Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!"  (Luettu 19349 kertaa)
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #30 : 16.08.2012 13:27 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kultturiraiskaus vai kulttuuriteko? Ehkä loppupäässä se jälkimmäinen, jos huumorintaju riittää.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #31 : 16.08.2012 13:59 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mieluummin tämä kuin joku geneerinen sotaleffa, pääosissa peter franzen ja sen kaverit.

Hjoo, siitä olen samaa mieltä. Tosin tohon Markus Selininkin projektiin on mennyt veroeuroja ihan mukavasti ja se, sikäli mikäli sitä nykytodennäköisyydet huomioon ottaen edes julkaistaan, on ihan varmasti katsomatta paskaa.


« Viimeksi muokattu: 16.08.2012 23:23 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #32 : 16.08.2012 15:13 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.iltalehti.fi/leffat/201208160105201_le.shtml

Traileria  ;D

Hyvältä vaikuttaa suomalainen leffavuosi 2012. K12 Salkkarit-kauhuleffaa ja kenialaista mannerheimia tarjolla. Tästä olisi hyvä jatkaa vaikka uudella Levottomat-leffalla, tai Poika ja Ilves 2-tyyppisellä ratkaisulla.

"Jasper Pääkkönen on..."

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #33 : 16.08.2012 15:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mieluummin tämä kuin joku geneerinen sotaleffa, pääosissa peter franzen ja sen kaverit.

Hjoo, siitä olen samaa mieltä. Tosin tohon Markus Selininkin projektiin on mennyt veroeuroja ihan mukavasti ja se, sikäli mikäli sitä nykytodennäköisydet huomioon ottaen edes julkaistaan, on ihan varmasti katsomatta paskaa.

Emmä tiiä kyllä se lipputuloja olis tehny kun Edelman marskina munasillaan räjäyttelis venäläisiä tankkeja paljain käsin ja Jasper Pääkkösellä olisi hauskat tekoviikset. Ei tarttis veteraanien itkeä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #34 : 16.08.2012 18:50 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Verorahoista turha ulista, valtion apurahoilla pyörivä elokuvasäätiö tosiaan tukee kaikkea mahdollista paskaa, jota esim Solar Films ulos tuuttaa.

Esim uusimman Kummelielokuvan tuki ollut 310 000 jos wikipediaan on uskominen. Heh heh. Solar Filmsin Matti elokuva sai 500 000€. Vittu jee.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #35 : 16.08.2012 22:02 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jotenkin tää tuntuu mun mielestäni melkein yhtä huonolta idealta kuin se että Pekko Aikamiespoika-Talent-Tuttujuttuapina Timo Koivusalo tekisi uudelleenfilmatisoinnin jostakin kansallisteoksesta, sanotaan vaikka Linnan Pohjantähti-trilogiasta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Kenian Marskia odotan, no sanotaanko mielenkiinnolla.
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #36 : 16.08.2012 22:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Toivottavasti ulina tästä leffasta loppuu pian ja ihmiset unohtavat koko homman. Vituttaa katsoa, kun koko kansakunta tekee taas itsestään pelleä :D

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #37 : 16.08.2012 22:32 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW http://www.city.fi/yhteisot/blogit/emmakari/122136/

Eipä tuo oikein sama asia ole. Satuhahmon luonteenpiirteiden arvuuttelu on eri asia kuin oikean henkilön fyysisten ominaisuuksien sivuuttaminen.


Mutta kyseessähän siis on tekijöiden tietoinen yritys shokeerata kansaa (turha puhua mistään taiteellisista näkemyksistä ja vapauksista) ja siten saada yleisöä indie-leffalleen. Kukaan ei sitä muuten katsoisi, eli tässä on nyt onnistuttu.

Itseä ei siis millään muotoa haittaa tuo näyttelijävalinta, se vain on... naurettava. Camp-klassikko lienee tuloillaan, katson kyllä mielelläni kun tulee telkusta.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #38 : 17.08.2012 04:02 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, ainoa syy tuolla näyttelijävalinnalle on huomionkipeys, kuten niin useasti ennenkin näillä "taiteilijoilla". Sama juttu viimeksi, kun Mannerheim esitettiin homona.

Itseäkään tuo ei sinänsä haittaa, pikemminkin nauratti tuo traileri. Varmasti tulee katseltua komediana tuo. Siltikin ymmärrän hyvin ihmisten närkästymisen. Onhan tässä tehty kansallissankarista pilaa. Jännä vielä miten taidepiirit ovat lytänneet tuon myöskin vain huomion hakemisena.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #39 : 17.08.2012 05:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mäkään en nyt ihan tajua, että miten tästä syntynyt kohu ja Jyllands Posten -meteli olisi verrattavissa. Nyt on ollut lähinnä jupinaa netissä kun toisessa tapauksessa oli kunnon mellakoita, suurlähetystöt paloi ja ihmisiä kuoli. Mutta eihän sitä kukaan enään muista  :rollaus:
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #40 : 17.08.2012 09:21 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaa tälläistä kivaa on keksitty viime aikoina. En ole juuri ehtinyt asiaan perehtymään mutta lähinnä naurattaa tiukkapipojen ÄÄRETÖN HÄTÄÄNTYMINEN sosiaalisessa mediassa asian tiimoilta. Ihan tulee Uralin Perhonen mieleen kun vihjailtiin että Marski saattaisi vähän homo olla...

Mutta eikö kukaan ajattele sotaveteraaneja?
N
tallennettu
Vs: Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #41 : 17.08.2012 09:45 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mäkään en nyt ihan tajua, että miten tästä syntynyt kohu ja Jyllands Posten -meteli olisi verrattavissa. Nyt on ollut lähinnä jupinaa netissä kun toisessa tapauksessa oli kunnon mellakoita, suurlähetystöt paloi ja ihmisiä kuoli. Mutta eihän sitä kukaan enään muista  :rollaus:

Ne ovat verrattavissa periaatteellisista syistä. Eivät seuraamuksiltaan tietenkään. Eri asia olisi, jos elokuva näyttäytyisi vakavana ja siinä tehtäisiin pilkkaa marskista jotenkin pahantahtoisesti, mutta kaikkihan näkevät, että elokuva on hyvin abstrakti kertomus marskin naisjutuista. Uskon sitäpaitsi, että mikä tahansa "realistinen" kuvaus miehestä aiheuttaisi ulinaa kansassa. Onhan se marskin legenda varmasti hieman muuta, kuin todellisuus.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #42 : 17.08.2012 10:12 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jep, ainoa syy tuolla näyttelijävalinnalle on huomionkipeys, kuten niin useasti ennenkin näillä "taiteilijoilla". Sama juttu viimeksi, kun Mannerheim esitettiin homona.

Tottakai todellisuuteen edes löyhästi perustuvan elokuvan todistetusti valkoisen sankarin esittäminen mustana on erikoista. Onko tiimillä takana oikeitakin syitä, taiteellisia tai muita? En tiedä. Toivottavasti. Vaan onko se missään tapauksessa väärin tai kaiken tämän möksähtelyn arvoista? Ei lainkaan. Eiköhän leffassa tehdä Marsalkalle pelkästään kunniaa, ja verorahoja syydetään huomattavasti paskempiinkin projekteihin(ja halpahan tuo vissiin on kuin saippua). Olkootkin sitten mediatempaus, ainakin se on onnistuneesti sellainen.

Lisäksi pointtisi kosahti tuohon homo-esimerkkiin täysin. Jos nuo tosiaan ovat sama asia, niin sitten tämäkin näyttelijävalinta on vain oikeutettu ja mielenkiintoinen lähtökohta. Näin siis itse näkisin Marskin esittämisen homona, koska asiasta on huhuja pyörinyt läpi maailman sivun.


Siis yle haluaa osoittaa tekemällä elokuvan, että kyseessä on vain elokuva? Wat.

Ottamatta sen enempää kantaa Ylen toimiin tässä asiassa, niin tämähän on hyvin yleinen elokuva-analyysin näkemys ja viitteitä tuollaiseen illuusion tahalliseen rikkomiseen on monissa leffoissa. Esimerkiksi Inglorious Basterdsissa alkukohtauksen maatalonisäntä ei hakkaa puita, vaan tyhjää pölkkyä. Pitkään. Proffamme mielestä tämän tarkoitus oli ainoastaan huutaa katsojalle, että "kyseessä on vain elokuva". Näkökulma oli varsin mielenkiintoinen.


« Viimeksi muokattu: 17.08.2012 10:21 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #43 : 17.08.2012 15:55 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Kaikkein eniten vituttaa tässäkin tämä vastareaktion vastareaktio. Tämä on hyvää vittuilua perussuomalaisille, joten vedetään vaikka nyt sitten Muhammed-sarjakuvat lyömäaseiksi.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #44 : 17.08.2012 17:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Kaikkein eniten vituttaa tässäkin tämä vastareaktion vastareaktio. Tämä on hyvää vittuilua perussuomalaisille, joten vedetään vaikka nyt sitten Muhammed-sarjakuvat lyömäaseiksi.

Pitää käyttää ymmärrettävää kieltä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #45 : 17.08.2012 17:48 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili En ymmärrä mitä pahaa on kenialaisessa tulkinnassa suomalaisesta sotasankarista. Katolilainen näyttelemässä Jeesusta ja australialainen näyttelemässä antiikin Rooman gladiaattoria - ok, NEEKERI "suomalaisena" Mannerheiminiä - ei ok. Rasismia?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #46 : 17.08.2012 18:24 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Jeesuksen olemassaolosta voidaan olla montaa mieltä (myös historiallisen, mutta varsinkin Raamatun Jeesuksen), joten häntä kai voi näytellä ihan kuka tahansa. Se on kirjan henkilö, josta on monia erilaisia versioita uskonnosta riippuen.

Toki voidaan sanoa, että oli Jeesus totta tai ei, sillä on ollut isompi vaikutus maailman kehitykseen kuin melkein kenelläkään muulla, mutta totuus on, että se rooli antaa enemmän vapautta tulkitsijalle, kuin Mannerheim.

Gladiaattoreita taas on roudattu areenoille ympäri maailmaa taistelemaan, joten tuossa roolissa voi näytellä kuka tahansa ja minkä värinen tahansa.
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #47 : 17.08.2012 20:00 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Musta ei ole valkoista.
Play-Asia
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #48 : 17.08.2012 20:02 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei jaksa asia liikuttaa muuta kuin satunnaisen hykertelyn verran, mutta sellaisen huomion olen tehnyt, että ihan kuin neekeri ei olisikaan enää paha sana! :o Aika vähän tunnutaan puhuttavan tummaihoisesta Mannerheimista, kyllä se on SAASTAINEN NEEKERIMANNERHEIM!!

Siis IMO.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #49 : 17.08.2012 20:08 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Isken Gba:na väliin ja heitän blogin aiheesta lautalaisten ihmeteltäväksi:

http://www.ksml.fi/yhteiso/blogit/markolla/mannerheim-neekerina/1235944#.UC5LljMAxBx.facebook

Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #50 : 17.08.2012 20:09 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jeesuksen olemassaolosta voidaan olla montaa mieltä (myös historiallisen, mutta varsinkin Raamatun Jeesuksen), joten häntä kai voi näytellä ihan kuka tahansa. Se on kirjan henkilö, josta on monia erilaisia versioita uskonnosta riippuen.

Toki voidaan sanoa, että oli Jeesus totta tai ei, sillä on ollut isompi vaikutus maailman kehitykseen kuin melkein kenelläkään muulla, mutta totuus on, että se rooli antaa enemmän vapautta tulkitsijalle, kuin Mannerheim.

Gladiaattoreita taas on roudattu areenoille ympäri maailmaa taistelemaan, joten tuossa roolissa voi näytellä kuka tahansa ja minkä värinen tahansa.
Ja lahtaajia on ollut vähän kaiken värisiä, joten miksei NEEKERI voi näytellä suomalaista sotasankaria? :)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #51 : 17.08.2012 20:36 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Siis nämä "tilaisuudet" kyllä aina näyttävät ketkä tykkäävät neekeri sanaa viljellä. Eipä siinä voi kuin päätänsä ja silmiään pyöritellä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #52 : 17.08.2012 20:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Isken Gba:na väliin ja heitän blogin aiheesta lautalaisten ihmeteltäväksi:

http://www.ksml.fi/yhteiso/blogit/markolla/mannerheim-neekerina/1235944#.UC5LljMAxBx.facebookÖö? :???:
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #53 : 06.10.2012 16:32 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Tänään Teemalta klo 21.01 sitä herkkua sitten tulee.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #54 : 08.10.2012 09:54 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tänään Teemalta klo 21.01 sitä herkkua sitten tulee.

Tulipahan tuo katsottua lauantaina. Vähän ehkä petyin, odotin jotain överimpää ja provosoivampaa menoa, mutta tuohan oli aika rauhallinen kuvaus Mannerheimin nais-suhteista.

Kun sitä meittii, niin elokuvan jälkeen tullut making of oli oikeastaan paljon parempaa kamaa.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #55 : 08.10.2012 15:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Todella huono elokuva tosiaan, hyvin tylsä. Näyttelijät ehkä paskimpia mitä olen koskaan nähnyt. Odotin tästä itseasiassa hauskaa komediaa, mutta leffa yritti ottaa vähän liian tosissaan homman. Budjetti näkyi ihan kaikessa, kohtauksia kierrätettiin, laatu oli joka paikassa ihan sutta. Hyvä provoyritys, saivat ainakin mediatilaa. 1/5
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #56 : 08.10.2012 22:01 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Mun mielestä ois hauskaa päästä rinnakkaistodellisuuteen, jossa Yle olisikin rahoittanut Hollywood-elokuvaa Mannerheimistä, mikä on kuvattu Kaliforniassa ja pääosissa olisi Nicolas Cage. Luultavimmin ei ihan samanlaista KOHUA saisi aikaan, vaan enemmänkin täyttyisi uutiset Jenkkivau!-jutuista.

Tämäkin viime aikojen suurin puheenaihe ja KOHU on taas osoittanut kuinka hyvin meillä Suomessa asiat on, kun tumma Mannerheim tuntuu olevan isoin ongelma. Toisaalta se on myös osoittanut, kuinka maa on täynnä piilorasisteja.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #57 : 08.10.2012 22:07 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin tai suurin syy taitaa olla se, että suomi potee edelleen traumaa talvisodasta, ja että Mannerheimia pidetään miltei pyhänä hahmona, suomen vapahtajana.

Kyllä se siitä, me vielä kasvetaan kansana ja ihmisinä.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #58 : 08.10.2012 22:13 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Eli Suomi on kuin islam-usko, ja Marski on meidän oma Muhammed.  :)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #59 : 08.10.2012 22:20 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Leffa oli kyllä surkea, tosin sen jo arvasikin trailerin perusteella.


Kohuun/kriisiin en osaa suhtautua kuin lämpimän humoristisesti
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines