Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Xenoblade Chronicles  (Luettu 11901 kertaa)
Xenoblade Chronicles « : 20.08.2011 20:02 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Peli: Xenoblade Chronicles
Julkaisupäivä: 19.8.2011
Alustat: Nintendo Wii
Kehittäjä: Monolith Soft
Julkaisija: Nintendo of Europe


Xenoblade Chronicles on Nintendon omistaman Monolith Softin kehittämä yksinpeliroolipeli. Pelissä seikkaillaan universumissa, jossa kaksi maailmaa nimeltään Bionis ja Mechonis ovat keskenään sodassa, jolle ei näy loppua. Pelaaja liittyy taisteluun Bionis-maailman puolelle estääkseen mekaanisen armeijan massiivisen hyökkäyksen ja paljastaakseen mystisen Monado-miekan salaisuudet.

Pelin maailma on massiivinen ja pelin luonne on epälineaarinen. Pelaajalle annetaan eteen kymmenittäin sivutehtäviä, joiden pariin voi uppoutua tunneiksi pääjuonen lomassa. Pelin taistelusysteemiä on verrattu FF XII:n vastaavaan. Pelihahmot aloittavat automaattisesti perusiskujen antamisen pelaajan ryhtyessä taistelemaan. Pelaaja voi halutessaan käyttää erikoisiskuja, jotka vaativat kuitenkin palautumisen.

Xenoblade Chronicles on saanut pelimedialta lähes poikkeuksetta positiivisen vastaanoton. Japanilainen Famitsu antoi pelille 9/9/9/9 ja japanilaiset pelaajat ovat hehkuttaneet peliä poikkeuksellisen paljon. Myös länsimaalaiset pelimediat ovat hehkuttaneet peliä ja Metacriticin keräämät arviot ovat olleet kaikki positiivissävytteisiä. Pelin keskiarvo sivustolla on tällä hetkellä 91.

Muita arvioita:

Edge: 9/10
GamesTM: 9/10
IGN: 9/10
Metro GameCentral: 9/10
Cubed3: 10/10
Eurogamer: 9/10

Kuvia:









Traileri:                                                                                                                       Title Screen:

       

Pistäkäähän pelin omistavat mietteitä ja kokemuksia tulemaan!
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #1 : 20.08.2011 20:50 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
En ole mikään japsiropejen suurkuluttuja, vaikka onhan nuo pakolliset Chrono Triggerit sun muut tullut koettua - Persona 4 on tosin yhä kesken kiitos jäätävän hitaan aloituksen joka imi todella tehokkaasti mielenkiinnon peliä kohtaan.

Xenoblade Chronicles taas pärähtää käyntiin sen verran näyttävästi, että koukutus on välitön. Hämmentävää kun ottaa huomioon miten paljon valinnanvapautta peli tarjoaa heti ensimetreillä. Melkein jokainen NPC tuntuu tarjoavan jonkin sortin sivutehtävän tapaista ja hups, yhtäkkiä onkin kulunut viisi tuntia johonkin aivan muuhun kuin pääjuonen seuraamiseen. Nuo sivutehtävät ovat tähän asti pysytelleet melko turvallisesti "Tapa X kappaletta mölliä Y/Vie tavara A paikkaan B henkilölle Ö" -tasolla, mutta toisaalta tehtäviä voi ottaa kerralla hoitaakseen niin monta kuin lystää ja kun tehtävänannon vaatimukset on täytetty palkkio napsahtaa välittömästi ilman turhaa edestakaisin ravaamista (paitsi joidenkin monimutkaisempien questien kohdalla). Niinpä noita tulee suoriteltua miltei puolivahingossa pelkästään paikkoja tutkien ja hirviöitä mätkien. Hieman epärealistista kyllä, mutta lisää pelinautintoa huomattavasti; näin suoraviivaistetaan väsynyttä genreä oikein.

Suoraviivaisuus ja vaivattomuus näkyy mainiosti myös niin tutkimusmatkailussa kuin taistelujärjestelmässä, jotka on saatu nivottua varsin saumattomaksi yhteiskokemukseksi. Matsithan käydään siis reaaliajassa, hirviöt näkee kentällä jo hyvissä ajoin ja usein matsit voikin välttää helposti. Ei tosin vielä ole tullut tarvetta moiselle kuin aivan liian voimakkaiden hirviöiden tapauksessa, sillä matsit ovat mukavan nopeatempoisia ja vaativat jopa taktista silmää. Erikoisiskujen ei kestä spämmiä ihan minne sattuu, esim. tietyt iskut tekevät lisälämää kun iskee varomatonta vihollista takaapäin ja toiset taas laskevat monsterin puolustusta sivulta hyökätessä. Tietyt vihut saattavat olla täysin immuuneja vahingolle ennen kuin suojauksen saa auki oikeilla erikoishyökkäysyhdistelmillä. Uusia nyansseja ja taktisia elementtejä esitellään juuri sopivalla syötöllä - vielä reilun kymmenen pelitunninkin jälkeen riittää uutta opeteltavaa. Taistelumekanismien ja hahmonkehityksen syvällisyyttä voisi ylistää ties kuinka kauan, joten tyydyn vain toteamaan että tuntuu höpöltä mies.

Jos tämän pelin maisemat lukuisina vuonoineen ja notkineen ei innosta tutkimusmatkailuun niin en sitten tiedä mikä siihen pystyy. Mielenkiinto pysyy hyvin yllä erikoisempia esineitä metsästäen (peli jopa palkitsee esineiden keräilystä mukavalla lisäsälällä) tai ihan vain komeita postikorttimaisemia ihaillen. Toisaalta varuillaankin on oltava, kun yhtäkkiä vastaan saattaa tullakin tason 70 jättimonsteri joka pistää porukan lihoiksi jo ilkeällä mulkaisulla.

Uskallan väittää, että pelkästään jrpg-mittarilla Xenoblade on mitä hienoin tekele, mutta ennen kaikkea Xenoblade on erinomainen peli. Se ei tyydy jämähtämään genren luomiin muotteihin, vaan rohkeasti uudistaa ja suoraviivaistaa genrensä väsähtäneitä, pakkopullamaisia traditioita. Väitteet länsimaalaisista roolipeleistä otetuista vaikutteista eivät ole suinkaan liioiteltuja. Suosittelen kyllä todella lämpimästi kaikille, etenkin niille jotka valittelevat Wiin pelitarjonnan kuivakkuutta.
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #2 : 21.08.2011 17:52 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Amazonista.co.uk'sta saa pelin suht halpaan hintaan muuten. Taitaa olla kiinnostavin j-rope sitten FF IX:n omalla kohdallani, mitä, kymmenen vuotta sitten?
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #3 : 21.08.2011 19:54 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Parasta minulle pelissä on että viiden minuutin pelaamisen jälkeen pääsi jo kikkailemaan ihan omia. En ole pelannut juonta eteenpäin vielä paljon yhtään kun olen kasvatellut hahmoja, kerännyt kaikenlaisia aseita ja koittanut voittaa jotain rare enemyjä lähialueilta. Peli on sekoitus FFXII:tä, Monster Hunteria, Dragon Quest IX:ää ja Zeldaa höystettynä omilla jipoilla. Löysin myös jonkun huomattavasti vaikeamman liskon sieltä Colony 9:n rannalta joka ilmestyy vain randomilla joinakin öinä. En ole vaan saanut vielä tapettua sitä kun aina tulee jöötiä hanuriin. Kai sitä on mentävä jatkamaan pelaamista.

Toivottavasti peli menestyy, vaikka nimessä ei luekaan Final Fantasy. Wii kannattaa ostaa pelkästään jo tämän ja Zeldan SS:n takia.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #4 : 21.08.2011 20:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itsellä on jonkinlainen kutina, että tämän pelin pieni erä myydään kuin kuumille kiville.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Xenoblade Chronicles « Vastaus #5 : 21.08.2011 20:57 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Helvetti, ensimmäistä kertaa himottaa ostaa Wii ja pelkästään tämän pelin takia. Mistäs Wiin sais nykyään halvimmalla?
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #6 : 21.08.2011 22:04 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili vois huomenna viedä ffxiii vaihtoo ja hakea tämän tilalle
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #7 : 21.08.2011 22:06 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Eiköhän tää kuun lopussa lähde tilaukseen!
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #8 : 21.08.2011 22:07 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kiinnostaa ja tilaukseenhan tää lähtee, jos vihdoin löytyisi Wiille jotain käyttöä.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #9 : 22.08.2011 13:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen nyt muutaman päivän tätä hypetystä seurannut ja...ei jumalauta! Olin jo niin pettynyt konsolitarjonnan tasapaksuuteen ja siihen että pelit eivät vaan iske ja päättänyt viettää muutamat kuukaudet PC -maailmassa. Ja sitten sieltä tulee tällänen aivan puskista. Deus Ex tilattu ennakkoon, Steamissä pelejä jonossa odottamassa pelaamista, ja NYT pitäisi mennä ostamaan Wiille täysihintainen peli ja totta kai vielä komponentti kaapeli...ironia on käsin kosketeltavaa...Tuntuu kuitenkin että tämä on pakko. Jotenkin voisin veikata että tälle käy kuin Baten Kaitos sarjalle, eli kun et niitä heti osta, sen jälkeen pelkästään pelin löytäminen järkevään hintaan on suoritus.

Eihän tässä nyt muuten ole mitään väkisin väännettyä WiiMote toimintaa? Tai mieluiten: eihän tässä ole ollenkaan WiiMote toimintaa?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #10 : 22.08.2011 14:18 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Eihän tässä nyt muuten ole mitään väkisin väännettyä WiiMote toimintaa? Tai mieluiten: eihän tässä ole ollenkaan WiiMote toimintaa?

Classic-ohjaimella voi onneksi pelata. Tosin odottelen itse innolla hackkia että Gamecuben ohjain rupeaa myös toimimaan. En pidä ollenkaan noista Classic-ohjaimen tateista. Ovat sellaiset dual shockin tapaiset löysät ja paskasti sijoitetut möykyt.

Mutta mikä tahansa on parempi vaihtoehto kuin Wiimotella pelaaminen.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #11 : 22.08.2011 14:25 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tarkennukseksi nyt vielä, jos JayeizH meinasi onko pelissä wagglea/pointteria: ei ole. Wiimote+nunchuk kombolla pärjää ihan mainiosti, ainoastaan kameran säätäminen on kömpelöä ilman toista tattia. Tosin etuna hahmojen liikuttelu ja erikoiskykyjen valinta onnistuu paljon paremmin yhtaikaa kuin Classic-ohjaimilla taistelun tiimellyksessä.
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #12 : 22.08.2011 22:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo siis meinasin että riittääkö Classic ohjaimeksi, että ei tarvitse alkaa heiluttemaan.

Mutta, tulihan tämä nyt sitten käytyä lähiprismasta hakemassa. Menin ensin Gamestopiin, ei ollut, Anttilaan, ei ollut, Prismaan, 3kpl joista otin aivan samaan aikaan toisen kaverin kanssa yhet eli yksi jäi hyllyyn. Huvittuneena pari sanaakin siinä vaihdettiin. Oli kaverikin soitellut peliä parista paikkaa eikä ollut kuulemma ollut. Hyvin menee siis kaupaksi. Joutui yllättävän vähän tuosta kärsimään Prismasta ostettuna, 49€. Olisihan Play.comista saanut about 12€ halvemmalla ja Ålandista aika liki samaan hintaan, mutta pääsihän pelaamaan samantien :) Ja perjantaina olisi tulossa Deus ex vielä. Vähän alkaa aika kyllä loppunaan :rollaus:

Itse peli on kyllä yllättävän hyvä. Taistelu on toimiva, pelattavuus yleisesti on toimiva ja ensimmäisen reilun tunnin perusteella tehtävää on ihan vitusti. Ehkä hiukan liikaakin. Olen oikeasti edennyt pelissä todella vähän, mutta tuntuu että pelissä olisi jo nyt ihan helvetisti tekemistä. Kuten ilmeisesti TK:kin, olen vaan kierrelly Colony 9 aluetta sielä täällä. Kun menin kaupunkiin johon oli tarkoitus mennä heti, puhuin kaupan jälkeen yhdelle ihmiselle ja sain heti tehtäväksi teurastaa ison ötökän rannasta. No totta kai menin rohkeasti testaamaan. Pataanhan siinä tuli ilman mitään epäselvyyttä. Prkl kun se kaveri lähti viereltä niin olen pyörinyt yksinäni. Jopa perus kani tuntuu sellaiselta joka voisi antaa pataan jos ei ajattelisi mitä tekee. No, huomena jatkuu taas.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #13 : 23.08.2011 13:54 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nonniin tänään pamahti itse peli luukusta.



Nyt pitäisi kääräistä se Wii vielä jostain. On se kumma kun jengi ostelee pokkana jostain Kajaanista alle hunttiin noita konsoleita, mutta pääkaupunkiseudulla joutuu heittämään sen 180e tiskiin. Nooh pitää toivoa, että saisi lainaksi jostain niin pääsisi loppuviikosta poraamaan.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #14 : 23.08.2011 15:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
On se kumma kun jengi ostelee pokkana jostain Kajaanista alle hunttiin noita konsoleita, mutta pääkaupunkiseudulla joutuu heittämään sen 180e tiskiin.
Osta käytettynä. Konsolinetissä oli ainaki nettisivuilla käytetty Wii 99€:n hintaan (uusi 169€). Gamestopin hinnasta en tiedä, mutta kyllä sielä käytettyjä konsoleita kai useimmiten on.

EDIT: Verkkokauppa.comissa näyttäisi olevan alle 144,90€. Sieltä kannattaa hakea.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #15 : 23.08.2011 15:26 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Yhtäkkiä tippu jostain isosta vihusta joku rare treasure ja siitä kunnon ase. Yli 2 x tehokkaampi kuin mikää tähän mennessä. Nyt vihuja kaatuu kuin heinää.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #16 : 23.08.2011 16:07 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Osta käytettynä. Konsolinetissä oli ainaki nettisivuilla käytetty Wii 99€:n hintaan (uusi 169€). Gamestopin hinnasta en tiedä, mutta kyllä sielä käytettyjä konsoleita kai useimmiten on.

EDIT: Verkkokauppa.comissa näyttäisi olevan alle 144,90€. Sieltä kannattaa hakea.
Joo käytettyä voisi katsella kyllä. Meikäläisen budjetilla kipurajana on tällä hetkellä tuo 100e. Taisi olla jopa Gamestopeissa 69e käytetty konsoli, sellaisen voisi hommailla jos en saa lainaan mistään.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #17 : 23.08.2011 22:27 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Pelin rekisteröimällä saa ilmaisen 12 biisin mp3-soundtrackin. Itse rekisteröin oman brittikappaleeni tätä kautta:

http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/club_nintendo/product_registration.jsp

En tiedä saako soundtrackin myös suomessa myydytävien kappaleiden kylkiäisiksi. Varmaankin saa.

Edit: Niin tai sit ladatkaa torrent jos ette jaksa rekisteröidä.


« Viimeksi muokattu: 23.08.2011 22:39 kirjoittanut blindside »
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #18 : 24.08.2011 20:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Neljä ensimmäistä pelituntia meni sitten ekan kaupungin side-questeja tehdessä. Eikä niille loppua näy. Tämä peli on täydellinen haistatus nykyisille JRPG'ille. Tässä pelissä kaikki on tehty niinkuin pitääkin.

Ja se skaala. Eka kylä ja sen ympärillä olevat niityt ovat suurempi alue kuin koko FFXII'n pelialue  :lol:

Tämän genin JRPG ekan session perusteella.

(perse repesi kun tajusin, että tässä voi hyppiä... HYPPIÄ)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #19 : 24.08.2011 21:12 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Neljä ensimmäistä pelituntia meni sitten ekan kaupungin side-questeja tehdessä. Eikä niille loppua näy. Tämä peli on täydellinen haistatus nykyisille JRPG'ille. Tässä pelissä kaikki on tehty niinkuin pitääkin.

Ja se skaala. Eka kylä ja sen ympärillä olevat niityt ovat suurempi alue kuin koko FFXII'n pelialue  :lol:

Tämän genin JRPG ekan session perusteella.

(perse repesi kun tajusin, että tässä voi hyppiä... HYPPIÄ)

Se hyppyanimaatio on kyllä kuumaa kamaa. >_>

Ja tuo eka-alue ei ole mitään verrattuna mitä tulee vähän myöhemmin, mutta näet kyllä sitten. En vaan tajua miten hyvin tässä on saatu nuo latausajat tehtyä. Käytännössä niitä ei ole juuri ollenkaan. Valtavilta alueilta voi juosta suoraan kaupunkiin ostoksille ilmaan mitään latauskatkoja. Tällä tavalla homman pitäisi toimia joka pelissä.

EDIT: Tuohon tappelusysteemiin tulee koko ajan lisää ominaisuuksia pelin edetessä. Alan olla jo hukassa, kun vähän liikaakin kamaa ympätty siihen, mutta eipä niitä kaikkia kikkoja tarvitse heti osata käyttää.


« Viimeksi muokattu: 24.08.2011 21:29 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #20 : 24.08.2011 21:25 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Kävin tänään kyselemässä peliä gamehousesta. Loppuhan se oli mutta kuulemma saavat huomenna lisää jo. Mutta se myyjä kertoi että on heidän ylivoimaisesti myydyin Wii peli ja että maahantuojalta on jo varastot myyty loppuun. Ihme juttu.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #21 : 24.08.2011 21:50 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Pakko oli lainata tyttöystävältä rahaa peliin, jos oisin tilipäivään odottanut ois pelin saanti viivästynyt varmaan parilla viikolla. Perjantaiksi sais kyllä tulla!
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #22 : 29.08.2011 11:20 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Pitkästä aikaa Wiille peli, joka oikeasti kiinnostaa. Hetki sitten en ollut edes pelistä kuullutkaan, nyt on tullut kaivettua esiin kaikki tieto mitä on sattunut löytämään. Löytyisipä Wiille nyt itsellekin käyttöä, lähinnä ollut viime ajat lapsivieraiden suuressa suosiossa kyseinen konsoli.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #23 : 29.08.2011 14:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Nyt 25 tuntia takana ja peli on vaan paranee koko ajan. Juoni lähti nopeasti kulkemaan eteenpäin ja ei ole edes niin huono, mitä yleensä jrpg-peleiltä voi odottaa.

Eilen rupesin huvikseen lueskelemaan valikoista tutoriaaleja ja siellähän on paljon sellaista mitä pelissä ei suoraan edes kerrota. Kannattaa ehdottomasti vilkaista niitä välillä, sille sinne näköjään ilmestyy piiloinfoa ajoittain. Tajusin myös vasta hetki sitten että tuonne collectopediaan pitää itse lisätä niitä löytämiä tavaroita. Ei ihme ettei se koskaan täyttynyt.  :lol:

Palasin myös eka alueelle tekemään lisää sidequesteja. Näköjään pelin edetessä niitä tulee vanhoihinkin paikkoihin lisää ja ovat jopa hiukan monipuolisempia kuin "tapa vihu niin saat massia -tyylisiä. Minulla on vasta kaksi tähteä tuon Colony 9:n arvosanana, joten siellä riitää varmaan vielä tehtävää muutaman sadan sidequestin verran. Joistakin vaikeammista sivutehtävistä saa kyllä tosi hyviä tavaroita palkinnoksi, joten niiden tekeminen kannattaa. Muutenkin sivutehtävät ja uusien alueiden löytäminen mukavaa puuhasteltavaa normaalin grindaamisen sijasta, sillä niistäkin saa expaa.

tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #24 : 30.08.2011 16:23 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Pari tuntia kerkesin aamulla testailemaan, on kyllä harvinaisen vaivaton peli. Paikasta toiseen pääsee nopeasti ja jo käytyihin lokaatioihin pääsee suoraan quick travelilla, how cool is that. Maailmaa on siisti tutkia ja se kannattaakin. Kaikesta saa expaa tai tavaraa ja questeja tuntui riittävän, kyllä tästä pelattavaa löytyy Skyward Swordiin asti ja varmaan pidemmälleki.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #25 : 03.09.2011 11:39 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili Maanantaina sitten tupsahti peli classic pro -ohjaimineen kotiovelle ja tähän mennessä pelikello näyttää jo päältä 20 tuntia.  ;D  Silti tuntuu, että maailmasta on nähnyt vasta kärpäsen paskan verran. Kyllä tästä tätä menoa saa helposti reippaat toista sataa tuntia hupia aikaseksi.  :P

Siis aivan mahtava peli ja oon ihan koukussa. Näin koukussa en ole ollut sitten keväisen Radiant Historian, joka myös tuli itselleni tämän pelin tavoin aivan puun takaa.

Musiikeille vielä erityismaininta. Aika namia.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #26 : 03.09.2011 13:46 »
Piira Vieras Voisihan tämän hankkia muttei mistään tunnu löytyvän sopivaan hintaan. Myyty loppuun monesta paikasta... classic controller prokin pitäisi saada samalla.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #27 : 13.09.2011 16:22 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Hitsi kun eilen puri Xenoblade-kärpänen ja suunnitelmani pirstoutuivat täysin. Mitä teen? Hirveä hinku päästä pelaamaan tätä, vaikka pelihyllyssäni on ylitarjontaa keskeneräisistä/pelaamattomista JRPG-peleistä. :lol: Vaikka toisaalta miksei, voisin ihan hyvin aloittaakin tällaisen massiivisen pelin kun Golden Sun menee läpi näinä päivinä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #28 : 28.09.2011 19:56 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Juuh, maanantaina tipahti peli postista. Muutaman tunnin pelailun jälkeen on aika mukava fiilis tästä. Lähinnä aika on kulunut side questeihin, levutukseen, loottailuun ja hahmojen varustuksen päivittelyyn. Kaikki on vaan jotenkin tehty niin helvetin hyvin, sopivan yksinkertiasesti mutta silti älyttömän syväksi järjestelmäksi. Ei pysty turhautumaan mistään kun jokainen asia mitä teet palkitsee jollain tavalla ja  skip- ja ajanhallintasysteemit tekevät pelistä vielä sujuvamman.

Pitkästä aikaa peli jota todella odottaa pääsevänsä pelaamaan uudestaan aina kun joutuu lopettamaan.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles « Vastaus #29 : 10.10.2011 10:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kohta 60 tuntia takana peliä ja eipä oikeastaan edelleenkään mitään suurempia valituksen aiheita ole tullut vastaan. Välillä on iskenyt armoton kyllästyminen, mutta sitten kohta taas tekee mieli paahtaa peliä tuntikausia.

Pelissä on tehty kyllä muutamia asioita uskomattoman hyvin, joista ensimmäisenä tulee mieleen pelihahmojen tasapainoisuus. Kaikki hahmot ovat hyviä, mutta erilaisilla tavoilla, eikä mitään ylihyviä tai susipaskoja ole. En ole pelannut toista ropea, jossa hahmot olisi saatu tasapainotettua niin loistavasti, varsinkin kun hahmot ovat kukin täysin erilaisia pelattavuudeltaan. Vähän väliä tulee käytettyä tiimissä eri hahmoja tai pelattua jollain muulla kuin Shulkilla.

Pelialueet ovat muutenkin yksi toisensa jälkeen parempia ja varsinkin myöhemmin kun saa käyttöönsä Quick step -gemejä, joilla voi paahtaa tripavauhtia, alueiden tutkiskelu nopeutuu huomattavasti. Oikeastaan Sword Valley on ollut ainoa alue joka on ollut paskaa tähän mennessä, mutta onneksi heti sen jälkeen tulee huippukamaa. Eryth Sea on ollut tähän mennessä oma suosikki. Ei voi uskoa että kyseessä on Wiin peli, kun siellä kävelee.

Monet pienet asiat lämmittävät erityisesti mieltä, esim. että portaita ei ole pakko laskeutua viimeistä pisaraa myöten alas, kuten tähän mennessä varmaan jokaisessa jrpg:ssä, vaan voi kesken kaikkea tiputtautua ja ottaa välillä uudestaan kiinni. Myöskin luolastoja jaksaa tutkia, kun koko ajan ei ole pelko siitä että löytääkö save pointin ajoissa, vai iskeekö yhtäkkiä joku vihu hengen ja joutuu aloittamaan parin tunnin takaa alusta. Kaikki pieni ärsyttävä paska on karsittu pois ilman että pelin vaikeustaso on olematon.

Jos jotain pientä valitettavaa, niin peli alkaa kyllä toistamaan itseään jonkin verran, varsinkin kun peli antaa pelaajalle kaiken heti alkuun ja uutta ei hirveästi tule enää myöhemmässä vaiheessa. Lisäksi sidequesteissa saisi olla edes jotain vihjeitä, missä esim. joku tavara on. Välillä ei meinaa millään löytyy edes henkilöä, jolta questin on saanut, jos sille pitää jutella uusiksi myöhemmin. Myöskin inventory-systeemissa olisi parantamisen varaa, ettei olisi aina sellaista säätämistä tavaroiden kanssa.

Mutta loistopeli pienine vikoineenkin.



« Viimeksi muokattu: 10.10.2011 11:16 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines