Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: XBLA: Omega Five!  (Luettu 2540 kertaa)
XBLA: Omega Five! « : 09.01.2008 21:50 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Vihdoinkin - Geometry Warsille oiva vastine!

Eli kyseessä on pääasiallisesti kahdella tatilla pelattava sivulle scrollaava shootteri, jossa on yhteensä neljä tasoa. Pelattavia hahmoja näyttäisi nyt ainakin kaksi olevan ja pelimuodot ovat joko koko pelin käsittävä Arcade ja tasokohtainen Challenge, jossa on ilmeisesti normipeliä enemmän haastetta. Kaikille löytyy omat rankingit. Hinta 800 pistettä.

Se siitä lässytyksestä... OSTAKAA TÄMÄ PELI! finngamer ja kumppanit, aletaan taas mättämään parhaista pisteistä, ja vaihdetaan samalla taktiikoita, niin pelaaminen maistuu pitempään.


Jos joku on jo pelin ehtinyt hankkia, niin mielipiteitä parhaista aseista ja hahmoista olisi kiva kuulla. Akka vaikutti mielestäni paremmalta hahmolta ja täyteenahdettu laaseri parhaalta aseelta.

Tietääkö joku, mikä sen olkapäänappihyökkäyksen pointti on? Siitä ainakin itse menettää energiaa, muuta en huomannut.

Entäpä ykköstason perässä ja edessä pyörivä robotti, voiko sen tappaa kokonaan?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: XBLA: Omega Five! « Vastaus #1 : 09.01.2008 22:08 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Demoa penautin. Tuli heti parilla ekalla sekunnilla mieleen "western shmup." Tämä pisti aivot automaattisesti "paskaa" asentoon. Ja aika siltä se tuntui. No, täytyy koittaa uudestaan avoimemmin mielin, vaikka ei se muutenkaan vaikuttanut mitenkään hyvältä, lähinnä joltain keskivertoindiefreewarewesterndevoloperin kyhäelmältä.
tallennettu
Re: XBLA: Omega Five! « Vastaus #2 : 10.01.2008 00:15 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili On tämä kyllä ihan ässäpeli!

Vierähti tunti silmänräpäyksessä, kun pelasin ykköstasoa pisteidenkeräysmielessä Challengessa. Uskomatonta, miten nopeasti porukat onnistuvatkin kaivamaan taktiikoita peleihin. Ykkössijalla oleva jannu tykittää koko kentän 30-kertaisella multiplierilla yhdessä chainissä. Harmi vain, että bossista saa maksimaaliset pisteet vain typerällä 4,5 minuutin lypsämisellä. Ei kiinnosta.

Vaikka kyseessä onkin lähinnä kaikkia mahdollisia shmuppeja apinoiva peli, niin hauskuutta löytyy niidenkin edestä.

Huomenna lisää, toivottavasti joku muukin hyppää mukaan.  :)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: XBLA: Omega Five! « Vastaus #3 : 11.01.2008 12:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Onko Tempestin C-mode paska vai paska? Varmaankaan en osaa vain pelata sillä, mutta tuntuu se silti paljon huonommalta kuin A ja B modet.

C-mode oli siis se slow firerate päkyttäjä.'

E: Meni jopa yhdellä creditillä läpi. Eipä tämä vaikea peli ole, mutta pisteiden keräyksessä kai se juju onkin. Pelistä löytyy muuten ainakin 2 ellei jopa 3 unlockattavaa hahmoa. RDA:n unlockasin jo, mutta se vaikutti Rubyn kopiolta nopean testauksen jälkeen. Sensei on toinen salainen hahmo, jonka pitäisi ollakin sitten ihan erilainen. Kolmas on vissiin joku koiradude.


« Viimeksi muokattu: 11.01.2008 14:57 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Re: XBLA: Omega Five! « Vastaus #4 : 11.01.2008 15:33 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Paljonko koko peliltä löytyy kestoa? Demossa ollut ensimmäinen kenttä oli ainakin luvattoman lyhyt.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: XBLA: Omega Five! « Vastaus #5 : 11.01.2008 15:41 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Paljonko koko peliltä löytyy kestoa? Demossa ollut ensimmäinen kenttä oli ainakin luvattoman lyhyt.
Kenttiä on 4 ja ne menee aika nopeasti läpi. About 20-30min.
Play-Asia
tallennettu
Re: XBLA: Omega Five! « Vastaus #6 : 11.01.2008 17:28 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Tempesti on kyllä huonoin hahmo, mitä olen koskaan missään ikinä nähnyt.

Rubyllä vetelee ny ainakin ykköstasossa kivoja pisteitä, oma enkka ilman bossilypsäämistä ja kuolemalla viimeisellä mahdollisella hetkellä (ei bonuksia siis) on reilut 5 miljoonaa. Mutta tällä hetkellä ykköspaikkaa pitää joku japsi Senseillä, jonka tuossa juuri unlockasin. Vähän haastavampi hahmo, mutta eiköhän tuokin ala sujumaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines