Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Maistuvatko wanhat pelit, eli oletko nostalgikko?  (Luettu 8003 kertaa)
Re: Maistuvatko wanhat pelit, eli oletko nostalgikko? « Vastaus #30 : 14.01.2008 16:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse luulin hukanneeni kaikki vanhat Pleikkarin aikaiset demolevyt jonnekkin, mutta yllätyksekseni löysin ne tuossa joku kuukausi sitten kaapin kätköistä. Huvittavinta oli, että ne olivat selvinneet jopa muutosta huomaamattani niitä ollenkaan.

Todella paljon muistoja liittyy juuri nuihin demoihin ja lehtiin, joiden mukana ne tulivat. Lehdet on kärrätty serkulle, kun itsellä ei ollut tilaa mutta demolevyt ovat vielä kunnossa.

Levyjen löydyttyä piti tietysti kokeilla joitakin ja ensiksi iskinkin sisään sen Demo 1:n, josta löytyi mm. se T-Rex. Tuli sitten sitä töllättyä vähän aikaa, liikutellen sen päätä ja pistämällä se karjumaan. Myöskin sen kuuluisan Tombin demon kaivoin ja tuli sitäkin hieman pelattua. Hetken aikaa meni myös Ghost In The Shellin parissa ja olihan se vähän heikompi esitys kuin muistin. Alkudemo tosin oli juuri sitä parhautta ja hyvin tuli mieleen ne ajat, kun sitä ihmettelin joskus yhdeksänvuotiaana.

Turnee päättyi hieman lyhyneen loistavan Die Hard 2: Die Harder-pelin parissa.  Oli kyllä niin paska, että ihan itketti  :lol:
Pitänee jossain vaiheessa tsekkailla loputkin levyt.
tallennettu
Re: Maistuvatko wanhat pelit, eli oletko nostalgikko? « Vastaus #31 : 14.01.2008 17:15 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili

No ei se noin huono voi olla! Pystyihän siinä sentään streiffaamaan seiniä pitkin ja se oli hienoa se. Entäs se alkudemo ? Oliko parhautta :)

Pitääpä etsiä tuo levyke käsiini.

Tuo seinissä kiipeileminen oli oikeastaan pelin/demon ainut hyvä ominaisuus. :lol: Kyllähän se alkudemo on aika kovaa kamaa, animen alkuperästä ei tosin ole mitään tietoa.

Myöskin sen kuuluisan Tombin demon kaivoin ja tuli sitäkin hieman pelattua.

Tuo Tombi on kyllä erittäin hyvä ja aliarvostettu tasoloikka, huumoria ja pituutta riittää pelissä. Myös Tombi 2 on erinomainen, joskin ei aivan yhtä hyvä kuin alkuperäinen.
Harmi, että jäivät pahasti Crashien ja Spyrojen varjoon aikanaan. Kolmatta osaa on varmaan turha odotella, pelejä kehittänyt Whoopee Camp taisi hajota Tombi 2:sen julkaisun jälkeen.  :(
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines