Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • WiiU!: 30.11.2012
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36
Tulostusversio
Aihe: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte  (Luettu 950711 kertaa)
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #930 : 09.04.2015 13:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Lainaus
"This is coming from personal experience. When I played online games, I didn't like the negativity I got and people telling me 'You're crap. Go away'. So we wanted to focus on the positive aspects of online gaming," says Amano.

Amano says he's not saying that chat in an online game can't contribute to fun but they want to grab new players.

Mute-nappi onkin niin monimutkainen ja vaikea tehdä. Parempi jättää koko ominaisuus pois.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #931 : 09.04.2015 14:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tai miksi ei edes kavereiden kanssa ole mahdollista puhua? Siis Nintendot heput ovat nykyään niin pihalla kaikesta. Veikkaan että pelissä ei ole mahdollista edes inviteä kavereita samaan tiimiinkään. Oikein vihaksi pistää, että talossa on paljon erinomaista osaamista, mutta pelit kaadetaan kerta toisensa jälkeen ääliömäisiin ratkaisuihin.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #932 : 11.04.2015 18:05 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Wii U:hun muuten olen ollut ihan tyytyväinen, mutta ärsyttäähän tuo, että ei tunnu ikinä Nintendo tulevan näissä nettiasioissa nykypäivään. Muutenkin haluaisin tuosta Splatoonista innostua, mutta en yksinkertaisesti ole vaan innostunut. Ideahan tuossa on ihan hauska, mutta jotenkin tuo graafinen ilme ja noi ukot näyttää niin luotaantyöntäviltä tapauksilta, että taitaa peli jäädä kaupan hyllyyn. Tai jos noita pelejä edes enää tulee Suomessa kauppojen hyllyihin...
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #933 : 17.04.2015 15:31 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Surullista seurattavaa kyllä noi Wii U -hyllyt kaupoissa. Citymarketikin tuntuisi luopuvan kokonaan Wii U:sta, kun hyllyissä näkynyt vain muutama satunnainen Mario Kart ja Super Smash Bros. Kotkan Citymarketista tuli tuossa joku kuukausi sitten löydettyä hyllystä Mario Kart 8 20 eurolla. Prismassakin alkaa olemaan aika mitätön Wii U -pelien osuus. Ja esimerkiksi amiiboja ei näistä kaupoista ole löytänyt ikinä..

 :(
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #934 : 17.04.2015 17:48 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Sekään ei auta asiaa, että tämän vuoden aikana on ilmestynyt vissiin kaksi peliä fyysisessä muodossa, Captain Toad ja Mario Party 10. Seuraava taitaa olla Splatoon toukokuun lopulla. Kokonaiset 3 peliä puolen vuoden aikana.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #935 : 17.04.2015 18:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Sekään ei auta asiaa, että tämän vuoden aikana on ilmestynyt vissiin kaksi peliä fyysisessä muodossa, Captain Toad ja Mario Party 10. Seuraava taitaa olla Splatoon toukokuun lopulla. Kokonaiset 3 peliä puolen vuoden aikana.

Kyllä siellä jo NX kehitys on täydessä höökissä. Wii U'n arkkua lasketaan jo kuoppaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #936 : 17.04.2015 19:41 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Sekään ei auta asiaa, että tämän vuoden aikana on ilmestynyt vissiin kaksi peliä fyysisessä muodossa, Captain Toad ja Mario Party 10. Seuraava taitaa olla Splatoon toukokuun lopulla. Kokonaiset 3 peliä puolen vuoden aikana.

Kirby tuossa tulee vielä Eurooppaan 8.5. ja sitten Yoshi 26.6., mutta kieltämättä on varsin hiljaista. Toisaalta yksi Nintendon first-party peli aina (melkein) kuukauden välein on oikeasti ihan jees tahti yhdelle firmalle, se vain korostuu kun third partyt ovat teillä tietämättömillä.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #937 : 17.04.2015 22:35 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Pärjääkö tolla Basic Packin 8Gb-kovolla kuinka hyvin? Tuskin tulee hankittua konsolille muuta kuin Bayonetat, Donkey Kong: Tropical Freeze ja mahdollisesti se Zelda sitten joskus. (Sekä Nintendon'tin kautta GameCube-pelejä SD-kortilta + emulaattorit.) Lataako pelit tai konsoli jotain päivityksiä koko ajan?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #938 : 18.04.2015 00:41 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Pärjääkö tolla Basic Packin 8Gb-kovolla kuinka hyvin? Tuskin tulee hankittua konsolille muuta kuin Bayonetat, Donkey Kong: Tropical Freeze ja mahdollisesti se Zelda sitten joskus. (Sekä Nintendon'tin kautta GameCube-pelejä SD-kortilta + emulaattorit.) Lataako pelit tai konsoli jotain päivityksiä koko ajan?

Emulaattoreista en tiedä mitään, mutta 8GB:llä pärjäät oikein hyvin ellet ala ostelemaan retail-pelejä digitaalisina. Jos alat, niin sitten ei se 32GB:kään riitä minnekään, USB-kovon tarvitset siinä vaiheessa koneesta riippumatta.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #939 : 18.04.2015 00:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllähän siihen useampi päivitys on tainnut jo tulla, mutta ei mitään mielettömän suuria, muistelisin. Pelit ei tarvi mitään päivityksiä. En nyt muista kuinka paljon siitä 8GB:stä oli käytettävissä, mutta uskoisin että se riittää ihan hyvin levypelien pelaamiseen.


Itse päivittelin jo jokin aika sitten WiiU-pelien vähyyttä kaupoissa. Ollut rankasti vähenemään päin jo aikoja sitten. Vaikka samalla myönnän että Keravan Prismassa on yllättävän hyvä valikoima. Hyllystä kun löytyy Hyrule Warriors, Toad, MK8, Batman, ME3, Ninja gaiden muutama muukin vielä. Tosin hinnat ovat vielä 30-55€, niin vanhoilla kuin uusillakin peleillä. Ja tuntuvat kyllä pysyvän aika sitkeästi hyllyssäkin. Amiboja ei ole tainnut näkyä sieläkään. Citymarketeissä WiiU-valikoima on ollut onneton jo ennen joulua. Kehä 1:n varrella olevassa kauppakeskus Kaaren Prismassa on ollut varmaan paras WiiU valikoima Gamestopin jälkeen. Sieltä on löytynyt aina iso kasa Amiibojakin.


Sinänsä voisin valittaa tästä pelivuodesta WiiU:n osalta enemmänkin, mutta sinänsä tämä olisi hiukan tekopyhää, koska mm. Hyrule Warriors ja Toad on vieläkin pelaamatta ajanpuutteen vuoksi. Vaikka myönnänkin että tänä vuonna ei juurikaan lisää tule pelattavaa WiiU:lle.

Mutta näistäkin huolimatta, WiiU:n hankinta on ollut enemmän kuin hyvä päätös. SM3DW on ihan jees, mutta DKC:TF on jo hyvä ja Bayonetat on pelkkää riemua. Siitä on muuten kauan kun hype ei ole pettänyt. Bayonetta 2:sta tuli hehkutettua alusta asti ja odotettua sormet syyhyten pitkälti koko pari vuotta ja jumalauta että se oikeasti lunasti kaikki odotukset. Oikeastaan itse paketti vielä yllätti, kun heitti ensimmäisen osan samaan pakettiin vaikka vähättelin alluksi sitäkin. Ainoa pettymys oli myynnit.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #940 : 18.04.2015 01:32 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Onnistuuko vieläkään liittää OP:ssa olevaa tiliä U:n tietoihin jotta voisi ostaa marketista pelejä? En ole jaksanut nyt hetkeen koskea U:hun Smash Brosia enempiä.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #941 : 23.04.2015 12:28 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili 200cc on kyllä ihan hullua menoa. DLC pack 2 on siis julkaistu tänään.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #942 : 02.05.2015 18:33 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Iskinpä huvikseen Wii U:n tuon Nintendon't -tsydeemin että voi pelata Gamecuben pelejä Wii U:lla. Laitehan itsessään tukee natiivisti Cuben pelejä, eikä kyse ole mistään emuloinnista. Jostain käsittämättömästä syystä Nintendoa ei kiinnosta vain tehdä asialle virallisesti mitään. Alkuperäiset pelilevyt toimii täydellisesti ja savettaminen tapahtuu sd-kortille. Kaikki ohjaimet ovat tuettuja, kuten myös se uusin Cuben adapteri.

Onhan se kyllä uskomaton läppä ettei Nintendo voi edelleenkään tuoda niitä Cuben pelejä edes ladattavaksi. Myös se että Cuben adapteri toimii normaalisti pelkästään uudessa Smashissa normaalisti on hyvä läppä. Ihan kun ei olisi tarpeeksi muutenkin erilaisia ohjaimia, joista osa toimii randomilla milloin missäkin. Nämä on taas näitä asioita joille ei koskaan voi saada järjellistä selitystä. Jos yks random developeri saa nikkaroitua Cube-tuen kaikkine mahdollisen herkkuineen, niin ei luulisi olevan maailman suurin urakka Nintendoltakaan tehdä jotain vastaavaa virallista.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #943 : 03.05.2015 20:38 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Onkos noista kolmannen osapuolen Wii U Pro Controllereista mihinkään? Aika suolaisen hintaisia näyttää olevan noi viralliset nettikaupoissa. Missään kaupassa en ole ees koskaan nähnyt myynnissä noita.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #944 : 04.05.2015 01:26 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Aika suolaisen hintaisia näyttää olevan noi viralliset nettikaupoissa.
Onkin pitkälti paras ohjain mitä on tehty. Ikinä. Tuskin 3rd party ohjaimetkaan ihan susia on (oma arvio), mutta vaikka se virallinen Pro Controller maksaa, se on pidemmälti kyllä sen arvoinen. Itse en ole ainakaan katunut ostosta hetkeäkään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #945 : 09.05.2015 13:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tai miksi ei edes kavereiden kanssa ole mahdollista puhua? Siis Nintendot heput ovat nykyään niin pihalla kaikesta. Veikkaan että pelissä ei ole mahdollista edes inviteä kavereita samaan tiimiinkään. Oikein vihaksi pistää, että talossa on paljon erinomaista osaamista, mutta pelit kaadetaan kerta toisensa jälkeen ääliömäisiin ratkaisuihin.

Pakko lainata omaa tekstiä, kun taisin arvata oikein. Splatoonissa ei vissiin oikeasti voi pelata kavereiden kanssa muita pelaajia vastaan, kun lukee noita juttuja nyt pelistä.  Peli jonka pääpointtina on tiimeinä pelattava online multiplayer, eikä mitään järkevää matchmakingia. :lol:
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #946 : 29.05.2015 21:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Aaaaaah, ihan kuin palaisi kotiin takaisin 90-luvulle. <3

Pistin Wii U:n kiinni seinään siinä toivossa, että voisi aloitella ensimmäistä Bayonettaa. Painan Pro Controllerin power-nappia ja odotan, että konsoli käynnistyy. Eihän se käynnisty. Joudun repimään typerän lautasohjaimen paketista, että saisin edes konsolin päälle. Mitään ei tapahdu. Joudun repimään typerän lautasohjaimen typerän latausmötikän paketista. Noniin, nyt päästään pelaamaan! Paskat. Joudun tekemään jonkun Mii-ukkelin, ennen kuin pääsen edes päävalikkoihin. Mitä helvettiä, miksi kaikki lagaa niin saatanasti? Ainiin, pitää ladata päivitys. Laitetaanpa nettiasiat kuntoon automaattisilla asetuksilla! Ei toimi. Koitan kaikkea mahdollista, mutta ei vittu vaan toimi. Googlaan, niin selviää se, mitä jo ounastelinkin... Nintendo ei vain osaa. Asetukset pitää itse konffata manuaalisesti. Nyt sain päivityksen vihdoin latautumaan ja latausnopeuksista päätellen pääsen jo ehkä ensi viikolla pelaamaan!

Ps. älkää nyt sanoko, että joudun oikeasti vänkyttämään tota lautasohjainta joka kerta, kun haluan pelata jotain? Sitä samaa kapistusta, jota saa olla vähän väliä latailemassa jumalattoman latausmötikän kanssa, koska akku ei kestä mitään. Wiilläkin ainoa tapa navigoida valikoita oli Wiimote, vaikka haluaisit vain pelata jotain Cube-peliä Cuben ohjaimella. Ihan järkyttävän gimmickiä paskaa nämä Nintendon kotikonsolit, miljoona eri muovihärpäkettä, vaikka yhdellä pärjäisi.

EDIT: "Couldn't connect to the server, please try again." Ei latailla sitten sitä päivitystä.


« Viimeksi muokattu: 29.05.2015 22:21 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #947 : 29.05.2015 22:49 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä niitä valikoita voi pro controllerilla käyttää. X namiska siirtää valikot telkkarin ruutuun. Tosin koneen asetuksia ja eshoppia taisi olla pakko käyttää gamepadilla kosketusnäytön takia.
Gamepadin voi myös sammuttaa kokonaan koneen käynnistyessä eli heti kun gamepadin ruutu muuttuu valkoiseksi niin painat sen virtanappulan pohjaan niin gamepad sammuu, mutta wiiu pysyy edelleen käynnissä. Jos ei ole tarpeeksi nopea niin tuon kohdan jälkeen ainoa tapa sammuttaa gamepad on viedä se tarpeeksi kauas.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #948 : 30.05.2015 23:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Aaaaaah, ihan kuin palaisi kotiin takaisin 90-luvulle. <3

Eli aikaan, jolloin kaikki toimi kun iski levyn sisään, ei tarvinnut päivityksiä ja kaikki vaan toimi? Wii U on kaikkea muuta kuin paluu 90-luvulle.

Kunpa oiskin. Se on vaan laite, jossa on melkein kaikki mahdollinen tyritty, joka voidaan tyriä.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #949 : 31.05.2015 00:46 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Aaaaaah, ihan kuin palaisi kotiin takaisin 90-luvulle. <3

Eli aikaan, jolloin kaikki toimi kun iski levyn sisään, ei tarvinnut päivityksiä ja kaikki vaan toimi? Wii U on kaikkea muuta kuin paluu 90-luvulle.

That's the joke.

Vekotin näyttää myös ihan samalta kuin Wii ja jostain syystä tuossa pitää olla KAKSI lediä, jotka palaa koko ajan, jos pelilevy on sisällä. Miksi? En muista Wiin lisäksi mitään muuta konsolia, jossa mollottaa häiritsevä ledi, vakkka konsoli ei ole edes päällä (ilman että konsolissa olisi on/off-virtakytkintä takana). Toivottavasti se seuraava Nintendon konsoli ei näytä enää lelulta.

Ainiin, konsoli pitää järkyttävää sahausääntä, kun se lukee levyä. Melkein yhtä kamalaa ääntä kuin Dreamcast parhaimpina päivinään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #950 : 31.05.2015 13:29 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Ostaisin varmaan Wii U:n samantien jos laskisivat hintaa mikä onnistuisi hyvin jos pudottaisivat tuon Gamepadin pois ja tilalle Pro Controller tulemaan konsolin mukana. Ei pitäisi olla mahdoton ajatus, joihinkin peleihin jouduttaisiin vaan patchimaan Pro Controller-tuki.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #951 : 31.05.2015 14:03 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ostaisin varmaan Wii U:n samantien jos laskisivat hintaa mikä onnistuisi hyvin jos pudottaisivat tuon Gamepadin pois ja tilalle Pro Controller tulemaan konsolin mukana. Ei pitäisi olla mahdoton ajatus, joihinkin peleihin jouduttaisiin vaan patchimaan Pro Controller-tuki.

Tuossa olisi liikaa järkeä. Ihan järjetöntä, että joudut maksamaan jostain gimmickistä ohjaimesta helvetisti ekstraa, minkä lisäksi joudut vielä pulittamaan ylimääräiset 60e, että saat Pro Controllerin, jolla jaksaa jotain pelatakin. Tuo Gamepadin kosketusnäyttö on myös umpisurkea, kun piti jotain asetuksia sählätä - slidereitä saa monta kertaa hinkata, ennen kuin mitään tapahtuu. Sormi ei luista näytöllä ollenkaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #952 : 08.06.2015 20:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Onko porukalla tietoa mistä saisi ruuvimeisselin millä saa WiiU:n auki? Sellaista kolmiristipäätä? Finngamer? Poika tunki (ilmeisesti) kolme levyä sisään. Kaksi kun on testattu tulevan vielä ulos. *ittu....

Ottaisin siis etulevyn irti, jos päälimmäisin levy tulisi sen verran ulos että saan revittyä sen sieltä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #953 : 08.06.2015 22:46 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Onko porukalla tietoa mistä saisi ruuvimeisselin millä saa WiiU:n auki? Sellaista kolmiristipäätä? Finngamer?

Vaikka täältä:

http://www.retrogamefreak.com/a-36209948/gamebits-screwdrivers/triwing-screwdriver/

Luotettava hollantilainen firma, olen tilannut useasti tuolta. Ota samalla jotain retropeliä siihen kylkeen.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #954 : 09.06.2015 00:20 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onko porukalla tietoa mistä saisi ruuvimeisselin millä saa WiiU:n auki? Sellaista kolmiristipäätä? Finngamer?

Vaikka täältä:

http://www.retrogamefreak.com/a-36209948/gamebits-screwdrivers/triwing-screwdriver/

Luotettava hollantilainen firma, olen tilannut useasti tuolta. Ota samalla jotain retropeliä siihen kylkeen.

Suosittelen NES ostamista. Siinä on kiva luukku, jonka voi avata ja jonne voi työntää esimerkiksi pullaa. Poika ihastuisi varmasti.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #955 : 09.06.2015 09:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Suosittelen NES ostamista. Siinä on kiva luukku, jonka voi avata ja jonne voi työntää esimerkiksi pullaa. Poika ihastuisi varmasti.
NES on jo. Onneksi poika ei ole löytänyt sitä. SNESin kyllä on, mutta ei ole sinne onneksi mitään tunkenut. Tosin WiiU:n murjominen johtuu ihan siitä että olen pojan kanssa sillä pelannut. Nyt ottaa levyn (minkä tahansa levyn minkä sattuu löytämään) ja tunkee sen sisään ja sanoo "Haluaa pelata." Sinänsä ihailtavaa oma-aloitteellisuutta, mutta menee vähän yli kun edes WiiU:n virtajohto ei ole seinässä ja tungee sinne kolme levyä.
WiiU:n levykelkka on muuten outo tapaus sinänsä. Siihen ei oikeasti mene minkäänlaista virtaa, kun johto on pois seinästä, mutta silti se ottaa levyt pohjaan asti sisään.

EDIT:
Vaikka täältä:

http://www.retrogamefreak.com/a-36209948/gamebits-screwdrivers/triwing-screwdriver/

Luotettava hollantilainen firma, olen tilannut useasti tuolta. Ota samalla jotain retropeliä siihen kylkeen.

Niin ja kiitän :) Näytti tuolla olevan jotain muutakin tilattavaa jopa. Täytyy nyt käydä vielä tänään katsomassa jos löytyy motonetistä. Mutta jos sielä ei näy, täytyy laittaa tuolta tilaukseen se ja jotain muuta kivaa.


« Viimeksi muokattu: 09.06.2015 11:48 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #956 : 22.06.2015 13:32 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Nintendo ei usko virtuaalitodellisuuslaitteiden menestykseen

Kysymys kuuluu, että mihin se Nintendo oikein uskoo? Peleihin joita fanit eivät koskaan halunneet? Ohjaimia koskevaan politiikkaan ja tätä kautta lisärahastukseen?
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #957 : 24.08.2015 12:27 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Njaha, jos huhut pitää paikkansa, Nintendon seuraava konsoli hylkää kokonaan fyysiset pelit. Iso miinus kaltaiseni materialistin silmissä.

Lähde
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #958 : 24.08.2015 12:30 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Njaha, jos huhut pitää paikkansa, Nintendon seuraava konsoli hylkää kokonaan fyysiset pelit. Iso miinus kaltaiseni materialistin silmissä.

Lähde

Tuo patentti itseasiassa viittaa enemmän siihen, että laite käyttäisi DS/Vita-tyyppisiä muistikortteja medianaan.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #959 : 24.08.2015 14:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tähän vielä seuraava patentissa oleva teksti: "Games have code for more than one hardware configuration and the hardware determines what code is the right one to run"

Kaikki viittaukset yhteenlaskettuna = Tämä on suora viittaus siihen että NX ja seuraava käsikonsoli tulevat olemaan enemmän tai vähemmän samaa rautaa jolloin pelit on helppo julkaista molemmille. Tämä on ollut aika selkeä juttu jo jonkin aikaa ja koko ajan tulee vaan lisää vahvistuksia tähän. Ensi E3:ssa tulemme siis näkemään NX:n julkistuksen lisäksi uuden käsikonsolin julkistuksen. Pelitkin todennäköisesti tullaan myymään halvemmalla (39,90-49,90€) yhdelle alustalle ja molemmille kympin tai kahden (59,90-69,90€) kalliimmalla. Ja molemmat laitteet totta kai on verkossa, joten pääset oikeasti pelaamaan missä vaan, jos omistat käsikonsolinkin. Ja näihin vielä jokin bundle NX + käsikonsoli = 499€ - 599€ tai yksittäin 199€ ja 299€.

Tosin en yllättyisi vaikka Nintendo toisi version missä olisi BD-asemakin. Mutta lataushan tulee olemaan mukana varmasti. Nintendohan on tuonut tätä vähän huomaamatta palveluvalikoimiin ja nykyään jo WiiU:lle voi ostaa lähes jokaisen (ellei jokaisen) pelin myös eShopista. Nintendolla on siis jakelukanava jo valmiina, joten uusia palvelujakaan ei tarvitse ajaa sisään. Ilmeisesti 10milj. pelaajan statistiikat näyttää siltä että porukka on verkkojakelulle valmis. Itse en kyllä olisi...

Kannettavan ja kotikoneen yhdistämisen otan kyllä positiivisesti vaikkakin hiukan epäillen vastaan. Pelivalikoima tulee varmasti kasvamaan, mutta tämä tarkoittaa että NX:n tehot ovat oikeasti max PS4 tasoa, todennäköisesti alle, että saadaan sama arkkitehtuuri myös käsikonsolin kuoriin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines