Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Yakuza 3 -julkaisu!: 12.03.2010
  • Yakuza 4 -julkaisu!: 18.03.2011
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti  (Luettu 48621 kertaa)
Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « : 18.02.2010 18:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili


Segan Yakuza 3 eli japanilaisittain Ryu ga Gotoku 3 saapuu muutaman viikon päästä viimein tänne Eurooppaankin. Tässä ketjussa olisi siis tarkoitus aiheesta turista. Meikällä ainakin varmaan kevään odotetuin peli  :)

Yakuza 3:han julkaistiin Japanissa aika tarkalleen vuosi sitten ja fanit ovat siitä lähtien odottaneet ja vaatineet Segaa julkaisemaan pelin myös länsimaissa. Itselläkin oli muutaman kerran aika lähellä tämän pelin importtaaminen Japanista, mutta onneksi päädyin odottamaan sitä mahdollista Euroopan/USA:n julkaisua.

Suurin osa jengistä täällä varmaan tietää, mistä sarjan peleissä on kyse, joten en siitä sen suuremmin lähde tarinoimaan. Kerrotaan nyt kuitenkin sen verran, että peleissä seurataan Kazuma Kiryu -nimisen miekkosen tarinaa, josta ei draamaa tai juonenkäänteitä puutu. Sarjan aiemmat pelit ovat saaneet niin Japanissa kuin Euroopassakin osakseen arvostusta, mikä ei ikävä kyllä ole näkynyt juurikaan myynneissä pallon tällä puoliskolla. Kaksi aiempaa osaa on myynyt suht kehnosti (ainakin Segan mielestä) täällä lännessä, mutta toivotaan että tämä kolmas osa myy edes hieman paremmin. Saataisiin sitten se neljäskin osa tänne joskus. Eli ostakaa tämä peli, Final Fantasy XIII on kuitenkin ihan kakkaa..


Ja sitten vielä ne tärkeimmät, eli peli ilmestyy Euroopassa 12.3.2010 ja demo julkaistiin tänään PlayStation Storessa, joten kaikki kipin kapin lataamaan!


Pelin sivut GameTrailers.comissa (trailereita ja videoita)
UK Debut Trailer
Japanese Battles Trailer




« Viimeksi muokattu: 17.09.2010 19:08 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #1 : 18.02.2010 19:12 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Jollei synttärilahjaksi napsahda kunnon jackpottia, niin joutunen lykkäämään Yakuza 3:n ostoa ainakin muutamalla viikolla. Voi toki olla, että muutenkin täytyy luopua day one -ajatuksesta, sillä tällä hetkellä markkinoille työnnetään vähän turhan paljon kiinnostavia pelejä. Nyt kaluttavana on muun muuassa Star Ocean The Last Hope: International, ensi viikolla tulisi Heavy Rain ja tietenkin hieman ennen Yakuzaa tulisi vielä vuoden toiseksi eniten odottamani peli, Final Fantasy XIII. Tokihan Yakuza 2 on myös lähes kokonaan pelaamatta, mutta katsoo nyt annanko sen häiritä.

Ensimmäisen Yakuzan läpäisystä jäänyt maku on kuitenkin varmistanut sen, että kiinnostusta sarjaa kohtaan vielä löytyy. Beat 'em upin yhdisteleminen seikkailuun ja roolipelielementteihin on tuntunut varsin oivalta idealta, eikä toteutuskaan ole yhtään huonommalta tuntunut. Ensimmäisen osan tarina ei varsinaisesti juuri liikuttanut, mutta ainakin hahmona Kazuma on kieltämättä kyllä aika äijä, ja vieläpä varsin mielenkiintoisella tavalla. Hepulla onkin näin ollen siistiä pelata, ja välipätkien katselukin hoituu hyvin fiiliksin. Voikohan muuta edes vaatia? Viihdearvohan kun löytyy nyt jo roimasti.


« Viimeksi muokattu: 18.02.2010 19:19 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #2 : 18.02.2010 19:26 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
...joutunen lykkäämään Yakuza 3:n ostoa ainakin muutamalla viikolla. Voi toki olla, että muissakin tapauksissa täytyy luopua day one -ajatuksesta, sillä tällä hetkellä markkinoille työnnetään vähän turhan paljon kiinnostavia pelejä.

Sama. Lähes samoihin aikoihin Yakuza 3:n kanssa ilmestyy vuoden merkkitapaus, GOW III, jolle pitää uhrata kaikki mahdollinen aika. Sen lisäksi maaliskuussa pitäisi tulla myös GTA: Episodes from Liberty City PS3:lle, ja onhan mulla tässä pelattavana vielä Batman: Arkham Asylum ja Battlefield 1943, joiden lisäksi Yakuza 2 pitäisi läpäistä uudelleen pitkästä aikaa, jotta saisin kolmosen tarinasta kunnolla otteen. Toki Y3 tulee hankittua, mutta joudun lykkäämään ostosta huhtikuuhun.
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #3 : 11.03.2010 17:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili


Kiitokset vaan Prismalle  :)
tallennettu
Vs: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #4 : 12.03.2010 12:37 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili Näyttäisi olevan aika kiven alla tämän peli. Aamupäivällä tuli käytyä VPD:ssä, Gigantissa ja kaikissa Jumbon kaupoissa, jotka myyvät pelejä, eikä missään ollut Yakuza 3:sta. Okei, ehkä GameStopista olisi saanut, mutta sieltä en osta mitään suoraan hyllystä, kun pitävät sellaisia sikahintoja.
Ei kai tässä auta muu kuin yrittää tilata jostain nettikaupasta.
Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #5 : 12.03.2010 13:04 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Aamupäivällä tuli käytyä VPD:ssä -- eikä missään ollut Yakuza 3:sta.
Kai kysäsit kassalta asiaa? Mulla kävi Kingdom Hearts 358/2 Daysin kanssa aikoinaan myös niin, että kävin aikaisin julkaisupäivänä peliä myymälästä etsimässä, mutta porukat VPD:ssä eivät olleet vielä saaneet niitä varastoon. Koska he kuitenkin saavat postia aina neljään asti, pyydettiin minua soittamaan vielä tuohon aikaan myymälään, jos he vaikka olisivatkin saaneet haluamani pelin. Ja kas kummaa, sinnehän se tuli, kun vähän odotteli 8)

Alkoi muuten näin julkaisupäivänä kummasti kuumottamaan taas Yakuza, mutta pelataas tuo FFXIII nyt kuitenkin eka läpi.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #6 : 12.03.2010 13:16 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili
Aamupäivällä tuli käytyä VPD:ssä -- eikä missään ollut Yakuza 3:sta.
Kai kysäsit kassalta asiaa?
Juu, kysyin ja sanoivat, että ehkä saavat tänään neljältä lisää. Pitää nyt miettiä miten tuon kanssa tekee. Tilaanko VPD:n nettisivuilta ja odotan kärsivällisesti vai kiertelenkö vielä kauppoja peliä etsien. Tämä on kyllä pakko hankkia heti julkaisussa, jotta olisi edes pieni mahdollisuus saada Yakuza 4 joskus Eurooppaankin.
Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #7 : 12.03.2010 15:00 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Meillä Verkkokauppa.comissa on ainakin 7kpl Yakuzaa varastossa, jos tilaamaan päädyt. Myymälässä on kolme kappaletta. Mutta tosiaan vähän kiven alla tuntui olevan eilen kun kävin kysymässä, esim. Anttiloiden tietokannoista ei peliä löytynyt. Lisäksi kaikki tuntuivat olettavan pelin nimen kirjoitettavan "Jakotsa", onko tuo nyt oikeasti niin tuntematon käsite...
 
tallennettu
Vs: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #8 : 12.03.2010 15:54 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili Olinkin unohtanut Verkkokaupan kokonaan. Nyt on peli varattu, pitää vain ehtiä jossain vaiheessa käydä noutamassa se sieltä.
Kiitos despire vinkistä.
Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Vs: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #9 : 23.03.2010 22:16 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Miten maistuu kolmos-Yakuza parin viikon jälkeen, despo ja muut?

Kovasti tätä tuli odotettua, mutta englanniksi käännetty demo jostain syystä latisti odotuksen enkä oikein tiedä miksi. Ja jutut poistetuista jutuistakin oli hieman ankeaa luettavaa vaikken aiemmissa peleissä niinkään minipeleistä kamalasti innostunutkaan tai kaikkia sivuquesteja tehnyt.

Ehkä olisin toivonut sarjan pysyvän PS2:lla, kovin suurella budjettilla kun ei näitä pelejä taideta tehdä jolloin PS3:sta ei oteta kovinkaan paljon irti ja itse peli jää näyttämään hieman tökeröltä. Kun taas samalla rahalla PS2:lla peli näyttäisi alustan rajoitukset ottaen huomioon varsin hyvältä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #10 : 23.03.2010 22:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Perskele, kun ei ole oikein päässyt viime aikoina pelaamaan tätä kun lupasin muijalle, että en pelaa jos hän ei ole paikalla. Viime viikonloputkin ovat olleet sen verran kiireisiä, että peliä on takana vasta joku about 5+ tuntia. Kuudennessa chapterissa menen atm.

Mutta hyvältähän peli maistuu. Juonesta nyt on paha mitään kummempaa sanoa, kun se on vasta viime hetkinä lähtenyt kunnolla liikkeelle. Kiinnostavalta vaikuttaa silti ja innolla odotan, että pääsisi tarinaa jatkamaan. Toimintaan pääsi aika hyvin heti mukaan, vaikka edellisten osien pelaamisesta vähän aikaa onkin. Hyvin se Kazuma silti vielä mättää niitä kadulla vastaan tulevia räkäpäitä  :)

Enkä nyt sanoisi, että peli näyttää tökeröltä vaikka onhan niitä rumia tekstuurejakin siellä täällä eikä PS3:sta mitään täysiä tehoja irti otetakaan. Päähahmot ovat mielestäni ainakin ihan tarpeeksi ilmeikkäitä ja hyvin tehtyjä.

Säälihän se on, että pelistä jouduttiin jotain osa-alueita poistamaan mutta en myöskään käsitä miksi joku jättäsi pelin ostamatta vain sen takia, että hostess-baarissa ei voikaan käydä. Se tärkein osa peliä, eli tarina, hahmot, pelimekaniikka ja huumori on kuitenkin yhä tallella ja hyvin tehty. Kyllä tätä kokeilla kannattaa, koska luvassa on varmasti jotain erilaista. Jos piti tai oli kiinnostunut edellisistä osista, niin kannattaa kokeilla. Pelistä löytyy myös varsin kattavat juoniesittelyt edellisistä peleistä ihan videomuodossa ja selostuksella, joten ei juuri haittaa vaikka edelliset osat olisikin jääneet pelaamatta.

Ja siitä huumorista puheen ollen...  ;D
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #11 : 24.03.2010 13:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ostamatta jäi. Ei kiinnostanut enää sen jälkeen kun kuulin, että pelistä on poistettu sivutehtäviä ja muuta tavaraa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #12 : 29.03.2010 19:30 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili Eilen illalla pääsin pelin lopulta lävitse. En mitään kauheaa kiirettä pitänyt pelin läpäisyssä, vaan pyörin pitkään kaupungissa sivutehtäviä tekemässä.
Aikaa kului noin 48 ja puoli tuntia ja completion rate oli vähän päälle 50% eli puolet hommista jäi kuitenkin tekemättä.

Hyvä maku jäi pelistä. Kaupungilla oli hauska harhailla ja käydä välillä pelaamassa dartsia tai biljardia. Karaokekin tuli tutuksi. Sivutehtäviä oli paljon, eikä missään vaiheessa ehtinyt kaipaamaan Japani-versiosta leikattuja tehtäviä. Pääosin tehtävät olivat sellaisia, joissa joku saa lopulta turpiinsa Kazumalta. Mutta kyllä sitä tuli välillä selvitettyä murhamysteerikin Poirotin tapaan.
Taistelu ei hirveästi ollut muuttunut edellisistä osista. Vaikka taisteluja oli paljon, niin ne eivät koskaan päässeet ärsyttämään, koska vastustajia pystyi pieksemään monella eri tavalla. Raaimman näköistä oli repiä pihdeillä vastustajalta kynsi tai hammas. Kazuman liikkeistä hauskin (ja turhin) oli liike, missä Kazuma kesken taistelun pitää tupakkatauon. 

Tarinankerronnasta ja hahmoista tuli monesti mieleen Metal Gear Solid. Kazumassa on paljon samanlaista karismaa kuin Solid Snakessa.
Pelin loppu oli huikea ja lopputaistelua edelsi kunnon joukkotappelu kymmeniä vastustajia vastaan.
Sanoisin, että tämä kolmas osa on sarjan paras. Kenzan! pääsee lähelle, mutta kolmonen on monipuolisempi ja tarina on parempi.

Nyt sitten vain odottamaan Yakuza 4:ä.

Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Vs: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #13 : 26.05.2010 03:41 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Pahasti myöhässä, mutta sellaista sattuu.

Päädyinkin sanomisistani huolimatta hankkimaan pelin hyvin nopeasti sen julkaisun jälkeen, mikä ei muista peleistä huolimatta osoittautunutkaan huonoksi ideaksi. Yakuza 3 tuli ja puri todella kovaa. Vastaavanlaisia pelejä ei todellakaan pomppaa nykyään eteen ainakaan kovinkaan useasti, joten kokemus olikin tutusta kaavasta huolimatta jälleen sieltä raikkaammasta päästä. Väänsit sitten itse päätarinaa tai sidestorya, tarjosi kaduilla miehelle jos toiselle mielellään nyrkkiään, eikä Kamurochon ja Okinawan kulmien tutkiminen ollut sekään yhtään hassumpaa puuhaa. Erityisesti juuri eri sivutehtäviä tuli haravoitua tuntitolkulla jo pelkästään näiden tarjoamien erilaisten juonikuvioiden takia. Paha minipelejäkään on tosin lähteä vähättelemään, vaikka juoksemisen rinnalle olisinkin kaivannut vielä jotain muuta vastaavaa.

Leikkaukset pomppivat nenille ajoittain, mutta koska en ole mikään erityisen suuri mahjongin tai hostess-baarien fani, tuli suuremmilta pettymyksiltä vältyttyä. Mielenkiintoisempaa puuhaa on lähes aina tarjolla, ja vaikka pelin ympärillä pyöriikin paikoin myös lievä vanhentuneisuuden tunne, on ohjainta hankala laskea käsistään. Simppelit mekaniikat muutamien syvällisempien kikkojen kanssa muodostavatkin aikamoisen dynaamisen duon tänä päivänä, miksi taisteluissakin on edelleen se oma viehätyksensä. Heat- ja refleksiliikkeet kun ovat pirullisen tyydyttäviä käyttää, vaikka ilmankin periaatteessa pärjäisi.

Nelos-Yakuzaa tuleekin tässä seuraavat kuukaudet toivottua tarpeen vaatiessa vaikka kädet ristissä, sillä pelisarja on löytänyt paikkansa sydämessäni. Kaiken maailman räiskintöjen seassa tällaiset teokset tulevat pitkään maistumaan, vaikka ne leikkuupöydän kautta länteen tulisivatkin.


« Viimeksi muokattu: 26.05.2010 04:10 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #14 : 08.06.2010 17:16 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuplaa pukkaa, mutta syystä!!

Lainaus
In a move that will be sure to thrill Yakuza fans outside of Japan, we’re pleased to announce that SEGA will indeed be releasing Yakuza 4 in Spring 2011 on the franchise’s traditional home, the PlayStation 3.
Sega Europe Blog

 ;D ;D ;D

Tuli sieltä leikattua kamaa tai ei, on tämä kyllä kovin uutinen vähään aikaan.


« Viimeksi muokattu: 08.06.2010 17:30 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #15 : 08.06.2010 18:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tuplaa pukkaa, mutta syystä!!

Lainaus
In a move that will be sure to thrill Yakuza fans outside of Japan, we’re pleased to announce that SEGA will indeed be releasing Yakuza 4 in Spring 2011 on the franchise’s traditional home, the PlayStation 3.
Sega Europe Blog

 ;D ;D ;D

Tuli sieltä leikattua kamaa tai ei, on tämä kyllä kovin uutinen vähään aikaan.

Jesjesjes, upeeta  ;D

Hienoa tässä on myös se, että ei tarvitse sitä kahta vuotta odottaa epätietoisuudessa. Hyvä että saatiin tieto näin "varhaisessa vaiheessa".
tallennettu
Vs: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #16 : 08.06.2010 19:05 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Olipas mukava yllätys. Yakuza 3 kyllä taisikin myydä ihan kohtalaisen hyvin.

Tämä kyllä taitaa olla viimeinen naula Kenzain länkkärijulkaisun arkkuun, harmi. . .
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #17 : 03.09.2010 13:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili


Yakuza 4:n kansi on ainakin hieman tyylikkäämpi kuin kolmosen  :)
tallennettu
Vs: Yakuza 3, starring "cooliuden multihuipentuma" Kazuma Kiryu « Vastaus #18 : 03.09.2010 13:20 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Löysin ainakin neljä sex-sanaa... Approved.
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #19 : 17.09.2010 19:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Muutin ketjun nimeä, niin voidaan sitten turistä täällä yleisesti sarjan peleistä.


Yakuza: Of the End gameplay-montaasi.

Eipä tuohon kyllä oikein muuta voi sanoa, kuin että mitä vittua  :lol:
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #20 : 03.02.2011 12:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Yakuza 4:n demo saapuu PSN Storeen 22.2. (USA) ja 23.2. (EU). Varmaan sama demo, mikä on löytynyt JPN Storesta jo vuoden verran, mutta nyt varmaan sitten ymmärtääkin vähän paremmin.

Yakuza 4 löytyy muuten Verkkokaupasta hintaan 32,90€ ihan ilman mitään Oolannin säätöä, eli jos kiinnostaa niin kannattaa ehkä varata vielä kun pystyy. Olettaisin, että tuo on jonkin asteen virhe, koska muuten menee tappiolla. Tai sitten siinä on joku idea, jota en vaan hiffaa..
tallennettu
Vs: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #21 : 03.02.2011 14:23 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Loistavaa! Kun sitä nyt kolme osaa on tullut jo pelattua, niin mennään nyt ihan suosiolla vaan loppuun asti tämän sarjan kanssa ja ostetaan kaikki englanniksi julkaistava.

Eilen tai toissapäivänähän tästä nelosen Euro-versiosta kyllä julkistettiin jonkinlainen spesiaaliversio. Mutta saattaa olla sama juttu kyseessä kuin kolmosen tapauksessa oli, jossa pelistä ei taidettu julkaista muuta kuin spesiaaliversio.


Mutta ihan oikeasti, toivottavasti tuo "Of the End" on sarjan viimeinen osa. Alkoi jo tuossa kolmosessa hieman puudutus sarjaa kohtaan iskeä, ja vaikka Of the End olisikin miten erilainen tahansa, niin eiköhän tässä olla jo Kazumaa ihan tarpeeksi nähty.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #22 : 03.02.2011 14:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Kyllähän sarja alkaisi pikkuhiljaa kaipaamaan uudistumista. Toivottavasti tuon Of the Endin tuotannon aikana ryhtyvät viemään sarjaa uuteen suuntaan Yakuza 5:n kanssa. Kazuma on kyllä niin siisti hahmo, että hänen seikkailujaan haluan seurata jatkossakin..

Eli itse toivon lisää Yakuzaa PS3:lle, pääosassa Kazuma mutta uudistakaa nyt kohta sitä sarjaa plz..
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #23 : 17.02.2011 16:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jos joku haluaa ostaa Ryu ga Gotoku Kenzain, niin saa laittaa tarjouksia YV:llä tai vastaavasti etsiä Huuto.netistä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #24 : 09.03.2011 16:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili


Yakuza: Of the Endin meininkiä. Eivät ainakaan liian tosissaan ota tätä spinoffia  ;D
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #25 : 13.03.2011 16:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili





Yakuza 4:n julkaisu lähenee sillä ensi perjantaina 18.3. tapahtuu.

Aikookos joku tämän ostaa? Tällä kertaa peli tulee leikkaamattomana ja Kazumakin on ilmeisesti vähän tuhmemmalla päällä verrattuna kolmosen lastentarhatouhuihin. Oma kappaleeni on tilattuna Ahvenanmaalta, mutta pelaamaan en ainakaan ihan heti pääse. Pitäisi vetää vielä Demon's Souls, Fallout: NW ja Sly 2 ensin, niin eivät jää kesken.

Kazumalla uusi upea karaokebiisi  :)


« Viimeksi muokattu: 13.03.2011 16:48 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #26 : 13.03.2011 16:55 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostoonhan nelonen lähtee, se on selviö kun niin hyvin ovat nuo edellisosat maistuneet, mutta jälleen hankinnan ajankohta on hieman auki. Aika kun on heinäkuuhun asti pahasti kortilla, on pelattavaa nyt jo rästissä sellaiset määrät, että saas nähdä, kehtaako Yakuzaa edes yrittää mahduttaa tähän kaiken säätämisen keskelle. Paljon kyllä kutkuttaisi palata taas Kamurochoon.

« Viimeksi muokattu: 13.03.2011 17:27 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #27 : 13.03.2011 17:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ostoonhan nelonen lähtee, se on selviö kun niin hyvin ovat nuo edellisosat maistuneet, mutta jälleen hankinnan ajankohta on hieman auki. Aika kun on heinäkuuhun pahasti kortilla, on pelattavaa nyt jo rästissä sellaiset määrät, että saas nähdä, kehtaako Yakuzaa edes yrittää mahduttaa tähän kaiken säätämisen keskelle. Paljon kyllä kutkuttaisi palata taas Kamurochoon.

Itsekään en tosiaan ainakaan pariin viikkoon varmaan kerkeä pelaamaan, saa sitten nähdä käykö kiusaus liian suureksi. Yksi syy, millä perustelen ostoa itselleni jo nyt on se, että tulevien osien länsiporttausta silmälläpitäen olisi hyvä jos tämä peli kävisi kaupaksi edes jotenkin. Saan sen muutenkin sen verran edullisesti, että tuskin ihan heti löytyy mistään brittikaupasta tuolla hinnalla.

Gameplay-traileri vielä, jos joku ei tiedä mistä on kyse.


Edit:
Nelosen kanssa olisi tarkoitus muutenkin käyttää vähän enemmän aikaa ja tehdä mahdollisimman paljon kaikkea ylimääräistä pikkutehtävää. Kolmonen meni vähän liian nopeasti läpi aikapulan vuoksi ja varmaan kaikkea kiinnostavaa jäi näkemättä..

Edit2:
Zavvista lähtee suht edullisesti:
http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/yakuza-4/10206936.html


« Viimeksi muokattu: 17.03.2011 15:41 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #28 : 18.08.2011 22:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Yakuza 4 meni läpi tuossa vähän aikaa sitten. Pääsin aloittamaan pelin kunnolla vasta kolmisen viikkoa sitten ja väliin tuli vielä parin viikon tauko matkasta johtuen. Hyvää kannatti kuitenkin odottaa, koska peli on mielestäni edellisosaa parempi. Ei siinä 3:ssakaan sinänsä mitään vikaa ollut, mutta tässä oli ehkä seurattavampi juoni eikä mitään rasittavia lapsia roikkumassa mukana. Lisäksi uudet hahmot virkistivät kokemusta.

Peliaikaa pelin parissa kului 51h 25min, mikä oli ehkä enemmän kuin alunperin oli tarkoituksena. Pelissä on kuitenkin niin paljon kaikkea ylimääräistä tekemistä, että ei edes puolia ehtinyt näkemään. Kolmannen osan kanssa en ehtinyt/jaksanut hirveästi viettää aikaa muun sälän, kuin pääjuonen parissa mutta nyt tein kaikki sivutehtävät ja oman Hostess-klubin pyörityksessäkin meni tunti jos toinenkin. Uudet hahmot olivat myös ihan mukavaa vaihtelua, vaikka Kazumalla onkin aina hauska pelata. Erityisesti Akiyamaa toivoisi näkevän tulevaisuudessakin ja Saejimalla mättäminen taas on todella hauskaa, kun äijä on vahva kuin karhu.

Jos joku ei ole vielä kokeillut, niin suosittelen kyllä täysillä tätä, varsinkin kun hintaa on vain muutama kymppi nykyään. Ja jos Yakuzoita ei ole ennen pelannut, niin en näe syytä miksei tästäkin osasta voisi aloittaa. Harvinaisen kattavat videot nimittäin löytyy edellisten osien tapahtumista, joten mukaan pääsee kyllä. Varsinkin kun Yakuzojen juonet eivät koskaan ole olleet sinänsä mitenkään samaa story arccia, vaan kaikissa on oma juonensa vaikka tietysti yhteen liittyvätkin.


« Viimeksi muokattu: 18.08.2011 23:36 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti « Vastaus #29 : 11.04.2012 23:48 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Dead Souls meni tosiaan läpi viime viikolla ja vaikka epäilyit paikoin oikeaksi osuivatkin, niin Yakuza-diggarille kyseessä oli silti aika mukava välipala. Kieltämättä paikoin ankeissa räiskintäosuuksissa oli mukana se oma hauska arcade-henkensä, joka tuntui sopivan sarjan tyyliin varsin oivallisesti. Samalla myös otettiin jälleen aika mukavasti väliä pelien valtavirtaan, mikä toi kummasti lisäviehätystä peliin.

Sivutehtävät ja muut sivupuuhasteltavat oli myös ujutettu menoon mukaan varsin toimivasti, vaikka toiminta poikkesikin reilusti aiemmasta. Tästäkin huolimatta kaipuu täysverisen Yakuzan pariin ehti kuitenkin myös yllättää. Muutenkaan en oikein pystynyt tottumaan siihen, kuinka Kazumallakin asioita hoidettiin tuliaseita käyttämällä. Se ei vaan tuntunut oikealta.

Toivottavasti Segan taloussäädöt eivät vahingoita Yakuza 5:n kehitysprosessia.


« Viimeksi muokattu: 11.04.2012 23:54 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines