Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • WiiU!: 30.11.2012
Sivuja: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 36
Tulostusversio
Aihe: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte  (Luettu 951137 kertaa)
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #780 : 23.05.2014 11:20 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Nyt on Zombi U-bundle ja SM3DW maksettu. Muija varmaan nappaa kotimatkalla mukaansa, joten pitäisi päästä tänään pelailemaan  :)

Mites noiden tilien kanssa nykyään on? Onko jotain kunnon tilijärjestelmää vielä vai onko hommat vielä sidottu konsoliin? Käykö sama tili, kuin minkä tein 3DS:lle? Mites noi maa-asetukset pitäis/kantsis laittaa?

Edit:

Voisikos porukka päivitellä noita NNID-tunnuksia vaikka aiheeseen liittyvään ketjuun? Puuttuu suurimman osan tunnarit sieltä.


« Viimeksi muokattu: 23.05.2014 22:33 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #781 : 25.05.2014 20:01 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Hainpa sitten itsekin eilen maanantaina varaamani ZombiU-bundlen. Alkufiilikset ovat varsin hyvät, vaikka tympeästi Lanttu NNID:nä olikin vähemmän yllättävsti viety. :( Padin kantama on varsin heikko, mutta sen saa onneksi juuri ja juuri kuulumaan makuhuoneen sängylle asti, jos hieman kikkailee. Talouden ensimmäinen kunnon Netflix-laite, jota voi bonuksena käyttää halutessaan vielä nukkumaan mennessä.

Nopeasti tsekattuna nettikauppa näytti tavallaan kivalta, mutta kaikki on aivan helvetin kallista. Etenkin vanhat pelit. Kuka hullu maksaa esim. alkuperäisestä Donkey Kongista tai Super Mario Brosista 5 euroa? Eipä sillä, kyllähän se on etukäteen ollut tiedossa, etten konsoleiden kauppapaikoilta tulee koskaan juuri mitään ostamaan, koska olen tottunut PC-puolen hintoihin. Puhumattakaan puutteellisesta tunnussysteemistä, jota ei ilmeisesti vieläkään ole korjattu.

Pelasin myös ZombiU:ta puolisen tuntia. Alku vaikutti kivalta mutta varmasti paranee vielä paljonkin. Eikä vähiten sen takia, jos ja kun totun kontrolleihin. Edellisestä konsolifps kerrasta on jo vuosia, joten toistaiseksi olo on ollut kuin humalaisella: ajatus ja ruudulla näkyvä liike eivät kohtaa. :lol: Noh, onneksi on peruskaavasta poikkeava fps eikä siksi tarkkuudella ole niin paljon väliä. Muut genren pelit sitten suosiolla PC:llä.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #782 : 25.05.2014 20:22 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Niitä pelejä ei ole mitenkään hinnoiteltu parhauden mukaan. Jotain arcaden Donkey Kongia en lataisi edes ilmaiseksi, mutta toisaalta taas 5e-7e jostain hyvästä snes tai gba-pelistä on naurettavan vähän ja maksan summan enemmän kuin mielelläni. Koska hinnat menevät aina vain alustan mukaan, niin välillä hinnat ovat täyttä riistoa ja välillä superhalpoja.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #783 : 26.05.2014 08:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ovat kyllä suht ylihintaisia, mutta onneksi ei ole mitään intoa edes hankkia suurinta osaa noista tämänhetkisistä VC:n peleistä niin ei harmita niin paljoa. Joku Super Metroid on ehkä ainoa tällä hetkellä valikoimassa oleva peli, joka kiinnostaisi ja jota en omista. Tulevien pelien listalta voisi hankkia Dawn of Sorrowin, jahka se palveluun päätyy. Keksisin toki montakin kiinnostavaa peliä, mutta kun ei tiedä milloin, jos koskaan, tulevat niin ei jaksa unelmoida turhaan.

EarthBoundin hinnassa (10€) oli vähän ylimääräistä muihin SNES-peleihin verrattuna, mutta se lienee ihan hyväksyttävää kun pelin tuominen koko palveluun oli kuitenkin jonkin asteinen kulttuuriteko varmaan.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #784 : 27.05.2014 09:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Mario Kart 8 tuli postissa ja eka cup läpi. Kermaa mitä kermaa ja mikä parasta blue shelliä nerfattu ihan kunnolla. Vähän vaan tusahtaa enää ja stunniaika 4 x lyhyempi kuin aemmin.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #785 : 27.05.2014 13:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Mistäs olit tilannut, kun näin aikaisin sait?
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #786 : 27.05.2014 19:00 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mario Kart 8 tuli postissa ja eka cup läpi. Kermaa mitä kermaa ja mikä parasta blue shelliä nerfattu ihan kunnolla. Vähän vaan tusahtaa enää ja stunniaika 4 x lyhyempi kuin aemmin.

Ja eikös sillä uudella esineellä pysty tuon ihan torjumaan.

Mun kappale vielä matkalla vaikka eilen lähti.

Edit: olihan se sittenki ehtiny tulla. 8)


« Viimeksi muokattu: 27.05.2014 20:31 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #787 : 27.05.2014 19:21 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mario Kart 8 tuli postissa ja eka cup läpi. Kermaa mitä kermaa ja mikä parasta blue shelliä nerfattu ihan kunnolla. Vähän vaan tusahtaa enää ja stunniaika 4 x lyhyempi kuin aemmin.

Ja eikös sillä uudella esineellä pysty tuon ihan torjumaan.

Mun kappale vielä matkalla vaikka eilen lähti.

Näköjään joka paikassa rikottu tuota julkaisupäivää. 10 tyyppiä kaverilistalla tälläkin hetkellä pelaamassa tätä. Joissakin Anttiloissakin kuulema ollut.

Mutta joo. Jotain 6 tuntia nyt takana ja hyvin maistuu! Pelituntuma ja fysiikat hipovat täydellisyyttä. Juuri oikealla tavalla arcadea ja realismia. Moninpelissä ei ole kyllä yhtään häviötä voinut laittaa itemeiden syyksiä. Niitä on nerfattu urakalla. Ehkä yksi salama 10 kisassa ja hyvin harvoin sinisiä kilpiäkään. Ja vaikka tulisi, niin ne eivät paljoa hidasta. Tässä ei kyllä huonot pelaajat enää nouse voittoon tavaroiden avulla millään. Time trial koukuttaa jo nyt pahemman kerran, mutta kunnollisten leaderboardsien puuttuminen ihmetyttää. Täysin typerää ettei voi verrata aikoja kavereiden kanssa. Ei sentään tarte minkään spotpassin kautta ladata ghosteja niin kuin 3DS:llä.

Niin ja onhan tämä monin paikoin varmaan näyttävin konsolipeli koskaan. Ei kyllä olisi Mario Kartilta uskonut. Värit näyttävät plasmalla silmät sulattavalta.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #788 : 27.05.2014 21:24 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tännekin tuli Mario Kart 8 ja kerkesin testailemaan yksin sekä kaksinpeliä emännän kanssa. Pelihän näyttää herkulliselta ja pelattavuus on kunnossa. 50cc cupeja muutama pelattuna. Nettipeliäkin kokeilin pari rundia ja hyvin sekin toimi. En kyllä voittanut yhtäkään kisaa, mut en sitä odottanutkaan. Aikaisempi kokemus Mario Kartista on jostain SNESIN ajoilta. :D
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #789 : 29.05.2014 21:16 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Uskomatonta. :lol: Nintendon virallisessa Twitterissä kertoivat, että Smash Bros tukee GameCuben ohjaimia.



Tässä on kyllä syy miksi Nintendo on Nintendo. Oikeasti näkevät vaivaa, että saadaan kahden sukupolven takaisille ohjaimille taaksepäin yhteensopivuus.


Laittavatkohan GC-ohjaimia uudestaan kauppoihinkin, tuolla logolla?
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #790 : 29.05.2014 21:31 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Täytyy kyllä nostaa hattua, vaikken Smash Bros -miehiä olekaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #791 : 29.05.2014 21:32 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Voisiko tuo enteillä sitä, että olisi ehkä tulossa niitä gamecube pelejä myös ladattavaksi. Niistä kun jotkut vaatii analogiset liipaisimet ja niitä ei wiiu:lla ole.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #792 : 29.05.2014 21:35 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili juuh elikkäs pyllyssä tärrää jo nyt. panic mode nintendo is the best nintendo jne.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #793 : 29.05.2014 22:32 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tässä on kyllä syy miksi Nintendo on Nintendo. Oikeasti näkevät vaivaa, että saadaan kahden sukupolven takaisille ohjaimille taaksepäin yhteensopivuus.


Laittavatkohan GC-ohjaimia uudestaan kauppoihinkin, tuolla logolla?

Toisaalta, jos tilannetta lähestytään hieman kyynisemmältä suunnalta, niin tämä on ainut järkevä ratkaisu, jonka Nintendo pystyi tekemään itsensä kannalta. Smash Bros on äärimmäisen suosittu sarja, joka varmasti myy konsoleita, mutta toisaalta GC-ohjaus on iskostunut monen selkäytimeen niin vahvasti, että sekä konsoli että peli olisi osalta saattanut jäädä hyllyyn, jos se ei olisi ollut enää mahdollista.

Sitten positiivisemmat mietteet: todella mahtava uutinen! Joku aika sitten pohdin, että mitähän uudestakin Smash Brosista tulee, kun konsolista ei löydy enää GC-portteja. Ei tarvitse miettiä enää. Joku toinen valmistaja olisi voinut tuoda tähän tarkoitukseen vain vanhan mallisen mutta uuteen konsoliin sopivan ohjaimen. Vanhat eivät toimisi ja neljän uuden ostaminen maksaisi pienen omaisuuden. Adapterin avulla kaikki ovat voittajia.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #794 : 29.05.2014 22:41 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Toisaalta, jos tilannetta lähestytään hieman kyynisemmältä suunnalta, niin tämä on ainut järkevä ratkaisu, jonka Nintendo pystyi tekemään itsensä kannalta.

Niin eli parannus entiseen on huomattava. Milloin edellisen kerran muistat Nintendon tehneen jonkun järkevän ratkaisun?
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #795 : 29.05.2014 23:04 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Toisaalta, jos tilannetta lähestytään hieman kyynisemmältä suunnalta, niin tämä on ainut järkevä ratkaisu, jonka Nintendo pystyi tekemään itsensä kannalta. Smash Bros on äärimmäisen suosittu sarja, joka varmasti myy konsoleita, mutta toisaalta GC-ohjaus on iskostunut monen selkäytimeen niin vahvasti, että sekä konsoli että peli olisi osalta saattanut jäädä hyllyyn, jos se ei olisi ollut enää mahdollista.

Eh, ei tuo kyllä ole iskostunut läheskään niin monen selkäytimeen, että sillä olisi mitään merkitystä myyntilukuihin. Vai onko jotain aktiivisia Smash-turnauspelaajia muka satoja tuhansia?

Totuus on, että 98% Smashin (ja muiden tappelupelien) pelaajista vain hutkii menemään huvin vuoksi. Pro-ohjainkin on Wii U:lla niin hyvä, että hyvin harva olisi oikeasti jättänyt pelin kauppaan, jos sitä olisi halunnut pelata.


Mutta siis hyvä että tulee fanserviceä.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #796 : 29.05.2014 23:23 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendo todella on yllättänyt tässä konsolisodassa erittäin positiivisesti. Ikävää, että se ei vielä näy myynneissä, mutta tuntuu että Mario Kartiin ja Smashiin selkeästi panostetaan. Invitationalin säännöt oli arsesta, mutta siihen osallistuvat henkilöt ovat kaikki sellaisia joiden mielipidettä moni smashista enemmän tietävä kuuntelee. Ja tätä kautta paras mahdollinen markkinakanava. Toki, se kannanotto tulee myös sitten tosi vaikuttavana, jos kaikki sanovat olleensa pettyneitä peliin.

Ja tuo cubeporttaus: Vaikka enemmistö kuitenkin on casualeja, niin tuo ratkaisu antaa koko kasvussa olleelle kilpailulliselle smashyhteisölle todella hyvän ponnahduslaudan kasvattaa Smash 4:n ja vanhojenkin smashien suosiota. Miettikääpä, jos Melee esimerkiksi tulee WiiU:lle ladattavaksi? Ei todellakaan mikään epätodennäköinen ratkaisu.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #797 : 30.05.2014 11:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tietääkö joku, että tuleeko nuo MK8:n kampanjan kautta saadut ilmaiset pelit ladattavaksi tosiaan vasta elokuun lopussa Suomessa? Muualla porukka latailee niitä jo nyt, mutta suomenkielisissä ohjeissa puhutaan elokuusta.
tallennettu
Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #798 : 30.05.2014 18:59 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Tietääkö joku, että tuleeko nuo MK8:n kampanjan kautta saadut ilmaiset pelit ladattavaksi tosiaan vasta elokuun lopussa Suomessa? Muualla porukka latailee niitä jo nyt, mutta suomenkielisissä ohjeissa puhutaan elokuusta.

Suomessa kun ei tuota Club Nintendoa ole, niin ilmeisesti sen takia kestää saada nuo ihmisille.

Itselläni kun on feikki-brittitili olemassa brittien Club Nintendossa, rekisteröin vaan Mario Kartin sinne ja sain heti ilmaispelini latauskoodin.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #799 : 30.05.2014 19:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Itselläni kun on feikki-brittitili olemassa brittien Club Nintendossa, rekisteröin vaan Mario Kartin sinne ja sain heti ilmaispelini latauskoodin.

Mulla oli/on myös kun 3DS:n omistin. Nyt tosin Wii U:n maaksi asetettu Suomi. Onnistuisiko tuon Wii U:n liittäminen tuohon brittitiliin, vaikka olenkin asettanut maan Suomeksi?
tallennettu
Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #800 : 30.05.2014 19:43 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Itselläni kun on feikki-brittitili olemassa brittien Club Nintendossa, rekisteröin vaan Mario Kartin sinne ja sain heti ilmaispelini latauskoodin.

Mulla oli/on myös kun 3DS:n omistin. Nyt tosin Wii U:n maaksi asetettu Suomi. Onnistuisiko tuon Wii U:n liittäminen tuohon brittitiliin, vaikka olenkin asettanut maan Suomeksi?

Ei tuo Club Nintendo ole yhteydessä Nintendo ID:hen, ne ovat eri juttuja.

Rekisteröi Mario Kart vaan täällä, ja keksi joku brittiläinen osoite itsellesi: http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/club_nintendo/join_the_club/index_register-0b-productcode.jsp
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #801 : 30.05.2014 19:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Eli siis voin rekisteröidä tuon MK:n brittiläiseen Club Nintendo -tiliin (mulla on jo) ja saan sieltä koodin, jonka voin lunastaa suomalaisella NNID-tililläni?
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #802 : 30.05.2014 19:49 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili ..minullakin on tuolla ainakin joku tili. Pitäisikö vetästä tuolta vaikka pistin jo menemään sinne suomen hommaan sen koodin. Voikohän tässä tyriytyä nyt joku? :/
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #803 : 30.05.2014 21:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ihan tiukalta vaikuttaa MartiKarti. Nettipeli on vähän pöljä kun se heittää matseihin joissa joutuu speccaamaan muita pelaajia matsin alusta asti.

Nyt sitten vaan kuvittelemaan että mulla on kavereita joiden kanssa harrastaa split-screen hubaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #804 : 30.05.2014 22:20 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Eli siis voin rekisteröidä tuon MK:n brittiläiseen Club Nintendo -tiliin (mulla on jo) ja saan sieltä koodin, jonka voin lunastaa suomalaisella NNID-tililläni?

Juu, saat vaan latauskoodin minkä voit antaa vaikka kaverillesi Saksaan.

..minullakin on tuolla ainakin joku tili. Pitäisikö vetästä tuolta vaikka pistin jo menemään sinne suomen hommaan sen koodin. Voikohän tässä tyriytyä nyt joku? :/

No, mitä Nintendo.fi sanoi kun laitoit sen sinne?

On mahdollista että koodillesi ei automaationa tapahtunut mitään, mutta en usko että siitä ainakaan haittaa olisi kokeilla brittien saittia. Joko koodi on käytetty tai sitten ei.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #805 : 30.05.2014 22:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Jees, onnistui. Kiitos avusta  :)

Nyt on Wind Waker latautumassa.


On kyllä täyttä rautaa tuo Mario Kart. Autot ohjautuvat kuin ajatus.


« Viimeksi muokattu: 30.05.2014 22:52 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #806 : 30.05.2014 23:08 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Juu elikkäs Wonderful 101 on nyt latingissa. Täältäkin kiitokset hyvästä tipsistä!
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #807 : 30.05.2014 23:38 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Käväisin tänään Konsolinetissä, sanoivat että oli vuoden kiireisimpiä päiviä. Olivat myyneet 150 Mario Kartia klo 13 mennessä.

Mutta kuulemma yhtään uutta konsolia ei ollut mennyt. :lol: No, josko se edes hieman näkyisi konsolimyynneissä kunhan kasuaalitkin tajuavat pelin olevan kaupoissa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #808 : 30.05.2014 23:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 120 noista ostajista ekan Wiin omistajia.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #809 : 31.05.2014 16:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili 8019-2120-3636

Pelaajalauta tournament huone.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 36
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines