Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte?  (Luettu 5503 kertaa)
Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « : 22.11.2012 12:09 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Lainaus
Microsoftin seuraavan Xboxin ominaisuudet ovat vuotaneet julkisuuteen.

Scientific Americanin siteeraaman Xbox Worldin mukaan pelikonsolin seuraavassa sukupolvessa on sisäänrakennettu Kinect 2.0 -nimellä tunnettu liike- ja äänitunnistus, blu-ray-asema, tilaääniominaisuudet, kosketusnäytöllä varustettu peliohjain, tv-ulostulo ja sisäänmeno, joka mahdollistaa myös tv-ohjelmanauhoitukset.

Kinect 2.0 mahdollistaa neljän pelaajan liiketunnistuksen nykyisen kahden sijaan, minkä lisäksi laitteen tunnistusherkkyys on aiempaa parempi. Laitteella onnistuu myös stereoskooppinen kuvaaminen.

Blu-ray-aseman lisäystä voi pitää yllätyksenä, sillä muutaman vuoden takaisen formaattisodan aikana Microsoft seisoi tukevasti hd dvd -leirissä, ja teki Xbox 360:lle ulkoisen hd dvd -aseman. Vaikka taistelu päättyi kilpakumppani Sonyn tuleman blu-rayn voittoon, Microsoft ei koskaan tuonut Xbox 360:lle blu-ray-asemaa.

Taustalla lienee se, että vaikka tulevaisuudessa suuri osa peliostoksista tehtäneen konsolien verkkokaupoista, eivät nettiyhteydet ole kaikkialla läheskään riittävällä tasolla gigatavujen kokoisten pelipakettien lataamiseen.

Pelintekijöille jaettava koodinimi Durango-niminen kehityslaite sisältää 8 gigatavua keskusmuistia sekä neliytimisen suorittimen, jonka jokainen fyysinen ydin jakautuu neljään loogiseen ytimeen. Tämä mahdollistaa 16 ohjelmistosäikeen moniajon.

Laitteen nimestä ei ole vielä täyttä varmuutta. Laitteesta käytetään yleisesti nimeä Xbox 720, mutta sen nimeksi saattaa tulla yksinkertaisesti pelkkä Xbox.

Konsolin virallisen julkaisun odotetaan tapahtuvan kesäkuussa E3-messuilla Yhdysvalloissa.
http://www.digitoday.fi/viihde/2012/11/20/tallainen-on-uusi-xbox/201242338/66

Varauksella pitää näihin 'vuotoihin' suhtautua. Jos nuo edes jotenkin pitää paikkaansa, niin kosketusnäytöllinen peliohjain Xboxilta on mielenkiintoinen huhu. En oikein tiedä miten suhtautua. XO:n ohjain on jo parhautta, ja olen niin klassinen kaveri, että tavallinen pädi on riittävä pelaamisessa.

Nimestä sen verran, että pelkkä Xbox kuulostaa aika.. paskalta.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #1 : 22.11.2012 17:30 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Seuraavaksi se Live voisi olla maksuton, vaikka olisihan se tyhmää Microsoftin kannalta, kun ihmiset siitä ihan mielellään maksavat nytkin. Itse en henkilökohtaisesti innostu pelkästään tujummasta raudasta, blu-ray -tuesta yms. vaan niistä peleistä itsestään. Tässä sukupolvessa ei mitään erityisiä killereitä tullut boxille, ellei lasketa joitain XBLA-pelejä (joista osa tuli myöhemmin myös pleikalle).
tallennettu
Re: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #2 : 22.11.2012 18:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Seuraavaksi se Live voisi olla maksuton, vaikka olisihan se tyhmää Microsoftin kannalta, kun ihmiset siitä ihan mielellään maksavat nytkin. Itse en henkilökohtaisesti innostu pelkästään tujummasta raudasta, blu-ray -tuesta yms. vaan niistä peleistä itsestään. Tässä sukupolvessa ei mitään erityisiä killereitä tullut boxille, ellei lasketa joitain XBLA-pelejä (joista osa tuli myöhemmin myös pleikalle).

Live voisi olla tosiaan ilmainen tai enemmän Playstation Plussan tyyppinen. Live on aina ollut paras ominaisuuksiltaan, mutta ensisukupolvessa Sony ottanee varmaan kiinni. MS voisi pölliä Sonyn idean jäsenyydellä karttuvasta pelikokoelmasta. Tällä hetkellä eniten vituttaa Livessä alueellisuus. Jenkeille tulee niin paljon paremmat edut, kuin muille alueille.

Tuliko näitä killereitä sitten muille koneille? Omasta mielestäni yksinoikeuspelitarjonta oli kaikilla kolmella aika samaa tasoa, mutta Xboxilla oli reilusti parhaimmat ladattavat pelit. Forzat, Gearsit, Halot ym. ovat tietty laatupelejä ja varmasti killereitä joillekin, mutta ei minulle. Toisaalta Mario Galaxyt, Metroidit, Zeldat, Gran Turismot, Killzonet ym. eivät myöskään olleet mitään killereitä. Kokonaisuutena Xbox tarjosi parhaan konsolikokemuksen (parhaat versiot 3rd party peleistä, XBLA ja "killerit").

Uusi Xbox voisi tarjota paremman käyttöliittymän, uuden sukupolven grafiikat, parhauden mediatoiston (MKV, AVI, MP4 jne.) ja yhtä laadukkaan pelitarjonnan kuin X360. Nuo kun löytyvät, lähtee boxi varmasti hankintaan.

Tällä hetkellä pelit näyttävät PC:llä tältä, odotan parempaa uudelta boxilta:
http://cloud.steampowered.com/ugc/595861580111946945/64EF3C83D264B5BCAB647A585DC4026FA400444B/


« Viimeksi muokattu: 23.11.2012 10:17 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #3 : 22.11.2012 18:50 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Itse jätän väliin ellei konsolille tule oikeasti hyviä yksinoikeuspelisarjoja. Sitä paitsi osa siirtyi 360:n aikana myös Pleikkarille, joten sitä suuremmalla syyllä. Oikeastaan hommasin Xbox 360:n lähinnä Tales of Vesperian takia ja siksi että osa multiplattareista on hiukan parempia sillä (samaa esiintyy myös nykyään toisinpäin).

Joo, ja tulihan noi Gears of Waritkin pelattua. En tykännyt. Liikaa kulman takana kykkimistä ja sotaa, ei tarpeeksi vaihtelua. Samaa kykkimistaistelua esiintyy myös Mass Effecteissä, mutta niissä se on sentään jokseenkin kiinnostavaa ja menoa on tasapainottamassa kaikki muut hyvät asiat joista pelisarja on tunnettu.

Hyi saakeli muuten Kameo on huono jopa julkaisupeliksi. Uutta Banjoa taas jaksoin kaksi tuntia, yök.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #4 : 22.11.2012 20:16 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselleni tässä sukupolvessa Wii ja pleikkari tarjoavat yksinoikeuksillaan parempaa pelattavaa, kuin boxi. Ainoa (yksinoikeus)peli, jota sillä jaksoin oikeasti pelata, oli Halo 3.

Multiplattari-peleistä ehkä teknisesti parhaita olivat juuri boxilla, mutta se johtui usein siitä, että boxille on helpompi ohjelmoida, kuin pleikalle. Tulevaisuudessa uskon, että tämäkin asia tasautuu, eikä teknisiä eroja juuri enää ole eri versioiden kohdilla.
tallennettu
Vs: Re: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #5 : 22.11.2012 21:22 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Ei oikeastaan muuta kommentoitavaa, kuin että Rockyn postaama iiiiiiso kuva toimisi paremmin linkkinä. Vaikka oman monitorin reso onkin 1920x1200, se kuva on vähän iso juuri tuohon kohtaan.

Muutenkin kepin ehdottama kuvalinkkailuiden järkeistys olisi kyllä paikallaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #6 : 22.11.2012 22:26 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Microsoft voitti yleisessä laadussa tämän sukupolven, joten odotan luonnollisesti uutta Xboxia kieli pitkällä. Mutta voi sitä kiukun ja pettymyksen määrää kun julkaisun aikaan myynnissä ei olekkaan niitä kaikkia lempipelisarjoja ja tilalla on vain kinect kakkosta sekä nopeasti kyhättyä keskinkertaisuutta. Niinhän se on aina kaikissa julkaisuissa ollut. :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #7 : 22.11.2012 22:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mutta voi sitä kiukun ja pettymyksen määrää kun julkaisun aikaan myynnissä ei olekkaan niitä kaikkia lempipelisarjoja ja tilalla on vain kinect kakkosta sekä nopeasti kyhättyä keskinkertaisuutta. Niinhän se on aina kaikissa julkaisuissa ollut. :)
Paitsi N64:n ja SNESin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #8 : 22.11.2012 23:48 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
[/quote]
Ei oikeastaan muuta kommentoitavaa, kuin että Rockyn postaama iiiiiiso kuva toimisi paremmin linkkinä. Vaikka oman monitorin reso onkin 1920x1200, se kuva on vähän iso juuri tuohon kohtaan.

Muutenkin kepin ehdottama kuvalinkkailuiden järkeistys olisi kyllä paikallaan.
Mulla näkyy ihan hyvin. Reso on 2560*1440

Mutta voi sitä kiukun ja pettymyksen määrää kun julkaisun aikaan myynnissä ei olekkaan niitä kaikkia lempipelisarjoja ja tilalla on vain kinect kakkosta sekä nopeasti kyhättyä keskinkertaisuutta. Niinhän se on aina kaikissa julkaisuissa ollut. :)
Paitsi N64:n ja SNESin.
Jos julkasussa on vain peliä niin ei sekään hyvä ole. Vaikka olisivat kuinka hyviä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #9 : 22.11.2012 23:55 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mulla näkyy ihan hyvin. Reso on 2560*1440

sama reso, mutta selaimelle uhraan siitä vain puolet. ei siis näy.
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #10 : 23.11.2012 00:24 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Kannattaa muistaa, ettei Kinect nyt mikään supermenestys ollut. MS haluaa toki uskotella, että se oli, mutta eiköhän liiketunnistusbuumi suurimmilta osin kuitenkin mennyt ohi.

Sisäänrakennettu Kinect on toki ihan jeba, mutta aivan varmasti suurin osa peleistä pelataan ihan perinteiselle ohjaimella. Kun nyt muistelen, en saa päähäni yhtäkään isoa Kinect-hittiä, joka olisi oikeasti räjäyttänyt pankin, kuten vaikka Wii Fit teki.

Ehkä se Xbox 3:n Kinect sitten näkee sen uuden ohjaimen jotenkin ja sitä voi käyttää jotenkin siististi. Tällä tavoinhan saataisiin aikamoista lisäarvoa heti. Tosin, kyllä menee hankalaksi, jos konsolin on pakko olla jotenkin erityisessä paikassa. Enää tv-tason hylly ei riitäkään, sillä Kinect ei sieltä pysty nappaamaan pelaajaa tai ohjainta. En kyllä ollut laittamassa konsolia mihinkään tv:n päälle erillisille hyllylle.
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #11 : 23.11.2012 09:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kinectin ja Wii fitin ero on siinä, että Wii fit toimii oikeasti ja siinä on valtavati sisältöä. Kinect taas on suoraa kusetusta eikä tuollaisia viritelmiä saisi päästää edes myyntiin. Sen mainokset ovat valheellista markkinointia ja huijausta, sillä laite ei oikeasti toimi juuri ollenkaan. Kyllähän valtavalla markkinoinnilla saa myytyä mitä tahansa paskaa jonkin aikaa. "Better with kinect" on ehkä paras läppä vähään aikaan.

En kyllä ihmettele miksi sille ei ole tullut yhtään isoa hittiä, varsinkin kun sille tarkoitetut pelitkin ovat huonojen mobiilipelien tasoa heikompia. Edes pienet lapset ja satunaispelaajat eivät tykkää pelata sillä, vaikka ne eivät ole niin tarkkoja toimivuuden suhteen, mutta joku raja siihenkin.

Tällä hetkellä odotan paljon seuraavalta Xboxilta, koska olihan 360 tämän sukupolven selkeästi paras konsoli, mutta sieltä voi tulla oikeasti mitä tahansa sontaakin, kun peliala on menossa kikkailun suuntaan.
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #12 : 23.11.2012 11:23 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Tosiasiassa ero on siinä, että Nintendo sai uskoteltua ostajille, että Wii Fitin avulla voit pelata videopelejä ja laihtua samalla. Oikeastihan Wii Fitillä laihtuminen on ihan samanlaista kuntoilua kuin mikä tahansa kuntoilu, mutta Nintendo onnistui silti kauppaamaan idean typerille läskeille kotiäideille.

Ei sillä ole mitään väliä, toimiiko laitteen pelit, kun ei sillä kuntoilla kuin sen ensimmäisen viikon ajan, jonka jälkeen ei enää koskaan käynnistetä. Väittäisin, että samanlaisen hitin saisi luotua Kinectillekin, mikäli ihmiset vielä suostuisivat menemään lankaan.

Toki se on totta, että Wii Fitin toimivuus on täysin eri luokkaa kuin Kinectin, joka ottaa liikkeet aina vähän sinnepäin.
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #13 : 23.11.2012 11:33 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili

Ei sillä ole mitään väliä, toimiiko laitteen pelit, kun ei sillä kuntoilla kuin sen ensimmäisen viikon ajan, jonka jälkeen ei enää koskaan käynnistetä. Väittäisin, että samanlaisen hitin saisi luotua Kinectillekin, mikäli ihmiset vielä suostuisivat menemään lankaan.




Tätä en kyllä lähde allekirjoittamaan, sillä niin paljon tunnen ihmisiä joilla Wii Fit on edelleen kovassa käytössä ihan oikeasti. Jopa vaimoni on paukuttanut sitä yli 300h, kun viimeksi tarkistin pelin statseja. Lähes päivittäisessä käytössä ollut meillä viimeisen parin vuoden ajan ja olen suorastaan hämmästynyt miten paljon pelissä on matskua avattavaksi ja pelattavaksi. Olin aikoinaan itse eturivissä haukkumassa peliä, mutta nykyään osaan arvostaa sitä paljon enemmän. Nintendo onnistui markkinoimaan sen loistavasti ja  myytyä ihmisille. Lisäksi Wii Fit oli ja on edelleenkin paras ja toimivin jumppapeli mitä markkinoilla on, vaikka matkijoita tuli heti sen jälkeen miljoona. Olen aivan varma ettei olisi myynyt läheskään yhtä paljoa jos olisi ollut toimimaton paska.

Veikkaan että aika monella muullakin ei-pelaajalla ollut ahkerassa käytössä, mutta eipä siitä kukaan tiedä, kun harvemmin ne tänne pelifoorumeille kirjoittelevat. Tosipelaajat" nyt heittävät pelin kuin pelin viikon pelaamisen jälkeen menemään.


« Viimeksi muokattu: 23.11.2012 11:39 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #14 : 23.11.2012 12:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Wii Fit oli ainoa peli joka Wiillä kiinnosti. Kinectilläkin kiinnostavat nuo kuntoilutpelit, mutta Kinect ei toisiaan toimi tarpeeksi hyvin, että sen jaksaisi hommata.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #15 : 23.11.2012 12:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pelkkä päivityksien helppous tekee boxista jo pleikkaria paremman laitteen. Jos sama meininki jatkuu seuraavassa sukupolvessa, niin jää plese hommaamatta. Tosin mitäpä boxillakaan tekee jos PC'n omistaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #16 : 23.11.2012 13:07 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tosin mitäpä boxillakaan tekee jos PC'n omistaa.

Hyvin iso osa viimeisen parin, kolmen vuoden aikana julkaistuista mielenkiintoisista ja hauskoista peleistä on julkaistu Live Arcadessa.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #17 : 23.11.2012 13:21 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Hyvin iso osa viimeisen parin, kolmen vuoden aikana julkaistuista mielenkiintoisista ja hauskoista peleistä on julkaistu Live Arcadessa.

Moniko niistä ei ole tullut PC:lle? Kysyn ihan mielenkiinnosta. XBLA-peleistä pelaan itse lähinnä Trialsia ja Geometry Warsia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #18 : 23.11.2012 13:36 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Hyvin iso osa viimeisen parin, kolmen vuoden aikana julkaistuista mielenkiintoisista ja hauskoista peleistä on julkaistu Live Arcadessa.

Moniko niistä ei ole tullut PC:lle?

Jeps, kyllä suurin osa löytyy puuceelta. Mutta hyvä pointti kuitenkin Sleepyltä. HD Rez on kutkuttanut välillä niinkin paljon, että olen harkinnut konsolin ostamista vain sen pelaamista varten  :P
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #19 : 23.11.2012 16:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mutta voi sitä kiukun ja pettymyksen määrää kun julkaisun aikaan myynnissä ei olekkaan niitä kaikkia lempipelisarjoja ja tilalla on vain kinect kakkosta sekä nopeasti kyhättyä keskinkertaisuutta. Niinhän se on aina kaikissa julkaisuissa ollut. :)
Paitsi N64:n ja SNESin.
Muistaakseni näiden julkaisuissa oli vain lähinnä Mariot. Kuulostaako tutulta?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #20 : 23.11.2012 17:03 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili

Ei sillä ole mitään väliä, toimiiko laitteen pelit, kun ei sillä kuntoilla kuin sen ensimmäisen viikon ajan, jonka jälkeen ei enää koskaan käynnistetä. Väittäisin, että samanlaisen hitin saisi luotua Kinectillekin, mikäli ihmiset vielä suostuisivat menemään lankaan.


Tätä en kyllä lähde allekirjoittamaan, sillä niin paljon tunnen ihmisiä joilla Wii Fit on edelleen kovassa käytössä ihan oikeasti. Jopa vaimoni on paukuttanut sitä yli 300h, kun viimeksi tarkistin pelin statseja. Lähes päivittäisessä käytössä ollut meillä viimeisen parin vuoden ajan ja olen suorastaan hämmästynyt miten paljon pelissä on matskua avattavaksi ja pelattavaksi. Olin aikoinaan itse eturivissä haukkumassa peliä, mutta nykyään osaan arvostaa sitä paljon enemmän. Nintendo onnistui markkinoimaan sen loistavasti ja  myytyä ihmisille. Lisäksi Wii Fit oli ja on edelleenkin paras ja toimivin jumppapeli mitä markkinoilla on, vaikka matkijoita tuli heti sen jälkeen miljoona. Olen aivan varma ettei olisi myynyt läheskään yhtä paljoa jos olisi ollut toimimaton paska.

Veikkaan että aika monella muullakin ei-pelaajalla ollut ahkerassa käytössä, mutta eipä siitä kukaan tiedä, kun harvemmin ne tänne pelifoorumeille kirjoittelevat. Tosipelaajat" nyt heittävät pelin kuin pelin viikon pelaamisen jälkeen menemään.
Joku tutkimus selitti, että jenkkiperheissä Wii Fitiä ei ole käytetty ensimmäisen viikon jälkeen suurinpiirtein ollenkaan. Toki on niitä, jotka ovat sitä pelanneet paljon ja aktiivisesti, mutta veikkaisin, että suurin osa niistä ihmisistä, jotka eivät jaksa kuntoilla, eivät jaksaneet sitä tehdä Wii Fitilläkään.

Mutta toki Wii Fit on tuotteena tasokas, sitä en ole koskaan missään vaiheessa epäillyt.

Mutta kyllä minä luulen, että nämä Kinectin Fitness Evolded -pelit olisivat voineet ihan samalla tavalla ottaa tuulta alleen sopivissa olosuhteissa, vaikka ovatkin Kinect-pelejä.
tallennettu
Vs: Xbox 720 - Microsoftin uusin parhausnäyte? « Vastaus #21 : 25.11.2012 22:27 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mutta voi sitä kiukun ja pettymyksen määrää kun julkaisun aikaan myynnissä ei olekkaan niitä kaikkia lempipelisarjoja ja tilalla on vain kinect kakkosta sekä nopeasti kyhättyä keskinkertaisuutta. Niinhän se on aina kaikissa julkaisuissa ollut. :)
Paitsi N64:n ja SNESin.
Muistaakseni näiden julkaisuissa oli vain lähinnä Mariot. Kuulostaako tutulta?
Kyllä. Ja nämä eivät olleet nopeasti kyhättyä keskinkertaisuutta, vaan määrittelivät koko genren. GC:n julkaisu valikoima oli ihan jees Luigis Mansionin ansiosta, mutta tämä on lähinnä oma mielipiteeni. Yleisesti sekin oli keskinkertaisuutta. Mutta SNESin ja N64 julkaisu pelit (Mariot) olivat jotain aika huimaa. Minun ja monen muunkin mielestä. Muita sellaisia julkaisuja ei ole tullut.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines