Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 13
Tulostusversio
Aihe: Xbox 360  (Luettu 126470 kertaa)
Xbox 360 « : 22.08.2007 00:29 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jonkin aikaa jo häirinnyt, ettei tälle Microsoftin pelikonsolille ole perustettu omaa topicia. Nyt on!  :)

Löytyykö laudalta monia kyseisen konsolin omistajia? Entä tulevia? Itse olen ollut mukana julkaisusta (2.12.2005) asti. Erittäin tyytyväinen olen ollut. Kyllä, minullakin on konsoli käynyt huollossa. Mutta ei se ihan rehellisesti sanottuna vituttanut juuri lainkaan. Johtuen ehkä siitä, että menossa on kai jonkin sortin peli-innostuksen lama. En muutenkaan ole viime aikoina pelannut juuri mitään, joten minulle oli ihan sama kun boxi päätti lähteä ulkomaille pariksi viikoksi. Jos olisin yhtä innostunut pelaamisesta kuin vielä pari vuotta sitten, olisin kironnut MS:n syvimpään helvettiin  :rollaus:

Pelien takiahan se konsoli yleensä valitaan. Itseäni ei kiinnosta JRPG:t ja Nintendon sarjoistakin iskee vain pari. Olen enemmän toiminnan ystävä. 360 on monien mielestä pelkkä FPS-konsoli, sehän sopii minulle, sillä genre on varmaan lempparini. Halohan sen FPS-innostuksen aikoinaan laukaisi. Onneksi peli tuli ja näytti miten konsoliräiskintä kuuluu tehdä. Nykyään räiskintäpelejä tulee kuin sieniä sateella. Yrittäjiä on monia, mutta harva onnistuu. Autopelit ja länsimaalaiset ropet kuten Forza, PGR, Oblivion, Mass Effect ja Fable ovat myöskin lähellä sydäntä. Ja näitähän pääsee 360:llä pelaamaan.

Itse konsoli on loistava, meluisaa DVD-asemaa ja suurta hajoamisprosenttia lukuunottamatta ei juuri valitettavaa löydy. Dashboardin välilehdet ovat helppoja ja nopeita käyttää. Julkaisussa ne tuntuivat raskaalta. Päivitysten (yksi suuri joka kevät ja syksy) jälkeen valikoissa kikkailua on paranneltu.

Ohjain on mielestäni paras padi. Koskaan. Muotoilu ja tattien sijoittelu on täydellinen omille käsilleni. Ja se Guide-nappi on hyvä keksintö. Mitä sitten teetkin konsolillasi, nappia painamalla pääset selaamaan kaverilistaasi, muuttamaan asetuksia, tai vaikka kirjautumaan Messengeriin.

Ja sitten se suurin koukku. Xbox Live. Niin helppoa, niin yksinkertaista, että 60€ vuodessa ei ole paha hinta. Kuvitelkaa seuraava tilanne: Makaat sohvalla katsoen leffaa, kaveri huomaa sinun olevan onlinessa. Hän haluaa pelata kanssasi Forza 2:sta, hän lähettää sinulle kutsun, ruutuusi pomppaa pieni ilmoitus. Valitset "Join game", ja jos levy on konsolin sisällä valmiiksi, olet hetkessä jo kavereidesi kanssa lähtöviivalla. Helppoa, eikö? Demot, trailerit yms. joita julkaistaan todella tiuhaan tahtiin ovat myös hieno juttu.

Pohjois-Amerikassa viime syksynä lanseeratun Video Marketplacen rantautumista Eurooppaan odotellaan innolla. Saammeko yhtä laajan valikoiman HD-elokuvia yhtä halpaan hintaan (muutaman euron) kuin jenkit? On se hieno keksintö, ei tarvitse kylmänä talvi-iltana edes poistua talostaan vuokraamaan elokuvaa. Muutamalla napin painalluksella katselet vaikka Transformersia teräväpiirtona.

Mainia konsoli siis kaikin puolin. Myönnettäköön, että joitain PS3:n ominaisuuksia kaivataan. HD-elokuvia pyörittävä asema sisäänrakennettuna olisi kiva, kuten myös konsolin hiljaisuus ja luotettavuus. Mieluiten yhtä edulliseen hintaan kuin nykyistäkin Premiumia  ;)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #1 : 22.08.2007 09:48 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Vielä en ole omistaja, mutta pitää perjantaina käydä ostamassa elite. Tähän asti pärjännyt ilmankin, mutta on jo kauan tehnyt mieli ostaa. Elite tulee myyntiin aika sopivaan saumaan. Pelejä ei vielä oikein ole. Viva Pinatan hommannut etukäteen kun halvalla lähti ja varmaan tulee kaverilta lainailtua pelejä näin aluksi. Halo 3 taitaa olla se ensimmäinen must have. Kyllähän sitä nyt syksyllä tulee paljon muitakin loistavia pelejä, mutta pitää sitten katsella miten lompakko antaa muuton ja sisustuksen jälkeen myöten.
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #2 : 02.09.2007 20:41 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili En ole varmaan ainoa, joka on aivan sekaisin näiden 360-mallien kanssa tällä hetkellä. Joka paikasta niin sekalaista informaatiota uusista malleista ja osista, jotenka uutisia semi-tarkasti seuranneena päässä kuuluu huminaa ja suusta tulee diudiu.  :???:  Elite vai Premium vai oliko siinä vielä joku välissä, vieressä ja takana? Konsolin osto luultavasti parin kuukauden sisällä edessä.

Kysymys lyhyesti: Mikä versio on se oikea valinta juuri nyt?
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #3 : 02.09.2007 22:38 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kokoelma
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #4 : 02.09.2007 22:40 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Riippuu tietenkin käyttötarkoituksesta. Löytyykö talosta HDTV? Aiotko tulevaisuudessa latailla HD-elokuvia netistä konsolillasi? Jos vastasit kumpaankin kyllä, valintasi on Elite. Viikko sitten Suomessa julkaistu musta malli konsolista 120gigan kovalevyllä ja HDMI-liittimellä. Paketti sisältää yhden mustan langattoman ohjaimen, mustan kuulokemikrofonin, komponentti- ja HDMI-kaapelin.

Muussa tapauksessa Premium, joka on siis se "keskimmäinen" malli. Senkin saa kytkettyä HDTV:seen. Toistaiseksi vain mukana tulevalla komponentilla ja lisävarusteena saatavalla VGA-kaapelilla. Paketti sisältää 20gigan kovalevyn.  Tulevaisuudessa tähänkin malliin lisätään HDMI. Premium sisältää HDMI-kaapelia lukuunottamatta samat asiat kuin Elite, ohjain ja mikki tietenkin valkoisena.

Kolmas ja huonoin vaihtoehto on Core. Konsoli ilman kovalevyä. Jätä suosiolla kauppaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #5 : 02.09.2007 22:42 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Ainiin ja oikeasti oikea valinta? Uskallan sanoa, että Premium. Nyt kun HDMI portit pitäisi löytyä joka koneesta ja 120gb kovalevytkin löytyy kauppojen hyllyltä, ei Elitellä ole juuri erikoista tarjottavana, ellei välttämättä halua mustaa konsolia.
Kokoelma
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #6 : 06.09.2007 21:45 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Okei premium ostettu Bioshockin kera. Toistaiseksi kuvaputkella johtuen vga-kaapelin puutteesta.

Siis tiesin kyllä, että tämä on äänekäs... MUTTA HERRANJUMALA SENTÄÄN!? Alkujärkytys luultavasti.
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #7 : 14.09.2007 12:05 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Toissa päivänä tuli postissa Xbox 360 Elite ja Gears of War. Ei ole vielä tullut THE Ringiä. ; ) Meikäläisen Microsoft vastaisuuden huomioon ottaen on vain ajan kysymys milloin se tulee.

Eipä tässä vielä toistaiseksi ole paljoa kommentoitavaa, mutta Live ja Marketplace kyllä vaikuttaa todella kätevälle. Varsinkin Marketplacen ilmaiset demot on suuri plussa. 94:n pelin (ja lisää tietty tulossa) demo parin napin painalluksen ja odotuksen päässä on varsin loistava ominaisuus. Ei ainakaan lopu pelattava ihan heti.


Heitetääns vielä parit vinkit:
Call of Duty 4:stä kiinnostuneille tiedoksi että Peliplaneetta jakaa avaimia CoD4:n moninpeli betaan. Ei tartte kuin lähettää sähköposti annettuun osoitteeseen ja sieltä tulee paluupostina avain. Ainakin tänään, pe 14.9, oli vielä avaimia jälellä klo 10:39.

Ja niille jotka ovat Xbox 360 Eliteä ostamassa vinkkinä että Verkkokauppa myy niitä hintaan 447,90€, muissa kaupoissa se maksaa yleensä 470-500€. Tosin Verkkokauppa saa niitä lisää vasta 2.10.
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #8 : 14.09.2007 12:30 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili tänään hain postista taas uuden boksin.
anttila kiltisti vaihtanut sen jo kaksi kertaa.
nyt kesti varmaan kuukausi mutta se johtui siitä kun olin unohtanut pakata headsetin mukaan.
nyt ei tullut enää fifa bundlea vaan normi premium.
valmistettu 23.10.2006 eli on tuo ainakin uudempi ja tuntui olevan hiljaisempikin levyä pyörittäessään.
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #9 : 16.09.2007 16:47 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Call of Duty 4:stä kiinnostuneille tiedoksi että Peliplaneetta jakaa avaimia CoD4:n moninpeli betaan.


Kiitoksia vinkistä, eipä tässä viikonlopun aikana muuta ole tullutkaan pelattua.

Mukavan toimivalta tämä beta tuntuu, vaikka tuskin tulen koskaan ostamaan itse peliä. Pidän kovasti pelin tahdista, joka on kai jossain siellä Quake-tyylisen juoksemisen ja Rainbow Sixin varoivaisen hiippailun välissä. Kokoajan pitää olla liikeessä ja kenttien koon takia kentissä tapahtuu jatkuvasti taistelua, mutta silti päättömällä ryntäilyllä kuolee melkein heti.

Hahmonkehitys, jota pelistä löytyy, on myös ihan. . . kiinnostava. Barracksista löytyvät pienet tehtävät (saa tietty määrä frageja tietyllä pyssyllä ja niin edelleen) tuovat jotain yksinpelin tapaista moninpeliin. Tosin mitä enemmän pelaa, sitä enemmän saa lisävoimia ja parempia pyssyjä, jotka ainakin tässä betassa tuntuu aika ilkeältä alottelijoita kohtaan, koska he joutuvat melkein pakostakin pelaamaan paljon vahvempia pelaajia vastaan.

Ihan kiva peli silti.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #10 : 16.09.2007 18:05 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo-o, hahmonkehityksessähän on ihan nettiropen tyylistä dingauksen makua, johon jäin koukkuun. Paitsi että tässä vaaditaan vähän taitoakin.

Ja Killcam taas vanhaan tapaan osaa näyttää, kuinka nolosti pääsi kuolemaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #11 : 12.10.2007 07:34 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Virallinen pelimies, Killi kertoo näin omassa blogissaan:

...kerron teille myös toisen hyvän syyn miettiä Xbox 360 HD DVD -soittimen hankkimista lähiaikoina. Syy on se, että Microsoftilta on tulossa pian ulos aika messevä tarjous, joka ei vielä valitettavasti löydy kaupoista vaikka onkin tavallaan jo voimassa. Se menee seuraavasti:

Kaikki, jotka ostavat (tai ovat ostaneet) Xbox 360 HD DVD -soittimen 1.10.07 ja 31.1.08 välisenä aikana, saavat ostokuittia ja soittimesta löytyvää viivakoodia vastaan viisi ilmaista HD DVD -elokuvaa!


HD DVD leirillä on kovat piipussa. Stockan hulluilla päivillä mokoma laite riipaisee lompakosta 139€. Helvetin hyvä tarjous. Eikä oo rahaa  :( Onneks toi kestää myös joulun yli.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #12 : 18.10.2007 16:34 »
Sousuke Vieras http://pelaajalehti.com/2007/10/18/uusi-xbox-360-kilpailemaan-wiin-kanssa-satunnaispelaajista/

No niin nyt sitten saatu vähän tietoa arcade-mallista. Hinta on ihan kohdallaan, mutta ei ole kovalevyä ja sehän huono juttu. Siksi se onkin suunnattu satunaispelaajille.  ;D
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #13 : 18.10.2007 21:44 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili KodinYkkönen myy poistomyynneisään halvalla Pro:ta. 299€. Menee hankintaan minulla ainakin.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #14 : 18.10.2007 22:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
KodinYkkönen myy poistomyynneisään halvalla Pro:ta. 299€. Menee hankintaan minulla ainakin.
Ei ole muuten HDMI-malli tuo. Tai no ainakaan Oulun Anttilassa ei ollut. Sillä sinänsä väliä ole, kun se kumminkin hajoaa ja luultavasti vaihdossa tulee HDMI-versio. ;)

Ai niin. Jos kalaa tekee mieli, kannattaa hyödyntää tätä kampanjaa.
10 ilmaista XBLA-peliä
Play-Asia
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #15 : 20.10.2007 17:39 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
KodinYkkönen myy poistomyynneisään halvalla Pro:ta. 299€. Menee hankintaan minulla ainakin.
Ei ole muuten HDMI-malli tuo. Tai no ainakaan Oulun Anttilassa ei ollut. Sillä sinänsä väliä ole, kun se kumminkin hajoaa ja luultavasti vaihdossa tulee HDMI-versio. ;)

Ai niin. Jos kalaa tekee mieli, kannattaa hyödyntää tätä kampanjaa.
10 ilmaista XBLA-peliä
Jep, sama tuli todettua omakätisestikin. Voi pettymysten pettymys! Pitänee varmaan odotella joulun alennuksia.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #16 : 13.11.2007 16:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Fuck yeah! 4.12. saapuva "syys"päivitys tuo mukanaan Video Marketplacen, eli leffojan vuokraamista 720p-muodossa  :P Tämän lisäksi vanhan Xboxin pelien lataaminen on myös mahdollista, hinta 14€/kpl.

En lähde.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #17 : 13.11.2007 17:07 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tämän lisäksi vanhan Xboxin pelien lataaminen on myös mahdollista, hinta 14€/kpl.

Tämähän oli mielenkiintoinen lisäys. Vaikkei tuossa nyt ihan samanlaista potentiaalia ole kuin PS1- ja PS2-pelien lataaminen PS3:lle, niin lataisin oikein mielelläni Panzer Dragoon Ortan, jommankumman Outrunin ja sen Oddworld-FPS:än tuohon hintaan, jos ne joskus tarjolle tulevat.

Pikkuista edittiä, koska tuli juuri mieleen, etteivät nuo pelit mahdu millään tuolle pikkuiselle kovalevylle millään. Ääääh :(


« Viimeksi muokattu: 13.11.2007 17:26 kirjoittanut sleepy »
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #18 : 20.11.2007 18:04 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Ihan hyvin mahtuvat, varsinkin jos ne voi poistaa ja ladata uusiksi. Oblivionin molemmat lisäosatkin mahtuvat demokasan ohella, eikä ole tullut tarvetta poistaa mitään. Tietysti, jos haluaa pitää siellä hirveää kasaa musiikkia ja videoita...
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #19 : 20.11.2007 18:05 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW MS yrittää myydä 120Gb:n kovoa meille.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #20 : 20.11.2007 18:14 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Juu, PS3:n oman kovon käyttömahdollisuutta kaivataan. (Vai miksi hitoksi sitä sitten kutsuisikaan.)
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #21 : 02.12.2007 13:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Lista uudistuksista ja korjauksista mitä uusi dashboard-päivitys tuo tullessaan.

DivX/Xvid tuen lisäksi tämä on rlzaa:
Improved Xbox guide performance ~2x
Play-Asia
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #22 : 02.12.2007 14:55 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Lista uudistuksista ja korjauksista mitä uusi dashboard-päivitys tuo tullessaan.

DivX/Xvid tuen lisäksi tämä on rlzaa:
Improved Xbox guide performance ~2x

Loistavaa!  ;D Kyllä se MS jotain osaa. Viikon päästä olen täällä kiroilemassa, kun päivitys jumittaa konsolini...  :rollaus:

Toivottavasti tekstitkin saa näkymään.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #23 : 11.01.2008 21:49 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Jees, Xbox 360 parin kuukauden sisällä hankkimassa. Pro:ta olen hankkimassa, kun ei rahat riitä Eliteen. Kyselisin vaan tuosta Prosta sitä että onko se varmaa että ne ovat Falconeja? En jaksa mitään premiumia ostaa ettei heti mene huoltoon. Ja miten on Pro:n äänen laita? Pitääkö yhtä kovaa melua kuin Premium?
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #24 : 10.03.2008 16:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tjahans. Nyt se hinta sitten tipahti ja allekirjoittanut aloitti harkitsemaan laatikon ostoa samantein. Ihan pää kolmantena jalkana en ole juoksemassa lootakauppaan, mutta hankinnan yksityiskohtia pitää jo miettiä. Elite on turhan elite minulle, joten mietin tässä vaiheessa Arcaden ja Premiumin välillä.

Arcaden hinta (209) houkuttaa, mutta Premiumin kovalevy ja kuulokemikki ovat jossain määrin välttämättömyyksiä. Demoja on kuitenkin kiva imutella ja joku kaunis päivä ostan varmaan jokusen kuukauden Live-aikaakin, joten mikki olis kiva.

Suositelkaa laatikon mallia ja ensimmäistä peliä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #25 : 10.03.2008 17:05 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse ainakin sanoisin, että kovalevy on aika välttämätön. Kuten itsekin sanoit, demoja on kiva imutella ja niiden avulla ostopäätöksenkin tekeminen on helpompaa. Ja eikös ne latausajatkin ole pienempiä kovalevyllisellä X0:lla? Arcade vaikuttaa minun mielestäni melko turhalta ostokselta, en ole varma tuleeko siinä muistikorttia mutta jos ei tule, niin siitähän tulee myös hieman extrakuluja?

Ensimmäiseksi peliksi suosittelisin melkeinpä Mass Effectiä. Yksinkertaisesti parhautta.
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #26 : 10.03.2008 17:11 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse ostin Eliten tasan viikko sitten ja peleinä on tällä hetkellä alelaarista hamstratut Gears of War ja NHL 07. Olen diggaillut. Ostin 360:n lähinnä Alan Waken, Fable 2:n, Gears of War 2:n ja Banjo-Kazooie'n takia.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #27 : 10.03.2008 17:28 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Joo, unohda Migge se Arcade-malli. Vaikka onkin nykyään ihan törkeän edullinen, on se silti turha vehje. Demojen imuttelu ja pelaaminen on kuitenkin sen verran hubaa, että jossain vaiheessa alkaisit kuitenkin kaipaamaan sen kovon perään. Eikä sitten tarvitse säätää muistikorttien kanssa ja kuten sanoitkin, tulee se kuulokemikki sen Pron mukana.

Ensimmäiseksi peliksi voisi suositella vaikka sitä Mass Effectiä, CoD4:sta, Orange Boxia tms. En muista, onko sinulla PC:tä mutta nuo ovat ainakin AAA-kamaa. CoD4:sta on tietysti enemmän hupia, jos omistaa Live-aikaa. Yksinpeli on nopeasti juostu läpi, mutta onhan se silti todella hyvä kokemus.
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #28 : 10.03.2008 17:41 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Arcadea kyllä sorsitaan mielestäni hieman turhaan. Kyllähän sillä pelaamaan pääsee. Muistikortti on mukana ja nykyisin nuo ovat HDMI-liitännällä varustettuja. Jos en netissä aikoisi pelata niin valinta olisi selvä.

Kyllä se Premium kuitenkin jossain vaiheessa ostetaan. Demot on kuitenkin niin kätevä tapa tutustua peliin ja on siellä ilmeisesti muutakin ladattavaa(?).

CoD4 kyllä himottaisi suuresti, mutta ilman Liveä en tuohon sijoita. Mass Effect taitaa olla se yksinpeli josta alottaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Xbox 360 « Vastaus #29 : 10.03.2008 17:51 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
CoD4 kyllä himottaisi suuresti, mutta ilman Liveä en tuohon sijoita. Mass Effect taitaa olla se yksinpeli josta alottaa.

Saat kuitenkin kuukauden ajaksi Live Goldin maksutta. Tahkoat Codia kuukauden ja ostat sitten jonkun mehevän yksinpelin, ellet kaksikin. Saahan niitä nykyään käytettynä. Latailet niitä demoja ja kokeilet mikä peli iskee parhaiten. Itse suosittelen Mass Effectiä, Bioshockia, Oblivionia (osta goty-edition), Orange boxia, Kameota jne. Onhan noita, ja useaa noista saa jo todella halvalla.

Ja Premium 279€  :o Jäätävä hinta. Arcade on joo vain rapiat 200, mutta ei sitä kukaan halua. Kyllä se kovo on oltava, saa yksinpeleihinkin ladattua kaikkea jännää.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 13
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines