Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 9
Tulostusversio
Aihe: Xbox - One, Series S/X & Game Pass  (Luettu 111796 kertaa)
Xbox - One, Series S/X & Game Pass « : 25.10.2014 11:30 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelaajalaudan väki vissiin sen verran pleikkari- ja nipa-henkistä, ettei uusin Xbox ole vielä saanut omaa topiccia. Reilu vuoden takainen e3 jätti kaikille melko pahan maun suuhun koko konseptista, mutta järjettömyyksiltä onneksi pääsääntöisesti vältyttiin ja pihalle saatiin lopulta ihan pätevä viihdelaite. Toki suomijulkaisun täydellinen mokaaminen oli osaltaan vesittämässä hypeä.

Oma tämän hetken mielipide konsolista on vahvan ristiriitainen. Etenkin tämä korostuu ohjaimen kohdalla. Viime genissä pystyi heti ensikosketuksesta (360:n ohjaimesta) sanomaan että tässäpä sukupolven paras peliohjain, mutta nyt tilanne on huomattavasti tasaisempi (Wii U:n Pro Controller mukaanlukien). Lyhyesti: analogit, ristiohjain, rumble ja yleinen rakenne ovat kiitettävää tasoa, kun taas liipaisimien (RT, RB, LT, LB) sijainti ja muotoilu ovat täysin epäonnistuneita. Menu buttonien symbolien logiikkaa en myöskään ymmärrä.

Onen käyttöliittymä on todella sekava, jopa vielä sekavampi kuin 360:n viimeisin iteraatio. Onneksi menuissa liikkuminen toimii nopeasti ja käytettäviä sovelluksia voi pinnata omaan valikkoon. Pelien asennus ja päivitysten lataaminen on hidasta. Wolfensteinia en päässyt pelaamaan reiluun tuntiin pelilevyn laittamisesta koneeseen, kun piti hakea ensin joku 7Gt:n patchi ja itse pelin asentua konsoliin. Deadrising 3:a pääsi taas pelaamaan melkein heti, kun laite oli installoinut noin 10%.

Kovin montaa syytä ostaa sekä Xbox One että Playstation 4 ei ole - etenkään tällä hetkellä, kun yksinoikeuspelien lista on varsin olematon: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_One-only_games Multiplattarit tulee myöskin ostettua pleikkarille yleisen käyttökokemuksen ja 900p vs. 1080p -tyyppisten eroavaisuuksien myötä.

Lisää Microsoftin viimeisimmästä viihdelaitteesta voi lukea vaikka täältä: http://www.xbox.com/fi-FI/xbox-one/


Muilla lautalaisilla xbone:n hankinta suunnitelmissa?


« Viimeksi muokattu: 17.03.2021 11:39 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #1 : 26.10.2014 10:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Halo MCC kiinnostaisi todella paljon. Melkein niin paljon, että olen melkein valmis heittämään yhden pelin takia 400e menemään. Toisaalta Xbox One on myynyt Euroopassa sen verran paskasti, että saattaa olla että peliseuraa ei löydä kuin USA:sta hetken päästä julkaisusta. PS4:n yksi vahvuus on nimenomaan se, että Codeissa ja moninpeleissä on myös muita kuin jenkkivajareita pelaamassa.

Muuten kyllä en näe mitään järkeä ostaa laitetta. Jos olisi ollut pienikin tekosyy jatkaa Xboxilla pelaamista, niin olisin varmaan ostanut Onen ennen Ps4:sta, mutta ei niin mitään. Kyllä Xbox One kaikkien aikojen tyrityin konsoli. Toivottavasti MS vaan heittää laitteen valmistuksen mäkeen poikkeuksellisen aikaisin ja pamauttaa kunnon konsolin tilalle.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #2 : 08.11.2017 06:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nosto! X:n kanssa voi varmaan käyttää tätä topicia, kun kyse on kuitenkin yhä One-tuoteperheestä.



En pääse yli siitä, miten hyviltä laitteelle optimoidut 360-pelit näyttävät, ja varsinkin Gears 3 vaikuttaa videoissa lähes nykyisen sukupolven graafiset vaatimukset täyttävältä julkaisulta.

Ne keillä laite on, ne onnen näyttäköön; kertokaa, miltä uusien ja vanhojen pelien pelaaminen näyttää ja tuntuu, jotta antaisitte meille muillekin syyn tempaista matti tajuttomaksi kukkarossaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #3 : 08.11.2017 12:25 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Siirsin eilen Onesta X:ään datat kodin lähiverkkoyhteydellä, kun ei ollut ulkoista kiintolevyä käytettävissä. Koko iltahan siinä sitten meni, mutta pääsin lopulta testaamaan miltä uusin COS WW2 näytti uudella raudalla. Käytössä vielä 1080p näyttö, mutta kyllä tuosta melko heti pystyi sanomaan että skarpimpi ja sulavampi kuva on kyseessä. Mikään radikaali muutos ainakaan tällä setupilla ei ollut, joten en ihan varauksetta voi suositella ainakaan vanhemman näyttölaitteen omistajille. Ellei nyt halua noita vanhoja pelejä jostain syystä hinkata.

Varmaan black fridaysta tulee poistettua 65" OLED LG, joten pitänee arvioida sillon uusiksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #4 : 08.11.2017 17:03 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Illalla pitäisi käydä paketti hakemassa, joten pistän fiiliksiä, kunhan olen päässyt vähän hinkkaamaan noita vanhoja pelejä.

Uusista peleistä Hitman ja Doom pitäisi ostaa uudelleen, mikä vähä vituttaa kun molemmat omistan jo PS4:llä. Forza Horizon 3 on myös ollut vuoden päivät avaamattomana hyllyssä, joten sitä pääsee jyystämään tammikuussa, kun Enhanced-päivitys tulee. Master Chief Collectionkin päivittyy vasta joskus keväällä, joten vähälle jäävät nämä kiinnostavat nykygenin pelit toistaiseksi.

Onneksi noita Xbox-, XBLA- ja 360-pelejä on järjetön määrä pelattavaksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #5 : 08.11.2017 18:38 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Kannattaa muuten Xbox-ohjaimeen hankkia Eneloop Pro -paristot, jotka ovat parhaat uudelleenladattavat paristot mitä löytyy. Made in Japan. Voittavat myös Xboxin Play and Charge Kitin akut mennen tullen. Ja mikä parasta, Ikean Ladda-paristojen pitäisi olla uudelleenbrändättyjä Eneloop Pro -paristoja. Halpaa kuin saippua:

http://m.ikea.com/fi/fi/catalog/products/art/70303876/

Ohjaimen pitäisi kestää n. 24h käyttöä yhdellä latauksella:

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/4kyogw/eneloop_pro_battery_life_test_results/?st=J9R9NE4U&sh=abd09506

Ei tule tosiaankaan ikävä PS4-ohjainta, joka tällä hetkellä kestää ehkä 4h yhdellä latauksella ja jonka voi heittää lähinnä romukoppaan, koska akkua ei voi vaihtaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #6 : 08.11.2017 23:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Paremmin pyörivä Dark Souls 1 kiinnostaisi.

Pääsin testailemaan tänään laitetta ja menee kyllä ostoon ennemmin tai myöhemmin itsellekin. Jos pelintekijät eivät ole ihan vajaita, niin eiköhän tule ihan heittämällä parhaat versiot multiplattareista, kun tehoeroa on sen verran. Konsolin ja ohjaimen laatu on muutenkin ihan eri tasolla, kun on tottunut natiseviin romuihin. Pitäisi jostain saada tarkka katsaus miten konsoli vaikuttaa jo julkaistuihin peleihin. Lähinnä vaan, että alkaa suoraan vaihtamaan PS4-kokoelmaa Xboxin vastaavaan.

MS ei myöskään vajaroi modien ja cross-playn kanssa Sonyn tyyliin, vaan sallii kaikenlaista. Rocket Leaguetakin voi pelata Switchin pelaajien kanssa. Mitenköhän Skyrimia pystyy säätämään? Ei varmaan tehot lopu enää kesken niin helposti.


« Viimeksi muokattu: 08.11.2017 23:11 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #7 : 09.11.2017 06:13 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ehdin kokeilemaan vain yhtä peliä, joten piti valita nimike, jota vain Maailman Tehokkain Konsoli™ pystyy pyörittämään.

Tuo peli oli luonnollisesti Ninja Gaiden Black.

Valtaisa erektio ahtautui housuihini heti kun jumalainen pelikuva rynni ruutuun 60 kuvaa sekunnissa. En oikeasti muista milloin olisin ollut viimeksi näin ällistynyt jostain pelistä teknisesti. Peli on jumalauta 13 vuotta vanha, eikä ole vanhentunut hetkeäkään. Kuva on sulava ja veitsenterävä. En tiedä, onko kuva downsamplattu 4K:sta töllöni 1080p:n, mutta lopputulos on joka tapauksessa jotain käsittämätöntä. Edelleenkin on vaikea uskoa, että pääsen pelaamaan tätä mestariteosta nykyraudalla. Hatunnosto Microsoftille!

Mitä antaisinkaan, että Xboxin OutRun 2, eli paras arcadekaahailu ikinä, saisi saman kohtelun. Ferrari-lisenssin takia peliä ei ikävä kyllä tulla ikinä näkemään Xbox Onella.

Mutta konsolista: yllättävän pieni, upean minimalistinen design, hiljainen, käyttöliittymä sekavaa paskaa ja EA Access vaikuttaa yllättävän hyvältä diililtä. 25e vuodessa saa pelata tiettyjä EA:n pelejä niin paljon kuin sielu sietää, pelkästään Titanfall 2 maksaa tuon hinnan kaupassa. Lisäksi joitain pelejä saa kokeilla esim. 10h ilmaiseksi ja kaikista EA:n peleistä saa 10% alennuksen. Paljon hyviä X360-pelejä myös valikoimassa kuten Mass Effectit, Dead Spacet ja Mirror’s Edge.

Seuraavaksi pitää testata ainakin Dark Souls, Halo 3, Mirror’s Edge ja Gears of War 3.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #8 : 10.11.2017 05:29 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili En vieläkään pääse yli siitä, miten uskomattomalta Ninja Gaiden Black näyttää. Otin nämä ruutukaappaukset pelkästään kahdesta eri tasosta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Luoja, että rakastan tätä peliä!

Kokeilin pikaisesti myös Dark Soulsia, joka näytti ihan oksennukselta Ninja Gaideniin verrattuna. :lol: Toivottavasti saa joskus sen Enhanced-päivityksen.

Ohjaimesta: kyllä lämmittää mieltä kunnon vibra PS4-ohjaimeen verrattuna, ohjain murahtelee kuin mikäkin leijona. Myös suoraan ohjaimeen kytketyt Audio-Technica ATH-M50x -kuulokkeet kuulostavat mielestäni paremmalta kuin PS4-ohjaimessa.

Anyway, olen ihan lääpälläni tähän konsoliin, vaikka olen pelannut vasta yhtä ikivanhaa Xbox-peliä. Ainoa valittamisen aihe on se, ettei pelivideoita voi ilmeisesti nauhoittaa yhtä pitkiä pätkiä kuin PS4:llä. Kaksi minuuttia 1080p:nä ja viisi minuuttia 720p:nä. Ehkä olen missannut jotain.


« Viimeksi muokattu: 01.12.2017 17:21 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #9 : 10.11.2017 06:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Voin kuvitella, miten tyydyttävältä oman suosikkipelin pelaaminen ensi kertaa tuntuu hätkähdyttävän paljon kaunisteltuna. Microsoft kiitää tällä hetkellä taaksepäin yhteensopivuudessa valovuosia muita edellä.

Tärkeää siksikin, että joskus tulee päivä, kun vanhat konsolit kosahtavat. Pelikirjaston saumaton siirtäminen uuteen laitteeseen on hemmetin arvostettava juttu. Luksusta, kun muut eivät sitä tällä hetkellä tarjoa. Eikä tässä ole edes kyse maksullisesta ominaisuudesta, vaan lisäpalvelusta, joka on yksi konsolin houkuttelevimpia piirteitä.

Tekisi mieli viimeistään jouluksi hankkia X. Ehkä pian sen saatavuuskin hieman paranee.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #10 : 10.11.2017 11:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Hitto että tämä on alkanut polttelemaan samalla tasolla kuin NS. Tulisi sitten samalla se 4k soitinkin siinä samalla. Totuus kuitenkin on että NS:ssä saisi varmasti enemmän pelattavaa, kun kuitenkin PS4 jo löytyy talosta. On se perkele... olisi voinut ostaa veronpalautuksilla vaikka molemmat, mutta kummasti on alkanut tulemaan ylimääräisiä menoja tässä syksyn mittaan, niin nyt alkaa rahat olemaan käytetty ennen kuin niitä on edes saatu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #11 : 13.11.2017 06:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Gears of War 3 näyttää tosiaan tajuttoman hyvältä, menisi helposti nykygenin pelistä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mirror’s Edge näytti myös hyvältä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Latausajat ovat myös kohdillaan. Otin aikaa, kuinka kauan Gears of War 3:sta (Xbox 360 -emulaatiosta) Ninja Gaiden Blackiin (Xbox-emulaatioon) siirtyminen kestää. Ajanotto alkoi kun painoin Guide-nappulaa GoW3:n ollessa päällä ja loppui, kun pääsin liikuttamaan pelihahmoa Ninja Gaidenissa. Tulos: 48 sekunttia. Ei huono!


« Viimeksi muokattu: 01.12.2017 17:22 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #12 : 21.11.2017 20:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Seuraava sulka Xboxin hattuun: Dolby Atmos -tuki kuulokkeille. Otin 30 päivän kokeiluversion Dolby Atmos -softasta (tämän jälkeen hinta n. 20e), ja mielestäni se saa Audio Technican M50x-luurit soimaan paremmin jopa suoraan Xbox-padiin kytkettynä. Softa kääntää siis tilaäänen stereomuotoon.

Vielä en ole kokeillut, miltä laadukkaammat kuulokkeet kuulostavat kuulokevahvistimen kautta, mutta tilanteeseen tulee muutos, kunhan saan hankittua jonkin pelin, joka tulee Dolby Atmos -ääniä. Netflixin kautta pystyy ilmeisesti myös katsomaan leffoja Atmos-tuella, jos löytyy tilaus 4K-laadulle.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #13 : 30.11.2017 21:59 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili https://wccftech.com/playerunknown-xbox-gaming-60fps-xb1x/amp/

PUBG:in pitäisi pyöriä 60fps Xbox One X:llä. Enpä olisi uskonut, kun miettii, miten paljon peli vaatii prosessoritehoja, jotka ovat Xbox One X:n selkeä pullonkaula. Toivottavasti myös pelattavuus olisi saatu tehtyä ohjainystävälliseksi.

EDIT: Eipä pyörikään. Olisi ollut liian hyvää ollakseen totta. Ihme perseilyä kyllä, peli on ulkona 11 päivän päästä, eikä minkäänlaista materiaalia ole edes julkaistu.


« Viimeksi muokattu: 01.12.2017 17:13 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #14 : 27.02.2018 20:51 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Lisää 4K Enhanced -tuettuja Xbox 360 -pelejä: Crackdown, Fable Anniversary, Forza Horizon ja Witcher 2.

Vanquish tuli myös viime viikolla taaksepäin yhteensopivaksi titteliksi, harmi ettei saanut 4K-tukea ainakaan vielä. Vielä kun Ninja Gaiden 2 ja MGS HD Collection saataisiin tuettujen pelien listalle. Alkuperäisistä Xbox-peleistä kiinnostaa etenkin Silent Hill 2 (saataisiin vihdoin kunnon HD-versio pelistä), OutRun 2 (not gonna happen), Morrowind, Panzer Dragoon Orta, Chaos Theory ja Shenmue 2.

Xbox One X on jo noussut kaikkien aikojen lempikonsolikseni, olen pelannut sillä kolmessa kuukaudessa varmaan enemmän kuin PS4:lla kolmessa vuodessa yhteensä. Mikäli 4K-tuettuja Xbox- ja Xbox 360 -titteleitä alkaa kunnolla ilmaantumaan, niin konsoli nousee ihan omiin sfääreihin.

Huomasin myös, että Elite Controllerissa on vähemmän input lagia kuin normiohjaimessa. Elite Controller ei käytä bluetoothia, mikä lienee syynä tähän. Normaalisti en eroa edes huomaisi, mutta Ikarugan pelaaminen Elite Controllerilla on paljon tarkempaa ja eron huomaa heti. Olen myös sitä mieltä, että Xbox One -ohjaimen ristiohjain on paras heti Sega Saturnin jälkeen.

Melkein pitäisi ostaa toinen Elite Controller varastoon, koska huhuiltu paranneltu versio ohjaimesta tukee varmasti bluetoothia ja siinä saattaa olla sisäinen akku, mikä tekee ohjaimesta automaattisesti huonomman (kts. Eneloop-akkuparistopaasaus aiemmin ketjussa).
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #15 : 10.03.2018 06:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Microsoft aloittaa tänään illalla klo 22.00 Suomen aikaa kuukausittaiset Inside Xbox -lähetykset.

Nintendon käytössä on Directeissä suora uutisformaatti, kun Microsoftin show vaikuttaisi enemmän studiossa juonnetulta ja myös haastatteluita sisältävältä. Hienoa saada uutta katsottavaa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #16 : 10.03.2018 22:59 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Microsoft aloittaa tänään illalla klo 22.00 Suomen aikaa kuukausittaiset Inside Xbox -lähetykset.

Nintendon käytössä on Directeissä suora uutisformaatti, kun Microsoftin show vaikuttaisi enemmän studiossa juonnetulta ja myös haastatteluita sisältävältä. Hienoa saada uutta katsottavaa!

Avain onnistuneeseen direct-lähetykseen: jaarittele tunti tyhjänpäiväisyyksiä yhdestä ja samasta pelistä, koska muutakaan materiaalia ei ilmeisesti ole.

Toivottavasti kertovat edes toisen aallon OG Xbox -pelit.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #17 : 27.03.2018 07:59 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Resident Evil 7:n Xbox One X -päivityksen pitäisi tulla tänään ulos. Vihdoin! Myös DOOM:in 4K-päivityksen pitäisi olla tulossa ihan lähiaikoina.

Kumpaakin päivitystä olen joulusta asti odottanut ja hetken jo mietin, että ovatko mokomat peruttu.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #18 : 11.04.2018 10:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Red Dead Redemption ja Portal 2 saivat 4K Enhanced -päivitykset! Huikeeta, pääsee pelaamaan molemmat pelit ensikertaa.



OG Xbox -peleistä tuli taaksepäin yhteensopiviksi mm. Conker: Live & Reloaded, SSX 3, Panzer Dragoon Orta, KOTOR 2 ja Morrowind. Huhhuh, ihan uskomatonta, että voin nyt lykätä ikivanhan Orta-levyn koneeseen ja pelata sitä 4K:na, kun vielä jokin aika sitten en uskonut enää ikinä pääseväni pelaamaan peliä.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #19 : 08.05.2018 19:42 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Burnout Revenge on nyt taaksepäin yhteensopiva, eli saatiin vihdoin kunnon Burnout-peli tälle konsolisukupolvelle! Tämä tarkoittanee myös sitä, että Burnout 3 tulee OG Xbox -pelinä valikoimiin myöhemmin.

Unelmoin siitä, että kun suurin osa X360-peleistä on saatu tuettujen pelien listalle, aletaan niihin pikkuhiljaa lisäämään Enhanced-tuki. Näin Microsoft saisi jatkettua viikottaisia BC-julkaisuja vanhaan malliin. Tulevaisuudessa konsolilla olisi pelattavissa hirveä läjä Xbox- ja Xbox 360 -pelejä 4K-resoluutiolla.

Kuola valuu pelkästä ajatuksesta, että pääsisin pelaamaan esimerkiksi Bayonettaa, MGS HD Collectionia ja Ninja Gaiden II:sta 4K/60fps. Toki kaksi jälkimmäistä ei vieläkään pyöri Xbox Onella, mutta haluan silti uskoa, että tuo päivä vielä koittaa joskus.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #20 : 04.06.2018 07:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.gigantti.fi/product/gaming/konsolit/XONEX1TB/xbox-one-x-1-tb-musta

Hirviökonsoli saatavilla Gigantista 10.6 asti hintaan 379 €.

Tekisi mieli hankkia jo taaksepäin yhteensopivuuden ja gamepass-palvelun takia, mutta kun en ehdi edes pelaamaan kaikkia Switch-julkaisuja niin paljon kuin haluaisin! Hinnasta ei kyllä voi enää valittaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #21 : 04.06.2018 08:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #22 : 11.06.2018 06:08 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tulipahan sorruttua tuohon Gigantin tarjoukseen ja ensimmäistä kertaa talouteen tulee Xbox One. Jos tuo konsoli on tosiaan hiljainen kaikilla peleillä, niin tulee kyllä multiplattareissa siirryttyä Xboxille. Pron suihkumoottoriin palaa hermo välillä.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #23 : 11.06.2018 07:37 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Tulipahan sorruttua tuohon Gigantin tarjoukseen ja ensimmäistä kertaa talouteen tulee Xbox One. Jos tuo konsoli on tosiaan hiljainen kaikilla peleillä, niin tulee kyllä multiplattareissa siirryttyä Xboxille. Pron suihkumoottoriin palaa hermo välillä.

Kävin tänää ostaa heräteostoksena xbox one x ja nyt tuli heti odotettavaa: forza horizon 60fps!

Nice! Ephramin vuoro seuraavaksi. ;)

Kannattaa muuten katsella kesäale läpi. Ainakin Titanfall 2 kannattaa ostaa kuudella eurolla jo yksinpelikampanjansa takia.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #24 : 11.06.2018 17:20 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Titanfallin kävinkin jo nappaamassa. Tuossa kun tuli 1kk ilmanen gamepass niin ajattelin koluta sen tarjontaa ensin. Ensimmäiseksi lähti rullaamaan nimja gaiden black. Kohtalaisen alistava peli näin sarjaa ennen pelaamattomana. Kyllä tässä saa opetella pelaamaan että pääsee yhtään mihinkään. Toisin kuin esim platinumin peleissä, joissa yleensä pääsee (huonolla rankeilla) eteenpäin vaikka ei mitään osaisikaan.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #25 : 11.06.2018 19:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Xbox Live Gold kannattaa myös hankkia (vaikka CD Keysistä, Facebook-sivun kautta saa vielä 5% hinnasta pois -koodin) jo sen takia, että sieltä saatavat 360-pelit saa ikiomaksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #26 : 15.06.2018 21:24 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Gigantin Xboxin mukana piti tulla 3kk GamePassia, mutta en itse löytänyt kuin tuon 1kk koodin. Noh.. Kyllä tuolla alkuun pääsee, parit pelit jo asentumassa.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #27 : 15.06.2018 23:10 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Gigantin Xboxin mukana piti tulla 3kk GamePassia, mutta en itse löytänyt kuin tuon 1kk koodin. Noh.. Kyllä tuolla alkuun pääsee, parit pelit jo asentumassa.

Niin muuten pitikin hyvä kun muistutit. >_> Koodi löytyi näköjään kuitista. Tarkistin juuri. Olisi kyllä jäänyt kokonaan käyttämättä jos et olisi huomauttanut.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #28 : 15.06.2018 23:15 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Gigantin Xboxin mukana piti tulla 3kk GamePassia, mutta en itse löytänyt kuin tuon 1kk koodin. Noh.. Kyllä tuolla alkuun pääsee, parit pelit jo asentumassa.

Niin muuten pitikin hyvä kun muistutit. >_> Koodi löytyi näköjään kuitista. Tarkistin juuri. Olisi kyllä jäänyt kokonaan käyttämättä jos et olisi huomauttanut.

Kappas, niin näytti olevan. En tajunnut sitä ollenkaan katsoa.
tallennettu
Vs: Xbox One « Vastaus #29 : 16.06.2018 13:45 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Muistakaahan sitten ostaa digipelinne jenkkistoresta, niin säästätte selvää rahaa. Ohjeet täällä.

Huomasin juuri, että Game Passin pystyy myös maksamaan Microsoft-tilin saldolla, eli luottokorttia ei tarvitse käyttää ollenkaan. Jos ostan vaikka CD Keysistä 50 dollarin MS Gift Cardin vajaalla 40 eurolla, niin sillä saa Game Passin 5kk ajaksi kuukausihinnalla 8e/kk. Tuolla summalla kelpaa pelata vaikka tulevaa Forza Horizon 4:sta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines