Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen?  (Luettu 12466 kertaa)
Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « : 06.07.2008 01:24 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Vuosikymmen jona perinteinen elokuvanteko saavutti huippunsa, juuri ennen (liikakäytetyn) CGI:n ja muun hömpän mukaantuloa. Moni näyttelijä oli kasarilla huipussaan, kuten legendat Arnold Schwarzenegger ja  Sylvester Stallone, Chuck Norris, Jean Claude Van Damme ja Kurt Russel, unohtamatta Willisin Die Hardia. Sci-fi, sword & sorcery, kauhu ja komedia hiottiin huippuunsa ja elokuvat olivat sitä mitä niiden piti olla; viihdettä. Ja one-linerit, lukemattomia klassikoita.

Kai olette nähneet ja muistatte nämä elokuvat ja elokuvasarjat? Kaivakaa esille ja katsokaa nostalgianälkään!

Star Wars (A New Hope voidaan laskea mukaan, vaikka julkaistiinkin 1977)

Paluu tulevaisuuteen

Syltyn Rambo ja Rocky (vain osat 3 ja 4, Rocky on kuitenkin osa kasaria), myös Cobra, Tango & Cash jne.

Arskan toimintaklassikot Commando, Predator, Terminator, Conan the Barbarian, Conan the Destroyer, Raw Deal, Red Heat ja The Running Man.


Die Hard

RoboCop

Kurt Russelin Escape From New York ja Big Trouble In Little China

Beverly Hills Cop

Indiana Jones trilogia

Brat Pack elokuvat; kuten Weird Science, Sixteen Candles ja Breakfast Club.

Ghostbusters

Tron

Evil Dead

Aliens

Blade Runner

Innerspace

The Abyss

They Live

The Thing

Batman

(Unohdetut?) Klassikot kuten Princess Bride, Willow, Neverending Story ja monet muut


Jopa Tom Cruise teki kasarilla parhaat leffansa; Legend, Top Gun ja Rain Man. (Ysäri vampyyripätkä Interview With A Vampire yltää lähelle, mies tosin on ollut sekopää jo pitkän aikaa.)


Muistuuko mieleen joitain lempipätkiä vai ovatko kasarileffat mielestäsi "täyttä paskaa". Muistele ja kertoile tuntemuksiasi täällä.


PS. Kiitos Joel siitä että kuvia ei saa laitettua vierekkäin, todella makeeta. :peukku:


« Viimeksi muokattu: 06.07.2008 03:42 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #1 : 06.07.2008 01:29 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Unohdit listasta yhden parhaimman (ellei parhain?) elokuvan kasarilta:


Highlander. Christopher Lambert ja Sean Connery. Sean Connery esittää espanjalaista, "kuolemattomat" kuolee vain päänkatkaisusta ja Queenin musa soi. Voiko tälläinen leffa olla huono? Ei. Highlander on yksi suosikkielokuvista.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #2 : 06.07.2008 01:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili


Commando, Lethal Weapon, Die Hard, Robocop, Predator... Ei tuolle tasolle ole 80-luvun jälkeen päästy.


Kasarikomediatkin ovat toki parhautta. John Hughesin leffat nyt etunenässä: The Breakfest Club, Ferris Bueller's Day Off, Plains Trains and Automobiles, Christmas Vacation, jne. Näyttelijöistä Chevy Chase (Fletch, Spies Like Us), Bill Murray (Ghostbustersit) sekä Tom Hanks (Big, The 'burbs, Turner & Hootch).


Kauhuleffoista lähinnä sydäntä on varmaankin Nightmare on Elm Street, The Shining ja The Thing. Niin ja David Cronenbergin The Fly ja Scanners. David Lynchiltä The Elephant Man ja Blue Velvet, vaikka eivät nyt ihan genreen osukaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #3 : 06.07.2008 03:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hyi vittu Highlander on ehkä surkein leffa ikinä. Jopa kasari standardeilla :lol:

Mutta joo Tango & Cash on jäänyt mieleen aivan auvoisena toimintaleffana. Syltty ja Russel vetelevät one linereita joka shottiin ja jokaista vastaan tulijaa turpaan. Pakko hommata DVD:lle joku päivä ja verestää kultaisia muistoja.

Mad Max 2:nenkin on kuulemma hyvä.


Heh just eilen katoin Evil Deadin ja onhan se ihan omaa luokkaansa genressään. Seuraavaksi Dead by Dawn, joka on ehkä tiukin kauhukomedia mitä on ikinä tehty.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #4 : 06.07.2008 09:20 »
tuhis Vieras Kyllä hyviä leffojakin nykyään tulee, mutta äärimmäisen harvoista puhutaan vielä 10 vuodenkin päästä. Kasarileffoja on tässä tullut hankittua vakaasti, sillä kuten musiikinkin suhteen, mitä kauemmaksi taaksepäin mennään sitä aidompaa kaikki on. Tuleeko enää uusia Aykroydejä sun muita? Onko Boratit vastaavassa asemassa nuoremmille?

Avauksessa olikin jo isoimpia, mutta oli niitä helvetisti muitakin.



















Tää lista ei lopu


« Viimeksi muokattu: 06.07.2008 09:30 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #5 : 06.07.2008 09:34 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW












Olisihan noita keksinyt vielä lisääkin...
Toivottavasti kuvat näkyvät, kun en jaksanut alkaa re-hostaamaan.
Play-Asia
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #6 : 06.07.2008 09:38 »
tuhis Vieras Pari kuvaa ei näy, mutta tosiaan tuo Highlander on semmoinen juttu että vaikka konsepti on melko legendakamaa, pilaa Lambertti koko jutun. Ainakin mulle. Yksi niistä näyttelijöistä jonka vuoksi en katso jotain leffaa.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #7 : 06.07.2008 10:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 80-luvulla tehtiin paljon todella hyviä viihde-elokuvia (ja mestariteoksiakin toki), mutta puhtaasti laatutasolla esim. 90-luku vie mielestäni kasaria aika selvästi.

The Shawshank Redemption, Pulp Fiction, Americn Beauty, The Usual Suspects, Fight Club, Se7en, The Silence of the Lambs, The Matrix, Léon, Forrest Gump, vain muutamia mainitakseni.


80-luvun suurin ansio on se, että silloin osattiin kirjoittaa todella muistettavia hahmoja elokuviin. Esimerkiksi Die Hard-sarjassa vain ykkönen on oikeasti loistava elokuva, mutta hahmo on niin hyvä, että sen varjolla nousisivat keskitason elokuvankin pisteet hieman. Ja keskitason elokuva Die Hard 2 onkin.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #8 : 06.07.2008 10:47 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Kasarilla tehtiin parhaat toimintaleffat ja puolet hyvistä kauhuleffoista, mutta samaan aikaan kokonaiset leffagenret oli käytännössä kuolleina. Missä on 80-luvun animaatiot (Ghiblejä lukuunottamatta), rikos ja jännitys tai vaikka ihan puhtaasti tehokkaat draamat?

80-luku piestään laatutasolla monelta eri suunnalta. 50-luku (Kurosawa, Hitchcock), 60-luku (Leone, Kubrick), 70-luvun klassikot (Kummisedät, Taksikuski, Ilmestyskirja. Nyt., Alien, Kovaotteiset miehet, Likainen Harry, Days of Heaven...) ja 90-luvulla vaikka tuolla Epin listalla (Forrest Gumpia lukuunottamatta tietysti).
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #9 : 06.07.2008 12:03 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kasarilla tehtiin parhaat toimintaleffat ja puolet hyvistä kauhuleffoista, mutta samaan aikaan kokonaiset leffagenret oli käytännössä kuolleina. Missä on 80-luvun animaatiot (Ghiblejä lukuunottamatta)...?
Oli animaatioitakin monia, vielä enemmän jos legendaariset tv-sarjat otetaan huomioon, niistä suurinta osaa kuitenkin kuorruttaa nostalgia.








Ja ne tv-sarjat: He-Man, Duck Tales, Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers, G.I. Joe, Captain Planet jne.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #10 : 06.07.2008 12:55 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kasarilla tehtiin parhaat toimintaleffat ja puolet hyvistä kauhuleffoista, mutta samaan aikaan kokonaiset leffagenret oli käytännössä kuolleina. Missä on 80-luvun animaatiot (Ghiblejä lukuunottamatta)...?
Oli animaatioitakin monia, vielä enemmän jos legendaariset tv-sarjat otetaan huomioon, niistä suurinta osaa kuitenkin kuorruttaa nostalgia...

Jos animaation "elossa oloa" joutuu perustelemaan Urhealla pienellä leivänpaahtimella niin eiköhän se kerro tarpeeksi koko genren tilasta. Disneyltä tuli 80-luvulla yksi hyvä pitkä animaatio, Hiidenpata. Joku saattaa tosin Pienestä merenneidostakin diggailla. Tulikärpästen hauta on Ghiblin tuotantoa, mutta muuten laadukkaan (eli jota pystyy katsomaan muutkin kuin japanihörhöt) animen osalta oli todella hiljaista. Akira ja Wings of Honneamise tuli kasarilla, mutta eipä juuri muuta. Keskitasoa parempia animaatioita tuli noin kourallinen koko vuosikymmenellä.

Kyllä koko kasari on niin vahvasti nostalgian vuosikymmen ettei mitään rajaa. Miami Vice ja MacGyver = pelkkää nostalgiaa. 70-luvulla tuli paljon hyvää viihdettä, jotka toimii edelleen ilman sen suurempaa nostalgia-arvoa.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #11 : 06.07.2008 13:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep, mutta otsikossa seisookin, että elokuvaviihde, eli ei tässä kukaan ole sanomassa, että se oli oikeasti jotain elokuvan kulta-aikaa (päinvastoin) vai onko?

Animesta puhuttaessa 80-luku tarjosi ihan hitosti kovaa kamaa. Edellä mainittujen lisäksi Hopeanuoli, Vampire Hunter D, Kapteeni Harlock, Golgo 13, Vampire Princess Miyu ja niin edelleen.

Galaxy Express ei ihan yllä kasariin vaan tehtiin vissiin ihan seitkytluvun lopussa. Niin ja "it's over 9000" :/
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #12 : 06.07.2008 16:33 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jep, mutta otsikossa seisookin, että elokuvaviihde, eli ei tässä kukaan ole sanomassa, että se oli oikeasti jotain elokuvan kulta-aikaa (päinvastoin) vai onko?

Aloitusviesti: "Vuosikymmen jona perinteinen elokuvanteko saavutti huippunsa".

Toiminta- ja kauhuelokuvien kohdalla näin pääsi käymään, mutta samalla monet muut genret olivat jos nyt ei täysin kuolleita niin ainakin elottomia. Kasari on ylivoimaisesti paras elokuvavuosikymmen nostalgian ja campin määrässä, mutta muilla mittareilla vuosikymmen yltää juuri ja juuri kärkiviisikkoon.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #13 : 06.07.2008 16:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jaa vois lukeakin nuo viestit vähän tarkemmin. Mutta tottahan turiset.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #14 : 06.07.2008 18:01 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili



Sekä monet edellämainitut, jne. jne.

Return of the Living Dead yksi parhaista kauhukomedioista koskaan.. Ja Blade Runner nyt on jokaisen nähtävä, on se niin helvetin hyvä leffa.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #15 : 09.07.2008 00:27 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #16 : 09.07.2008 17:16 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis puhutteko nyt hyvistä vuosikymmenen parhaista elokuvista, tai edes ylipäänsä hyvistä elokuvista? Miksi luettelette sellaista roskaa kuten Conan, Paluu Tulevaisuuteen, Commando, Poliisiopisto, Gremlins ja lukuisia muita roskaelokuvia?

Se että ne on nähty kymmenvuotiaina ei tee niistä hyvää.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #17 : 09.07.2008 17:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Luultavasti monen puntarissa on painanut eniten "viihdyttävyys" kun ovat luetelleet elokuvia.  Ja eihän sitä voi kieltää, etteivätkö nuo pätkät hyvin viihdyttäviä tekeleitä olisi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #18 : 09.07.2008 17:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Miksi luettelette sellaista roskaa ... Paluu Tulevaisuuteen ... muita roskaelokuvia?

No no no. Paluu Tulevaisuuteen elokuvat ovat minusta todella hyviä ja ehdottomia klassikoita. En väitä että ne nyt maailman parhaimpia elokuvia olisivat, mutta minusta pärjäävät hienosti nykypäivän seikkailuille. Vaikka epäkohtia tai ainakin kysymyksen arvoisia yksityiskohtia kun tuntuu löytyvän :)
Ja onhan esim. Indiana Jonesit paremmin toteutettuja, mutta en todellakaan laskisi Paluu Tulevaisuuteen elokuvia jonkun Poliisiopistosarjan tasolle jotka ovat oikeasti hirveitä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #19 : 09.07.2008 17:43 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Siis puhutteko nyt hyvistä vuosikymmenen parhaista elokuvista, tai edes ylipäänsä hyvistä elokuvista? Miksi luettelette sellaista roskaa kuten Conan, Paluu Tulevaisuuteen, Commando, Poliisiopisto, Gremlins ja lukuisia muita roskaelokuvia?

Se että ne on nähty kymmenvuotiaina ei tee niistä hyvää.
Itse pidän elokuvia viihteenä. Paluu Tulevaisuuteen-leffat ovat edelleen mukavia elokuvia, ekat Poliisiopistot hauskoja komedioita, Commando ehkä hauskin actionleffa ja Gremlinsit edelleen ihan vitun hassuja. Olkoot sitten roskaleffoja, mutta toimii viihteenä ja minulle elokuvat ovat viihdettä -> hyviä elokuvia. Ei se tee niistä roskaa, että niillä ei ole mitään monimutkaista juonta tai ohjaajana ei hääri Quentin Tarantino.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #20 : 09.07.2008 23:22 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Poliisiopistot on parasta hömppäkomediaa mitä on tehty, sanoisin. Ja kyllä itseainakin pystyn nauttimaan kunnon kökköleffoista, Conan, Commando, yms. Mutta ei se estä katsomasta ''oikeasti'' hyviä elokuvia. Ja otsikossakin jo lukee, että elokuvaviihde, ei elokuvataide. Ja toivottavasti kenelläkään ei mene yöunet jos ''hyviä'' elokuviakin listataan.  :(
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #21 : 10.07.2008 21:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Aika paljon sellaista lol-nauratti-lapsena-mutta-nykyisin-sopii-lähinnä-juomapeliksi-matskua lueteltu tähän mennessä. Poliisiopisto on aika hyvä esimerkki. Kolmelle ekalle hihittelee melkein selvin päin, mutta mitä isompi numero, sitä enemmän shotteja tarvitaan. Vaan sitä se on kun aika kultaa muistot.

Ei tietenkään sillä etteikö kasarilla olisi tehty tiukkoja pätkiä. Eniten juuri toimintagenreen tuupattiin helmiä noina aikoina. Die Hard, Lethal Weapon(ei kait tämä vain ollut jäänyt tähän mennessä mainitsematta!!??), Rocky, Blade Runner, Terminator ja moni muu kestää aikaa edelleen ja häviää vain harvalle tämänkään päivän action-filkalle. Suurin osa omasta all-time-favourite listauksesta osuu kuitenkin 90- ja 2000-luvuille, joten en menisi parhaaksi vuosikymmeneksi huutelemaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #22 : 10.07.2008 22:37 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Aika paljon sellaista lol-nauratti-lapsena-mutta-nykyisin-sopii-lähinnä-juomapeliksi-matskua lueteltu tähän mennessä. Poliisiopisto on aika hyvä esimerkki. Kolmelle ekalle hihittelee melkein selvin päin, mutta mitä isompi numero, sitä enemmän shotteja tarvitaan. Vaan sitä se on kun aika kultaa muistot.

Ei tietenkään sillä etteikö kasarilla olisi tehty tiukkoja pätkiä. Eniten juuri toimintagenreen tuupattiin helmiä noina aikoina. Die Hard, Lethal Weapon(ei kait tämä vain ollut jäänyt tähän mennessä mainitsematta!!??), Rocky, Blade Runner, Terminator ja moni muu kestää aikaa edelleen ja häviää vain harvalle tämänkään päivän action-filkalle. Suurin osa omasta all-time-favourite listauksesta osuu kuitenkin 90- ja 2000-luvuille, joten en menisi parhaaksi vuosikymmeneksi huutelemaan.
Rockyhan on 70-luvulta, samoin II. Olisit sanonut, että Rockyt (III-IV). Ja itse en kyllä laskisi Rockyja toimintagenreen. Olisit sanonut vaikka Rambot.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #23 : 10.07.2008 22:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Okei. Rambot.


 :rollaus:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #24 : 11.07.2008 10:49 »
tuhis Vieras
Siis puhutteko nyt hyvistä vuosikymmenen parhaista elokuvista, tai edes ylipäänsä hyvistä elokuvista? Miksi luettelette sellaista roskaa kuten Conan, Paluu Tulevaisuuteen, Commando, Poliisiopisto, Gremlins ja lukuisia muita roskaelokuvia?

Se että ne on nähty kymmenvuotiaina ei tee niistä hyvää.

Jopas ollaan jyrkkiä. Nostalgian voimaa ei pidä vähätellä, sillä juuri se saa paskankin maistumaan paremmalta eikä Commandoa katsella näinä päivinä samoilla silmillä kuin vaikkapa jotain tulevaa Dark Knightia sun muuta. Vanhoja leffoja katsellessa vieraillaan enemmän tai vähemmän myös muisteloissa ja fiiliksissä.

Väittäisin myös että joku Paluu tulevaisuuten sarja antaisi näinäkin päivinä ensimmäistä kertaa katsottuna enemmän katselijalle kuin joku I Robot tai muu täysin unohdettava tusinaelokuva :)

Kenties joku ajattelee samoin näistä I Roboteista tulevaisuudessa kuin me näistä kasareista.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #25 : 11.07.2008 12:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Lethal Weapon(ei kait tämä vain ollut jäänyt tähän mennessä mainitsematta!!??)
Miten voi olla että unohdin tämän. Ja toinenkin osa vielä mahtuu juuri kasarin puolelle. Neljäs osa on enemmän tai vähemmän tusina tarinaa, mutta aikaisemmat ovat minusta todella hyviä. Oli tämä nostalgian ansiota tai ei.

Kuka voisi unohtaa pommia WC:ssä ja kuinka Riggs pelastaa itsemurha yrittäjän hyppäämällä katolta alas. Hienoja tai pikemminkin hauskoja kohtauksia. Ja ainakin muistelisin että ne ovat kahdesta ensimmäisestä osasta....Korjatkaa jos olen väärässä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #26 : 11.07.2008 22:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Jep. Nelonen oli pieni notkahdus, mutta kolme ekaa osaa on kyllä täyttä timanttia(ja kolmonen itse asiassa oma henkilökohtainen feivori, se on se Lorna Cole kato). Tämän paremmin ei komediallista toimintaa tulla enää koskaan tekemään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #27 : 11.07.2008 23:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jep. Nelonen oli pieni notkahdus, mutta kolme ekaa osaa on kyllä täyttä timanttia(ja kolmonen itse asiassa oma henkilökohtainen feivori, se on se Lorna Cole kato). Tämän paremmin ei komediallista toimintaa tulla enää koskaan tekemään.
En osaa erityisemmin sano mikä olisi suosikki, vaikka onhan kolmannessa Gibsonin ja Russon kohtaus missä he kilpailevat kummalla on coolimmat arvet, joka kuuluu minusta kuuluisimpiin kohtauksiin mitä on :) Ja osuvimpiin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #28 : 12.07.2008 11:29 »
tuhis Vieras Parasta Lethalwepöneissä on Riggsin ja Murtaughin sanailu silloin kun se on ylimääräistä juonen kannalta.
tallennettu
Re: Kasari - elokuvaviihteen paras vuosikymmen? « Vastaus #29 : 12.07.2008 21:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili "I'm too old for this shit..."
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines