Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
Tulostusversio
Aihe: Anime ja manga  (Luettu 46777 kertaa)
Re: Anime ja manga « Vastaus #60 : 29.12.2007 14:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 502 Basaaripisteet: 2 Profiili Hopeanuoli on kyllä klassikko. Ainakin minun mielessä. Katselin kakarana animea aina kun sellaisen teoksen käsiini sain (vaikka en tajunnut mitä se oli, tajusin vain että se on jotain erilaista). Ensimmäisiä niistä oli Ultraman (muistaakseni tuon niminen), Cobra ja tietysti Hopeanuoli. Aluksi Hopeanuoli tuntui todella karulta ja surulliselta. Varsinkin ensimmäisen VHS-kasetin perusteella. Mutta sarja muuttui hiukan rennommaksi edetessään (ja minullekkin tietty tuli ikää kun en niitä putkeen kaikkia katsonut) joten olin aika hyvin koukussa ja vakuuttunut.

Mutta ne leikkaukset olivat kyllä aivan naurettavan suuria. Joskus oikeasti tuli näitä "wtf just happend?" tilanteita kun oli aivan pihalla sen vuoksi kun tapahtumien kannalta oli tärkeitä kohtauksia saksittu pois. Tässä huomaa hyvin minkälainen asenne täällä oli siihen aikaan: "Piirretty. Eihän aikuiset tuollaista katso. Saksitaan vain pahat kohdat pois, ja pistetään hyllyyn. Ei ne kakarat kuitenkaan tajua mitä siinä tapahtuu." Vaikka tottahan se oli että aikuiset eivät tuohon aikaan piirrettyjä katsoneet.
Mielenkiinnolla odotankin minkälainen tilanne on 20 vuoden päästä, kun meidän sukupolvi on sielä +- 40v. Kuinka paljon aikuisten piirrettyjä hyllystä silloin löytyy. Tai koska tulee ensimmäinen hentai lehti ärrälle :)

Hopeanuolen kokoelmaboksi pitäisi kyllä joskus hankkia. Nykyisellä hinnalla se vain tuntuu aika suolaiselta vaikka olisi kuinka klassikko. Tosin hinta tuskin kovin nopeasti mihinkään laskee kun se ei vieläkään ole laskenut suuremmin...

Ja jos joku on katsonut VHS-version ja piti sitä sekavana ja outona tarinan kerronnalta kannattaa katsoa tuo alkuperäinen. Siitä saa oikeasti paljon irti vaikka onkin VHS:n katsonut. Kokonaisia kohtauksia ja kohtaloita kun on saksittu kovalla kädellä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #61 : 29.12.2007 22:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
...varsinkin se tunnari on niin suoraan kuin suomalaista iskelmätangoa että ei se nyt ihan objektiivista parhautta ole. Taustat ovat hyviä, mutta aika vähän vaihtelua musiikissa on.

Ehei. Juuri se fakta, että musa on todellakin kornin eeppistä ja iskelmää tekee siitä niin hyvää. Nykyään oikein vältellään digitaalisessa viihteessä vahvoja ja ylilyöviä melodioita, mutta ne oikeasti vain toimivat kun ne on taidolla sävelletty. Juuri 80-luvun animeissa löytyi tätä audio-kultaa joka on nykyään täysin unohdettu.

Pitää mennä, mutta palataan asiaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #62 : 29.12.2007 23:29 »
tuhis Vieras Itseasiassa tuo audio-kulta käy termina ihan mihin tahansa vanhempaan settiin. Silloin kun ei ollut oikein mitään muuta mahdollisuutta kuin tehdä melodikasta musiikkia; toisin kuin nyt kun esim. pelin soundtrackiksi riittää tarpeeksi prosessotu sointu joka täyttää äänispektrin laidasta laitaan. Aikaisemmin oli parempia melodioita. Nykyään niihin törmää harvemmin ja harvemmin, vaikka roskaa on moninverroin enemmän tarjolla.

Macross Frontier

Pitemmän aikaa tullut vartottua sarjan alkamista. Tekijäkaarti on melko oivallinen, mutta niin se oli Macross Zerossakin. Ensimmäisestä jaksosta tuli luodun maailman myötä aika kovat Macross Plus fiilikset, joka on pelkkää plussaa alusta loppuun. Miljöön luomiseen ja tarinan maailmankuvaan on taatusti mennyt hetki jos toinen, sillä hyvin harvassa on tämmöistä elävää ja loogista arkisuuden tuntua - myönnettäköön, että ollaankin melko epäarkisissa puitteissa.

+ Hemmetin upea. Alkaa animessakin olemaan HD-aika konkreettisesti läsnä
+ Piereskelevä sammakkokännykkä
- Tylsät hahmo (paikoin surkeat jopa)
- Macrosseissa on musiikki ollut aina ytimissä, mutta äänen jumalatar Kanno ole todellakaan vireessä (ollut Wolf's Rainin jälkeen)
« Viimeksi muokattu: 30.12.2007 01:46 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #63 : 31.12.2007 06:40 »
tuhis Vieras


Moonlight Mile

Monikansallinen avaruusvarustelukilpailu. Kuuhun päätetään rakentaa ydinvoimaloita ja jonkinmoisella energiasiirrolla sitten hyödyntää näitä. Päähahmot Goro ja Lostman ovat ekstremistejä ja eksistentialisteja. Kun Everest on valloitettu, ei maan päällä ole enää mitään tekemistä. Katse nostetaan luonnollisesti taivaisiin ja vuoren huipulta näkyy satelliitti, kuten kaksikon käsiin kuollut menehtyneen seurueen vuorikiipeilijä ennusti. Miekkoset tekevät suunnitelmat ja erkanevat kulkemaan määrätietoisia polkujaan, jotta voivat yhdessä valloittaa avaruuden. Goro erikoistuu mekaaniseen rakennukseen ja Lostman lentäjäksi. He näkivät ennalta mitä tulevaisuus toi tullessaan ja ovat värikkäistä taustoistaan huolimatta kandidaateista parhaimpia tiimiin.

Tekijät ovat Wings of Honneamisensa katsoneet. Jos ei tuo iskenyt, niin ei iske tämäkään. Tässä ollaan elämän suurien kysymyksien äärellä, eikä vastaan kävele jumalallisia taikaolentoja tai mystisiä mahtipersoonia viittoilemaan oikopoluille. Päättäväisyys ja arkinen ahkeruus, sekä sitten onni, luovat tietä kunkin kohtaloon vaikka siitä ei olisikaan matkaa kummoisempia käsityksiä etukäteen. Goro ajautuu epäonnekseen useampaan eri maahan avaruusohjelman äärelle, hänestä riippumattomien epäonnistumisien vuoksi. Lostman joutuu juuri ennen avaruusohjelmaan lähtemistä mukaan Toiseen Persianlahden sotaan, jossa hänet ammutaan taivaalta ja mies joutuu sotavangiksi. Miesten periksiantamattomuuden vuoksi suunta ei kuitenkaan katoa koskaan vaikka kuinka epätoivoiselta tilanteet vaikuttaisivat.

Jos sarja alkaa ryhmäseksillä ja ison pomon tullessa työpaikalle ollaan paneskelemassa näkyvästi nosturin ohjaamossa, niin voiko paremmasta alusta haaveillakkaan!

+ Ihmisen pyrkimys avaruuden valjastukseen
- Visuaalisesti epätasapainossa. Kolmedeet ovat ihan toimivia, mutta perinteinen animaatio jättää toivomisen varaa

tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #64 : 02.01.2008 13:31 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Joululahjaksi sain Black Lagoonin

Aikaisemmin en ollut kuullut koko sarjasta mitään, joten mielenkiinnolla tuli katsottua. Eka jakso meni kyllä vähän ohi, kun oli muutakin sähläämistä siinä samalla, mutta kolme seuraavaa jaksoa sain sentään katsottua rauhassa. Voisi kait sanoa, että toimintaa sarjasta löytyy, eikä sitä realismiakaan kannata odotella, vaan useamman metrin loikkia, ja yksi eukko hoitelemassa (tappamassa) useamman kymmenen äijän kokoisen armeijan on odotettavissa, ja vaikka kaikki onkin ennalta arvattavaa niin onnistui se silti viihdyttämään.

Aluksi sarja tuntui aika keskinkertaiselta, mutta meno ainakin omalla kohdalla tuntui paranevan vanhentuessaan ja 4. jakso oli jo varsin viihdyttävä, jäinkin harmittelemaan että se loppui kesken, joten jotain BL teki ilmeisesti oikein.
Siitäkin huolimatta ei tämä sitä kirkkainta kärkeä ole, mutta varsin toimivaa viihdettä kuitenkin.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #65 : 07.01.2008 10:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili Millennium Actress lähti 7 eurolla kaupasta heräteostoksena. Mitään ennakko-odotuksia saati tietoja ei ollut joten olosuhteet olivat ihanteelliset. Perfect Bluen ja Paprikan ohjaajan tekele.

Kyseessä siis tällainen takaumien kautta etenevä rakkaus-stoori ilmeisen kuuluisan näyttelijättären-alun ja mystisen kapinallis-taistelija-maalarin välillä. Heppu antaa tytölle avaimen joka kulkeekin tytön mukana sitten koko leffan ajan ja miekkosen perässä juostaan ties kuinka monen stoorin ja aikakauden läpi. Kerronta oli minusta veikeää ja mukavan joutuisaa, joskin mitään edistystä ei oikein missään vaiheessa tunnu tarinassa tapahtuvan. Dokumentoijat jotka ikäänkuin kertovat tarinaa toimivat hyvin ja olivathan symppiksiä vähintäänkin. Nauroin pari kertaa ääneen tämän vanhemman miekkosen rooleille näin niinkuin hyvällä mielellä :)

Animaatio oli kaunista ja musa ilmeisesti tämän saman hepun joka oli Berserkissä ja Paprikassa mukana säveltämää (enpä muista nimeä), eli hyvää shittiä oli audiopuolikin. Yllätyksekseni jaksoin jopa liikuttua tarinasta ja minusta tämä oli vallan hyvä animaatio-raina. Todellakin siellä kaukana keskiverron yläpuolella, vaikka näiden klassikkoelokuvien tuntemus olikin täyttä nollaa. Ja pitkästä aikaa anime-leffa, jossa ei veri lentänyt tai ninjapojat angstannut.
Onko joku tutustunut näihin kyseisen näyttelijän leffoihin, jos hän nyt oikeasti oli olemassa (joku näyttelijän nimeä kantava yhdistys siellä lopputeksteissä kyllä viittaa vahvasti tähän)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #66 : 07.01.2008 10:34 »
tuhis Vieras Itsellä on sama pätkä tuossa pöydällä. Wikipediasta tsekkasin ihan mielenkiinnosta, niin sanottin ettei näillä segmenteillä ole mitään selkeätä innoittavaa elokuvaa. Ilmeisesti joistian puutauluista valtaosin saanut innoitteensa, sekä Kurosawan Throne of Bloodista, jonka kanssa jollain osiolla on ilmeisesti jotain yhteistä.

Tuosta Susumu Hirasawasta joka nuo musat on tehnyt täytyy kyllä sanoa, että Berserkin levy on hyvä, mutta miehen omat levyt melko hirveitä. Monet pitävät Berserk animen soundtrackia suoraan sanottuna paskana, mutta itse tykkään, sillä siinä on ihastuttavan omituisia äänimaisemia onnistuttu luomaan erikoisine melodioineen jotka sopivat tuohon Berserkin maailmaan hienosti. Paprikasta en muista sen ihmeempiä kuin alun menevämmän tunnarin joka oli ihan hyvä. Paprika oli kuitenkin ensimmäinen anime jonka jätin kesken. Kyllä sen vielä katselen, mutta tuntui niin tuhatmiljoonaa kertaa nähdyltä etten tuolloin vain malttanut toista tunninpuolikasta istua.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #67 : 07.01.2008 11:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili En ole miehen muuta tuotantoa kuunnellut, mutta allekirjoitan tuon Berserkin laadun. Todella omaperäinen raita ja mitään perusturvallisia sävellyksiä en olisi ikinä halunnut sarjaan, olivat sitten miten laadukkaita tahansa. Konemaisuus pelottaa monia, mutta vahva syntetisaattorin käyttö toimii kun se osataan.

Ja Paprikan juoni oli kyllä täyttä paskaa. Ilman ongelmia kuitenkin sen katsoin, sillä en minä animelta ole ikinä juonta saati hyvää kässäriä hakenutkaan. Ilmoitan kyllä jos elämäni aikana sellaiseen tuotokseen törmään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #68 : 11.01.2008 09:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili Stand Alone Complexia kun kaikki kehuivat niin nyt sain lainaan ja kolme episoodia tsekkasin. Ja paskaahan se oli.

Animaatio oli kökköä.
CGI oli kökköä.
Hahmot näytti kököltä.
Hahmot kuulosti kököltä.
Juonessa ei (vielä) ole mitään jännää.
Alkuperäiset hahmot on raiskattu niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Roboteilla on pikkutyttöjen äänet ja persoonallisuus.
Musiikki oli paskaa.


Meinasin postailla jo NEOgafiin, mutta banaanithan sieltä olisi automaagisesti tullut. Niin ja tsekkaan kyllä kaikki kolme levyä mitkä mulla on lainassa niin voinpahan haukkua sarjaa lisää. Tosin alkudemon popitus oli tarttuva.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #69 : 16.01.2008 11:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili Triple Triad!

Eli ei tuo SAC niin ihan täyspaska ollutkaan kun neljäs jakso osui kohdalle. Nyt olen 8 jaksoa katsonut ja ihan viihdyttävää ja erikoisen mättövapaata kamaa on kyseessä. Hahmotkin saivat jo vähän eloa ja "caset" ovat suhteellisen mielenkiintoisia kiitos runsaan dialogin.

En vielä kyllä ostaisi, mutta sieltä paremmasta animepaska päästähän tämä onkin.Onko kukaan tsekannut muuten Curren Lagannia ? Vissiin Dead Leavesin ohjaajalta ainakin trailerin perusteella joten ei voi olla täysin huono.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #70 : 23.02.2008 19:58 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 2 Profiili
Gurren Lagann on ylieeppistä mahtavuutta jaksosta toiseen ja Dead Leavesin tapaan vauhti ja meininki on ajottain niin hurjaa, ettei perässä tahdo pysyä. En voi muuta kuin suositella katsomaan, vaikka vaarana onkin, ettei mikään muu anime tuota katselukokemusta tule ikikuuna päivänä ylittämään.

« Viimeksi muokattu: 23.02.2008 20:06 kirjoittanut Soukyugurentaiotokuyo »
buginen lastenpeli (2015/10/21)
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #71 : 25.02.2008 09:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo hyväähän tuo kuuluu olevan. Dead Leaves oli vakuuttava esitys, mutta sanotaanko, että ei se kyllä muita katselukokemuksia näin jälkeenpäin häiritse. Siltikin jos jollain animaatiolla haluaa ihmisiä saada vakuuttumaan nimenomaan "animoinnista" niin Dead Leaves esiin.


Paranoia Agentit löyty Anttilasta halvalla ja olipa tiukka sarja. Loppu vähän lässähti, mutta ensimmäinen puolikas oli kyllä ehkä parasta anime-sarjaa mitä olen katsonut. Juoni joka aidosti kiinnosti mitä.

Kekseliästä kerrontaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #72 : 25.02.2008 13:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 130 Basaaripisteet: 5 Profiili
Hopeanuolen kokoelmaboksi pitäisi kyllä joskus hankkia. Nykyisellä hinnalla se vain tuntuu aika suolaiselta vaikka olisi kuinka klassikko. Tosin hinta tuskin kovin nopeasti mihinkään laskee kun se ei vieläkään ole laskenut suuremmin...
Tähän liittyen, tuossa yksi päivä Filmifriikissä bongasin pitkästä aikaa Hopeanuoli-boksin, ja varmaan ensimmäistä kertaa edes vähän halvemmalla. Jostain syystä lootan kannen yläreunaan oli lisätty sellainen törkeä hopeinen hehkutus-palkki(millaista mulla ei ainakaan ole), ja hinta oli "vain" kuuden kympin tienoilla. Omanihan ostin back in the day kahdeksaan kymppiin. Vaikka eipä tuota ole tarvinnut katua, kun kyseessä on kuninkaallisinta matskua koko universumissa.

Pitäisi kyllä saada nautiskella taas tämäkin sarja alusta loppuun. Fiilasin eilen huvikseni, kun oli sellainen hankala puolen tunnin tyhjä rako elämässä, yhden Weed-sarjan kingeimmistä jaksoista(vitonen, btw) ja herättelihän se taas himoa hopsuunkin. Noh, onhan ensi viikko hiihtoloma. Kanske då...
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #73 : 25.02.2008 15:21 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Prismoissa tuota Hopeanuoli-boksia oli ainakin joulun aikoihin 49,95€. Sen halvemalla ei ole kyllä näkynyt.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #74 : 26.02.2008 13:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 130 Basaaripisteet: 5 Profiili Tuohon hintaan se alkaa olla jo pakkopoisto. HeinZ, tiedät mitä tehdä. :)

Itsehän otin sitten eilen reilun otteen elämään, ja starttasin pitkästä aikaa Hopsun katselun neilaisemalla ekan levyn. Ensi viikolle tulee kuitenkin LOTR-megaversiot, joten se on nyt jos koskaan. Yllättävästi ensimmäiset hetket introa näyttivät tosi karuilta, todennäköisesti Weedin katselun ansiosta, jonka tyyli on paljon silotellumpi. Tätä kesti kuitenkin vain pienen hetken, ja viimeistään Akakabuton pyörähtäessä ruutuun oltiin taas täydessä menossa. Tyylissä on tässä niin paljon enemmän yksityiskohtia ja raakaa tunnetta kuin Weedissä koskaan. Vahvoja vetoja, ja eritoten ne ajoittaiset stillit mykistävät joka kerta(tahdon niistä tauluja). Puhumattakaan kautta linjan yksinkertaisesti täydellisestä musiikista. My old friend, olet piessyt poikasi jälleen.

Niin, ja olin muuten kokonaan unohtanut, että tästä löytyy ihka-aito Rocky-montage. :lol:

Tänään on sitten vapaapäivä, eikä Apollo tullut vieläkään, joten tekaisen tässä kohta tuhdin aamiaisen ja starttaan tiukan Hopeanuoli-maratonin. Pow!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #75 : 26.02.2008 14:10 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep se kehomontaasi on kyllä mahtava. Muutenkin tuo eka levy taitaa olla koko tarinan suosikki.

Jos jonkun julisteen joskus saisin valita seinälleni niin se olisi juuri se maalaus Ginistä, jossa taustalla on vuoret ja Akakabuto näkyy kokonaisena neljällä jalalla seisoen, ainoa silmä hohtaen. Taisi näkyä parin ensimmäisen jakson aikana.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #76 : 03.04.2008 17:42 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Hei tuosta Hopeanuoli-boksista sen verran, että ovatkos subit miten siedettäviä? Kiinnostaisi ostaa, mutta meikällä on vähän pahoja kokemuksia näistä suomalaisista animesarjojen tekstityksistä. Anttilan sivuilla ainakin selitettiin jostain Akaka Bootosta, mutta toivottavasti ei ollut suora lainaus animesta  ;D
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #77 : 03.04.2008 17:47 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
Prismoissa tuota Hopeanuoli-boksia oli ainakin joulun aikoihin 49,95€. Sen halvemalla ei ole kyllä näkynyt.
Ohut metalliboksi (2 levyä, kaikki leffat)? Top Tenistä poistin kympillä.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #78 : 03.04.2008 17:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 502 Basaaripisteet: 2 Profiili
Prismoissa tuota Hopeanuoli-boksia oli ainakin joulun aikoihin 49,95€. Sen halvemalla ei ole kyllä näkynyt.
Ohut metalliboksi (2 levyä, kaikki leffat)? Top Tenistä poistin kympillä.
Aika ostoksen teit. Discshop sanoo kyseisestä kappaleesta näin:
"Hopeanuoli nyt hienossa metallisessa boxissa. Kyseessä on lastenversio. Sisältää kaikki osat kahdella DVD-levyllä. Hahmot puhuvat joko suomea tai ruotsia."

Eli leikattu. Onnea ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #79 : 03.04.2008 17:59 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Katoinki, ettei ollu ihan kaikkea mitä pienenä katotusta muisti. No, ehkä se on parempi kuin maksaa viisi kertaa enemmän :p
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #80 : 03.04.2008 21:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 130 Basaaripisteet: 5 Profiili
Hei tuosta Hopeanuoli-boksista sen verran, että ovatkos subit miten siedettäviä? Kiinnostaisi ostaa, mutta meikällä on vähän pahoja kokemuksia näistä suomalaisista animesarjojen tekstityksistä. Anttilan sivuilla ainakin selitettiin jostain Akaka Bootosta, mutta toivottavasti ei ollut suora lainaus animesta  ;D
Ne on pääasiassa ihan hjuvat. Pikkutypoja, ylimääräisiä merkkejä ja muuta löytyy ajoittain, muttei kuitenkaan mitään Akaka Bootoja. Kyseinen nimihirviö seisoo kyllä boksin takakannen synopsiksessa, god knows why.Niin, ja leikatulla versiolla ei kyllä tee yhtään mitään (paitsi jos hopsua pääsee näin katsomaan ruotsiksi :lol:). Uusioboksissa, anyway. Ne vanhat VHS:t on tietenkin keräilykamaa. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #81 : 03.04.2008 21:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili
Hei tuosta Hopeanuoli-boksista sen verran, että ovatkos subit miten siedettäviä? Kiinnostaisi ostaa, mutta meikällä on vähän pahoja kokemuksia näistä suomalaisista animesarjojen tekstityksistä. Anttilan sivuilla ainakin selitettiin jostain Akaka Bootosta, mutta toivottavasti ei ollut suora lainaus animesta  ;D
Ne on pääasiassa ihan hjuvat. Pikkutypoja, ylimääräisiä merkkejä ja muuta löytyy ajoittain, muttei kuitenkaan mitään Akaka Bootoja. Kyseinen nimihirviö seisoo kyllä boksin takakannen synopsiksessa, god knows why.Niin, ja leikatulla versiolla ei kyllä tee yhtään mitään (paitsi jos hopsua pääsee näin katsomaan ruotsiksi :lol:). Uusioboksissa, anyway. Ne vanhat VHS:t on tietenkin keräilykamaa. ;)

Juu, no mukava kuulla. Viimeksi kun ostin ihan testin vuoksi (halusin nähdä subit) Suomesta Love Hinan neljän jakson devun, niin subit oli kyllä niin karmeaa paskaa etten itsekään uskonut. Ei kyllä juuri houkuta ostamaan, vaikka kyseinen anime onkin yksi lemppareistani.

Mutta pitää katsoa, jos tuota Hopeanuolta löytyisi jossain vaiheessa järkevään hintaan, niin voisi vaikka ostaakin.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #82 : 06.04.2008 01:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuplista tulee, muttei voi mitään.

Tuli aiemmin tänään katsottua loppuun tuo Ginga Nagareboshi Gin elikkäs Hopeanuoli ja olihan se varsinaista parhautta. Kohosi yhdeksi lempparianimeistani. Pentuna tuli ilmeisesti katseltua tuota jonninverran, vaikka itse katselun suorittamisesta ei olekaan muistikuvaa, mutta olihan tämä nyt aika katsoa ihan kokonaan ja leikkaamattona. Sen verran aina kummitellut tuolla takaraivossa kuitenkin.

Mitäs sitä sitten kehuisi. Piirrostyyli oli mukavan "kahdeksakytlukumaista" ja vallan virkistävää siinäkin mielessä. Sopi jotenkin hyvin sarjan fiilikseen ja tietty rakeisuus toi tunnelmaa, verrattuna juurikin vaikka sitten siloteltuun Weediin (jota on pari jaksoa tullut katseltua). Harmi vain kun samoja kohtauksia saatettiin toistaa useitakin kertoja samassa jaksossa. Vähän häiritsi, kun samat koirat jäivät saman karhun tassun alle kolmannen kerran vartin sisään. Toinen juttu, mistä en niin suuremmin pitänyt, vaikka olihan se tiedossa, olivat kaikenmaailman "lentävä sirkkeli -iskut". Olisi mielestäni ollut parempi, jos olisi pitäydytty vähän realistisemmissa iskuissa mutta eipä nuita ninjailuja tosin montaa ollut. Hahmoista pidin myös ja monista rupesi oikeasti välittämäänkin, eivätkä hahmojen kuolemat olleet mitenkään olankohautuksella ohitettavia. Erityisen paha oli se,
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Akakabuto ja muut karhut olivat myös juuri niin pelottavia ja hyvin tehtyjä, kuin muistinkin.

Musiikki oli myöskin varsin loistavaa, varsinkin intron aikana soinut kappale ja muutamat muut, esim. taistelumusiikit. Erikoismainintana täytyy kyllä mainita, että jokaisen jakson kohdalla katsoin intron, mitä en oikestaan ole tehnyt minkään sarjan kohdalla. Yleensä vain skippaan introt, mutta tämän sarjan introt ovat vain niin loistavia ja tunnelmaa virittäviä, että ne pitää katsoa joka kerta.

No mutta, yksi parhaista animeista ikinä ja taitaa mennä tilaukseen Discshopista (49,95€) huomenna tämä...


« Viimeksi muokattu: 06.04.2008 21:15 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #83 : 11.04.2008 11:14 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili Olihan se End of Evangelion se vaihtoehtoinen loppu NGE:lle? Pitäisi varmaan hommata kun nyt aloin katsomaan sarjaa toista kertaa lävitse.

Ja onhan se hyvä. Eka kerralla hypetin itseäni liikaa ennen katsomista, mutta nyt kun tiesi jo etukäteen, että kyseessä on Neon Angst Evangelion, niin huomio kiinnittyy enemmän olennaisuuksiin ja symboliikan purkamiseen. Pirun hyvä oikeastaan...

Tosin Asukan saksankieli oli vielä kauheampi viisitoista sekuntinen kuin muistinkaan. Revin melkein pääni irti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #84 : 11.04.2008 11:52 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili NGE:stä puheen ollen, millä mielin porukka odottelee Rebuild of Evangelion NGE-remake-leffoja? Ainakin Japanissa oltiin pidetty, kun se valittiin vuoden parhaaksi animeksi ja Anno parhaaksi ohjaajaksi jossain Tokion isossa animetapahtumassa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #85 : 11.04.2008 12:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili
NGE:stä puheen ollen, millä mielin porukka odottelee Rebuild of Evangelion NGE-remake-leffoja? Ainakin Japanissa oltiin pidetty, kun se valittiin vuoden parhaaksi animeksi ja Anno parhaaksi ohjaajaksi jossain Tokion isossa animetapahtumassa.

Nauroin kun kuulin niistä. Futurama minileffatkin kusivat  :(
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #86 : 11.04.2008 12:58 »
tuhis Vieras Japani rakastaa angstia ja ropotteja. Laittakaa Uwe Boll ohjaamaan jotain niin mies kohoaisi siellä jumalasta seuraavaksi. Onneksi Bollilla on niin vitun paska maku ettei kai ole edes yrittänyt tuonne markkinoille.

Kyllähän ne katseltua varmaankin tulee, ja näyttävät varmaan ihan kivoilta. Kiukkuangsti vaan kiehtoo yhtä paljon kuin teitten varsilta sulavien lumikinosten alta paljastuvat koiranpaskalietteet.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #87 : 11.04.2008 13:28 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Jonkin verran on tullut katseltua nyt sitä ensimmäistä rebuild-leffaa. Eipä siinä mitään erikoista ole, kuhan kertaa sarjan tapahtumia. Enemmän odottelen niitä joitten pitäisi tuoda jotain uuttakin sarjaan.
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #88 : 11.04.2008 13:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 027 Basaaripisteet: 14 Profiili
Japani rakastaa angstia ja ropotteja. Laittakaa Uwe Boll ohjaamaan jotain niin mies kohoaisi siellä jumalasta seuraavaksi. Onneksi Bollilla on niin vitun paska maku ettei kai ole edes yrittänyt tuonne markkinoille.

Kyllähän ne katseltua varmaankin tulee, ja näyttävät varmaan ihan kivoilta. Kiukkuangsti vaan kiehtoo yhtä paljon kuin teitten varsilta sulavien lumikinosten alta paljastuvat koiranpaskalietteet.

NGE pisti ne rakastamaan angstia ja robotteja. Eikä se nyt niin pahaa ole, sillä on sarjassa paljon enemmän substanssia kuin kilpailijoissaan. Oikeastaan kun sarjan lopun jo etukäteen tietää, niin osaa suhtautua tapahtumiin niin paljon paremmin ja hymy perseessä. Kaikella on tarkoituksensa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Anime ja manga « Vastaus #89 : 11.04.2008 21:51 »
tuhis Vieras Niinno

Se oli semmonen sarja jonka oli tapahduttava ennenpitkää. Kai sen erotti aikaisemmasta tietynlainen aikuismainen ja totinen tatsi, ollen ensimmäisiä näitä uuden aallon "tyyriitä TV-animeita". Ei oikein ole mitään mielipidettä Evangelionista. Jotenkin vain en jaksa sitä angstausta ja ilmiötä Rei.

Täytyypä vartoa tuommoista juttua kun Toshokan Senshou. Kuvat ovat valehdelleet aikaisemminkin, mutta tuommoinen hillitympi ja realistisempi hahmodesign on monasti tuonut mukanaan aikuisempia asioita.

Toinen mikä täytyy pistää korvan taakke on Production I.G.:n ja Masamune Shirowin Real Drive. Metafyysistä wänkkäystä? Shirowin jutut eivät varsinaisesti ole miellyttäneet Dominioneitten ja Orioneitten ja Gitsien jälkeen. Pinkeitä tissejä ja paskaa kolmedeetä mieheltä tullut.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines