen takia että vois nähdä Jay-Z:n.

2. RMJ, varsinaiset ääliöfestarit. Nykyään vielä Sedun pyörittämänä, morjens.

3. Esiintyjälista. On siellä muutamia suomalaisia räppiakteja ja ilmeisesti RMJ:llä on oma räppipainotteinen lavansa mutta ei Jigga tonne oikein sovi perinteisen festariapulannan, Egotripin, Negativen ja Kotiteollisuuden sekaan.

Lainaus
Alex Kunnari
Anna Abreu
Apulanta
Brandon
Cheddar
Cheek
CMX
Cool Kid (USA)
Danny Monaco
Dingo
Egotrippi
Elastinen with Timo Pieni Huijaus&DJ Ewok
Hanna Pakarinen (yksinoikeudella kesän ainoa festivaalikeikka)
Happoradio
Heikki L (Dallas Superstars)
Herrasmiesliiga
Ismo Alanko Teholla
Iso H
JAY-Z (USA)
Jenni Vartiainen
Jere Ijäs (JERE&UNIVERSE)
JS 16
K-System
Kaizers Orchestra (Nor)
Kapasiteettiyksikkö
Katri Ylander
Kotipelto
Kotiteollisuus
Kymppilinja & Band
Lauri Tähkä&Elonkerjuu
Leverage
Lord Est
Los Bastardos Finlandeses
Malice In Wonderland (Nor)
Martti Servo & Napander
Mokoma
Negative
Poets Of The Fall
Popeda
Redrama
Sini (Valosiepparit)
Sturm Und Drang
The 69 Eyes
The Giant Leap
The Hellacopters (SWE)
The Rasmus
Turmion Kätilöt
Uniklubi
Waltari

4. Festarit. En maksa mielelläni 48€ siitä että katon Jay-Z:n festarikeikan ja lähden himaan.

No, ei hätä ole tämännäköinen. Ilmeisesti joku promoottori on tuomassa Jay-Z:n Suomeen myös arvoisellensa areenakeikalle. Sitä odotellessa toi jää kyllä väliin.
   

   
   


   
N
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #46 : 14.04.2008 14:46 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Method Man & Redman @ Nosturi,Helsinki

Eilen kävin frendien kanssa äijien loppuunmyydyllä keikalla katsomassa Nosturissa. Aivan järjettömän hyvä keikka oli!! Meiniki oli hulluinta ikinä! Eihän tätä tultu odoteltua kuin vajaa neljä kuukautta. Liput maksoi 44€ joka oli melko suuri hinta, mutta sain rahoille mielettömästi vastinetta. Tunnelmaa latisti 4½ tunnin odottelu/paikallaan seisoskelu joidenkin lentokoneongelmien takia. Lämppärinä oli joku suomalainen DJ Taste (josta en ole ikinä kuullutkaan) joka ei oikein tiennyt mitä soittaa. Välillä hän heitti Biggien ja KRS:n kaltaisia legendoja ja toisinaan T.I.:n ja T-Painin kaltaista paskaa, mutta tunnelma laski järjettömästi odotuksen takia.

Hävitin lompakkoni juuri kun oltiin matkalla keikalle, ja vitutti aivan vitusti ja olin jo lähtemässä kotiin päin, mutta kuin ihmeen kaupalla joku taksikuski oli nähnyt kun tiputin lompakon ja palautti sen kavereilleni jotka sitten soittivat mulle. Melkoinen tsägä. No kummiskin itse keikka oli odotuksen arvoinen. Meininki oli villiä, jengi hyppi parvilta alas sun muuta. Niska on hieman kipeänä, kun Meth hyppäsi suoraan päin. Pidin toisella kädellä Methin selkää pystyssä ja toisella koitin pitää silmälasejani päässä kun meinasivat kaaoksen seassa tippua. Äänikin on aivan käheä huutamisen takia. Korvissa tingittää vieläkin. Ei kuitenkaan väliä, oli niin hyvä keikka. En valitettavasti ottanut kännyllä kuvia, mutta videokameralla kyllä nauhoitin vähän.

Ei tainnut olla ketään muuta Laudalta katsomassa keikkaa?
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #47 : 05.05.2008 11:32 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Alkuvuonna tuli nähtyä vain Mokoma, Stam1na ja Sara, mutta ei niistä nyt enempää.

Eilen oli Jyväskylän Lutakossa Kalifornialainen HORSE the Band. Laulajan mukaan Nintendocorea soittavalta bändiltä löytyy erittäin tunnistettava "kasibittismäinen" synasaundi ja muutama biisi kuten Cutsman ja Birdo viittaavat myös NES:iin. Yleisöä oli paikalla kovin vähän, mutta kaikilla bändi mukaanluettuna tuntui olevan pirun hauskaa. Jatkuvaa kuittailua ja läppää bändin ja yleisön kesken. Pariin biisiin löytyi vahvistukseksi bändin paitamyyjä(?) soittamaan triangelia, heppu tuli vielä encoreen tanssimaan yhdessä valokuvaajaneidon kanssa.

Viihdyttävimpiä ja huvittavimpia keikkoja pitkään aikaan. Oliko laudan jyväskyläläisiä paikalla tai kukaan lauantain Nosturin keikalla?

Tutustukaan ihmeessä vaikka MySpacen kautta bändin meininkiin.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #48 : 05.05.2008 18:51 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Meitsipä oli lauantaina kattomassa HORSEa nosturissa. Pirun energinen ja hyvä livebändi.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #49 : 22.05.2008 14:21 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Kysynpä nyt täälläkin tämän että, onks tyypit menossa festareille nyt kesällä?

Itsellä on 3p lippu Tuskaan ja sitten elokuussa menen Jalometalliin. Qstockis saatan kävästä. Tuskan esiintyjäkaarti on melko uskomaton, ei voi muuta sanoa!
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #50 : 22.05.2008 15:19 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Provinssiin mennään kuuntelemaan lauantaina Danko Jonesia ja sunnuntaina Foo Fightersia. Ja tietty jotain muita random esiintyjiä, joiden livekunto on mielenkiintoista nähdä (Serj Tankian, YUP, Mokoma jne.). Nuo kaks on kuitenkin ne pääasialliset syyt, miksi sinne mennään. Tiedä tosin sitten miten hyvin Danko toimii festareilla. Tekisi mieli päästä kerrankin niiden klubikeikalle. Ne ovat kuulemma parhautta, minkä voin hyvinkin uskoa.

Harmittaa myös se, etten pääse vielä perjantaina Seinäjoelle kuuntelemaan Dinosaur Jr:a ja Coheed & Cambria. Muuten perjantain esiintyjälistasta ei löydy hirveästi minua kiinnostavia kiinnityksiä, kun eivät suomalaiset "super"bändit Stam1na ja CMX satu kiinnostamaan ja muuten siellä onkin jotain Linkin Parkia ja Jenni Vartiaista, joille voi hyvin sanoa kiitos, mutta ei kiitos.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #51 : 24.05.2008 02:07 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Palasinpa juuri Moonsorrowin keikalta Lutakosta. Lämppärinä oli Axegressor.

Axegressoria kohtaan ei ollut juuri mitään odotuksia. Myspacen kappaleet oli sellaista jees-kamaa, jota kuuntelee ihan mielellään, muttei todellakaan mitään maata mullistavaa. Ellen olisi saanut viime hetkellä kaveria mukaan, olisin suosiolla jättänyt tämän väliin. Liveveto innosti lopulta vielä etukäteen kuunneltuja biisejä vähemmän. Yleisöäkin oli erittäin vähän tuossa vaiheessa.

Moonsorrowiahan tuonne kumminkin katselemaan mentiin. Olin ehtinyt missata heidät jo pari kertaa abaut vuoden sisään. Ensimmäinen meni finngamerin miitin päälle (joskaan tuolloin en oikeastaan Moonsorrowia vielä juuri kuunnellut) ja Tuskassa myöhästymisen takia ei siitä vähästä nähdystä saanut paljoa irti. Tätä kolmatta en siis suin surminkaan halunnut missata, vaikka se olisikin mennyt hiukan päällekkäin Tampereella olevan Melee-turnauksen kanssa (jonka TK:n uusi työpaikka sitten lopulta kauniisti terminoi).

Ja itse keikkahan oli aivan loistava. Vaikka yleisöä vieläkään ollut suuren suuria määriä, ei se näkynyt tunnelmassa tipan vertaa. Heittämällä toiseksi paras keikka, jossa olen ollut (paras on Gamma Ray joulukuulta ja fiilis siellä oli sanoinkuvaamaton, joten suuresti epäilen minkään enää tuon yli menevän). Alkuun hieman epäilytti miltä Moonsorrowin musiikki kuulostaisi livenä, mutta loppupeleissä se toimi jopa levyjä paremmin, eikä se ole ihan vähää se. Settilistasta vain Jotunheim oli hieman vieraampi, sillä sain tuon kappaleen sisätävän Verisäkeet-albumin vasta kolmisen viikkoa sitten. Uusin biisi Tulimyrsky oli livenäkin oikein mukava, ja taisipa siinä aivan lopussa hieman silmäkin kostua. En lähde kumminkaan nostamaan yhtäkään kappaletta muiden yli, sillä kaikki vaan toimi niin täydellisesti kuin vain voi toivoa. Seuraavaa keikkaa odotellessa.



Kesän festareista... Enpä ole näillä näkyminen menossa varmasti kuin Tuskaan kavereiden kanssa. Sinänsä jännä valinta, sillä tuolla ei ole yhden yhtä bändiä, jota oikeasti kuuntelen. Toisaalta tämäkin on lähinnä rahasta kiinni, sillä ainakin parista tulen varmasti tulevaisuudessa albumeita ostamaan. Vähälle on kumminkin tutustuminen jäänyt, kun en tuosta musiikin warettelusta liiemmin perusta. Vielä on harkinnan alla, josko menisin tuskaa edeltävänä päivänä katsomaan samaiseen Kaisaniemeen Nightwishiä. Joulukuussahan tuo jäi näkemättä lippujen oston viivyttelyn takia, joten nyt olisi hyvä aika paikata tuo puute. Samalla näkisi Amorphiksen uudestaan, joka olisi myöskin erittäin mukava juttu.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #52 : 24.05.2008 11:33 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Minä olin myös tuolla Moonsorrow'n keikalla Lutakossa. Mahtava keikka ja olivatpa jätkät keksineet ehkä parhaan tavan jakaa pitkä Tulimyrsky-biisi keikkakuntoiseksi. Jumaliste, että huusin, kun Turkka Mastomäen tarinankerrontaosuus alkoi enteillä encorea.

Tunnelma oli tietenkin paras Pakanajuhla ja Kylän päässä -kappaleiden folkkiosuuksien aikana. Helvetti, kun rupesi ihan mahaan pistämään se pomppiminen ja tanssiminen. Jotunheim, vaikka onkin mielestäni Moonsorrow'n paras kappale, kärsii live-esiintymisissä. Se on niitä biisejä, jotka pitäisi kuunnella omassa rauhassa ja ajatukset vain musiikkiin suunnattuna.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #53 : 24.05.2008 12:38 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Kesälle seuraavanlaiset suunnitelmat:

-30 Seconds To Mars 2.6
-Provinssirock 13.6-15.6
-Iron Maiden 19.7
-(Sex Pistols 23.8 tai Ankkarock 2.8)
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #54 : 24.05.2008 13:54 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Joko on analysoitu Dave Grohlin syvällisiä lyriikoita:

Lainaus
Is someone getting THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST THE BEST of you?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #55 : 24.05.2008 14:09 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Joko on analysoitu Dave Grohlin syvällisiä lyriikoita:

Uuh, that burns.


Not.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #56 : 29.05.2008 12:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei vittu pitikö sitä Ilosaareen lähteä!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #57 : 14.06.2008 00:06 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Torstaina kävin Jyväskylän Sataman yö -tapahtumassa Lauri Tähkää & Elonkerjuuta katsomassa. Mahtava keikka, varsinkin kun suurin osa biiseistä oli ennestään tuttuja ja vanhempaakin materiaalia oli kivasti mukana. Yleisö innostui tietysti Pauhaava sydän ja Pitkät pellot -biiseistä, mutta minua miellytti enemmän esimerksi Pappi vainaa, Saran markan fieterit ja Ihana impi. Yleisön ikärakenne huomioonottaen (+30) tunnelma oli melko hyvä, vaikka Laurin piti välillä vähän herätellä ihmisiä kylmässä kesäillassa. Porukkaa oli ihan helvetisti ja se kuvastaa hyvin Tähkän ja kumppaneiden suosiota. Lauri ja koko orkesteri esiintyivät karismaattisesti ja hyvällä huumorilla. Hieno kokemus ja menen kyllä uudelleenkin kyseisen bändin keikalle, jos vain on mahdollista.
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #58 : 14.06.2008 09:51 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
LAURITÄHKÄ

Oon jo pitkään miettiny et kuka vittu jaksaa kuunnella tollasta paskaa  :lol:
tallennettu
Re: Keikkatriidi « Vastaus #59 : 14.06.2008 13:01 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
LAURITÄHKÄ

Oon jo pitkään miettiny et kuka vittu jaksaa kuunnella tollasta paskaa  :lol:
Hyvääpäs! Lauri Tähkää ja Elonkerjuuta pitää kuunnella niitä paria hittibiisiä syvemmältä niin homma alkaa toimimaan. Erinomaista musiikkia ja oikeastaan yksi ainoita "listahittibändejä", joista minä pidän. Loistavat laulu- ja viulumelodiat, rempseä meininki ja ehkä vähän yksitoikkoiset, mutta hyvät sanoitukset.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines