Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 25
Tulostusversio
Aihe: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset  (Luettu 226012 kertaa)
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #360 : 01.04.2009 11:25 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Boxin ostossa on se huono puoli, että se sarja pitäs muka sitten kattoa kokonaan.

Itsehän olen jo liittynyt siihen joukkoon joka toivoo kaiken fyysisen median häviämistä. Mahdollisimman nopeasti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #361 : 07.04.2009 13:36 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tykkään myöskin ostaa hyllyyn reilusti leffoja ja sarjoja. Näin on aina valinnan varaa, kun haluaa jotain katsella. Sarjoja on mahtava seurata levyltä omaan tahtiin. Nytkin odottaa vielä katsomattomana koko Gilmore Girls, Angel, Sopranos, GITS molemmat kaudet jne ja sitten on vielä monia jo katsottuja sarjoja, joita tulee tasaisin väliajoin katseltua uudestaan.

Ephram, voin myydä Battlestarin kaudet 1-3 kohtuuhintaan. Sain juuri katsottua koko sarjan (neloskausi tietysti bitteinä) ja juuri täydellinen sarja katsoa melko lailla yhteen putkeen. Aion päivittää oman HD-versioon, joten en välttämättä noita DVD-versioita enää hyllyssä tarvi. Eli laita vaikka privana tarjous, jos kiinnostaa ostaa.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #362 : 07.04.2009 14:14 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Boxin ostossa on se huono puoli, että se sarja pitäs muka sitten kattoa kokonaan.

Itsehän olen jo liittynyt siihen joukkoon joka toivoo kaiken fyysisen median häviämistä. Mahdollisimman nopeasti.
Tämä on kyllä ihan mielenkiintoinen juttu. Tavallaan se fyysinen media on turhaa, mutta kuitenkin niin paljon mielummin ostaa vaikka vinyylejä kuin mp3-tiedostoja... Sisäinen materialisti vahvoilla? Tavallaan siitä vain häviää osa hohdosta, kun voi muutaman napin painalluksella ladata vaikka kokonaisia tv-sarjoja ja tai bändien discografioita. Jännä.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #363 : 07.04.2009 14:35 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep materian veto on kova. Olen itsekin käynyt pohjalla ja hommaillut jostain peleistä useampia painoksia (kaverilla on jostain levyistä melkein kymmenen eri versiota), mutta onneksi siitä hulluudesta on päästy. Tietyssä pisteessä et vain yksinkertaisesti enää osalla kamasta voi muuta tehdä kuin pitää paperin/verkonpainona, sillä ei kukaan kerkeä +100 pelin kokoelmaansa toista kertaa ennen kuolemaa läpi pelata. Irti pääseminen on tuskaa. Se on kuitenkin vapauttava kokemus ja varsinkin muuttohelvetti ja vakuutuskuumotukset vähenevät.

Unelmoin maailmasta, jossa kaikki viihde on yhdessä tiiliskivessä. Pelit, leffat, musa ja vaikka kirjallisuus jos näytöt paranis tarpeeksi.

Mitä aikaisemmin lopettaa, sen helpompaa se on.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #364 : 07.04.2009 15:50 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Jep jep, kai sitä periaatteessa voisi alkaa säästää seratoon ja hyviin levysoittimiin levyjen sijaan. Serato siis sellainen mötikkä jolla voi soittaa mp3-tiedostoja jne. vinyyleinä. Voi raaputella ja silleen. Leffoja, pelejä ja kirjoja tulee hyvin vähän ostettua.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #365 : 07.04.2009 16:55 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili No siis hyi vittu, kuinka kukaan nyt vois lukea kirjaa joltain näytöltä? Kyllä se kirja täytyy olla fyysisesti selattavissa.

N
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #366 : 07.04.2009 20:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
No siis hyi vittu, kuinka kukaan nyt vois lukea kirjaa joltain näytöltä? Kyllä se kirja täytyy olla fyysisesti selattavissa.


Niin ei näillä nykypäivän näytöillä tee vielä mieli kattoa yhtään mitään jos totta puhutaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #367 : 07.04.2009 21:38 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka itse olenkin lähes kokonaan siirtynyt peleistä kirjallisuuteen, en koe e-bookeja täytenä vääryytenä. Kirjahylly täynnä klassikkokirjallisuutta on toki mukava egoboosteri enkä itsekään siitä luopuisi, mutta luin Dostojevskin Valkeat yöt junassa DS:n ruudulta, eikä tuntunut pahaltakaan! :o Ottaisin mieluusti kirjani, pelini ja leffani niin fyysisinä, kuin digitaalisinakin. Molemmilla on etunsa.

Ja nyt, omaa riidiä tällekin aiheelle ellei ole jo.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #368 : 08.04.2009 00:52 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Niin ei näillä nykypäivän näytöillä tee vielä mieli kattoa yhtään mitään jos totta puhutaan.

Niin, näyttöjä on monenlaisia. ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/100_Classic_Book_Collection
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #369 : 08.04.2009 01:04 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Eikös OLED-näytön pysty rakentamaan venyvään muotoon? Muistaakseni Sony demosi jotain tuontapaista joskus. Ehkä näemme siis vielä joskus lehdenmuotoisia lärpäkkeitä, joihin voi sitten ladata mitä lystää. Pornon katselu on taas astetta helpompaa, vaikkapa kesken matikantunnin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #370 : 08.04.2009 01:09 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili Onkos joku päässyt testaamaan miltä tuntuu lukea tekstiä noilta uusilta e-paper -laitteilta? Tuskin ne ihan humpuukia on, mutta vaikea veikata miltä se tuntuu käytännössä oikeaan paperiin verrattuna.
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #371 : 08.04.2009 11:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Onkos joku päässyt testaamaan miltä tuntuu lukea tekstiä noilta uusilta e-paper -laitteilta? Tuskin ne ihan humpuukia on, mutta vaikea veikata miltä se tuntuu käytännössä oikeaan paperiin verrattuna.

Säädettävä fontinkoko voisi olla aika jees heikkonäköisimmille. Ja onpa oikea topic! Tehkää joku materialismi-triidi kun mä en kerkee!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #372 : 09.04.2009 08:23 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkos joku päässyt testaamaan miltä tuntuu lukea tekstiä noilta uusilta e-paper -laitteilta? Tuskin ne ihan humpuukia on, mutta vaikea veikata miltä se tuntuu käytännössä oikeaan paperiin verrattuna.

Säädettävä fontinkoko voisi olla aika jees heikkonäköisimmille. Ja onpa oikea topic! Tehkää joku materialismi-triidi kun mä en kerkee!
Tämä keskusteluhan on ollut aivan sivuraiteilla jo jonkin aikaa! Missä moderointi?! NYT TARVITAAN UUSI KETJU!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #373 : 13.04.2009 22:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Pitkästä aikaa tuli taas sijoitettua blu-ray -leffoihin, kun tuli hyödynnettyä Play.comin tarjousta 2 leffaa hintaan 29€.

Ensimmäiseksi leffaksi valitsin aika nopeasti loistavan Wall-E:n (2 levyä). Leffa on ollut hankintalistalla jo pidemmän aikaa ja tyttöystäväkin haluaa sen nähdä uudestaan, joten valinta oli helppo. Lisäksi leffan kuvanlaadun pitäisi olla aivan jumalainen, niin ei ollut senkään kanssa nokan koputtamista. Toisen leffan kanssa menikin sitten varsinaiseksi aivotyöksi, mutta lopulta valitsin sitten The Bourne Identityn eli Medusan Verkon. Koko trilogia löytyy jo DVD:ltä, mutta nyt alkoi sitten sen kerääminen sinisellä levyllä. Myyn sitten ne DVD-versiot hyvällä hinnalla vaikka faijalle, niin ei tule niin pahasti takkiin.

Bournessa löytyy suomenkielinen tekstitys, mutta Wall-E:n tiedot Play.comissa olivat vähän vajavaiset. Tekstityksinä oltiin listattu vain englanti ja hollanti, mutta vähän epäilen suomenkin löytyvän kun kerran hollantikin on. Ei sinänsä muuten, mutta jos joku nuorempi tuota haluaa joskus katsella, niin olisihan ne kotimaiset subit ihan kiva olla vaikka leffassa juuri mitään puhutakaan. Onkos joku ostanut tuolta Play.comista Wall-E:a ja osaisi antaa vähän lisätietoa?

Yksi vaihtoehto oli Pirates 3, mutta ei se nyt niin hyvä leffa ole, että sen kanssa mikään isompi kiire olisi. Kaksi edellistä osaa tosin jo löytyy BD:llä, joten olisi ollut sitten koko trilogia kasassa. Mutta juuri äsken tajusin itse asiassa, että hyvä etten tuota tilannut, koska kaksi ekaa Piratesia olen ostanut suomesta, niin olisihan se hölmöä jos olisi koteloissa eri kielellä kannet. Ei näytä kivalta hyllyssä  :lol:

Mutta lopputuloksena kaksi loistavaa BD-leffaa hintaan 14,5 euroa kipale. Ei paha...


Edit:
Tuli vähän pengottua nettiä ja ei vissiin ole suomitekstejä tuossa brittien Wall-E:ssa.


« Viimeksi muokattu: 13.04.2009 23:00 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #374 : 26.05.2009 03:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuplapostilla ja blu-ray -ostoksilla jatkuu tämä ketju näköjään...

Äsken tuli tilattua Play.comista Letters from Iwo Jima ihan kivaan 13€ hintaan. Aika heräteostoksena syntyi tämä hankinta, vaikka leffa onkin ollut jonkunmoisella ostoslistalla (in my mind) jo jonkin aikaa. Joskus alkuvuodestä tämän näin ja tykkäsin kovasti, varsinkin Ken Watanaben roolityöstä.

Lisäksi tuli luettua arvostelu tästä BD-käännöksestä ja kuvanlaatua kehuttiin kovasti, joten päädyin sitten ostamaan tämän. Loistava elokuva ja loistava BD-käännös, niin ei siinä ollut paljon miettimistä  -  ainakaan tuolla hinnalla.


« Viimeksi muokattu: 26.05.2009 03:25 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #375 : 26.06.2009 21:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
 

Jesse Stone: Death in Paradise 6,49€ @ Play.com   Jesse Stone: Night Passage 6,49€ @ Play.com


Triplapostilla jatkuu. Olenks mää ainoa, joka ostaa täällä elokuvia  ;D

No joka tapauksessa tarkastelin tuossa äsken leffahyllyäni ja silmiin osui Tom Selleckin tähdittämä Jesse Stone -elokuva Stone Cold, jonka ostin pari vuotta sitten koska Tomppa on niin ihku. No anyways päädyin sitten Play.comiin katselemaan, että vieläkö noita Jesse Stone-leffoja siellä myydään ja millä hinnalla. Ilokseni huomasin, että osat 1 ja 2 olivat sen verran edukkaita, että ne suorastaan huusivat päästä ostoskoriin.

Kyseessähän on siis kanadalaisen kirjailijan best seller kirjasarjaan perustuva joukko tv-elokuvia. Elokuvia on nyt julkaistu täällä Euroopassa neljä kappaletta, joista nyt omistan siis kolme ensimmäistä. Ainoastaan uusin puuttuu, mutta senkin tilaamista vielä tässä harkitsen. Viides elokuva on jo julkaistu jenkkilässä ja kuudetta kuvataan paraikaa.

Elokuvat ja kirjathan kertovat Losilaisesta poliisista, joka alkoholiongelmien takia jättää työnsä ja muuttaa pikkukaupunkiin toiselle puolelle maata poliisipäälliköksi. Itselle hahmosta tulee ainakin mieleen kuusikymppinen Thomas Magnum, joka kärsii pienestä alkoholiongelmasta, ja joka asuu Havaijin sijaan USA:n itärannikolla. Yhtä symppis ja sydän paikallaan, mutta tarpeen tullen taitaa kovatkin otteet. Viiksetkin löytyy vielä. Kirjoissa hahmo on mielenkiintoisesti lukemani mukaan vasta kolmekymppinen, mutta kirjalijan mukaan yli 30 vuotta vanhempi Selleck esittää hahmon täydellisesti.

Itse tykkäsin ainakin tuosta Stone Coldista ja vissiin toisen näistäkin olen joskus ladannut ja katsonut. Tom Selleck/Magnum P.I. -fanille pakko-ostos  :)


Edit:

Ei voinut vastustaa kiusausta, vaan ostin ilmeisesti Tom Selleckin parhaan länkkärin (joka sijoittuu Australiaan), Quigley Down Underin hintaan 3,99€ Play.comista.


« Viimeksi muokattu: 26.06.2009 22:41 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #376 : 27.06.2009 03:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Triplapostilla jatkuu. Olenks mää ainoa, joka ostaa täällä elokuvia  ;D

Korjataan siis asia. ;)

Laitoin juuri Playsta tulemaan kahden DVD-levyn versiot The Dark Knightista sekä Sweeney Toddista, kahdeksan euron hintaan kipale. Näiden lisäksi matkalle lähti neljän levyn Definitive Collector's Edition Titanicista, reilun kympin. Tätä olisi kuukausi takaperin saanut vieläkin halvemmalla, mutta pihistelin silloin, joten nyt hinnan hieman noustua ja varastotilanteen huononnuttua päätin viimein tarttua settiin. Kyllähän joka miehen hyllyssä aina Titanic pitää olla. Ja sitä paitsi en ole nähnyt sitä pitkään aikaan.

Jonain näistä päivistä pitäisi myös ehtiä käydä katsomassa uutta devuhyllyä. Joko kokonaan uutta, tai sitten tilaan olemassaolevan rinnalle toisen samanlaisen. Joka tapauksessa se tulee syömään ikävästi rahaa, jota ei taas oikein ole. Oh well.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #377 : 08.07.2009 21:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Play.comista tuli tilattua I am Legend Special Edition (12,99€) ja Pitch Black (16,99€) blu-raylle.

I am Legend tuli katsottua leffateatterissa ja oli mielestäni ihan hyvä elokuva. Lopusta jotkut ovat porisseet, mutta mielestäni se oli ehkä elokuvan vaikuttavin kohtaus ja viimeisteli paketin. Ja spessuhan tuo on, joten myös se erilainen loppu on mukana, jos sitä haluaa. Kuvanlaadunkin pitäisi olla täydet viisi tähteä, joten varmasti ihan nautittava paketti.

Pitch Black on myös pitänyt hankkia jo jonkun aikaa, ja nyt Escape from Butcher Bayn jälkitäpinöissä tarttui sekin messiin. Onhan siinä parit asiat/kohtaukset vähän pöhkösti, mutta mielestäni kyseessä on kuitenkin ihan viihdyttävä elokuva. Ja onhan se Riddick kova.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #378 : 08.07.2009 22:26 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Saisi se Watchmen tulla jo bluureille. Haluan katsoa uudestaan. Suureksi kummastuksekseni sitä jopa näytetään vielä Tennispalatsissa.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #379 : 08.07.2009 22:30 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ostin Run Lola Runin Bluray-painoksen Play.comista 12€:lla. Oon jonkin aikaa etsiskellyt jotain kiinnostavan kuuloista leffaa, jota en olisi vielä nähnyt ja jonka juonta en ole (puoli)vahingossa jo spoilannut vuosien varrella nettijutusteluja seuratessa. Tuota tunnuttiin kehuttavan kaikkialla, joten päädyin sitten siihen.

Olisin ollut myös kiinnostunut Eternal Sunshine of the Spotless Mindista, koska sen olisi saanut suurin piirtein samaan hintaan, mutta se on julkaistu vain Kanadassa (lukittu Region A:lle) ja Japanissa (region free, mutta ei haluais japsijulkaisua), joten sen hankkimista ja näkemistä pitää vielä lykätä jonkin aikaa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #380 : 10.07.2009 01:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Watchmen Director's Cut tuli ennakkotilattua Amazon.comista hintaan ~22€ posteineen.

Jenkeistä tosiaan tilasin tämän, koska Euroopan versio on leffan teatteriversio eikä melkein 30min pidempi Director's Cut. Tämä on myös erittäin todennäköisesti aluekoodivapaa, koska kyseessä on Warnerin leffa (jotka ovat kaikki olleet aluekoodivapaita).


« Viimeksi muokattu: 10.07.2009 01:19 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #381 : 26.07.2009 19:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Play.comista tuli ennakkotilattua seuraavaa, kun oli tylsää:


Gladiator (Limited Edition Steelbook) Blu-ray  -  julkaisu 7/9/2009



Star Trek (Steelbook) Blu-ray  -  julkaisu 16/11/2009


Molemmat kustansivat sen 23,49€ eli ei aivan kauheasti. Lisäksi tuli viimein tilattua Sonyn BD-kaukosäädin PS3:een hintaan 21€, ollut sekin ostoslistalla varmaan vuoden.

Ja tuo ylemmässä postissa mainittu Watchmen Director's Cut varmistui myös region freeksi ja saapuilee varmaankin jo ensi viikolla  :)
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #382 : 28.07.2009 12:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Boxin ostossa on se huono puoli, että se sarja pitäs muka sitten kattoa kokonaan.

Itsehän olen jo liittynyt siihen joukkoon joka toivoo kaiken fyysisen median häviämistä. Mahdollisimman nopeasti.
Tämä on kyllä ihan mielenkiintoinen juttu. Tavallaan se fyysinen media on turhaa, mutta kuitenkin niin paljon mielummin ostaa vaikka vinyylejä kuin mp3-tiedostoja... Sisäinen materialisti vahvoilla? Tavallaan siitä vain häviää osa hohdosta, kun voi muutaman napin painalluksella ladata vaikka kokonaisia tv-sarjoja ja tai bändien discografioita. Jännä.

Itse olen Zoukkan kannalla, että kaiken fyysisen median voisi hävittää. Vielä joitakin vuosia sitten kuuluin täysin toiseen ääripäähän. Ennen tykkäsin keräillä ja oli hienoa, kun hyllyssä oli 3000e edestä DVD:tä, pelejä ja pelilaitteita. Sitten jossain vaiheessa pelien ja elokuvien omistamisen merkitys katosi kokonaan.

Nykyään mulla on katsomattomia DVD-bokseja hyllyssä ja saman leffat koneella ladattuna. En vain jaksa ottaa DVD:tä hyllystä, laittaa sitä soittimeen ja räplätä kaukosäätimmellä valikoita. Koneella kaikki tapahtuu parissa sekunnissa ja leffa on pyörimässä. Hetken mielijohteesta voin katsoa mitä haluan, eikä minun tarvitse tehdä "mitään" sen eteen. En ole katsonut varmaan yli vuoteen DVD:tä himassa. Koneelta taas useita satoja elokuvia ja sarjoja. Sama musiikissa, omistan levyjä kourallisen verrattuna MP3:siin. Tosin MP3:kin alkavat tuntua työläiltä, verrattuna esim. Spotifyhin. Toivottavasti tulevaisuudessa voi streamata hyvälaatuisena kaiken materiaalin.

Kirjojakin olen lukenut näytöltä useita, mutta toki tykkään edelleen lukea fyysisiä kirjoja. Niitä kun voi lukea missä vain.


You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #383 : 28.07.2009 19:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Olen harkinnut koko elokuvakokoelmani lahjoittamista eräälle leffafriikille. Korvauksetta.

Niin hirveältä tuon muovivuoren kanssa muuttaminen aina tuntuu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #384 : 29.07.2009 01:21 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Saako noita laillisesti ripata koneelle nykyään? Eikä se muutto nyt niin kauheaa ole, ellei levyjä ole tosiaan tuhansia.

Ja minähän en ole tosiaan viime aikoina paljoa leffoja katsellut, kun hinta-kestosuhde käy kukkarolle. Hyvästä pelistä saa viihdettä ainakin tunnin eurolle, kun taas uuden leffan kanssa se menee kymppiin per tunti. Jos on jotain hyviä leffoja näkynyt muutamalla eurolla, olen usein napannut, mutta muuten jäävät kyllä kauppaan.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #385 : 29.07.2009 11:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse olen viime kuukausina käyttänyt kirjaston valikoimia hyödykseni (lähelle avattiin huhtikuussa makee uus kirjasto), ja lainannut noin viisi elokuvaa viikossa. Vaihtuvuus on kiitettävää ja hyllyiltä löytyy niin klassikoita kuin yllättävän uusiakin elokuvia. Löysin mm. kaikki Harry Potterit Blu-Ray-versioina kirjaston hyllyiltä.  :)

Aika ei ole vielä kypsä sille, että alkaisin napsimaan BD-leffoja säännöllisesti. Se vaatii, kuten jo joskus totesinkin, säännölliset kympin alelaarit ja siihen mennee vielä muutama vuosi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #386 : 29.07.2009 18:46 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Ärrällä tuli nähtyä muutamia erilaisia leffoja blu-ray leffoja alle kympillä. The Protector tarttui mukaan. Ei siis mitään kovin ihmeellisiä leffoja ollut.
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #387 : 11.08.2009 22:53 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Katsottava alkoi käydä vähiin ja koska tässä kuussa ei juurikaan pelijulkaisuilla juhlita, päätin sitten satsata kunnolla muualle ja ostin Sherlock Holmes - The Complete Collectionin (16 levyä, Holmesina Jeremy Brett) reilulla 40 eurolla Playtraden kautta.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #388 : 21.09.2009 22:45 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili The Ultimate Fast Show Collectionin poistin(voi luoja miten rasittava sana tässä asiayhteydessä) thehut.comista hintaan 18,08€ posteineen. 7 DVD:tä maailman parasta sketsiviihdettä alle 20€, en valita.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset « Vastaus #389 : 22.09.2009 01:49 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse poistin huolella leffoja Gigantista kun alle kympillä sai. Bluray soitinta en vielä omaa, mutta kai se joskus tulevaisuudessa tulee poistettua.

Rambo I-III
Kill Bill 1 & 2
Reservoir Dogs
Crank

Kep, nokitin ja korotin.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 25
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines