Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalauta-Crew [Rockstar Social Club]  (Luettu 38282 kertaa)
Pelaajalauta-Crew [Rockstar Social Club] « : 25.05.2012 05:14 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuten joku jossain jotenkin on ehkä saattanut huomata, Max Payne 3 ilmestyi. Tämän myötä myös ilmestyi Rockstarin yksittäisten pelien rajat rikkova Guild-systeemi, Crew:t. Jos on Crew:ssa voi saada kivaa ylimääräistä matseista (kuten expaa ja... no, ainakin expaa. Exp on kivaa.), voi pelata crew:ten välisiä kahakoita ja kantaa oman Crewn emblemiä hahmonsa kuteissa. Lisäinfoa.

Itsehän olen tavallaan surullinen hahmo, koska omassa kaveripiirissäni ei ole kovin montaa potentiaalista jäsentä oman crew:n perustamista ajatellen, joten mieleeni juolahti joskopa perustaisi rakkaimmalle pelaajatäytteiselle laudalle oman? Eli ideana tässä on nyt on tiedustella olisiko Pelaajalaudan jäsenillä tilaisuutta ja mielenkiintoa kantaa laudan logoa mukanaan Rockstarin multiplayer-matseihin ja ehkäpä silloin tällöin pelata toistensa kanssa tai vastaan?

Saa ottaa huomioon etten oikeastaan tiedä kovin paljoa miten tuo käytännössä toimii, kun en ole vielä edes Social Clubiin rekisteröitynyt, eli on vähän informaatiovajetta tietyistä Crew-systeemin ominaisuuksista (onko crew multiplattari vai pitääkö tehä eri alustoille omat? Toimiiko crew pelinsisäsenä friend listinä, että voi loikata toisen lautalaisen peliin vaikkei olisikaan mitään erityistä crew feudia mielessä? Miten crewn jäseniä valikoidaan, onko joku Crew leader joka hyväksyy pyynnöt vai pääseekö kuka vaan milloin vaan sisään? jne...)

Jos saa tuulta alleen, hyvä. Jos ei toimi syistä X tai Y, ei voi mittää. Joku minua jaksavampi saa kaikin mokomin pistää crewn pystyyn, kun itseltäni menee varmaan tyyliin kolme kuukautta saada aikaseksi. Jos sillä on väliä, pelailen Max Paynea boksilla.

Aijoo, mietin pitkään ja tuskasesti kuuluuko tämä threadi pelikeskusteluun vai peliseuraan, mutta tähän päädyin. Pitäähän Modejenkin saada tekemistä.
tallennettu
Vs: Pelaajalauta-Crew [Rockstar Social Club] « Vastaus #1 : 25.05.2012 11:41 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Siirsin tämän tänne peliseuran puolelle.

En ole peliä vielä hankkinut ja menee varmaan kesäkuun puolelle kun on tulossa mahdollinen muutto ja kaikkea. Boxilla mä tätä itsekin pelaisin. Meikäläinen on ainakin messissä, palailen asiaan kun saan pelin hankittua.

Eikö tämä crew vaikuttanut jotenkin myös tulevassa GTA:ssa?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Pelaajalauta-Crew [Rockstar Social Club] « Vastaus #2 : 25.05.2012 18:15 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Eikö tämä crew vaikuttanut jotenkin myös tulevassa GTA:ssa?
Jos oikein muistan niin tämän crewn idea oli juuri se että se ei ole pelikohtainen, vaan se toimii kaikissa (?), tai ainakin useammissa Rockstarin peleissä missä nyt sattuu moninpeli olemaan. Tai siis tulevissa peleissä. Max Paynen ajattelin kyllä ostaa, mutta ainakaan tällä hetkellä ei kyllä löydy mielenkiintoa tälle Crew-systeemille.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelaajalauta-Crew [Rockstar Social Club] « Vastaus #3 : 15.07.2012 16:10 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili BUMP!

Meikällä alkaa tässä parin viikon sisään kesäloman tapainen ajanjakso, joten pelaaminen mitä todennäköisimmin lisääntyy. Max Payne 3 on jo pari kuukautta vanha, mutta serverit on vielä pystyssä ja jonkinnäköisiä multiplayer eventtejäkin Rockstar järkkäilee. Onko porukka jo ostanut pelin ja Pelaajalauta-Crew hotsittaisi, vai haudataanko ajatus ja kadutaan sitten seitsemänkymppisinä kun ei nuorena tehty mitää hölmöä?

Sivunoottina sen verran kerrottakoon etten vieläkään ole tutustunut yhtään mitenkään Crew:n perustamiseen tai toimimiseen, koska aika ja energia on ollut vähissä, enkä niistä osaa kertoa.

Jos oikein muistan niin tämän crewn idea oli juuri se että se ei ole pelikohtainen, vaan se toimii kaikissa (?), tai ainakin useammissa Rockstarin peleissä missä nyt sattuu moninpeli olemaan. Tai siis tulevissa peleissä.

Tämä on totuus.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines