Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • WOW: Wrath of the Lich King -julkaisu: 13.11.2008
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: World of Warcraft  (Luettu 3677 kertaa)
World of Warcraft « : 26.06.2007 16:36 »
voEtto siinähän kärvistelet! Jäsen Viestejä: 38 Basaaripisteet: 0 Profiili Piti tästä omasta henkilökohtaisesta Jumalpelistä tehdä tänne myös oma ketju.

WoWinhan nyt miltei kaikki tuntevat, Warcraftin maailmaan sijoittuva valtava nettiroolipeli. Pelaajia löytyy jo 8,5 miljoonaa, joten peliseuran puutteesta pelaamisen ei luulisi olevan kiinni. Maailana toimii "vanha" Azeroth, ja myös nyt The Burning Crusade:n mukana tullut "uusi" Outland.

Itse aloittelin WoW:in viime tammikuussa ja siitä lähtien on tullut pelattua todella aktiivisesti. Aikaa on riittänyt hyvin, kun työt eivät mitään kamalia ole, ja koulukin sattui loppumaan samaan aikaan kesken. Pelaan vieläkin ensimmäisellä luomalla hahmollani, Voetolla, Human Paladin, joka oli aluksi specattu Retribution talentteihin, mutta muutoksen takia respeckkasin tuossa viikko sitten Protectioniin, enkä ole katunut päätöstä. Urkeni täysin uusi puoli tästäkin pelistä, ja vain yhdellä talenttipuun vaihdolla. Kaikki muut classit on vielä kokematta, Shamaania lukuunottamatta.

Tänään myös tippui Heroic Mechanarista [The Sun Eater], jonka takia koko insta piti vetää PUG-porukalla noin viisi kertaa läpi, kerran päivässä. Kyllä se sitten kannattikin =)

Oman killan progressi on tällä hetkellä PvE:ssä se, että Karazhanista on Arani kaadettu, ja prinssiä mennään tänään vähän zoomailemaan.

Missäs muut Pelaajalaudan WoWittajat pelailee? Pasteilaa Armory-profiileja ja kertoilkaa vähän kiltanne progressista.


« Viimeksi muokattu: 26.06.2007 16:51 kirjoittanut voEtto »
tallennettu
Re: World of Warcraft « Vastaus #1 : 28.06.2007 10:25 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kylhän sitä edelleenkin tulee wowitettua. WoWin ekana päivänä tein Teidonin joka on edelleenkin minun main. En tosin ole jatkuvasti pelannut vaan pidelly lyhyempiä tahi pidempia taukoja.

Kilta jossa olen on clearannu Karan ja Gruul's Lairin. Magtheridon kaatunee lähi päivinä, jonka jälkeen lähdemme The Eyen/SSC:n suuntaan.
tallennettu
Re: World of Warcraft « Vastaus #2 : 15.07.2008 14:15 »
tuhis Vieras Eli

Tunnetko asiallisia pelaajia tai tunnustatko itse olevasi sellainen? Oletko vailla rentoa mutta osaavaa kiltaa? Tykkäätkö saunasta, alkoholista ja ihmisistä? Täytätkö alla olevat pykälät?

1. Kypsyysaste meedium - Olet vähintään 20-vuotias, aikuinen mieleltä ja lihalta

2. Tietotaitoa - Osaatte aikuistenoikeasti ottaa 110% irti hahmostanne, kilpuutellen aiheellisten listausten kärkisijoista

3. Atut kunnossa, geari pimpissä ja hahmo tapissa - Eli kokemusta löytyy ja peliä on pelattu

4. Puu metsässä - Sopeudutte joukkoon ja osaatte olla ulisematta luutista ynnä ilman mitään itkua farmata korjausrahanne ja konsunne (joista on kaikki oltava uusilla reissuilla naamassa)

5. Nou laif, nou soul - Ketään ei mihinkään rytmitykseen pakoteta, mutta kerran viikossa raidaavat ovat yhtä tyhjä arpa kuin kreikkalainen raidissa


Siinä tapauksessa täällä voi olla jotain

Kesällä katoaa kiltalaisia niin kuin pitääkin, mutta aina on joku prosentuaali joka ei syksyllä löydä takaisin pelin pariin. Näinpä syyspuuhaksi muodostunutta rekrytointia voi taas hiljalleen lämmitellä. Rupesi taas yllättäen tekemään mieli kalastella ja sattui olemaan tuo kolmen kuukauden tauko taas takana (jonka jälkeen joku voi herättää sun accountin henkiin ja saat 10 pelipäivää, jonka aikana jos ostat lisää, saa herättäjä 30 päivää peliaikaa itselleen), niin voipi taas katsella josko ajelisi asioita parkkiin valmiiksi tuota seuraavaa ilmestyvää lisäosaa silmälläpitäen.

Voisi melkein levutella kokonaan uuden hahmon, semmoista jota ei ole aikaisemmin pelannut.

Jos tunnette jotain asiaporukkaa niin hihkaiskaapa niille tästä, tai jos tiedätte jotain wowittajien foorumeita sun muita yhteisöjä.

Appreciate it!


« Viimeksi muokattu: 15.07.2008 14:28 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: World of Warcraft « Vastaus #3 : 16.10.2008 07:05 »
tuhis Vieras Wowi päivittyi isommalla pätsillä taasen ennen varsinaista lisäosaa. Aika paljon uutta säätöä ja managementtia, hieman muutettua sisältöä, hitusen uudestettua grafiikkaa ja joitain uusia paikkoja. Patch notesit tässä.

Cyclonen battlegroup johon oma realmi kuuluu on tapansa mukaan viimeisenä oikoisena ja varmaan restarttia on luvassa tasasesti päivän verran ennen kuin jutut lähtevät toimimaan - eilinenhän se varsinainen pätsipäivä oli, mutta kas kummaa, ei päässyt mihinkään loggailemaan. Kovimmat addiktit ulvoivat elämän epäreiluutta.

Allekirjoittaneelle ei varsinaisesti ole sen ihmeemmin tarjolla uutta. Raideille en aio edes kokeilemaan talentteja vaan vetelen leppoisasti pvp:tä ja keräilen jotain hikigearia jotta pappiksen levuttelu sitten lisäosan ilmestyessä ei olisi niin anuksesta - käytännössä +damage gearia mietiskelen kasaan kun on ollut hiilurina aina eikä semmosia ole tullut kerättyä. Eipähän mene mursujen nitistäminen sitten älyttömäksi vuolemiseksi.
tallennettu
Re: World of Warcraft « Vastaus #4 : 16.10.2008 12:22 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Minä pääsin WLK:n betaan tuossa muutama viikko sitten. Ainakin questailun ja loren osalta selkeästi parempi expa kuin TBC. Questeissä enemmän vaihtelua ja yksittäisten tarinattomien questien sijaan on enemmän pidempiä questlinejä. Sekaan on myös heitetty WoWin historian eeppisin "yksinpeli" quest/event (joka on päätös n. 20-30:n questin questlinelle) ja pari muuta enempi tahi vähempi eeppistä hetkeä questailun varrella. Myöskin uusi phasing tekniikka tuo piristystä questailuun. Phasing = jotkut alueet muuttuu sitä mukaa kun teet jotain questlineä. Death Knight on myös varsin hyvin onnistunu class ja niiden aloitusquestline jokaisen kannattaa jossain vaiheessa kokea.

Endgamesta en osaa sanoa mitään enkä myöskään PvP:stä. Raid-instoja on kait 4 kappaletta heti julkasussa (yksi iso ja kolme yhden/kahden bossin raidia) ja sen jälkeen kolme ensimmäistä content patchiä lisää yhden raid-instan per patch. PvP puolella tarjontana taitaa olla kaksi uutta arenaa, yksi uusi BG, yksi outdoor PvP zone (periaattessa outdoor-BG) sekä muutama PvP-daily normaaleissa zoneissa.


Itse en kuitenkaan ko. expaa varmaankaan osta, ainakaan heti julkasussa ellei jokin ihme kipinä iske, koska WoW ei oikein jaksa enää kiinnostaa ja betassa nähny jo suunnilleen kaiken tärkeimmän. Mutta WoWista (edelleen) kiinnostuneille ehdottomasti ostamisen arvoinen expa.
tallennettu
Re: World of Warcraft « Vastaus #5 : 16.10.2008 20:56 »
tuhis Vieras Vähän niin ja näin että tuleeko itsekään tuota lisäosaa ostettua. Peliaikaa tuli osteltua kuitenkin nyt kun teki taas mieli jauhaa paskaa onlinessä, eikä Wiin Kartit irkkeineen saa kun itkua aikaseks.

Onhan se pvp niin kauan hauskaa kun kyrpiintyy siihen että allianssilla menee paskat housuun aina kun samaan matsiin sattuu kaksikin saman realmin hordea ja aletaan huutamaan "it's a premade! let them win fast!" ja muuta hevonpaskaa. Tästä syystä tuossa uudessa Warhammerissakin on pääasiassa enemmän pahispelaajia kuin ns. hyviksiä. Enkä perkele jaksa mitään hordea kyllä levuttaa munat vaahossa jonkun helpon pvp:n perässä.

Wowi on tosiaan meikäläiselle semmonen peli mikä lopetetaan pelin takia, mutta alotellaan taas ihmiskatraan vuoks.
tallennettu
Vs: World of Warcraft « Vastaus #6 : 04.04.2012 18:29 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei Laudalta sattuisi löytymään ketään WoWia aktiivisesti pelaavaa? Scroll of Resurrectionia pyytäisin heittämään tännepäin, saisi tuon Cataclysmin ilmaiseksi.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines