Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: FIFA 12  (Luettu 41806 kertaa)
FIFA 12 « : 09.01.2012 14:33 »
Typooni Jäsen Viestejä: 1 Basaaripisteet: 0 Profiili http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_12

Okei kokeillaan laittaa tännekin kyselyä, kun edellinen tiimi kaatui omaan mahdottomuuteensa, tuli rikastettua sitä vähän liikaa joten pysytään tällä kertaa kotimaisissa voimissa:

Jos jotakuta kiinnostaa Pro Clubs -pelit omalla Virtual Prolla suhteellisen hyvässä seurassa niin saa ottaa yhteyttä. Tällä kertaa pakollisina vaatimuksina ovat Mumblen käyttäminen ( http://mumble.sourceforge.net/Main_Page ) ja täysi-ikäisyys mieluiten 20+.

Tiimissä on tällä hetkellä kolme pelaajaa eri ikäluokista ja eri puolilta Suomea ja etsimme lähinnä keskikentälle pelinrakentajaa ja mahdollisesti laituria / tehokasta hyökkääjää. Puolustaja/maalivahtikin/ANY(varauksin) tulee kyseeseen, jos kiinnostus ja taidot siihen positioon ovat korkeat.

Tiimi ei todellakaan ole mikään ammattimaisesti pelaava natsijoukkue joka haluaa olla maailman paras, vaan pelaamme rennosti yhteispeliä korostaen ja pienistäkin onnistumisista nauttien ja kannustaen säilyttäen pelaamisen riemun.

Mumble-puheohjelman käyttäminen mahdollistaa vaativampienkin kuvioiden suunnittelun etukäteen ja taktisen yhteisymmärryksen säilymisen kentällä. Olemme myös avoimia ehdotuksille taktiikoiden suhteen ja esim. voimme vaihdella halujen mukaan vapaapotkujen/kulmapotkujen antajia ym.

Ottakaa ihmeessä rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi ja keskustellaan lisää asioista ja kysymyksistä. Lisätkää Origin-nimi: Typooni ja laitan sitten Originissa jatkolinkit joukkueeseen ja meidän Mumbleen.

Alusta: PC
Ja FIFAa omistamattomille vinkki: http://ezykey.net/index.php?route=product/product&path=82&product_id=76 hinta 16,5€ ja toimii moitteettomasti. Otamme myös siis uusia pelaajia. joilla kokemusta demosta tai aikaisemmista FIFA-versioista/urheilupeleistä.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines