Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • WiiU!: 30.11.2012
Sivuja: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36
Tulostusversio
Aihe: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte  (Luettu 951185 kertaa)
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #990 : 04.12.2015 09:43 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Muita jotka ovat tänään jo pelaamassa uutta Xenobladea?
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #991 : 04.12.2015 14:51 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Mä! Kämpillä köllöttelis oma kopio. Vielä pari tuntia töissä jäkittelis ja sit testaileen. No eka pakollinen ravintolakäynti vielä ennen sitä.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #992 : 04.12.2015 15:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Varmaan pitää käydä ostaa, pelata pari tuntia ja jättää hyllyyn pölyttymään :D
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #993 : 04.12.2015 17:40 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei tuon xenobladen aloittaminen ainakaan mitään nopeaa ole. Eilen latasin valmiiksi ne kaikki data packit eshopista ajatellen, että pääsee nopeasti sitten tänään pelaamaan. No niiden asennus kestää yli tunnin.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #994 : 05.12.2015 11:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ja ilman noita on pitkät lataustauot vai mitä? Kuulostaa kyllä jäätävältä.

Eipä tätä missään kaupassa ollut. Anttilassa on nipan pelit jo poistettu myymälästä muutenkin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #995 : 05.12.2015 11:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Puolenkuun peleissä oli jo ennakkoon hyllyssä myytävänä. Tampereen Verkkokaupasta, Anttilasta ja Citystä oli loppuunmyyty. Pari päivää itsellä lojunut tuossa avaamattomana, mutta en ole Codin takia ehtinyt vielä kokeilemaan. Jospa tänään.  :lol:
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #996 : 05.12.2015 19:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Muutaman tunnin ehdin tuossa paukuttaa uutta Xenobladea. Jokainen Wiin edeltäjää pelannut on kyllä täysin kotonaan tämän kanssa. Taistelusysteemi on hyvin saman tyylinen, eli mielestäni aivan hemmetin hyvä ja arttityyli on kyllä aika jäätävää hahmoja lukuunottamatta. Kohtuullisen ison mittakaavan peli, eikä juuri mitään lautaustaukoja missään. Jää kyllä Fallout 4:n pelaaminen hamaan tulevaisuuteen tämän takia.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #997 : 09.12.2015 18:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kohta pääsee itsekin tesmimään xenobladea, kunhan nuo parin tunnin asentelut loppuu  :rollaus:


Täähän peli on jäätävän kova ainakin parin tunnin perusteella! Juoni on vähemmän paskaa kuin Xenobladessa, tappelusysteemi on todella hyvä jo heti kättelyssä ja tutkimista ei rajoiteta paljon paskaakaan. Heti saa mennä ottamaan turpaan isoilta godzilloilta. Peli pyörii todella vakaasti eikä lataustaukoja ole nimeksimään. Suorastaan käsittämätön saavutus Wii U:lla ja enemmän tämä säväyttää visuaalisesti allekirjoittanutta kuin Witcher 3 tai Fallout. En muista missään pelissä kyllä tällaista mittakaavaa. Alkuasetelmakin on suht mielenkiintoinen.


« Viimeksi muokattu: 09.12.2015 21:04 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #998 : 09.12.2015 21:52 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Noin 50 tunnin jälkeenkin voi hyvällä mielellä sanoa, että tuo X:n skaala jaksaa loksauttaa edelleen leuat paikoiltaan tasaisen tappavaan tahtiin. Arvostan erityisesti, että hahmolla pääsee loikkimaan pienellä yrittämisellä ties millaisiin paikkoihin ja tätä osataan hyödyntää tehtäväsuunnittelussa. Eräässä tehtävässä piti päästää päiviltä matalatasoinen hämähäkkiotus, jonka kyllä näki kutkuttavasti majailevan jyrkänteen reunalla, mutta kunnolla tappelemaan ei päässyt. Itse ötökkää haastavammaksi osoittautuikin oikean loikkareitin löytäminen rehevän viidakon keskeltä.

En nyt tältä istumalta keksi muuta parjattavaa kuin että valikoissa teksti on ajoittain turhankin pientä piiperrystä. Myös pieni ahdistus uhkaa hiipiä puseroon, kun FrontierNav näyttää kymmenienkin tuntien jälkeen pelkästään aloitusalueen suoritusprosentiksi reilut 30% :P
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #999 : 10.12.2015 00:08 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tässä itsekin tuli koko ilta paukutettua. Jos ei ota tuo La:n ja hahmojen tyyliä huomioon(onneksi armorit on supersiistejä ja hahmojen naamat saa piiloon), niin ulkoalueet kyllä tosiaan räjäyttää tajuntaa kerta toisensa jälkeen. Aivan käsittämätön saavutus. Koko peli iskee muutenkin omaan hermostoon täydellisesti. Paljon näprättävää ja hahmoja pääsee säätämään todella monipuolisesti heti alusta saakka. Tappelusysteemi on niin hyvä, että voin vaan pari tuntia hakata vihuja ihan omaksi iloksi ja kerätä rompetta. Hienoa myös ettei mitään näkymättömiä seiniä, ylitsepääsemättömiä metrin seiniä ala witcher / mgs v ole. Joka hemmetin paikkaan voi loikkia.

Soundtrack on kyllä hyvin mystinen. En tiedä, onko paskinta vain parasta paskaa ikinä. Ainakin monipuolista settiä death metallista räppiin ja super koukuttaviin renkutuksiin   :lol:

Jäänee varmaan Wii U:n parhaaksi peliksi, ellei yhtäkkiä muutu kuraksi.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1000 : 10.12.2015 07:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Mitä kaikkea Xenobladessa nyt sitten voi tehdä, kun sitä tekemistä on niin perkeleesti? Onko muutakin puuhaa questien lisäksi? Mites questien laatu? Onko paljon fetch questeja ym. filleriä? Ilmeisesti ei?
tallennettu
Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1001 : 10.12.2015 12:22 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mites questien laatu? Onko paljon fetch questeja ym. filleriä? Ilmeisesti ei?

Kaikki mitä tehtävätaululta saa on joko fetch questeja tai tiettyjen monsujen tappamista ja niitä on aivan helvetisti. Pelaajasta kiinni jaksaako niitä tehdä vai ei. Itse en eilen paljon muuta tehnytkään vaikka piti heti aamulla tarinaa jatkaa. Kummallisen koukuttavaa.
Affinity ja tarina tehtävät on sitten sisällöltään monipuolisempia.

Nyt on n.70t pelattu ja löytyy kolme skellia tallista. Sitä lumista aluetta en ole tutkinut oikeastaan yhtään ja viimeisellä alueella en ole vielä edes käynyt. Kyllä tämän parissa ainakin 100 tuntia täyteen tulee.
tallennettu
Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1002 : 10.12.2015 12:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mitä kaikkea Xenobladessa nyt sitten voi tehdä, kun sitä tekemistä on niin perkeleesti? Onko muutakin puuhaa questien lisäksi? Mites questien laatu? Onko paljon fetch questeja ym. filleriä? Ilmeisesti ei?

Melko perinteistä settiä jos FFXII tai edellinen Xenoblade on tuttuja pelejä. Mikään ei tietenkään pakota grindaamaan, mutta selvästi peli on suunniteltu niille (meille), jotka koukuttuvat monsteribountyistä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1003 : 10.12.2015 12:45 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Erilaisia filleritehtäviä hirviöiden tappamisesta raaka-aineiden metsästämiseen riittää käytännössä tehtäväksi niin paljon sielu sietää. Voin kuvitella, että monet herkästi polttavat itsensä loppuun, jos niitä yrittää pakkopullana tahkota orjallisesti läpi. Varsinkin keräilytehtävät ovat melkoinen piikkki lihassa, koska keräiltävien esineiden tarkkaa paikkaa ei kerrota, yleensä vihjeeksi annetaan vain yksi mantereista ja noh, tämän pelin tapauksessa se tuntuu lähestulkoon alleviivaukselta sille, miten massiisivia alueet ovat. Keräilyquestit kannattaakin jättää ihan suosiolla ilmoitustaululle odottamaan, kunnes oikeat materiaalit ovat jo kasassa ja/tai mannerta on tullut tutkittua enemmän. Perustehtävistä saa onneksi palkkioksi lähinnä rahaa ja hieman kokemusta sekä erilaisia asusteita, joten mistään tähdellisestä ei jää paitsi, jos nämä jättää väliin. Itse tapaan ottaa aina muutaman monsterikeikan työn alle kun lähden käymättömiä korpimaita samoilemaan, koska perusötöjä tulee mätkittyä pataan joka tapauksessa ja tyrannibossimonstereista on mukava ottaa mittaa muutenkin.

Fillerin ohella on tarjolla myös astetta lihaisempia sivutehtäviä sekä erityisiä Affinity questeja, joissa hankitaan uusia ryhmänjäseniä tai parannetaan suhteita nykyisiin kamuihin. Toki näistäkin suurin osa koostuu tarvikkeiden ja hirviöiden metsästämisestä, mutta näitä on enemmän kuin suositeltavaa suorittaa, jos haluaa syventyä pelin maailmaan ja hahmoihin. Näiden tehtävien suorittamista myös toisinaan vaaditaan ennen seuraavan tarinatehtävän vastaanottamista.

Teki sitten sivutehtäviä millaisella antaumuksella tahansa, kaikkein olennaisinta on yksinkertaisesti tutkia ja kartoittaa planeettaa mahdollisimman paljon. Tutkimusmatkailu ei tunnu koskaan turhalta, sillä vaikka alueita tutkisi hyvissä ajoin ennen kuin tarve vaatii, dataluotaimia asettelemalla ja uusia maamerkkejä löytämällä pystyy jatkossa näppärästi pikamatkustamaan paikasta toiseen. Voisi helposti kuvitella, että Miran laajuinen pelialue olisi pullollaan copypastettua kenttäsuunnittelua ja tyhjyyttään kumisevia aakeita laakeita alueita, mutta maailma tuntuu kiitettävän käsintehdyltä ja horisontissa siintää koko ajan mielenkiintoiselta vaikuttava tutkimuskohde. Pakollinen aavikkoaluekin on paljon enemmän kuin mitä ensivaikutelma antaa ymmärtää ja eräs syrjäisempi manner heitti ennakko-oletukseni suoraan roskakoriin. Myös reippaasti pelaajan tasojen yläpuolella hilluvat monsterit pitävät huolen siitä, ettei alueiden läpi vain huoletta juosta.

Musiikista pakko mainita vielä sen verran, että monia kappaleista en ikinä olisi kuvitellut kuuntelevani pelin ulkopuolella saati nauttivani siitä. Mutta niin vain ne uppoavat päähän kuin tauti ja hiljalleen mieli on lämmennyt niin perustappeluteemalle (joka muuten muuttuu miltei ihan eri biisiksi kolmen minuutin kohdalla, mitä hittoa) kuin NLA:n yöteemallekin. Uh uh yeah yeah.
buginen lastenpeli
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1004 : 10.12.2015 15:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Jees, kiitos vastauksista. Kattoo jos tuo pitäisi jossain vaiheessa kuitenkin hommata. En vain tiedä milloin sitä kerkeäisi pelaamaan..
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1005 : 10.12.2015 16:08 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Toivottavasti tässä on paljon erilaisia super endgame vihuja ja bosseja, kuten Xenobladessakin oli. Joutuu oikeasti miettimään, millä partylla ja setupilla niiden päälle lähtee.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1006 : 10.12.2015 20:02 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Oma Xenoblade tipahti Postin lakkoilun ansiosta vasta tänään postiluukusta. Päivemmällä huolehdin että suorituskyky-DLC:t asentuivat ja kohta olisi tarkoitus korkata itse peli. Xenoblade on tämänhetkinen #1 JRPG omalla top-listallani, joten odotukset ovat kovat. Pelin saapumisen odottelu oli tästä syystä myös yhtä tuskaa. Ehkä loppuvuoden tenttien kannalta oli ihan hyvä että myöhästyi  ;)

FAST Racing Neo tuli tänään kanssa ulos. Sitäkin olen odotellut kuin kuuta nousevaa, mutta XCX asettuu edelle tänä iltana. Kukaan laudalta vielä kerennyt testaamaan?
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1007 : 10.12.2015 22:38 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Fast Racingin latasin, mutta kerkee vasta yön pimeinä korkkaamaan. Wii-version demoa tuli joskus kokeiltua joka kyllä vaikutti aika tunkkaiselta. Himot tähän on silti suuret kun trailereissa on niin tymäkkä meno. En kyllä varsinaisesti välitä tuosta Ikaruga-gimmickistä, mutta avoimin mielin mennään.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1008 : 10.12.2015 22:53 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Kokeilin pari gp:tä ja ihan pirun hyvältä tuo tuntui. Jo noviisicupissakin vauhtia riittää hyvin. Nyt on liikaa hyvää matskua tulilla, ei kerkee oikeen kunnolla keskittyä mihinkään. Pelaan mitä kerkiän.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1009 : 13.12.2015 16:18 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili No nyt vasta kunnolla napsahti tuo Xenoblade X:n innostus itellä käyntiin. Ensimmäiset 3-4 tuntia meni vähän kipristellessä jostain syystä. Tässä käy hyvin luultavasti samat mitä ykkösosan kanssa kävi, addiktio on todellinen. Saattaa ehkä mennä Bloodbornen ohi gotyna jos ote pysyy näin tiukassa loppuun asti. Xenobladen nimen arvonen peli, fo' sure.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1010 : 13.12.2015 16:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo vielä jaksaa grindailla. Juoni otti takapakkia aika rajusti kun ensimmäiset alienit tulivat vastaan, eipä oltu kauheasti mietitty mitään kiinnostavaa motivaatioita pahiksille, KILL ALL HUMANS sai riittää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1011 : 09.01.2016 15:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili WiiU on myynyt Japanissa 3milj. Ei nyt mikään mieletön saavutus reilussa kolmessa vuodessa, mutta se mikä tekee tästä mielenkiintoisen on se, että PS4 on myynyt Japanissa 2,3milj. Vaikkakin PS4:llä tähän on mennyt alle kaksi vuotta. Ei voi kuin haaveilla kuinka olisi käynyt jos Splatoon ja Mario Maker olisivat tulleet ensimmäisen vuoden aikana ulos. Ovat meinaan siirtäneet konsoleita aika kovaa tahtia kaupan hyllyiltä, varsinkin Japanissa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1012 : 24.01.2016 16:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Tullut taas jatkettua Xenoblade Chronicles X:ää ja ai että tämän pelaaminen maistuu nyt kun tähän voi keskittyä taas antaumuksella. Jatkuvasti saa ihailla uusia hienoja maisemia ja välillä ei meinaa osata päättää mitä seuraavaksi tekisi. Noctilumiin mentäessä fiilikset ovat aika päräyttävät, niin kaunis pelialue ja musiikki edelleen varmaan paras koko pelissä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1013 : 24.01.2016 22:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse olen lähes jokainen päivä pelannut muutaman tunnin julkaisusta saakka. Taitaa olla jotain 100h kellossa tällä hetkellä, eikä tunnu vielä missään. Kohta päätarina läpi ja pääsee end gamen pariin, jossa tuntuu riitävän pelattavaa ainakin toiset sata tuntia. Paranee huomattavasti, kun alkaa oppia karttaa, pelin mekanismejä, vihujen heikkouksia ja pääsee kunnolla rakentelemaan partya.

Onhan tämä eeppisin jrpg mitä olen koskaan pelannut ja äärimmäisen vaikuttava peli mittakaavansa puolesta. Omasta mielestäni parempi kuin edellinen Xenoblade, vaikka eivät olekaan ihan verrattavissa keskenään. Tämä on enemmän mmo-tyylinen peli, eli ei taatusti uppoa kaikille. Ja soundtrack on tosiaan alkanut upota paremmin ja paremmin. Ei sellaista geneerista jrpg-hömppää, vaan hyvin rohkeita vetoja. Varsinkin vikan alueen musiikki on parhautta. Kunnon Metroid-tunnelmat.

Taisi olla tämän genin kohokohta kun ekan kerran pääsi skellillä lentelemään ympäriinsä valtavassa maailmassa.


« Viimeksi muokattu: 24.01.2016 23:29 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1014 : 04.03.2016 08:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Zeldan tuleminen myös NX:lle alkaa olemaan aika varmaa. Ei ollut eilen iltaisessa Directissä pelistä yhtään mitään. Ei sillä että kevään julkaisu olisi ollut millään tavalla realistinen enää vähään aikaan, mutta olisi nyt voinut kuvitella että jotain olisi jo tullut tässä vaiheessa jos Only for WiiU peli olisi kyseessä. Veikkaan jouluun julkaisua, samaan aikaan NX:n kanssa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1015 : 04.03.2016 10:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Vieläkin vaikea sisäistää että NX:n mahdollinen julkaisu on ihan oikeasti olla joulu'16. Suht jännät e3:t tulossa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1016 : 06.03.2016 00:32 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ostinpa tuon Zelda TP:n HD -remaken ihan piruuttani ja on itse asiassa paljon parempi remake kuin odotin. Huomattavasti parempi resoluutio ja paremmat tekstuurit auttaa saamaa jopa jotain selvää pelistä. Myös tarrat, joilla ei nyt varsinaisesti tee yhtään mitään, ovat kuitenkin mukava lisä, koska niitä on kiva etsiä maailmasta, jossa ei ole juuri mitään. Lisäksi kaikki wiimote-pelleily poistettu, joka on suurin plussa.

Twilight-maailman bloomi, äänet ja musiikki saavat edelleen repimään hiukset päästä. Siis tämä on varmaan huonoin ja ärsyttävin kipale mitä videopeleissä on tullut vastaan. Muistelen sen saaneen aivot sulamaan 10 vuotta sitten ja se sulattaa edelleen + että pelissä vielä tuon päälle tulee jatkuvia vihollisten kirkumisia ja huutoja:

https://www.youtube.com/watch?v=7PHwym5QKMc&list=PLF6FC95426946F1A5&index=28


Aika ala-arvoinen Zeldaksi. Jos tästä oikeasti yritettiin tehdä OOT-tyylinen, niin epäonnistuivat kyllä pahasti. Luokaton rytmitys ja paljon tyhjempi ja suoraviivaisempi peli. OOT on aivan täynnä hienoja juttuja ja lyhyen pelaamisen jälkeen pääsee näkemään valtavasti erilaisia paikkoja. Tässä saa 10h pelata, eikä mitään. Kaikki paikat blokattu, eikä missään ole juuri mitään.

Siltikin Wii U:n tulevaan Zeldaan on luotto vielä kova ja kyllähän tämän pelaa taas läpi, kun ei nyt varsinaisesti kuitenkaan mikään huono peli.


« Viimeksi muokattu: 06.03.2016 00:51 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1017 : 06.03.2016 00:37 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin hain tuon limited editionin tänään. Peli tuli aikoinaan Wiillä pelattua läpi, mutta videoita katsoessa olen huomannut etten oikeastaan muista siitä enää mitään. Pelaamaan en ole vielä aloittanut, mutta soundtrack tuli kuunneltua kahdesti läpi ja se olikin varsin mukanaa kuunneltavaa vaikka oletin, että zeldan musat ei pahemmin iske erikseen kuunneltuna. Pituuttakin oli melkein 53 minuuttia.
Myös wolf link amiibo oli aikas hieno ja yksityiskohtainen.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1018 : 07.03.2016 01:11 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Twilight Princessiä auttaa paljon sarjan parhaat luolastot ja ehkä yksi sarjan mielenkiintoisimmista juonista. Vaihtelua on myös kivasti. Välillä vaan turhan tylsiäkin hetkiä. Pelin rytmitys on aika outo. Alkupuoli, noin 8-10 tuntia on aika hidasta ja ajoittain ärsyttävää pelattavaa (ekalla kerralla ei niin haitannut), mutta muistaakseni toisen tai kolmannen luolaston jälkeen peli alkaa avautumaan. Rytmitys on silti vaihteleva, mutta suoraviivaisuus vähenee huomattavasti. Siis hirveästi kritiikkiä peliä kohtaan löytää, mutta samalla se on yksi lempi Zeldoistani.

HD versiota olen pelannut kahden luolaston verran ja oikeastaan olen positiivisesti yllättynyt. Versionti on varsin hyvä ja grafiikat ajoittain kauniitakin. Ja tavallaan olen tyytyväinen ettei pelin ulkonäköä ole muutettu liikaa. Nyt pelin grafiikka näyttää vanhahtavalta, siis hyvässäkin mielessä, mutta reso ja tekstuurit on tarkennettu nykypäivälle sopivaksi. Vanhan tyylistä grafiikkaa nykyaikaisena. Ei muuta pelin tunnelmaa liikaa. Siis pelin vanhat versiothan ovat ulkonäkönsä takia lähes pelikelvottomia HD töllössä. Tiedän koska yritin puoli vuotta sitten pelata Wii-versiota jälleen läpi. Kesken jäi aika nopeasti ja onneksi jäi.

Zeldoissa tuntuu kaikissa olevan puolensa. Kun saisi vain yhdistettyä Majora's Maskin rakennetta ja sivutehtäviä, Twilight Princessin luolastoja, Ocarinan tasapainoisuutta, Wind Wakerin avointa maailmaa ja tutkimista ja ekan pelin epälineaarisuutta ja vaikka Skyward Swordin pelattavuutta sekä erinäisiä pikku juttuja kustakin pelistä niin peli olisi parasta ikinä. Jokaisella tietty tämän sarjan kohdalla tuntuu olevan omat mielipiteensä mitkä ovat pelien hyviä ominaisuuksia, mutta tuossa vähän omiani. Uudesta Zeldasta on jotenkin tosi hyvät fiilikset. Eipä tässä kauaa tarvi enää odotella lisätietoja varmastikaan.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #1019 : 07.03.2016 08:05 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Noissa hevoskontrolleissa on kyllä selvästi jotain vialla, vaikka eihän tuo pelaamista juurikaan haittaa. Eponan mekaniikkoihin tehdyt muutokset ovat kuitenkin mielestäni selvästi paljon tarpeettomampia kuin purjehtimiseen tehdyt The Wind Waker HD:ssa.

Tuttu ja loistava pelihän tämä edelleen on. Ei oikeastaan lähimaillekaan suosikkini kolmiulotteisista Zeldoista, mutta on silti melkeinpä aina ollut minulle täyden kympin peli. En malta odottaa City in the Skyhin pääsemistä, sillä kyseinen luolasto lukeutuu Stone Tower Templen ohella kaikkien aikojen parhaimpiin mielestäni.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines