Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
Tulostusversio
Aihe: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat  (Luettu 62463 kertaa)
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #30 : 07.08.2012 02:36 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kivasti on laajentunut tuo iTunesin tekstitettyjen leffojen valikoima. Pistin Oceans-trilogian ja pari muuta leffaa vuokraukseen. Kiva kun on 30 päivää aikaa aloittaa katselu niin voi valmiiksi imutella katselua odottelemaan. Perhana kun olis se iPad niin voisi mennä ulkoilmaan katselemaan leffoja. Pitänee se Apple TV:kin hommata tuohon vastaanottimen alle...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #31 : 07.08.2012 10:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Kivasti on laajentunut tuo iTunesin tekstitettyjen leffojen valikoima. Pistin Oceans-trilogian ja pari muuta leffaa vuokraukseen. Kiva kun on 30 päivää aikaa aloittaa katselu niin voi valmiiksi imutella katselua odottelemaan. Perhana kun olis se iPad niin voisi mennä ulkoilmaan katselemaan leffoja. Pitänee se Apple TV:kin hommata tuohon vastaanottimen alle...

Huomasin kanssa saman. Nyt on jo oikeasti vaihtoehto sille Makuuniin lähtemiselle vaikka haluaisikin nähdä leffansa suomitekstein. Eikä tarvitse huolehtia palautusajankohtien umpeutumisista.


Iskin muuten puolisen tuntia sitten AppleTV:n tilaukseen Mustasta Pekasta. Pitäisi tämän viikon loppupuolella saapua. Viikonlopuksi paahdan poppareita ja vuokraan muutaman elokuvan iTunes-lainaamosta. Tulossa siis kokemuksia niin elokuvien laadusta (miten vertautuvat hyvälaatuiseen BD-julkaisuun) ja toiseen ketjuun fiilikset sitten itse laitteesta.  AirPlay antaa aika paljon lisää hauskuutta AppleTV:lle. Voi heittää vaikka iPadin Wormsin AirPlayllä 50" ruudulle ja nauttia entistä enemmän kaksinpelistä kaverin kanssa. Real Racing 2 tukee jopa paremmin k.o toimintoa.

Ounastelen, että fyysisten kiekkojen rooli jää jatkossa itselläni minimiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #32 : 07.08.2012 14:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Mites helppoa tolla AppleTV:llä on videoiden streamaaminen koneelta ja siihen kytketyiltä ulkoisilta kovoilta? Itseä on kanssa alkanut laite kiinnostaa ja yritän oikeuttaa ostoa itselleni :D
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #33 : 07.08.2012 14:36 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jos sun Mac tukee AirPlayta niin todella helppoa. Pitää olla kai aika uusi kone mutta sullahan oli? Tämä on siis Mountain Lionin ominaisuus.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #34 : 07.08.2012 14:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tässä lista AirPlayn vaatimuksista:

Lainaus
AirPlay Mirroring

Requires a second-generation Apple TV or later. Supports the following Mac models:

iMac (Mid 2011 or newer)
Mac mini (Mid 2011 or newer)
MacBook Air (Mid 2011 or newer)
MacBook Pro (Early 2011 or newer)


Perus-Applea, että moinen toiminto vaatii uutta rautaa. Vähän ilkeää etteivät pari vuotta vanhat koneet saaneet Airplaytä.


Joo, homma toimi periaatteessa automaagisesti eikä mitään säätöjä tarvitse tehdä. Voin kuvata pientä esittelyvideota kun saan laitteen käsiini.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #35 : 07.08.2012 14:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Jos sun Mac tukee AirPlayta niin todella helppoa. Pitää olla kai aika uusi kone mutta sullahan oli? Tämä on siis Mountain Lionin ominaisuus.

2010 vuoden malli mielestäni. Koneessa tosin pyörii atm Snow Leopard mutta eipä tuon päivittäminen mikään ongelma ole. Onnistuuko streamaaminen tarvittaessa myös ihan kaapelin välityksellä?

Edit:
Heh, hyvin ovat taas osanneet rajoittaa toimivuuden vain uusimpiin malleihin  :rollaus:
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #36 : 07.08.2012 15:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Käsittääkseni vaatii jailbreakin, jotta sillä voisi toistaa matskua esimerkiksi PS3 media serverin tavoin. Kolmannen sukupolven laitteeseen ei vielä ole vankilapakoa, mutta toisen polven mallilla se on onnistunut. Luin pari päivää sitten, että ovat onnistuneet tekemään tuon uuden AppleTV:n murtamisen sen verran hankalaksi, että siihen saattaa mennä vielä hyvä tovi.

Toki jos videot muuntaa AppleTV:n ymmärtämään muotoon, pääsee niihin käsiksi ilman Airplaytä ja jalbreakia. Tämä tarkoittaa esimerkiksi MKV:n kohdalla noin puolen minuutin operaatiota, riippuen koneen väännöstä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #37 : 07.08.2012 20:37 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itsekin tekisi mieli Apple TV ostaa. Saisivat nyt sen XBMC:n siihen niin sitten olisi pakko sijoittaa. Toisaalta tässä iMacissa on niin iso näyttö, että sängystä on aivan hyvä katsella leffat ja sarjat.

Tosin Ouya taitaa viedä voiton loppujen lopuksi, mikäli se pitää lupauksensa.


« Viimeksi muokattu: 07.08.2012 21:53 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #38 : 15.08.2012 09:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://muropaketti.com/netflix-saapuu-suomeen-tana-vuonna


Kova juttu, varsinkin jos hinnoittelu on kohdallaan. Netflix ilmestyy tämän myötä AppleTV-laitteisiin myös Suomessa ja se tekee laitteesta vieläkin houkuttelevamman kotiteatterin sydämen.


Mulla on nyt ollut AppleTV jokusen päivän ja tässä keskityn kommentoimaan miten vuokrauspuoli toimii.

Lyhyesti sanottuna: jouhevasti. Ainakin Welhon 40M yhteydellä elokuvaa pääsee vuokrauksen jälkeen katsomaan lähes välittömästi kun raha on vaihtanut omistajaa. 1080p-elokuvien laatu on itselleni täysin riittävää eikä jää BD-materiaalista enää kovinkaan paljoa jälkeen, kiitos tehokkaiden pakkaustapojen. Toki isolle kankaalle heijastettuna erot varmasti kasvavat. AppleTV:n vuokrauspalvelun 1080p-materiaali on siis kaiken kaikkiaan erittäin pätevän näköistä. Heikkona kohtana mainitsen pimeämmät kohtaukset, jolloin usein kuvassa näkee tietynlaista rakeisuutta verrattuna hyvälaatuiseen Blu-Ray-julkaisuun.

Palvelussa oleva elokuvakirjasto ei ole kuitenkaan ihan niin suuri kuin voisi toivoa, varsinkaan suomitekstitettyjen. TV-sarjojen tilanne on vielä ankeampi. Juuri tämän takia olen todella innoissani NetFlixin ilmaantumisesta laitteeseen; se tuo paljon sisältöä lisää.


Laite kaipaisi myös omaa AppStoreaan, josta voisi ladata vaikkapa YleAreenan tai MTV3 Katsomon. Helppoahan nämä on heittää AirPlayllä pyörimään ruudulle, mutta olisi mukavaa saada ne natiivisti laitteeseen. Huhuissa AppleTV:n AppStore on pyörinyt jo pitkään ja uskonkin sellaisen ilmaantumisen olevan vain ajan kysymys. iOS 6:n betat ovat jo antaneet joitakin viitteitä siitä.


Mutta se itse laitteesta. Kirjoittelen syvemmin AppleTV:stä sopivampaan rautaketjuun myöhemmin tällä viikolla.www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #39 : 15.08.2012 09:11 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mahtava uutinen! Pitää todellakin harkita vakavasti Apple TV:n ostoa tuohon TV:n alle.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #40 : 15.08.2012 09:30 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Mieluummin 720p kuvaa laadukkailla äänillä kuin 1080p kuvaa paskasti pakatuilla äänillä.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #41 : 15.08.2012 10:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mieluummin 720p kuvaa laadukkailla äänillä kuin 1080p kuvaa paskasti pakatuilla äänillä.

Tottakai, jos kyseessä on musikaali, joissa äänillä on suuri merkitys. Kaikkien muiden elokuvien kohdalla annan suuremman painoarvon tarkemmalle kuvalle.

Mutta täytyy otta huomioon, että omistan varsin keskitason kotiteatterisetin enkä ole enää mikään kovin innokas hifisti. Ymmärrän kyllä kohdallasi minkä takia arvostat munakkaampia soundeja enemmän.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #42 : 15.08.2012 11:12 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Toivottavasti Netflix tarjoaa saman sisällön kuin muuallakin. Veikkaan kuitenkin, että aluekohtaiset säädökset pilaa koko paskan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #43 : 15.08.2012 11:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.iltalehti.fi/digi/2012081515956302_du.shtml

Lainaus
Netflix aloittanee pian markkinoinnin Suomessa. Jo nyt palvelusta kiinnostuneet voivat rekisteröityä osoitteessa http://www.netflix.fi. Kiinnostuneet saavat sähköpostia, kun palvelu on saatavilla. Tuolloin jaetaan tietoa myös palvelun hinnoittelusta ja sisällöstä.

Huhujen mukaan Netflix aloittaisi Suomessa lokakuun puolessa välissä noin 14 000 nimikkeellä, joista 60 prosenttia olisi elokuvia ja 40 prosenttia sarjoja.

Hinta tullee asettumaan samalle tasolle kuin muualla Euroopassa. Esimerkiksi Irlannissa Netflixin käyttö maksaa 6,99 euroa kuukaudessa.


Jos hinta olisi tuo, niin meikäläinen olisi niin messissä.

Rekisteröidyin jo tuonne sivulle, saapa nähdä koska saamme virallisia tietoja hinnasta ja saatavuudesta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #44 : 15.08.2012 12:52 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Jos Netflix tulee vielä pleikkariin niin meitsi on ainakin messissä. Jenkeillähän se vissiin onkin

E: Jaaha, netflixin sivuilla lukeekin että katsominen onnistuu myös pleikkarin kautta joten jee.


« Viimeksi muokattu: 15.08.2012 12:58 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Vs: Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #45 : 15.08.2012 13:03 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Toivottavasti Netflix tarjoaa saman sisällön kuin muuallakin. Veikkaan kuitenkin, että aluekohtaiset säädökset pilaa koko paskan.

Sarjat tuskin tulee, mutta elokuvat voi olla paremmin.

Jotenkin uskoisin että Suomessa suurimmaksi ongelmaksi tulee hinta. Jos hinta on 9.90€ kuussa se on jo hyvä diili, mutta itse veikkaan että hinta tulee olemaan 15-20€, mikä on aika naurettava hinta.

Vaikkakin itselle edullisimmaksi tulisi varmasti leffakohtainen maksu. Sen verran tulee ostettua leffoja että olisi jo aika hyvin jos tulisi vuokrattua 3 leffaa kuussa. Tosin jos 9,90€:n hintaan Netflix jäsenyyden saa, tulee se todennäköisesti kyllä hommattua.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #46 : 15.08.2012 13:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Irlannissa kuukausimaksu on 6,99€ ja samantasoisesta hinnoittelusta on huhuiltu tännekin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #47 : 15.08.2012 16:00 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Katselen VPN:n kautta jenkkien Netflixiä. Pitää tsekata suomiversio kun se tulee mutta jos se on riisutumpi niin maksan kyllä jatkossakin mielummin tuon jenkkiversion + VPN:n kuukausimaksut.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #48 : 15.08.2012 21:56 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Seitsemään euroon tulisi myös itse hommattua. Toki pienellä varauksella sisällön ja rajoitusten suhteen.

Miksi ihmeessä jengi on tilaamassa jotain apple teeveetä Netflixin takia. Netflixhän pyörii melkeinpä millä laitteella tahansa.

Myös HBO tulee stream -palveluidensa kanssa Suomeen: http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/08/15/myos-hbolta-videopalvelu-suomeen/201235712/12
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #49 : 15.08.2012 23:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Miksi ihmeessä jengi on tilaamassa jotain apple teeveetä Netflixin takia. Netflixhän pyörii melkeinpä millä laitteella tahansa.

Airplay Mirroring on meille Macisteille myös yksi syy. Se pelkästään ei ole riittänyt mutta Netflix olisi jo iso plussa. Ja onhan tuo Apple TV nopea ja hiljainen.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #50 : 16.08.2012 07:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Miksi ihmeessä jengi on tilaamassa jotain apple teeveetä Netflixin takia. Netflixhän pyörii melkeinpä millä laitteella tahansa.

Airplay Mirroring on meille Macisteille myös yksi syy. Se pelkästään ei ole riittänyt mutta Netflix olisi jo iso plussa. Ja onhan tuo Apple TV nopea ja hiljainen.

Jep, AppleTV on hiljaisuutensa ja nopeutensa vuoksi loistava mediatoistin. Ja Netflix tosiaan vain pieni osa sen toiminnallisuutta. Tuskin kukaan vain k.o palvelun takia sitä ostaa eikä pidäkään.

Kuitenkin noin viikon laitteen omistaneena fiilis on ollut "miksei mulla oo ollu aina tätä". Se on vaan niin pirun kätevää, kun vaikkapa iPadilla selaa youtubea ja löytää mielenkiintoisen pidemmän videon. Painat alhaalta AirPlay-kuvaketta ja video lähtee pyörimään televisiossa sekunneissa, vaikka AppleTV olisi nukkumassa. Ja tämä on tietenkin vain yksi esimerkki sen kätevyydestä. (toki vaatii, että koti on rakennettu iEkosysteemiin)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #51 : 16.08.2012 18:23 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Se on vaan niin pirun kätevää, kun vaikkapa iPadilla selaa youtubea ja löytää mielenkiintoisen pidemmän videon. Painat alhaalta AirPlay-kuvaketta ja video lähtee pyörimään televisiossa sekunneissa, vaikka AppleTV olisi nukkumassa. Ja tämä on tietenkin vain yksi esimerkki sen kätevyydestä. (toki vaatii, että koti on rakennettu iEkosysteemiin)

Kuulostaa ihan vitun turhalta. Vaikka vannoutunut Apple-käyttäjä olenkin, niin iPadit ja AppleTV on sellaisia tuotteita jotka tuntuvat vaan rahan tuhlaukselta. Mulla on Mini Displayport-HDMI-piuha jolla kytken Macbook Airin telkkariini. Sillä hoituu Youtubet ja Netflixit ym. ilman mitään Airplay-kikkailua.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #52 : 16.08.2012 20:24 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Vaikka vannoutunut Apple-käyttäjä olenkin, niin iPadit ja AppleTV on sellaisia tuotteita jotka tuntuvat vaan rahan tuhlaukselta.
Vaikka vannoutunut Apple-vihaaja olenkin, niin AppleTV vaikuttaa ensimmäiseltä Applen tuotteelta, jossa on hinta ja laatu kohdallaan. Itsekin yhdistelin läppäriä telkkariin jossakin vaiheessa, mutta miniPC:n hommattua ei ole paluuta siihen hommaan. Nyt kuitenkin olisi aika hankkia jokin uusi mediaboxi ja AppleTV vaikuttaa hinta/laatu-suhteelta parhaalta. Vieläkun saisi sen jailbreikin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #53 : 02.09.2012 10:38 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Netflixin ohella tuo HBO Nordicin tuleva stream -palvelu vaikuttaa erittäin houkuttelevalta. Hinta alta kympin kuussa ja pääsee käsiksi koko HBO:n kirjastoon HD -kuvanlaadulla ja suomisubeilla. Lisäksi vielä uudet sarjat tulevat tuoreeltaan valikoimaan.

Samsungin älytelevisiot osoittautuivat myös kertaheitolla mielenkiintoisemmiksi, nyt kun HBO Nordic sovellus tulee niille saatavaksi. Vielä kun Netflix ja Google TV on saatavilla samaan laitteeseen niin olen valmis latomaan seteliä tiskiin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #54 : 22.09.2012 11:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW ReadWriteWeb DeathWatch: Blu-ray

Hyvä pohdinta siitä, miten Blu-Ray saattaa kuolla jopa ennen DVD:tä.


Minulle BD on elokuvakäytössä jo kuollut. NetFlix on ns. viimeinen naula arkkuun kunhan tänne ehtii. Mä oon katsonut nyt AppleTV:ltä muutaman 1080p-filkan enkä jäänyt kaipaamaan laadun puolesta yhtään mitään BD-levyiltä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #55 : 02.10.2012 20:24 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Intternetti osaa kertoa että HBO Nordicin stream -palvelun toimittaja olisi pahamaineinen Qbrick. Kyseisen lafkan palvelun toimivuudesta on saanut nauttia UrhoTV:n lätkälähetysten muodossa ja niiden kokemusten pohjalta ei kovin hyvältä vaikuta. T: Kahteen kertaan toimimattomuudesta reklamoinut.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #56 : 13.10.2012 23:35 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Oli ilmestynyt PS3:n valikkoon Netflix. Onkos tämä ollut jo useankin päivän sielä? Asensin totta kai heti, mutta vielä ei päässy rekisteröitymään. Todennäköisesti aukasu alkaa olemaan lähellä jos tänään on lisätty PS3:lle. Muuuutta en ole vähään aikaan päivitelly PS3:a ja pariin päivään edes aukassu sitä, niin voipi olla että meikältä on mennyt tämä vain ohi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #57 : 13.10.2012 23:55 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse huomasin tuon myös tänään. Piti tietysti heti asentaa ja päivitellä, mutta eipä tosiaan vielä onnistunut rekisteröinti. No toivotaan, että lähiaikoina avautuu. Onko tuosta valikoiman laajuudesta muuten tullut vielä mitään infoa?
tallennettu
Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #58 : 17.10.2012 16:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.digilelut.fi/2012/10/netflix-tulee-huomenna-suomeen/


Huomenna torstaina pitäisi NetFlixin avautua täälläkin. Hintaa tulee olemaan n. 10 euroa kuukaudessa ja ensimmäinen kuukausi on veloitukseton, jonka jälkeen tilauksen voi toki peruakin.

Ei ole vielä tullut AppleTV:n valikoihin Netflixiä, toivottavasti huomenissa niin pääsisi viikonloppuna jo testaamaan palvelua.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat « Vastaus #59 : 17.10.2012 16:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Hyvä uutinen, viikonloppuna pääseekin sitten kunnolla testaamaan. Vielä ei vissiin pysty tekemään tiliä, mutta huomenna sitten vissiin onnistuupi.

Ilmainen eka kuukausi kuulostaa pirun hyvältä. Pääsee kunnolla testaamaan ja voi päättää onko tarjonta hinnan arvoinen. Hyvin todennäköisesti tulee tehtyä sopimus, jos vaan tarjonta on tarpeeksi laajaa. Taloudessakin on kaksi maksajaa, niin ei tunnut taskussakaan juuri yhtään  :)
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines