Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • WiiU!: 30.11.2012
Sivuja: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36
Tulostusversio
Aihe: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte  (Luettu 951117 kertaa)
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #960 : 24.08.2015 14:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ilmeisesti 10milj. pelaajan statistiikat näyttää siltä että porukka on verkkojakelulle valmis. Itse en kyllä olisi...

Jännä huomata, mutta musta tuntuu, että mä alan olemaan. En siis missään nimessä nykyisillä "täysillä" hinnoilla, ne on latausten tapauksissa ihan hirveetä ryöstöä. Mutta jos/kun digijulkaisujen hinnat alkavat löytää kohdilleen, niin tulevaisuudelle voisi kyllä pikkuhiljaa sanoa joo.

Ihan harvat kuningastapaukset tulee tällä hetkellä ostettua fyysisenä. Tai sitten ne, jotka saa halvalla fyysisenä. Muuten houkutus latauspeleihin on alati suurempi, sen verran näppärää levyjen ja korttien vaihtelun välttäminen on. Tulisin siis varmasti vielä ikävöimään jossain määrin pelaamisen keräilyelementtiä, mutta enää pelkän verkkojakelun alla oleminen ei tunnu ihan karmaisevalta. (Toki olisi samalla kiva, jos mahdollinen verkkoyhteyden puuttuminen ei rampauttaisi kaikkia pelejä ihan täysin.)

[/itsetutkiskelu]
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #961 : 24.08.2015 14:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tämä on suora viittaus siihen että NX ja seuraava käsikonsoli tulevat olemaan enemmän tai vähemmän samaa rautaa jolloin pelit on helppo julkaista molemmille.
Spekulointiahan tuo vielä on. Itse toivon että Nintendo julkaisisi vain moderneihin mobiiliteknologioihin pohjaavan käsikonsolin, jota kuitenkin olisi mahdollista pelata TV:llä HDMI:n läpi ja/tai streamaten.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #962 : 24.08.2015 15:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen sen verran materialisti, että haluan pelini fyysisenä. Ja toki sisäinenkeräilijä haluaa mahdollisimman paljon kerättyä tavaraa ympärille. Lopulta se mikä mietityttää eniten on juurikin mitä se tarkoittaa pelin ja verkkoyhteyden välisestä suhteesta. Puhumattakaan pelin omistusoikeudesta. Jos netti sattuu pätkimään, pelataanko silloin mitään. Ja kuinka pitkä omistussuhde on. Onko nyt ostettu laite paperipaino 10 vuoden päästä?

Lisäksi tämä menee koko ajan siihen suuntaan että konsolin pitäisi olla 24/7 verkossa. Jos et näin tee, sitten kun laitat sen verkkoon, ensimmäinen 30min menee järjestelmän ja pelidatan ajantasaisuuden tarkistamiseen. Ehkä suurin yksittäinen asia mitä vihaan nykykonsoleissa on tämä päivitysrumba. Niin usein joutuu odottelemaan päivityksiä ennen pelaamista, että maksaisin enemmän (kyllä, ei "ennemmin", vaan enemmän) laitteesta johon ei tulisi yhtäkään päivitystä. Ikinä. Verkko toki tuo paljon mahdollisuuksia ja osin voi jopa parantaa pelaamistakin. Mutta tuntuu, että ne lieveilmiöt ovat suuremmat: Keskeneräisyyttä, jatkuvia päivityksiä, riippuvuutta verkosta, yhteysongelmat jne. Jopa PC:llä pelaaminen on nykyään sujuvampaa sen jälkeen, kun peli on kertaalleen otettu käyttöön. Ehkä tällä on jotain yhteyttä siihen, että X360 hoitaa tämän osan selkeästi parhaiten.

EDIT:
Spekulointiahan tuo vielä on. Itse toivon että Nintendo julkaisisi vain moderneihin mobiiliteknologioihin pohjaavan käsikonsolin, jota kuitenkin olisi mahdollista pelata TV:llä HDMI:n läpi ja/tai streamaten.
Olen toivonut samaa jo vuosia. Monta mielenkiintoista peliä jätetty hyllyyn ihan siksi, kun kannettava pelaaminen ei vaan ole mun juttu. Mutta tämä olisi jonkinlainen kompromissi tähän.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #963 : 24.08.2015 19:32 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Digijulkaisuille peukku täältäkin. On se vaan niin mukavaa, kun pelistä toiseen pääsee sohvalta nousematta. Levyllä ostan vain ne pelit, jotka ovat läpi noin viikossa, ellei jopa viikonlopussa. Tulevista peleistä vaikkapa Uncharted 4 lienee hyvä esimerkki. GTA V oli taas hyvä ostos digijulkaisuna, sillä sen läpäisyyn meni nykyisellä pelitahdilla kuukausia. Destinykin mulla on levyllä, mutta on käynyt mielessä, että myisin mokoman pois ja ostaisin uudestaan diginä. Tulee kuitenkin pelattua yhä edelleen, vaikkakin epäsäännöllisesti. Aina välillä sitä huomaa makaavansa sohvalla ja ehkä tekisi mieli pelata vaikkapa sitä Destinyä, mutta päädynkin vaikka Geometry Warsiin, koska levyasemassa on väärä peli. Kuulostaa täysin typerältä ja äärimmäisen laiskalta, mutta näin se vaan on. Ja tiedän tasan tarkkaan, etten ole ainoa näin käyttäytyvä.

Täysin digijulkaisuunkin voisin siirtyä, jos se näkyisi hinnassa. Useita kymmeniä tai satoja pelitunteja keräävien pelien kohdalla ei niin paljon harmita maksaa 69,95€ ilman jälleenmyyntiarvoa, mutta kertakäyttöviihteenä toimivista peleistä en ole kyllä valmis maksamaan niin paljon. Arkham Knightistakin sai 40€ Gamestopista vielä yli kuukausi julkaisun jälkeen. Maksettavaa tuosta kokemuksesta jäi siis noin 25€. En nyt ihan tuollaisia hintoja vaadi, mutta 39,95€ voisi olla ihan siedettävä. Ehkä utopistisia toiveita, mutta saahan sitä mielipiteitä ja toiveita heitellä.

Ja tiedän kyllä, että kun tulot tästä nousevat, niin ihan mukisematta sitä maksaa digijulkaisusta sen täyden hinnan, maksoi mitä maksoi. Tuli aloitettua taas koulu, niin vielä muutaman vuoden sitä jaksanee olla hintatietoinen. Ja onhan meillä onneksi niitä alennusmyyntejä. Ei jokaista peliä tarvitse julkaisussa ostaa. Alienkin tuli napattua joskus alle kahdella kympillä pelikirjastoon odottelemaan sopivaa aikaa pelaamiselle.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #964 : 24.08.2015 19:41 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja tiedän kyllä, että kun tulot tästä nousevat, niin ihan mukisematta sitä maksaa digijulkaisusta sen täyden hinnan, maksoi mitä maksoi.

Turha ihmetellä, että miksi ne hinnat ei tipu. 
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #965 : 24.08.2015 19:52 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ja tiedän kyllä, että kun tulot tästä nousevat, niin ihan mukisematta sitä maksaa digijulkaisusta sen täyden hinnan, maksoi mitä maksoi.

Turha ihmetellä, että miksi ne hinnat ei tipu.  

Näinhän se on, mutta kyllä laiskuus voiton vie. Mutta koska viimeksi pelien hinnat ovat nousseet? 69,95€ on yhä edelleen se vakiohinta, vaikka inflaatio on nostanut hintoja. Toki halvemmallakin saa, mutta tuo on ollut se yläraja jo monen monta vuotta.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #966 : 24.08.2015 21:08 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Liekö tuo reissuilu ja rinkan kanssa eläminen vaikuttanut asenteisiin, mutta olen alkanut itsekin suosia digitaalista jakelua levyjen sijaan. Ei tee enää mieli haalia materiaa hyllyihin. Juuri vähän aikaa sitten siivoilin pelikokoelmaa, ja myin 30:sta ps3-pelistä 20 pois, jättäen vain parhaat tallelle. Ihan jo siksikin, että alkoi tuntumaan siltä että minulla on liikaa tavaraa kotona. Ja vieläkin tuntuu siltä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #967 : 25.08.2015 17:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mutta koska viimeksi pelien hinnat ovat nousseet? 69,95€ on yhä edelleen se vakiohinta, vaikka inflaatio on nostanut hintoja. Toki halvemmallakin saa, mutta tuo on ollut se yläraja jo monen monta vuotta.
Pelien ostohinta ei ole noussut, mutta onhan pelien hinta käytännössä noussut, kun on kuukausimaksulliset palvelut ja lisäosat. Eli pelien hinnan nousu kerätään muualta ja yhteen peliin käytetään enemmän rahaa kuin ennen. Ei sillä että se ei toisi aikaisempaa enemmän sisältöäkin, mutta näinhän se joka sukupolven vaihdoksessa on mennyt.


En kyllä muista koska olisin ostanut täysin PS3:lle tai X360:lle täysihintaisen pelin. WiiU:lle on tullut ostettua, kun niiden hinnat ei ihan samalla tahdilla laske. Varmaan Ni No Kuni PS3:lle oli edellinen... X360:lle en ole tainut ikinä ostaa 30€ kalliimpaa peliä. Ei sillä että olisi kauheasti varaakaan laittaa 70€ joka peliin. Alepelit ovat nykyään ehkä yleisempia kuin ennen :)
Viimeisin sukupolven vaihdos on ainakin ollut hyvää aikaa PS3 ja X360 pelaajille. Alepelejä on ihan rutosti. Citymarketissa, Prismassa tai Anttilassa käydessä voisi joka kerta ostaa jonkun mukaan. Ainoa mikä tämän estää on se tosi asia, että meikäläinenkään ei vaan ehdi kaikkea pelaamaan ja jo nyt laatikossa olevien pelaamattomien pelien määrä on naurettava. Se kertoo jotain, että nyt on pelattavana ensimmäinen Mass Effect ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #968 : 26.08.2015 11:23 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Maksan mielelläni fyysisestä hyvästä pelistä vaikka 100 euroa, mutta digitaalisesta en mitään. Itse asiassa en ole jaksanut ladata edes ilmaisia psn+ pelejä itselleni melkein yhtään. Onneksi digital only ei taatusti ole tulossa ihan heti muotiin pääkonsoleille. Hitaat latausnopeudet, pelien kasvavat koot ja monet muut ongelmat ovat ihanasti tiellä.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #969 : 26.08.2015 15:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Onneksi digital only ei taatusti ole tulossa ihan heti muotiin pääkonsoleille. Hitaat latausnopeudet, pelien kasvavat koot ja monet muut ongelmat ovat ihanasti tiellä.
Koko ja nopeus ongelmat on helppo kiertää pelin koodauksella. Pelin ensiaskeleet eivät kuitenkaan vaadi kovin paljoa pelin datasta, joten peli koodataan niin, että pelaamisen voi aloittaa samantien, kun loppu peli latautuu taustalla. Mielestäni tämä on ollut joiltain osin käytössäkin.

Nintendo on sen verran noiden kulujen karsimisen perään, että en yllättyisi "Digital Only" peleistä. M$ ei onnistunut tässä X1:llä, mutta varmasti yrittää taas parin vuoden päästä uusin kikoin. Sony menee fyysisellä varmasti niin pitkään kun BD riittää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #970 : 26.08.2015 16:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Täälläpäin sitä ei aina ehkä muisteta, mutta kyllä aika isossa osassa maailmaa on vielä nettiyhteydet semmoista tasoa ettei niillä paljoa 50Gb pelejä latailla, 20Gb patcheista puhumattakaan. Ei vaikka olisikin PS4:n tapainen PlayGo-systeemi. Pitää se koko paketti kuitenkin ladata suhteellisen nopeasti. Ongelma on se, että joko yhteydet eivät vain ole tarpeeksi nopeita tai sitten niissä on aika matalat datakatot. Tuntuu ainakin jenkeissä olevan ongelmana se, että datakatot paukkuu jo yhden pelin lataamisen jälkeen ja mitään apua tähän on tuskin tulossa kun monessa paikkaa nettioperaattoreilla on käytännössä monopoli. Tämän lisäksi monessa paikassa on suhteellisen hitaat yhteydet.


« Viimeksi muokattu: 26.08.2015 17:34 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #971 : 26.08.2015 18:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Täälläpäin sitä ei aina ehkä muisteta, mutta kyllä aika isossa osassa maailmaa on vielä nettiyhteydet semmoista tasoa ettei niillä paljoa 50Gb pelejä latailla, 20Gb patcheista puhumattakaan. Ei vaikka olisikin PS4:n tapainen PlayGo-systeemi. Pitää se koko paketti kuitenkin ladata suhteellisen nopeasti. Ongelma on se, että joko yhteydet eivät vain ole tarpeeksi nopeita tai sitten niissä on aika matalat datakatot. Tuntuu ainakin jenkeissä olevan ongelmana se, että datakatot paukkuu jo yhden pelin lataamisen jälkeen ja mitään apua tähän on tuskin tulossa kun monessa paikkaa nettioperaattoreilla on käytännössä monopoli. Tämän lisäksi monessa paikassa on suhteellisen hitaat yhteydet.


Jep, juurikin näin. Suurimmalla osalla maailman ihmisistä on ihan järkyttävän paskat netit.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #972 : 26.08.2015 22:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Mitä nyt nopeasti katsoin niin AT&T:n jonkun netin datakatto on 250GB kuukaudessa. Witcher 3:n asennus paketti on 35GB joidenkin juttujen mukaan. Kyllä se aika hyvin riittää. Ja keskiarvonopeudet suurimmilla markkina alueilla, USAssa, Japanissa ja Briteissä on samaa luokkaa kuin Suomessakin.
Mitä latausten määrään tulee, niin Steamin tilastot puoltaa digijakelua myös. Jenkit on ladanneet viimeisen seitsemän päivän aikana 19,5PB, eli 19500TB. Eli about 550 000 Witcheriä. Viikossa siis. Viime viikolla USAssa myytiin noin 650 000 PS4 ja X1 peliä.

Tilastot on totta kai aina suuntaa antavia ja liikennehän lisääntyisi jo olevan liikenteen päälle helvetisti. Lisäksi Steam käyttäjiä voisi pitää eri segmentin pelaajina kuin konsolipelaajina. Mutta en sanoisi että esim. USAssa olisi mitään teknistä estettä digijakelulle, kun pelkästään Steamistä imutetaan melkein 20PB viikossa. Keskiarvonopeus Steamissä on muuten 20Mb/s. Enemmän se on kiinni siitä että se saadaan myytyä pelaajien päähän. Yritin löytää Liven ja eShopin nykyisiä latausmääriä, mutta en löytänyt mistään. Olisi mielenkiintoista kyllä nähdä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #973 : 31.08.2015 12:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Xenoblade Chronicles X Special Edition. Onko kukaan kuullut onko tulossa Suomen kamaralle jonnekin? Voisi jopa ennakkotilata, mutta en nopealla surffailulla mistään löytänyt.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #974 : 31.08.2015 12:46 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Xenoblade Chronicles X Special Edition. Onko kukaan kuullut onko tulossa Suomen kamaralle jonnekin? Voisi jopa ennakkotilata, mutta en nopealla surffailulla mistään löytänyt.

USA: Special Edition
-(iso) taidekirja
-soundtrack USB-tikulla
-taidekortti

EUR: Limited Edition
-(pieni) taidekirja
-kartta
-juliste
-steelbook
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #975 : 01.09.2015 09:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Juu siis onhan se tulossa. Mietin että onkohan sitä jossain jo ennakkotilattavana. Kun en mistään sitä löytänyt.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #976 : 09.09.2015 15:21 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Tällä viikolla sitten julkaistaan GOTY.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #977 : 14.09.2015 16:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Xenoblade Chronicles X Special Edition. Onko kukaan kuullut onko tulossa Suomen kamaralle jonnekin? Voisi jopa ennakkotilata, mutta en nopealla surffailulla mistään löytänyt.

Verkkiksessä ennakkotilattavana nyt.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #978 : 14.09.2015 16:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 20 euroa enemmän joutuu maksamaan siitä, että saa turhaa romua tilaa viemään? Saisi olla 20 euroa vähemmän, että ostaisin.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #979 : 14.09.2015 16:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
20 euroa enemmän joutuu maksamaan siitä, että saa turhaa romua tilaa viemään? Saisi olla 20 euroa vähemmän, että ostaisin.

Semmosia ne erikoisversiot yleensä ovat  :) Maksaa enemmän ja saa turhaa rojua.
tallennettu
Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #980 : 15.09.2015 00:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Xenoblade Chronicles X Special Edition. Onko kukaan kuullut onko tulossa Suomen kamaralle jonnekin? Voisi jopa ennakkotilata, mutta en nopealla surffailulla mistään löytänyt.

Verkkiksessä ennakkotilattavana nyt.

Kiitän. Laitoin tilaukseen. Olen kuitenkin krääsän ystävä. Ja tästä krääsästä saattaa saada joskus uudestaan myytynä sen 20€ enemmänkin. Varsinkin jos malttaa pitää muoveissa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #981 : 07.11.2015 12:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili GAFissa on läjä videoita Xenoblade Chronicles X:n englanninkielisestä versiosta.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1136090

Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset tästä. Toisaalta maailma ja mechojen kanssa lentely näyttää tosi siistiltä ym. mutta on tuo hahmodesign ja musat kyllä ihan hirveää animu-skeidaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #982 : 07.11.2015 15:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Animu skeida on kuitenkin välillä ihan hyvää vastapainoa kaikenmaailman nathan dreikeille ja bätmäneille.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #983 : 07.11.2015 16:03 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika samalla tyylillä mennään kuin Wiin Xenobladessa. Musat kyllä vähän kyseenalaiset...
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #984 : 07.11.2015 16:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Animu skeida on kuitenkin välillä ihan hyvää vastapainoa kaikenmaailman nathan dreikeille ja bätmäneille.

Totta, mutta voisivat ne hahmot silti olla jotenkin fiksun näköisiä edes.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #985 : 07.11.2015 17:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo taisipa Xenobladessakin olla aika karmeat hahmomallit. Se on harmi jos musiikki on kustu, Xenobladessa oli nimittäin todella hyvät popit.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #986 : 07.11.2015 21:04 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Siis mitä helvettiä toi tusina-purkkapoppi.  :lol: Ja samaa biisiä saa ilmeisesti kuunnella loppumattomalta kasetilta overworldissa?
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #987 : 09.11.2015 12:37 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis musiikit on itseasiassa hyviä muuten, mutta tuo laulu pilaa paljon. Mitä nyt olen kuunnellut niin onneksi huonoja purkkapop biisejä ei ole kuin muutamia mitkä ärsyttää. Instrumentaalit taas toimii todella mahtavasti. Räppiä nyt vihaan muutenkin, mutta jostain syystä pelivideoissa se ei niin ota korvaan pelatessa. Eniten huolestuttaa juuri tuo mechabiisi ja mahdolliset vastaavat, koska se varmaan soi usein.

Peli muuten kyllä vaikuttaa ihan mahtavalta ja suurinosa kaikesta mitä etukäteen ollaan haukuttu on minusta vain plussaa (miinus osa musiikista ja hahmomallit, joiden kanssa pystyn kyllä elämään). Xenoblade oli kuitenkin lopulta juonirakenteeltaan varsin suoraviivainen peli, jossa aina seuraava tavoite selvillä ja siinä sitten sai tehdä sivutehtäviä jos huvitti. Tässä tuntuu olevan pääjuonen lisäksi merkittävä osa tärkeästä juonesta myös sivutehtävissä ja tehtävärakenne vapaampi. Vaikuttaa että saa enemmän päättää miten pelaa. Tykkään. En tarkoita niinkään mitään juoneen liittyvää valinnanvapautta vaan vapautta päättää mitä tekee ja koska. Pelin asetelma myös toimii itselleni todella hyvin. Kiinnostava tuollainen siirtokunnan selviytyminen ja ympäristön tukiminen ja resurssien keräily.

Monet kritisoi jo ensimmäisen Xenobladen kohdalla sivutehtävien yksinkertaisuutta ja vaikka ne voisivat monipuolisempia ollakin niin eipä ne monessa muussakaan pelissä lopulta muuta ole kuin vihollisten tappamista tai tavaran löytämistä. Tykkäsin siitä kuinka kaikella oli kuitenkin taustansa ja miten kaikki kuitenkin sen pikkuisen verran edes vaikutti maailmaan, edes sen yhden hahmon osalta jolle tehtävä tehtiin. Tässä uudessa pelissä käsittääkseni on tosiaan myös isompia juonia osassa sivutehtävistä ja jos juonesta haluaa saada kaiken irti niin täytyykin pelata laajemmin kuin vain päätehtävät.

Porukka ei tule tätä peliä täysin ymmärtämään. Liian erilainen nykystandardeilla. Ja juonen hajanaisuus ja vähyys ensimmäiseen peliin nähden vaikuttavat myös. Odottakaa suosiolla n. 70 paikkeilla olevaa metacritic arvosanaa. Wiin Xenobladen arvostus oli kyllä ihme, mutta olisiko se nykyään enää saanut samoja kehuja? Mene ja tiedä. Itsellenihän tuo kuuluu jrpg top5:seen ja kilpailee jopa parhaan tittelistä. Tämä ehdottomasti taas vuoden odotetuin peli itselleni ja kaiken kuulemani ja näkemäni perusteella varaudun pitämään tästä enemmän kuin ensimmäisestä.


« Viimeksi muokattu: 09.11.2015 12:47 kirjoittanut Discokuningas »
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #988 : 23.11.2015 13:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Tilaamaanne tuotetta 38403 "Xenoblade Chronicles X - Limited Edition" on saatavilla vain rajoitettu erä, ja tällä hetkellä näyttää siltä ettei sinulle ole meille saapuvasta erästä riittämässä. Kehoitammekin siis tilaamaan normaaliversion pelistä.

No kiitti. Sen verran hyvissä ajoin kuitenkin kuitenkin ilmotettu, että onhan tää hiton hienoo. En tiennytkään, että verkkokauppa.com heittää ihan arvalla määrän mitä ne saa myytäväksi. Mut ei siinä, kiitti vielä kuitenkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #989 : 23.11.2015 13:53 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tilaamaanne tuotetta 38403 "Xenoblade Chronicles X - Limited Edition" on saatavilla vain rajoitettu erä, ja tällä hetkellä näyttää siltä ettei sinulle ole meille saapuvasta erästä riittämässä. Kehoitammekin siis tilaamaan normaaliversion pelistä.

No kiitti. Sen verran hyvissä ajoin kuitenkin kuitenkin ilmotettu, että onhan tää hiton hienoo. En tiennytkään, että verkkokauppa.com heittää ihan arvalla määrän mitä ne saa myytäväksi. Mut ei siinä, kiitti vielä kuitenkin.

Varmaan ei ole sillä hetkellä ollut tiedossa, että tulee niin vähän, kun tilausmahdollisuus avattiin. Siellä aika moni muukin jää ilman. Itselle riitti, mutta en ole kyllä enää varma tuleeko hankittua.

Pistän sulle YV:tä kohta.


« Viimeksi muokattu: 23.11.2015 14:00 kirjoittanut despo »
tallennettu
Sivuja: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines