Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Xenoblade Chronicles  (Luettu 11775 kertaa)
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #30 : 21.10.2011 22:54 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllä tästä tätä menoa saa helposti reippaat toista sataa tuntia hupia aikaseksi.  :P

Jep. Tällä hetkellä huidellaan jo päältä 130 tuntia ja aletaan kohtapuoliin kutitella loppubossin majapaikkaa. Ja on tässä vielä sivutehtäviäkin edelleen vielä kymmeniksi tunniksi.  ;D

Ja edelleen peli jaksaa koukuttaa päivä päivän jälkeen samalla lailla kuin ensimmäisellä viikolla, ei mitään väsymisen merkkejä. Tähän ei moni peli pysty.
Näillä statseilla ehdottomasti vuoden peli tähän mennessä ja pääsy mun top 5 rope of all timeen.

Ja miettii, että vielä viikkoa ennen julkaisua ajattelin olla ostamatta koko peliä, kun se olisi kummiskin vain pelkkää monsunlahtausmättöä.  :rollaus:  :lol:
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #31 : 03.11.2011 16:10 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Todennäköisesti saan tänä iltana pelattua tämän pelin loppuun. Vaikka viimeiset pelialueet ovat olleet aika paskoja verrattuna aiempiin, niin hyvin tämän on jaksanut läpi vetää. Juonen kulkua olisi voinut hiukan tasaisemmin jakaa, sillä tarinassa on tapahtunut viimeisen parin tunnin aikana enemmän kuin pelissä tähän mennessä yhteensä. Aika uskomatonta ja täysin ennalta-arvaamatonta settiä yhtäkkiä koko ajan. Vähän liiankin yliampuvaa välillä.

Yhteensä jotain 80+ tuntia kellossa tällä hetkellä ja hahmot vajaassa 80 levelissä. Jos ei olisi niin paljon muutakin pelattavaa, niin helposti saisi vielä varmaan 30-40 tuntia uppoamaan sidequesteihin. Noista level 100+ monsuistakin tippuu ilmeisesti kaikenlaista kivaa, mutta ei toivoakaan että vielä pärjäisi niille. Pitää koittaa vielä saada noita ultimate aseita parille hahmolle, niin sitten voisi mennä poraamaan loppupomon hautaan.

Aikamoinen elämys peliksi, vaikka välillä olikin ylipitkitetty joitain paikkoja turhaan. Jatko-osasta saisi pienillä korjauksilla vielä reippaasti paremmin. Tästä on hyvä siirtyä Zeldaan.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #32 : 16.11.2011 20:22 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Olipas uskomaton JRPG, parin viime genin paras helposti. Melko tiukalla aikataululla piti viimeiset parikymmentä tuntia puristaa, gameplay ja tarinan viimeiset 1/3:aa oli semmosta settiä että jaksoi helposti. Melkein 85 tuntia siinä loppujen lopuksi meni. Newgame+:n vedän varmaan joskus parin vuoden päästä, silloin teen kaiken mahdollisen. Perjantaina jatkuu Mariolla tai Zeldalla, riippuu kumpi tulee postiluukusta ensimmäisenä.  :lol: Syksy on tullut.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #33 : 24.04.2012 13:57 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Selasin internjettiä ja tuli vastaan tälläinen pikkutieto:

Lainaus
finding every Landmark and Location in an area will uncover the entire map.

MITÄ?? :o Olenko turhaan kuluttanut tunteja jokaisen kartan pikselin saamiseksi näkyviin: mm. hinkannut seinissä kiinni ja hyppinyt silloilta että varmasti kaikki tulisi. Olisi tästä voitu kertoa minullekkin. No onneksi en ole ehtinyt kovin pitkälle pelissä (koska kaikki aika meni kartan nuohoamiseen) ennen kuin wii lähti autuaammille maille. Tosin inhosin sitä touhua joten kun saan wiini taas kuntoon niin pääsen nauttimaan pelistä täysillä ja ilman tylsää käppäilyä.

Pelistä pitää sanoa: tämän tiedon saatuani kyllä nostaa pelin tasoa jonkin verran silmissäni. Ei tämä (vielä?) skyward swordille pärjää, mutta katotaan kuinka mieli muuttuu kun pääsen eteenpäin. Tällä hetkellä olen siellä jossain jättimäisen puun sisällä olevassa kaupungissa jossa asuu moogleotuksia. Pelitunteja 30-40. >_>
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #34 : 05.02.2013 17:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pelasin tätä joskus aivan loppuun saakka ja lopetin vähän ennen viimeistä bossia, koska halusin pelata pelin mahdollisimman täydellisesti. Nyt muutaman kuukauden tauon jälkeen piti taas palata pelin äärelle ja kyllä taas maistuu. End game contenttia riittää loputtomiin ja jo nyt olen saanut kulumaan kohta 30h lisätuntia pelin parissa. Yhteensä pelikello tikittää noin 100 tunnin paikkeilla tällä hetkellä ja tule varmaan nousemaan vielä usealla kymmenellä tunnilla ennen kuin kaikki on nähty ja koettu.

Nyt koitan kerätä saada hahmojen varusteet ja tehtyä mahdollisimman hyviä kristalleja aseisiin. Noiden yli 100 levelisten superbossien voittaminen on jo haaste sinällään, eikä toistaiseksi niitä vastaan ole mitään mahdollisuutta, mutta jo kaikkien rare monstereidenkin metsästys on huippua. Vasta nyt alan tajuta kunnolla taistelusysteemin kaikki hienoudet ja miten monipuolisia hahmot oikeasti ovat. Pääpelissä monet lähes hyödyttömät abilityt ja kristallit tulevat oikeasti hyödyllisiksi ja pelkkä a-napin hakkaaminen ei enää riitäkään, jos meinaa noita extra-vihuja saada kaadettua. Lisäksi minulla ei ollut hajuakaan noista salaisista alueista, joihin tarvitaan avaimia ennen kuin nyt.

Näin yhteenvetona en keksi pelistä paljoakaan valitettavaa. Mechonis field -alueet pelin puolivälin jälkeen olivat ylipitkiä ja tylsiä, mutta onneksi taso nousi sen jälkeen taas korkeuksiin. Lisäksi juonen eteneminen alkoi liian hitaasti kun alkupuolisko pelistä edetään lähinnä haahuilun varassa. Tämä on hiukan harmi, sillä juoni on kyllä jrpg-pelien mittapuulla sieltä paremmasta päästä. Lisäksi side questit saisivat olla monipuolisempia, mutta pienistä vioistaan huolimatta Dark Soulin jälkeen ehkä tämän genin toiseksi paras peli itselleni. FFXII:ssä ja tässä on juurikin jotain sellaista joka uppoaa minuun. Paskat mistään juonista ja hahmoista. Pääasia että hamstrattavaa, löydettävää ja tutkittavaa riittää. Päälle kermainen taistelusysteemi niin se on siinä.

Yhtäkkiä ihan järjetön hype Monolithin seuraavaa peliä kohtaan.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines