Pelaajalauta

Yleinen => Popkeskustelu => Aiheen aloitti: Ephram - 11.01.2008 14:47



Otsikko: Cloverfield
Kirjoitti: Ephram - 11.01.2008 14:47
http://www.aintitcool.com/node/35236

Lainaus
The movie is fucking brilliant. It’s what we were told it was going to be. An intimate perspective on an impossibly grand scale human disaster beyond most human levels of comprehension.

.....

But this film isn’t about the scientist, the generals, the Presidents, the mayors or any of the big people. This time, the film is from the perspective of those people that live in those buildings that the monster is breaking through. This is about the people running in the street that scream, “GODZILLA!!!” and run. This is about trying to survive that insanity. Not just that, but to try and save one life.

.....

There’s no score, there’s no rules, there feels like there’s no script and no movie. It feels found, but it is so huge that you can’t ever really believe that… but handheld film just has never had a story of something this fantastical or huge happen. The movie is a landmark genre film. A true milestone in film.

.....

Folks – CLOVERFIELD is worth the obsession, worth the months I’ve had to put up with fans wondering what the hell it was – worth having to deal with reporters asking me what it was – and I didn’t know either. This is a towering movie. A complete reinvention of the disaster movie, the giant monster movie and even the love story. I absolutely love this film and the only thought I had when it was over was how I wanted to watch it 5 more times today.


Yksi tämän vuoden odotetuimpia elokuvia omalla kohdallani. Odotukset nousivat aivan törkeiksi Harry Knowlesin hehkutuksen jälkeen. Oli jo aikakin, että jokin taho lähti kehittämään ideaa, joka luotiin kunnolla Blair Witch Projectin myötä. Kun ottaa huomioon k.o elokuvan jättimäisen menestyksen, se kesti oudon kauan.


Otsikko: Re: Cloverfield
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 11.01.2008 14:52
Eli siis ihan paska.

Millos tämä on muuten tulossa Suomeen?


Otsikko: Re: Cloverfield
Kirjoitti: TseiTsei - 11.01.2008 15:05
Millos tämä on muuten tulossa Suomeen?

29. helmikuuta eli viikko Rambon jälkeen.


Otsikko: Re: Cloverfield
Kirjoitti: Dr. Scientist - 11.01.2008 17:00
Millos tämä on muuten tulossa Suomeen?

Täältä voipis katsoa Suomen ensi-iltoja:

http://www.clearchannelcinema.fi/tulevatensiillat?offset=0 (http://www.clearchannelcinema.fi/tulevatensiillat?offset=0)


Otsikko: Re: Cloverfield
Kirjoitti: Ephram - 20.01.2008 13:14
http://www.empireonline.com/reviews/reviewcomplete.asp?FID=135091

5 tähteä.  "Classic".

A dazzling experiment that paid off immensely, this is cinematic pleasure at its purest


Hieman yli kuukauden päivät pitää vielä odotella. Can´t wait!  :)







Otsikko: Re: Cloverfield
Kirjoitti: Qtulhu - 20.01.2008 15:11
Amerikkalaisilta leffassakävijöiltä ei ole kaikilta tullut noin mairittelevia arvioita, joten lienee eurooppalaisesta näkövinkkelistä katsottuna laadukas leffa, kun tollo amerikkalainen ei täysin tajua elokuvaa. Ei sitä huonoksi ole hakuttu jenkkienkään toimesta, mutta eräät leffan nähneistä ovat ilmaisseet olleensa hieman pettyneitä. Tähän lienee syynä, että odottivat näkevänsä enemmän hirviötä eikä tälläistä toisenlaista otetta kulahteneeseen genreen. Itse odotan elokuvaa melko suurella mielenkiinnolla, Ramboa tosin odotan hieman enemmänkin. Harmi, että joutuu odottelemaan kumpaistakin helmikuulle.


Otsikko: Re: Cloverfield
Kirjoitti: Dr. Scientist - 22.01.2008 19:22
Cloverfield oli jenkkien viikonlopun katsotuin elokuva tuottaen yli $40 miljoonaa, joka on todella suuri summa kun ottaa huomioon että elokuvan budjetti oli ''vain'' 25-30 miljoonaa dollaria.

http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=cloverfield.htm (http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=cloverfield.htm)
http://www.finnkino.fi/top/ (http://www.finnkino.fi/top/)


Otsikko: Re: Cloverfield
Kirjoitti: Sarkoni - 05.05.2008 22:45
No olisihan tämä ollut varmaan aika loistava, jos sitä örmyä ei olisi näytetty niin helkkarin paljon. Minä kun odotin että katsojaakin pohdituttaisi, että mikä sinne kaupunkiin oikein iski. Asteroidi? Godzilla? Saatana? Armeija ohjaisi kaupunkilaisia maan alle turvaan, heidän tietämättään miltä he oikein suojautuvat. Mutta eej, shakey-cam Godzillaksihan tämä osoittatui.

Kun siitä shokista tokenin ja hyväksyin leffan sellaisena kuin se on, ei se tuntunut niin pahalta. Kuten arviotkin sanovat, käsikirjoituksettomuuden tunne on vahva ja käsivaralta kuvaus toimii luoden varsin todentuntuisen ja vahvan atmosfäärin.

Todellakin katsomisen arvoinen leffa, mutta ei jaksa kirjottaa enempää kun ei enää muista mitä siinä edes tapahtui.