Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 25
Tulostusversio
Aihe: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset  (Luettu 226180 kertaa)
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #90 : 17.11.2007 18:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Berserkin suomiboxi tuli hommattua kun kerran halvalla myyvät ja ihan mukiinmenevää mättöähän tämä on. Manga vertailut ovat täysin epäreiluja joten ei niistä sen enempää. Alkumusa noissa jaksojen aluissa on jotain niin kauheaa, että tekisi mieli editoida näistä joku oma setti uudella kipaleella.

Tietääkö joku onko tämä julkaisu jotenkin sensuroitu kun välillä nuo tapot tuntuvat leikkautuvan todella oudosti ??

"Omistaako" joku siis tästä jenkki/japsi-versiot ?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #91 : 17.11.2007 19:05 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili No, tässä se sitten on. . . kaikki Seinfeldin kaudet ovat hyllyssäni, kun tuo yhdeksäs kausi tuli tällä viikolla. Tuntuu oudon tyhjältä, kun se minulle isoin juttu viihdemaailmasta on nyt kokonaan kerätty, eikä ole ole oikeastaan muuta mitä odottaa. Olisihan se Complete collection-setti, missä tulee yksi extra-levy ja kiva coffee table-kirja, hieno joskus saada, mutta ei se nyt ihan sama juttu ole.

Tuli nyt sentään todettua, että Seinfeld on se paras tv:ssä näytetty juttu ikinä; jokaikinen jakso on loistava, eikä taso laske sekunniksikaan. DVD:näkin sarja on hyvä, kommenttiraidoista olisin odottanut paljon enemmän, olisin tykännyt jos Simpsonien ja Futuraman tapaan jokaisessa jaksossa olisi ollut raita, joissa olisi ollut näyttelijät, kirjoittajat ja muut tyypit mukana. Mutta bloopersit ja monet, pienet inside lookit jaksoista ja ne joka kaudesta löytyvät isommat featurettet ja muut sellaiset ovat ihan kelvollista korviketta kommenttiraitojen pienille vioille.

Ja taisin tehdä pari muutakin DVD-ostosta; postissa on jossain välissä tulossa kaikki Futuramat sisältävä loota, joka vihdoinkin löytyi sopivaan hintaan sekä pari Criterionia: Yasujiro Ozun elokuvat Story of floating weeds ja Floating weeds sisältävä setti (josta löytyy Roger Ebertin kommenttiraita, jota en malta päästä kuuntelemaan) sekä parista Jim Jarmuschin elokuvista tutun John Lurien. . . kalastusohjelma, Fishing with John, jonka on pakko olla vähitäänkin mielenkiintoinen.

Fishing with John on siis tosiaan John Lurien kuusiosainen kalastusohjelma. John, joka on jazz-muusikko, joka ei tiedä yhtään mitään kalastuksesta, käy yhteensä viidessä maanosassa kalastamassa viiden eri vieraan kanssa, joihin kuuluu Jim Jarmuschis (joka yrittää Johnin kanssa kalastaa haikalaa leivänpalalla ja pistoolilla), Tom Waits (joka yrittää parantaa masennustaan tunkemalla kalan housuihinsa) ja Dennis Hopper (no, Hopper on nyt itsessään aika outo mies), jotka eivät myöskään tiedä mitään kalastuksesta. Jossain jaksossa John itseasiassa kuolee nälkään Willem Dafoen kanssa, mutta onkin onneksi elossa taas seuraavassa jaksossa!

Tässä taitaa olla minun tulevat DVD-ostokseni aikalailla summattuna: tv-sarjoja ja Criterion Collection-julkaisuja. Ehkä sinne jotain pieniä poikkeuksia, kuten jotain isompia erikoissettejä, kuten se iso julkaisu Blade Runnerista, mahtuu, mutta, niin. . .  Criterion Collection on hemmotellut minut pilalle, ja varsinkin Suomessa julkaistut perus-DVD:t näyttävät säälittäviltä vertailussa.


« Viimeksi muokattu: 17.11.2007 19:11 kirjoittanut sleepy »
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #92 : 17.11.2007 20:06 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen Anttilasta mukaan lähti kolme 5.99€ hintalapulla varustettua leffaa:

Saving Private Ryan aka Pelastakaa Sotamies Ryan

Paras sotaleffa, jonka olen koskaan nähnyt. Tarina on melko keskinkertainen mutta tarpeeksi kiinnostava. Visuaalisesti aivan omaa luokkaansa. Kaikki kohtaukset ovat vain niin sujuvia ja näyttelijät loistavat rooleissaan, ettei moitittavaa juuri löydy.

The Matrix

Mainion trilogian ensimmäinen osa, joka mielestäni myös paras osa. Enemmän ajatusta, vähemmän ammuskelua, eikä ole ängetty täyteen övereitä toimintakohtauksia, jotka kyllä olivat ihan viihdyttäviä Reloadedissa. Overallina huippuleffa, joka jokaisen pitäisi katsoa.
Reservoir Dogs

En ole ennen nähnyt mutta Tarantinon leffat ovat viime aikoina alkaneet esim. Kill Billin ja Planet Terrorin muodossa  viihdyttää. Kuulemma Pulp Fictionin ohella Tarantinon legendaarisimpia leffoja. Tänään olisi tarkoitus tämä katsella ja odotukset melko korkealla.
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #93 : 17.11.2007 20:35 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili sleepy, mistäpäin tilaat criterionisi? Vinkkinä vain, että DeepDiscountista saisi criterioneita, ja muitakin leffoja, 20% alennuksella joulupäivään asti. Niin ja olisihan siellä se Seinfeldin complete-boksi noin 110 euron hintaan postareineen. Ostaisin, jos olisi rahaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #94 : 17.11.2007 21:25 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
sleepy, mistäpäin tilaat criterionisi? Vinkkinä vain, että DeepDiscountista saisi criterioneita, ja muitakin leffoja, 20% alennuksella joulupäivään asti. Niin ja olisihan siellä se Seinfeldin complete-boksi noin 110 euron hintaan postareineen. Ostaisin, jos olisi rahaa.

Jees, tuolta DDD:stä nuo Floating weeds- ja Fishing with John-setit juuri lähtivätkin. Yleensä tosin tulee tilattua Axelmusic.comista. Ei ole ehkä kaikkein halvin paikka, mutta ennakkotilaukset tulevat yleensä melkein viikkoa ennen julkaisupäivää, asiakaspalvelu toimii ja levyt lähetetään ilmeisesti jostain Euroopan sisältä (itse kauppa taitaa olla jostain Norjasta, kai), joten tullista ei tarvitse huolehtia. Varsinkin isommat boksit tuon takia tulee tuolta hommatua; pakko on joskus hommata Criterionin Cassavetes- ja Truffaut-setit.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #95 : 02.12.2007 11:24 »
Mega8848 Jäsen Viestejä: 24 Basaaripisteet: 0 Profiili Pirates of Caribean:
Mustan helemen kirous
Kuolleen miehen kirstu
Maailman laidalla

Kaikki Blue-Raynä yhteensä VAIN 60€ :o
Pelaa, kun jaksaa
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #96 : 02.12.2007 11:45 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Pirates of Caribean:
Mustan helemen kirous
Kuolleen miehen kirstu
Maailman laidalla

Kaikki Blue-Raynä yhteensä VAIN 60€ :o

On muuten suhteellisen hyvä tarjous, kaikissa on kuulemani mukaan erinomainen PQ/AQ. Itse ostin Blood Diamondin ja The Departedin bluraynä eilen.

Suurin odotuksen kohde on kyllä LotR SEE versiot bluraylle. Netissä on liikkunut koko vuoden huhuja että Extended Editiot tulisi vain bluraylle ja theatercutit hd-dvd:lle, kuulostaa kyllä ihan järkeenkäyvältä kun miettii hd-dvd:n 30gb ja blurayn 50gb kokoa. Return of the Kingin pidennetty versio kestää sentään 4h 11min.
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #97 : 03.12.2007 13:37 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Discshopin Joulukalenterissa tänään mukava tarjous. Simpsonien 10. kausi hintaan 14,95. Tarjous voimassa vain tänään. Nyt onkin kasassa kaikki ilmestyneet Simpsonit. Lisäksi tuli hankittua Matrix Trilogy HD-DVD versiona hintaan 44,95, joka on mielestäni kohtuuhinta kolmesta HD elokuvasta. Deadwoodin Safe Box on myös tulossa joululahjaksi.

Blu-Ray faneille on myös mukava kampanja menossa 3 Blu-Ray Elokuvaa kahden hinnalla.


« Viimeksi muokattu: 03.12.2007 13:42 kirjoittanut Kubs »
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #98 : 10.12.2007 17:42 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Näyttäisi olevan jonkunverran Blu-Ray kannattajia täällä, mutta olen erilainen ja laitan päivän ostokseni.



Discshopista noin 60€ hintaan. Käytin hyväkseni saamani lahjakortin.
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #99 : 10.12.2007 18:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW "Teen Sinisen leirin pojat Transformersillani punaiseksi kateudesta" -tehtävä suoritettu!  8)

Hyvät ostokset. Varsinkin tuo Full Metal Jacketin erikoisversio on aika jees.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #100 : 10.12.2007 18:18 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
"Teen Sinisen leirin pojat Transformersillani punaiseksi kateudesta" -tehtävä suoritettu!  8)

Hyvät ostokset. Varsinkin tuo Full Metal Jacketin erikoisversio on aika jees.

Jep, se eka versio mikä tuli FMJ:stä oli kuvanlaadullisesti kehnoin HD leffoista, mutta tuo uusi versio on muutaman asteen parempi.

Blu-Raylle tulee kylläkin monia itseäni kiinnostavia elokuvia, mutta odottelen vielä kohtuuhintaista hybridisoitinta tai ostan jossainvaiheessa PS3:n.


« Viimeksi muokattu: 10.12.2007 18:24 kirjoittanut Kubs »
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #101 : 14.12.2007 19:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Vuosia sitten, Goldeneye 007 oli ensimmäinen ostamani DVD-elokuva.

Niinpä kun marssin TopTenistä Casino Royale Blu-ray hyppysissäni, tunsin yhden aikakauden päättyvän ja toisen alkavan. Tästä se nyt starttaa: HD-aikakausi, jonka aikana tulen kokemaan paljon hienoja ja leukoja loksauttavia hetkiä. Vanhan tekniikan DVD-levyt eivät enää saa hyppysiä kutisemaan, mutta Blu-Ray valikoimaa selatessani tunsin sitä samaa vanhaa taikaa kuin aiemmin.

Luonnollisesti minun pitää nyt sinisen puolen kaverina haukkua HD DVD-levyjen surkeata, matalalla bittivirralla vesitettyä kuvanlaatua. Eihän niitä kertakaikkiaan pysty edes katsomaan. No ei vaan, jos Blu ei kolkkaa HD-DVD:tä, niin täytyy myös punaisia levyjä rouskuttava masiina hommata joskus.

Plays... PLAYSTATION 3  on aika jees masiina.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #102 : 14.12.2007 21:38 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Casino Royale on muuten helvetin hyvä leffa. Enpä uskonut, että niin joutuisi koskaan Bond-leffasta sanomaan. Ja Blu-Rayllä tietenkin mahtava. ;)
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #103 : 14.12.2007 23:38 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Casino Royale on muuten helvetin hyvä leffa. Enpä uskonut, että niin joutuisi koskaan Bond-leffasta sanomaan.

Kyllä, CR on ehdottomasti yksi parhaista Bond-elokuvista. Craig tavoittaa Flemingin kuvaileman Bondin olemuksen ehkäpä parhaiten.

Mutta Conneryn neljä ensimmäistä (Dr. No, From Russia with Love, Goldfinger ja Thunderball) ovat myös niitä hyviä Bondeja. Sen jälkeenpä lähdettiin hirveään alamäkeen, joka huipentui Mooren komedioihin (Fleming kääntyi tässä vaiheessa haudassa). Onneksi nyt meno näyttää kuitenkin hyvältä.

Mutta kyllä kaikki Bondit pitää Blu-raynä poistella sitten tulevaisuudessa.
Nice beaver!
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #104 : 14.12.2007 23:41 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Perkele AK-87, mistäs Anttilasta ostit nuo. Kaikki noista kiinnostaisi.

Totoroa ainakin on/oli Jumbon anttilassa. Eli varmaan muistakin anttiloista löytyy..
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #105 : 15.12.2007 18:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Jo jokin aika sitten poistin Police Squad -minisarjan sekä - voi kyllä! - Snakes On A Planen. Aivan hervoton pätkä. Tänään lähti lisäksi mukaan Ihmeperhe(vihdoinkin sopuhintaan) sekä ensimmäisen Rockyn Ultimate Edition. Onpahan jotain millä viihdyttää itseään joululomilla.

Kaikki devuina, sillä teräväpiirto voi imeä rektumia, ja lisäksi Incrediblessiä vaille kaikki Anttilasta. Siellä on tosi vaikea käydä löytämättä jotain loppumattomista ale-DVD-vuorista.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #106 : 15.12.2007 19:03 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
- Snakes On A Planen.

Tuosta tulikin mieleen (näin OT:nä), että ko. leffa tulee tänään Canal+Firstiltä klo 21.00, joten kaikki jotka voivat, liimautukaahan töllön ääreen...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #107 : 17.12.2007 10:16 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
- Snakes On A Planen.

Tuosta tulikin mieleen (näin OT:nä), että ko. leffa tulee tänään Canal+Firstiltä klo 21.00, joten kaikki jotka voivat, liimautukaahan töllön ääreen...


Mä ainakin haluasin niitä samoja sieniä joita Samuel L Jackson veti kun päätti mennä mukaan tähän leffaan. Niillä näyttäis pääsevän aika hyvälle tripille.

Siksi toisekseen, sienien kanssa tää leffa voisi olla jopa _ehkä_ mahdollisesti katsottava.

 :rollaus:
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #108 : 17.12.2007 16:14 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Jostain luin aikoja sitten, että yksi syy miksi Jackson meni leffaan, on se että sen nimi on Snakes On A Plane.
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #109 : 18.12.2007 13:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Taidetaan tarvia taas Freijoa alleviivaamaan, kuinka totaalinen ja tarkoituksellinen läppä kyseinen leffa on.

But there's one thing no other movie has...

...SNAKES...ON A PLANE.


 :lol:

Tai voin tietty olla väärässäkin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #110 : 18.12.2007 14:24 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei mikään ostos, mutta kuten arvata saattaa, Lostin kolmas tuotantokausi Blu-raynä sai ylistykset IGN:ltä. "This box set simply contains demo material that one can use to show off the high-def power of Blu-ray." Region B -boksia odotellessa...
Nice beaver!
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #111 : 18.12.2007 14:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ei mikään ostos, mutta kuten arvata saattaa, Lostin kolmas tuotantokausi Blu-raynä sai ylistykset IGN:ltä. "This box set simply contains demo material that one can use to show off the high-def power of Blu-ray." Region B -boksia odotellessa...

Sweet as cookie, mutta itselleni 24 on SE sarja, jota siniselle odotan hurjasti. Ykköskaudesta alkaen kiitos.



Dammit Chloe! There´s no time!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #112 : 18.12.2007 17:18 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Taidetaan tarvia taas Freijoa alleviivaamaan, kuinka totaalinen ja tarkoituksellinen läppä kyseinen leffa on.

Jostain luin aikoja sitten, että yksi syy miksi Jackson meni leffaan, on se että sen nimi on Snakes On A Plane.

Lainaus käyttäjältä: USA Today
"The title was what got my attention," says Jackson, who plays the FBI agent protecting the witness. "I got on the set one day and heard they changed it, and I said, 'What are you doing here? It's not Gone with the Wind. It's not On the Waterfront. It's Snakes on a Plane!' They were afraid it gave too much away, and I said, "That's exactly what you should do. When audiences hear it, they say, 'We are there!' "

Tarviiko mun jotain muuta sanoa?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #113 : 18.12.2007 19:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Se on alkanut....



The Prestige  (Prisma, 24,95)

Christian Bale. Siinä yksi syy miksi ostin tämän elokuvan.

Toinen, merkittävämpi syy on se, että se on mielestäni aikas hieno pätkä. Hyvillä näyttelijöillä ja mystiikalla kuorrutettu taikuritarina, jonka juoni on mainiosti kirjoitettu. Ei täydellinen klassikko, mutta modernia elokuvaa, kehtaanko sanoa, upeimmillaan. 


Kun HD-kaman hinnat ovat vielä niin korkeat, täytyy pitää huoli että ostaa vain todellista laatua.



« Viimeksi muokattu: 18.12.2007 19:45 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #114 : 18.12.2007 20:59 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili ^Jos Batman ja Wolverine ois taikureita ja tappelis...
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #115 : 19.12.2007 01:32 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW


Ja näin siirryttiin täälläkin HD-aikaan leffapuolella. Aseman ostajat saavat viisi ilmaista HD-leffaa. Anttilan osta 5 maksa 4 -tarjousta käyttäen leffakokoelma lähtee heti kasvuun. Combo-soitin on keksitty jos tuo HD DVD kuolee pois. Samapa mulle kumpi formaatti voittaa.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #116 : 19.12.2007 02:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Perfecto.

Blade Runner on toinen täydet pisteet kahmaissut Blu-ray -leffa High-Def Digestiltä. Ensimmäinen oli Ratatouille, joka ei tosin ole aluevapaa, kuten tämä.

Pitänee hankkia salkkumalli ennen kuin loppuvat.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #117 : 19.12.2007 10:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Blade Runnerin HD-painoksissa siis yhdistyy huikea, täydellisyyttä hipova kuvanlaatu huikeaan, täydellisyyttä hipovaan elokuvaan.

.....

....

...

..

.

KAUPPAAN!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #118 : 19.12.2007 10:31 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Blade Runnerin HD-painoksissa siis yhdistyy huikea, täydellisyyttä hipova kuvanlaatu huikeaan, täydellisyyttä hipovaan elokuvaan.

.....

....

...

..

.

KAUPPAAN!

Onneksi tuli myös punaiselle leirille samaan aikaan.  ;)
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #119 : 20.12.2007 21:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Koskapa punaisissa tallusteleva ja säkkinsä kerran vuodessa kuusen alle tyhjentävä ukko ei aina tuo sitä mitä on toivonut (ei, kyllä minä oikeasti tahdon sitä Mennen-hajuvettä, 8,5 kiloa Pandan konvehteja ja 28 paria sukkia tänäkin jouluna), niin on otettava autuus omiin käsiin. Nämä kääräisin siis itelleni pakettiin:




Eli kaikki 3 Piratesia Blu-Rayna, ostettu Anttilan "Osta 2, saat kolmannen veloituksetta" kampanjasta, joten näiden hinnaksi tuli yhteensä 59,90.

Pirates 2 ja 3 ovat yhdessä muutaman 3D-animaation kanssa ne leffat, joilla voi vakuuttaa kaverinsa Blu-Rayn voimasta. Ja onhan se viihdyttävä trilogia, joka ainakin omalla kohdallani kestää katselua.


5 BD-leffaa n. viikossa  ;D. Toivottavasti tammikuun alennusmyynnitkin tuovat teräväpiirron ystäville jotakin kivaa...  ;)
 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 25
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines